• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
سامولیکم.........

خبر اول ثابت ماندن تعرفه

برخلاف انتظار، مصوبه مجلس در خرداد ماه سال گذشته در رابطه با کاهش تدریجی تعرفه واردات خودرو، امسال و سال آینده به واقعیت نخواهد پیوست. مجلس همچنین به خودروسازان این فرصت را داد که با افزایش کیفیت تولیدات خود، در سال 92 به شرط اعلام گزارش هر سه ماه یک بار، تعرفه 90 درصدی واردات را برای حمایت از آنها حفظ کند. این درحالیست که گفته می شود 5 گزارش هنوز به مجلس داده نشده است. وضعیت بهبود کیفیت خودروها را نیز می توان از زبان خریداران شنید و نیازی هم به گزارش خودروسازان نبود. با این حال تعرفه 90 درصدی همچنان حفظ خواهد شد.

البته علاوه بر این رقم 90 درصدی باید هزینه های خارج کردن یک خودروی فرسوده و مالیات و هزینه شماره گذاری را نیز به رقم فوق افزود. بنابراین رقم واقعی تعرفه بیش از 100 درصد برای وارد کننده آب می خورد. البته وقتی سود واردکننده را نیز به مبلغ تمام شده بیافزایید متوجه می شوید که خریدار یا مصرف کننده نهایی به جرم داشتن یک خودروی بروز و استاندارد باید چندین برابر رقم واقعی، پول بپردازد. اگر صنعت داخلی ما نمی تواند یا نمی خواهد خودروهای بهتری بسازد، گناه مصرف کنندگان چیست؟

جالب اینکه سالهاست مصرف کنندگان و خریداران خودروی داخلی با شعار حمایت از تولید داخل، ناچارند خودروهایی گران، قدیمی و پرمصرف را خریداری کنند. و بنظر می رسد خودروسازی ما به این حمایت ها کاملا اعتیاد پیدا کرده است. شاید وقت آن رسیده باشد که هزینه های این تولیدات داخلی را در برابر واردات خودروهای روز بسنجیم. در یک کفه ترازو، سود خودروسازان+ اشتغال x نفر و در کفه دیگر هزینه مصرف سوخت بالاتر+ هزینه تلفات ناشی از ناامنی خودروها+تفاوت قیمت با قیمت یک خودروی مشابه را قرار دهیم. شاید نتیجه این توزین ما را تکان دهد.

خبر دوم

اولین برنامه مناظره با نگاهی به صنعت خودروسازی ایران و قیمت اتومبیل‌های تولید داخلی جمعه پخش می‌شود.
سعید نبی تهیه کننده برنامه مناظره با اعلام این خبر اضافه کرد: این هفته آقایان داوود میرخانی رشتی مدیر عامل سابق ایران خودرو، حمیدرضا فولادگر نماینده مجلس شورای اسلامی، دکتر جمشید پژویان استاد دانشگاه، دکتر محمدحسین ادیب استاد دانشگاه و مهندس رضا نجفی منش عضو هیات مدیره انجمن قطعه‌سازان ایران با حضور در برنامه مناظره این هفته به بررسی قیمت تولیدات داخلی خواهند پرداخت.
وی اضافه کرد: هدف اصلی در تولید برنامه مناظره بررسی ریزبینانه و دقیق مسائل و موضوعات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه مان است و امیدواریم در پایان هر برنامه و در کنار بیان مشکلات و مسائل به راهکارهای عملی نیز دست یابیم.​
برنامه مناظره کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیماست که در استودیوی 11 و با همان دکور مناظره هشت نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری جمعه ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۹:۳۰ با اجرای مرتضی حیدری و تهیه‌کنندگی سعید نبی روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.
خبر وحشناک سوم

پوچ است:p

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
بالیس از اگزوز خودرو بکش بیرون باووو

نمیتونم:( Mopar نباشد تَن مَن مَباد......

پ:ن تا حالا پشت فرمون نشستم!

در ضمن از خودرو بزنم از موتور نمیتونم بزنم....نینجا 35تومن:(

E M P E R O R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
رئیس پلیس راهور شهرستان گرگان گفت: در چهار ماه نخست سال جاری شهر گرگان بالاترین میزان کشته‌شدگان تصادفات در سطح استان را به خود اختصاص داده و پراید بیشترین تصادفات فوتی را دارد.

