• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Mr.Hahn

Registered User
لایک‌ها
56
در مورد استارتر راستش هر کس مسئول اعمال و رفتار خودشه(البته من تا الان ندیدم ایشون به کسی بی احترامی کنه)
در مورد بن هم بنده از شما سوال دارم که:اون شخص بنش کرد یا شما با جوابتون به اون شخص باعث شدید بن بشین؟
من این مورد رو قبول دارم که جدیدا پرشین تولز دیگه بیشتر به صورت بازارچه دیده میشه تا یه فروم کامل(فعالیت خرید و فروش بیشتر شده)
من نه اون مدیر رو میشناسم و نه ازش دفاع میکنم و اگر اینجور مورد بی احترامی ببینم حتما گزارش میدم(نه اینکه بخوام جوابش رو بدم و باعث بن شدن خودم بشم)
در مورد پول هم هر کسی یه طرز فکری داره
بنده اگر خودم امروز بخوام یه سایت بزنم اول به این فکر میکنم که چجوری از توش پول در بیارم.
بدرود

من با استارتر مشکلی ندارم اتفاقا. منظور من جناب رادیکال بوی یا همون حجت شعبانی سابق بود که خوشبختانه پستاشو پاک کردن و دسترسیشو بستن.
در مورد بن هم بله دقیقا همینجور بوده که فرمودید. ولی گزارش دادن هم دردی دوا نمی کنه چون ادمین و مدیر جماعت همیشه فقط بلده بیاد طرف همکارش رو بگیره، مگر اینکه پای منافعش شخصی خودش در میون باشه. ضمن اینکه تصادفا شخصی که بهش توهین شده بود پستای اون مدیر رو ریپورت کرد ولی هیچ برخوردی صورت نگرفت فقط خود اون آقا اومد گفت یه بار دیگه ببینم پستای منو ریپورت دادی دهنتو صاف می کنم (دقیقا با یه همچین لحنی)
در مورد پول هم هر کسی یه نظر داره همونطور که خودتون هم گفتید، و اینیم که شما میگید نظر شخصی خودتونه و قابل احترام.

موفق باشید.

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177

گرونم نیستنااا؟ :|||:|||
یحنی با دلار هزار تومن بدونه گمرک میشم 25 تومن؟:blink:

بله بره اونا پولی نیست ..

ولی تو کشور ما یه ماشین 21هزار دلاری کره ای با احتساب گمرک و.......نزدیک به 180میلیون تومن درمییاد . آمریکایی ش که پلاک نمیشه جای خود....................

زمون دلار هزار تومنی تو منطقه آزاد دیگه مرد و تموم شد الان بره اونا هم گرون درمییاد چون باید با دلار 3خرده ای بخرن و بره ماشین های آمریکایی باید یه عوارضی هم ب دولت بدن

درود .

درمورد کاربر رادیکال بوی باید بگم: ایشون یه کاربر افراطی هستن و نه تو این بخش و در همه بخش ها مخصوصا پزشکی و سلامت با همه مشکل دارن . تو این بخش هم با من مشکل دارن . از آنجا که به این فرد آموخته اند که آمریکا شیطان بزرگ است لابد ماشین ها و....ساخت آمریکا ابزار شیطان پرستی هستن....

درمورد تاپیک خودروهای آمریکایی باید بگم: چون تو این ضمینه تخصص دارم تاپیک استارت میکنم.مثل بقیه نیستم یه تاپیک بزنم طرف مییاد یه سئوال میپرسه نتونه پاسخگو باشه استارتر.

