• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
گیگابایت تصاویر 4K را با دو پورت تاندربولت ممکن میسازد




ند وقتی است که سازندگان صفحه نمایش ها و تلویزیون ها به ساخت محصولاتی با حداکثر دقت تصویر 4K روی آورده اند که میتواند تصاویری با کیفیت بسیار بالا نمایش دهد. با این حال برای تامین چنین تصاویری باید از ترکیب بندی خاصی بر روی خروجی تصویر مادربورد ها یا کارت های گرافیک در نظر گرفت.

بر همین اساس کمپانی گیگابایت اخیراً مادربوردی معرفی کرده که دارای دو پورت Thunderbolt مستقل از یکدیگر بوده و میتواند تصاویری با حداکثر دقت 4K فراهم آورد. برای نمایش این قابلیت، از یک مادربورد GA-Z77MX-D3H TH به همراه پردازنده Intel Core i7 3770K و سیستم عامل ویندوز هشت استفاده شد و دو پورت تاندربولت روی این مادربورد توانستند حداکثر دقت تصویر 4096x2160 پیکسل را بر روی صفحه نمایش Eizo FDH3601 تامین نمایند. در این سیستم، هر پورت تاندربولت توانایی تامین یک تصویر Full HD را داشته و بنابراین استفاده از دو پورت، میتواند یک تصویر 4K ایجاد نماید.

برای به دست آوردن این دقت تصویر از آخرین به روز رسانی بایوس و کابل های معمولی mini DisplayPort به DisplayPort استفاده شد. در ضمن صفحه نمایش به کار گرفته شده نیز دارای دو ورودی DisplayPort است که توانایی دریافت تصویر از دو ورودی را دارد.



منبع: XbitLabs
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
گیگابایت کارت های گرافیکی سری Radeon HD 7970 خود را معرفی کرد

گیگابایت از تولید کنندگان بزرگ مادربرد و کارت های گرافیکی چندی پیش از کارت های قدرتمند سری Radeon HD 7970 خود پرده برداری کرد. این کارت های گرافیکی در دو مدل GV-R797D5-3GD-B و GV-R797OC-3GD و با حافظه های 3 گیگابایتی از جنس GDDR5 تولید شده اند. معماری ساخت پردازنده های گرافیکی این کارت ها، 28 نانومتری است و از 4.3 میلیارد ترانزیستور بهره می برند. این محصولات مجهز به دو موتور فوق پیشرفته و قابل برنامه ریزی tessellation می باشند که به نحو خارق العاده ای سطوح برجسته در بازی های رایانه ای را پردازش می کنند تا گیمر ها تجربه ای متفاوت از آنچه که در بازی ها وجود دارد داشته باشند. افزون بر این، در مدل GV-R797OC-3GD از طراحی خنک کنندگی انحصاری WINDFORCE 3X گیگابایت استفاده شده است. این طراحی دارای 3 فن مایل و ضد اختلالات جریان هوا می باشد. اما ویژگی برجسته و کاملا جدیدی که در این طراحی اضافه شده است، فن آوری منحصر به فرد Triangle Cool گیگابایت است. در این فن آوری با اضافه کردن قطعاتی در میان پره های هیت سینک به شکل مثلثی، جریان خروج هوا به شکل موثر تری انجام می شود و در نهایت 15% خنک کنندگی کارت گرافیک افزایش می یابد.

 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
کمپانی AOC صفحه نمایش 23 اینچی جدیدی به نام i2367fh ارائه کرده که از نظر طراحی ظاهری یک قدم مهم و رو به جلو برای این کمپانی به شمار می آید. این صفحه نمایش که از پانل IPS استفاده میکند همانند آخرین سری از تلویزیون های هوشمند LG فاقد قاب به دور صفحه نمایش بوده و از دقت تصویر Full HD پشتیبانی میکند. میزان کنتراست دینامیک در این صفحه نمایش یک به 50 میلیون است و دارای خروجی های تصویر D-Sub و HDMI (دو عدد) پشتیبانی میکند.
20121121_aoc.jpg
برای این صفحه نمایش بلندگوی داخلی نیز در نظر گرفته شده است تا صدای ورودی از پورت های HDMI مستقیماً از خود صفحه نمایش قابل پخش باشند. نکته مثبت دیگر در مورد این صفحه نمایش، قیمت 199 دلاری آن است که خرید آن را برای بسیاری از کاربران ممکن میسازد.



منبع: Bjorn3D
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
شوالیه از راه رسیده گیگابایت - نگاهی به کارت گرافیک 7950 گیگابایت



با عرضه شدن سری 7000 کارت های گرافیکی شرکت AMD، جایگاه برتر کارت های گرافیکی از GTX 580 انویدیا گرفته شد و دیگر این کارت قدرتمند ترین کارت گرافیکی دنیا نیست. کارت گرافیکی 7970 به طور قابل ملاحظه ای از GTX 580 سریع تر است و و با کارایی در حدود 20% بیشتر نسبت به آن، در حال حاضر قدرتمند ترین کارت گرافیکی است که دارای تنها یک پردازنده گرافیکی است. اما مدلی که قصد داریم در این مطلب نگاهی به آن بیاندازیم، کارت گرافیکی 7950 گیگابایت که جانشین قابل قبول 7970 است. هرچند که کارایی پایین تری دارد اما به همان مقدار و یا حتی بیشتر، قیمت آن پایین تر است. اما آیا کارایی این کارت نسبت به GTX 580 هم بیشتر است؟ مطمئناً در ارایه نرخ فریم بله! اما در میزان ایجاد حرارت چطور؟ مصرف توان؟ کارایی گیمینگ؟



برد مدار چاپی کارت گرافیکی 7950 گیگابایت به طور کامل باز طراحی شده است و سیستم خنک کننده به روز رسانی شده است. با توجه به اینکه گیگابایت همواره نگاه ویژه ای به سیستم های خنک کننده داشته است انتظار می رود تا در این کارت گرافیکی دمای کمتر و قابلیت اورکلاکینگ بالاتری را شاهد باشیم.