13910517000797_PhotoA.jpg

محمدرضا کابوسی امروز در گفت‎وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: طرح دوم تابستان همزمان با سایر شهرهای کشور در سطح شهرستان گرگان نیز با موفقیت در حال اجراست و در همین راستا در محور ناهارخوران یک ایستگاه پلیس راهنمایی و رانندگی را احداث و با دوربین کنترل سرعت و سایر تجهیزات مجهز شده است.
وی خاطرنشان کرد: با کنترل‎هایی که در آن محور انجام شده شاهد افزایش ضریب امنیت در ناهارخوران هم برای شهروندان و هم مسافران هستیم.
50 درصد تصادفات در گرگان رخ داده است
کابوسی با اشاره به اینکه در چهار ماه نخست سال جاری 50 درصد تصادفات در گرگان رخ داده است ابراز داشت: 17 درصد تصادفات استان گلستان در گنبد و باقی در سایر شهرهای استان به وقوع پیوسته که از این تعداد علت عدم رعایت حق تقدم 28 درصد و عدم توجه به جلو با 34 درصد بالاترین علل تصادفات استان بوده است.
رئیس پلیس راهور شهرستان گرگان افزود: در استان گلستان سواری پراید بیشترین تصادفات فوتی را به خود اختصاص داده و بعد از آن سمند و سایر خودروها قرار دارد.
وی بیان داشت: با تلاش‎های انجام شده خوشبختانه در چهار ماه نخست تصادفات موتورسیکلت‎ها در سطح استان کنترل شده است اما هنوز عابران پیاده بیشترین آمار مجروحان را در سطح استان به خود اختصاص داده‎اند.
44 درصد کشته‎شدگان استان مربوط به گرگان است
کابوسی تصریح کرد: 44 درصد کشته شدگان تصادفات مربوط به شهر گرگان است و در 4ماه نخست سال از 12 کشته عابر پیاده در سطح استان 9 مورد مربوط به شهر گرگان بوده است.
رئیس پلیس راهور شهرستان گرگان متذکر شد: در مجموع تصادفات فوتی 39 درصد در شهر گرگان، پنج درصد گنبدکاووس، سه درصد بندرترکمن، 11 درصد آزادشهر، 16 درصد کردکوی، پنج درصد مینودشت و پنج درصد گمیشان فوتی‎های استان را به خود اختصاص داده‎اند.
43 دوربین مداربسته در شهر گرگان نصب خواهد شد
وی با تاکید بر اینکه افزایش اعمال مقررات را در چهار ماهه نخست در سطح شهر گرگان داشته‎ایم، عنوان کرد: تمام سعی و تلاشمان بر این است که این کار با دوربین‎های مداربسته کنترل شود.
کابوسی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعدادی از دوربین‎ها در سطح معابر و تقاطع شهر وجود دارد که تا پایان سال 43 دستگاه دیگر افزایش پیدا خواهد کرد.
رئیس پلیس راهور شهرستان گرگان ابراز داشت: تمام تلاش ما و همکاران در نیروی انتظامی افزایش احساس امنیت در سطح جامعه است و امید داریم با اقدامات انجام شده به جای برسیم که در سطح استان حتی یک نفر کشته در تصادفات نداشته باشیم.

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152

اوه اوه بزنید 1 دعوا شده
.............

بوی ورشسکته شدن مییاد
..................

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
آقا من شیفتت شدم به خدا ! تو رو خدا بگو یوزر دوم کدوم کاربری که اینجوری #سخلمون کردی

اولا شیفته من نباشید شیفته آقامون باشید که سرور و مولای هممونه
در ثانی شیفتگی به حرف نیست به عمل است.
من هیچ اثری از شیفتگی در وجود شما نمی بینم.
شرط اول شیفتگی این است که به اصل مسلم ولایت مطلقه فقیه اعتقاد قلبی و التزام عملی داشته باشید.
آیا دارید؟

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
شرط اول شیفتگی این است که به اصل مسلم ولایت مطلقه فقیه اعتقاد قلبی و التزام عملی داشته باشید.
آیا دارید؟

و اینگونه بود بود که قوم توت شکل گرفت:)

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
رییسان این دو غول خودروسازی بزرگ ترین قاتلان جهان هستن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
من فرصت نکردم مناظره امروز رو ببینم!
دوستانی که دیدن آیا صحبت یا حرکت به درد بخوری هم توش صورت گرفت؟!
فسیل شدیم تو جریان این قیمت گذاری ها!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من فرصت نکردم مناظره امروز رو ببینم!
دوستانی که دیدن آیا صحبت یا حرکت به درد بخوری هم توش صورت گرفت؟!
فسیل شدیم تو جریان این قیمت گذاری ها!

چیزی جز دعوا نداشت

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
آیا دارید؟

با سلام و درود به پیشگاه عن نصار عزیز

من ولایت شوما پذیرفتم شما هم مرا بپذرید

قبلتٌ؟

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
و ای ملت نااااادوووون بازم برید پراید بخرید !!!!

داداش چرا توهین میکنی؟ مگه ضرری به تو رسوندیم؟
فکر میکنی من بدم میاد بنز بخرم؟ یا ۲۰۶؟ وقتی پول ندارم چی کار کنم؟ از اتوبوس و پای پیاده که بهتره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
و ای ملت نااااادوووون بازم برید پراید بخرید !!!!
داداش من هم همین حرف رو به دوست و اشنا میزدم
ولی باور کن مردم 1 سال و نیم حقوقشون رو بزارن و هیچی نخورن و ماشین هم گرون نشه میتونن نهایت یه پراید بخرن
قدرت خرید ملت کم شده چاره ای ندارن.طرف 16 میلیون پول داشت میگفت با این فقط پراید میشه خرید و ماشین دست دوم هم بخوام بخرم طرف ماشین ده سال پیشش رو با کلی منت داره به اندازه صفر همون ماشین تویه سال قبل میده.دست دوم هم معلوم نیست فردا روز چه هزینه ای رویه دستم بزاره و مجبورم پراید صفر بخرم
واقعا هم قانع کننده بود

بالا