• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار سخت افزار

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
وزارت صنايع اطلاع رساني چين اعلام كرد : براي توليد و فروش فراورده هاي وارداتي الكترونيكي به چين ، استاندارد حافظت از محيط زيست تنظيم كرده است.
اين وزارتخانه هدف از اين كار را كنترل و كاهش آلودگي محيط زيست پس از استهلاك محصولات الكترونيكي و مساعدت به توليد و فروش اين نوع فراورده ها با آلودگي كم و حفظ و حراست از محيط زيست و سلامت بدن انسان اعلام كرد .
گفته مي شود ، هشتاد در صد زباله هاي الكترونيكي جهان به آسيا و 90 در صد آن به چين وارد شده است .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت "گوگل" به منظور تقويت تجهيزات زيربنايي خود در حال روي آوردن به رايانه‌هاي سروري است كه از پردازنده‌هاي ساخت شركت "اي ام دي" استفاده مي‌كنند.

به گزارش سايت اينترنتي "اينترنت نيوز"، محققان نشريه الكترونيكي "اينترنت نيوز" عقيده دارند شركت "گوگل" براي نخستين بار از رايانه‌هاي سرور مجهز به پردازنده‌هاي "اوپترون" شركت "اي ام دي" براي تقويت تجهيزات زيربنايي خود استفاده مي‌كند.

اين خبر درحالي منتشر مي‌شود كه خود شركت "گوگل" با عدم تاييد و يا تكذيب خبر مذكور اعلام كرده‌است كه براي خريداري رايانه‌هاي سرور جديد تنها دو فاكتور "قيمت" و "كارايي" را درنظر مي‌گيرد.

شركت "گوگل" هم‌اكنون داراي حدود ‪ ۲۰۰‬هزار رايانه سرور است و روي آوردن اين شركت به رايانه‌هاي "سرور" مجهز به پردازنده‌هاي "اي ام دي"، سهم بازار "اي ام دي" را در بازار پردازنده‌هاي مورد استفاده در رايانه‌هاي تجاري به ميزان قابل توجهي افزايش خواهد داد.

استقبال بزرگترين موتور جستجوي اينترنت، "گوگل"، از محصولات "اي ام دي" درحالي صورت مي‌گيرد كه اين شركت تا پيش از اين عمدتا از رايانه‌هاي سرور مجهز به پردازنده‌هاي شركت "اينتل" استفاده مي‌كرد و تصميم جديد "گوگل" شكست بزرگي براي "اينتل" محسوب مي‌شود.

شركت "گوگل" علاوه بر خريداري تعداد زيادي رايانه سرور ساخت شركت "سان" كه در آنها از پردازنده‌هاي "اي ام دي" استفاده شده‌است، خود نيز به طور مستقل به خريداري پردازنده‌هاي "اوپترون" شركت "اي ام دي" و استفاده از آنها براي طراحي و ساخت رايانه‌هاي "سرور" جديد مورد استفاده خود، روي آورده‌است.

كارشناسان عقيده دارند شركت "گوگل" براي حفظ كيفيت خدمات اينترنتي خود در پي افزايش روزافزون شمار كاربران نيازمند تقويت توان پردازشي خود است و با توجه به كارايي بالا و مصرف انرژي اندك پردازنده‌هاي "اوپترون"، "گوگل" جذب اين محصول شركت "اي ام دي" شده‌است.
-------------------------------------------------------
خوب!!!!:D کی بود می گفت:"عشق و نفس من اینتل بید؟!":D
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
يك استاد دانشگاه گفت: ورود نسل جديد رايانه(كلونايزر) به عرصه‌ي فناوري اطلاعات كشور را به فال نيك مي‌گيريم و اميدواريم اين پروژه بتواند سرآغازي براي توليد مجموعه‌اي از صنايع مرتبط به رايانه در كشور ما شود.

دكتر «علي اكبر جلالي» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، با بيان اين كه يكي از مشكلات ايران كمبود تعداد كامپيوتردر مدارس و نقاط محروم است، گفت: از آن جا كه كامپيوتر يك كالاي وارداتي محسوب مي‌شود وهمواره مي‌تواند مشكلاتي هم از نظر هزينه و توسعه براي ما داشته باشد لذا هر نوع توليدي دركشور كه بتواند كمبودهاي دسترسي مردم را به كامپيوتر جبران كند، قطعا موثر است و در اين خصوص اين نمونه از كامپيوتر كه در كشور خود ما توليد شده از سه جنبه‌ حائر اهميت است .

وي يادآور شد: اين نوع كامپيوترها از جنبه‌ي سخت افزاري فرصتي ايجاد مي‌كند تا مجموعه‌اي از نيازهاي يك كاربر از نظر مانيتور، پرينتر، كامپيوتر، در يك مجموعه قرار گرفته كه هم از نظر حمل ونقل و هم از نظر جامعيت مناسب است. از ديدگاه نرم افزاري از آن جا كه سيستم عامل اين كامپيوتر طوري طراحي شده كه به سادگي افراد مبتدي مي‌توانند اولويت خدمات خود را داشته باشد مي‌تواند مناسب باشد.

جلالي ديدگاه سوم را استقلال و توسعه‌ي تكنولوژي در حوزه‌ي رايانه دانست وگفت: اين نمونه همراه خود دانش فني و اعتماد به نفس را در جامعه به وجود مي‌آورد وفرصتي مي‌دهد تا بتوانيم در كنار اين تفكر به مجموعه‌اي از منابع مرتبط دست يابيم و در نهايت خودمان نيز از توليد كنندگان رايانه باشيم .

وي گفت: ممكن است در مراحل اوليه، اين توليد درصدي از كل جامعه را شامل شود ولي در نهايت مي‌تواند همان طور كه توسعه‌ي اتومبيل در كشور ما تدريجي به خودروي ملي مبدل شد رايانه نيز همان مسير را با سرعت بيشتري طي كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شرکت Matrox امروز از یک پروژه ی جدید به نام TripleHead2Go پرده برداری کرد، این محصول برای کامل کردن Graphics eXpansion Modules (به اختصار GXMs) می آید.

GXMs یک قطعه ی خارجی برای متصل کردن کارت گرافیک های دیگر برای چند مانیتور است.

TripleHead2Go برادر DualHead2Go است که برای اتصال حداکثر 3 کارت گرافیک به یک مانیتور و یا Notebook به کار می رود. این محصول امکان بازی کردن و طراحی به صورت پیشرفته تر و چند منظوره را به شرکتها می دهد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
Dell با دو برابر كردن ظرفيت حافظه و هارد درايو pcهاي Xps200 و 400 خود و بدون افزايش قيمت آنها بيش تر از پيش به سهم بازار دسك تاپ دست يافت.

به گزارش بخش خبر سايت http://www.IRITN.com ، اين اقدام حداقل پيكربندي تمام كامپيوترهاي Xps را به يك گيگا بايت حافظه و 160 گيگا بايت هارد درايو مي رساند كه بيشتر از 512 مگا بايت ظرفيت حافظه و 80 گيگا بايت ظرفيت هارد درايو اوليه اين كامپيوتر در سال 2005 است .
با ظرفيت اضافي حافظه ، كارايي سيستم بالا مي رود و به كاربران اجازه ذخيره داده هاي بيشتري چون موسيقي ، عكس و فايل هاي ويدئويي را مي دهد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مايكروسافت با خريد فناوري ذخيره شبكه WinTarget از اين فناوري در نرم‌افزار Windows Storage Server 2003 R2 خود استفاده خواهد كرد.

WinTarget يك فناوري ذخيره اطلاعات شبكه مبتني بر نرم‌افزار iSCSI است كه امكان ايجاد سيستم ذخيره هيبريدي را فراهم مي‌سازد. شايان گفتن است سيستم هيبريدي امكان ذخيره هر دو نوع داده فايلي و بلوكي (مانند الكترونامه) را ميسر مي‌سازد. اين فناوري مديريت ذخيره‌سازي را ساده‌تر كرده و حجم كاري را كاهش مي‌دهد.

