[h=1]ناظمي: از نفت شناخت خوبي داريم[/h]
[h=2]سرمربي داماش گفت: باخت مقابل ملوان را در خاطرات ثبت کرديم.[/h]
افشين ناظمي در کنفرانس خبري قبل از بازي با نفت تهران اظهار داشت: با تيم خوبي بازي داريم که از مربي و بازيکنان خوبي بهره مي برد و جايگاه مناسبي در جدول رده بندي دارد.
به گزارش اوج نيوز،بعد از بازي با ملوان سعي کرديم ابتدا از لحاظ روحي و بعد از نظر تاکتيکي بازيکنانمان را ريکاوري کنيم. فيلمهايي از نفت ديده ايم و اين حريف را به خوبي آناليز کرده ايم و اميدواريم با امتياز به شهرمان برگرديم.
او درباره شکست مقابل ملوان تصريح کرد: فوتبال مثل زندگي ادامه دارد. ما مي خواستيم دربي را ببريم اما نشد. مقصر آن باخت من بودم. بازي با ملوان را به خاطره ها سپرديم و دوباره بابت اين نتيجه از هوادرانمان عذرخواهي مي کنم و اميدواريم آن باخت را جبران کنيم.
ناظمي درباره پيش بيني اش از جايگاه داماش در انتهاي فصل گفت: مطمئن باشيد نهايت تلاشمان را مي کنيم تا به اهدافمان برسيم. نيم فصل به جايگاه مورد نظرمان رسيديم و اميدواريم در نيم فصل دوم شرايط بهتري داشته باشيم.
وي درباره نقل و انتقالات تيمش ادامه داد: 5 بازيکن از تيممان جدا شده و دو بازيکن از تيم هاي پايه داماش را جذب کرده ايم که بازيکنان سرشناسي نيستند. ما مشکل مالي داريم و متاسفانه آن را حل نکرديم. به همين دليل بيشتر خروجي داشتيم تا ورودي.
او افزود: براي حل مشکلات مالي با عابديني جلسه داشتيم و اميدواريم اين مشکلات حل شود تا بازيکنان با تمرکز کامل به زمين بروند.
[h=1]گلمحمدي:برايکسبسهامتيازبه ميدان ميرويم[/h]
[h=2]سرمربي نفت تهران گفت: اميدوارم جلوي داماش، روند خوبمان ادامه پيدا کند.[/h]
يحيي گل محمدي در نشست خبري قبل از بازي با داماش تهران گفت: ما با تيمي بازي داريم که فوتبال خوبي را به نمايش مي گذارد و جزو معدود تيمهايي است که روي زمين بازي خوبي انجام مي دهند. داماش تيمي دونده است که مربي جواني دارد و احتمالا بازي سختي را در پيش رو داريم.
به گزارش اوج نيوز،گل محمدي ادامه داد:آنها هفته قبل نتيجه گرفته اند و براي بازي با ما انگيزه زيادي دارند که باخت هفته گذشته را مقابل ما جبران کنند. اما ما هم براي کسب سه امتياز به ميدان مي رويم و اميدواريم نتايج خوبمان را ادامه دهيم.
سرمربي نفت ضمن اشاره به اين نکته که تيمش براي بازي فردا محروم و مصدومي ندارد، درباره جايگاه تيمش در جدول رده بندي گفت: بچه هاي ما به يک خودباوري رسيده اند و اميدواريم اين روند را تا پايان ليگ حفظ کنند. جايگاه ما در حال حاضر اهميتي ندارد. مهم اين است که آخر فصل جايگاه خوبي داشته باشيم. نگه داشتن اين جايگاه از رسيدن به آن سخت تر است.
گل محمدي درباره فشردگي احتمالي مسابقات ليگ به خاطر تيم ملي، تصريح کرد: هنوز به ما چيزي اعلام نشده اما امسال سال حساسي براي تيم ملي است و جهت تقويت اين تيم، هر کاري که لازم است بايد انجام شود. بازيکنان ما بايد وارد مسابقات سخت جام جهاني شوند و بايد با آمادگي کامل در آن مسابقات حضور يابند تا از آبروي ايران دفاع کنند. حتي اگر هر سه روز يکبار هم برايمان بازي بگذارند، اعتراض نخواهيم کرد. همه بايد به تيم ملي کمک کنند.
گل محمدي درباره گروه ايران در جام جهاني اعلام کرد: کار سختي براي صعود داريم اما فوتبال يک ورزش ناشناخته است و فکر مي کنيم مي توانيم به اتفاقات، دل خوش کنيم. مهم اين است که با آمادگي بالا به برزيل برويم تا نقاط ضعفمان را پوشش دهيم.
وي در پايان گفت: آمادگي جسماني مساله مهمي است و اميدوارم تيم ملي در برزيل بازيهاي خوبي انجام دهد. بايد به تيم ملي اعتماد به نفس دهيم تا عملکرد خوبي داشته باشد. کسي فکر نمي کرد تيم ملي در سه بازي آخرش در مرحله مقدماتي جام جهاني پيروز شود اما بچه ها به اين مهم رسيدند. من جزو کساني بودم که مي گفتم تيم ملي به جام جهاني صعود مي کند. الان هم اگر سخت تلاش کنند، مي توانند از گروهشان صعود کنند.
[h=1]ابراهيمزاده:ميخواهيم جايگاهمان را بهتر کنيم[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: ملوان و هوادارانش اين روزها حال و هواي خوبي دارند و نتايج خوبي گرفتهاند.[/h]
منصور ابراهيمزاده در نشست خبري پيش از بازي با ملوان گفت: بايد به ملوان و هوادارانش تبريک بگويم زيرا آنها به خاطر پيروزي مقابل داماش خوشحال هستند و اين روزها حال و هواي خوي دارند زيرا ملوان نتايج خوبي کسب کرده و بازيکنان و مربيان خوبي هم دارد.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: شرايط تيم راه آهن به گونهاي است که ميخواهيم جايگاه خود را بهتر کنيم و بازيکنان ما هم انگيزه زيادي براي اين بازي دارند.
ابراهيمزاده در مورد مصدومان و محرومان تيمش گفت: خالقيفر و پيروز قرباني محروم هستند و زارعي و ميلاد نوري نيز به دليل مصدوميت نميتوانند براي ما بازي کنند.
[h=1]اسپانسر فدراسيون فوتبال جا زد[/h]
[h=2]از اتاق هاي فدراسيون فوتبال خبر مي رسد که حامي مالي پر سر و صدا پس از پرداخت مبلغ نا چيزي از قسط اول قرارداد جا زده و توان پرداخت باقي قرداد چند ميلياردي را ندارد.[/h]
سال ها بود که فدراسيون فوتبال دست خالي روزگار مي گذراند و با بودجه مصوب وزارت ورزش (سازمان تربيت بدني چند سال پيش) که آن هم گاه درگير دعواهاي سياسي مي شدو يا کمبود بودجه سر مي کرد،بارها مربيان رده هاي مختلف تيم هاي ملي از پرداخت نشدن قرارداد خود گفتند و صدايشان به جايي نرسيد ، جز يک نفر که با قهرهاي نصفه نيمه اش مي توانست حقش را بگيرد،او کسي نبود جز کارلوس کي روش.
به گزارش خبرلايو،روزگار گذشت علي کفاشيان در اسفند نود و قبل از انتخاب مجدد صحبت از اسپانسر 180 ميلياردي کرد،هرچند دوباره حرفش را عوض کرد و گفت که منظورش 18 ميليارد بوده ولي اين حرفها بعد رياست مجدد او از يادش رفت و نه اسپانسري پيدا شد که سراغ تيم لي برود و نه وزارت ورزش ديگر حسابي براي کفاشيان و هيئت رئيسه جديدش باز مي کرد هر از چند گاهي هم شرکت هايي مثل آل اسپرت يا هواپيمايي آسمان ، مي آمدند و مي رفتند.
