• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
ممنون مرسی از نظرات دوستان مستفیض شدیم!!
منظور منم هدف از شکایت گرفتن خسارت بود!

F B I

Registered User
لایک‌ها
885
فکر کردی اینجا سوئیسه :دی

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
من تا جایی که یادمه یکی از دوستان برادرم شکایت کرد کاررو داشت میکشید به صدا سیما یه چیزی بهش دادن دهنشو بستن :دی
باید پیگیر باشی دیگه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من تا جایی که یادمه یکی از دوستان برادرم شکایت کرد کاررو داشت میکشید به صدا سیما یه چیزی بهش دادن دهنشو بستن :دی
باید پیگیر باشی دیگه

ایرانخودرو یا سایپا ؟

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
بعد بررسی های مختلف ماشین و صحنه حادثه متوجه شدن ایرانخودرو عزیز جوش های غیر استانداردی به ماشین زده در خط تولید و از شانس اینا بدنش خیلی ضعیف تر بوده !

تصادف چطور بوده ؟؟؟

قول بده که کفش اهنی بکنی پات !!! من هم قول میدم به نتایجی برسی !!!

باید برید سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و شکایت کنید و اونا قطعا 100% پیگیری میکنند و تو این موارد اصلا کوتاه بیا نیستند مگر این که پای خودروساز که وسط اومد بخواد با پیشنهاد پول به شما و بیخیال شدن خسارت

قضیه رو تموم کنه !!!

شما با مدارکی که دال بر همین جوش های غیر استاندارد باشه حالا یا از طرف راهنمایی رانندگی یا بیمه یا با عکس یا هر مدرک دیگه که بتونه تایید کنه

و از طرفی مطمئنا روآ ماشین غیر استاندارد و طی یک جهش ناشیانه تولید شده ( که میشه کلی عیب و ایراد ازش بگیری )

( حتی میتونید ادعا کنید که این بیشرفا روی یک سری سمندهاشون یونیت ایربگ نمیذاشتند !!! یعنی عملا کامپیوتری برای ایربگ وجود نداشته و بعضی خریداران بعد از خرید اگر متوجه میشدند میرفتند میدادن بعد براشون نصب کنند

یا این که یک زمانی یک سری پرشیا تولید شد که ترمز میگرفتی مثل صابون رو اسفالت لیز میخورد و بعدا مشخص شد که اینا از بوستر آر دی استفاده کردند

در صورتی که باید بوستر پژو میبستند رو ماشین ( بر اساس حقیقت که بنده از دوستانم متوجه شدم )

و خیلی گند کاریهای دیگه

مطمئن باشید به نتیجه میرسید ولی با صبر و حوصله

مشکل ما تو ایران این شده که متاسفانه یک کاری کردن تو سری خور بار بیایم وگرنه برای مشکلی کاملا پیگیر باشید مطمئن باشید بالاخره به نتیجه میرسید

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نظر من اینه که تو تموم فیسبوک و... این سند و مدارک رو بزارید واسه آبروزی میتونید تو کشورهایی که صادرات دارن هم بزارید
مثل آذربایجان و عراق و ونزوئلا و.....اونجوری بیشتر آبروریزی میشه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
تصادف چطور بوده ؟؟؟

قول بده که کفش اهنی بکنی پات !!! من هم قول میدم به نتایجی برسی !!!

باید برید سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و شکایت کنید و اونا قطعا 100% پیگیری میکنند و تو این موارد اصلا کوتاه بیا نیستند مگر این که پای خودروساز که وسط اومد بخواد با پیشنهاد پول به شما و بیخیال شدن خسارت

قضیه رو تموم کنه !!!

شما با مدارکی که دال بر همین جوش های غیر استاندارد باشه حالا یا از طرف راهنمایی رانندگی یا بیمه یا با عکس یا هر مدرک دیگه که بتونه تایید کنه

و از طرفی مطمئنا روآ ماشین غیر استاندارد و طی یک جهش ناشیانه تولید شده ( که میشه کلی عیب و ایراد ازش بگیری )

( حتی میتونید ادعا کنید که این بیشرفا روی یک سری سمندهاشون یونیت ایربگ نمیذاشتند !!! یعنی عملا کامپیوتری برای ایربگ وجود نداشته و بعضی خریداران بعد از خرید اگر متوجه میشدند میرفتند میدادن بعد براشون نصب کنند

یا این که یک زمانی یک سری پرشیا تولید شد که ترمز میگرفتی مثل صابون رو اسفالت لیز میخورد و بعدا مشخص شد که اینا از بوستر آر دی استفاده کردند

در صورتی که باید بوستر پژو میبستند رو ماشین ( بر اساس حقیقت که بنده از دوستانم متوجه شدم )

و خیلی گند کاریهای دیگه

مطمئن باشید به نتیجه میرسید ولی با صبر و حوصله

مشکل ما تو ایران این شده که متاسفانه یک کاری کردن تو سری خور بار بیایم وگرنه برای مشکلی کاملا پیگیر باشید مطمئن باشید بالاخره به نتیجه میرسید

ممنون از توضیح کاملتون ! بله حتما بهش میگم پیگیر بشیم! اینا بعضی ماشین ها رو ماسمالی میکنن و اونم خورده به تور این بدبخت!!

