• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار سخت افزار

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سبيت 2006، بزرگ ترين نمايشگاه تجاري فناوري اطلاعات و ارتباطات جهان، در روزهاي نهم تا پانزدهم ماه مارس و در شهر‌هانوفر آلمان برگزار خواهد شد.

نمايشگاه سبيت 2005 پذيراي 800 هزار بازديد كننده بود و پيش‌بيني مي‌شود آمار بازديدكنندگان از نمايشگاه امسال باز هم افزايش يابد.

سبيت 2006 شامل سه بخش اصلي خواهد بود كه تمامي‌جنبه‌هاي راهكارهاي فناوري اطلاعات، محصولات و سرويس‌ها را برخواهد داشت،اين سه بخش عبارتند از:فرآينده‌هاي تجاري، سيستم‌ها و تجهيزات ديجيتال و ارتباطات، ساعات كار نمايشگاه نيز هر روز از ساعت 9 صبح تا شش بعدازظهر به وقت محلي خواهد بود .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
وزارت بازرگاني چين اعلام کرد: در سال ‌٢٠٠٥ميلادي ميزان صادرات محصولات رايانه‌يي چين براي اولين بار از مرز ‌١٠٠ ميليارد دلار تجاوز کرد و ‌٧/١٣ در صد از کل صادرات اين کشور را به خود اختصاص داد.

بر اساس آمار منتشر شده از ميان محصولات صادراتي چين در بخش رايانه، توليدات کامپيوترهاي کوچک ، مانيتورهاي ال سي دي ، مدار پيوسته و اچ دي دي مقام اول ومحصولات مخابراتي و الکترونيکي مقام هاي دوم و سوم صادرات اين کشور را به خود اختصاص داده اند.

سرمايه گذاري شرکت هاي بزرگ توليدکننده رايانه در چين و معافيت هاي مالياتي دولتي در اين بخش ، کمک شاياني را به افزايش توليدات و صادرات محصولات چيني در بازارهاي جهاني کرده است .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شرکت Seagate درصدد عرضه یک‌هارد درایو بسیار کوچک 12 گیگابایتی است که 23 درصد کوچکتر از نمونه‌های مشابه بوده و قابل نصب و استفاده در تلفن‌های همراه خواهد بود. پهنای صفحه‌های این نوع‌هارد معمولا يک اینچ است، اما Seagate با استفاده از فناوری ویژه‌ای موفق شده از این پهنا بکاهد.
این شرکت هم‌اکنون درایوهای مینیاتوری 8 گیگابایتی هم به فروش می‌رساند و جدی‌ترین رقیب آن هیتاچی است.
انتظار می‌رود درایو جدید به نحوی گسترده در گوشی‌های نسل سوم تلفن همراه به کار گرفته شود. زیرا این گوشی‌ها برای بارگذاری برنامه‌های تلویزیونی، فیلم و موسیقی به حافظه قابل توجهی نیاز دارند. انتظار می‌رود این درایوهای مینیاتوری در 3 ماهه سوم سال 2006 روانه بازار شود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
این روزها طرفداران موسیقی در هر صورتی و در هر وضعیتی و در هر كجا كه بخواهند می توانند به كمك تكنولوژی از موزیك و موسیقی دلخواه خود لذت ببرند.

Iomega Mixx یکی از جدید ترین و زیباترین MP3 Player هایی است كه با رنگ و طرح بسیار جالبی به بازار آمده است و دارای 256 مگابایت حافظه برای ذخیره فایلهای MP3 است. همچنین دارای صفحه نمایشگری برای نشان دادن جزئیات پخش موزیك می باشد.