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
برادر ما گفتیم بوگاتی خدا حافظ نه اینکه عکس اونو بذاریم عکس همون Devel Sixteen ه،اگه روی کاغذ 5000 اسب میده دیگه اگه آخر ضایع بازی باشه 3تا 4 هزارو تو واقعیت میده:D

باوو من ربط بوگاتی با این دویل رو نمیفهمم :D منظورت چی بوده!؟

این طراحیش لامبو ــه ایتالیاست موتورش فالکون آمریکا(هواپیما های فالکون نه ها ماشین های فالکون)

همچین ماشینی تو واقعیت بخواد تست بشه بعد از تست حداقل باید پول یه جگوار رو بدن فقط بره دو جفت لاستیک . چون بخواد 400 کیلومتر رو رَد کنه در مدت 9ثانیه لاستیک هاش آب میشه از حرارت

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
هروقت تولید انبوه شد اونوقت...
الان که فعلا کانسپته

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
باوو من ربط بوگاتی با این دویل رو نمیفهمم :D منظورت چی بوده!؟

این طراحیش لامبو ــه ایتالیاست موتورش فالکون آمریکا(هواپیما های فالکون نه ها ماشین های فالکون)

همچین ماشینی تو واقعیت بخواد تست بشه بعد از تست حداقل باید پول یه جگوار رو بدن فقط بره دو جفت لاستیک . چون بخواد 400 کیلومتر رو رَد کنه در مدت 9ثانیه لاستیک هاش آب میشه از حرارت
بابا چرا نمیفهمی تو؟!! تا الان سلطان تاپ اسپید خودروهای سواری بوگاتی ویرون اونم سوپراسپورتش بوده. حالا اعلام کردن این بابا 560 کیلومتر میره. بفهم دیگه:|
یه جفت لاستیک 165 کویرتایر ( زیرصفری پراید) بده زیر این بنده خدا بعدش 1000 تا برو اصن:|

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
بابا چرا نمیفهمی تو؟!! تا الان سلطان تاپ اسپید خودروهای سواری بوگاتی ویرون اونم سوپراسپورتش بوده. حالا اعلام کردن این بابا 560 کیلومتر میره. بفهم دیگه:|
یه جفت لاستیک 165 کویرتایر ( زیرصفری پراید) بده زیر این بنده خدا بعدش 1000 تا برو اصن:|

اولا ایچوآ طپیم:D

دوما کی گفته بوگاتی ویرن سلطان اسپیده؟ هر کی گفته بیار من اخته ش کنم ..

اتفاقا بوگاتی از سوپراسپرتهایی هست که تولید انبوه داشته(نسبت به بقیه مثلا مک لارن و..... بقیه دست سازهای دنیا)

ولی همونطور که خیلی ها نمیدونن بوگاتی رکورد دار سرعت در دنیا نیست

رکورد سرعت در دنیا به این ترتیب هست(که 3 تای اول آمریکایی هستن)

SSC Tuatara

Shelbey Ultimate XT

Ultimate Aero

bugatti

تصاویر SSC Tuatara رکورد دار سرعت در جهان میباشد( تولید انبوه هم داره از 2012 ولی فقط تو آمریکا ..2تا نسخه ازش تو دبی بود که پارسال خیلی حاشیه ساز شد و برگردوندن ب آمریکا ) از لحاظ تکنولوژی و قابلیت هاش قابل مقایسه نی با بوگاتی موگاتی از لحاظ طراحی هم اصن قابل مقایسه نی

تصویر رونماییش در موزه جت ارتش ایالات متحده در اواخر 2012)

Click here to view the original image of 960x203px.
qthz125zepj9td3pg7bv.jpg

Click here to view the original image of 800x531px.
nc1d0sxrk0ajexot8al.jpg

Click here to view the original image of 800x532px.
4oxzk2971f3zap8n9qbn.jpg

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
بوگاتی تا 435 کیلومتر رفته. تاپ اسپید اینارو با 0-100 شون بنویس. فکرنمیکنم تولید انبوه داشته باشن.ولی بوگاتی زیاد داده بیرون:| بقیه صرفا تیونینگ شده ن. ولی بوگاتی فابریکیه:|

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
بوگاتی تا 435 کیلومتر رفته. تاپ اسپید اینارو با 0-100 شون بنویس. فکرنمیکنم تولید انبوه داشته باشن.ولی بوگاتی زیاد داده بیرون:| بقیه صرفا تیونینگ شده ن. ولی بوگاتی فابریکیه:|

اینم رفته از غضا بیشتر هم رفته ولی فقط تولید انبوه نداره فروشش هم فقط تو آمریکاست