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
اگه بتونین از طریق فیس بوک چند نفر رو جمع کنین برین یه جا تجمع کنید ( مثلا پیکانشهر ) رسانه ای میشه.

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
یعنی چی؟ تو لندکروز ایربگ راننده رو می تونی آف کنی مطمئنی؟ تا جایی که من دیدم و میدونم مال سرنشینارو میشه آف کرد نه راننده

ماشین دایی مدلش 2006ـــه....لندکروز های 2008 ب عقب همشون دکمه off و on ایربگ دارن......

فک میکنی تویوتا ترسی داره از این موضوع......تویوتا کمپانی ـه که ب خاطر نقض فنی کوچیک یکی از لاستیک های عقب کرولا 2 میلیون کرولا رو فراخوانی کرده وب مالکینشون قرامت داده+گارانتی 90000 کیلومتری .(قضیه بره 2005ـه)

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
اگه بتونین از طریق فیس بوک چند نفر رو جمع کنین برین یه جا تجمع کنید ( مثلا پیکانشهر ) رسانه ای میشه.

وای نگو !!!:eek::eek:

به خاطر یه روای چندر غازی میخوای برم ا وی ن و ان گ امنیتی بهم بچسبونن؟؟ هنوز هم درد ب ا ت و م های شوک دار تو تنم هست!!

همون روش دیپلماتیک و کاغذ بهتره! ببینیم چی میشه!

البته این فامیل ما خیلی محافظه کاره و خوش بین به کشور!! من جرقه شو زدم و تشویقش کردم:D

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
سامولیکم

پایلوت SUV بزرگ هونداست.
سه ردیف صندلی و ابعاد 4.86 متر در طول، 1.8 متر در ارتفاع و 2 متر در عرض و همچنین فاصله 20 سانتیمتری از سطح زمین این موضوع رو تایید میکنن.

gal_lg1.jpg

gal_lg2.jpg

gal_lg12.jpg

پایلوت در 8 مدل پایه عرضه میشه که شروع قیمت ها 29520 دلار برای مدل 2WD LX هست و پایانش 41270 دلار برای مدل 4WD Touring

اما در بخش قوای محرکه پایلوت چه حرفی برای گفتن داره؟

تمام مدل ها مجهز به پیشرانه V6 و 24 سوپاپ مجهز به تکنولوژی SOHC i-VTEC با حجم 3471 سی سی و حداکثر قدرت 250 اسب بخار در 5700 دور هستند.
سیستم انتقال قدرت 5 سرعته اتوماتیک هست
gal_lg1.jpg

gal_lg2.jpg

gal_lg7.jpg

gal_lg17.jpg

gal_lg18.jpg

هوندا پایلوت یکی از خودروهای هوندا هست که در طول ایام طراحیش به اونصورت عوض نشده و با این حال به نظر من طراحیش زیباست.
اون پختگی و اون حس اعتمادی که آدم از یک SUV لازم داره مخصوصن وقتی قراره بهش بگن SUV همه کاره رو به نظر من به راحتی منتقل میکنه و این چیزه خوبیه

gal_lg3.jpg

gal_lg5.jpg

با واردات هوندا به ایران و با کم کم آشنا شدن مردم با این ژاپنی اصیل، بدون شک به زودی شاهد دیدار شاسی بلند های هوندا در خیابان های ایران خواهیم بود

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
م3این که یک دستگاه EX-L هم وارد شده با قیمت 220تومن!!!!!!!!!!! دقیقا 9برابر

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
خبر آنلاین: نمونه‌ای از خودرو افسانه‌ای سیلور ارو ۱۹۵۴ که موفق شد جوایز گرندپریکس را درو کند، به مبلغ ۳۱میلیون دلار به فروش رسید؛ اما چرا این خودرو این قدر باارزش است؟

خودروی فرمول یک Silver Arrow ۱۹۵۴ که مقام قهرمانی را برای خوان مانوئل فانجیوی آرژانتینی به ارمغان آورده بود، این ماه در حراجی در لندن به مبلغ بیش از ۳۱میلیون دلار به فروش رسید و رکورد ۱۶میلیون دلاری پیشین را که متعلق به فراری تسلا بود، شکست.

