Shayan_Shomal
Registered User
فقط بلاد کفر.....
امریکا نباشد تن من مباد.
امریکا نباشد تن من مباد.
شاد مغز عکس این ماشینا که گفتی هم میذاشتی
کادیلاک ماشیناش لوکساری هست ...با این یکی مونده به اخریه حال کردم لینک مشخصاتشو میدی؟
موتور کوچک 1.4 لیتری 100 اسبی و باتریهای 16.5 کیلو وات ساعت، در مجموع 207 اسب بخار نیرو و 295 پوند فوت گشتاور تولید میکند.
طراحی بیرون و درون این خودرو کاملاً باشکوه و مشابه سایر مدلهای کادیلاک است و کوچکترین شباهتی با خودروهای الکتریکی ندارد. استفاده از چرم و چوب واقعی در کابین، تزئینات کرومی، سیستم نشانگر 8 اینچی لمسی با ناوبری و سیستم جلوگیری از برخورد در این خودروی خوش تیپ به چشم میخورند.
با هر بار سوخت گیری میتوان به طور متوسط تا 492 کیلومتر مسافت را طی کرد. در حالی که باتریها به تنهایی تنها 56 کیلومتر مسافت را پوشش میدهند. پوششهای بیمه و گارانتی کاملی از جمله 8 سال یا 100 هزار مایل گارانتی باتری و قوای محرکه و چهار سال یا 50 هزار مایل گارانتی کامل خودرو میشود.
این ماشین است یا هواپیما !
این بود عارمانهای عاقا.؟!؟
در مورد ماشین های کره ای هم اونا تقلید کارن و از همه خودروسازها اسکی میرن مخصوصا ماشین های آلمانی و آمریکایی و ژاپنی مثل هیوندای جنسیس که جلوشو از بنز کلاس ای کپی کرده
شبیه کانسپته!
اما جالبه هر کانسپتی میزنن بد یمی دو سال یچیزی مشابهش میاد بیذون
مدیر عامل سایپا به جهیزیه ننه ش خندیده که پراید 500 دلاری رو 25 میلیون بفروشه:| البته ملت احمق ما میخرن:|
یه گوشه هم به نقل از مدیر عامل سایپا نوشته بود که: پراید حداقل باید 25میلیون تومن باشد
از ماست که بر ماست !
وقتی مملکت سر و سامون نداره همین میشه دیگه شامپکس !
بیا من داراییمو بفروشم بدم بهت.خیلی دلم سوخت
من بمیرم.اما تو ایرضا بشو.باشه؟
وقتی میدونی نمیتونی بهش برسی بندازش دور از مغزت چون ترشح مغزیی بیش نیست![]()
![]()