تا حالا چند نفر کامارو از نزدیک دیدن و صداشون شنیدن؟
من چندین بار دیدم....چیزی ک تو واقعیت هست خیلی با اباهت تر از اونی ـه ک تو عکس هست.......فاق لاستیک ش اندازه هر 4تا لاستیک پرایده
صداشم شنیدم..موقعی ک داره درجا کار میکنه صدا غل غل سماور میده لامپ مَصب ...
موستانگ پلیس هم هست تو امارات فقط این یه عکسو پیدا کردم ک پست بی ام دبیلو هست و خعلی خوفه!!!
GSXسوار عربی
........ اونجا ک مثل اینجا نیست ک رو 250 سی سی محدود باشه موتور...موتور 4هزار دلاری رو میدن 35تومن! تُف بر باعث و بانی ش ..........با35 تومن میتونی تو امارات از این GSX 1000 ها سوار شی 5تومن ت هم بذاری جیب ت
من میگم حداقل 40سال از عربا عقبیم
۳۰۰-۴۰۰ واسه ۳ماه؟؟؟
اگه بخوایم به صورت قانونی و از گمرک دائمی ردش کنیم چقدر باید بسلفیم؟
بله بره 3ماه..تازه کسایی میتونن وارد کنن ک حداقل 3سال ساکن یکی از کشور های عربی بودن......بعد پولی ک داده بودی ب عربا رو ک 3ماه بیاری تو ایران بهت پس میدن یه خرده سود روش. رو ک میخورن و حق شون هم هست .شوما رسما داری تو ایران ماهی 80میلیون مالیات میدی ب کشورت بره 3ماه تردد.
ب صورت قانونی منظورت اینه ک پلاک ملی کنی؟ آمریکایی رو نمیذارن ک عمو....الان 2500 سی سی ب بالاشو نمیذارن بیاد چیپس برسه ب آمریکایی
داوووش ماشین تو همه جای دنیا جز ایران یه کالای مصرفی ـه ک حداکثر 5سال ازش استفاده میکنن و بعد بازیافت...
اما تو اینجا سرمایه ست
تو ایران کل زندگی ت سرمایه ت میشه یه پراید ک برای خریدش 2سال پول جمع کردی و گشنه گی کشیدی آخرشم میخوابونی صدا ظبطو زیاد میکنی ک رفع عقده بشه .
نهایت زندگی ایرانی یه پراید داشته باشی بری شمال بزنی توش..غیره این خدایی ش؟