• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار سخت افزار

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تو سايت اينتل فايل pdf در مورد اين محصول موجود هست . اگر پيدا نكردي بگو لينك بدم .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بيخيال .‍‍‍‍‍‍

این شرکت تولید کننده نیست.از فاکسکان و چینتک ECS خرید میکنه و بنام خودش میده تو بازار...

بازار داخلی هم میشه پیدا کرد با کمال تعجب..

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ممنون وحيد جان . شفاف سازي خوبي بود. راستي يه سوال دارم سفاير مادربردهاش توليد خودش هست ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این شرکت تولید کننده نیست.از فاکسکان و چینتک ECS خرید میکنه و بنام خودش میده تو بازار...

بازار داخلی هم میشه پیدا کرد با کمال تعجب..
مرسي . اينا طراحيشون براي خودشونه نه ؟
AMD خان از شما هم ممنونم از يجا يه Review از اين 3000 ديدي يه لينكي بده مرسي.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون وحيد جان . شفاف سازي خوبي بود. راستي يه سوال دارم سفاير مادربردهاش توليد خودش هست ؟

خواهش میکنم امید جان..
سفایر بله خودش تولید کننده برد هست..ولی پشتیبانی محصولاتش رو سولتک انجام میده..برد مرجع ATI رو هم همین شرکت تولید میکنه...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

طراحی..نه ..میخرن برد رو ریمارک میکنن..یا کمکی بایوسش رو انگولک میکنند..

حتی شرکتهای تولید کننده عمده هم بعضی وقتا حس زدن یه سری مدل خاص رو ندارن..مثه جریان VNF4-SLI شرکت چینتک و K8SLI شرکت الباترون که الباترون یه برد رو تولید کرد که هر دو استفاده کنند...

برخلاف تصور عامه متخصصای سخت افزار که فکر میکنند فاکسکان بخاطر سهم 70 درصدی تولید مادربرد تو دنیا بزرگترین تولید کننده OEM هست ولی امار میگه MSI بزرگترین طراح و تولید کننده OEM دنیاست..

همینطور تو گرافیک Sparkle بزرگترین OEM ساز هستش ....

فاکسکان بیشتر تولیداتش مادبرد ( به مفهوم عام برد مادر..میخواد ماشین حساب باشه یا تلوزیون LCD یا ایپاد یا هر کوفت دیگه) صنعتی هستش..

بعضی امار واقعا جالبه..بزرگترین تولید کننده رم تو دنیا بصورت خورده فروشی به شرکت ها ( فقط Dram ماژولهای حافظه) شرکت درپیت PowerChip که صاحب مجموعه ProMos هم هست...بعدش شرکت Mosel Vitelic هست که اینم زیاد گردن کلفت نیست با کمال تعجب..در صورتی که موسل یکی از معروفترین تولید کننده های ای سی کنتلر تو دنیا هم هست که تکنولوژیش رو حتی امثال هاینیکس هم ندارن...

شرکتهای بزرگ هایتک مدام تغییر تولید میدن..مثلا وسترن...تو اوایل دهه 80 بزرگترین تولید کننده کارت گرافیک دنیا و کارت اسکازی و کنتلر فلاپی بوده...:lol:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

راستی..IGMA 3000 ریویو نداره..خودتو خسته نکن..چیز خوبیه..قویتر از 6150 و 450...:)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هنوز review رسمي از اين چيپست گرافيكي اينتل منتشر نشده . ولي بايد چيز معقولي باشه يكي از خصوصياتش پشتيباني از directx 10 هست .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا دست جفتتون درد نكنه .
AMD خان مرسي همين كافيه چون خودمم يه سرچ زده بودم ولي چيزي پيدا نكردم گفتم شايد شما چيزي سراغ داشته باشي . مثل اينكه خيلي هم چيز بدرد بخوري نيست .
در مورد طراحي مينبورد پس مثلا اينتل كه اينهمه مينبورد توليد ميكنه و كمپانيهاي مشابه اين وسط چي كاره هستن . من فكر ميكردم مثلا اينتل طراحي ميكنه ميده فاكسكان براش ميزنه . با اين وجود پس كمپانيهاي مثل اينتل اين وسط دارن غاز ميچرونن . بعد يعني كار طراحي مثلا يه مينبورد براي اينتل رو هم خوده فاكسكان انجام ميده .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هنوز review رسمي از اين چيپست گرافيكي اينتل منتشر نشده . ولي بايد چيز معقولي باشه يكي از خصوصياتش پشتيباني از directx 10 هست .

