• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
قیمت جهانی 23000 دلار.+.25000 هم گمرک+سود دلال=48*3500
ادامشو خودتون حساب کنید

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آخ که چقدر این ماشین ابهت داره عاشقشم البته بعد از فورد موستانگ که اون خداست

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
قضیه چیه چرا این ماشین انقدر مهمه
مگه بهتر از اون تو ایران نیست؟

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
عوارض گمرک برای ماشین های زیر ۲۰۰۰ سیسی حجم موتور ۴۵٪ و بالای ۲۰۰۰ سی سی ۱۲۰-۳۰٪

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
این احتمالا همونی هست که بچه همسایمون تازه خریده.کلی هم قمپوز در میکنه تو خیابون ها! هفته پیش ازش سوال کردم برات چند در اومده گفت 100 تومن! اول باورم نشد،بعد دیدم پلاک موقت هست باورم شد:D

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
ببخشید چیش جدیده ؟
مازاراتی - لامبورگینی - پورشه و ... توی ایران هست و برای اقا زاده های محترم ...
کامارو خیلی وقته پاش به ایران باز شده از سال 1965 تا الان ...
قیمت هم بالای این حرف هاست ..

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
الان این منصوری این وسط چی میگه ؟

منصوری یک شرکتی داره مثل شرکت شلبی فورد ...
ماشین های لوکس رو تیونینگ میکنه البته تیونینگ تجملاتی ...
مالکش هم اقای منصوری هموطن عزیزمونه ..

ah60008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
منصوری کارش درسته, حرف نداره

Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
ببخشید چیش جدیده ؟
مازاراتی - لامبورگینی - پورشه و ... توی ایران هست و برای اقا زاده های محترم ...
کامارو خیلی وقته پاش به ایران باز شده از سال 1965 تا الان ...
قیمت هم بالای این حرف هاست ..

توی ایران که هست
ولی اینقدر تعدادش کمه که باعث تعجب میشه

شما توی خیابونها رو نگاه کن حتی بالا شهر
99 درصد ماشینها یا پرایده یا 405 و مشتقاتش یا پیکان و سمند
رنگهای ماشین تو ایران هم بیشتر از 3 تا رنگ حال به همزن نیست مشکی و نقره ای و سفید

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
الان این منصوری این وسط چی میگه ؟

گفتنی است منصوری (Mansory)‏ یک شرکت آلمانی است که توسط کوروش منصوری در سال ۱۹۸۹ تاسیس شده و یکی از برجسته‌ترین کارخانه‌جات تولیدکننده قطعات تیونینگ برای ماشین‌های لوکس و سوپر اسپرت محسوب می‌شود. برخی از برندهایی که این کمپانی تاکنون با آنها فعالیت کرده‌ است، عبارتند از استون مارتین، لامبورگینی، مرسدس بنز، فراری، آئودی، رنجرور، پورشه، مازراتی و رولز-رویس موتور کارزو بنتلی.​

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
خیلی مچکریم از آقایون .......... که باعث شدن ما از نزدیک و نه از نت و مجله این ماشینا رو ببینیم ...............

ضمنا حای پلاکش به پلاکای ایرانی نمیخوره ............ خوب شد دیگه نمیخرمش .............

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
نرخ گمرک در حال حاضر 90% ه...
پلاک و این حرفا هم هزینه اش قابل توجه نیس...
هر چی هس کار دلالای کوچیک (مثلا همون جمشید بسم ا... و...) و بزرگ (**** جمهوری اسلامی و ...) است...

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
جانم ماشین آمریکاییییی! درود بر شرف سازندش چی ساخته!!!!

البته این مدل قبلا چندبار تو ایران اومده و اولین بارش نیست

آدم پلاستیکی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
کسچیپس چیرا میگی استارترت! واردات رسمی جنرال موتورز رو از کجات آوردی؟

این ک یه مدت شایعه شده آمریکایی میخواد وارد بشه و پلاک کذب محضه( مجله ماشین و هفته نامه خودرو هم در 40 خط کذب بودن ش رو تایید کردن) اصلا با عقل جور در نمییاد آمریکا=ایران!

البته من خودم دیدم آدمای کلفت آمریکایی ب صورت گذر وارد کردن و بعد از اتمام تردد پلاک ملی کردن!(موستانگ دیدم و هامر ک عکس هامر رو دارم)

پ:ن این بچه محل ما این هامر رو 2008بود ک وارد کرد..

پ:ن 2 ..ماشین 300 مشتری داره نمیده!

مصرفش هم تو کاتالوگش صدی 12تا تو کفی و 14تا تو شهر هست...اما با بنزین ایران این رقم طبیعتا بیشتر میشه

فک کنم قیمت جهانیش 23000 دلار باشه ........... که میشه 23 ملیون!!!!!!!!!!!!!!! 405 رو بفروشم یه دونه از اینا بگیرم ............. کامارو دوز دارم...................
happysmiley.gif

قیمت جهانی مدل های 6 شیش سیلندر(همونی ک تو پست اول هست ) 23هزار تاست ک آخرین سری تولیدشون 2011ست..مدل های SS ک 8سیلندر هستن 26 هزار تان

بره این ک قیمتش رو تو ایران بخوای محاسبه کنی باید قیمت ماشین رو بر اساس ارز دلارمون حساب کنی بعد ضربدر 4کنی هزینه حمل نقل هم ک جدا باید بپردازی(جدی گفتم تو خوده مجله ماشین خوندم ک با این فرمول حساب میکنن)

اون موقع ک ارزونی بود یه ماشین خارجی بره یه ایرانی 7برابر قیمت جهانی ش در مییومد الان این عدد رو 8-9 میچرخه

=====

الان ش هم تو تهران و کرج کامارو و موستانگ گذر موقت پره..تو کرج ک من هر موقع 11شب رفتم بیرون دیدم ک دارن با موستانگ بره k o s بوق میزنن!! رسما آبروی کمپانی فورد رو بردن این ایرانی های عقب مونده

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
کسچیپس چیرا میگی استارترت! واردات رسمی جنرال موتورز رو از کجات آوردی؟

این ک یه مدت شایعه شده آمریکایی میخواد وارد بشه و پلاک کذب محضه( مجله ماشین و هفته نامه خودرو هم در 40 خط کذب بودن ش رو تایید کردن) اصلا با عقل جور در نمییاد آمریکا=ایران!