تا اينکه فدراسيون فوتبال با سر و صداي زياد حامي مالي خود را که يک شرکت وارد کننده خودرو بود را معرفي کرد ، ارس خودرو به مديرعاملي شخصي با نام جاوداني اسپانسر فدراسيون فوتبال شد و مبلغ اوليه قرارداد را به فدراسيون فوتبال پرداخت کرد وي در مصاحبه ايي اعلام کرد “ آنقدر سرمايه داريم که فدراسيون فوتبال را ساپورت کنيم”
[h=1]قلعهنويي:بايدنشستي باکيروش داشتهباشيم[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال استقلال بازي مقابل تيمهايي که محمود ياوري هدايت آنها را برعهده دارد را دشوار توصيف کرد.[/h]
امير قلعهنويي پيش از آغاز تمرين امروز (پنجشنبه) استقلال در خصوص شرايط اين تيم اظهار داشت: شرايط تيمي ما بد نيست. در اين هفته همه بازيکنان از جمله خسرو حيدري در تمرينات حضور داشتهاند. تنها براي وضعيت کبه متاسف شديم، چون روي او حساب کرده بوديم که متاسفانه مصدوم شد.
به گزارش تسنيم،وي در ادامه افزود: کبه را در بازي با کاسپين قزوين بد زدند و نميدانم چرا داور به راحتي از آن صحنه گذشت.
سرمربي استقلال در مورد ديدار روز شنبه هفته آيند تيمش مقابل فجرسپاسي شيراز عنوان کرد: بازي کردن مقابل تيمهاي سرهنگ محمود ياوري سخت است. ياوري هميشه با تعدادي جوان گمنام به زمين ميآيد و بازيهاي خوبي انجام ميدهد.
وي در ادامه اعلام کرد در بازي استقلال - فجرسپاسي، جواد نکونام و اميرحسين صادقي 3 اخطاره و محروم هستند و احمد جمشيديان و بوبکر کبه نيز مصدوم بوده و شرايط همراهي آبيپوشان را ندارند.
[h=1]دايي:شنبه از طريق فيفاپيگير اتفاقات ميشوم[/h]
[h=2]سرمربي تيم پرسپوليس گفت:مطمئن باشيد بچه هاي من در پرسپوليس آن قدر حلال زاده و با تعصب هستند که اين مسائل عزم و اراده آنها را تقويت مي کند.[/h]
علي دايي در حاشيه تمرين روز پنجشنبه پرسپوليس درباره راي کميته استيناف عليه خود اظهار داشت:متاسفم در فوتبال و ورزش ما چنين اتفاقاتي مي افتد.آقايان بي قانوني را ترويج مي دهند.اگر قانون هست بايد براي همه باشد و نه فقط علي دايي.اگر من مصاحبه اي انجام دادم بايد کارهايش انجام شود و درباره اين پرونده نظر بدهند.هنوز نظر نداده اند.قانون نمي تواند براي علي دايي باشد.اگر قرار باشد قانون ابداع کنند بايد براي همه يکسان باشد.
به گزارش اوج نيوز،وي ادامه داد:به کسي کاري ندارم.ولي صحبت هاي مربيان ديگر را بيان مي کنم.يکي گفته است داور با سوت تيم ما رابيچاره کرد.ديگري گفته است با يک جفت کفش بازي در مي آوردند.حق وردي راه قهرماني را مي رود.فغاني بازي را براي سپاهان درآورد.مقايسه کنيد حرفهايي که زدند با حرف هايي که من زدم.چرا تا به الان واکنشي نشان داده نشده است؟
سرمربي پرسپوليس افزود:آقايان کميته استيناف که انواع و اقسام راي ها را داده ايد نمي توانيد سليقه اي عمل کنيد.اگر جواب داشتند مي توانند پاسخ بدهند.علي دايي را محکوم مي کنند و تخلف در تخلف مي کنند.
وي ادامه داد:يا مربي ديگري که زمانيکه قانون سقف قرارداد بوده است قرارداد ميلياردي بسته است و مي گويند سقف قرارداد را رعايت نکرده است.بعد سريع هم از سازمان ليگ به حساب ايشان پول مي دهند تا طلبش را بگيرد.مگر سقف قرارداد نبوده است؟اگر راي درست داديد چرا وقتي پاي سازمان بازرسي وسط مي آيد راي تان را عوض مي کنيد؟
سرمربي پرسپوليس درباره راي کميته استينفاف افزود:آقايان،در اين بحث تجديد نظر خواه علي دايي بوده است.من به کميته استيناف خواهان تجديدنظر در راي شدم.از آنها ممنون هستم که بيشتر مطالعه کنم و اطلاعات حقوقي ام بالا رفته است.آنها مي گويند ما علي دايي را مجازات مي کنيم.مگر مي شود بالاتر از قانون چنين کاري را کرد؟وقتي من تجديدنظر خواه بوده ام نمي توانيد تجديدنظر کنيد.متاسفانه فقط علي دايي در اين قوانين ديده مي شود.درباره من و يک مربي ديگر خيلي سليقه اي عمل مي کنند.در حاليکه هر دو پرونده يکي بوده است.اگر دوست داريد قانوني پيش برود،بر اساس قانون عمل کنيد.تجديدنظر خواه من هستم و نمي توانيد اين حکم را بدهيد.من شاکي خصوصي داشتم و نه شاکي عمومي.
وي ادامه داد:در ضمن تمام راي هايي که صادر مي شود را بايد دبير کل فدراسيون امضا کند.کميته استيناف چطور قبل از اينکه حکم امضا شود مي توانيد در رسانه ها آن را منتشر کنيد؟مگر مي توانيد قبل از اينکه به من ابلاغ شده است آن را اعلام کنيد؟
علي دايي را چون حرف حق مي زند،اين برخوردها بايد بشود؟من آمادگي تاوان دادن را داشتم.عيبي ندارد،پرسپوليس را نابود نکنيد.الان در اين موقعيت حساس که پرسپوليس در کورس قهرماني است اين مسائل غيرقانوني را مطرح مي کنيد.مگر مي شود همکاران من تندتر از حرف هايم را مي زنند اما کسي با آنها برخورد نمي کند.چون علي دايي اين حرف را زده است بايد قرباني شود.چرا پرسپوليس بايد قرباني شود؟
دايي افزود:اگر تصميم قانوني گرفته ايد بايد قرباني شويم؟از شنبه از طريق فيفا اقدام مي کنم.آن زمان مشخص مي شود که علي دايي حق بوده است يا افراد ديگر.نمي توانيد علي دايي را به اين احکام عجيب و غريب تان علي دايي را به سکوت واداريد.هميشه دنبال من آمده اند.يک نفر بيايد بگويد علي دايي آمده که دنبال کاري بوده است.
وي ادامه داد:وقتي محسن ترکي مصاحبه اي به آن تندي را عليه کميته داوران مي کند چرا کسي تا به امروز پيگيري نکرده است؟علنا هم مصاحبه مي کند و هم در برنامه 90 مي گويد.وقتي مي گويد وقتي حرف بزنم خيلي ها با خاک يکسان مي شوند.چرا کسي دنبال اين مساله نرفت که آقاي ترکي عزيز اين چه مسائلي است که اگر دهن تان را باز کنيد برخي با خاک يکسان مي شوند؟همين 90 اين هفته چطور؟وقتي عابديني با آن صراحت مي گويد اگر حرفهايي را بزنم،مظفري زاده نمي تواند در ايران قضاوت کند چطور.با محروم کردن قهرماني همه مشکلات حل نمي شود.ضرب المثلي هست که به کسي که راست راه مي رود مي خندند.
وي ادامه داد:افشين پيرواني حرف خوبي زد.آدم مي تواند کسي که خواب است را بيدار کند ولي کسي که خودش را به خواب زده است را بيدار کرد.نمي دانم دنبال چه هستيد.چرا با احساس هواداري که تيمش چند سال است نتيجه نگرفته است،بازي مي کنيد.مطمئن باشيد بچه هاي من در پرسپوليس آن قدر حلال زاده و با تعصب هستند که اين مسائل عزم و اراده آنها را تقويت مي کند.پرسپوليس با دايي و بدون علي دايي محکم تر جلو مي رود.اين بچه ها با اراده بالايي جلو مي روند.با همه کم و کاستي ها ساخته اند.نه اردوي خارجي داشتيم و نه چيز ديگري.تيمي درست کرديم که اگر بگويم 40 درصد از هزينه ها کم شده است دروغ نگفته ام.هم هزينه تيم با کمک مديران باشگاه و اين بچه ها پايين آمده است.نسبت به سالهاي قبل هم خدا را شکر بهتر بازي کرديم.تيمي مي سازيم که دو سال،سه سال بعد قهرمان آسيا شود.هدف من در روز اول اين بود که تيم را بسازم.راحت بگوييد که علي دايي در اين فوتبال نباشد.
