• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ملت ما چهار روز نمیتونه جلو خودش رو بگیره مرغ نخره یک ماده غذایی که اگه دو روز بمونه خراب میشه و مجبورن قیمتشو بیارن پایین ماشین که دیگه جای خود داره از قدیم گفتن از ماست که بر ماست

آقا ما مرغ اصلا گیرمون نمیاد :دی ، به طور عادی ماهی 1 بار حالا این ماهی 1 بارم نخریم؟ :(

myblacksky

Registered User
لایک‌ها
12
آقا ما مرغ اصلا گیرمون نمیاد :دی ، به طور عادی ماهی 1 بار حالا این ماهی 1 بارم نخریم؟ :(

داداش برا من وتو نمیگه عزیز برا اون احمق ها میگه که میرن 6 ساعت تو صف وا میسه میزنن تو سر و کله هم
نمونش چند وقت پیش بود برا برنج

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
راستش من 1.5ساله قصد خرید ماشین دارم و تازه که پولم به 9رسیده بود میخاستم بگیرم که یهو گرون شد.
با این قیمتا عمرا بخرم حتی اگه هر روز با پای پیاده برم بیرون و کارامو بکنم.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
راستش من 1.5ساله قصد خرید ماشین دارم و تازه که پولم به 9رسیده بود میخاستم بگیرم که یهو گرون شد.
با این قیمتا عمرا بخرم حتی اگه هر روز با پای پیاده برم بیرون و کارامو بکنم.

میاد پایین اما نه دیگه 9تومان 15تومان میشه فوقش

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
دقیقا وضع پارکینگ ماهم همینه همه ال90 صفر گذاشتن بیشتر از 1ماهه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

دقیقا یکی از مشکلات ما همینه، بی فرهنگی و بی خردی
وقتی نقدینگی زیاد باشه، همه از دلالی پول در بیارن، نقدینگی رو بریزن تو بازار سکه، ماشین، بایدم گرونی باشه
خرد جمعی هم که صفر، اگر کسی این آشغالا رو نخره مشکل کمتر میشه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
طرح های جالب تر از این هم هست فکر کنم چند سال پیش یه دوچرخه سوار اسپانیایی تو مسابقات توردوفرانس از همین حربه استفاده کرد و قهرمان شد ولی اصلا تابلو نبود
این طراحی خوبی نداره
اون بنده خدا تو تنه دوچرخه طراحی کرده بود و یه دکمه کوچیک فکرکنم بغل دنده بود که یهو میزد و اوج میگرفت خیلی با حال بود
اینا قدیمی شده :) اگه داری از ایناش یکی جور کن با بچه ها کلاس بذاریم من سرعتم بالاست :D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
من نمیدونم ملت چرا میخرن؟ خوب نخرید این اشغالا رو چی میشه مگه؟ :hmm: ما ساختمونمون 10 واحدی هر واحد 2 تا پارکینگ. تو این ماه گذشته دقیقا 8 ماشین صفر اضافه شده به پارکینگ یعنی تقریبا نصف ماشینا الان توی پارکینگ صفر. میخوام برای حال گیری از همسایه ها برم ماهواره ی خودمو جمع کنم بیارم پایین بعد زنگ بزنم 110 بیاد ماهواره ها رو جمع کنه حاله کله ساختمون بگیرم.:f34r:

به خاطر همین آدمای عقده ای هست که این دو کارخونه با این ماشین های بی کیفیتشون مردم رو سرکیسه کردن
ظلم اصلی رو این جور آدما در حق ملت میکنن

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
انشالله با همت دولت خدمتگذار کاری میکنیم که دیگر هیچ کس حتی آرزوی خریدن پراید رو نکند.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
اميدوارم اينقدر گرون بشه که هيچکس نتونه بخره همه ناراضي بشن بلکم يه حرکتي ايجاد بشه

بگم بگم؟ :D

mmft

Registered User
لایک‌ها
58
اميدوارم اينقدر گرون بشه که هيچکس نتونه بخره همه ناراضي بشن بلکم يه حرکتي ايجاد بشه

بگم بگم؟ :D

دلت خوشه داداش.
الان هفتاد درصد شهرنشینها ماشین دارن. کلی هم خوشحالن و بشکن میزنن که میلیونر شدن قیمت ماشینشون کشیده بالا

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
هميشه قشر فقير جامعه هست که قيام مي کنه، در واقع زياد شدن شکاف طبقاتي باعث نارضايتي ميشه

حالا س ي ا س ي ش نکنيم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دلت خوشه داداش.
الان هفتاد درصد شهرنشینها ماشین دارن. کلی هم خوشحالن و بشکن میزنن که میلیونر شدن قیمت ماشینشون کشیده بالا

داداش من اینا نمیفهمن داره چی به سرشون میاد.خوب بنده خداها مجبورن از این کارا کنن.اگر نکنن فردا ارزش پولشون نصف میشه لاقل الان کمتر کم میشه!! ولی نگاه کن مردمی که پول این کارا رو ندارن چقدر بدبختر میشن؟اوناذکه پول ندارن ماشین بخرن قیمت ماشین هی میره بالا حقوقشون ثابت در نتیجه روز به روز بدبختر میشن:eek:

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
ما کارمندا دیگه باید قشنگ بریم بمیریم(البته اگه قبر ارزون گیر بیاد)
حقوقها رو هر روز دارن به یه بهانه ای کم میکنن.
فقط خدا رو شکر میکنیم که یه سقفی بالای سرمون هست وگرنه باید...... میدادیم.