Iomega Mixx دارای یک رادیو با موج اف ام و نیز ضبط كننده صدا نیز است. ضمن اینكه كیفیت صدای آن منحصر بفرد بوده و دارای پورت USB برای اتصال به كامپیوتر می باشد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت الكترونيكي سامسونگ اخيرا اعلام كرد:اين شركت توانست پس از تلاش هاي بسيار چيپ هاي گرافيكي پرسرعتي را به بازار معرفي كند. بزرگترين شركت سازنده انواع چيپ هاي رايانه اي سامسونگ اخيرا چيپ هاي نويني را به بازار معرفي كرده است كه سرعت بسيار بالايي دارد و قادر به پردازش اطلاعات 8/12 گيگا بايتي در مدت يك ثانيه را دارد واين سرعت 30 درصد از بيش از سرعت چيپ هاي كنوني است.
اين شركت همچنين اعلام كرد: اين نسخه جديد از چيپ هاي 512 مگابايتي قادر خواهد بود در مدت بسيار كمي 5 فيلم با كيفيت را دانلود كند.اين چيپ حافظه اي گرافيكي قابل نصب بر روي رايانه هاي شخصي دستكتاپ ،نت بوك ها خواهد بود و قدرت نمايش تصاوير با وضوح عالي را دارا مي باشد.
اين شركت توانست براي اولين بار در جهان به ارائه چيپ هاي GDDR1، GDDR2،GDDR3 و GDDR4 بپردازد.در حال حاضر توليدات شركت سامسونگ 50 درصد از فروش را در بازارهاي جهاني از آن خود كرده است.اين شركت قصد دارد در ماه آينده توليدات نوين خود را به صورت گسترده به بازار ارائه دهد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شرکت Sprint به تازگی اعلام کرده است که بزودی می خواهد اولین Pocket PC Phone خود را با نام PCS Vision Smart Device PPC-6700 روانه بازار کند.
در حقیقت این اولین PDA در آمریکاست که از Microsoft Windows Mobile 5.0 به عنوان سیستم عامل استفاده می کند. یکی از نکاتی که باعث جذب خریدار برای این دستگاه می شود، صفحه کلیدی است که در زیر صفحه نمایش قرار دارد و می تواند آن را به صورت کشو بیرون کشید که در این حالت صفحه نمایش به صورت landscape در می آید که برای مشاهده ی فایل های اکسل و وب بسیار مناسب می باشد.
ویژگی های مهم این PDA عبارتند از:

Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition
1.3 Megapixel Embedded Camera
Built-In Speakerphone
External Mini SD Expansion Card Slot
Integrated QWERTY Keyboard
Dimensions of 4.25″ x 2.3″ x 1.0″& weighted 6.07 oz
Up to 3.7 hours battery life
قیمت این دستگاه به صورت خورده فروشی زیاد هم دلچسب نخواهد بود،USD$629.99 که با کاهش 150 دلاری در آخر شما می توانید با قیمت مناسب USD$479.99 این دستگاه را خریداری کنید.

با کمی دقت بیشتر در خصوصیات و شکل ظاهری این دستگاه اشکالاتی نیز دیده می شوند که عمر کمر باتری و آنتن کوچک سیاه بالای این دستگاه از این جمله می باشد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
کيبرد گوگل ؟ اولين چيزی که به ذهنتون مي رسه اينه که اين شرکت خفن! آمريکايي بعد از اون همه سيستمها و سرويسهای جورواجور در اينترنت حالا وارد دنياي سخت افزار شده است!

اما نه اشتباه نکنيد اين فقط اسم يک محصول توليدي از شرکتي بنام DS International هستش. و تنها وجه تشابه محصول آنها با گوگل ، رنگهای مورد استفاده آنها در اين کيبرد مي باشد.

آنها در اين صفحه از رنگهای لوگوی معروف و مشهور گوگل به طرز خنده داری استفاده کرده اند.
 