بوگاتی 253 MPH بیشتر نیست این 276تاست UP TO 292 هم داره

SSC Tuatara

Performance

0-60 mph:2.50 seconds
0-100 mph:3.20
0-200 mph:4.0
1/4 mile:9.75 seconds at 144 mph
Top Speed (Tested):277 mph
Top Speed (Projected):276 mph
Skidpad:1.05g
0-100mph-0:11.25 seconds
0-200mph-0:-15.20

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
مراحل ساختشو نشنال جئو گرافیک داشت میداد. تا 435 تا میتونسته بره ولی ریکس نکردن:| با من کل کل نکن اعصاب ندارم:|

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
مراحل ساختشو نشنال جئو گرافیک داشت میداد. تا 435 تا میتونسته بره ولی ریکس نکردن:| با من کل کل نکن اعصاب ندارم:|

خو اینی که گفتم صفه پیش 467تا رفته مآل باش:D

تازه تو میگی میتونسته بره! ولی تو تاپ گیر باهاش 430تا رفتن

سرچم کونی میفَمی

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
خو اینی که گفتم صفه پیش 467تا رفته مآل باش:D

تازه تو میگی میتونسته بره! ولی تو تاپ گیر باهاش 430تا رفتن

سرچم کونی میفَمی
اختلاف تاپ اسپید ها 10-20 کیلومتر بیشتر نیس. این جدیده 560 تا بره بقیه باید خاک بخورن:| البته مطمئن باش نیسان جی تی آر باز یه پرفورمنس میده بیرون شاخ اینم میشکونه:|

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
ولی فک کنم همه سوپر اسپورتا از دست این نیسان جی تی آر عاصی شدن از همشون ارزونتر از همشون پرشتاب تر;)

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
ولی فک کنم همه سوپر اسپورتا از دست این نیسان جی تی آر عاصی شدن از همشون ارزونتر از همشون پرشتاب تر;)

فقط NISSAN GT-R ALPHA12 ست که تونسته برسه به 237MPH یا همون 382 کیلومتر بر ساعت قیمتش هم 200 هزار تاست که نمیتونه اروزن باشه در برابر اینایی که میگم (البته اینایی که میگم 2سال از حضورن داره میگذره)

[h=3]Falcon Motorsports F7[/h]
xvsdnm6tno8be6uuid6u.jpg

قیمت 195000 تا تاپ اسپید هم 245MPH سازنده: فالکون آمریکا

[h=3]Mosler MT900s[/h]
azy4cwctvricpe2b260.jpg

قیمت 16000 تا مکس اسپید 224MPH سازنده: موسلر آمریکا

[h=3]Rossion Automotive Q1[/h]
4dymce6sj0xaxi2qguqy.jpg

قیمت 12000 تا مکس اسپید 200 MPH سازنده: مگنوم آمریکا

وکلی دیگه مثل SRT VIPER و............اینایی که گفتم رکورد دارهای سرعت زیر 20000 دلار هستن وفقط هم خرید و فروشش تو آمریکا مجازه

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125

اصلا این شادمغز نمی فهمه باهاش بحث نکن
یه تعصب الکی رو آمریکا داره نمی خواد واقعیت رو قبول کنه
بوگاتی رو قبول نداره به تمسخر میگه بوگاتی موگاتی
آره تو راست میگی شلبی ملبی خوبه

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
سامولیکم.

اج کانسپت، یک SUV جدید و اندازه متوسط از فورد است که نشان دهنده نسل آتی این خودروی محبوب آمریکایی است. خودرویی که به نظر با نگرشی مدرن و نوآورانه طراحی شده تا بتواند جایگاهی در خور توجه برای سازنده‌اش در این کلاس به همراه آورد.​

Ford Edge concept

این خودروی مفهومی کاملاً عملگرا و واقعگرایانه طراحی شده و این امید را زنده می‌کند که با کمترین تغییرات به روی خط تولید برود. با وجود الهام از طراحی‌های خودروهای جدید فورد و زبان طراحی اخیر این شرکت و مواردی نظیر جلوپنجره ذوزنقه ای و سقف شیب دار و چراغهای کشیده که یادآور خودروهایی نظیر فیوژن و فوکوس هستند، می‌توان تازگی و جذابیت خاصی را هم در اج جدید یافت. حتی وقتی بدانیم که تیغه های جلوپنجره همانند کرکره در سرعتهای مختلف، تغییر زاویه می‌دهند تا کارایی آیرودینامیکی خودرو را بهبود بخشند، هنوز برای نام بردن از نوآوریهای دیگر جا وجود دارد.