Claude Lorenson مدير بخش محصولات مايكروسافت مي‌گويد: اين فناوري در نرم‌افزار Windows Storage Server توسعه خواهد يافت و در تابستان امسال با محصولات ويندوز ارايه خواهد شد.
جزييات مالي اين قرارداد آشكار نشده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گزارشهاي اخير حاكي از آن است ، شركت الكترونيكي توشيبا قصد دارد به منظور افزايش ميزان توليد حافظه هاي فلش خود ،شركت جديدي را راه اندازي كند.
شركت توشيبا قصد دارد شركت جديدي را راه اندازي كند و هدف اين شركت هم افزايش ميزان توليد چيپ هاي حافظه فلش مي باشد به طوري كه اميد مي رود بتواند توليد را تا سه برابر افزايش دهد.لازم به ذكر است،اين شركت ژاپني براي راه اندازي شركت جديد خود مبلغي معادل 500 ميليارد ين (4 ميليارد و 300 ميليون دلار )سرمايه گذاري مي كند.
شركت توشيبا ، دومين شركت سازنده چيپ هاي حافظه اي فلش در جهان قصد دارد با ارتقا ميزان توليدات خود از شركت سامسونگ پيشي بگيرد.اين شركت ساخت كارخانه جديد خود را در اواخر سال جاري آغاز مي كند و در سال 2007 توليد حافظه هاي فلش در اين شركت آغاز مي شود. اين شركت به توليد چيپ هاي حافظه اي فلش نوع NAND ويژه تلفن هاي همراه ، سيستم هاي USB حافظه اي ، دستگاه هاي پخش موسيقي MP3 دوربين هاي ديجيتالي و كارتهاي حافظه اي مي پردازد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت "سامسونگ" دستگاه "ام‌پي‌تري پلير" جديد خود را به منظور رقابت با دستگاه "ام‌پي‌تري پلير" شركت "اپل" عرضه كرد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، دستگاه "ام‌پي‌تري پلير" جديد "سامسونگ" با نام "واي‌پي-زد‪ (YP-Z5)"۵‬با يك صفحه نمايشگر ‪ ۱/۸‬اينچي رنگي، ‪ ۴‬گيگابايت حافظه فلش و ‪ ۲۴‬ساعت عمر شارژ باتري در مقايسه با ساير دستگاه‌هاي شركتهاي ديگر، منحصر به فرد است.

شركت "اپل" هم‌اكنون با دستگاه "آي‌پاد" خود بيش از ‪ ۵۰‬درصد از سهم بازار دستگاه‌هاي جيبي پخش‌كننده فايلهاي ديجيتالي موسيقي(ام‌پي‌تري پلير) را در اختيار گرفته و تاكنون بيش از ‪ ۴۲‬ميليون دستگاه "آي‌پاد" را به فروش رسانده‌است.

"سامسونگ" كه هم‌اكنون كمتر از ‪ ۱۵‬درصد از بازار دستگاه‌هاي "ام‌پي‌تري پلير" فروخته شده در جهان را در اختيار خود دارد، براي طراحي نرم‌افزار مورد استفاده در دستگاه جديد خود از يكي از برنامه‌نويسان سابق شركت "اپل" به نام "پاول مركر" كمك گرفته‌است.

اقدام جديد شركت "سامسونگ" در زمينه معرفي يك دستگاه "ام‌پي‌تري پلير" جديد و پيشرفته در حالي صورت مي‌گيرد كه شركت مايكروسافت نيز هفته گذشته در راستاي رقابت با "آي‌پاد" از ارائه يك رايانه جيبي پيشرفته در آينده نزديك خبر داده بود.

بر اساس اخبار غير رسمي منتشر شده در اينترنت، دستگاه جديد مايكروسافت با نام "اوريگامي"(‪ (Origami‬احتمالا نوعي رايانه جيبي با صفحه نمايش حساس به تماس انگشتان بوده كه براي تماشاي تصاوير ويدئويي، گوش دادن به موسيقي ديجيتالي، گشت و گذار در اينترنت، ارسال عكس و پيغامهاي اينترنتي و بازي‌هاي رايانه‌اي مورد استفاده قرار خواهد گرفت و به اتصالات اينترنتي بي‌سيم مجهز خواهد بود.

بهاي انواع مختلف دستگاه "ام‌پي‌تري پلير" شركت سامسونگ بين ‪ ۱۹۹‬تا ‪۲۴۹‬ دلار تعيين شده و اين درحالي است كه "اپل" هم‌اكنون انواع مختلف "آي‌پاد" خود را در قيمتهاي ‪ ۱۴۹‬تا ‪ ۲۴۹‬دلار عرضه مي‌كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت HP، بزرگ‌ترين شركت كامپيوتري جهان به لحاظ كامپيوتر‌هاي خانگي و چاپگرها، اعلام كرد كه در سه ماهه‌ي نخست سال مالي 2006، فروش محصولات اين شركت در چين تا 40 درصد افزايش پيدا كرده است .

اين شركت دليل رشد قابل توجه خود را عرضه‌ي محصولات در مناطق محلي و توزيع مدل‌هاي جديد عنوان كرد.

در حال حاضر چين به عنوان بزرگ ترين بازار HP مطرح است در حالي كه بازار هند نيز براي اين شركت بسيار پررونق است .

در سال گذشته اين شركت در چين موفق به عرضه‌ي سه مدال desk top رايانه‌ي و دو مدل لپ تاپ شده بود كه بعضي از مدل‌ها به بازار هند نيز معرفي شدند .

در اولين سه ماهه‌ي سال 2006، فروش دو مدل رايانه HP در هر ماه 10 هزار دستگاه اعلام شده است .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
كامكس سال گذشته12 هزار بازديدكننده داشت.

به گزارش ايلنا ، وزارت ارتباطات عمان اعلام كرد: نمايشگاه كامكس ((COMEX امسال با حضور بيش از 100 شركت برگزار خواهد شد.
كامكس كه امسال از 26 تا 30 آوريل برگزار خواهد شد ، يك نمايشگاه ساليانه فناوري اطلاعات و مخابرات است كه در كشور عمان برگزار
مي‌‏شود.
اين نمايشگاه سال گذشته با حضور فعال شركت‌‏هاي مختلف از سراسر جهان برگزار شد و بيش از 12 هزار نفر از آن بازديد كردند.
گفتني است ؛ كشور عمان در مقايسه با ساير كشورهاي عربي و همين‌‏طور مناطق ديگر خاورميانه ، دستاوردهاي بزرگي در حوزه فناوري اطلاعات كسب كرده است و در حال حاضر خدمات مخابراتي و اينترنتي در اين كشور از پوشش بالايي برخوردار است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
ترجمه و تنظيم: مهيار داعي‌الحق‌
محدوديتي كه در دامنه پردازش‌هاي 32 بيتي وجود دارد، همواره باعث كندشدن سرعت انجام عمليات پيچيده و سنگين اطلاعاتي در سيستم‌هاي مختلف مي‌گردد. به همين‌منظور بسياري از شركت‌هاي سازنده نرم‌افزار و خصوصاً آن‌هايي كه در زمينه سيستم‌عامل فعاليت دارند از ديرباز رقابتي را براي تحت پوشش قراردادن تعداد زيادتري CPU و مقدار بيشتري حافظه RAM نسبت به يكديگر آغاز كرده‌اند. به عنوان مثال رقابتي كه بين ويندوز 2000 سرور با سولاريس يا انواع يونيكس و لينوكس بر سر امكان استفاده از 8 يا 16 تا 32 پردازنده به همراه چند گيگابايت حافظه RAM و امثال آن وجود داشت همواره يكي از جالب‌ترين و پرسروصداترين زمينه رقابت بين چند سيستم‌عامل به‌شمار مي‌رفت. اما تمام اين عوامل چندي پيش تحت‌الشعاع واژه جديدي به نام پردازش 64 بيتي قرار گرفت. اين فناوري جديد كه به لطف به بازار آمدن دو محصول جديد از دو شركت معتبر سازنده پردازنده يعني اينتل و AMD شكل گرفت، در مدت كوتاهي توانست توجه سازندگان سيستم‌عامل را به شدت معطوف كارايي بي‌نظير خود كند.




پردازنده‌هاي Xeon و ايتانيوم از سوي اينتل و پردازنده Opteron از طرف AMD طي مدت كوتاهي توجه تمام سازندگان مشهور سرورهاي Enterprise و همچنين توليدكنندگان سيستم‌عامل را به خود جلب كرد. در اين ميان مايكروسافت نيز بلافاصله اقدام به طراحي نسخه‌اي از ويندوز 2003 سرور برمبناي انجام پردازش‌هاي 64 بيتي و با استفاده از پردازنده‌هاي جديد نمود. اين نسخه جديد 64 بيتي از چند نظر بر نسخه پيشين خود برتري داشت. اول اين‌كه از ميزان حافظه فيزيكي و مجازي بيشتري پشتيباني مي‌كند.

دوم‌ اين‌كه در مقايسه با نسخه 32 بيتي از كارايي و سرعت بالاتري در مديريت حافظه، رجيسترها و عمليات I/O برخوردار است. نكته سوم در مورد امنيت است. نسخه 64 بيتي قابليت محافظت بيشتري در برابر كدهاي مخرب(Malicious Code) از خود نشان مي‌دهد. طبق پيش‌بيني‌هاي انجام گرفته تا پايان سال 2005 ميلادي كليه كامپيوترهايي كه قرار است نقش سرور را در مراكز بزرگ اقتصادي داشته باشند به سمت ريزپردازنده و سيستم‌عامل 64 بيتي سوق پيدا خواهند كرد. همين پيش‌بيني حاكي از تمايل شديد كامپيوترهاي دسكتاپ به سمت استفاده از تكنولوژي 64 بيتي تا پايان سال 2006 ميلادي است.

