• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
بله امروز رسما جلو دوربین اعلام کردن ک چقدر دست سیا30 و مافیا هست تو این دوتا کارخونه..........

کارخونه ای های بدبخت میگن باووو ب خدا دولت ماروبیچاره میکنه ماهم مجبوریم مردم رو بیچاره کنیم........

رسما اعتراف کردن ک 2سال پیش ورشکست شدن اما ورشکستگی رو اعلام نکردن

دیگه بگم برات از امضاهای طلایی بگیر تا سود 210%ـی بله درست تاپیدم ب گیرنده خودتو دست نزنید..سود 210% دلالان خودرو و خیلی از موارد اسفناک دیگر

کلا سعی میکنن چیزی نگن ک چیزی بشه بعد چیزی بشه ولی بازم نمیتونن ساکت بمونن یا باید بادفَتخ بگیرن یا باید بریزن بیرون جلو دوربین مجری هم هی میخواد جمعشون کنه ولی آب قطعه

Last edited:

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
سامولیکم

هر چند مصوبه ممنوعیت واردات خودروهای بالای 2500 سی‌سی اواخر سال گذشته با هدف کنترل خروج ارز از کشور اجرایی شد، اما ظاهرا برخی افراد خاص به این مصوبه دولتی پایبند نیستند؛ چراکه مدتی بعد از ابلاغ آن و به‌رغم ممنوعیت واردات این خودروها، برخی واردکنندگان همچنان به پیش فروش خودروهای ممنوعه با زمان تحویل سه ماهه یا فوری ادامه دادند و برخی از گمرکات کشور نیز هم‌اکنون به پارکینگ این خودروها تبدیل شده است.

عکس از سایت هورس پاور

در همین زمینه واردات یک شبه هزار دستگاه خودروی لوکس بالای 2500 سی‌سی در فروردین امسال نیز با وجود ممنوع بودن واردات این خودروها به کشور از جمله مجوزهای خاص در این مورد است. اما به نظر می‌رسد اتفاقاتی از جنس واردات خودروهای ممنوعه که در فروردین امسال یک شبه ترخیص شدند هنوز ادامه داشته باشد. در این راستا معاون فنی گمرک دیروز از انباشت خودروهای با حجم موتور بیش از 2500 سی‌سی در گمرکات کشور خبر داد، این در حالی است که پیش از این هزار دستگاه از این خودروهای ممنوعه در اوایل سال شماره‌گذاری و برای فروش در بازار آماده شده بودند.
اما محمدرضا نادری در حالی از توقف خودروهای بالای 2500 سی‌سی می‌گوید که پیش از این ساسان خدایی، معاون مدیرکل دفتر مقررات واردات سازمان توسعه تجارت از ترخیص خودروهای بالای 2500 سی‌سی که قبل از قانون ممنوعیت ثبت سفارش و وارد گمرک شده بودند در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری ایرانی خبر داده بود. حال این سوال مطرح است که اگر خودروهایی که از قبل ثبت سفارش شده بودند و در فروردین‌ماه ترخیص شدند پس این خودروهایی که هم‌اکنون پارکینگ گمرکات را اشغال کرده‌اند طبق چه مجوزی وارد شده‌اند؟

این در حالیست که لوکس قلمداد شدن این خودروها در ایران نه به دلیل ارزش ذاتی و آپشن‌های کیفی و رفاهی این خودروها بلکه به دلیل قیمت بسیار بالای آن‌ها در مقایسه با حقوق و درآمد طبقه متوسط شهری است. از نظر استانداردهای جهانی، هیچ یک از خودروهای هیوندایی و کیا موجود در ایران لوکس محسوب نمی‌شوند. طبق این استانداردها، خودروهایی با قیمت بالاتر از 60 هزار دلار به‌النسبه لوکس تلقی می‌شوند و خودروهایی با قیمت کمتر از 60 هزار دلار، خودروهایی با کلاس پایین و متوسط محسوب می‌شوند. با این حال خودروی اسپورتیج که قیمت خرده فروشی آن از سوی شرکت تولیدکننده در جهان حدود 19 هزار دلار تعیین شده، در ایران به قیمت حدود 150 میلیون تومان به فروش می‌رسد. هیوندایی سوناتای 21 هزار دلاری نیز در ایران به قیمت حدود 155 میلیون تومان عرضه می‌شود.

