gh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 146
- لایکها
- 10
تو این مملکت هرکی برای خودش یه چیز میگه...
این میگه گرون شده .... : خ خ خ
هی...دل مردم کبابه این وسط
تو این مملکت هرکی برای خودش یه چیز میگه...
این میگه گرون شده .... : خ خ خ
افسوس و هزار افسوسبا این حرفهای هم که این 2 روز اخیر زدند یعنی عمرا با امریکا توافق نمیکنن(اخه یکی بگه لامصبا امریکا که تحریم نیست شما برای مذاکره شرط میزارید! ماتحریمیم). با این قیمتای جدید هم کار خوابیده یعنی درامد کاهش پیدا کرده از طرف مقابل هم همچی گرون شده. من تا قبل از این ماهی 4 تا 7 تومن درامد داشتم تقریبا 10 تا کارگر هم داشتم الان تعطیل کردم (چون نمیصرفه). حالا در مقابل همچی چند برابر شده شما چرا فقط پراید در نظر میگیرید؟ 206 که پارسال بوده 18 الان 40(میشه 22 میلیون افزایش) جنسیس که پارسال 70 بود الان تو بازار زیر 248 پیدا نمیشه( میشه 178 میلیون). من نمیدونم چرا بعضی میگن نخرید تا قیمتا بیاد پایین الان واقعا نمیشه دیگه خرید! نیازی به توصیه نیست
شما بیا اینجا کارت دارن:
http://forum.persiantools.com/t355185.html
لینک پاک شده..HELP ME گلم:دی
پرشیا شده سی تومن اونوقت پیش فروش کردن کمتر از یه ربع همشون فروش رفتههههههههههههه
تایید افشین تایید میشهاون جمله اولتو رو باید با آب طلا نوشت! دقیقا و کاملا تو ایران مصداق داره:thumbsdow
و در مورد سایپا مطمین.... پراید تنها یک وسیله است و عمر دست خداست:lol::wacko:
خوشم امد شما از طرف شرکت سایپا برنده یک پراید شدید. پراید تنها یک وسیله است و عمر دست خداست:lol::wacko:
آره دوست عزیز همیشه اینجور بوده.
آقاببینید کی گفتم اگه ارزون شد توف کنید تو صورتم تنها راه ارزون شذن نخریدن ماشینه که اونم مردم مثه اسب میخرن