البته من خودم دیدم آدمای کلفت آمریکایی ب صورت گذر وارد کردن و بعد از اتمام تردد پلاک ملی کردن!(موستانگ دیدم و هامر ک عکس هامر رو دارم)

پ:ن این بچه محل ما این هامر رو 2008بود ک وارد کرد..

پ:ن 2 ..ماشین 300 مشتری داره نمیده!

مصرفش هم تو کاتالوگش صدی 12تا تو کفی و 14تا تو شهر هست...اما با بنزین ایران این رقم طبیعتا بیشتر میشه

قیمت جهانی مدل های 6 شیش سیلندر(همونی ک تو پست اول هست ) 23هزار تاست ک آخرین سری تولیدشون 2011ست..مدل های SS ک 8سیلندر هستن 26 هزار تان

بره این ک قیمتش رو تو ایران بخوای محاسبه کنی باید قیمت ماشین رو بر اساس ارز دلارمون حساب کنی بعد ضربدر 4کنی هزینه حمل نقل هم ک جدا باید بپردازی(جدی گفتم تو خوده مجله ماشین خوندم ک با این فرمول حساب میکنن)

اون موقع ک ارزونی بود یه ماشین خارجی بره یه ایرانی 7برابر قیمت جهانی ش در مییومد الان این عدد رو 8-9 میچرخه

=====

الان ش هم تو تهران و کرج کامارو و موستانگ گذر موقت پره..تو کرج ک من هر موقع 11شب رفتم بیرون دیدم ک دارن با موستانگ بره k o s بوق میزنن!! رسما آبروی کمپانی فورد رو بردن این ایرانی های عقب مونده

هه خب پس میخوای با همچین ماشینی برن مسجد و نماز جمعه؟!! بعله گذر موقت و پلاک منطقه آزاد هیچ محدودیت حجم موتور و تعداد سیلندر نداره...خداییش هامر با اون عظمت مصرفش توپه.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

آدم پلاستیکی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
هه خب پس میخوای با همچین ماشینی برن مسجد و نماز جمعه؟!! ب

نه آخه اینا شدیدا مخالف محصولات آمریکایی هستن..اونوقت دوستان 3پاهی میرن امریکایی مییارن پلاک ملی هم میکونن(نمونه بالایی)

خداییش هامر با اون عظمت مصرفش توپه.

بله آمریکا استاندارد یورو 5رو هم پشت سر گذاشته رفته تو یورو6...الان کامیون های CATشون یورو5ن!!! مجله ماشین نوشته بود کامیون های CAT و چند تا ی دیگه با اون عظمت آلایندگی شون از 405هم کمتره!

ولی ما همچنان خودروهای یورو2ـه 30سال پیشو داریم با افتخار مونتاژ میکنیم و موتورشونو میذاریم رو یه ماشین قدیمی دیگه میگیم ماشین ملی مگر یه کشور چند خودرو ملی میخواد!

درضمن ایران رکورد دار مصرف بنزین در دنیا هم هست..

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های بااشاره ب افزایش 10درصدی مصرف بنزین در کشور در نوروز امسال گفت:با مصرف 98میلیون لیتر در نوروز سال جاری رکورد بالاترین مصرف بنزین در کشور ثبت شد..

به گفته وی : مصرف بنزین ایرانی ها به مرز 100میلیون لیتر در روز رسیده و ایران رکورد دار مصرف بنزین در دنیاست.......

آمریکا 4برابر ما جمعیت داره مصرفش روزی 60 میلیون لیتر ه..البته بنزین آنها کجا و ما کجا..تاکسی و اتوبوس های هیبرید آنها کجا و ماها کوجا

در صمن ایران در ضمینه تصادفات و مرگ و میر جز 3کشور نخست دنیاست!! اون دوتایی ک دیگه تو اول و دوم ن جمعیتشون میلیاردی ـه اما ایران ب 100 میلیون هم نمیرسه.

تایپک ش رو هم زده بودم بگرد هست تو همین جا

آقا کادیلاک زمان خدا بیامرز فقط توی ایران شعبه داشت! یه چی میگینا!

بله دهه 40 و 50 ایران تنها کشوری بود تو دنیا ک خط تولید و مونتاز کادیلاک-شورولت-فورد- جیپ داشت خیلی حرفه ها! الان ش هم جز امریکا کسی اینا رو تولید نمیکونه.... از اینگیلیسها هاهم لندرور بود..

95% ایرانی ها همه آمریکایی سوار بودن..

کادیلاک سویل ملقب ب کادیلاک ایران اصولا بره ایرانی ها بود با قیمت ارزونش همه میتونستن بخرن

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
آقا کادیلاک زمان خدا بیامرز فقط توی ایران شعبه داشت! یه چی میگینا!

ش ا ش تو مملکتی که نشه توش یه ماشین خوب با قیمت خوب سوار شد!

عشقققققق است کادیلاک سرور ماشین های عالم ( مد ظله عالی) :lol:

cadillac-escalade-03.jpg

بالا