رشد شدید نرخ ارز ، تعرفه واردات خودرو، نبود نظارت بر قیمت گذاری نمایندگی ها و نمایشگاهی ها قیمت خودروهای خارجی وارداتی به کشور را به شدت افزایش داده است .
منبع : روزنامه ی دنیای اقتصاد – خبرگزاری ایسنا

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
باید پراید رو اجازه خروج از شهر بهش ندن
مثل 17 سال پیش توی کره جنوبی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

milad.fx

Registered User
لایک‌ها
17
حالا شما پراید رو بیخیال شید
تو این شهر تو 1ماه تو جاده ناهارخوران ( با توجه به این که جاده نیست!) و داخل شهر محسوب میشه 1نفر تو زانتیا و 1نفر تو 206 و یک نفر تو پژو فوت شدن
این امار پراید هم تا حدودی به فراوانی اون بستگی داره.فکر کنم سال 90 بود که 50% فروش خودرو در ایران به پراید مربوط میشد و 50% هم به خودروهای دیگه
البته حق تابوت بودن پراید همچنان محفوطه

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
آقای نجفی منش میگه: ” در بازار امروز تنها 5 درصد از خریداران به دید کالای مصرفی به خودرو نگاه می کنن ” میدونید یعنی چی؟ یعنی این آقا هنوز نمی دونه که 100 درصد مردم ایران به خودرو به عنوان یک کالای مصرفی نگاه می کنند. بگو چــرا؟ چــــون خـــــودرو خُــــــمـــــس ندارد. واقعاً واسه شما متاسفم که ملت ایران رو … فرض کردید. اگر ماشین کالای مصرفی نیست پس چـــرا خــمـــس نداره؟؟ هـــان؟ خـــــاک! بار گناهانتون رو زیاد می کنید با این همه کشته در جاده ها اونم با پراید و پــژو. خـــدا جوابتون رو بده که با ملت این طور تا می کنید.

آقای میرخانی :

1. در دهه ی 1370 به دلیل نبود ارز کافی ماشین آلات دست دوم و دورریختنی اروپا وارد کشور شد .
  2. صنعت خودروسازی را باید با صنایع داخی مقایسه کرد نه صنعت خودروسازی کشورهای دیگر .
  3. سودهای میلیاردی اعلام شده توسط خودروسازها برای جلوگیری از ورشکستگی بود .
  4. شورای رقابت اگر نیرو و توان ندارد وارد موضوع قیمت گذاری نشود .
  5. بنا به گفته ی آقای منطقی ، در 8 سالی که وی مدیر ایران خودرو بود ، حق تعیین معاون مالی خود را نداشت و دولت اعمال نفوذ می کرد .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
از لوزرپولی هایی که طرفدار ماشین امریکایی هستن حالم به هم می خوره
اینجا که همچین کسی نداریم ان شاءالله!؟

همه ذوقت اینه که کسی جوابت رو بده!؟ :D چه دنیای کوچیک کثیفی داری! :D:D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
یه نگاهی کنین :

0.269254001363377636_irannaz_com.jpg385_large.jpg322889_917.jpg80366537-3267937.jpgaccident_pride.jpgimage_news_10650.jpgIMAGE634893868477237951.jpgتصادف پراید با ک&#.jpgععععععععععععع&#159.jpg

و در اخر

www.matboatfars.com - 6fe6640e61d26eae.jpg

عکسهای خیلی وحشتناکتر هم بود ولی به احترام دوستان نگذاشتم تا خاطرتون مکدر نشه

واقعا نمیدونم اسمشو چی بزارم ؟

مرگ اجباری
راه رسیدن به خدا
وسیله کشتار جمعی
خیانت مسئولین
وسیله کنترل جمعیت
ادم کمتر کشور بهتر

عجب :mad:

hadi9

Registered User
لایک‌ها
21
من که سرم بره پراید نمیخرم!

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
داداش چرا توهین میکنی؟ مگه ضرری به تو رسوندیم؟
فکر میکنی من بدم میاد بنز بخرم؟ یا ۲۰۶؟ وقتی پول ندارم چی کار کنم؟ از اتوبوس و پای پیاده که بهتره.

Sent from my iPhone using Tapatalk
به من که نه :D ولی قطعا به خودتون ضررش خواهد رسید :eek:..... خب چرا کوچکترین سعی در بهتر شدن وضع نمی کنید؟

داداش من هم همین حرف رو به دوست و اشنا میزدم
ولی باور کن مردم 1 سال و نیم حقوقشون رو بزارن و هیچی نخورن و ماشین هم گرون نشه میتونن نهایت یه پراید بخرن
قدرت خرید ملت کم شده چاره ای ندارن.طرف 16 میلیون پول داشت میگفت با این فقط پراید میشه خرید و ماشین دست دوم هم بخوام بخرم طرف ماشین ده سال پیشش رو با کلی منت داره به اندازه صفر همون ماشین تویه سال قبل میده.دست دوم هم معلوم نیست فردا روز چه هزینه ای رویه دستم بزاره و مجبورم پراید صفر بخرم
واقعا هم قانع کننده بود

خب با کمال تاسف باید بگم که باعث و بانیش و مقصر اول و آخرش خود همون مردم همیشه در پشت صحنه هستند ! به نظرت اگه همه نخرن ( مثلا یه هفته ) جونشون بالا میاد؟ نه! بلکه مجبور میکنه تولید کننذگان خودرو رو که
هم قیمت و بیارن پایین و هم کیفیت و ببرن بالا پس با قاطعیت میگم لیاقت ملت ما بیشتر از این نیست
من خیلی تلاش میکنم سوار پراید نشم ولی وقتی سر ایستگاه تاکسی ، تاکسی پراید ! چیکار کنم ؟ :puke:

یه بار همگی سوار نشیم اونوقت اونان که باید بگن چیکار کنیم! ;)

پ . ن : و ای قوم گمراهان بدانید که به خدا اگر پراید 100 میلیون هم بشه شما ثابت کرده اید که باز آنرا خواهید خری د و براستی در زیان و گمراهی آشکارید!