فایل های ضمیمه

  • google-keyboard.jpg
    google-keyboard.jpg
    49.8 KB · نمایش ها: 2

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
IBM درصدد عرضه چند سرور یونیکس جدید است که از جمله آنها می‌توان به سیستم‌های P5 570 اشاره کرد. در این محصولات از پردازنده‌های پرسرعت Power 5t ساخت IBM استفاده شده که از سرعتی بالغ بر 2/2 گیگاهرتز برخوردار هستند.
تاکنون پردازنده‌های Power 5t با سرعت حداکثر 9/1 گیگا هرتز فعالیت می‌کردند. IBM علاوه بر افزایش سرعت این پردازنده‌ها چند مدل سرور جدید را معرفی کرده که در آنها از 2 تراشه Power 5t به طور همزمان استفاده شده است.
این شرکت امیدوار است تا سال 2007 موفق به ساخت پردازنده‌های Power 6 شود که سرعت پردازش آنها بین 4 و 5 گیگاهرتز است. سرورهای 2 شرکت سان و HP جدی ترین رقبای تولیدات IBM هستند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گفته می‌شود شرکت HP یکی از بزرگترین سازندگان رایانه‌های بزرگ شخصی و سرور در جهان به فکر طراحی و عرضه رایانه‌های دستی کوچک قابل حمل و دیگر وسایل الکترونیکی سیار افتاده است.
گزارش منابع خبری نشان می‌دهد HP به همین منظور دیوید روشفیلد از مدیران سابق شرکت سان را منصوب کرده است. البته به نظر می‌رسد HP از چند سال قبل مقدمات این کار را فراهم می‌کرده است. این شرکت در مه سال 2002 شرکت Compag سازنده PDAهای Ipag را خریداری کرد.
البته هنوز مشخص نیست HP دقیقا قصد تولید چه نوع رایانه‌های سیاری را دارد.
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
41
محل سکونت
Netherlands

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بررسي هاي نشان مي دهد ، شركت الكترونيكي سامسونگ كره جنوبي از نظر ميزان فروش قطعات رايانه اي در جهان رتبه دوم را كسب كرده است.
در سال گذشته شركت ساموسنگ كره اي از نظر ميزان فروش قطعات رايانه اي در جهان رتبه دوم را از آن خود كرد.و اين در حاليست كه شركت ارائه دهنده انواع تجهيزات نيمه هادي HYNIX در رتبه دهم اين جدول قرار گرفته است.
طبق گزارش هاي بدست امده از سوي گارتنر ،ميزان فروش توليدات رايانه اي شركت سامسونگ در سال گذشته به 17 ميليارد و 800 ميليون دلار رسيده است و اين در حالي است كه در مقايسه با سال 2004 اين ميزان با 7/9 درصد رشد همراه بوده است.
لازم به ذكر است ،ميانگين نرخ رشد نيز برابر 9/6 درصد بر آورد شده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بر اساس آمارهاي ارايه شده، تجارت و انتقال كامپيوتر در آسيا، غير از ژاپن، طي سه ماهه چهارم سال گذشته ميلادي ‌٦/٣٢ درصد افزايش يافت كه افزايش تقاضا از سوي چين و هند علت اصلي اين امر بوده است.

سازندگان كامپيوترهاي شخصي در سه ماهه منتهي به دسامبر ‌٦/١١ ميليون كامپيوتر به كشورهاي منتقاضي صادر كردند كه ‌٢/٢٦ درصد افزايش را نشان مي‌دهد.

به گفته‌ كارشناسان، چنين افزايشي در زمينه تجارت كامپيوتر از سال ‌٢٠٠٠ بي‌سابقه بوده كه علت اصلي آن رشد اقتصادي كشورهاي آسيايي اعلام شده است.

براي سال ‌٢٠٠٥ نيز اعلام شده است ميزان كل صادرات كامپيوتر در آسيا به ‌٨/٤١ ميليون عدد رسيد كه نسبت به سال پيش از آن، ‌٧/٨ ميليون، حدود ‌٢٠ درصد افزايش را نشان مي‌دهد.

در سال ‌٢٠٠٥ شركت IBM با ‌٢٥/١ ميليارد دلار، بيشترين ميزان فروش كامپيوتر در جهان را به ثبت رساند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گزارش پرونده هسته‌‏اي ايران به شوراي امنيت موجب جلب توجه افراد براي بازديد از غرفه‌‏هاي ايراني نمايشگاه سبيت 2006 شده و به طوريقين شاهد توجه خاص مطبوعات خاص به اين غرفه‌‏ها خواهيم بود.