سرمربي پرسپوليس افزود:همه مفاد پرونده هست.هم درباره من و هم درباره مربي عزيزي که خيلي او را دوست دارم.اين آرا مي تواند خيلي چيزها را مشخص کند.مگر مي شود وقتي سقف قرارداد بوده است.براي يک مربي راي يک ميليارد و دويست ميليوني بدهيد؟اين تخلف در تخلف است.مگر قانون نبوده است که سقف قرارداد تعيين کرديم.90 درصد رعايت نشد.از همان روز اول هم من مخالف بودم.براي توانايي هاي افراد که نمي شود سقف گذاشت.قوانيني را وضع کرديد که بدون کارشناسي فوتبال ما را به اين وضع انداختيد.
دايي تاکيد کرد:فوتباليست هاي ما به نظر من اگر با دنيا مقايسه کنيم از همه کمتر پول مي گيرند.همين کشورهاي همسايه را هم مقايسه کنيد اين بحث وجود دارد.
[h=1]برتريسايپاوتساوي سپاهان وگسترشدرنيمه اول[/h]
[h=2]نيمه نخست ديدارهاي آغازين هفته هجدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاههاي کشور با برتري سايپا مقابل استقلال خوزستان و تساوي 2 تيم سپاهان و گسترش فولاد پيگيري شد.[/h]
هفته هجدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاههاي کشور از ساعت 15 امروز (پنجشنبه) با برگزاري 2 ديدار در شهرهاي اصفهان و کرج آغاز شده که در پايان نيمه نخست اين ديدارها نتايج زير رقم خورده است:
[h=1]حاشيه ديدار سايپا و استقلال خوزستان[/h]
[h=2]کاپيتان محروم تيم فوتبال استقلال خوزستان را به جايگاه ويژه ورزشگاه انقلاب کرج راه ندادند.[/h]
سهراب بختياري زاده، کاپيتان تيم فوتبال استقلال خوزستان که به دليل محروميت در ديدار با سايپا محروم است هنگامي که قصد داشت از جايگاه ويژه بازي را تماشا کند، مسئولان جايگاه از حضور وي ممانعت به عمل آوردند که اين اتفاق اعتراض شديد بختياريزاده را در پي داشت.
به گزارش فارس،مجيد ايوبي و ابراهيم شکوري، بازيکنان سايپا در صحنهاي با يکديگر درگيري لفظي پيدا کردند.
* مربيان دو تيم و ناظر بازي به دوربيني که در کنار جايگاه ناظر بازي قرار گرفته بود، معترض بودند.
*50 هوادار خوزستاني با حضور در ورزشگاه انقلاب، استقلال خوزستان را تشويق ميکنند.
*به دليل سردي هوا استقبال خوبي از مسابقه نشده است و تعدادي اندکي هم که در ورزشگاه حضور دارند، ايستاده بازي را تماشا ميکنند.
*جايگاهي که براي خبرنگاران در نظر گرفته شده است، بسيار سرد است و با وجود اصرار آنها براي تغيير مکان، ترتيب اثري داده نشده است.
[h=1]اتمام ليگ تا پايان سال به سود آسياييهاست[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز که موافق ايده تاج براي تمام کردن مسابقات ليگ تا آخر سال است، در عين حال اعتقاد دارد تنها راهحل مشکل بوجود آمده، برگزاري جلسه مشترکي ميان نمايندگان تيمها، فدراسيون و سرمربي تيم ملي است.[/h]
مجيد جلالي با بيان اينکه صحبت و تصميمگيري درباره زمان پايان يافتن مسابقات ليگ و هماهنگي با برنامههاي تيم ملي تنها از طريق برگزاري جلسهاي با حضور تمامي اعضاي فدراسيون، تمامي باشگاهها و سرمربي تيم ملي امکانپذير است، در گفتگو با ايسنا اظهار کرد: براي حل اين مشکل بايد ايدهها را با هم و در کنار هم جمع کرد و در يک جلسه مشترک به نتيجه نهايي رسيد. تاج به عنوان رييس سازمان ليگ ايدهاش مبني بر امکان تمام کردن مسابقات ليگ تا پايان اسفند را مطرح کرده که اين ايدهها جنبههاي مثبت و منفي مختلفي دارند. بنابراين شاهد نظرات موافق و مخالفي خواهيم بود که نهايتا مشکلي را حل نميکند.
** وقتي از هم دوريم نظراتمان با هم جمع نميشود
وي افزود: طبيعي است هر کدام از مسوولان و مربيان تيمهاي ليگ از منظر منافع تيم خودشان صحبت ميکنند و از طرفي فدراسيون و سرمربي تيم ملي هم منافع تيم ملي را در نظر ميگيرند. اينها با هم جمع نميشوند مگر اينکه جلسهاي با حضور نمايندگان تيمها، فدراسيون و تيم ملي برگزار شود و همه افراد با ذهن مثبت و يک ايده مشخص براي حل مشکل به جلسه بيايند.
سرمربي تيم تراکتورسازي با تاکيد بر اينکه هر دو طرف بايد مقداري از منافع شان کوتاه بيايند تا اين مساله حل شود، به ايسنا گفت: براي برطرف شدن اين مشکل بايد منافع هر دو طرف ديده شود و در عين حال همه بپذيرم شرايط عادي نيست و هر کسي بايد مقداري از منافع مورد انتظارش کم کند. وقتي ايدهها را روي هم جمع و درباره اش بحث کنيم، نهايتا ميتوان به فرمول مشخصي براي هماهنگي برنامه مسابقات ليگ و برنامههاي آمادهسازي تيم ملي رسيد. اينکه از هم دور باشيم و هر کسي حرفش را بزند نتيجهاي نداشته و نظرهايمان را به هم نزديک نميکند.
** اتمام بازيهاي ليگ تا آخر سال به سود نمايندگان ايران در آسياست
وي با بيان اينکه فدراسيون با برگزاري چنين جلسهاي بايد ايدهها را جمعبندي کرده و تصميم نهايي را
بگيرد، ادامه داد: ايدهاي که تاج براي تمام کردن مسابقات ليگ و جام حذفي تا آخر سال، مطرح کرده علاوه بر اينکه براي تيم ملي فوقالعاده است، قطعا به سود نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا هم خواهد بود؛ چون آنها ميتوانند در فروردينماه تمام تمرکزشان را روي 4 مسابقه مرحله گروهي اين رقابتها بگذارند. اما باشگاههاي ديگر ممکن است بخاطر اينکه دوره رکودشان ميان 2 فصل ليگ برتر به حدود 3 ماه ميرسد، کمي ضرر کنند. البته فشرده شدن ادامه مسابقات ليگ هم ممکن است باعث اذيت برخي از تيمهاي ليگ باشد هرچند شرايط براي همه تيمها يکسان مي شود.
** پيش از جام جهاني 98 پرسپوليس را از ليگ کنار گذاشتند
جلالي در پاسخ به اينکه اگر بپذيرم باشگاهها بخاطر تيم ملي مقداري ضرر را بپذيرند و ضرر تيمهاي غيرآسيايي هم طولاني شدن دوره رکود ميان 2 فصل درنظر بگيريم، تراکتورسازي به عنوان يکي از آسياييها ميپذيرد ضررش در استفاده نکردن از بازيکنان ملي پوش در دو بازي پاياني مرحله گروهي ليگ قهرمانان باشد؟ به ايسنا گفت: همانطور که گفتم حل اين مسايل فقط از طريق برگزاري يک جلسه با حضور نمايندگان باشگاهها امکانپذير است. درباره تيمهاي آسيايي هم بايد نشستي با حضور نمايندگان اين تيمها و فدراسيون برگزار شود. يادم هست زمان جام جهاني 1998 ليگ با 17 تيم شروع و با 16 تيم تمام شد و تيم پرسپوليس بخاطر افزايش بيش از حد بازيهاي عقبماندهاش از ليگ کنار گذاشته شد و البته تصميم خوبي در آن زمان نبود. اگرچه بسياري از تيمها ضرر ميکنند اما بايد به يک تصميم اصولي و منطقي رسيد.