Ford Edge concept 2014

سیستم مدیریت لمسی MyFord، سیستم کمک راننده صوتی و سیستم هوشمند کمکی پارک که تنها فشار یک دکمه خودرو را در فضاهای باریک پارک می‌کند، از جمله تکنولوژی‌های جدید بکار رفته در فورد اج کانسپت می‌باشند. فورد می‌گوید که تلاش دارد تا هر چه زودتر این فن آوری‌ها را به دنیای واقعی بیاورد. در کنار این‌ها انبوهی از سیستمهای رایج نظیر کروز کنترل تطبیقی، نظارت بر نقاط کور، هشدار خروج از مسیر و سیستم تهویه خودکار را در اینجا هم خواهید یافت.

Ford Edge concept interior

هنوز جزئیاتی از پیشرانه فاش نشده اما برای این خودرو در سال 2015 احتمالاً از یک موتور اکوبوست 2.3 لیتری EcoBoost I-4 با توان 270 اسب بخار استفاده خواهد شد که با لینکلن MKC مشترک است.
در حال حاضر 23 درصد SUV های 5 نفره فروخته شده در کالیفرنیا از نسل فعلی اج هستند و ورود نسل جدید آن می‌تواند تأثیر بسزایی در افزایش فروش و گرایش مشتریان جوانتر به آن داشته باشد.​

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
سامولیکم..

i6ehtfp5zepebuwcymf9.jpg

2014 Chevrolet Camaro Z/28

شورولت درکنار رونمایی مدل 2014 کامارو SS که از زمستان 2013 عرضه می شود، مدل Z/28 را نیز به عنوان اولین سری ارتقا یافته از آن در نیویورک رونمایی نمود. اول از فیس لیفت نسل پنجم کامارو شروع کنیم که آقای Tom Peters (سرپرست گروه طراحی خارجی) در معرفی آن گفته بود “مدل 2014 کامارو یک فرصت برای ما بود تا خواسته ها و انتظاراتی را که از مشتریان شنیده بودیم، به واقعیت تبدیل کنیم”

کابین Z/28 همچنان همانند میراث داران و اجداد خود حس قدرت را تداعی میکند

drtt54iav9b22ro3dqnv.jpg

با یک نگاه سریع به SS جدید می توان به تغییر چراغ های جلو و عقب، تغییر کاپوت که موجب افزایش نیروی عمودی و بهبود خنکاری موتور شده، کاهش ضخامت جلوپنجره به همراه افزایش طول آن پی برد. تکمیل کننده نمای خارجی SS وجود دیفیوزر بسیار ساده و باله جدیدی است که در انتهای صندوق تعبیه شده است. از آنجاییکه شورولت هنوز هم از انتشار جزییات فنی SS خوداری کرده پس همچنان باید منتظر ماند.

حال به سراغ Z/28 برویم؛ خودرویی که نخستین عرضه آن به سال 1967 میلادی بازمی گردد. کیت بدنه آن شامل اسپلیتر جلو، زه های گلگیر و رکاب های عریض جانبی می شود. در نمای عقب نیز در کنار دیفیوزر جدید از سراگزوزهای دوبل در طرفین سپر استفاده شده؛ همچنین Z/28 بصورت استاندارد با رینگ های 19 اینچی و با تایرهای پیرلی از مدل PZero Trofeo R عرضه می شود.
در کابین Z/28 تغییرات اندکی صورت گرفته که مهم ترین آنها در صندلی های جدید ریکارو، فرمانی که قسمت زیرین آن تخت شده، تریم Octane و صندلی های جدید عقبی که قابشان از فوم ساخته شده، خلاصه می شود.