پرويز ناصري مديرعامل شركت ثناراي در گفت‌وگو با ايلنا، با اشاره به مطلب فوق اظهارداشت: طي چهار سال گذشته به طور متوسط 12 شركت ايراني در نمايشگاه‌‏هاي سبيت حضور داشته‌‏اند و امسال نيز تاكنون 11 شركت انتخاب شده و شرايط يك شركت نيز درحال بررسي است.
ناصري در ادامه با اشاره به اين كه محصولات عرضه شده در نمايشگاه سبيت 2006 نسبت به سال‌‏هاي گذشته ارتقاء يافته است گفت: شركت‌‏هايي كه براي بار اول در اين نمايشگاه حضورمي‌‏يابند شناختي نسبت به تقاضاي مشتريان نداشته و محصولات را مطابق با ديدگاه خود توليد كرده‌‏اند و پس از مشاهده نظرات بازديدكنندگان و بازديد از محصولات مشابه و در ساير غرفه‌‏ها نسبت به ارتقاء محصولات خود در سال‌‏هاي بعد اقدام مي‌‏كنند.

وي با اشاره به اين كه حضور در اين نمايشگاه فرصت را براي همكاري‌‏هاي بعدي مهيا مي‌‏كند ، تصريح كرد: تاكنون حضور شركت‌‏هاي اطلاع رساني، پيونده داده‌‏ها، ايران رايانه، پرورش داده‌‏ها، پديد پرداز، پيشگامان تك پرداز انديش، حاسب سيستم، داده‌‏پردازان دوران، شهرپرواز، كاريار ارقام، فناوري اطلاعات ايده گستر و علم و صنعت در نمايشگاه سبيت 2006 قطعي شده است.
مدير عامل شركت ثناراي، با اشاره به گزارش پرونده هسته‌‏اي ايران به شوراي امنيت خاطرنشان كرد: اين موضوع موجب كنجكاوي و جلب توجه افراد براي بازديد از غرفه‌‏هاي ايران در اين نمايشگاه خواهد شد.

وي با بيان اين كه به طور يقين شاهد توجه خاص مطبوعات خارجي به غرفه‌‏هاي ايراني خواهيم بود، افزود: اين موضوع منجر به ايجاد تبغيات مثبت و معرفي محصولات شركت‌‏هاي ايراني حاضر در نمايشگاه خواهد شد.
ناصري، عنوان كرد: البته نبايد از اين مسئله غافل ماند كه به علت طرح موضوع تحريم ايران، ممكن است عده‌‏اي هم در رابطه با همكاري با شركت‌‏هاي ايراني تا روشن شدن وضعيت ترديد داشته باشند.
وي در ادامه با اشاره به اين كه شركت ثناراي براي برپايي غرفه ايران غرفه‌‏اي به مساحت 120 متر مربع در سالن 4 نمايشگاه تهيه كرده است، افزود: دراين غرفه بين 12 تا 14 شركت ايراني مي‌‏توانند كالا و خدمات خود را عرضه كنند.

ناصري خاطرنشان كرد: همانند سال‌‏هاي گذشته بخش عمده هزينه‌‏هاي حضور در نمايشگاه را مركز صنايع نوين پوشش داده و هر شركت تنها با پرداخت مبلغ اندكي مي‌‏تواند در نمايشگاه مزبور شركت كند.
گفتني است ؛ نمايشگاه CEBTT در سال جاري از نهم الي 15 مارس مطابق با 18 الي 24 اسفند ماه جاري در شهرهانوفر آلمان برگزار خواهد شد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
همانطور که گفتیم شرکت Creative از شرکت های معروف و بزرگ MP3 Player سازی و در کل تجهیزات صوتی سازی مانند کارت های صدا و غیره سرآمد است.
این شرکت که قبل از Apple وارد عرصه MP3 Player سازی شد، با خلاقیت طراحانش و قیمت های مناسبش از شرکت های اصلی MP3 Player گشته است.
این شرکت محصولاتش را در اندازه های کوچک و بزرگ، رنگی و سیاه سفید و ارزان و گران عرضه می کند.
امروز می خواهیم به Creative Zen NEEON بپردازیم و قبل از ورود این محصول به بازار ، دل عده ای از طرفداران موسیقی را ببریم.
این دستگاه که می توان گفت دارای طراحی خارق العاده و زیبایی است در رنگهای مختلف مشکی، بنفش، آبی پررنگ، آبی آسمانی، سبز، زرد، نارنجی، قرمز، صورتی، خاکستری و قهوه ای موجود است و دست مشتریان را برای انتخاب رنگ باز می گذارد.
این دستگاه با پوششی شیشه ای رنگ، ظاهری فوق العاده پیدا می کند و دارای قابلیتی است که به ندرت در دستگاه های جدید دیده می شود. با توجه به رنگ "لباس" یا جلدی که شما برای این دستگاه انتخاب می کنید، می توان رنگ نور پشت زمینه دستگاه را نیز تغییر داد.
یعنی شما می توانید نور پشت زمینه دستگاه را آبی، سبز، بنفش، قرمز، صورتی و تمامی دیگر رنگها در آورید و به این خاطر است که نام این دستگاه NEEON که همان لامپ نئون است.