** مشکل هميشگي تيم اميد انتخاب سرمربياش نيست
اين کارشناس فوتبال همچنين درباره موضوع انتخاب سرمربي و تشکيل تيم ملي المپيک (اميد) هم اظهار کرد: هنوز هم مانند گذشته که در دورهاي کانديداي سرمربيگري اين تيم بودم، معتقدم بايد به تيم اميد نگاه ويژه داشت. اينکه سرمربي خارجي براي اين تيم انتخاب کنيم يا نکنيم جزو ويژه نگاه کردن به اين تيم نيست. طي 40 سال گذشته به دفعات مربيان ايراني و خارجي براي تيم اميد انتخاب شدند اما نتوانستيم به المپيک برويم! علت چيست؟ در تمام اين 40 سال تيم اميد مشکلات مشترکي داشته است!
** نداشتن متولي و سرگرداني، اصليترين مشکل تيم اميد است
جلالي افزود: اولين اصل تيم اميد مربي آن نيست بلکه اصليترين و ريشهاي ترين مشکل اين تيم نداشتن متولي است؛ چالشهاي مديريتي همواره باعث سرگرداني اين تيم شده است. دومين مشکل مساله سربازي و خروج از کشور بازيکنان تيم اميد است. سومين مشکل بحث در اختيار گذاشتن بازيکنان ملي پوش توسط باشگاههاست. هميشه باشگاهها براي دادن بازيکنان شان مشکل داشتند اما مسوولان مدام مربي عوض ميکردند! انتخاب سرمربي خوب موضوع مهمي است اما قطعا مشکلات تيم اميد با تعويض مربي حل نميشود. نميدانم چرا از گذشته درس نميگيريم.
** 36 روز بازيکنان را خواستم مخالفت شد اما الان کيروش همين را ميخواهد!
وي با اشاره به مسائل چند سال پيش زماني که يکي از کانديداي هدايت تيم اميد بود، به ايسنا گفت: به کفاشيان گفتم بايد به تيم اميد نگاه ويژه داشت؛ آن زمان درخواست کردم بازيکنان اين تيم را به مدت 36 روز در اختيار داشته باشم و اين بازيکنان از ليگ منفک شوند. آن درخواست را داشتم چون تيم قرار بود براي بازيهاي مقدماتي المپيک 2012 لندن آماده شود و پس از 36 سال به اين رقابتها راه يابد. الان کارلوس کيروش دقيقا همين درخواست را براي تيم بزرگسالان دارد و ميخواهد در زمان قابل توجهي بازيکنانش را در اختيار بگيرد! آن موقع با من برخورد کردند و درخواستم را نشدني دانستند اما الان فدراسيون از مواضع و درخواستهاي کيروش در راستاي منافع تيم ملي حمايت ميکند.
[h=1]شايد مقابل نيجريه هم حماسه ملبورن رخ دهد[/h]
[h=2]شايد اتفاقي مانند حماسه ملبورن و بازي با استراليا براي ما رقم بخورد و در روزي که به لحاظ فوتبالي روز خوبي برايمان باشد به مصاف نيجريه برويم.[/h]
رضا شاهرودي در خصوص فروش پيراهن پائولو مالديني به نفع امور خيريه اظهار داشت: بازي با ميلان که به شکل بدي برايم رقم خورد چون به دليل مصدوميت در دقيقه 2 بازي را ترک کردم اما به هرحال خوشحال شدم وقتي ديدم عوايد فروش پيراهن مالديني صرف کارهاي خيرخواهانه شده است. مطمئنا اگر من هم جاي پايان رافت بودم پيراهن مالديني را صرف امور خيرخواهانه ميکردم.
به نقل از تسنيم، بازيکن پيشين تيم ملي در مورد تيمهاي همگروه ايران در جام جهاني 2014 برزيل تصريح کرد: من هم دوست داشتم آرژانتين در گروهمان باشداما بدون تعارف بايد بگويم در گروه سختي قرار گرفتهايم و اگر با تيمهاي بزرگ بازيهاي تدارکاتي برگزار نکنيم در جام جهاني زنگ تفريح حريفان ميشويم وخيلي زود به ايران باز ميگرديم.
شاهرودي در ادامه خاطرنشان کرد: روي کاغذ و در قياس با 3 تيم ديگر گروهمان شانس چنداني براي صعود نداريم اما با کار زياد و برگزاري مسابقات جدي ميتوانيم به کسب نتيجه اميدوار باشيم، ضمن اينکه ميشود روي اتفاقات فوتبالي هم حساب کرد. اصلا شايد اتفاقي مانند حماسه ملبورن و بازي با استراليا براي ما رقم بخورد و در روزي که به لحاظ فوتبالي روز خوبي برايمان باشد به مصاف نيجريه برويم. ديداري که اولين بازي ما در گروهمان محسوب ميشود و ما با نتيجهگيري در آن، 3 امتياز ديدار اول را کسب کنيم که برايمان بسيار حائز
اهميت خواهد بود.
مدافع سابق تيم ملي و پرسپوليس در خصوص مسايلي که در روزهاي اخير راجع به رويارويي مسي و هاشم بيکزاده مطرح مي شود، خاطرنشان کرد: بيکزاده در برنامه زنده مسايلي را راجع به مسي مطرح کرد. الان هم من فکر ميکنم مشکلي پيش نيامده ودر واقع هاشم بيک زاده براي موفقيت بايد تمرکزش را روي بازياش بگذارد. مطمئنا او بدين ترتيب ميتواند پاسخگوي انتظار هواداران فوتبال در جام جهاني باشد.
[h=1]آشنايي با رقباي سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا[/h]
[h=2]تيم فوتبال سپاهان با قرار گرفتن در گروه مرگ ليگ قهرمانان آسيا با تيمهاي السد قطر، الاهلي امارات و الهلال عربستان ديدار ميکند.[/h]
تيم فوتبال سپاهان در گروه چهارم ليگ قهرمانان آسيا که از سوي کارشناسان به گروه مرگ لقب گرفته است با تيمهاي السد قطر، الاهلي امارات و الهلال عربستان پيکار ميکند.
به نقل از فارس، در زير به بررسي رقباي سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا ميپردازيم:
*الهلال عربستان
الهلال سرشناسترين تيم ليگ فوتبال عربستان است که با کسب قهرمانيهاي متعدد به عنوان پرافتخارترين باشگاه ليگ عربستان شناخته ميشود. اين تيم سال گذشته نيز در گروه مرگ در کنار استقلال قرار داشت که توانست به عنوان تيم دوم گروه پس از استقلال به مرحله يک هشتم نهايي صعود کند که در اين مرحله حريف لخوياي قطر نشد و خيلي زود از مسابقات کنار رفت.
الهلال سال قبل با کسب 56 امتياز در 26 مسابقه پشت سر الفاتح قرار گرفت و با حضور در جايگاه دوم جدول به کار خود پايان داد. اين تيم امسال نيز با کسب 26 امتياز از 12 مسابقه در جايگاه دوم جدول قرار گرفته است.
الهلال در سال 1336 تاسيس شد و سابقه کسب دو عنوان قهرماني آسيا را در کارنامه دارد. لقب اين تيم رهبران است. جدال آبيپوشان عربستاني با نمايندههاي ايراني همواره جذابيتهاي زيادي داشته است و بازيهاي زيبايي را در ليگهاي آسيايي رقم زده است. الهلال از حريفان خود در ورزشگاه 70 هزار نفري ملک فهد که اغلب به طور کامل پر نميشود ميزباني ميکند.
تياگو نوس برزيلي، کاسيلو اکوادوري، سونگ هوان چو کرهاي و هرماس مراکشي بازيکنان سرشناس الهلال هستند.
نوس با 9 گله زده خطرناک ترين مهاجم اين تيم و بازيکنان بسيار تکنيکي و سرعتي است.
سامي الجابر مهاجم گلزن سال هاي نه چندان دور الهلال و تيم ملي عربستان هدايت اين تيم را بر عهده دارد. الجابر بازيکن نام آشنايي براي فوتبالدوستان ايران بود.