براين‌اساس به تدريج نه تنها سازندگان سيستم‌عامل مثل مايكروسافت سيستم‌عامل 64 بيتي مختص كامپيوترهاي دسكتاپ (Windows XP 46 bit) را به بازار عرضه مي‌كنند، بلكه ساير توليدكنندگان نرم‌افزارهاي مختلف هم با وارد شدن به دنياي پردازش‌هاي 64‌بيتي، كارايي و سرعت جديدي را به كاربران خود ارايه مي‌دهند.

مقايسه
در يك سيستم‌عامل 32 بيتي مثل نسخه‌هاي 32 بيتي ويندوز 2003 از يك حافظه مجازي (Virtual memory) براي انجام پردازش‌هاي مختلف استفاده مي‌شود. اين حافظه مجازي كه حداكثر 4 گيگابايت مي‌تواند ظرفيت داشته باشد به دو قسمت تقسيم مي‌شود. يك قسمت 2 گيگابايتي آن به وسيله برنامه در حال اجرا اشغال شده و 2 گيگابايت ديگر در اختيار سيستم‌عامل قرار مي‌گيرد.

تا اينجا همه ‌چيز بسيار عادي به نظر مي‌رسد اما مشكل زماني پيش مي‌آيد كه 2 گيگابايت سهم برنامه‌هاي در حال اجرا به مرز پرشدن نزديك مي‌شود. به عنوان مثال يك بانك اطلاعاتي SQL Server را در نظر بگيريد كه براي اتصال هر كاربر به سرور و انجام عمليات موردنظر وي 20 مگابايت حافظه مجازي را در نظر مي‌گيرد. با رسيدن تعداد كاربران به مرز يكصد نفر، كل حافظه مجازي 2 گيگابايتي در اختيار SQL Server قرار مي‌گيرد و اين به معناي نزديك شدن سيستم به يك نقطه بحراني در عمليات سرويس‌دادن به كاربران است.

در نسخه‌هاي 32 بيتي يكي از راه‌هايي كه براي اين مسأله در نظر گرفته مي‌شد، اختصاص 3 گيگابايت از حافظه مجازي به برنامه‌هاي درحال‌اجرا بود. اين روش كه با استفاده از دستكاري در فايل boot.ini انجام مي‌گرفت، يك گيگابايت از حافظه مجازي در اختيار سيستم‌عامل را به سهميه حافظه مجازي برنامه‌هاي در حال اجرا واگذار مي‌كرد و تا حدودي مشكل كمبود حافظه مجازي را رفع مي‌كرد. اما خود اين عمل هم عوارض جانبي خاص خود را دارد و آن محدود شدن كرنل سيستم‌عامل به يك گيگابايت حافظه مجازي براي انجام عمليات cache است.

اين محدود شدن باعث افت سرعت انتقال اطلاعات از سرور به كلاينت‌ها مي‌شود. ضمن اين‌كه باز هم در نهايت با زيادترشدن تعداد كاربران يا پردازش‌هاي موردنظر آنان، اين 1 گيگابايت الحاق‌شده نيز به مرز اشتغال شدن كامل نزديك مي‌شود و مديران سيستم را به ناچار مجبور به افزايش تعداد سرورها براي رفع مشكل مي‌كند. با آمدن ويندوز 2003 نسخه 32 بيتي، قدرت آدرس‌دهي سيستم‌عامل براي حافظه‌هاي فيزيكي (RAM) به 32 گيگابايت براي نسخه Enterprise و 64 گيگابايت در نسخه DataCenter افزايش يافت و اين به معناي نياز كمتر سيستم به استفاده از حافظه مجازي و در نتيجه كمتر شدن مشكل مربوط به محدوديت حافظه‌هاي مجازي بود.

اما به هر حال استفاده از حافظه مجازي براي پردازش اطلاعات امري گريزناپذير است و به‌همين دليل توجه سازندگان سيستم‌عامل همواره معطوف به پيدا كردن راه‌حلي براي عبور از اين مشكل بود. سرانجام با مطرح شدن و تولد سيستم‌عامل 64 بيتي ويندوز 2003 كه با استفاده از قدرت پردازنده‌هاي 64 بيتي جديد قادر بود از يك سيستم آدرس‌دهي 40 بيتي استفاده كند، ميزان حافظه مجازي قابل دسترسي سيستم از 4 گيگابايت به 40 2 يعني 16 ترابايت (هزار گيگابايت) افزايش يافت.

بدين‌ترتيب 8 ترابايت از اين ظرفيت در اختيار برنامه‌هاي در حال اجرا و 8 ترابايت ديگر در اختيار سيستم‌عامل قرار گرفت. مهم‌ترين سؤالي كه در اين‌جا مي‌توانست مطرح شود اين است كه آيا برنامه‌هاي سابق محيط 32 بيتي كه براي استفاده از حداكثر 3 گيگابايت حافظه مجازي كامپايل شده‌اند قادر به بهره بردن از اين 8 ترابايت فضاي جديد هستند يا خير. پاسخ اين سؤال هم مي‌تواند مثبت باشد و هم منفي. بدين‌صورت كه برخي برنامه‌هاي كامپايل‌شده در محيط‌هاي 32 بيتي كه به صورت صريح قدرت استفاده از حداكثر 3 گيگابايت حافظه مجازي را دارند، با ورود به محيط 64 بيتي هيچ تغييري را احساس نخواهند كرد.

اما برخي ديگر كه با تكنولوژي Large Addressware كامپايل شده‌اند قادر خواهند بود تا 4 گيگابايت از حافظه مجازي را در محيط جديد مورد استفاده قرار دهند. از لحاظ سرعت انجام عمليات نيز برخي برنامه‌هاي كامپايل شده در محيط 32 بيتي (مثلاً برنامه‌هاي نوشته شده با ASP.NET كه از تكنولوژي Multithreading براي اجراي موازي چند دستورالعمل در آن واحد استفاده مي‌كنند)، به دليل قدرت بي‌نظير پردازنده‌هاي 64 بيتي در انجام اين كار مي‌توانند از مزاياي محيط جديد اجرا استفاده كرده و سرعت اجراي خود را افزايش دهند.

اما اگر برنامه‌اي (مثلاً يك فايل Exe) در محيط توسعه‌اي مثل ويژوال بيسيك نسخه ششم براي دسترسي به يك پايگاه داده و كار با آن بدون استفاده از مكانيسم پردازشي موازي و به صورت ساده نوشته شده باشد، اين برنامه حتي اگر برروي يك سرور 64 بيتي هم اجرا شود نمي‌تواند از قابليت‌هاي محيط جديد سودي ببرد. بنابراين اگر قرار است اين برنامه برروي كلاينت نصب شده و پايگاه داده موردنظر كه SQL Server است برروي يك سرور باشد، بهتر آن است كه كلاينت در همان وضعيت 32 بيتي باقي بماند و سرور به نسخه 64 بيتي ويندوز 2003 ارتقاء داده‌شود.

در اين صورت موتور بانك‌اطلاعاتي SQL Server كه در تمام نسخه‌هاي خود از شيوه Multithreading براي انجام دستورات موردنظر كاربران استفاده مي‌كند، مي‌تواند در محيط جديد با سرعت بهتري فرامين رسيده از طرف كلاينت‌ها را پردازش كرده و نتيجه را سريع‌تر به آن‌ها برگرداند و كارايي كلي اين سيستم بانك اطلاعاتي را به نحو مطلوبي افزايش دهد. اصولاً برنامه‌هاي نوشته شده براي محيط‌هاي 32 بيتي با استفاده از رابطي به نام WOW64 قادر خواهند بود در محيط 64 بيتي اجرا شوند و از مزاياي ارتقاء سيستم عامل و دسترسي به حافظه بيشتر بهره ببرند.

پردازنده
هر دو شركت اينتل و AMD از همان آغاز توليد پردازنده‌هاي 64 بيتي، تمام تمركز خود را برروي پردازنده‌هايي كه در رده كامپيوترهاي سرور مورد استفاده قرار مي‌گيرد، گذاشتند. پردازنده اُپترون (Opteron) محصول شركت AMD وXeon محصول اينتل هر دو به همين منظور طراحي و توليد شدند.


براي مشاهده عكس در ابعاد بزرگتر روي آن كليك كنيد.

