• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
این ماشین است یا هواپیما !

این بود عارمانهای عاقا.؟!؟

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
شاد مغز عکس این ماشینا که گفتی هم میذاشتی

بیا گلم

کادیلاک CTS

rmzf45jq0dhp3x8jlr7c.jpg
nxf34i92vxs321gnj1l6.jpg

کادیلاک Elmiraj

qob8t49wy41veesrn0.jpg
59hupwxpnw6f27o8sjv.jpg

کادیلاک Ciel

gir82z097c4fgtg1yzm.jpg
iu407a3lb4uoteuyqfbr.jpg

j0dx13h7qem1rnjs2u.jpg

kv3hhg9w4g6bo8gzx06c.jpg

کادیلاک XTS

mrgvuvq9qg2h1ztn1g8.jpg

xoml0na41cb06v50fs2.jpg

CTS با اینکه یه سدان لوکس خانوادگی هست ولی شتاب صفر تا 100ش زیره 4نیم ثانیه ست!.المیراج 2ماه دیگه مییاد..سییل هم 2011 اومد نسل جدیدش سال بعد مییاد .اون یکی ها هم همه ساله مییان

البته کادیلاک های ELR و ATS هم هستن که هیبرید هستن و مخصوص بازار آمریکا و کانادا فقط

ELR

ATS

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
کادیلاک ماشیناش لوکساری هست ...با این یکی مونده به اخریه حال کردم لینک مشخصاتشو میدی؟

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
کادیلاک ماشیناش لوکساری هست ...با این یکی مونده به اخریه حال کردم لینک مشخصاتشو میدی؟

خو این بنز و مخصوصا سری S که همشون شبیه همه ن لوکسوری هستن دیگه. سعی میکونن کادیلاک یا لینکلن MKZ باشن :D

مشخصات ELR

موتور کوچک 1.4 لیتری 100 اسبی و باتری‌های 16.5 کیلو وات ساعت، در مجموع 207 اسب بخار نیرو و 295 پوند فوت گشتاور تولید می‌کند.

طراحی بیرون و درون این خودرو کاملاً باشکوه و مشابه سایر مدلهای کادیلاک است و کوچک‌ترین شباهتی با خودروهای الکتریکی ندارد. استفاده از چرم و چوب واقعی در کابین، تزئینات کرومی، سیستم نشانگر 8 اینچی لمسی با ناوبری و سیستم جلوگیری از برخورد در این خودروی خوش تیپ به چشم می‌خورند.

با هر بار سوخت گیری می‌توان به طور متوسط تا 492 کیلومتر مسافت را طی کرد. در حالی که باتری‌ها به تنهایی تنها 56 کیلومتر مسافت را پوشش می‌دهند. پوشش‌های بیمه و گارانتی کاملی از جمله 8 سال یا 100 هزار مایل گارانتی باتری و قوای محرکه و چهار سال یا 50 هزار مایل گارانتی کامل خودرو می‌شود.

اینم توش

ge1s5t7muhqwunlatl3a.jpg

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
شبیه کانسپته!
اما جالبه هر کانسپتی میزنن بد یمی دو سال یچیزی مشابهش میاد بیذون

Firelink

Registered User
لایک‌ها
141
این شادمغز میاد اینجا همش از ماشین های آمریکایی تعریف می کنه و میخواد بگه فقط ماشینای آمریکایی خوبن و بقیه بدردنخوره یا دارن از امریکاییها تقلید می کنن یا امریکاییها دارن واسشون ماشین تولید می کنن! زودم میاد عکس میذاره!
قبلا باهاش در این مورد بحث کردیم تو یه تاپیک دیگه فقط حرف خودشو میزنه
در صنعت خودروسازی امریکا شکی نیست ولی بنز نماد کیفیت و اصالت هست.
این لیست پرفروش ترین خودروهای لوکس در امریکا در ماه گذشتست:
Top 15 Best-Selling Luxury Vehicles In America - September 2013 - GOOD CAR BAD CAR
که نشون میده مدل های مختلف بنز و بی ام و و ائودی در صدر هستن
واسه همه ماه ها هست می تونید ببینید که کادیلاک اگرم باشه تو رده 12 - 13 اونجاهاست یا حداکثر 7 و 8 که این نشون میده اعتبار بنز در نزد امریکاییها بیشتره
اصلا همین کادیلاک و شورلت وقتی محصولی تولید می کنن میگن ما اینو برای رقابت با فلان مدل بنز یا بی ام و ساختیم یعنی شاخصشون اونا هستن

