• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
قیمت سایپا ۱۳۱ مدل sx نیز با رشد ۷۰۰ هزار تومانی به ۱۴٫۵ میلیون تومان رسیده است. این افزایش قیمت در مورد سایپا ۱۳۲ مدل sx حدود ۵۰۰ هزار تومان بوده و در حال حاضر این خودرو ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله می*شود.

کجا زده 16؟
من نمیدونم شما واقعا تو ایران زندگی میکنی این قدر از اطرافت بی اطلاعی!!!! چند شب پیش اخبار 20.30 هم اعلام کرد. تیتر خبر هم این بود پراید 17.5. اگر باور نداری برو تو سایتشون. چند تا از خبرگزاری های دولت هم مثل فارس این قضیه رو اعلام کردند. اگر بازم باور نداری 200 تک تومن هزینه کن یک همشهری بخر قیمتا رو ببین. اگر بازم واور نداری برو یک نمایشگاه ماشین. اگر با این همه دلیلی که من اوردم باور نکردی برو سرتو بکوب به دیوار چون سری که حرف حق توش نره بهتر که نباشه.

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
قیمت سایپا ۱۳۱ مدل sx نیز با رشد ۷۰۰ هزار تومانی به ۱۴٫۵ میلیون تومان رسیده است. این افزایش قیمت در مورد سایپا ۱۳۲ مدل sx حدود ۵۰۰ هزار تومان بوده و در حال حاضر این خودرو ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله می*شود.

کجا زده 16؟
هموطن از خواب زمستانی بیدار شو :blink: خیلی وقته تهران برف نیومده....

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
اگه ملت نرن بخرم می خوان چه غلطی بکنن!

خط 11 و حمل و نقل عمومی رو برای این موقع ساختن

مسئله اینه ایرانی جماعت متاسفامه یون گشاد تشریف دارن
خدا پدر عرب جماعت و بیامرزه باو

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
ساسان قربانی، دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های ایران خودرو با بیان اینکه هنوز انفجار در قیمت خودرو رخ نداده است گفت: «قیمت یک خودرو وارداتی ۱۰ هزار دلاری در ایران ۸۰ میلیون تومان است. پراید یک خودرو ۵ هزار دلاری است بنابراین قیمت پایه آن بیش از ۲۰ میلیون تومان خواهد بود. قیمت این خودرو در ۱۴ سال گذشته به دلیل کمک‌های دولت افزایش کمی داشته است. اما این کمک‌ها در حال حاضر از بین رفته و قیمت پراید در حال واقعی شدن است بنابراین ما در این شرایط با انفجار قیمت رو به رو هستیم.»

مگر 90 % قطعات تولید داخل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
ساسان قربانی، دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های ایران خودرو با بیان اینکه هنوز انفجار در قیمت خودرو رخ نداده است گفت: «قیمت یک خودرو وارداتی ۱۰ هزار دلاری در ایران ۸۰ میلیون تومان است. پراید یک خودرو ۵ هزار دلاری است بنابراین قیمت پایه آن بیش از ۲۰ میلیون تومان خواهد بود. قیمت این خودرو در ۱۴ سال گذشته به دلیل کمک‌های دولت افزایش کمی داشته است. اما این کمک‌ها در حال حاضر از بین رفته و قیمت پراید در حال واقعی شدن است بنابراین ما در این شرایط با انفجار قیمت رو به رو هستیم.»

همین حرف باعث میشه اونایی که باهاشون شدیم 75 میلیون :D برن به سرعت 17 تومنی رو بخرن به امید این که شد 20 تومن ، سود کنن

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مگر 90 % قطعات تولید داخل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صد در صد تولید قطعه ساز های بنجول داخلی هست !

اون قطعاتی هم که وارد شه از چین و هند برای ارزونتر بودنش وارد میشه!
این آقایی که همچین افاضاتی کرده اول اینکه طبق چه معیاری رو پراید این قیمت رو گذاشته ؟ با کدوم استاندارد ماشین طراحی دهه 80 میلادی تو کدوم کشور تولید میشه؟! که بخوایم از روش به دلار رو این ماشین عتیقه قیمت گذاری کنیم!

دوم اینکه تا سال قبل که دلار هزار تومن بود پس چرا پراید قیمتش بالای 8 میلیون بود طبق حساب کتابای این آقا باید زیر 5 تومن میبود!

متاسفانه فضایی باز شده تا هر کس هر کار میخاد بکنه بیچاره ملت ...

اینا عمدا فرقون هاشون رو نمیدن تو بازار که قیمت بازار آزاد بره بالا اونوقت ماشینهاشونو تو بازار آزاد خیلی بالاتر از قیمت واقعی میفروشن و وقتی که این قیمت 18 مییون برای مردم عادی شه کمپانی قیمتش رو از 14 میرسونه به 17 و میریزه تو بازار! بعد مردم خوشحل میشن که پراید ارزون شد!!