پس از آن استفاده از تكنولوي 64 بيتي در رده كامپيوترهاي كلاينت نيز مدنظر هر دو شركت قرار گرفت و از آنجا كه سروصداي ظهور سيستم‌عامل 64 بيتي ويندوزXP به تدريج نويد يك دگرگوني در كارايي اين رده از كامپيوترها را مي‌داد، اين دو شركت پردازنده‌هاي 64 بيتي جديدي را با قيمت ارزان‌تر براي كار در كلاينت‌ها روانه بازار كردند. پردازنده Athlon 64 و پنتيوم 4 سري EM46T از جمله اين پردازنده‌هاي جديد بودند.

ضمن اين‌كه در رده سرور نيز هر دو به ارتقاء پردازنده‌‌هاي ويژه خود پرداختند. پردازنده‌هاي اُپترون و پردازنده‌هاي ايتانيوم از اينتل نتيجه اين ارتقاء محسوب مي‌شوند كه از آخرين دست‌آوردهاي تكنولوژي 64 بيتي به‌شمار مي‌روند.
هم‌اكنون AMD پردازنده‌‌هاي Opteron را براي استفاده در كامپيوترهاي دسكتاپ و سرور با سيستم‌عامل 64 بيتي، پردازنده‌هاي Athlon 64 را جهت استفاده در كامپيوترهاي دسكتاپ و كيفي با سيستم‌عامل 32 يا 64 بيتي و پردازنده‌هاي Turion را براي استفاده در كامپيوترهاي كيفي با سيستم‌عامل 64 بيتي به بازار عرضه مي‌كند. اينتل هم انواع پردازنده‌هاي نوع Xeon خصوصاً سري MP را براي كار در محيط 32 يا 64 بيتي و انواع پردازنده‌هاي رده ايتانيوم را براي سرورهاي با سيستم‌عامل 64 بيتي توليد مي‌كند.

نرم‌افزار
با تحولي كه در دنياي پردازنده‌ها و سيستم‌‌عامل‌ها در حال وقوع بود، قاعدتاً دنياي نرم‌افزار نيز بايد شاهد تغييراتي در نحوه انجام پردازش‌ها و سرعت و كارايي اجرا مي‌شد. در اولين گام كليه سرويس‌هايي كه به همراه ويندوز 2003 نسخه 64 بيتي ارايه شد همگي با اين تكنولوژي جديد همراه شدند.

اين سرويس‌ها كه متعلق به مقوله نرم‌افزار به حساب مي‌آمدند، از اكتيودايركتوري گرفته تا Terminal service و وب‌سرور IIS با امكانات جديد محيط 64 بيتي مثل استفاده از فضاي بسيار بزرگ حافظه، افزايش سرعت عمليات I/O و استفاده مناسب و بهينه از زمان CPU كاملاً هماهنگ شدند.

از طرفي ديگر بلافاصله خبر از ارايه شدن نسخه‌هاي جديد برخي نرم‌افزارهاي سمت سرور مايكروسافت براي كار در محيط 64 بيتي رسيد. نسخه 64 بيتي SQL Server2000 و بعد از آن حرف و حديث‌هاي مربوط به نسخه 2005 كه مرزهاي سرعت و كارايي را پشت‌سر مي‌گذارد، از اين دست به شمار مي‌روند. در همين حال خبرهاي ديگري حاكي از اقبال اين دگرگوني از سمت برنامه‌نويسان بود.

محيط برنامه‌نويسي محبوب دات‌نت اين‌بار با سروصداي جديدي وارد معركه شد و Visual Studio2005 را براي نوشتن برنامه‌هاي كاربردي 64 بيتي به علاقمندان ارايه كرد. از سوي ديگر رقباي مايكروسافت هم بيكار ننشستند. اوراكل با محصول oracle 10g و آي‌بي‌ام با توليد DB2 64 و بسياري ديگر از سازندگان نرم‌افزار و خصوصاً سازندگان برنامه‌هاي سرور محيط بزرگ (Enterprise) با سعي و تلاش خود نشان دادند كه پلتفرم جديد پردازش‌هاي 64 بيتي براي آن‌ها از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. به هر حال در آينده نزديك شاهد رونق فناوري محاسبات 64 بيتي در بسياري از نرم‌افزارهاي مختلف خواهيم بود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شعبه مرکزی شرکت اپل مستقر در کالیفرنیا اعلام کرد که با عرضه یک محصول جدید به بازارهای جهانی بار دیگر رقبای دیرینه را از صحنه رقابت بیرون خواهد کرد.





بر اساس اخبار جدید منتشر شده، اپل در تلاش است تا مدتی دیگر نسل جدیدی از دستگاه‌های قابل حمل پخش موسیقی خود را با نام iPod Hi-Fi و همچنین نسخه جدید رایانه های Mac Mini را وارد بازار کند.
یکی از کارشناسان شرکت مطالعاتی Credit Suisse در این باره گفت: با توجه به اینکه در هفته های اخیر میزان حملات کرم های اینترنتی به رایانه های Mac افزایش یافته، اپل در تلاش است با فروش این محصول جدید ثبات خود در بازارهای جهانی را حفظ کند.

این رایانه ها به همراه تراشه های پیشرفته و جدید شرکت اينتل راهی بازار می شوند و از این رو احتمال می رود همکاری های هر چه بیشتر اینتل و اپل موجب خواهد شد تا سیستم iBook با قیمتی بسیار ارزان به بازار عرضه شود.
Hi-Fi که قیمت آن 349 دلار اعلام شده از نسخه های پیشین iPod و دستگاه هایی که به همراه آن عرضه می شد گران تر است.

اگر چه احتمال می رود که فروشی قابل ملاحظه در انتظار Hi-Fi باشد، کارشناسان بر این باورند که این دستگاه جدید نمی تواند به میزان چشمگیری از محصولات شرکت های رقیب فاصله بگیرد.
اگر چه شرکت اپل موفق شده نام خود را به عنوان بزرگ ترین تولید کننده دستگاه های قابل حمل پخش موسیقی در جهان به ثبت برساند، گفته می شود ورود کرم های اینترنتی به رایانه های Mac این شرکت موجب شده تا اپل با کاهش رشد اقتصادی مواجه شود.

