• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

avan

Registered User
تاریخ عضویت
17 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,884
لایک‌ها
207
باز کننده تاپیک: یه چیزی از یه جایی کپی کردی ها !!!!
10میلیارد ریاله نه تومن.

شما ماشین 10میلیاردی پیدا کن من میخرم.... البته تا دالار روی 3 هست.
 

Soroush-S

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژوئن 2012
نوشته‌ها
940
لایک‌ها
523
محل سکونت
Guilan
باز کننده تاپیک: یه چیزی از یه جایی کپی کردی ها !!!!
10میلیارد ریاله نه تومن.

شما ماشین 10میلیاردی پیدا کن من میخرم.... البته تا دالار روی 3 هست.

میگن فراری 8.5 میلیارده!! شما همینو بخر ماشین 10 میلیاردی پیشکشت!!
شبح سیاه در خیابان هــای تهران/همه رکوردها شکسته شد+تصویــر
 

ToxCity

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 جولای 2013
نوشته‌ها
931
لایک‌ها
596
محل سکونت
E:\Program Files\karaj.exe
باووو مگه صفه اول نگفتم کسچیپس ــــــــه! کشش ندید دیگه

در ضمن 2ماهه که وارد شده این فانتوم 2009..این روزای آخر گفتن بدیم دست مردم کوته فکر ایران با این مطالب
 

alireza771

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
22 می 2013
نوشته‌ها
2,502
لایک‌ها
2,869
ماشین های انگلیسی فقط لوکس هستند و گران و زشت و پرادعا و قناس مثل خود انگلیسیها
و گرنه هرگز نمی توانند با خودروسازان ژاپنی و آلمانی و آمریکایی رقابت کنند.

انصار از شما بعید بود از امریکا تعریف کنی !!
شما قاعدتا باید طرفدار ماشینهای لبنانی و سوری باشید
 

Soroush-S

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژوئن 2012
نوشته‌ها
940
لایک‌ها
523
محل سکونت
Guilan
a04a53bad16600a94.jpg
 

behroya

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2013
نوشته‌ها
999
لایک‌ها
265
محل سکونت
neyshabur
جدیدترین نسل از شاسی‌‌بلند سایز متوسط نیسان کم‌کم از پشت پرده‌ها بیرون می‌آید. گفته می‌شود رونمایی رسمی این هفته خواهد بود.
183583_106.jpg
 

behroya

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2013
نوشته‌ها
999
لایک‌ها
265
محل سکونت
neyshabur
تنها راه ممکن برای کاهش ترافیک استفاده از وسایل نقلیه عمومی یا ماشین الکتریک یا تاشو است زیرا فضای کمتری را اشغال کرده و پارک آن بسیار آسان است.
فارس: طراحی این ماشین براساس حیوان گورکن بومی امریکای جنوبی صورت گرفته است. برخی از این ماشین های تاشو یک صندلی و برخی دو صندلی برای دو سرنشین دارند.
183468_391.jpg


183469_976.jpg


این ماشین‌ها برای خیابان‌های مملو از جمعیت طراحی شده است. برخی از این ماشین‌ها می‌توانند یک جسم 720 کیلوگرمی را جابه‌جا کنند. ساختار داخلی آن‌ها از فولاد و پنل‌های لانه زنبوری تشکیل شده است.
183470_258.jpg


183471_298.jpg



183472_128.jpg


چرخ‌های عقب برخی از این ماشین‌ها به سمت جلو و زیر تا شده و در زمان پارک کردن فضای مورد نیاز خود را به وسیله میکرو مدیریت می‌کند. چرخ‌های روباتی آن نیز امکان دور زدن در فضاهای کوچک را فراهم می آورند.
183473_165.jpg


183474_797.jpg


هنگامی که این وسیله نقلیه سبک و کوچک تا می‌شود، فقط یک سوم فضای پارکینگ پنج متری را اشغال می‌کند به گونه‌ای که سه دستگاه از آن‌ها را می‌توان در یک فضای پارک معمولی جا داد.
183475_637.jpg


183476_754.jpg


فرمان آن نیز یک پنل ال سی دی واید است. این ماشین‌ها معمولا برای دو نفر طراحی شده است.
 

SHAMpex

Registered User
تاریخ عضویت
6 اکتبر 2013
نوشته‌ها
248
لایک‌ها
177
محل سکونت
IslamicSh1tPublic
تاشو چیه داووووش:D

میکرو کار
MICRO CAR های Honda از اینم کوچیک ترن
 

IT GALAXY

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2013
نوشته‌ها
473
لایک‌ها
277


Nissan Altima 2014

نیسان آلتیمای 2014 دارای اپلیکیشنی است که علاقمندان به شبکه‌های اجتماعی را در حال رانندگی نیز از آخرین اخبار و تغییرات انجام شده در حساب‌های کاربری خود مطلع می‌کند. با انجام تنظیمات مورد نیاز که از طریق صفحه‌ی نمایش لمسی این خودرو در دسترس قرار گرفته، می‌توان به صورت خودکار به پیام‌ها و دنبال‌کنندگان خود پاسخ داد. در ادامه با ما همراه باشید تا این ویژگی را بررسی کنیم.