در مورد ماشین های کره ای هم اونا تقلید کارن و از همه خودروسازها اسکی میرن مخصوصا ماشین های آلمانی و آمریکایی و ژاپنی مثل هیوندای جنسیس که جلوشو از بنز کلاس ای کپی کرده

Last edited:

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596

kOs نگو بشر Kos نگو

فروش ماه سپتامبر رو گذاشته فک میکنه خیلی خره! از دهه 50میلادی ـه همه سال پرفروش ترین خودروهای لوکس دنیا کادیلاک و لینکلن هستن.خوش حال باش 1ماه اومدید تو صدر
.از سال 74ـــه سرم تو مجله ماشین ـه سالی نبوده که کادیلاک تو صدر نباشه .بدبحتی فقط آمریکا تو بخش لوکسوری تو صدر نیست که تو همه کلاس ها تو صدره و با ژاپن فقط رقابت داره

در ضمن این لیستی هم که گذاشتی مربوط به سپتامبر2012ست و رتبه بندی از لحاظ فروش نیست! از لحاظ رده بندی قیمت است

در مورد ماشین های کره ای هم اونا تقلید کارن و از همه خودروسازها اسکی میرن مخصوصا ماشین های آلمانی و آمریکایی و ژاپنی مثل هیوندای جنسیس که جلوشو از بنز کلاس ای کپی کرده

kOs نگو بشر Kos نگو 2

...

خودایا ببین کیا اومدن از آلمان حرف میزنن...کولن شوما پست ندی خاص تر ب نظر مییای ..هیچی هم حالیت نی بدبختی..آفتابه رو ور میداره میگیره رو کل خودروسازی دنیا .شخصیت NoOb ت هم لو رفته تو اون تاپیک..کولن لینک و منبع رو کپی پیست میکنی میذاری و بعد فک میکونی

Last edited:

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
شبیه کانسپته!
اما جالبه هر کانسپتی میزنن بد یمی دو سال یچیزی مشابهش میاد بیذون

باوو میگم میخواد بیاد تو فصل جدید TopGear USA بعد تو میگی کانسپته! بروکی....

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
خوشم نیومد. ازین ماشینا با این طراحی فضایی خوشم نمیاد:| با اینکه شورولته ولی مثه سابق عضلانی نیس:|
اصن مفهومی دوس ندارم:|

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411

یه گوشه هم به نقل از مدیر عامل سایپا نوشته بود که: پراید حداقل باید 25میلیون تومن باشد

مدیر عامل سایپا به جهیزیه ننه ش خندیده که پراید 500 دلاری رو 25 میلیون بفروشه:| البته ملت احمق ما میخرن:|

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
عین ماشینهای توی فیلمهای علمی تخیلی میمونه :thumbsdow

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
سامولیکم..

آی ملت وقتی یه موتور 4هزار دلاری 40تومن قیمت داره و یه ماشین 21 هزار دلاری 180 تومن و یه ماشین آمریکایی با 37سال سن 50 تومن و یه ماشین ژاپنی با 25سال سن 40تومن .

وقتی خرید ماشین وطنی توهیـــــــــــــــــــنی ست به شعور خودم...

وقتی پیاده رو ها هم ترافیک ـــــه چیپس برسه خیابون...

وقتی میری جلو استادیوم میبینی یه انسانی با 120 کیلوگرم دمبه به همراه 5متر مربع ریش و پشم نشسته رو Yamaha R1 و هنو نمیدونه دنده ش یکی پایین 5تا بالاست ...

وقتی ملت ماشین میکشن بیرون فقط باهاش آهنگ گوش میدن

وقتی به خاطر یه ماده از SUVسوارش تا پراید سوارش همه دست به بوق و دست به چراغ و دست ب خرطوم میشن

وقتی من با این همه استعداد دارم میپوسم(
نخند!)

وقتی دل و دماغ ـه گواهی نامه گرفتن ندارم و دنبالش هم نمیرم

وقتی رکورد مصرف سوخت تو دنیا دست ماست..