*الاهلي امارات
الاهلي امارات يکي از تيمهاي مطرح ليگ اين کشور است. اين تيم براي فوتبالدوستان ايراني کاملا آشناست و بازيهاي علي کريمي ستاره فوتبال ايران در اذهان فوتبالدوستان در اين تيم همچنان وجود دارد.
فرهاد مجيدي، جواد کاظميان، مهرزاد معدنچي از ديگر بازيکنان ايراني هستند که سابقه پوشيدن اين تيم را در کارنامه دارند. الاهلي سال قبل با قرار گرفتن در رده دوم جدول ليگ امارات توانست مجوز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را کسب کند. اين تيم در فصل جاري در 9 بازياي که به ميدان رفته بدون باخت است و با کسب 7 پيروزي و دو تساوي با جمعآوري 23 امتياز در صدر جدول قرار دارد. الاهلي به شواليههاي سرخ معروف است که در ديدارهاي خانگي در ورزشگاه 18 هزار نفري راشد پذيراي رقيبان است.
هوگو ويانا اهل پرتغال، خيمنس اهل جمهوري چک، باتيستا ليبيانو و ژوسيل برزيلي بازيکنان لژيونر و بسيار خطرناک الاهلي هستند که کار را براي هر حريفي سخت مي کنند.
باتيستا با 189 سانتيمتر قد در ليگ امسال 9 گل به ثمر رسانده است. اين بازيکن 34 ساله برزيلي در ليگ سال قبل 24 گل به ثمر رساند تا معلوم شود چه بازيکن خطرناکي است.
آخرين حضور الاهلي امارات در ليگ قهرمانان آسيا به سال 2010 بازميگردد که اين تيم در آن مسابقات با مس کرمان همگروه بود و در نهايت با کسب تنها دو امتياز در رده چهارم جدول قرار گرفت و وداعي زودهنگام داشت.
هدايت اين تيم بر عهده اولاريو مربي 44 ساله اهل رماني است.
*السد قطر
حضور السد قطر در گروه چهارم فرصت خوبي براي زردپوشان اصفهاني فراهم کرده تا انتقام اتفاق تلخ سال 2011 را از اين تيم بگيرد. در آن سال سپاهان در ديدار رفت مرحله يک چهارم نهايي در صورتي که توانست حريف خود را يک بر صفر شکست دهد پس از پايان مسابقه با توجه به اينکه رحمان احمدي محروم بود اما در اين ديدار به ميدان رفته بود مسابقه سه بر صفر به سود اين تيم به پايان رسيد و پيروزي سپاهان در ديدار برگشت نيز راهگشاي اين تيم نشد و در نهايت وداعي تلخ در آن مسابقات داشت. اين در حالي بود که السد قطر با وجود دو شکستي که طي 90 دقيقه از سپاهان متحمل شد به مراحل بعد صعود کرد و توانست در پايان جام قهرماني را به خود اختصاص دهد.
السد سال گذشته با کسب 51 امتياز توانست قهرمان ليگ ستارگان قطر شود. هدايت اين تيم برعهده حسين اموتا است.
السد قطر در ليگ امسال با کسب 24 امتياز از 12 بازي در صدر جدول قرار دارد.
علي دايي، حميد درخشان، کريم باقري، مجيد نامجو مطلق و ... ستارگاني هستند که سابقه پوشيدن پيراهن اين تيم را دارند.
نکته بسيار جالب در تيم السد قطر حضور رائول گونزالس کاپيتان و ستاره سال هاي نه چندان دور باشگاه بزرگ رئال مادريد است البته اين مهاجم که در سالهاي پاياني فوتبال خود قرار دارد در ليگ قطر عملکرد خوبي نداشته و تاکنون تنها يک گل به ثمر رسانده است.
لئاندرو مهاجم برزيلي، جونگ سو لي بازيکن کرهاي، بالحاج مدافع الجزايري و حمزه نهاج بازيکن مراکشي از لژيونرهاي بسيار خطرناک و توانمند اين تيم قطري هستند. خلفان ابراهيم که با ثمر رساندن 7 گل يکي از کانديداهاي کسب آقاي گلي ليگ قطر است خطرناکترين مهاجم السد به حساب ميآيد.
گرگهاي قطري تاکنون در سال هاي 1988 و 2011 توانستند به قهرماني ليگ قهرمانان آسيا برسند و با خريدهايي که انجام دادند در پي کسب سومين عنوان قهرماني هستند. السد در ورزشگاه 15 هزار نفري جاسم بن حمد ميزبان حريفان خود است.
*سپاهان
سپاهان اصفهان در سالهاي اخير همواره در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته و هميشه نتايج خوبي کسب کرده است. اين تيم سال گذشته که با تيمهاي الاهلي عربستان، النصر امارات و الريان قطر هم گروه بود که نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد و وداعي زودهنگام با مسابقات داشت.
زلاتکو کرانچار سرمربي سپاهان در فصل جاري است. يکي از دغدغههاي اين مربي نداشتن مهاجم گلزن است که در پي همين مسئله اين تيم در مدت اخير موقعيتهاي زيادي را از دست داده است. سپاهان در ليگ امسال با مشکلات زيادي روبرو بوده و تاکنون که 18 مسابقه انجام داده با کسب 27 امتياز در رده ششم جدول قرار دارد. مسئولان اين تيم در حال مذاکره براي خريد دو مهاجم خارجي هستند تا بتوانند حضور قدرتمندي در آسيا داشته باشند.
محرم نويدکيا کاپيتان و جواهير سوکاي مهاجم اهل کرواسي سپاهان به دليل مصدوميت هنوز نتوانستند در فصل اخير براي سپاهان به ميدان بروند. کادر فني اين تيم اميد زيادي دارد تا با مرتفع شدن مصدوميت اين دو بازيکن طي يک ماه آينده بتواند با قدرت بيشتري پا به عرصه مسابقات بگذارد.
*زندگي سپاهان در گروه مرگ
حضور 4 تيم سرشناس آسيايي در اين گروه کارشناسان را به اين اجماع رساند که اين گروه را به نام مرگ نامگذاري کند. سال گذشته استقلال ديگر نماينده فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا در گروه مرگ قرار داشت که توانست به عنوان صدرنشين به مرحله بعد صعود کند. با توجه به تجربه فراوان سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا اين اميد وجود دارد تا اين تيم بتواند بر حريفان خود پيروز شده و از اين مرحله سربلند بيرون آيد.
هواداران سپاهان که به تيم خود لقب طوفان زرد را ميدهند اين اميد را دارند تا با استفاده از تجربيات سالهاي گذشته در گروه مرگ زندگي کرده و بر گرگها، شواليههاي سرخ و رهبران پيروز شوند.
برنامه بازيهاي سپاهان در اين فصل از ليگ قهرمانان آسيا به شرح زير است:
[h=1]فردا، جلسه کيروش با کفاشيان و نبي[/h]
[h=2]جلسه مشترک رئيس فدراسيون، سرمربي تيم ملي و دبيرکل فدراسيون فوتبال در خصوص برگزاري ديدارهاي تدارکاتي تيم ملي فردا برگزار ميشود.[/h]
بر اساس اعلام نبي؛ علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال، مهدي محمدنبي دبير کل فدراسيون فوتبال و کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان فردا (شنبه) در خصوص برگزاري ديدارهاي دوستانه تيم ملي جلسهاي را برگزار خواهند کرد.
به نقل از تسنيم، اين جلسه در دفتر کفاشيان برگزار خواهد شد و بحث اصلي کمپ تمريني تيم ملي پيش از جام جهاني است و همچنين در خصوص ديدارهاي دوستانه تيم ملي نيز بحث و گفتوگو خواهد شد.
[h=1]رحمان احمدي: داور يار تيم گسترش بود[/h]
[h=2]احمدي گفت: نود دقيقه تيم برتر ميدان بوديم تيم گشترش براي يک مساوي به اصفهان آمده بود و دست به هر کاري هم ميزدند و تا ميتوانستند روي زمين خوابيدند و داورم که يارآنها بود و پنالتي هاي ما را نگرفت .[/h]
دروازه بان تيم سپاهان در گفت و گو با ورزش سه افزود : متاسفانه مثل بازيهاي گذشته توپمان وارد گل نشد و همه کار انجام داديم اما گل نزديم با اضافه شدن محرم نويد کيا و سوکاي باز هم احتياج به بازيکن داريم که يکي از آنها همين بازيکن جديدمان که در خط حمله است و يک فوروارد ديگر هم قرار است که اضافه شود ولي خوب داريم رو به آخراي فصل مي رسيم و اگر همين جور ادامه داشته باشه هيچ شانسي براي قهرماني نداريم .