اپل می کوشد با بالابردن کیفیت در محصولات خود و همچنین تولید دستگاه های جدید به کاربران نشان دهد که تولیدات شرکت اپل همچنان قابل اعتماد هستند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
تحقيقات نشان مي دهد،در سال جاري ميزان سرمايه گذاري هاي بخش فناوري و ارتباطات در كشور چين با افزايش همراه بوده است.
در سال جاري ميزان سرمايه گذاري هاي كشور چين در بخش توليد و ارائه خدمات پيشرفته نسل جديد بيشتر شده است به طوري كه اين ميزان سرمايه گذاري ها در مقايسه با سال گذشته 2/19 درصد رشد خواهد داشت و به 71 ميليارد و 600 ميليون يوان خواهد رسيد.
دولت اين كشور اعلام داشت : مسئولين قصد دارند براي توسعه و پيشرفت اقتصادي در كشورخود ميزان سرمايه گذاريهاي خود را در بخش فناوري وعلمي بيشتر كنند.اين ميزان سرمايه گذاريهاي با رشد نسبتا بالايي همراه مي باشد و اين از زماني آغاز شد كه دولت اين كشور در اوايل سال جاري اعلام داشت ، قصد دارد تا سال 2050 خود را به عنوان بزرگترين كشور ارائه دهنده خدمات پيشرفته به جهان معرفي كند و گوي رقابت را از ساير رقبا بربايد.تا پنج سال آينده اين كشور طرح هاي نويني را اجرا خواهد كرد به عنوان مثال اين كشور قصد دارد تلاش خود را در زمينه فعاليت هاي علمي ، فناوري همچون IT و بيو تكنولوژي ،مشكلات تامين انرژي ،منابع ، بهداشت محيط و سلامت مردم و غيره دو چندان كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
محققان شركت‌‏ گارتنر هشدار مي‌‏دهند؛ اقدامات اخير صورت گرفته براي صدور نوعي مجوز ‏موقت براي استانداردهاي محافظت محتوا بر روي نسل آينده فورمت‌‏هاي ‏DVD‏ كه امكان توليد دستگاه‌‏هاي ‏پخش را فراهم خواهد كرد باعث شده كه توليد‌‏كنندگان سخت‌‏افزار بر سر دو راهي قرار گيرند. ‏21 فوريه ، سازمان كنترل صدور مجوز ‏AACSLA‏ اعلام كرد: ليسانس موقتي براي سيستم محافظت محتوا ‏صادر شده كه از آن در راستاي حمايت از فورمت‌‏هاي پروضوح ‏BLU-RAY‏ و ‏HD-DVD‏ استفاده خواهد شد. اما محققان شركت گارتنر مي‌‏گويند: بسياري از مشخصه‌‏هاي پيشرفته ليسانس جديد نظير ‏MANAGED ‎COPY‏ كه به كاربران امكان انتقال محتوا به ديگر ابزارهاي الكترونيكي را مي‌‏دهد، فعلا عملي نخواهد شد. صدور ليسانس ناقص به توليد‌‏كنندگان سخت‌‏افزار اين امكان را مي‌‏دهد كه توليد پليرهاي ‏HD-DVD‏ و ‏BLU-‎RAY‏ را براي پاسخ‌‏گويي به تقاضاي سركوب شده بازار براي نسل جديد ‏DVD‏ آغاز كنند. شركت هاي توليد سخت‌‏افزار از جمله پاناسونيك ،‌‏توشيبا و سوني اعلام كرده‌‏اند ؛ تا پايان ماه مارس ‏امسال پليرهاي جديد را عرضه خواهند كرد. به گفته محققان گارتنر ، هنوز بسياري از توليد‌‏كنندگان سخت‌‏افزار نمي‌‏دانند كه آيا توليد خود را با ليسانس ‏موقت آغاز كنند يا منتظر صدور ليسانس تكميل شده باشند.‏
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بروز پديده كلاهبرداري در بازار سخت افزارهاي كامپيوتري و به ويژه در هفته هاي پاياني سال براي فعالان اين بازار به يك امر طبيعي مبدل شده است. اما امسال؛ رقم كلاهبرداري شب عيد به اندازه اي سنگين بود كه هنوز هم بسياري از فعالان و صاحب نظران بازار را در بهت و حيرت نگه داشته است.
منابع مطلع در بازار تهران مي گويند: ظرف يك ماه گذشته دو فقره كلاهبرداري 900 و 300 ميليون توماني در بازار صورت گرفته است كه در نوع خود بي نظير است.
البته، شيوه كلاهبرداري امسال هم مانند تمام موارد مبتني بر اعتمادسازي در بازار بوده است، اما رقم يك ميليارد و دويست ميليون توماني آن يك فاجعه است.
كارشناسان بازار مي گويند: تاكنون چنين رقمي در كلاهبرداري هاي بازار سخت افزار از دست فعالان بازار خارج نشده است و اين يك ركورد محسوب مي شود. ركوردي كه اولين پايه آن ركود بازار و مهمترين نتيجه آن از بين رفتن فضاي اعتماد و امنيت است. اما سوالي كه در اين ميان بي پاسخ مانده اين است كه مگر كلاهبرداران چند ترفند و شيوه را براي كلاهبرداري مي شناسند؟
آيا فعالان بازار هميشه فريب ترفندهاي تازه اي را مي خورند؟...
اعتماد مي كنم پس مال مي بازم
فرهاد غني زاده ، يكي از فعالان بازار كامپيوتر در پاسخ به سوال مورد اشاره مي گويد: شيوه هاي كلاهبرداري در بازار سخت افزار، چندان زياد و غيرقابل پيش بيني نيستند. به عبارت واضح تر، عرضه كنندگان سخت افزار عموماً از يك سوراخ گزيده مي شوند كه آن هم، اعتماد است.
وي در تشريح اين موضوع اضافه مي كند: افرادي كه مبادرت به كلاهبرداري مي كنند اكثراً كساني هستند كه توانسته اند طي مدت زمان مشخصي براي خود اعتبار فراهم كنند و با همين ترفند، اقدام به خريد حجم بالايي از قطعات كرده و معمولاً براي پرداخت وجه، چك بي محل صادر مي كنند.
يكي از بخش هاي مهم در فعاليت تجاري بازار سخت افزارهاي كامپيوتري، ارتباط تجاري بين همكاران است كه به اصطلاح كالا را از اين دست به آن دست مي كنند و در اكثر موارد در همين بخش از بده بستان هاي تجاري است كه پديده كلاهبرداري به وقوع مي پيوندد.
در عين حال، يك نكته نيز در بروز اين معضل وجود دارد؛ اين كه كلاهبرداران را مي توان به دو گروه مشخص تقسيم بندي كرد:
رضا مهرداد ، يكي ديگر از فعالان بازار كامپيوتر در اين مورد مي گويد: كلاهبرداري هاي بازار سخت افزار به ويژه در هفته هاي پاياني سال را مي توان به دو گروه كلاهبرداري هاي با هدف و قصد قبلي و كلاهبرداري هاي ناخواسته تقسيم كرد.
وي توضيح مي دهد: افرادي كه با قصد كلاهبرداري وارد بازار مي شوند، اصطلاحاً با پاشيدن دانه، اقدام به جلب اعتماد فعالان بازار كرده و در فرصتي مناسب با خريد كلان و مدت دار، كالاهاي خريداري شده را زير قيمت و به صورت نقدي در بازار عرضه مي كنند. اتفاقات بعدي هم كه كاملاً مشخص است. در زمان سررسيد چك، فروشنده نگون بخت متوجه مي شود كه قرباني يك كلاهبرداري شده است.
اما گروه دوم، كساني هستند كه به دليل ناپايداري و غيرقابل پيش بيني بودن شرايط بازار، ورشكست شده و لاجرم براي فرار از تعهدات مالي سنگيني كه بر عهده دارند متواري مي شوند. اين گروه اگرچه در عمل كلاهبرداري كرده اند، اما در واقع كساني هستند كه ناخواسته و به اجبار به اين ورطه كشيده مي شوند.
با اين حال، سوء استفاده از اعتماد فعالان بازار و اعتبار بازاريان تنها شگردي نيست كه دستمايه كار كلاهبرداران مي شود، چرا كه پيش از اين نيز نمونه هاي ديگري از كلاهبرداري در بازار سخت افزار اتفاق افتاده است، نمونه هايي كه اگر چه نتايج دردناكي براي قربانيان دارند، اما به هر حال در نوع خود جالب توجه هستند.
اتاق هايي با دو در
حدود سه سال پيش، يكي از شركت هاي عرضه كننده كالاي كامپيوتري، قرباني نوعي از كلاهبرداري شد كه تا پيش از آن در بازار سخت افزار بي سابقه بود.
مدير اين شركت كه نمي خواهد نامش فاش شود در تشريح اين اتفاق مي گويد: فروش نقدي كالا و قطعات، معمولاً براي عرضه كنندگان سخت افزار جذاب است. اين همان دليلي بود كه باعث شد تا مدير فروش شركت ما، در پاسخ به تقاضاي خريد نقدي يك قطعه كامپيوتري ترديد نكند و قطعات درخواست شده را به آدرس خريدار بفرستد.
پيك همراه با حجم زيادي از كالا وارد ساختماني مي شود كه ظاهراً دفتر كار خريدار بوده است. كالا را تحويل مي دهد و براي گرفتن چك در اتاق انتظار، مي نشيند. اما پس از حدود دو ساعت معطلي متوجه مي شود كه نه تنها هيچ كسي براي صدور چك در دفتر وجود ندارد، بلكه مدتي قبل، خريدار قلابي همراه با كالاهاي مذكور از در پشتي ساختمان گريخته است.
مدير اين شركت مي گويد: پس از اين واقعه چندين مورد كلاهبرداري ديگر هم با همين روش اتفاق افتاده است.
يك استثنا
در ميان روش هاي محدود اما پركاربرد و تضمين شده كلاهبرداري در بازار سخت افزار يك روش بسيار استثنايي و البته جالب توجه هم وجود دارد. در اين روش فرد كلاهبردار با بريدن قطعات پلاستيكي در فرم و قالب حافظه موقت(RAM) و چاپ نقشه كيت الكترونيكي آن توانسته بود مبلغ 90 ميليون تومان كلاهبرداري كند. كسي كه قرباني اين ترفند شده است مي گويد: فردي ناشناس در بازار به ما مراجعه كرد و گفت: تعداد زيادي حافظه موقت(RAM) براي فروش دارد كه قيمت آن هم زير نرخ بازار است. به همين دليل من بدون توجه و دقت كافي در مورد كالاهاي اين شخص، مبلغ را پرداخت كردم. اما پس از باز كردن كارتن ها متوجه شدم كه داخل آنها RAM نيست و فقط قطعات پلاستيكي وجود داشت كه به شكل و فرم RAM ساخته شده بودند.
در واقع اين فعال بازار بابت چند كارتن پلاستيك بي ارزش مبلغ 90 ميليون تومان پرداخت كرده بود.
با اين وجود، تنها روشي كه بيش از همه در بازار سخت افزارهاي رايانه اي قرباني مي گيرد، همان روش جلب اعتماد و سوءاستفاده از اعتبار بازاري است، چرا كه پس از هر مورد كلاهبرداري آنچه كه بيش از هر چيز ديگري لطمه مي خورد فضاي اعتماد در بازار است و تخريب آن موجب مي شود تا مدت ها، فعالان بازار حتي به قديمي ترين و معتبرترين مشتريان خود اعتماد نكنند. در نتيجه اين اقدام، اغلب ميزان عرضه كالا كاهش چشمگيري مي يابد، چيزي كه در نهايت به برهم خوردن توازن بازار ختم مي شود. مضاف بر آن، عرضه كالاهاي كلاهبرداري شده با نرخ بسيار پايين تر از قيمت عرف بازار هم به بروز اين نوسانات دامن مي زند.
فعالان بازار معتقدند؛ تا زماني كه قوانين چك از سخت گيري و ضمانت اجرايي لازم برخوردار نشوند، بروز پديده كلاهبرداري در بازار سخت افزارهاي كامپيوتري از پديده روز و شب هم طبيعي تر است. به ويژه كه روند عرضه و تقاضاي اين بازار هم از سامان و هنجارهاي لازم برخوردار نيست.

