من نمیدونم شما واقعا تو ایران زندگی میکنی این قدر از اطرافت بی اطلاعی!!!! چند شب پیش اخبار 20.30 هم اعلام کرد. تیتر خبر هم این بود پراید 17.5. اگر باور نداری برو تو سایتشون. چند تا از خبرگزاری های دولت هم مثل فارس این قضیه رو اعلام کردند. اگر بازم باور نداری 200 تک تومن هزینه کن یک همشهری بخر قیمتا رو ببین. اگر بازم واور نداری برو یک نمایشگاه ماشین. اگر با این همه دلیلی که من اوردم باور نکردی برو سرتو بکوب به دیوار چون سری که حرف حق توش نره بهتر که نباشه.قیمت سایپا ۱۳۱ مدل sx نیز با رشد ۷۰۰ هزار تومانی به ۱۴٫۵ میلیون تومان رسیده است. این افزایش قیمت در مورد سایپا ۱۳۲ مدل sx حدود ۵۰۰ هزار تومان بوده و در حال حاضر این خودرو ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله می*شود.
کجا زده 16؟
هموطن از خواب زمستانی بیدار شو :blink: خیلی وقته تهران برف نیومده....قیمت سایپا ۱۳۱ مدل sx نیز با رشد ۷۰۰ هزار تومانی به ۱۴٫۵ میلیون تومان رسیده است. این افزایش قیمت در مورد سایپا ۱۳۲ مدل sx حدود ۵۰۰ هزار تومان بوده و در حال حاضر این خودرو ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله می*شود.
کجا زده 16؟
اگه ملت نرن بخرم می خوان چه غلطی بکنن!
ساسان قربانی، دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای ایران خودرو با بیان اینکه هنوز انفجار در قیمت خودرو رخ نداده است گفت: «قیمت یک خودرو وارداتی ۱۰ هزار دلاری در ایران ۸۰ میلیون تومان است. پراید یک خودرو ۵ هزار دلاری است بنابراین قیمت پایه آن بیش از ۲۰ میلیون تومان خواهد بود. قیمت این خودرو در ۱۴ سال گذشته به دلیل کمکهای دولت افزایش کمی داشته است. اما این کمکها در حال حاضر از بین رفته و قیمت پراید در حال واقعی شدن است بنابراین ما در این شرایط با انفجار قیمت رو به رو هستیم.»
ساسان قربانی، دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای ایران خودرو با بیان اینکه هنوز انفجار در قیمت خودرو رخ نداده است گفت: «قیمت یک خودرو وارداتی ۱۰ هزار دلاری در ایران ۸۰ میلیون تومان است. پراید یک خودرو ۵ هزار دلاری است بنابراین قیمت پایه آن بیش از ۲۰ میلیون تومان خواهد بود. قیمت این خودرو در ۱۴ سال گذشته به دلیل کمکهای دولت افزایش کمی داشته است. اما این کمکها در حال حاضر از بین رفته و قیمت پراید در حال واقعی شدن است بنابراین ما در این شرایط با انفجار قیمت رو به رو هستیم.»
مگر 90 % قطعات تولید داخل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من شنیدم 17.900 شده یعنی اومده پایین شده 16؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نه خیر
100 تومنم رفت بالا شده 18
ما باید از سرمایه و کالای ملی حمایت کنیم..کشور باید پیشرفت کنه.. همه باید دست به دست هم بذاریم و کشور رو بسازیم..فکر میکنم در زمان استارت این تاپیک 16 بود
تاپیک 8 صفحه رفت جلو یعنی این پراید بیچاره نباید 2 تومان بیاد روش
ایشالا 20 که شد میرم میخرم یه دونه
از این ات اشغالای خارجی بهتره که ...
خدایا ما رو با کیا کردی 70 میلیون:grrr:. اخه من چی بهت بگم؟ ماشینی که ارزشش 3 تومن بوده رو هشت میدادن. الانم کردنش 18 اونوقت تو میگی ارزون میشه میشه 15!!!!:blink:!!! اگر به دلار 3 تومان هم بگیریم این ماشین نهایت قیمتش باید زیر 10 تومان باشه. البته این شگرد کارخونه است الان پخش نمیکنه وقتی به اوجش رسید میاد پخش میکنه 2 یا 3 تومان زیر قیمت بازار. اونوقت دیگه عامه مردم مثل خود شما شاد میشن میگن خوب شد ارزون شد. اونور قضیه رو نمیبنن که ماشین نسبت به قیمت اولیش( که همونقدرم نمی ارزید) 8 تا 10 تومن افزایش قیمت داشته. اخه اقا یکم دید فراتر ببر. به مسائل کلی تر نگاه کن که نیای تازه پیش بینی کنی 15 تومن میشه ارزون میشه !!!!!! و دیگه زبانم از کلام قاصرهما باید از سرمایه و کالای ملی حمایت کنیم..کشور باید پیشرفت کنه.. همه باید دست به دست هم بذاریم و کشور رو بسازیم..
ما با این تحریم ها ککمون نمیگزه..
مطمئن باشید قیمتش اینطوری نمیمونه..مسئولین قیمت رو میارن پایین. و 15 تومنش میکنن.. ببینید من کی گفتم!!
خدایا ما رو با کیا کردی 70 میلیون:grrr:. اخه من چی بهت بگم؟ ماشینی که ارزشش 3 تومن بوده رو هشت میدادن. الانم کردنش 18 اونوقت تو میگی ارزون میشه میشه 15!!!!:blink:!!! اگر به دلار 3 تومان هم بگیریم این ماشین نهایت قیمتش باید زیر 10 تومان باشه. البته این شگرد کارخونه است الان پخش نمیکنه وقتی به اوجش رسید میاد پخش میکنه 2 یا 3 تومان زیر قیمت بازار. اونوقت دیگه عامه مردم مثل خود شما شاد میشن میگن خوب شد ارزون شد. اونور قضیه رو نمیبنن که ماشین نسبت به قیمت اولیش( که همونقدرم نمی ارزید) 8 تا 10 تومن افزایش قیمت داشته. اخه اقا یکم دید فراتر ببر. به مسائل کلی تر نگاه کن که نیای تازه پیش بینی کنی 15 تومن میشه ارزون میشه !!!!!! و دیگه زبانم از کلام قاصره