Mr.Hahn
Registered User
در مورد استارتر راستش هر کس مسئول اعمال و رفتار خودشه(البته من تا الان ندیدم ایشون به کسی بی احترامی کنه)
در مورد بن هم بنده از شما سوال دارم که:اون شخص بنش کرد یا شما با جوابتون به اون شخص باعث شدید بن بشین؟
من این مورد رو قبول دارم که جدیدا پرشین تولز دیگه بیشتر به صورت بازارچه دیده میشه تا یه فروم کامل(فعالیت خرید و فروش بیشتر شده)
من نه اون مدیر رو میشناسم و نه ازش دفاع میکنم و اگر اینجور مورد بی احترامی ببینم حتما گزارش میدم(نه اینکه بخوام جوابش رو بدم و باعث بن شدن خودم بشم)
در مورد پول هم هر کسی یه طرز فکری داره
بنده اگر خودم امروز بخوام یه سایت بزنم اول به این فکر میکنم که چجوری از توش پول در بیارم.
بدرود
من با استارتر مشکلی ندارم اتفاقا. منظور من جناب رادیکال بوی یا همون حجت شعبانی سابق بود که خوشبختانه پستاشو پاک کردن و دسترسیشو بستن.
در مورد بن هم بله دقیقا همینجور بوده که فرمودید. ولی گزارش دادن هم دردی دوا نمی کنه چون ادمین و مدیر جماعت همیشه فقط بلده بیاد طرف همکارش رو بگیره، مگر اینکه پای منافعش شخصی خودش در میون باشه. ضمن اینکه تصادفا شخصی که بهش توهین شده بود پستای اون مدیر رو ریپورت کرد ولی هیچ برخوردی صورت نگرفت فقط خود اون آقا اومد گفت یه بار دیگه ببینم پستای منو ریپورت دادی دهنتو صاف می کنم (دقیقا با یه همچین لحنی)
در مورد پول هم هر کسی یه نظر داره همونطور که خودتون هم گفتید، و اینیم که شما میگید نظر شخصی خودتونه و قابل احترام.
موفق باشید.