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
من خودم پراید دارم سه ماه پیش تحویلش گرفتم سرجمع بهم 11 تومن افتاد، الان هم از اینکه گرون شده اصلا خوشحال نیستم چون به همون نسبت ماشین های مدل بالاتر هم گرون شدن و مطمئنا سودی نصیب من نمیشه! اینم فقط بخاطر آسون شدن حمل و نقلم و کم کردن کرایه تاکسی و آزانس و اینا گرفتم وگرنه صد سال پول پای همچین لگنی نمیدادم.

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
دلت خوشه داداش.
مطمئن باش خیلی ها ناراضی اند. درست شما میگی هفتاد درصد ماشین دارن ولی خوب بچه های همینا ماشین شخصی نمیخوان؟ خودشون دوست ندارن ماشینشونو عوض کنن یدونه بهتر بگیرن؟ ماشینایی که دارن قطعه یدکی نمیخواد(قطعه هم خیلی گرون شده.نمونه کلاج 206 هفته ی پیش خریدم 250). در کل الان وضعیت یجوری که هرچی داری باید به همون خوش باشی چیز جدیدی نمیشه خرید. دیروز رفته بودم بیرون یدونه موتور طرح هارلی دیدم (هیوسانگ 250) خیلی خوشم اومد به صاحبش گفتم چند خریدی گفت 4و 200. منم با خودم حساب کردم موتورم بفروشم 1 تومان. و 3 تومان هم بزارم روش حله رفتم گمرک که بخرم یارو میگه 13 تومان. میگم موتور قیمتش 2000 دلار چجوری با ارض 2400 قیمتش میشه 13 میگه چون تعداد کم میان 200درصد گمرک میخوره. بعد میگه موتورتو 2.5 ور میدارم (تازه معلوم بود داشت بزخری میکرد) اینجا معلوم میشه که گرون شدن به نفع هیچ کس نیست(البته به جز کارخانه) چون درسته موتور منو بجای 1 تومان 2.5 میخرن ولی موتوری هم که بخوام بگیرم بجای اینکه 3 تومان به پولم اضافه کنم باید 10.5 به پولم اضافه کنم!!!!!!!!

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من خودم پراید دارم سه ماه پیش تحویلش گرفتم سرجمع بهم 11 تومن افتاد، الان هم از اینکه گرون شده اصلا خوشحال نیستم چون به همون نسبت ماشین های مدل بالاتر هم گرون شدن و مطمئنا سودی نصیب من نمیشه! اینم فقط بخاطر آسون شدن حمل و نقلم و کم کردن کرایه تاکسی و آزانس و اینا گرفتم وگرنه صد سال پول پای همچین لگنی نمیدادم.

دقیقاً ماشینای دیگه خیلی بیشتر گرون شده ، مخصوصاً وارداتی . دوستی که میگه ماشین نخرین ، چه ماشین بخرین چه نخرین به حال ایران خودرو در حال حاضر زیاد فرقی نداره . همین الانشم ماشین نمیفروشه پول کم بیاره دولت بهش وام هزار میلیاردی میده . بعدشم مثلاً من 30 تومن پول دارم اگه ماشین نخرم چی باید بخرم تا شاهد از بین رفتن ارزش پولم نشم ؟ ؟ ؟ با این وضعیت مجبورم برم سمند EF7 رو 25 تومن 10 روز پیش بخرم ، الان میگن حدود 30 تومن شده . اگه نمیخریدم باید کم کم با پولم برم پراید بگیرم . از کاری که کردم زیاد خوشم نمیاد ولی با این وضعیت به نظر خودم کار دیگه ای هم نمیتونستم انجام بدم .

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
هوررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
نه بخرید نه بفروشید الان ثبات اقتصادی نیست تو مملکت

درسته الان دیگه هیچی معلوم نیست
تا 2-3 هقته پیش میخریدی سود میکردی اما الان (به نظر من ) معلوم نیست
اما باز هم امکان گرانتر شدن هست
پ.ن : یکی تو روزنامه خبر جنوب شیراز از چند هفته پیش آگهی زده بود پراید های خانگی را خریداریم . من شک کردم که چرا این آگهی رو زده حالا این وضع بازار هست ...

بالا