از امکانات این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

* اندازه مناسب 79.9x46.9x15.9 mm

* وزن 75 گرمی

* هارد دیسک 5 گیگا بایتی

* LCD با کیفیت تصویز 64x128 پیکسلی

* قابلیت پخش 1250 آهنگ MP3 که معادل 83 ساعت می باشد

* باطری شارژی قابل تعویض با عمر مناسب 16 ساعت برای پخش MP3

* رادیو FM با حافظه 32 کاناله

* میکروفون جهت ضبط صدا

* قابلیت پخش MP3, WMA, WAV

* قابلیت اتصال به کامپیوتر توسط پورت USB1, USB2

به همراه این دستگاه شما می توانید بعلاوه بر MP3 Player، هدفون با کیفیت، کابل USB2، کابل Line in، کیف و بند گردنی و یک جلد اضافه را بیابید.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گزارشهاي بدست آمده نشان مي دهد ، شركت الكترونيكي SHARP قصد دارد به زودي مانيتورهاي دو جداره شيشه اي LCD 65 اينچي خود را به بازارهاي ژاپن ارائه دهد.
شارپ در ماه مارس سال جاري مانيتورهاي LCD 65 اينچي خود را به بازاهاي ژاپن ارائه خواهد داد.اين مانيتور PN-655 با توجه به تلويزيون هاي LCD مدل AGUOS شركت شارپ طراحي شده است.
اين مانيتورهاي نامبرده مجهز به سيستم DVI و داراي سيم رابط فرعي براي اتصال به رايانه بوده و داراي INPUT ويديويي و آنالوگ D4 نيز مي باشد.تلويزيون هاي نوين شركت شارپ هم همانند مانيتورهاي LCD اين شركت داراي سيم رابط DVI-D مي باشد اما سيم رابط D فرعي تنها در مانيتورهاي اين شركت يافت مي شود.
اين دستگاه هاي نوين داراي ارتباط دهنده هاي بسياري مي باشد به عنوان مثال اين مانيتورهاي 65 اينچي توانايي برقراري ارتباط با تلويزيون را درا مي باشد و داراي ارتباط دهنده S-VIDEO و HDMI (سيستم چند رسانه اي با كيفيت )و HDTV ( تلويزيون هايي با وضوح تصوير بسيار بالا)مي باشد.اين مانيتور همچنين داراي اينپوت صوتي استريو مي باشد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بر اساس گزارش‌هاي اعلام شده ،در سال ‪ ۲۰۰۶‬بر ميزان صادرات نرم افزار هند افزوده مي‌شود.

به گزارش سايت ايتاليايي "‪ ،"KATAWEB‬گزارش كارشناسان رايانه‌اي در هند حاكي است درآمد صادراتي بخش نرم افزاري تا ماه مارس سال جاري به بيش از ‪ ۲۳‬ميليارد دلار خواهد رسيد.

بطوريكه اين ميزان در سال گذشته بيش از ‪ ۱۷‬ميليارد دلار بوده كه اين امر حاكي از افزايش صادرات نرم افزاري در اين كشور است.

بر اساس گزارش‌هاي اعلام شده در سال مالي جاري بخش نرم افزاري اين كشور ‪ ۴/۸‬درصد از كل توليدات ناخالص داخلي هند را به خود اختصاص داده است.