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
من شنیدم 17.900 شده یعنی اومده پایین شده 16؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
نه خیر
100 تومنم رفت بالا شده 18

فکر میکنم در زمان استارت این تاپیک 16 بود
تاپیک 8 صفحه رفت جلو یعنی این پراید بیچاره نباید 2 تومان بیاد روش
ایشالا 20 که شد میرم میخرم یه دونه
از این ات اشغالای خارجی بهتره که ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
فکر میکنم در زمان استارت این تاپیک 16 بود
تاپیک 8 صفحه رفت جلو یعنی این پراید بیچاره نباید 2 تومان بیاد روش
ایشالا 20 که شد میرم میخرم یه دونه
از این ات اشغالای خارجی بهتره که ...
ما باید از سرمایه و کالای ملی حمایت کنیم..کشور باید پیشرفت کنه.. همه باید دست به دست هم بذاریم و کشور رو بسازیم..
ما با این تحریم ها ککمون نمیگزه..
مطمئن باشید قیمتش اینطوری نمیمونه..مسئولین قیمت رو میارن پایین. و 15 تومنش میکنن.. ببینید من کی گفتم!!

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
ما باید از سرمایه و کالای ملی حمایت کنیم..کشور باید پیشرفت کنه.. همه باید دست به دست هم بذاریم و کشور رو بسازیم..
ما با این تحریم ها ککمون نمیگزه..
مطمئن باشید قیمتش اینطوری نمیمونه..مسئولین قیمت رو میارن پایین. و 15 تومنش میکنن.. ببینید من کی گفتم!!
خدایا ما رو با کیا کردی 70 میلیون:grrr:. اخه من چی بهت بگم؟ ماشینی که ارزشش 3 تومن بوده رو هشت میدادن. الانم کردنش 18 اونوقت تو میگی ارزون میشه میشه 15!!!!:blink:!!! اگر به دلار 3 تومان هم بگیریم این ماشین نهایت قیمتش باید زیر 10 تومان باشه. البته این شگرد کارخونه است الان پخش نمیکنه وقتی به اوجش رسید میاد پخش میکنه 2 یا 3 تومان زیر قیمت بازار. اونوقت دیگه عامه مردم مثل خود شما شاد میشن میگن خوب شد ارزون شد. اونور قضیه رو نمیبنن که ماشین نسبت به قیمت اولیش( که همونقدرم نمی ارزید) 8 تا 10 تومن افزایش قیمت داشته. اخه اقا یکم دید فراتر ببر. به مسائل کلی تر نگاه کن که نیای تازه پیش بینی کنی 15 تومن میشه ارزون میشه !!!!!! و دیگه زبانم از کلام قاصره

Last edited:

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
در راستای بحث تاپیک بدون توضیح فقط کلیپ دانلود کنید و ببینید!

....پراید ....

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
سال دیگه همین مواقع داره بحث میشه دیدید پراید شد 18 تومن نخریدیم الان 30 تومنه :D
بعد از خرداد خَرشون که از پل گذشت میفهمیم گرونی یعنی چی

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
خدایا ما رو با کیا کردی 70 میلیون:grrr:. اخه من چی بهت بگم؟ ماشینی که ارزشش 3 تومن بوده رو هشت میدادن. الانم کردنش 18 اونوقت تو میگی ارزون میشه میشه 15!!!!:blink:!!! اگر به دلار 3 تومان هم بگیریم این ماشین نهایت قیمتش باید زیر 10 تومان باشه. البته این شگرد کارخونه است الان پخش نمیکنه وقتی به اوجش رسید میاد پخش میکنه 2 یا 3 تومان زیر قیمت بازار. اونوقت دیگه عامه مردم مثل خود شما شاد میشن میگن خوب شد ارزون شد. اونور قضیه رو نمیبنن که ماشین نسبت به قیمت اولیش( که همونقدرم نمی ارزید) 8 تا 10 تومن افزایش قیمت داشته. اخه اقا یکم دید فراتر ببر. به مسائل کلی تر نگاه کن که نیای تازه پیش بینی کنی 15 تومن میشه ارزون میشه !!!!!! و دیگه زبانم از کلام قاصره

قشنگ گفتي اون كاربر اگه شوخي كرده كه هيچ دمش گرم اگه شوخي نكرده و جدي بودي شوخي او....

تو اب اشاميدني ملت چي ميريزن كه يه عده ميشند امت

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
جمله تکراری و کلیشه ایی میباشد ولی درخور ملت ایرانه

خلایق هر چه لایق

وقتی مرغ گرون میشه مثل گوسفندا میرین 3 صبح تو صف مرغ وایمیسین
وقتی یارانه میاد نیشتون تا بنا گوش باز میشه و خیال میکنید پول نفته که داره سر سفرهاتون میاد
وقتی 4 ساعت تو صف انتخابات وایمیسین یه دولت خدمتگذار رو میاری رو کار

پراید 16 تومنی هم نوش جونتون
بدرود

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

عجب بي شرفايي هستن اينا ديگه
قيمت پرايدو با دلار محاسبه مي کنه کيفيتو با ريال
يکي نيست بگه آخه اين لگنو رايگان صادر کني به گينه ي بيسائو ديپورت ميکنه.ولي اينجا ايرانه با مردم بسيار باشعور و فهميده

بالا