ToxCity
کاربر تازه وارد
سومی عقبش کپی cb 400 :|
یون سومی کوجاش شبیه اینه؟!

(عکاس خوده NOob م )
=====
سومی یونش شبیه Honda CBR150 1991 ــــــه
دومی هم YZFR
سومی عقبش کپی cb 400 :|
به نظر من خیلی زشته
اینجینشون Akia چین هست قطعات هم از چین مییاد اینجا سرجمع میشه
کلاس Naked خواستن بزنن
تو پرشین موتور دیدم یکی تو گمرک آورده بود 6تومن میگفت
حداقل فاق لاستیک شون از هم رده های خودشون بهتره
تو تایوان و چین 150سی سی هاش 1.200 دلار قیمت داره
برو کوچولو برو شخمای آغا آویزون مونده منتظر ماساژه:|درد و بلای این سه تا موتور بخوره تو فرق سر خاک تو سرتون بدبختای غربزده
درد و بلای این سه تا موتور بخوره تو فرق سر خاک تو سرتون بدبختای غربزده
این پشمک فک کرده با بچه سوسول طرفه:| اصن نمیدونه من کی م چی م کارم چی ه اومده به من میگه بدبخت غربزده!:| تازه خاک تو سرتم گف:| تو محیط واقعی اینجور اشخاص رو میبریم واسه کم کردن روی طرف اون کاری که قبلا بهت گفتم رو تو بیابون انجام میدادیم با یه شورت میفرستادیمش خونه:|داداش ژآپن تو غرب نیست![]()
داداش ژآپن تو غرب نیست![]()
این پشمک فک کرده با بچه سوسول طرفه:| اصن نمیدونه من کی م چی م کارم چی ه اومده به من میگه بدبخت غربزده!:| تازه خاک تو سرتم گف:| تو محیط واقعی اینجور اشخاص رو میبریم واسه کم کردن روی طرف اون کاری که قبلا بهت گفتم رو تو بیابون انجام میدادیم با یه شورت میفرستادیمش خونه:|
کاش تو شهر ما بودی ببینم بازم اینجوری بلبل زبونی میکنی یا نه؟:| حیف و صد حیف که از پشت مانیتور وق وق میکنی:|بچه سوسولی ممدرضا
هیچ پخی نیستی ممدرضا
هر یک انگشت بسیجی صد تا از شما بچه سوسولا و فوفولا رو حریفه
کاش تو شهر ما بودی ببینم بازم اینجوری بلبل زبونی میکنی یا نه؟:| حیف و صد حیف که از پشت مانیتور وق وق میکنی:|
پخم باباته:|
اگه سر جمع اندازه یه نخود لای پات داشته باشی میای به همون آدرسی که بهت دادم. اینجا وق وق نکن جوابتو نمیدم. پاشو بیا جوابتو رو در رو بگیرهیچ گهی نیستی
مگر امثال این شادمغز بدبخت رو ببری تو بیابون فلانش کنی و گرنه مال ما رم نمی تونی بخوری
پیشته
هیچ گهی نیستی
مگر امثال این شادمغز بدبخت رو ببری تو بیابون فلانش کنی و گرنه مال ما رم نمی تونی بخوری
پیشته
درد و بلای این سه تا موتور بخوره تو فرق سر خاک تو سرتون بدبختای غربزده
هر بسیجی 10 تا انگشت داره.تازه اگه انگشتای پاشو نادیده بگیریم
اگه هر انگشت 100 تای شما رو حریف باشه....
اوه.خیلی میشه
قایم شو شادمغز
هیچ گهی نیستی
پیشته
با بسیجی جماعت نمیشه درافتاد
این بسیجی ها هستن که ایران رو سرپا نگه داشتن