پردازنده گرافیکی کارت 7950 با معماری 28 نانومتری ساخته شده است و شامل 4313 ترانزیستور می باشد.کلاک هسته آن 800 مگاهرتز، 14% ضعیف تر از 7970 است. اما گیگابایت با اورکلاک کردن این کارت گرافیکی، کلاک هسته آن را به 900 مگاهرتز رسانده است که در نتیجه 13% بالاتر از 7970 است و یکی از نکات مثبت این کارت به حساب می آید. این کارت با فن آوری PCI Express 3.0، 3072 مگابایت حافظه از جنس GDDR5 ارایه می کند. در نتیجه برای خنک کردن این حافظه و پردازنده نیاز به سیستم خنک کننده قدرتمندی است.



گیگابایت از فن آوری انحصاری Triangle Cool در این کارت استفاده کرده است. به گفته خود این شرکت، کارایی آن 35% بیشتر از خنک کننده های معمول است. در این فن آوری از سه فن 75 میلیمتری کاملاً بی صدا استفاده شده است که سرتاسر کارت را پوشانده اند. در زیر آن ها هیت سینک حجیمی قرار گرفته است که سطح پردازنده و حافظه را پوشش می دهد. در میان پره های این هیت سینک قطعه های مثلثی شکلی قرار گرفته اند که با خارج کردن مقداری از جریان هوا در میانه راه، به بهبود خنک کنندگی کمک شایانی می کنند. البته این کارت از استاندارد Ultra Durable VGA انحصاری گیگابایت هم بهره می برد که با افزایش دو برابری میزان مس در طراحی برد مدار چاپی، حرارت کلی کارت به میزان 5 تا 10% کاهش می یابد.

کارت گرافیکی 7950 گیگابایت در نرم افزار Futuremark 3DMark 11 Pro امتیاز 7638 را به دست آورد که نسبت به نسخه مرجع همین کارت 654 و نسبت به GTX 580، 1594 واحد بیشتر است. در مجموع در این نرم افزار، 10% سریع تر نسبت به نسخه مرجع و تنها 8% کندتر از کارت 7970 واقع شد. در بازی Metro 2033 این کارت تنها 2% کارایی کمتری نسبت به کارت 7970 ارایه کرد. و نتیجه خیره کننده تر اینکه، این کارت 17% کارایی بیشتر نسبت به نسخه مرجع در بازی Dragon Age II و در وضوح تصویر 2560 x 1600 به دست آمد.





مصرف توان و میزان دما یکی از نکات بسیار مثبت این کارت است. در حالی این کارت در بیشترین فشار تنها 5 وات مصرفت توان بیشتری نسبت به نسخه مرجع خود داشت و با 59 درجه سانتی گراد دما در پایین ترین رده دما در میان بسیاری از کارت های گرافیکی نسل هفتم و ششم شرکت AMD و نسل های چهارم و پنجم کارت های انویدیا قرار گرفت. این در حالی است که دمای کارت گرافیکی GTX 580، 81 درجه سانتی گراد محاسبه شد. کاملاً مشخص است که سه فن قرار گرفته روی سطح این کارت گرافیکی با 4200 دور در دقیقه وظیفه خود را به خوبی انجام می دهند.

با توجه به اختلاف قیمتی بسیار کم میان کارت گرافیکی 7950 گیگابایت و نسخه مرجع و اختلاف فاحش کارایی بین این دو محصول، به نظر می رسد که نسخه اورکلاک شده این شرکت برای خرید به صرفه باشد. به زودی می توانید این محصول را با گارانتی آواژنگ از بازارهای معتبر کشور تهیه فرمایید.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
مادربردی به وسعت فن آوری - نگاهی به فن آوری های مادربرد A75-D3H



شرکت بزرگ AMD با ارایه پردازنده های جدید خود با نام APU تحولی دیگر در نوع استفاده از قطعات مختلف را پدید آورد. این شرکت با اضافه کردن قدرت پردازش گرافیکی به پردازنده های اصلی خود، نیاز به کارت های گرافیکی مجزا را از بین برد. این امر همراه بود با عرضه چیپ ست A75 از سوی این شرکت. چیپ ستی که قابلیت پشتیبانی ذاتی از درگاه های پرکاربرد USB 3.0 و SATA 3 را درون خود داشت. با این امر شرکت AMD یک قدم از رقیب دیرینه اش شرکت اینتل جلو افتاد. حالا برای تولید یک مادربرد کاملا اقتصادی با چیپ ست A75 دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافی برای تراشه های پشتیبان این درگاه ها نیست.

GA-A75-D3H یکی از مادربردهایی است که توسط شرکت بزرگ گیگابایت، مبتنی بر چیپ ست AMD A75 تولید شده است. در این مادربرد علاوه بر قابلیت های ذاتی چیپ ست A75، یک سری از فن آوری های پیشرفته شرکت گیگابایت هم مقرر شده است.



یکی از ویژگی های اختصاصی این مادربرد و یا به طور کلی چیپ ست A75، استفاده از پردازنده های سری A و E شرکت AMD است. با توجه به قرار گرفتن قدرت پردازش گرافیکی در APU های شرکت AMD، کاربران دیگر نیازی به استفاده از کارت های گرافیکی مجزا ندارند. این پردازنده گرافیکی مجتمع بر خلاف عنوانش قدرت پردازشی بالایی دارد و با پشتیبانی از Microsoft DirectX 11 و OpenGL 4.1 در بنچ مارک 3DMark Vantage امتیاز بیش از 6000 را کسب کرده است. این امر نشان می دهد که قدرت پردازشی این پردازنده ها در بازی های رایانه ای، هم سطح بسیار از کارت های گرافیکی رده میانی است. افزون بر این، از طریق درگاه Dual-link DVI قرار گرفته بر روی این مادربرد می توانید از تماشای محتوای چند رسانه ای HD لذت ببرید و خروجی 2560 x 1600 پیکسلی را از طریق این درگاه حاصل کنید. درگاه HDMI این مادربرد هم خروجی به میزان 1920 x 1200 را ارایه می کند.

شرکت اینتل چندی پیش با معرفی فن آوری Virue، قابلیت سوییچ کردن میان پردازنده گرافیکی مجتمع و کارت گرافیکی مجزا را به کاربران عرضه داشت. در این فن آوری کاربران در یک زمان واحد تنها می توانند از یکی از آن ها استفاده کنند. اما در فن آوری Dual Graphics شرکت AMD داستان به گونه دیگری است. در این فن آوری، در صورت اضافه کردن یک کارت گرافیکی مجزا از سری 6000 شرکت AMD می توانید از هردو منبع پردازش گرافیکی بهره وری هزمان به عمل آورید. این فن آوری به شدن به کاهش هزینه خرید قطعات کمک می کند. در واقع با خرید یک کارت گرافیکی رده میانی و یک APU و البته استفاده از فن آوری Dual Graphics می توانید به کارایی کارت های گرافیکی رده بالا دست پیدا کنید. البته با وجود دو شکاف PCIe x16، قابلیت استفاده از 2 کارت گرافیکی همزمان یا CrossFireX دو مسیره هم در این مادربرد فراهم شده است.



این ها تنها قابلیت های ارایه شده از سوی شرکت AMD بودند، اما شرکت گیگابایت هم چندی از ویژگی ها و فن آوری های منحصر به فرد خود را در این مادربرد قرار داده است. GA-A75-D3H در مجموعه مادربرد های سری Super4 قرار می گیرد. Super4 تشکیل شده از 4 ویژگی اعم از Super Safe (امنیت فوق العاده)، Super Speed (سرعت فوق العاده)، Super Saving (صرفه جویی فوق العاده در مصرف انرژی) و Super Sound (صدای فوق العاده).

در قسمت Super Safe، 3 ویژگی نهفته است. ابتدا فن آوری انحصاری DualBIOS شرکت گیگابایت، در این فن آوری با استفاده از دو بایوس فیزیکی موجود بر روی مادربرد از خرابی بایوس نرم افزاری جلوگیری می شود. به طوری که در صورت آسیب دیدن بایوس سخت افزاری اصلی، اطلاعات بایوس از روی بایوس پشتیبان بازیابی می شود. دیگر ویژگی Super Safe، در نظر گرفتن یک فیوز به ازای تک تک درگاه های USB است. تا قبل از این فن آوری یک فیوز برای چندین درگاه قرار می گرفت که در صورت خرابی فیوز، چندین درگاه USB از کار می افتاد. اما با وجود این فن آوری از صورت آسیب دیدن یک فیوز، تنها درگاه متصل به همان فیوز از کار می افتد. ویژگی آخر Super Safe هم استفاده از خازن های تمام جامد ژاپنی در ساخت مادربرد است که طول عمری معادل 50000 ساعت دارند.

GA-A75-D3H یکی از مادربردهای رده میانی مبتنی بر چیپ ست A75 است که با قیمتی مناسب در مقابل ویژگی های آن گزینه مناسبی برای علاقه مندان به سیستم های مبتنی بر مادربردهای AMD است. این محصول را می توانید در بازارهای معتبر کشور با گارانتی آواژنگ خریداری کنید.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
شنیده ها از اولین پردازنده هشت هسته ای موبایل
zte-logo.jpg-
شایعه ها حاکی از آن است که کمپانی چینی ZTE قصد دارد تا اولین کمپانی سازنده گوشی هوشمند مجهز به پردازنده هشت هسته ای در سال 2012 باشد. گفته میشود که گوشی جدید این شرکت که در حال حاضر با نام Apache شناخته میشود قرار است از پردازنده ساخت کمپانی MediaTek استفاده نماید. همچنین طبق این شایعات، پردازنده جدید از معماری ساخت 28 نانومتری استفاده خواهد کرد و معماری آن مشابه پردازنده Cortex-A7 خواهد بود.

کمپانی ZTE در حال حاضر به لطف فروش بالایش در چین جایگاه چهارمی بزرگترین تولیدکننده تجهیزات موبایل را کسب کرده است. دوربین 13 مگاپیکسلی، صفحه نمایش Full HD و پشتیبانی از شبکه های مخابراتی نسل چهارم از دیگر ویژگی هایی است که درباره گوشی Apache شنیده میشود.

البته ZTE تنها کمپانی نیست که شایعاتی مبنی بر تولید گوشی هشت هسته ای را پشت سر دارد. سامسونگ نیز کمپانی دیگری است که گفته میشود گوشی Galaxy S4 را در ماه مارس 2013 معرفی کرده و قرار است از پردازنده ای هشت هسته ای بهره ببرد. طبق شایعات شنیده شده، این گوشی نیز از دوربین 13 مگاپیکسلی، صفحه نمایش Full HD در اندازه 5 اینچ و با پانل Super AMOLED بهره خواهد برد.