كلاهبرداران مدرن
پول اغواكننده است. اين را همه مي دانند. به جرأت مي توان گفت تاكنون هر جايي در اين كره خاكي كه به مركز داد و ستد و تجارت تبديل شده است به سرعت شيادان، كلاهبرداران، كلاه گذاران، متقلبان، دزدان و... را به سوي خود كشانده است.
در ايران نيز بازار بزرگ تهران به عنوان قلب تپنده **** توزيع در كشور طي دهه هاي گذشته توانسته است سرمايه هاي گاه افسانه اي بي شماري را به راسته بازارها و تيمچه هاي خود بكشاند.
به همين دليل ساده است كه در اين بازار شنيدن حكايت هاي روزانه دزدي، تقلب و... چندان دور از انتظار نيست.
شنيدن اين حوادث نابهنجار به دليل عمومي بودن آن در همه جاي جهان جدا از ميزان كميت آن عجيب نيست. اما حيرت اغلب مردم آنگاه به اوج خود مي رسد كه متوجه مي شوند افرادي حرفه اي، باهوش، زبردست و البته متخلف و بزهكار موفق شده اند كلاه بازارياني كه گاه پشتوانه چندين دهه فعاليت در بازار پرتلاطم تهران را يدك مي كشند، بردارند!
اغلب گمان مي كنيم كه عمده كلاهبرداري هاي انجام شده در اين بازار حول محور موضوعات مربوط به چك يا سفته مي چرخد اما ظاهراً اهالي بازار به ويژه در چند سال اخير متوجه شده اند كه چك را از چه كساني، با چه مشخصاتي و تحت چه شرايطي قبول كنند. حتي تعداد قابل توجهي از بازاريان تهران ديگر به هيچ وجه حاضر نيستند كالاهاي خود را جز به روش نقدي بفروشند.
شايد بتوان گفت در مورد دزدي ها، تقلب ها و حتي سوءاستفاده كنندگان از چك تا حدودي قانون و مجريان آن توانسته اند موانعي جدي را بر سر راه متخلفان قرار دهند.
از طرفي مردم و يا به عبارتي بهتر معامله گران بازار نيز به تجربه و يا با اتكا به قانون براي خود حاشيه امني به وجود آورده اند.
اما از اين همه كه بگذريم آنچه كه تاكنون در اغلب نقاط جهان و البته بيشتر در بازارهاي سنتي هيچ مرجعي نتوانسته است براي مقابله با آن موانعي جدي ايجاد كند موضوع كلاهبرداراني است كه جلوتر از قانون و پيشتر از تجربيات بازار همچون ماهي در ميان ثروت ديگران مي لغزند و آن را به تاراج مي برند.
گاه برنامه ريزي و شگرد اين دسته از كلاهبرداران چندان شگفت انگيز و پيچيده است كه دستگيري آنان و دستيابي مال باختگان به اموالشان را محال مي كند.
در اين بين آيا مي توان براي مقابله با كلاهبرداران ميلياردي چاره اي انديشيد؟
بدون ترديد براي اين سئوال راه حل ساده اي وجود ندارد، اما به جرأت مي توان گفت راه حل اين مشكل از آموزش به روز نيروهاي پليس و فروشندگان مي گذرد. راهي كه طي آن سهل نيست اما همقدم شدن با دنياي پيشرو امروز آنرا ناگزير مي كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
جلسه محاكمه شركت بلك بري سازنده تلفن هاي همراه پيشرفته به اتهام سوءاستفاده از يكي از شركت هاي سازنده كي بورد، نيمه كاره ماند.
شركت كوچك ان تي پي كه سازنده قسمت كي بورد تلفن هاي همراه و از جمله شركت هاي تحقيقاتي است كه با بلك بري براي انجام تحقيق و توليد كي بورد تلفن همراه قرارداد همكاري داشته است، اخيراً از دادگاه ايالتي آمريكا خواسته تا از ادامه استفاده بلك بري از تكنولوژي اين شركت جلوگيري كند. همچنين اين شركت از دادگاه درخواست كرده كه از فروش مدل جديد بلك بري كه از اين تكنولوژي استفاده شده است، جلوگيري كند.پس از انجام اولين جلسه محاكمه، هر سهم شركت ان تي پي ، ۴۰۸۶ دلار افزايش داشته و به ۳۹/۷۴ دلار رسيده است.اين شركت مدعي شده است كه بلك بري حدود ۲۵۰ ميليون دلار از سود مربوط به فروش محصول جديد را مخفي نگه داشته است و قصد دارد با اين كار از پرداخت سهم شركت ان تي پي جلوگيري كند. ان تي پي مدعي است كه دادگاه مي بايست از فروش اين محصول جلوگيري كند تا وضعيت سهم اين شركت مشخص شود. آنها اعتقاد دارند ۱۲۶ ميليون دلار از سهم آنها پرداخت نشده است.
ان تي پي از سال ۲۰۰۱ با بلك بري شروع به همكاري كرد و سهم آنها ۷/۵درصد از سود بوده كه در سال هاي بعد به ۵۵/۸ درصد رسيده است.
به دنبال افزايش تعداد شركت هاي سازنده كي بوردهاي مخصوص تلفن هاي همراه همانند شركت هاي پالم، موتورولا، اچ پي و سامسونگ به نظر مي رسد كه با تشديد رقابت بين آنها، بلك بري قصد دارد توليدكننده خود را عوض كند.
منبع: AP.org
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
قويترين رايانه اروپا كه سرعت آن ‪ ۱۵‬هزار برابر يك رايانه پي سي معمولي خانگي است در يك مركز تحقيقات آلمان پرده برداري شد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، اين رايانه كه يك نسخه رايانه بلوجين ساخت شركت آي بي‌ام است در مركز تحقيقات ‪ juelich‬به سرعت پردازش ‪ ۴۶‬ترافلاپ دست يافت. اين ميزان معادل ‪ ۴۶‬تريليون عمليات در ثانيه است.

اين ابررايانه امكان انجام محاسبات بسيار پيچيده را براي پزشكان، شيميدانان، زيست شناسان، و محققان علوم پزشكي فراهم مي‌آورد.

شركت آي بي‌ام كاربردهاي اين رايانه را پيش بيني اوضاع آب و هوايي يا پيش‌بيني بازار بورس اعلام كرده است.

پيتر شافر از مركز تحقيقات آلمان مي‌گويد اين رايانه ابزار مهمي براي برنامه‌هاي علمي است كه نيازمند قدرت محاسبه عظيمي است.

شافر سرپرستي كميته‌اي را به عهده دارد كه وظيفه آن تصميم‌گيري در مورد طرحهايي است كه مي‌توانند از اين رايانه استفاده كنند. اين مركز بزرگترين مركز تحقيقاتي در اروپا محسوب مي‌شود.

وي افزود از تمام طرحها مشروط بر داشتن اهداف صلح آميز استقبال مي‌شود.

‪ ۹۰‬درصد هزينه ساخت اين رايانه را دولت فدرال آلمان تامين كرده است و ‪ ۱۰‬درصد مابقي را ايالت نورث راين -وست فاليا پرداخته است.

براساس اعلام پايگاه اينترنتي " ‪ "www.top500.org website‬كه ابررايانه‌ها را رتبه بندي مي‌كنند اين رايانه از نظر قدرت از رايانه‌اي كه در بارسلون مستقر است قويتر است.

با اين حال كميسيون انرژي اتمي فرانسه ادعا مي‌كند صاحب قويترين دستگاه در اروپا است. رايانه فرانسه با قدرت ‪ ۵۰‬ترافلاپ ساخت شركت ‪Bull‬ به تازگي نصب شده است.

تازه‌ترين فهرست ابررايانه‌هاي برتر جهان در ماه ژوئن اعلام مي‌شود.