hanl119io15o7qkq2fn.jpg

در زیر کاپوت Z/28 (البته برخلاف مدل های 1967 که موتور 5.0 لیتری V8 داشتند!) پیشرانه LS7 شورولت جاگرفته؛ یعنی یک موتور 7.0 لیتری V8 که قدرت و گشتاور تولیدی آن به بیش از 500 اسب بخار و 637 نیوتن متر میرسد. این موتور پیش از این بر روی مدل های Z06 کوروت نیز نصب شده بود. وظیفه انتقال قدرت برعهده گیربکس جدید هفت سرعته دستی Tremec است.
با آنکه مشخصات فنی Z/28 به پای پیشرانه تا دندان مسلح کامارو ZL1 نمی رسد اما در تست های شورولت معلوم شده که Z/28 حدود 3.0 ثانیه سریع تر از برادر بزرگتر خود می تواند یک دور کامل پیست را طی میکند

سریع تر بودن Z/28 را باید مدیون کاهش وزن های صورت گرفته در آن نظیر استفاده از رینگ های سبک و یا شیشه های نازکتر عقب که ضخامتشان از 3.5 میلیمتر به 3.2 میلیمتر کاهسته شده، دانست طوریکه وزن خالص خودرو را در مقایسه با ZL1 چیزی حدود 136 کیلوگرم سبکتر کرده است. البته موارد دیگری مثل سیستم ضدلغزش دیفرانسیل، خشک تر شدن تعلیق و استفاده از دیسک های کربن/سرامیکی برمبو که با سایز 394×36 میلیمتر در جلو و 390×32 میلیمتر در عقب می توانند حداکثر شتاب منفی 1.5G را به راننده تحمیل کنند نیز بی تاثیر نبوده اند.

در آخر توصیف از غرش موتور 427 بسیار سخت است

nat9x1bjvcz1dzpcevad.jpg

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) دراروپای شرقی، الکسی واگانوف - رییس شرکت خودروسازی یونیسون بلاروس - گفت: بیش از یکسال است که تولید خودروهای سمند و تحویل قطعات به دلیل مشکلات اقتصادی و تحریمی خودروسازان ایرانی متوقف شده است.

به گفته وی این کارخانه قرار بود که سالانه بیش از 120 هزار دستگاه خودرو سواری تولید کند که تنها در هفت سال گذشته دو هزار دستگاه تولید شد که 100 دستگاه آن به روسیه صادر شد.

وی ادامه داد: خط تولید خودوری اپل کورسا متعلق به کمپانی امریکایی جنرال موتور وخودرو سواری زوتی Z 300 متعلق به کمپانی زوتی چین جایگزین تولید سمند شده‌اند.

طبق اعلام بیزنس نووستی بلاروس، قرار این خودروها با قیمت پایه 12 هزار دلار در بلاروس تولید شوند و علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای عضو اتحادیه گمرکی، روسیه و قزاقستان نیز صادر شوند.

کارخانه سمند بلاروس در سال 1385 با تجهیز از سوی ایران‌خودروی ایران، توسط شرکت یونیسون با ظرفیت 3000 دستگاه آغاز به کار کرد و تسهیلات بانکی فراوانی نیز از سوی بخش‌های اقتصادی ایران به آن تعلق گرفت اما به دلیل مدیریت ضعیف مسئولان خودروسازی ایران نتوانست در بازار منطقه ای شرق اروپا و آسیای میانه به موفقیت دست یابد و سرانجام به دوران بازنشستگی رسید.

بسیاری از کارشناسان بلاروسی بر این عقیده‌اند که کیفیت پایین خودروهای ایرانی، طراحی قدیمی، مصرف بالای سوخت و سازگار نبودن با شرایط آب و هوایی در اروپا در کنار بازار رقابتی خودروهای روز دنیا در این منطقه نمی تواند صرفه اقتصادی برای خودروسازان ایرانی داشته باشد.

4

بالا