منبع: TrustedReviews
 

hwt

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
11 آگوست 2004
نوشته‌ها
15,954
لایک‌ها
2,415
حتما عبارت «بستن کیس» را شنیده اید. عبارتی که از سال ها پیش وارد فرهنگ لغات کاربران کامپیوتر شده است. وقتی قصد خرید یک کامیپوتر جدید داشتیم، اول از همه به انتخاب قطعات فکر می کردیم. پیش از هر چیز به سی پی یو فکر می کردیم و بعد سراغ انتخاب مادربورد مناسب می رفتیم. در نهایت رم، کارت گرافیک و… در پایان هم باید یک کیس زیبا و دوست داشتنی انتخاب می کردیم و اینطور بود که یک کیس خوب می بستیم.
اما انگار این دوران در حال به پایان رسیدن است. چرا که اینتل قصد دارد سیاست جدیدی برای تولید پردازشگرهایش در پیش بگیرد. بر اساس گزارش های رسیده، اینتل قصد دارد تا سال ۲۰۱۴ سی پی یو را به برد اصلی (مادربورد) متصل کند و در واقع کامیپوترهای ما بیشتر به صورت آماده وارد بازار می شوند و دیگر نمی توان به راحتی قطعات مورد نظر را سر هم کرد. چیزی شبیه به اتفاقی که روی تلفن ها و تبلت های فعلی رخ می دهد.
در واقع این گزارش می گوید اینتل قصد دارد طراحی سوکت ها را از پردازشگرها حذف کند و با این حساب دیگر نمی توان به راحتی یک سی پی یو مجزا خرید و آن را روی مادربورد نصب کرد.
نمی توان با قطعیت گفت اینتل می خواهد تمام بازار را به این سو حرکت بدهد. این گزارش هنوز توسط خود این شرکت تایید نشده و این احتمال وجود دارد که حتی با وجود این برنامه، کار تولید پردازشگرهای مجزا به صورت محدود تر ادامه پیدا کند.
می دانیم که بازار کامپیوترهای دسکتاپ و بستن کیس دیگر رونق سابق را ندارد. اینتل هم به خوبی این موضوع را می داند و حالا مشغول تغییر استراتژی به سوی بازارهای جدید است.


اینتل در حال خداحافظی با کامیپوترهای رومیزی؟ | نارنجی
 

araz_sakhtafzar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2012
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
6
محل سکونت
nice country
باز هم تشکر از دوست زرگوارم بابت مطالب گرمشون ( مخصوصا اون مادربرد up7 گیگابایت )
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
دستگاه‌هاي ALL IN ONE ایسر با گارانتي ماديران
ماديران اعلام كرد كه به زودي و براي اولين بار كامپيوترهاي بدون كيس (ALL IN ONE) را با برند ACER وارد بازار خواهد كرد. ALL IN ONE ها نسل جديدي از كامپيوترها هستند كه در فضايي به اندازه مانيتور رايانه‌هاي معمولي، سيستم كامپيوتري توانمند و كارآمدي را در اختيار كاربران قرار مي‌دهند. اين دستگاه‌ها ضمن كاهش مصرف برق، مجهز به امكاناتي نظير صفحه نمايش لمسي پيشرفته، اسپيكر، وب‌كم، WLAN(شبكه بدون‌ سيم)، ورودي‌هاي مختلف HDMI,D-SUB,USB-3 ، هدفون و ميكروفن بوده و قابل نصب بر روي ديوار نيز مي‌باشند. همچنين اين كامپيوترها با داشتن پردازشگرهاي قدرتمند، امكان انجام چندين كار هم‌زمان را براي كاربر فراهم مي‌كنند.



Acer All in one



اين كامپيوترهاي هوشمند و كم‌جا كه به راحتي قابل جابجايي هستند، راه‌هاي جديدي را جهت فرايندهاي تجاري در اتاق‌هاي كنفرانس، بانك‌ها، آژانس‌هاي مسافرتي، فروشگاه‌ها، بيمارستان‌ها وكاربران خانگي ارائه مي‌دهند. كامپيوترهاي ALL IN ONE تحت گارانتي ماديران كه از اواسط آذرماه وارد بازار خواهند شد، داراي امكانات روز دنيا بوده و در قيمت‌هايي كاملا رقابتي با نوت‌بوك‌ها و PC ارائه خواهند شد. ALL IN ONE هايACER داراي گارانتي ماديران، ضمن برخورداري از قطعات اصل و مورد اطمينان مشتريان، تحت گارانتي يك ساله و خدمات ويژه بيست و چهار ساعته در تمام ايام هفته، قرار خواهند گرفت.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
آیا AMD در حال آماده سازی درایوهای SSD رادئون است؟

نام تجاری Radeon در حال حاضر به طور عمده روی کارت های گرافیک و در این اواخر روی ماژول های حافظه AMD دیده میشوند. حالا شایعاتی به گوش میرسد که AMD مشغول تولید درایو های SSD با نام Radeon و وارد کردن آنها به بازار کامپیوتر است. هنوز سوالات زیادی درباره این محصول وجود دارد. برای مثال هنوز معلوم نیست چه کسی قرار است تولید درایو های SSD با نام Radeon را انجام دهد. البته از آنجا که از میان سه کمپانی Patriot، VisionTek و XFX که ماژول های حافظه Radeon را تولید میکنند، تنها Patriot مشغول تولید SSD است، میتوان حدس زد که تولید درایو های SSD نیز بر عهده Patriot باشد (البته اینها همگی حدس و گمان و شایعه است!).

مشخص نیست که چرا AMD قصد دارد وارد بازاری شود که رقبای زیادی در آن حضور دارند و هنوز نمیدانیم AMD کدام بخش از بازار را برای تولید درایو SSD هدف گرفته است. طبق شایعات قرار نیست AMD طرفدارانش را زیاد منتظر بگذارد و این محصولات به زودی روانه بازار خواهند شد.



منبع: MaximumPC
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
مدیر ارشد سیگیت موفق ترین تاجر جهان

استیو لوزکو مدیر ارشد کمپانی سیگیت به عنوان موفق ترین تاجر جهان در لیست مجله اقتصادی Furtune قرار گرفت. طبق اعلام این مجله اقتصادی، استیو لوزکو در میان 50 تاجر برتر سال 2012، موفق به کسب مقام اول گردید و افتخاری بزرگ برای خود و کمپانی سیگیت به ثبت رساند. این انتخاب بر اساس سهم برند از بازار محصولات و نتایج مالی تهیه گردید و مواردی مانند ریسک پذیری نیز در مراحل بعدی در اولویت قرار گرفت. در این لیست اسامی بزرگی مانند تیم کوک از اپل، جف بزوس از فروشگاه آمازون، لری پیج از گوگل، اُ هیون کئون از سامسونگ، لری اِلیسون از اُراکل و جینی رُمِتی از IBM حضور دارند که در مکانی پایین تر از مدیر ارشد سیگیت قرار گرفتند. لوزکو با کاهش درصد سهام خود در بازار، تمرکز خود را روی کسب درآمد و سود بیشتر قرار داد و با تزریق وام های سنگین به کمپانی موفق به ثبت یک رکورد در سودآوری به عنوان تولید کننده اول هارد دیسک جهان گردید.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
خنک کننده ای مسطح از کولر مستر Geminii M4


کولر مستر پیشرو در صنعت ساخت کیس ،خنک کننده ، منبع تغذیه و سایر تجهیزات رایانه ای ، مدل جدیدی از سری خنک کنندهای مسطح GeminII خود را با کارایی بالا به نام GeminII M4 عرضه کرد.
خنک سازی برای سیستم هایی که در کیس های کوچک با ارتفاع کم اسمبل میشوند همیشه یکی از معضلات کاربران بوده است به همین منظور مهندسان کولر مستر برای رفع این مشکل خنک کننده های سری GeminII را طراحی کردند و حال در سال 2012 با رونمایی شدن از سوکتهای جدید شرکتهای تولید کننده پردازنده نظیر اینتل و AMD شرکت کولر مستر مدل دیگری از این سری را باتغییرات اساسی در طراحی خنک کننده با نام GeminII M4 عرضه نموده ،این خنک کننده با ارتفاعی تنها برابر با 5.9 سانتی متر قابلیت نصب بر روی تمامی سوکتهای مادربردهای حال حاضر ، از جمله LGA 2011 / 1366 / 1156 / 1155 / 775 شرکت اینتل و سوکتهای FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2 شرکت AMD در فضای بسیار کوچک مخصوصا برای سیستم های HTPC و یا دیگر کیس های با ابعاد باریک را دارا می باشد.
در مدل GeminII M4 از فن جدید و قدرتمندی با ضخامت و ارتفاع تنها 1.5 سانتی متر جهت کم کردن هرچه بیشتر ارتفاع بهره گرفته شده است در صورتی که فن های معمول بازار در حدود 2.5 الی 3 سانتی متر ارتفاع دارند. تنها مزیت این فن فقط ارتفاع کم نیست بلکه قدرت تولیدی گردش هوای بالایی برابر با58.4 CFM در سرعت 1600 دور دردقیقه را میتواند ایجاد کند،این خنک کننده همچینین دارای وزن بسیار کم 210 گرم میباشد .
مهندسان کولر مستر برای افزایش خنک کنندگی از لوله های انتقال حرارت نیز در طراحی GeminII M4 بهره گرفته اند به طوری که با طراحی 4 عدد لوله انتقال حرارت به صورت حرف C و منحنی شکل در طول ساختار هیت سینک بر خلاف ساختار معمول قرار لوله های انتقال حرارت که به صورتU میباشند این نوع طراحی باعث برخورد موثر و مستقیم تر هوای خنک فن به هیت سینک های الومینیومی و لوله های انتقال حرارت شده و درنتیجه پخش حرارت جذب شده از پردازنده سریعتر از آن دور و پراکنده میشود.
مانند خنک کننده GeminII S524 کولر مستر ، GeminII M4 با چرخش 90 درجه ای بخش هیت سینک ،هوای خنک به صورت مستقیم با سطح پایه خنک کننده ، پردازنده و اطراف آن برخورد و پخش خواهد شد.همچنین تماس مستقیم لوله های انتقال حرارت با خود پردارنده بدون دخالت هیچ مانع فلزی دیگری انتقال حرارت را به راحتی به بالاترین بخش GeminII M4 منتقل و درنتیجه پردازنده در بهترین و خنکترین شرایط به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
قابل ذکر است کلیه محصولات کولر مستر از طریق دریا کامیپوتر در ایران عرضه و گارانتی میشود.

 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
معرفی کارت گرافیک Sapphire HD 7870 Flex


شرکت سافایر تکنولوژی دومین مدل کارت گرافیک قدرتمند خود را در دسته کارتهای گرافیک HD 7000 که بر پایه پردازشگرهای جدید گرافیکی GCN شرکت AMD میباشد با قابلیت منحصر بفرد استفاده همزمان از 4 عدد نمایشگر به طور همزمان با نام SAPPHIRE HD 7870 Flex را عرضه کرد.اکثر کارتهای گرافیک مبتنی بر فن آوری هایAMD از 3 مانیتور و در حالت Eyefinity و تنها با وجود مانیتوری با درگاه DisplayPort و یا مبدل های اکتیو DisplayPort امکان پذیر است اما سافایر با معرفی سری کارتهای FleX خود توانسته است با استفاده از3 مانیتوربا درگاه DVI حالت Eyefinity را برای کاربر فراهم کرده و سطح نمایشی گسترده واحد و واقعی را ایجاد نماید (SLS)وفضای کار نمایشی ایجاد شده بدون نیاز به هرگونه مبدل اکتیوی خواهد بود.نحوه اتصال مانیتورها به کارت ابتدا از 2 مانیتور DVI و برای مانیتور سوم از مبدل کابل HDMI به DVI که در درون جعبه موجود است بدون نیاز به هیچ گونه وسیله و مبدل دیگری قابل راه اندازی میباشد همچنین مانند کارت قدرتمند SAPPHIRE HD 7950 FleX که دارای 2 درگاه DisplayPort بود و می توانست تا 5 مانیتور را به صورت Eyefinity آماده سازی کند در SAPPHIRE HD 7870 Flex با وجود یک درگاه اضافی DisplayPort کاربر می تواند مانتیور چهارم دیگری را هم به 3 مانیتور موجود خود اضافه کند و فضای یکپارچه نمایشی گسترده ایی را برای انجام فعالیتهای ایجاد نماید.
اما از لحاظ قدرت و سرعت SAPPHIRE HD 7870 FleX دارای سرعت پردازنده و حافظه ایی برابر با 1000MHz و 1200Mhz می باشد که پهنای باندی موثر برابر با 4.8Gb/sec ایجاد مینماید نوع و مقدار حافظه این کارت برابر 2GB و GDDR5 میباشد .کارت SAPPHIRE HD 7870 FleX از فن آوری انحصاری جدید مربوط به خنک سازی سافایر به نام Dual-Xکولر بهره برده است که با وجود لوله های انتقال حرارت و دو فن ایرودینامیکی که به بلبرینگ های دفع کننده گرد و غبار مجهز است علاوه بر راندمان بالای خنک سازی تولید نویز و صدای کمتری را تضیمن کرده است.
فن آوری Flex همانطور که بیان شد کاربر را قادر خواهد ساخت با صرف هزینه کمتر و استفاده از مانیتورهای ارازان قیمت DVI برای ایجاد صفحه نمایشی که از 3 مانیتور ایجاد میشود استفاده نماید چه در حالت landscape و چه در حالت portrait که راه حل بسیار مقرون به صرفه ایی برای گیمرها ،ادیتورهای فیلم و موسیقی و...میباشد. همچنین برای راه اندازی مانیتور چهارم و Eyefinity چهار تصویره نیاز به تامین یک مانیتور یا یک کابل مبدل اکتیو خواهد بود .
کارت SAPPHIRE HD 7870 FleX دارای 2 بایوس جدا گانه میباشد که در بایوس دوم تنظیمات اورکلاک شده و افزایش قدرت کارت گنجانده شده است تا کاربران بتوانند از حداکثر توان کارت خود در افزایش سرعت محاسبات و پردازشه های خود در صورت نیاز از آن استفاده نمایند. وجود نرم افزار قدرتمند TriXX نیز این امکان را به کاربر خواهد داد تا با افزایش المان های مختلف از جمله ولتاژ ها ،غرکانس ها و سرعت فن پروفایل شخصی خود را ساخته و هر زمان که لازم ببیند آنرا اجرا و بار گزاری نماید..
سری کارتهای گرافیک HD 7000 که نسل سوم از تولیدات گرافیکی AMD میباشند همگی از حالت APP Acceleration برخوردار بوده و تطابق کامل با DirectX 11 داشته به طوریکه کارت گرافیک SAPPHIRE HD 7870 FleX حتی از DirectX 11.1 و نسخه جدید ویندوز Windows 8 پشیتبانی کامل بعمل می آورد وبه صورت خلاصه قابلیتهای دیگر این کارت پشتیبانی کامل از DirectCompute11،ارتباط چند مسیره با پردازنده، پشتیبانی کامل از نسل سوم PCI-Express Gen3.0 و همچنین ایجاد سرعت و راندمان بالای پردازشی در زمان راه اندازی CrossFireX و استفاده از چند کارت گرافیک به طور همزمان،با وجود درگاه پرسرعت و نسل جدید HDMI 1.4a امکان پشتیبانی از Stereoscopic 3D ونرخ فریم 60هزتری برای هر چشم و در مجموع 120 هرتز میسر شده است و همچنین با وجود درگاه های 3GHz HDMI 1.4a یا DisplayPort 1.2 HBR2 که در این سری از کارتهای گرافیک سافایر تعبیه شده است پشتیبانی از نسل آینده نمایشگر های 4k را ممکن ساخته است.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
HAF XM جدیدترین محصول کولر مستر

کولر مستر پیشرو در صنعت ساخت کیس ،خنک کننده ، منبع تغذیه و سایر تجهیزات رایانه ای، کیس جدید دیگری را در سری کیس های HAF و در دسته ATX mid-tower برای حرفه ای ها با نام HAF XMعرضه کرد.
این کیس از مادربردهایی با استاندارد ATX, EATX پشیتبانی کامل بعمل آورده و با داشتن 1+8 عدد محل نصب کارتهای سخت افزاری این اجازه را به کاربر میدهد تا بدون هیچ گونه محدودیتی هر نوع کارت مخصوصا چند عدد کارت گرافیکی را در حالتهای NVIDIA 3-way SLI™ و AMD CrossFireX™ بر روی آن نصب نمایند. از جمله خصوصیات اصلی این سری که نام گذاری آنها نیز بر اساس آن صورت گرفته است شدت جریان خیلی بالای قابل تولید توسط فن های قابل نصب بر روی این کیس ها می باشد (HAF)،به طوریکه 4 عدد فن 200 میلیمتری به ترتیب درجلو ، درب کناری و 2 عدد در بالای کیس ویک فن 140 میلی متری در پشت آن ، طوفان هوای قوی ای در درون کیس برای خنک کردن قطعات پر حرارت خود بپا می سازد .همچنین HAF XM با داشتن فضای کافی برای نصب 2 عدد رادیاتور در بالا و پشت کیس به عنوان یکی از مجهزترین کیس های دنیا بدلیل پشتیبانی از هر دو پلتفرم خنک کنندگی آبی و هوایی شناخته میشود.
درب کناری این کیس با زاویه چرخش 90 درجه و داشتن دستگیره ای مجزا دسترسی به محتویات درون کیس را راحتتر ساخته است. قابلیت نصب 9 عدد هارددیسک و SSD بدون نیاز به هیچ گونه ابزاری درون HAF XM امکان پذیر بوده و علاوه بر آن با استفاده از 2 داک مجزا قابل دسترس از پنل جلوی کیس که به نام X-Dock نامگذاری شده اند، نصب و دسترسی به هارددیسک و یا SSD های 2.5 اینچی براحتی ممکن خواهد بود .
با وجود یک پنل I/O کامل در جلوی کیس 2 عدد درگاه پرسرعت USB 3.0، 2 عدد USB 2.0 خروجی و ورودی صدا ،کلید کنترل کننده چراغ های LED فن ها قابل دسترس بوده و وعلاوه بر آن یک بخش ویژه ضد لغزش کائوچویی در بالای کیس جهت قرار دادن وسایل الکترونیکی قابل حمل برای کاربر جهت راحتی و امینت بیشتر در نظر گرفته و تعبیه شده است.
با توجه به امکان نصب قطعات فراوان درون کیس ، افزایش کابلهای مورد استفاده نیز امری اجتناب ناپذیر خواهد بود به همین منظور فضای گسترده تری از قبل برای مدیریت کابل کشی درون کیس HAF XM برای کاربران ایجاد شده است و همچنین مهندسان کولر مستر یک فضای ویژه در پشت سینی مادربرد برای نصب هارددیسک و SSD 2.5 اینچی در نظر گرفته اند .وجود یک محفظه و چهارچوب مجزا نیز برای پوشش بر روی کابلهای پاور که در پایین کیس به راحتی نصب میشود از دیگر امکانات این کیس حرفه ایی می باشد.

 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
محصولات Noctua در رکورد جدید PCMark05

در جدیدترین رکورد شکنی o.v.e.r.clockers.at (اورکلاکرهای اتریش) محصولات نوکچوآ نقشی پر رنگ ایفا کرده اند. در رکورد شکنی بنچمارک PCMark05، اورکلاکرهای اتریشی از فن، خنک کننده و خمیر حرارتی تولید شده توسط Noctua استفاده کرده و از رکورد پیشین خود دفاع کردند. مدتی قبل اورکلاکرهای اتریشی موفق به ثبت رکورد 60.000 امتیاز در بنچمارک PCMark05 گردیدند و پس از آن اورکلاکرهای امریکایی برای اعاده حیثیت وارد میدان شده و رکورد 62.759 را به ثبت رساندند. اما این پایان ماجرا نبود و قدرت نوکچوآ تنها راه حل برای رسیدن به رکورد اول این تست بود و با استفاده از محصولات برند اتریشی نوکچوآ، رکورد 63.665 به ثبت رسید. برای ثبت رکورد جدید، از خنک کننده قدرتمند و پا به سن گذاشته! NH-D14 برای یافتن بهترین پردازنده برای ثبت رکورد، خمیر حرارتی NT-H1 برای ارتباط بهینه خنک کننده با سطح پردازنده مرکزی و گرافیکی و در نهایت فن های جدید برای فرستادن جریان هوا به پات نیتروژن نصب شده روی کارت گرافیک استفاده گردید. برای یافتن بهترین پردازنده از میان 50 نمونه موجود پردازنده Core i7-3770K از خنک کننده NH-D14 بهره گرفته شد تا پس از یافتن پردازنده های بهتر از نظر اورکلاک، مراحل ثبت رکورد توسط نیتروژن مایع صورت پذیرد. البته این بار اورکلاکر های اتریشی از دو عدد SSD نیز استفاده کردند که تاثیر بسزایی در بنچمارک PCMark05 دارد و نسبت به وجود SSD بسیار تاثیر پذیر است. با توجه به استفاده از نیتروژن مایع برای کنترل حرارت پردازنده، فرکانس آن به 6.404 مگاهرتز افزایش یافت و رکورد اول جهان در تست PCMark05 در اختیار اورکلاکرهای اتریشی قرار گرفت.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
پردازنده 6 واتی اینتل برای سرور
شاید تصور اینکه یک پردازنده مخصوص سیستم های سرور با مصرف توان تنها 6 وات فعالیت کند، بسیار غیر طبیعی و خنده دار به نظر برسد. اما اینتل که به تازگی روی تولید سیستم روی یک چیپ متمرکز گردیده، توانسته مصرف توان پردازنده های خود را با استفاده از فناوری ساخت جدید به کمترین حد ممکن برساند. پردازنده جدید اینتل با نام Atom S1200 که یک سیستم روی چیپ ست است، تنها 6 وات مصرف می کند تا از این حیث یک رکورد به ثبت برساند. این پردازنده می تواند از 8 گیگابایت حافظه رم DDR3، فناوری Hyper Threading، فناوری مجازی سازی و سیستم عامل های 64 بیتی پشتیبانی کند. تعداد مسیر های قابل پشتیبانی توسط اسلات PCI به هشت مسیر از نسل دوم رسیده است. این محصول جدید اینتل در واقع از سه پردازنده با فرکانس کاری 1.6 تا 2.0 گیگاهرتز بهره می برد و یک سیستم روی چیپ ست فوق العاده برای سرور ها به شمار می رود. روند کاهش توان مصرفی پردازنده های اینتل از سال 2006 آغاز و در مرحله اول پردازنده های Xeon با فناوری ساخت 65 نانومتری وارد بازار گردیدند و در مرحله بعد با حضور پردازنده های 45 نانومتری، مصرف توان از 45 به 16 وات کاهش یافت. نسل جدید پردازنده های اتم در سال 2013 با نام Avoton وارد بازار خواهد شد تا در کنار معماری Haswell بتوانند تجربه ای جدید از مصرف توان در اختیار کاربران قرار دهند.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
محصولات msi نشان برتر طراحی و مهندسی CES 2013 را کسب کردند
کمتر از یک ماه دیگر نمایشگاه CES 2013 بزرگترین نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی در لاس وگاس امریکا برگزار خواهد شد و کمپانی های متعدد انبوهی از محصولات جدید را به بازار عرضه خواهند کرد. قبل از شروع نمایشگاه نشان های افتخار در زمینه های مختلف به محصولات متعدد اعطا میگردد و در این دوره نیز کمپانی msi اعلام کرده که سه محصول این کمپانی توانسته نشان برتر طراحی و مهندسی CES 2013 را کسب نماید.
687.jpg
کارت گرافیک GTX 680 Lightning، نسخه اختصاصی و ویژه از لپ تاپ GT70 ( به نام Dragon Edition)، لپ تاپ جدید GT60 Workstation که برای پردازش های سنگین طراحی شده و در نهایت یک تبلت جدید به نام msi Slider S20 محصولاتی هستند که توانسته اند این نشان ها را کسب نمایند.

این نمایشگاه از تاریخ هفتم تا یازدهم ژانویه برگزار شده و کمپانی msi نیز جدیدترین محصولات خود را در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد داد.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
کارت گرافیک EVGA GTX 670 FTW LE هدیه ای جدید برای گیمرها

کارت گرافیک سطح بالای GTX 670 FTW هدیه ای جدید از برند پرآوازه EVGA برای گیمر ها و اورکلاکر هایی است که در عطش چند فریم بیشتر دست به هر کاری می زنند. طراحی این کارت مشابه با نسخه مرجع کارت گرافیک قدرتمند GTX 680 است و تمامی مشخصات شامل بورد و خنک کننده از روی GTX 680 کپی برداری گردیده است. فرکانس هسته و حافظه به ترتیب 1006 و 1552 مگاهرتز (حافظه موثر 6208 مگاهرتز ) تنظیم گردیده که کاملا بالاتر از نسخه مرجع این کارت است. البته EVGA نسخه دیگری نیز از کارت GTX 670 را با نام FTW LE نیز در نظر گرفته که با فرکانس هسته 941 مگاهرتز و فرکانس حافظه 1502 تولید می گردد و فرکانس هسته در حالت GPU Boost به 1019 مگاهرتز خواهد رسید. کارت گرافیک GTX 670 FTW LE با قیمت 390 دلار وارد بازار خواهد گردید تا در میان گیمر ها بتواند جایی برای خود دست و پا کند.
02G-P4-2676-KR_MD_1.jpg
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
شاهکار جدید توشیبا برای کاهش مصرف توان تجهیزات همراه
توشیبا که به عنوان یکی از تولید کنندگان فعال چیپ ست های حافظه در سطح جهان فعالیت می کند و بسیاری از تولیدات حافظه در جهان از چیپ ست های این شرکت بهره می برند، به یک کشف جدید در تولید حافظه دست یافته است. توشیبا با تولید چیپ ست های حافظه STT-MRAM (گشتاور چرخش انتقال مغناطیسی حافظه با دسترسی تصادفی) با فناوری ساخت 20 نانومتری موفق به ثبت کمترین توان مصرفی در بخش حافظه ها گردیده است. این محصول جدید توشیبا برای استفاده در تجهیزات همراه طراحی گردیده و با کم کردن مصرف توان می تواند مدت زمان استفاده از این تجهیزات مانند تلفن هوشمند و تبلت را به شکل جالب توجهی افزایش دهد.
وشیبا با استفاده از بهینه سازی حافظه های SRAM، درگیر شدن پردازنده در زمان کار تجهیزات همراه را کمتر کرده و چیپ ست حافظه به تنهایی عملیات انتقال اطلاعات را انجام خواهد داد. افزایش عملکرد حافظه سبب کاهش مصرف توان در زمان آماده به کار (استندبای) و فعالیت گردیده و با هر بار شارژ دستگاه همراه خود می توانید مدت بیشتری از آن استفاده کنید. حافظه های MRAM نسل بعدی حافظه ها (پس از SRAM) هستند که نتیجه به کارگیری فناوری های جدید و بهبود عملکرد فناوری های گذشته است و هر دو آنها از مواد مغناطیسی تولید می شوند. در فناوری جدید سه لایه به چیپ ست حافظه اضافه گردیده و هر کدام وظیفه ای جدید را به عهده گرفتند که مهم ترین آنها ایجاد یک حافظه نهان (Cache) در تجهیزات همراه است.
 
بالا