قدرتمندترين ابررايانه جهان يك مدل پيشرفته تر بلوجين در آزمايشگاه ملي لورنس ليورمور متعلق به وزارت انرژي آمريكا در كاليفرنيا است كه قدرت آن به ‪ ۳۶۷‬ترافلاپ در ثانيه مي‌رسد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
دانشمندان اميدواند MRAM ظرفيت هارد و توان رم را بالا ببرد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، دانشمندان يك پديده مغناطيسي جديد ايجاد كرده‌‏اند كه به گفته آنها راه را براي كاهش زمان روشن شدن رايانه‌‏ها به تنها چند ثانيه و همين طور افزايش ظرفيت ذخيره رانه‌‏هاي هارد فراهم مي‌‏كند.
محققان دانشگاه اوتونومي بارسلون اسپانيا در همكاري با دانشمندان دو آزمايشگاه آمريكايي و فرانسوي حالت‌‏ها مغناطيسي جديدي را درسطح ميكروسكوپي ايجاد كرده‌‏اند، كه به "حالت‌‏هاي ورتكس سرگردان" معروف است. اين حالت امكان افزايش اندازه رم مغناطيسي را فراهم مي‌‏كند كه به هنگام خاموش شدن رايانه حذف نمي‌‏شود.
به گفته محققان MRAM ، مي‌‏تواند زمينه روشن شدن آني رايانه را فراهم و زمان لازم براي بوت آپ را حذف كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مسوولان برگزار كننده‌ي اولين نمايشگاه سبيت، كه در روز 12 مارس سال 1986 برگزار شد، هيچ گاه تصور نمي‌كردند كه در دور اول برگزاري اين نمايشگاه، نزديك به 300 هزار نفر براي بازديد به شهر هانوفر آلمان بيايند و اين نمايشگاه يكي از وقايع مهم صنعت IT در آينده ميان فعالان اين صنعت به شمار آيد.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نمايشگاه سبيت يكي رويداد‌هاي مهم صنعت IT در طول هر سال در جهان است كه طي آن شركت‌هاي بزرگ با ارايه‌ي محصولات جديد خود در مقابل شركت‌هاي كوچك و ضعيف عرض اندام و بازارهاي هدف خود را در سراسر جهان به راحتي پيدا مي‌كنند.

در اين نمايشگاه بيش از 7 هزار شركت از 65 كشور در سراسر دنيا حضور دارند و اين امر باعث شده كه اكثر فعالان صنف IT براي آشنايي با تكنولوژي روز دنيا و مذاكره با شركت‌هاي بزرگ هر سال در اين نمايشگاه شركت كنند.

حضور شركت‌هاي بزرگ آمريكايي و اروپايي، زمينه را براي حضور اكثر كشور‌ها به منظور تقويت صنايع داخلي و آشنا شدن متخصصان خود با تكنولوژي روز دنيا و پيدا كردن بازار‌هاي هدف فراهم كرده است و اين امر به مطرح شدن اين نمايشگاه در سراسر دنيا كمك شاياني كرده است.

مركز صنايع نوين (وزارت صنايع و معادن) با همكاري شركت "ثناراي" از سال 2003 غرفه‌اي را در اين نمايشگاه براي حضور شركت‌هاي ايراني فراهم كرده‌اند كه اين امر به آشنا شدن آن‌ها با تكنولوژي روز دنيا و روند بازار جهاني و هم چنين صادرات محصولاتشان كمك شاياني كرده است.

در سبيت امسال شركت "ثناراي" با تهيه‌ي غرفه‌اي به اندازه‌ي 120 متر مربع در سالن 4 اين نمايشگاه كه در آن شركت‌هاي بزرگي همانند مايكروسافت حضور دارند، موقعيت خوبي را براي 11 شركت ايراني كه به نمايندگي صنعت IT ايران، به منظور نشان دادن پتانسيل كشورمان در اين زمينه حضور دارند، فراهم آورده است.

وجود غرفه‌ي ايران در سالني كه بزرگترين توليد كنندگان صنعت IT حضور دارند، به دليل حضور اكثر بازديد كنندگان در اين سالن، موقعيت خوبي را براي همكاري و مذاكره و پيدا كردن بازارهاي هدف براي شركت‌هاي ايراني فراهم آورده است.

سبيت امسال در بخش‌هاي فرآيند‌هاي تجاري، سيستم‌ها و تجهيزات ديجيتال و ارتباطات فعاليت مي‌كند، اين در حالي است كه كارشناسان پيش بيني مي‌كنند كه تعداد بازديد كنندگان در سبيت 2006 نسبت به سال گذشته افزايش چشم گيري پيدا كند.


«پرويز ناصري» مديرعامل شركت ثناراي با بيان اين‌كه هدف ما از حضور در نمايشگاه‌هاي سبيت، توسعه‌ي صادرات و حضور شركت‌هاي ايراني در بازارهاي جهاني است، اظهار داشت: صرفا وجود غرفه در اين نمايشگاه، براي ايران بسيار ارزشمند است، غرفه و انتخاب دقيق شركت‌ها مي‌تواند حضور ما را مفيد ‌كند.


ناصري با اعلام اين كه هفت هزار شركت از سراسر جهان در سبيت 2006، حضور مي يابند، گفت: ما براي استفاده از اين فرصت و كمك به شركت‌هاي ايراني براي ورود به بازارهاي جهاني، با 12 كشور براي ارتباط ميان شركت‌هاي دو طرف تماس گرفتيم كه اكثر كشورها از اين مساله استقبال كردند. ليست كشورهاي مورد نظر در اختيار شركت‌ها قرار دارد تا در هنگام برگزاري نمايشگاه، برقراري ارتباط، با مشكلي مواجه نشوند.

به اعتقاد وي، شركت‌هاي ايراني مي‌توانند با حضور در نمايشگاه سبيت، با آخرين تحولات رخ داده در حوزه‌ي كار خود آشنا شوند تا محصولات جديدشان را با نياز بازار جهاني منطبق كنند.


مديرعامل شركت ثناراي گفت: امسال غرفه‌ي ايران در سالن چهار قرار دارد كه در آن بزرگترين شركت‌هاي IT در جهان از جمله مايكروسافت حضور دارند و اين امر موقعيت خوبي را براي شركت‌ها ايراني به منظور بازاريابي و فروش محصولاتشان فراهم آورده است.

«شهرام ذكاوتي» مدير يكي از شركتهاي حاضر در غرفه ايران نيز با اعلام اين كه هدف ما از شركت در نمايشگاه سبيت نشان دادن توانمندي‌هاي صنعت نرم افزاري ايران است، اظهار داشت: ما به دنبال گسترش همكاري‌هاي خود با شركت‌هاي خارجي هستيم، و اين امر باعث ارتقاي سطح محصولات و به دست آوردن تجربه خواهد شد.

وي ادامه داد: شركت در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي فرصتي را براي شركت‌هاي ايراني فراهم مي‌كند،‌ تا محصولات خود را به بازارهاي جهاني ارايه دهند .

به گفته‌ي وي، 11 شركت داخلي توانايي نشان دادن پتانسيل نرم افزار ايران را به بازارهاي جهاني ندارند.

ذكاوتي هدفش را از حضور در سبيت تبليغ محصول جديدشان و نشان دادن توانمندي‌مان ايران است

«افشين نياكان» يكي ديگر از مديران شركتهاي حاضر در نمايشگاه سبيت، اظهار داشت: در نمايشگاه سبيت، شركت‌هاي ايراني مي‌توانند محصولات خود را در بازار‌هاي هدف به فروش برسانند.

وي ادامه داد: در اين نمايشگاه مذاكراتي را با برخي شركت‌هاي خارجي براي گرفتن، نمايندگي‌هاي فروش و آوردن تكنولوژي در داخل كشور انجام خواهيم داد و سعي خواهيم كرد كه ارتباط دو طرفه‌ي را برقرار كنيم.

نياكان افزود: حضور نمايشگاه بين‌المللي نقاط ضعف و توانمندي‌هاي شركت‌هاي ايران آشكار مي‌شود و اين امر باعث نزديك شدن محصولات ايراني به استانداردهاي جهاني خواهد شد.

وي با بيان اينكه كشور ما در بعد نرم افزاري توانمندي‌هاي بسياري دارد گفت: حضور 11 شركت از ايران در اين نمايشگاه بسيار پايين است و اميدواريم كه شركت‌ها ا يران با حضور در اين نمايشگاه‌ها حضور بيشتري در بازار جهاني پيدا كنند.

«امير مسعود اسكويي لر» مديرعامل شركت مهندسي ايران رايانه معتقد است كه حضور مستمر در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي يكي از راه‌هاي اصلي ايراني‌ها، براي ورود به بازارهاي جهاني است.

وي با مفيد اعلام كردن حضور ايران در نمايشگاه سبيت، اظهار داشت: حضور شركت‌هاي ايراني در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي بايد استمرار داشته باشد تا صنعت IT ايران به بازار جهاني معرفي شود .