وقتی رکورد مرگ و میر و تلفات جاده ای دنیا دست ماست

وقتی درآمد ریال ــه مخارج دلار

وقتی یه هیئت موتور سواری که هیچ یه هیئت دوچرخه سواری هم نیست..

وقتی یه دوچرخه 2هزار دلاری فقط 10میلیون تومن

وقتی.....

وقتی.........

وقتی...............

در این جور مواقع
منه شهروند چگونه ارضا روانی بشم؟

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
از ماست که بر ماست !

وقتی مملکت سر و سامون نداره همین میشه دیگه شامپکس !

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
از ماست که بر ماست !

وقتی مملکت سر و سامون نداره همین میشه دیگه شامپکس !

آخه بی سرو سامانی و دزدی تا یه حدی.....وقتی به خاطر یه وسیله نقلیه دارن رسما توهین میکنن به شعور ملت!..میدونی سالی چند هزار میلیارد صرف هزینه وسیله نقلیه میشه تو ایران؟!!! این پول چجوری میخواد برگرده؟ این پول این 90 الی 140% گمرک تو جیب کی میره؟ پولش صرف چی میشه؟ استادیومی میسازن باهاش؟ پیست موتورسواری میسازن باهاش؟

باور کن هر کشوری اندازه ما دزد و دلال و گمرکی داشت فقط با پول گمرکش سالی 4تا استادیوم میساخت 1سال بعد میزبان جامجهانی میشد ..حالا پول نفت و گاز ومنابع طبیعی بماند

وقتی جون مردم رسما بره خودروساز (که همون دولت) هست مهم نیست..وقتی تست تصادف و تست آلایندگی و....معنی نداره ..عاقا بلد نیستید بسازید زووورتون نکردن که! شما هم مثل کشورهای درجه 3 آسیا برید خط تولید مونتاژ یه چیز خوب بیارید ..دیگه از ویتنامم کمتر نیستیم که هوندا و تویوتا مونتاژ میکنه..

هیچ بخاری هم از ملت در نمییاد!.ملت هم که از من بی لاستیک تر.باز دمم گرم زیرم لاستیک بود زیر مردم زیتون هم نیست :D

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
بیا من داراییمو بفروشم بدم بهت.خیلی دلم سوخت
من بمیرم.اما تو ایرضا بشو.باشه؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
وقتی یه مرغ نیما داری که صدای دزدگیر در میاره
وقتی یه پیرهنه یوونتوس خوشگل داری
وقتی عشق امرکایی داری و با دیدن امریکایی خوشحال میشی
وقتی هوندا اکوردتون رو میبینی و حال میکنی
وقتی توبورگ و قلیون و کامپیوتر رو سه تایی با هم یه جا داری
وقتی خرطوم داری
وقتی مبل داری که هی بمالی بهش

خب عزیزم به داشته هات فکر کن و با اونا حال کن اگه چیزی میخای تلاش کن برا بدست اووردنش ولی وقتی میدونی نمیتونی بهش برسی بندازش دور از مغزت چون ترشح مغزیی بیش نیست :happy::happy:

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
بیا من داراییمو بفروشم بدم بهت.خیلی دلم سوخت
من بمیرم.اما تو ایرضا بشو.باشه؟

دارایی جقده؟ بیا منم 20 بذارم روش بشه 50 یه نینجا 250 برداریم دو ترک بریم ..یه ترک خفت میکونن آدمو..هم خودتو میزنن هم موتورتو میبرن

ارضاتو با ارضا پاسخ میدم :D

اینا که هیش کدوم هیجان نداره و آدمو ارضا نیمکونه!

آکورد هم بره داداشمه به من چبپس مربوط؟ فک میکونی من از اونام که بگم سووییش ماشینو بده برم دور بزنم صدا ظفتو زیاد کنم ارضا روانی بشم! ماشین آدم مثل شورت آدم شخصیه

خرطوم هم داشتم :D

وقتی میدونی نمیتونی بهش برسی بندازش دور از مغزت چون ترشح مغزیی بیش نیست
happysmiley.gif
happysmiley.gif

خو وقتی کلی عوامل نمیذارن تو اینجا بهش برسی!..

کولن چیزایی که بی ارزشــــــــه تو کشور ما شدیدا با ارزش ـــــــــه

TOOOF toooooF

Last edited:
بالا