وي در مورد سوالي که از وي در مورد اضافه شدن دانيال داوري به ترکيب دروازبانان تيم ملي پرسيده شد جوابي نداد.
[h=1]عقيلي : موقعيتهاي زيادي داشتيم[/h]
[h=2]هادي عقيلي گفت: فکر کنم تيم ما خيلي خوب بازي کرد و موقعيت هاي زيادي داشتيم که نتوانستيم از آنها استفاده کنيم ولي در مجموع خوب بازي کرديم.[/h]
مدافع تيم فوتبال سپاهان در گفت و گو با ورزش سه در مورد اضافه شدن سوکاي و محرم نويدکيا افزود: به غير از اين دو نفر با توجه به وجود احتمال مصدوميت و براي تيمي که براي قهرماني در حال تلاش است احتياج به مهاجم و هافبک بازي ساز ديگري نيز داريم و بايد با نفرات کاملي باشيم به همين دليل در ماه ژانويه قرار است بازيکناني به تيم اضافه شوند که يکي از بازيکنان آسيايي قراردادش با تيم بسته شده و 15 ژانويه به بعد مي تواند براي تيم به ميدان برود.
وي در مورد شرايط آمادگي بدني خود و اميد به دعوت شدن به تيم ملي نيزافزود: من قبلا هم گفتهام ميتوانم بازي خوبي انجام بدهم وتلاش مي کنم در شرايط آمادگي خوبي باشم اما فکر نکنم آقاي کيروش قصد دعوت کردن من را به تيم ملي داشته باشد.
وي در مورد تيم سپاهان که در گروه مرگ قرار دارد گفت: در گروه نسبتا سختي قرار داريم ولي اينطور نيست که ما هم حريف دست و پا بسته اي باشيم تا آن موقع با آماده شدن مصدومين و خريد هاي جديد و اضافه شدن آنها به تيم راهي مسابقات خواهيم شد.
[h=1]نبي: کيروش به پست بازيکنان ورود نميکند[/h]
[h=2]دبير کل فدراسيون فوتبال گفت: بايد در جلسهاي با مديران باشگاهها صحبت کنيم و بهترين راه حل اين مسائل ايجاد تعامل است.[/h]
مهدي محمدنبي دبير کل فدراسيون فوتبال که در برنامه ورزش و مردم حضور پيدا کرده بود درباره حضور در مراسم قرعهکشي جام جهاني و دستاوردهاي سفر به برزيل گفت: حضور براي سومين بار در جام جهاني بعد از انقلاب اسلامي نشان از پيشرفت ورزش ما در اين دوران دارد.
وي ادامه داد: در طول مراسم قرعهکشي چندين بار در سالن همهمه ايجاد شد که يکي از آنها زماني بود که قرعه ايران در گروه آرژانتين قرار گرفت. در کنار آن مسئولان فيفا برخورد خوبي با ما داشتند. از طرفي کيروش که مربي شناخته شدهاي است با مربياني مانند دلبوسکه، کاپرلو و زيدان صحبت و مذاکره کرد.
نبي درباره بازديد از کمپ تيم ملي در برزيل گفت: يکي از نکات مثبت ما مکاني است که براي تيم ملي در برزيل انتخاب کردهايم که فاصله کمي تا فرودگاه و محل تمرين دارد. در کنار اين موضوعات امکاناتي که باشگاه کورنتيانس دارد، امکانات بسيار خوبي است. خوبي شهر سائوپائولو اين است که با توجه به مرکزيتي که دارد تا شهرهاي محل مسابقه ما با هواپيما يک ساعت فاصله دارد.
وي درباره اظهار خوشحالي کيروش از همگروهي با آرژانتين گفت: کيروش از گروهبندي خوشحال بود.
دبير کل فدراسيون فوتبال در خصوص اينکه ايران چقدر شانس صعود به مرحله دوم جام جهاني را دارد، گفت: اين موضوع بستگي به شرايط آمادگي تيم ملي دارد، اگر شرايط مطلوب باشد شانس صعود خواهيم داشت. بايد تمرين و تلاش کنيم تا در گروهمان موفق باشيم.
نبي درباره رفتار برخي از کاربران ايراني در يکي از شبکههاي اجتماعي در خصوص ليونل مسي و اينکه برنامه فدراسيون فوتبال براي دلجويي از اين بازيکن چيست، گفت: زبان فوتبال مرز ندارد و بازيکنان بزرگ متعلق به کشور خاصي نيستند. کاربراني که اين کار را انجام دادند حتما اين بازيکن را دوست دارند.
وي در خصوص پيشنهاد کاپلو براي برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي ايران به کيروش گفت: کاپلو قبل از مراسم قرعهکشي جلسهاي با کيروش داشت و پيشنهاد برگزاري ديداري دوستانه در 5 مارس (اسفند ماه) در يکي از شهرهاي روسيه داشت اما کيروش جواب منفي نداد و قبول اين پيشنهاد را منوط به قرعهکشي دانست البته بعد از قرعهکشي برنامه ما روي تيمهاي آفريقايي و اروپاي شرقي متمرکز خواهد بود.
نبي درباره جلسه با کيروش درباره برنامههاي ليگ و جام حذفي گفت: جلسه فرداي ما بررسي کمپ تيم ملي و مسابقات دوستانه است و ممکن است درباره ليگ و جام حذفي هم صحبت کنيم.
دبير کل فدراسيون فوتبال درباره نظر کيروش مبني بر اينکه با تيمهاي حاضر در جام جهاني ديدار دوستانه نخواهيم داشت، گفت: اين نظر به اين خاطر است که ممکن است در مراحل بعدي با آنها مواجه شويم.
مهدي محمدنبي با اشاره به موفقيتهاي تيم ملي فوتبال ساحلي گفت: رسانههاي برزيلي در حاشيه قرعهکشي جام جهاني از ما درباره علل موفقيت فوتبال ساحلي سؤال ميکردند که اين موضوع براي آنها جالب توجه بود.
دبير کل فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سؤال که برخي از آژانسهاي مسافرتي سفر به جام جهاني برزيل را با ارقامي حدود 50 تا 60 ميليون تومان اعلام ميکنند و آيا اين مسئله مورد تأييد فدراسيون است، اعلام کرد: فدراسيون فوتبال به هيچ وجه هيچ آژانسي را تحت نظارت ندارد. هواداران و مردم مراقب اين مسئله باشند و بيجهت با کسي قرارداد نبندند. اگر چنين مسئلهاي باشد در سايت فدراسيون اين موضوع را اعلام ميکنيم.
نبي در مورد اينکه فدراسيون کره جنوبي در سال 300 ميليون دلار بودجه ميبندد، عنوان کرد: به هر حال با اين هزينهاي که ما انجام ميدهيم ديگر نبايد به فکر کسب افتخارات باشيم بلکه بايد تنها به بقاء فکر کنيم. معلوم است که رقابت در چنين شرايطي سخت خواهد بود. آنها با اين هزينهها روند رو به رشدي را دنبال ميکنند. ما با استفاده از پتانسيلهاي فوتبالي که کمک زيادي ميکند توانستيم خودمان را در اين رقابت نگه داريم.
دبير کل فدراسيون فوتبال در مورد اينکه آيا کيروش ليست 50 نفره تيم ملي را اعلام کرده و گفته ميشود در اين ليست نام سيد مهدي رحمتي نيز موجود است، اظهار داشت: او هيچ ليستي را ارائه نکرده است.سرمربي تيم ملي قرار است امروز به ايران بازگردد.
