• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

HOSSEIN9531

Registered User
لایک‌ها
6
آخه بابا اين چه حرفيه نميدونم اينو با شوخي ميگي ركورد يا جدي !!! واقعا تعجب نداره داداش وقتي اولا انحصار توليد خودرو دست دو ابرقدرت مثل سايپا و ايران خودرو باشه و ثانيا يه مدل ماشين رو به قول خودت 20 سال توليد كنن مثل پرايد و پژو جي ال بدبخت كه تو N تا ورژن وارد بازار كردن و درجا زدن تو همين فاز و انگولك كردن و گند زدن به محصولات از رده خارج شده كمپاني هاي خارجي بايدم ركورد جهاني كه چه عرض كنم ركور كهكشان راه شيري مال ما بشه !!!

فكرشو بكن مثلا بي ام و مدل 2000 رو از اولين سال توليدش تا الان ميخواست توليد كنه تا حالا مرز 50 ميليون رو رد كرده بود يه خورده عقل هم خوب چيزيه آخه !!!

اصولا و معمولا ما توي به گند كشيدن همه چيز ركورد داريم 

Last edited:

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
اولا شیفته من نباشید شیفته آقامون باشید که سرور و مولای هممونه
در ثانی شیفتگی به حرف نیست به عمل است.
من هیچ اثری از شیفتگی در وجود شما نمی بینم.
شرط اول شیفتگی این است که به اصل مسلم ولایت مطلقه فقیه اعتقاد قلبی و التزام عملی داشته باشید.
آیا دارید؟

خداوند در بهشت کناد! :D

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
نگاه می کنید ولی نمی بینید
گوش می کنید ولی نمی شنوید
برای همین حرف هم که میزنید بر دل نمی نشیند چون فقط ارتعاش حنجره است نه حرف دل

بیشین بینیم باو!!

خیلی وقته حناتون دیگه رنگ نداره!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
الان بعد از 3 سال ال ممد داشتن با پراید بابام یه نیم ساعت دور زدم. سر سرعت 80 تا احساس میکنی که دیگه داری تند میری

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
نگاه می کنید ولی نمی بینید
گوش می کنید ولی نمی شنوید
برای همین حرف هم که میزنید بر دل نمی نشیند چون فقط ارتعاش حنجره است نه حرف دل

عقل دارید ولی استفاده نمیکنید
زبان دارید ولی چرت میگویید
برای همین تمام صحبت هایتان رکوردهای ضبط شده ایست که بعد از شستشوی مغزیتان بروی گردوی موجود در کله مبارک ذخیره شده و فاقد هرگونه منطق و دلیل میباشد
با تشکر از شما برادر عن صار

Visualirans

Registered User
لایک‌ها
69
ما اگه پراید نخواهیم بمونه تو این مملکت باید چه کنیم؟

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
کجاش رسمیه اونوقت؟GM ؟رسمی؟ ایران؟گذره....

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
ی جور نوشتی پیکان ...فکر کردم خودروی ملی رو میگی:)

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
این که خوبه.به من زنگ زدن میگن از طرف سازمان سوخت استان تهران(همچین سازمانی داریم عایا؟:) زنگ زدیم،همونجوری که تو اخبار و 20و30 گفتن ،سهمیه سوخت شما حذف شده و بجاش شما باید از سیستم جایگزین(کاهش مصرف سوخت) استفاده کنید وتاساعت 2 بیششتر وقت ندارین.اگ نصب نکنید پلیس راهور جلوی ماشینو میگیره و میخوابونه...جالبه ی بار به موبایل زنگ میزد ی بار ب خونه
به زنه میگم اصن میخوام بنزین آزاد بزنم،یا نه میخوام گازوئیل بریزم تو ماشین.میگفت نه الان باپلیس تماس میگیرم ماشینتونو بخوابونن و خودتونم جلب کنن..:medieval::medieval:خلاصه داستانی بود:)گفتم بیا منتظرم......ایناهمشون کلاه برداریه و اصن نباید جوابشونو بدید و سریع قطع کنید...کالا یا خدمات اینجوری رو خود آدم تهیه کنه خیلی بهتره

Last edited:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
این که خوبه.به پدربزرگ من زنگ زدن میگن از طرف سازمان سوخت استان تهران(همچین سازمانی داریم عایا؟:) زنگ زدیم(پدربزرگم اصلا تهران نیستن)،همونجوری که تو اخبار و 20و30 گفتن ،سهمیه سوخت شما حذف شده و بجاش شما باید از سیستم جایگزین(کاهش مصرف سوخت) استفاده کنید وتاساعت 2 بیششتر وقت ندارین.اگ نصب نکنید پلیس راهور جلوی ماشینو میگیره و میخوابونه...جالبه ی بار به موبایل زنگ میزد ی بار ب خونه
به زنه میگم اصن میخوام بنزین آزاد بزنم،یا نه میخوام گازوئیل بریزم تو ماشین.میگفت نه الان باپلیس تماس میگیرم ماشینتونو بخوابونن و خودتونم جلب کنن..:medieval::medieval:خلاصه داستانی بود:)گفتم بیا منتظرم......ایناهمشون کلاه برداریه و اصن نباید جوابشونو بدید و سریع قطع کنید...کالا یا خدمات اینجوری رو خود آدم تهیه کنه خیلی بهتره

آقا جالب بود من کلی خندیدم.:D
اصن میخوام بنزین آزاد بزنم،یا نه میخوام گازوئیل بریزم تو ماشین.میگفت نه الان باپلیس تماس میگیرم ماشینتونو بخوابونن و خودتونم جلب کنن..

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
بهش گفتم اگ خیلی اصرار داری بیا نصب کن اما پول نمیدم....میخواست از پشت تلفن بزنه منو......والا ویزیتور اینقدر سمج ندیده بودم....

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
منم همین مشکلو دارم
بردم نشون دادم گفت خوبه مشکلی نیست
درحد کوره داغ میشه.....ماشین هم هم مدل شماس

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
بله 180%کلاه برداریه هیچ غلطی هم نمیتونن بکنن.به منم گفتن سهمیتو حذف میکنیم.ماشینو میخوابونیم
به من زنگ زدن میگن از طرف سازمان سوخت استان تهران(همچین سازمانی نداریم)زنگ زدیم،همونجوری که تو اخبار و 20و30 گفتن ،سهمیه سوخت شما حذف شده و بجاش شما باید از سیستم جایگزین(کاهش مصرف سوخت) استفاده کنید وتاساعت 2 بیششتر وقت ندارین.اگ نصب نکنید پلیس راهور جلوی ماشینو میگیره و میخوابونه...جالبه ی بار به موبایل زنگ میزد ی بار ب خونه
به زنه میگم اصن میخوام بنزین آزاد بزنم،یا نه میخوام گازوئیل بریزم تو ماشین.میگفت نه الان باپلیس تماس میگیرم ماشینتونو بخوابونن و خودتونم جلب کنن..
medieval.gif
medieval.gif
....ایناهمشون کلاه برداریه و اصن نباید جوابشونو بدید و سریع قطع کنید...(این گفته ی سازمان تعزیرات و پلیس هست.تنها راه پیگیری هم اینه که شما شاکی خصوصیشون بشین،اینم یعنی دردسر)

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
یه باز به من زنگ زدن گفتن شیر آلات چشمی داریم واسه فروش..پش گفتم شیر آلات نمیخوام من آبم قطعه..:D
دختره درجا قطع کرد..

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

بالا