اسكويي لر با بيان اين كه متاسفانه بازار جهاني شناخت دقيقي از صنعت IT ايران ندارد گفت: حضور مداوم شركت‌هاي ايراني در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي بسيار مشكل است و شركت‌هاي ايراني بايد از امكانات دولت براي پيشرفت و توسعه‌ي فعاليت‌هايشان استفاده كنند.

وي با اعلام اينكه نمايشگاه سبيت امسال تفاوتي با سال‌هاي گذشته نخواهد داشت، تصريح كرد: نمايشگاه، مكاني براي انجام فعاليت‌هاي اقتصادي و بازرگاني است و مسايل سياسي جايگاهي در آن نخواهند داشت.

«شهرام جهان بيگلري» مدير عامل شركت مهندسي پديدپرداز با بيان اين كه داشتن غرفه در نمايشگاه سبيت براي ما افتخار بزرگي است، اظهار داشت: حضور ايران در سبيت بر روي تصميمات شركت‌ها در آينده تاثير گذار است و سطح محصولات آنها را بالا خواهد برد.

وي با تاكيد بر اينكه شركت‌هاي ايراني بايد به كيفيت محصولات خود توجه بيشتري كنند، گفت: بازديدكنندگان نمايشگاه سبيت و شركتهاي خارجي به كيفيت اهميت زيادي مي‌دهند، به خاطر همين، پايين آوردن قيمت محصولات، كمكي به شركت‌هاي ايراني براي فروش محصولاتشان در بازارهاي جهاني نخواهد كرد.

«مازيار گنجه» مديرعامل شركت كار يار ارقام يكي ديگر از حاضران در اين نمايشگاه ،اظهار داشت:حضور موفق در نمايشگاه سبيت نيازمند سياست‌گذاري صحيح و ارايه‌ي محصولات جديد از طرف شركتهاست.

وي افزود: هدف شركت ما از حضور در نمايشگاه سبيت، ورود به بازارهاي جهاني و انجام مذاكره با شركت‌هاي بزرگ است.

گنجه با تاكيد بر اين كه هم اكنون بازار IT دنيا، به صنعت VOIP توجه بيشتري دارد، گفت: حضور در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي بايد با حمايت دولت انجام گيرد تا شركت‌ها بتوانند متخصصان بيشتري را با خود به اين نمايشگاه ببرند و متخصصان ما تجربه وآشنايي بهتري نسبت به بازارهاي جهاني و تكنولوژي روز پيدا كنند و اين امر به توليد محصولات با كيفيت در كشور ما كمك شاياني خواهد كرد.

وي در پايان سخنانش گفت: حضور بيشتر در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي باعث مي‌شود تا پتانسيل‌هاي علمي ‌و تخصصي ايران به درستي به دنيا معرفي شود.

«شاهين حجازي پور» مديرعامل شركت علم و صنعت با اشاره به اين نكته كه حضور شركت‌هاي ايراني در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تاثير زيادي در به دست آوردن بازار منطقه دارد گفت: با بررسي‌هاي مقدماتي كه توسط كارشناسان ما انجام شده، نفوذ و رقابت در بازارهاي اروپايي براي شركت‌ها‌ي ايراني دور از دسترس نيست.

وي تصريح كرد: حضور در شركت‌هاي داخلي در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي براي ورود به بازارهاي جهان و افزايش صادرات اهميت ويژه‌ا‌ي دارد.

وي عدم اعتماد مشتريان خارجي به محصولات IT شركت‌هاي داخلي را يكي از مشكلات ايراني‌ها در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي دانست و تاكيد كرد: ما سعي كرديم براي اعتماد سازي، دستگاه‌هاي اوليه را به عنوان نمونه‌ي آزمايشي در اختيار مشتريان قرار دهيم تا از كاركرد دقيق و صحيح سيستم‌ها اطيمينان پيدا كنند كه اين امر تاثير زيادي در به دست آوردن بازارهاي جهاني داشته است.

حجازي پور در پايان سخنانش گفت: ما بخش عمده‌ي از موفقيت خود را مديون حضور مستمر در نمايشگاه‌هاي خارجي و داخلي مي‌دانيم و اعتقاد داريم حضور فعال ايران در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تاثير بسزايي در آينده‌ي شركت‌هاي داخلي دارد.

«محسن شكوري» مديرعامل شركت فناوري اطلاعات «ايده‌گستر» معتقد است كه شركت‌هاي ايراني با حضور در نمايشگاه سبيت مي‌توانند به توانمندي‌ها و نقاط ضعف خود آشنا شوند.

وي تصريح كرد: شركت‌هاي ايراني براي حضوري موفقيت آميز بايد محصولاتي را ارايه دهند كه داراي استاندارد بين‌المللي باشد و نياز بازار جهان را برطرف كند.

شكوري با تاكيد بر اين كه سياست‌هاي كلان كشور در بحث صادرات محصولات IT صحيح است، گفت: حضور شركت‌هاي ايراني بدون برنامه و ارايه محصول جديد و عدم قدرت مذاكره تيم ايراني براي به دست آوردن بازار جهاني و رعايت نكردن حداقل‌ها در محصولات ارايه شده، تاثير چندان در آينده آن‌ها ندارد.

وي در پايان سخنانش گفت: نمايشگاههاي بين المللي مكاني است كه شركت‌ها محصولات جديد خود را در آن ارايه مي‌دهند و شركت‌هاي ايراني با شركت در نمايشگاه سبيت مي‌توانند با نقاط ضعف خود آشنا شوند.

«مالك عباسي» مديرعامل شركت شهرپرداز با بيان اينكه نمايشگاه سبيت براي شركت‌هاي ايراني فرصتي است تا توانايي‌هاي خود را به عرصه نمايش بگذارند و بازارهاي هدف خود را پيدا كنند گفت: هدف ما از شركت در نمايشگاه سبيت صادرات محصولاتمان است و ما تنها به دنبال بازار‌هاي هدف مي‌گرديم.

وي نمايشگاه سبيت را موقعيتي براي عرض اندام شركت‌هاي ايراني در بازارهاي جهاني دانست و تصريح كرد: اكثر شركت‌ها بهترين محصول خود را در اين نمايشگاه ارايه مي‌دهند، و ما مصمم هستيم كه چند تا از محصول جديدمان را در نمايشگاه به فروش برسانيم.

«سعيدرضا مومني» مديرعامل شركت مهندسين مشاوره ‌هاب سيستم با اعلام اين‌كه نمايشگاه سبيت فرصتي براي انجام مذاكره با شركت‌هاي خارجي و به دست آوردن بازار جهاني است، اظهار داشت: در نمايشگاه سبيت، اكثر ايراني‌هاي مقيم كه در شركت‌ها خارجي فعال هستند براي انجام مذاكره و همكاري به غرفه ايران مراجعه مي‌كنند تا از اين طريق وارد بازار ايران شوند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
پاپ بنديکت شانزدهم، **** کاتوليک‌هاي جهان، به تازگي صاحب يک دستگاه iPod Nano سفيد رنگ شده است. اين پلير را تعدادي از کارمندان شبکه راديوي واتيکان در جريان بازديد پاپ از دفتر مرکزي راديو به مناسبت شرکت در هفتاد و پنجمين سالگرد تاسيس راديو به او هديه دادند.

به گزارش کاتوليک نيوز سرويس، دوستداران پاپ قبلا روي اين iPod برنامه‌هاي راديويي ضبط شده اين شبکه به زبان‌هاي انگليسي، آلماني و ايتاليايي را به همراه تعدادي از آثار موسيقي کلاسيک از هنرمنداني چون بتهوون، موتزارت، شوپن، چايکوفسکي و استراوينسکي سوار کرده‌اند.

iPod Nano گنجايش ذخيره کردن دو گيگا بايت صوت و موسيقي را دارد.

پدر فدريکو لومباردي،‌ مدير شبکه راديويي واتيکان به کاتوليک نيوز سرويس گفته است: ما کالاي بزرگي براي هديه دادن به پاپ نداريم ولي نشانه‌هاي کوچکي از کارهايمان را مي‌توانيم به او تقديم کنيم.

در حال حاضر سايت شبکه راديويي واتيکان برنامه‌هاي اين شبکه را به صورت پادکست در هشت زبان ارائه مي‌کند. اکنون پاپ با داشتن اين iPod مي‌تواند از طريق اينترنت به اين پادکست‌ها دسترسي مستقيم داشته باشد.

ايده رساندن پيام‌ها و تبليغات مذهبي به مومنان از طريق پادکست و MP3 Player‌ به تازگي ميان مبلغان مذهبي طرفداراني پيدا کرده است. طرفداران اين ايده معتقدند بايد از پيشرفته‌ترين وسايلي که فناوري نوين در اختيار بشر قرارداده، براي ساندن پيام‌هاي ديني به توده‌هاي مردم استفاده کرد.
 
بالا