مطمئنا شما نیز با افرادی که در طول رانندگی دستگا‌ه موبایل خود را در دست دارند و در حال ارسال پیام یا چک کردن حساب‌های خود در شبکه‌های اجتماعی هستند، آشنا هستید. در نیسان آلتیمای 2014، زمانی که خودروی شما متوقف بوده یا در حال پارک باشد، راننده قادر است از طریق صفحه‌ی نمایش لمسی پیام‌های را با مضمون مشغول بودن خود، وارد کند، از این پس، این پیام برای کلیه‌ی افرادی که پیامی را ارسال می‌کنند، بصورت خودکار فرستاده خواهد شد.
برای فیس‌بوک، می‌توان از ویژگی پیام‌های پیش‌فرض موجود استفاده کرد، بطوریکه کاربر قادر است تا با انتخاب پیام‌های همچون «حرکت به سوی محل‌کار» یا «به‌همراه دوستان در نیسان» پیام‌های خودکار را برای دوستان خود در صورت برقراری ارتباط از جانب آن‌ها، ارسال کنید. برای بروزرسانی وضعیت خود در فیس‌بوک نیز می‌توان با استفاده از رابط USB، تلفن اندرویدی یا آیفون خود را با استفاده از اپلیکیشن NissanConnect به رایانه‌ی نیسان متصل کرده و از آن طریق استاتوس خود را بروز کنید.



NissanAltimaInside.jpg




اما برای استفاده از این امکان، باید راه درازی را طی کرده و پس از گذر از چندین منو، قادر خواهید بود تا Status خود را بروز کنید. با فشردن کلید App روی داشبورد، کلیک روی کلید فیس بوک و سپس کلید Status، می‌توان Statusهای خود را مرور کرده و بروزرسانی نمایید. شاید استفاده از دستورات صوتی راهکار مناسبی برای این‌کار به‌نظر برسد، اما هنگام استفاده از این سرویس، با پیغام «آیفون شما پشتیبانی نمی‌شود» روبرو خواهید شد که تا حدودی حواس رانده را بر هم می‌زنند.
نیسان آلتیمای 2014 دارای ویژگی‌های دیگری نیز می‌باشد که از جمله‌‌ی آن می‌توان به مکان‌یابی از طریق جستجوی گوگل اشاره کرد، همچنین می‌توان در دستگاه‌های اندرویدی از سرویس پاندورا استفاده کرد.
نیسان در تلاش است تا روش‌های کم‌خطری را برای ایجاد ارتباط برای افراد علاقمند به استفاده از شبکه‌های اجتماعی ارائه دهد. اما این ویژگی‌ها در ابتدای راه قرار داشته و باید تلاش‌های فراوانی برای تکمیل آن انجام شود.
منبع techhiveلینک‌مطلب



 

IT GALAXY

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2013
نوشته‌ها
473
لایک‌ها
277



خودروی بدون راننده گوگل از زمان معرفی تا کنون سر و صدای زیادی به پا کرده است. گوگل سعی داشته تا طی این مدت اقدامات متنوعی را برای بهینه‌سازی این خودرو پیاده‌سازی نماید. حال این کمپانی مدعی شده که بر اساس اطلاعات به دست آمده، خودروی بدون راننده آن بسیار ایمن‌تر و دقیق‌تر از یک راننده واقعی عمل می‌کند!





اگرچه موانع زیادی بر سر راه عرضه‌ی عمده‌ی خودروهای بدون راننده وجود دارد ولی گوگل یک قدم به این هدف نزدیک‌تر شده است. آنها از طریق آنالیز یک سری داده ثابت کرده‌اند که خودروهای بدون راننده‌ی آنها از رانندگان متوسط ایمن‌تر و نرم‌تر رانندگی می‌کنند.
کریس آرمسون، سرپرست پروژه‌ی خودروی بدون راننده‌ی گوگل، گفته است که آنالیز داده‌های جمع‌آوری شده از هزاران کیلومتر رانندگی خودروهای بدون راننده نشان داده است که ماشین‌های خودکار نه تنها با رعایت فاصله‌ی ایمنی از خودروی جلویی امن‌تر هستند، بلکه هوش مصنوعی آنها بسیار نرم‌تر و دقیق‌تر از رانندگان حرفه‌ای شتاب گرفته یا می‌ایستند.
آرمسون به این موضوع که این خودروها در شرایط آب و هوایی نامناسب، مانند برف و باران شدید، چگونه عمل می‌کنند، نپرداخت، ولی با اطمینان می‌توان به این نتیجه رسید که این فناوری به سرعت در حال پیشرفت است.
منبع Jalopnik لینک مطلب

 
بالا