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
به من که نه :D ولی قطعا به خودتون ضررش خواهد رسید :eek:..... خب چرا کوچکترین سعی در بهتر شدن وضع نمی کنید؟

خب با کمال تاسف باید بگم که باعث و بانیش و مقصر اول و آخرش خود همون مردم همیشه در پشت صحنه هستند ! به نظرت اگه همه نخرن ( مثلا یه هفته ) جونشون بالا میاد؟ نه! بلکه مجبور میکنه تولید کننذگان خودرو رو که
هم قیمت و بیارن پایین و هم کیفیت و ببرن بالا پس با قاطعیت میگم لیاقت ملت ما بیشتر از این نیست

یه بار همگی سوار نشیم اونوقت اونان که باید بگن چیکار کنیم! ;)

شما نفست از جای گرم بلند میشه. مشخصه حتی 1 میلی ثانیه هم در وضعیت ما نبودی که این حرف رو میزنی!
فقط داری از دور به آمار نگاه میکنی و میگی: "ضررش به خودتون خواهد رسید! چرا سعی در بهتر شدن وضع نمیکنید؟"
تازه داری میگی تاکسی هم سوار نشید! چه غلطی بکنیم پس؟

من 16 میلیون داشتم، میخواستم ریو بخرم، فقط یک هفته معطل کردم و به خودم اومدم دیدم پراید هم به زور میتونم بخرم!

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
عزیز گفتم که ....همگی! یعنی من ، شما و سایر ملت همیشه در پشت صحنه که خب این از فهم ملت ما خارجه اگه می فهمیدن که اینجا میشد اروپا !

البته که فرمایش شما متینه وقتی کسی اهمیت نمیده و اتحادی وجود نداره باید زود جنبید و گرنه به قول شما همه چی رو از دست میدیم

خلاصه کلام بنده همون روح جمعی بود که در ملت ما وجود نداره ;)

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان من تازه ميخوام گواهي بگيرم.. بودجه خونوادمون محدوده.. بهتر از پرايد نميتونم بخرم.. اگ مواظب باشم زنده ميمونم يا نه بازم بقيه ماشينا ميان لهم ميكنن!؟ *_*

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان من تازه ميخوام گواهي بگيرم.. بودجه خونوادمون محدوده.. بهتر از پرايد نميتونم بخرم.. اگ مواظب باشم زنده ميمونم يا نه بازم بقيه ماشينا ميان لهم ميكنن!؟ *_*

حرفتون شوخی بود دیگه؟:happy:

بله اگه مواظب نباشین خدایی ناکرده ه ه ه ممکنه کتلت بشین در تصادف!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
و ای ملت نااااادوووون بازم برید پراید بخرید !!!!

خیلی از مردم مجبور هستن ، بنده خدا برا درآوردن خرج خونه مجبوره بخره مسافرکشی کنه ، مگه راه دیگه ای هم جز خرید پراید برای قشری از جامعه گذاشتن ، در حالیکه میشه بابت پولی که برا خرید پراید میدن خودروهای بسیار بهتر و با ایمنی بالاتر تهیه کرد اما سود دو کارخونه خودرو سازی ایران از جان و رفاه مردم براشون بالاتره متاسفانه

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
حرفتون شوخی بود دیگه؟:happy:

بله اگه مواظب نباشین خدایی ناکرده ه ه ه ممکنه کتلت بشین در تصادف!

نه والا جدی میگم! اخه بعضیا میگن اگه پراید بخرین و حتی اگ خیلی هم مراقب باشین.. دیر یا زود میمیرین.. سوخت و سوز نداره!! :(

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

مرگ حقه پراید وسیله

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
نه والا جدی میگم! اخه بعضیا میگن اگه پراید بخرین و حتی اگ خیلی هم مراقب باشین.. دیر یا زود میمیرین.. سوخت و سوز نداره!! :(

عمو تو همین طوریش هم میمیری با این وضعیتی که داری،اسم پراید بدبختو بد نام نکن:(

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621

اونا که شوخی میکنند.

شما حتی اگر خیلی حرفه ای هم باشی و مواظب باشی تصادف نکنی، ممکنه یه راننده دیگه از روت رد بشه و کتلتت کنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا