technician
Registered User
قیمت؟
مشخص نیست .تا وارد نشه قیمت گذاری نمیکنند .قیمت؟
سلام
من فکر نمیکنم قیمتها با گارانتی زیر 1700 بیاد (( با این اوضاعی که کشور داره))
یه جورایی غیر ممکن هست
خدا به فریادمون برسه
از کجا معلوم که ما 970 و 980 رو نخریم یه سری دیگه چند ماه دیگه بیاد مثلا TI
ولی مطمعن هستم که فعلا خرید 970 خیلی خیلی بهتر از 980 هست با اون قیمتش
بابا مگه ما سر گنج نشستیم اگه مدیر این انویدیا دستم میومد میدونستم چیکارش کنم
بخوای با تکنولوزی اونا پیش بری هروز باید یه عضوت رو بفروشی
KINGMAX هم پا به عرصه رم های DDR4 گذاشت
رم های DDR4 کمپانی KINGMAX دارای عملکرد و امکانات ویژه ای مثل سرعت کلاک بالا، ولتاژ مصرفی پایین، زمان تاخیر پایین، Unbuffered DIMM، SO-DIMM و... هستند. این حافظه های جدید در ظرفیت های 4، 8 و 16 گیگابایت در دسترس هستند. در کل این محصول را می توان برای کاربرانی که به دنبال رم های با پهنای باند عالی، مصرف انرژی پایین و ظرفیت های بالا هستند بسیار مناسب به نظر می رسد
cl ها اکثر رم های ddr4 در حال حاضر همین حدود است .تشکر.
ولی یه سوالی طبق اون جدول cl شون از 13 هست به بالا پس چطوریا زمان تاخیرشون پایینه؟؟؟؟؟؟
باندویچ رو اصلا در نظر نمیگیرید . فقط قفل روی فرکانس و تایمینگ هستید ؟پس تو فرکانس مشابه با ddr3 مثلا 1866 غیر از ولتاژ پایینتر برای اور، در حالت بیس مزییتی ندارند درسته؟
میشه توضیح بدین.باندویچ رو اصلا در نظر نمیگیرید . فقط قفل روی فرکانس و تایمینگ هستید ؟
واقعا تشکر از این توضیح نابتون!بندویچ یعنی پهنای باند.
که اینطور که اینجا توی عکس میبینیم عالیه.این مقدار جابجایی اطلاعات واقعا خوبه.
ویندوز 10 به همراه دایرکت ایکس 12 معرفی شد که از سال آینده عرضه میشه.
دایرکت ایکس 12 انقلابی در صنعت گیم pc ایجاد میکنه.
گفته شده با استفاده از دایرکت ایکس 12 بازیسازان میتونند از تمام قدرت سخت افزار استفاده کنند یعنی کاری که اکنون با قدرت محدود سخت افزاری کنسولها انجام میشه.
تمامی کارت های سری 400 به بالای انویدیا از دایرکت ایکس 12 پشتیبانی میکنند!!!!!
همچنین کارتهای amd که از معماری GCN استفاده میکنند سری 6000 به بالا.
ماه مارس امسال، مایکروسافت اعلام کرد که دایرکت ایکس 12، با خیلی از پردازنده های گرافیکی موجود در بازار سازگار هست و کلا ماهیت API همونطور که از اسمش پیداست (application programming interface) نرم افزاری هست ولی منتها از اونجا که GPU وظیفه ی اجرا و به مرحله ی نمایش در آوردن این رابط رو داره، پشتیبانی این قطعه هم حائز اهمیت هست.سلام. يعني دايركس 12 فقط يه ارتقاي نرم افزاري هست و حاظ سخت افزاري تغيير چنداني اتفاق نميوفته؟ آخه مگه فعلا فقط كارتاي سري 900 ساپورت دايركس 12 نيستن؟