پشتیبانی سخت افزاری از DX10???? هر جایی بحثش شده DX9C بوده..اصلا منطقی نیست:
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=610998

حالا سوتی از جانب خود همین سایته:
http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=610932&starttime=0&endtime=0&page=2

لابلای نوشته ها صحبت از DX10 و شیدر مود 4 کرده در حالی که اصلا ارتباطی نداره به این..( این ورژن چینی همون بالاییه.)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پشتیبانی سخت افزاری از DX10???? هر جایی بحثش شده DX9C بوده..اصلا منطقی نیست:
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=610998

حالا سوتی از جانب خود همین سایته:
http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=610932&starttime=0&endtime=0&page=2

لابلای نوشته ها صحبت از DX10 و شیدر مود 4 کرده در حالی که اصلا ارتباطی نداره به این..( این ورژن چینی همون بالاییه.)
نه من يه جا در موردش خوندم كه توي درايور فعلي DX10 هنوز پشتيباني نميشه اخه DX10 هنوز رسما نيومده قرار اينتل وقتي ويستا اومد يه درايور جديد براي اين كارت بده كه اونوقت كاملا از DX10 هم پشتباني ميكنه .البته تو PDF كه من از سايت اينتل گرفتم هم فقط نوشته كه DX 9.0 ساپورت هستن و حرفي از DX10 نزده .
ولي كلا قوي نيست البته دو مدل داره يكي GMA 3000 و يكي GMA X3000 كه X3000 يكمي قويتره و 8 تا Pipelines داره كه ميتوني فقط 4 تا پيكسل در Clock رندر كنه كه X3000 از Hardware T&L هم پشتيباني ميكنه ولي 3000 نه اون كلاك 667Mhz هم الكيه بدرد نميخوره فقط همين كلاكش بالاست .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نه من يه جا در موردش خوندم كه توي درايور فعلي DX10 هنوز پشتيباني نميشه اخه DX10 هنوز رسما نيومده قرار اينتل وقتي ويستا اومد يه درايور جديد براي اين كارت بده كه اونوقت كاملا از DX10 هم پشتباني ميكنه .البته تو PDF كه من از سايت اينتل گرفتم هم فقط نوشته كه DX 9.0 ساپورت هستن و حرفي از DX10 نزده .
ولي كلا قوي نيست البته دو مدل داره يكي GMA 3000 و يكي GMA X3000 كه X3000 يكمي قويتره و 8 تا Pipelines داره كه ميتوني فقط 4 تا پيكسل در Clock رندر كنه كه X3000 از Hardware T&L هم پشتيباني ميكنه ولي 3000 نه اون كلاك 667Mhz هم الكيه بدرد نميخوره فقط همين كلاكش بالاست .

گفتم که ساپورت سخت افزاری روی GMA3000 که نیست 100 در 100..چون الان تو بازاره و روشم من ویستا نصب کردم..;)

در مورد 2 مدل بودن درسته...سری 965 X3000 دارن و سری GT..GZ از همون GMA3000..از نظر هسته میشه گفت یکسانن...فکر نمیکنم یکی سخت افزاری DX10 ساپورت کنه و اون یکی نه..فقط تو هسته چند تا پل بسته و باز شده همین..

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من هم اتفاقا تو يكي از سايتها ديدم پس اشتباه كردم .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تاپيك اخبار نابود شد بنده خدا اسفنديار خان اگه ميدونست تو تاپيك اخبارش داريم بحث ميكنيم .

من يه دو تا خبر ميگم كه دوباره موضوع برگرده به اخبار سخت افزاري .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پس از انتشار نسخه نهايي IE 7 امروز كمپاني Mozilla هم به طور رسمي زمان 24 اكتبر رو براي عرضه FireFox 2 اعلام كرد .
FireFox جديد داراي امكانات و ابزار جديدي است كه اكثر از اين امكانات همكنون در IE7 وجود دارد .
موردي كه ميتوان به ان در مقام مقايسه IE7 و FireFox 2 اشاره كرده وجود تغييرات اساسي در IE7 نسبت به IE6 است اين در حالي است كه تغيرات بروي FireFox 2 بيشتر جنبه بهبود عملكرد و اضافه شدن يكسري ابزار الات كمكي است كه به صورت كلي تغيير انچناني در FireFox 2 نسبت به نسخهاي قبلي رخ نداده.

http://www.pcworld.com/article/id,127603-c,mozilla/article.html

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یه جایی امید جاش میکنه...اینجا نمیمونه...خبر هم که انودیا میخواد کامباین پردازنده و گرافیک بزنه..:دی

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
كمپاني Nvidia نميه اول ماه نوامبر را زمان عرضه چپستهاي سري nForce 600 اعلام كرد . اين چيپست شامل مدلهاي nForce 680i SLI, 650i SLI and 650i Ultra ميشود كه همگي از سوكت 775 اينتل پشتيباني ميكنند . سركرده اين گروه nForce 680i SLI هست كه جاي گزين چيپهاي nForce 590 SLI ميشود . چيپهاي nForce 590 SLI مشكلي براي اوركلاك FSB در فكانس 1066Mhz داشتند .
Nvidia اين مشكل رو برطرف كرد و حالا nForce 680 SLI از FSB 1333 پشتيباني ميكند همچينين مموري كنترلها بهبود پيدا كرده و حالا nForce 680 SLI داراي جدا كننده حافظه است و توانايي پشتيباني از DDR2-1200 را دارد .
و...
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4637

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
AMD زمان تبديل كامل پردازندهاي 90nm رو به 65nm اواسط سال اينده اعلام كرد اين خبر در حالي پخش شد كه چندي قبل Intel هم زمان عرضه پردازندهاي 45nm خود را در سال 2007 اعلام كرد و جالبه بدونيد كه AMD و IBM با همكاري هم در حال تحقيق بر روي پردازندهاي 22nm هستند .

بالا