كارشناسان رايانه‌اي پيش بيني كردند كه تا سال ‪ ۲۰۱۰‬درآمد صادراتي بخش خدمات نرم افزاري در اين كشور به بيش از ‪ ۶۰‬ميليارد دلار خواهد رسيد.

بر اين اساس ميزان صادرات كشور هند تا سال ‪ ۲۰۱۰‬با رشدي سالانه معادل ‪ ۲۷‬درصد روبرو خواهد بود.

ميزان توليدات شركت‌هاي نرم افزاري هندي در سال جاري نيز نسبت به سال ‪ ۲۰۰۵‬از رشد قابل توجهي برخوردار بوده بطوريكه به ‪ ۳۲‬درصد رسيده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سود شركت Dell، بزرگترين سازنده‌ي كامپيوتر در جهان، طي سه ماهه‌ي پاياني سال گذشته‌ي ميلادي بيش از دو برابر افزايش يافت كه فروش غيرمنتظره‌ي محصولات اين شركت علت اصلي اين امر عنوان شده است.

شركت "دل" در اين رابطه اعلام كرد در سه ماهه‌ي منتهي به دسامبر، بالغ بر ‌٠١/١ ميليارد دلار درآمد داشته است كه ‌٥٢ درصد افزايش را نسبت به ‌٦٦٧ ميليون دلار سال گذشته نشان مي‌دهد.

بر اساس اعلام اين شركت، حجم فروش محصولات "دل" در سه ماهه‌ي پاياني سال ‌٢٠٠٥ حدود ‌٢١ درصد افزايش يافته است. همچنين كاهش قيمت و تعديل هزينه‌ها از ديگر دلايل اصلي افزايش سود اين شركت بوده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رييس كميسيون سخت افزار سازمان **** صنفي رايانه‌يي استان تهران گفت: تا دو هفته‌ي آينده كميسيون سخت افزار سازمان فعاليت رسمي‌خود را ‌آغاز مي‌كند.

مهندس «باقر بحري» با بيان اين مطلب گفت:سازماندهي به اوضاع سخت افزار كشور يكي از مهم‌ترين اهداف و محورهاي فعاليت اين كميسيون است.

وي با تاكيد بر اين كه متاسفانه درمورد تولي‌گري سخت افزار در ايران به خوبي كار نشده گفت: نابساماني قيمت‌ها در بازار و وضعيت غلط رقابتي در كشور مشكلاتي را موجب شده است .

وي يادآور شد: مناقصات مشكل داري كه در اين زمينه مطرح مي‌شود و همچنين عدم در نظر گرفتن منافع شركت‌هاي شركت كننده در مناقصه مباحثي است كه در اين زمينه مطرح است چون متاسفانه در بعضي از مواقع شاهديم كه شركت‌ها در مناقصات با مشكلاتي مواجه مي‌شوند .

وي در پايان گفت: فراخوان اين كميسيون هفته‌ي آينده توزيع مي‌شود .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رشد بازار LCD در بعضي كشورهاي آسيايي بسيار چشمگير است.

ميزان رشد بازارLCD به لحاظ تعداد بر فروش رسيده در اندونزي 535 درصد، در چين 456 درصد، در كره 417 و مالزي 352 درصد بوده است.

همچنين ميزان رشد در ويتنام 260 درصد، استراليا 525 درصد، نيوزلند 249 درصد گزارش شده است.

به طور كلي تمامي‌كشورهايي كه GFK آن‌ها را مورد بررسي قرار داده است، از نظر فروش تلويزيون‌هاي پلاسما رشد كرده اند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
GFK اعلام كرد كه بازار دي وي دي ركوردر در آسيا با رشد 141 درصدي در تعداد و رشد 78 درصدي در ارزش، افزايش قابل توجهي داشته است .

شمار فروش دي وي دي ركوردر در استراليا 188 درصد رشد داشته و رشد ارزش بازار آن 104 درصد بوده است .

اين افزايش قابل توجه در استراليا در پي گرايش بيش از حد مشتركان اين كشور به ضبط به نامه‌هاي تلويزيوني است .
 
بالا