خریدار ناشناسی رقمی نزدیک به ۲۱میلیون پوند را برای این خودرو که با رقم اولیه ۱۷.۵میلیون پوند در جریان فستیوال گودوود توسط حراجی انگلیسی بونهام به حراج گذاشته‌شده بود، خرید و باعث شد رقم پیشنهادی برای یک خودرو در حراج نزدیک به ۲ برابر بیشتر از پیش شود.

این عدد غیرقابل تصور، بزرگ‌ترین رقمی است که طی یک سده حیات صنعت خودروسازی برای یک خودرو پیشنهاد شده است؛ اما ببینیم چه عواملی باعث شده سیلور ارو اینقدر باارزش باشد؟

300205_899.jpg

این خودرو که در نوع خود بسیار نادر است و موفق‌شده صنعت خودروسازی را تحت‌الشعاع قرار دهد، در زمان خود ترکیبی از فناوری‌های روز صنعت خودروسازی بوده، توسط یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌ها در فرمول یک رانده شده و پیروزی‌های متعددی را برای او به ارمغان آورده است.

کمیابی
مرسدس بنز پس از ۱۵ سال غیبت و پشت سر گذاشتن جنگ‌جهانی دوم با این خودرو به مسابقات اتومبیل‌رانی بازگشت و موفق شد عنوان اول فرمول یک و مسابقات قهرمانی خودروهای اسپرت را طی دو سال متوالی از آن خود کند. از سوی دیگر تنها ۱۴ دستگاه خودروی W۱۹۶R تولید شد که در حال حاضر ۱۰ نمونه از آنها باقی‌مانده‌اند. ۳ عدد از این خودروها در موزه نگهداری می‌شوند و ۶ عدد دیگر در اختیار مرسدس بنز هستند. به عبارت دیگر سیلور ارو شماره شاسی ۰۰۶/۵۴ که به حراج گذاشته‌ شده، تنها نمونه باقی‌مانده از این مدل بوده که به یک مجموعه‌دار اختصاص داشته است.

سیلور ارو توسط فانجیو که یکی از شناخته‌شده‌ترین و تأثیرگذارترین رانندگان در مسابقات اتومبیل‌رانی جهان است، رانده شده و توانسته ظرف مدت ۱۸ ماه دو عنوان اولی گرندپریکس نهایی را کسب کند.

300206_323.jpg

این خودرو از لحاظ تکنیکی نیز بسیار باارزش بوده و به منظور بردن عناوین جهانی ساخته شده است. خودروهای W۱۹۶R اولین خودروهای فرمول یک بودند که از تزریق سوخت به موتور استفاده می‌کردند. مرسدس بنز مدت‌ها با شرکت آلمانی بوش همکاری کرد تا بتواند این موتورها را که به سرعت در تمامی خودروهای فرمول یک به کار گرفته شدند، طراحی کند.

بدنه خارجی این خودرو تنها ۳۶ کیلوگرم وزن دارد و بسیارشبیه به W۱۲۵ Silver Arrow که در سال ۱۹۳۷/۱۳۱۶ رونمایی شد، طراحی شده است. این خودرو توانی معادل ۵۹۵ اسب‌بخار تولید می‌کرد و با توجه به اینکه تنها ۷۵۰ کیلوگرم وزن داشت، نسبت نیرو به وزنی را تأمین می‌کرد که تا زمان ظهور موتورهای توربوی دهه ۱۹۸۰/۱۳۶۰ بی‌رقیب باقی ماند.

300207_917.jpg

این نمونه نیز مانند مدل‌های W۱۲۵، W۱۵۴ و W۱۶۵ که به ترتیب در سال‌های ۱۹۳۷ تا ۳۹ طراحی شدند، پس از جنگ‌جهانی دوم توسط رودولف اولنهات طراحی شد. او رئیس بخش تست خودروهای خانواده مرسدس بنز و گروه فرمول یک بود.

فناوری‌های متعدد به‌کار گرفته‌شده در W۱۶۵R باعث شد این خودرو از رقیبان خود به خوبی فاصله بگیرد و بتواند راه را برای تولیدات بهتر در صنعت خودروسازی هموار کند. از جمله این فناوری‌ها می‌توان به ترمزهای داخلی، سیستم تعلیق مستقل و طراحی آیرودینامیک بدنه اشاره کرد.