وي در مورد اينکه آيا کارلوس کيروش اعلام کرده بازيکنان تيم ملي بايد در باشگاههاي خود در پستي که در تيم ملي بازي ميکنند، قرار بگيرند، عنوان کرد: بعيد ميدانم چنين اتفاقي افتاده باشد. کيروش به اين موضوع وارد نميشود چرا که اين مسئله فقط فضا را خراب ميکند. به سرمربيان و مديران باشگاهها هم ميگويم که کيروش به اين مسائل ورود نميکند. همه بايد با يکديگر تعامل داشته باشيم. خواسته کارلوس کيروش موفقيت تيم ملي است و بايد به او کمک کنيم.
نبي در مورد اينکه مسئله حضور بازيکنان در ليگ قهرمانان آسيا به کجا انجاميد، خاطر نشان کرد: ديروز در يک برنامه تلويزيوني علي فتحاللهزاده صحبت خوبي کرد. او گفت بايد در اين مورد جلسه بگذاريم تا صحبتها بيان شود، فکر ميکنم اين حرکت بسيار خوب باشد.
وي تأکيد کرد: برنامهريزان AFC اکثرا شرق آسياييها بودند. شما نگاه کنيد 90 درصد بازيکنان تيم ملي لژيونر هستند، ژاپن و کره نيز اين مسئله را به شکل ديگر دارند. آنها به اندازهاي که ما درگير تيم ملي هستيم اين مشغله را ندارند. يکي از نکاتي که مهدي تاج در جلسات AFC مطرح ميکرد همين مسئله بود که با اين برنامهريزي تيمهاي غرب آسيا متضرر ميشوند. در جلسه کميته مسابقات که پس از ژانويه برگزار ميشود، علي کفاشيان پيشنهاد خود را ارائه ميکند تا در برنامه تغييراتي به وجود بيايد. البته اگر اين مسئله تأييد شود در سال 2016 تغييرات رخ ميدهد و در سالهاي 2014 و 2015 برنامه تغيير نميکند و اين مسئله باعث ضرر و زيان تيمهاي غرب آسيا است
[h=1]لوکا بازيکن استراليايي را جواب کرد[/h]
[h=2]لوکا بوناچيچ به دليل ناراحتي کليه به تبريز نرفت.[/h]
نرفتن لوکا بوناچيچ با تيم ذوب آهن به تبريز بار ديگر ترديدها در مورد آينده کاري اين مربي را تشديد کرد و اين در حالي است که لوکا ناراحتي کليه را دليل خانه نشيني خود اعلام کرده است.
به نقل از تسنيم، اين مربي که روز چهارشنبه هم به تمرين نرفت، اعلام کرده بخاطر کليه درد زياد قادر به همراهي تيمش نيست. البته بوناچيچ تنها جامانده از سفر به تبريز نيست و محمد صلصالي هم به دليل کشيدگي مچ پا در آخرين تمرين و مصدوميت با ذوب آهنيها به تبريز نرفت.
به اين ترتيب ابراهيم تقي پور مرد اول کادر فني ذوب آهن در ديدار مقابل تراکتورسازي است و امروز اين تيم را هدايت خواهد کرد.
مارکو جسيس بازيکن استراليايي هم که در تمرينات ذوب آهن حضور داشت با نظر بوناچيچ ديپورت شد تا مسئولان اين باشگاه به دنبال انتخاب گزينههاي ديگر باشند.
[h=1]واکنش منصوريان به صحبت هاي آيت الهي[/h]
[h=2]عليرضا منصوريان طرح موضوع انتخاب سرمربي تيم اميد را اقدامي غيرحرفهاي و عليه منافع تيمش دانست و گفت: به کفاشيان گفتم از آيتاللهي بخواهد فعلا مصاحبه نکند چون به تيم من تنش وارد ميکند.[/h]
سرمربي تيم ملي فوتبال زير 22 سال با بيان اينکه برگزاري بازي تدارکاتي تيم ملي فوتبال زير 22 سال با تيم ملي کرهجنوبي در تاريخ هاي هشتم و سيزدهم ديماه قطعي شده است، گفت: همه سعي و تلاش ما اين است که تيم ملي زير 22 سال در شرايطي آماده شود که نه ليگ آسيب ببيند و نه تيم ملي بزرگسالان و نهايتا مجبور شديم براي استفاده از مليپوشان براي بازي با کره تصميمي بگيريم که منافع تيم ملي و باشگاهها تا حدودي در نظر گرفته شود.
** تنها بازيکنان تيمهايي که 3 ملي پوش در تيم زير 22 سال دارند را در هفته 21 ليگ آزاد ميکنيم
به نقل از ايسنا، وي درباره اين تصميم جديد خبر داد: طبق توافقي که با فدراسيون صورت گرفته است تمام مليپوشان تيم زير 22 سال براي بازي هشتم ديماه مقابل کرهجنوبي در اختيار ما خواهند بود و براي بازي 13 دي با توجه به همزماني با مسابقات ليگ، ما تنها بازيکنان تيمهايي که 3 يا 4 مليپوش را در تيم ملي زير 22 سال دارند، آزاد ميکنيم و بازيکنان تيمهايي که يک يا دو بازيکن در تيم ملي دارند، در اردوي ما باقي ميمانند. بنابراين ميتوانم بگويم براي 13 دي ما بازيکنان تيمهاي پرسپوليس، ذوبآهن و نفت تهران را آزاد ميکنيم و به جاي آنها 6 بازيکن جديد را به اردوي کيش اضافه خواهيم کرد.
سرمربي تيم ملي زير 22 سال در پاسخ به اينکه چرا هر سه بازيکن باشگاههاي ديگر را آزاد ميکنيد و آيا تيمهايي که يکي دو بازيکن دارند، اعتراض نميکنند؟ به ايسنا گفت: خير. چنين چيزي امکان ندارد چون اين قانون فوتبال و فدراسيون است. بازيکنان باشگاههايي که يک يا دو بازيکن در تيم ملي دارند، را ميتوانيم نگه داريم اما در مورد بيش از دو بازيکن بايد شرايط باشگاهها را هم در نظر گرفت که ما هر 3 بازيکن را آزاد خواهيم کرد.
** بحث انتخاب سرمربي تيم اميد مسکوت شود
منصوريان در پاسخ به اينکه چه نظري درباره موضوع انتخاب سرمربي جديد تيم المپيک (اميد) در اين مقطع داريد، اظهار کرد: تيم اميد ايران در حال حاضر همين تيمي است که در اختيار من است. به علي کفاشيان هم گفتم بهترين و منطقيترين راه حل اين است که در اين مقطع زماني موضوع انتخاب سرمربي تيم اميد مطرح نشده و هيچ بحثي درباره المپيک به ميان نيايد چون تيم ما آسيب ميخورد. اصلا تمام اهداف و برنامهريزيهاي ما تحتالشعاع قرار ميگيرد. مطرح شدن تشکيل تيم اميد جز ايجاد تنش و ناآرامي در تيم من ثمره ديگري ندارد.
** به کفاشيان گفتم از آيتاللهي بخواهد فعلا مصاحبه نکند
وي با اشاره به صحبتهاي آيتاللهي درباره انتخاب سرمربي تيم،گفت: به کفاشيان گفتم که از آيتاللهي بخواهد فعلا در اين باره مصاحبه نکند. گفتم اين همه صبر کرديد، در اين يکي دو ماه هم به صبرتان ادامه دهيد تا تيم ما با آرامش در بازيهاي زير 22 سال عمان شرکت کند. من اعتقاد دارم دست فدراسيون براي انتخاب سرمربي بايد باز باشد اما تنها خواستهام اين است که ديگر اين مصاحبهها را انجام ندهند تا شان سرمربي و کادر فني تيم زير 22 سال حفظ شود، هرچند جايگاه بنده در نزد بازيکنان و ساير اعضاي تيمم مشخص و ثابت است.
** در گروه مرگ هستيم، نگذاريد به تيم ما تنش وارد شود
سرمربي تيم زير 22 سال با بيان اينکه بهتر است موضوع نام سرمربي تيم اميد پس از بازيهاي عمان رسانهاي شود، افزود: فدراسيون ميتواند تمام برنامههايش را پيش ببرد و فقط انتخاب و نام سرمربياش را فعلا رسانهاي نکند. يادم ميآيد در شب بازي ايران و عراق در سال 2011 اعلام شد فدراسيون به دنبال سرمربي تيم ملي پس از جام ملتهاست! باور کنيد همين موضوع ناخواسته تنشي را به تيم ما وارد کرد. تيم ملي زير 22 سال در گروه مرگ قرار گرفته است پس بهتراست هيچ کسي مصاحبهاي نکند تا شائبه اتفاقي که سال 2011 براي تيم ملي بزرگسالان افتاد اکنون براي من بوجود نيايد.