سرآمد در آیرودینامیک

بدون‌شک مهندسان مرسدس بنز طی سال‌های پایانی دهه ۱۹۳۰/۱۳۱۰ بهترین شناخت را نسبت به آیرودینامیک خودرو داشتند. آنها اولین تونل باد را در سال ۱۹۳۹/۱۳۱۸ به‌کار گرفتند.

پیش از این در زمستان ۱۹۳۸ این شرکت موفق شد با به‌کارگیری موتور سوپرشارژ دوتوربویی توانی معادل ۷۳۶ اسب‌بخار تولید کرده و رکورد ۴۳۲.۷ کیلومتر بر ساعت را در جاده‌ها از خود به‌جا بگذارد. مرسدس بنز تا مدت‌ها با این سرعت رکورددار سرعت در اتومبیل‌رانی بود. این رکورد می‌توانست پیش از آغاز مسابقه فضایی میان کشورها نشان‌دهنده توان تکنولوژیکی آلمان و متحدانش باشد یا حداقل هیتلر و موسلینی این‌طور فکر می‌کردند.

300208_707.jpg

دو سال بعد T۸۰ Blackbird با موتور V۱۲ اقتباس شده از جنگنده‌ها آماده بود تا با ۳۰۰۰ اسب‌بخار قدرت باز هم رکورد تازه‌ای در سرعت به جا بگذارد؛ اما با آغاز جنگ‌جهانی دوم هرگز این شانس را پیدا نکرد. این موتور قرار بود از ترکیبی از سوخت‌ها شامل الکل متیلیک (۶۳%)، بنزن (۱۶%)، الکل اتیلیک (۱۲%)، استون (۴.۴%)، نیتروبنزن (۲.۲%) و سوخت هواپیما (حدود ۲درصد) استفاده کند و سرعت خودرو را به ۷۵۰ کیلومتربرساعت برساند.

با آغاز جنگ مرسدس بنز نیز تا سال ۱۹۵۴/۱۳۳۳ از دور مسابقات اتومبیل‌رانی کنار رفت؛ اما در این سال با W۱۹۶R موفق شد در ۹ مسابقه از مجموع ۱۲ رقابت گراند پریکس جایزه اول را به خود اختصاص داده و به یکی از موفق‌ترین خودروسازان در دوران این مسابقات تبدیل شود.

300209_312.jpg

۴ جولای ۱۹۵۴/۱۴ام تیرماه ۱۳۳۳ روزی به یادماندنی برای آلمانی‌های شکست‌خورده از جنگ بود. آنها نه‌‌تنها در این روز تیم قدرتمند مجارستان را در فوتبال شکست دادند؛ بلکه پس از ۱۵ سال دوری از مسابقات اتومبیلرانی همراه با راننده‌ افسانه‌ای خود جوایز گرندپریکس را درو کردند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
فک کنم قیمت جهانیش 23000 دلار باشه ........... که میشه 23 ملیون!!!!!!!!!!!!!!! 405 رو بفروشم یه دونه از اینا بگیرم ............. کامارو دوز دارم...................:happy:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
فک کنم قیمت جهانیش 23000 دلار باشه ........... که میشه 23 ملیون!!!!!!!!!!!!!!! 405 رو بفروشم یه دونه از اینا بگیرم ............. کامارو دوز دارم...................:happy:

دادا دلار هزاری رو از کجا آوردی :D
یه مقدارشو بده ما

ولی بازهم میشه حدود 70 تومن که مفته نسبت به پول بی ارزش ایران و ماشینهای بی کیفیت گران

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374

البته با قیمت هر دلار 1000 تومن حرف شما صحیحه ، معلوم نیس واسه طرف چند آب خورده و چه کسایی این وسط پول بادآورده پارو میکنن

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
دادا دلار هزاری رو از کجا آوردی :D
یه مقدارشو بده ما

ولی بازهم میشه حدود 70 تومن که مفته نسبت به پول بی ارزش ایران و ماشینهای بی کیفیت گران

البته با قیمت هر دلار 1000 تومن حرف شما صحیحه ، معلوم نیس واسه طرف چند آب خورده و چه کسایی این وسط پول بادآورده پارو میکنن

چیکار کنم ................... خواستم تو رویاهام مملکتم مثل مملکت آ...ما.. باشه مثل تمام مردم دنیا یه ماشینو به قیمتی که میارزه بخرم !!!!!!!!!!!

البته مقایسه با کشورهایی که مثل خودمون ثروت ملی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دارن...........:(

اصلا تو روح باعث و بانیش اگه من نتونم این کامارو .......رو 23 ملیون بخرم

بالا