** آدم بدبرداشتي هستم و نبايد در ذهنم شائبه درست کنند!
منصوريان با تاکيد بر اينکه آوردن نام سرمربي تيم المپيک 2016 در اين مقطع يک اقدام غيرحرفهاي است، گفت: خيلي راحت ميگويم من آدم بدبرداشتي هستم. اگر آرامش تيم بخاطر طرح اين موضوعها برهم بريزد آن را اعلام خواهم کرد. فدراسيون ميتوانست شش يا هشت ماه پيش دست به اين کار بزند و هيچ کسي هم اعتراضي نميکرد. 20 ماه است اين خانواده را حفظ کرديم و آرامش در آن حرف اول را ميزند. اردوهاي ما بر پايه موضوعات علمي، فني، روحي و رواني برگزار ميشده و اکنون از نظر رواني تهديد ميشويم. کفاشيان و زيرمجموعهاش بايد حافظ منافع تيم ما در بازيهاي عمان باشند. پس اقدامهاي آماتوري را از فوتبال جدا کنيم. من حرفم را زدم و قضاوت با مردم است.
** آيا ميتوانيد الان درباره سرمربي تيم ملي در جام جهاني 2018 صحبت کنيد؟
وي با بيان اينکه از الان که نبايد درباره سرمربي تيم ملي در جام جهاني 2018 روسيه صحبت شود، ادامه داد: الان تيم ملي بزرگسالان ما براي حضور در جام جهاني 2014 برزيل آماده ميشود و کارلوس کيروش سرمربي آن است. آيا درست است از الان درباره سرمربي تيم ملي براي جام جهاني 2018 روسيه صحبت کنيم و بخواهيم سرمربياش را معرفي کنيم؟ آيا اين اقدام در آستانه جام جهاني به تيم ملي تنش وارد نميکند؟ آن وقت چطور انتظار داريم کيروش با آرامش به کارش ادامه دهد؟ پس مشخص است اين اقدام اصلا حرفهاي نيست. فکر مي کنيد اگر از الآن درباره انتخاب سرمربي تيم ملي براي جام جهاني 2018 صحبت کنيد کي روش آرام مي نشيند و اعتراض نمي کند؟! عين اين اتفاق الآن براي من افتاده است اما به خاطر منافع تيم ملي زير 22 سال سکوت کرده ام و بهتر است مسئولان و مردم در اين باره قضاوت کنند.
سرمربي تيم ملي زير 22 سال در واکنش به اينکه شايد موضعگيري آيتاللهي و فدراسيون به اين خاطر است که شما هدايت تيم زير 22 سال را برعهده داريد و اين تيم جايگاهي جداگانه از تيم اميد دارد، گفت: تمام بازيکنان تيم ما زير 22 سال هستند و سن تيم اميد زير 23 سال است. بنابراين من بازيکنان تيم اميد را در اختيار دارم و تيم من تيم ملي اميد است. صحبت از سرمربي تيمي که قرار است چندين سال ديگر تيم اميد شود منطق ندارد و حرفهاي نيست.
** تيمي با هدف آمادهسازي براي المپيک 2016 به بازيهاي عمان نميآيد
منصوريان همچنين در پاسخ به اينکه آيا ساير تيمهاي ملي در بازيهاي عمان با تيمهايي که قرار است براي المپيک 2016 آماده شوند به ميدان ميآيند يا تمامي آنها بازيکنان نزديک به 22 سال دارند، تصريح کرد: شما تيمهاي بازيهاي عمان را دقيق بررسي کنيد. ببينيد ژاپن با چه بازيکناني به ميدان ميآيد. مطمئن باشيد 80 درصد بازيکنان تيم ژاپن در بازيهاي عمان را در جام ملتهاي 2015 استراليا خواهيد ديد. يعني آنها در تيم زير 22 سالشان حضور دارند تا پشتوانهاي باشند براي تيم ملي بزرگسالان جام ملتها. بنابراين ديدگاه تيمها به بازيهاي عمان آماده سازي بازيکنان جهت جام ملتهاست نه المپيک 2016 ريودوژانيرو!
منصوريان در پايان با بيان اينکه بازي تيم ملي زير 22 سال مقابل کره جنوبي در ساعت 17:30 روزهاي هشتم و سيزدهم دي ماه در کيش برگزار مي شود به ايسنا گفت: جا دارد از علي کفاشيان به خاطر فراهم کردن اين مسابقه تدارکاتي تشکر کنم. رئيس فدراسيون با رايزني هايي که با رئيس فدراسيون کره جوبي انجام داد، توانست از آن ها براي حضور در ايران دعوت کند و رئيس فدراسيون کره جنوبي کمال همکاري را با کفاشيان داشت.
[h=1]ديدار تراکتورسازي و ذوبآهن برگزار ميشود[/h]
[h=2]ديدار 2 تيم تراکتورسازي تبريز و ذوبآهن امروز برگزار ميشود، اما احتمال تاخير در آغاز اين بازي وجود دارد.[/h]
بارش برف در استان آذربايجان شرقي برگزاري ديدار امروز تراکتورسازي تبريز و ذوبآهن را در هالهاي از ابهام قرار داده بود، اما بنا بر اعلام مسئولان هيئت فوتبال استان آذربايجان شرقي اين ديدار امروز برگزار خواهد شد.
به نقل از تسنيم، برفروبي از چمن ورزشگاه يادگار امام (ره) آغاز شده و مسئولان برگزاري اين ديدار تلاش ميکنند اين ديدار را در زمان مقرر برگزار کنند، اما با اين حال احتمال تاخير در برگزاري ديدار تراکتورسازي و ذوبآهن وجود دارد.
طبق برنامه اعلام شده قبلي از سوي سازمان ليگ اين ديدار قرار است ساعت 15 برگزار شود.
[h=1]حيدري: بازي با فجر آسان نيست[/h]
[h=2]هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: هيچ مشکلي براي حضور در بازي مقابل فجر ندارم و اميدوارم بهترين بازي ها را براي استقلال انجام دهم.[/h]
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، خسرو حيدري در خصوص بازي با فجرسپاسي شيراز اظهار داشت: بازي با فجر آسان نيست و مثل همه بازيها سختي خاص خودش را دارد. از اينرو تلاش ميکنيم تا بتوانيم عملکرد خوبي را در اين ديدار داشته باشيم.
حيدري افزود: البته ما در دور رفت بعد از بازي با سپاهان مقابل فجرسپاسي قشنگترين بازيمان را انجام داديم و اميدواريم فردا هم بتوانيم آن بازي رفت را تکرار کنيم.
بازيکن استقلال در ادامه با دعوت از هواداران استقلال براي حضور در ورزشگاه گفت: استقلال شرايط حساسي دارد و حضور هواداران در ورزشگاه خيلي ميتواند به ما کمک کند. اميدواريم با حضور بيشتر آنها در استاديوم بتوانيم بازيهاي بهتري را از خود به نمايش بگذاريم تا با کسب امتيازات خانگي به صدر جدول برسيم.
حيدري در خصوص شرايط خود گفت: خوشبختانه شرايطم خيلي خوب است و هيچ مشکلي براي به ميدان رفتن ندارم. اميدوارم بتوانم بهترين بازيها را براي استقلال انجام دهم.
اين بازيکن در ارتباط با گروهبندي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: تجربيات سال قبل خيلي ميتواند در اين فصل به ما کمک کند. خوشبختانه ما سابقه بازي با سه تيم همگروهمان را داريم و اميدوارم امسال بتوانيم تا فينال آسيا راه پيدا کنيم.
وي در پايان در خصوص ميزباني استقلال مقابل ملوان در جامحذفي گفت: خيلي خوب شد که در مرحله بعد ميزبان شديم چرا که بازي در زمين انزلي در زمستان خيلي سخت است. با توجه به اينکه ما در اين بازي ميزبان هستيم بايد از بازي در ورزشگاه آزادي استفاده لازم را ببريم تا با شکست دادن ملوان به دور بعد صعود کنيم.