• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال ایران

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]پرسپوليس مس را شش‌تايي کرد[/h]
[h=2]تيم فوتبال پرسپوليس با شش گل مس را در کرمان در هم کوبيد تا موقتا به صدر جدول راه پيدا کند.[/h]
00945305.jpg

تيم هاي فوتبال مس کرمان و پرسپوليس تهران از ساعت 15 امروز (جمعه) در چارچوب هفته هفدهم ليگ برتر در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان به مصاف هم رفتند که اين ديدار در پايان با نتيجه‌ي شش بر صفر به سود پرسپوليس خاتمه يافت.

به نقل از ايسنا، گل‌هاي پرسپوليس در اين ديدار را محسن مسلمان، مهرداد کفش‌گري، محمدرضا خلعتبري، سيد مهدي سيدصالحي، پيام صادقيان و فرزاد حاتمي به ثمر رساندند.

* گزارش نيمه اول:

در دقايق آغازين بازي که دو تيم به محک زدن يکديگر مي‌پرداختند اشتباه شيث رضايي کار دست تيم ميزبان داد. مدافع سابق پرسپوليس در حالي که بايد توپ را از منطقه دفاعي زمين مس عبور مي‌کرد، آن را تقديم سيد صالحي کرد و حمله پرسپوليسي‌ها روي پاس محمدرضا خلعتبري و شوت محسن مسلمان به گل ختم شد.

بازي در ادامه اغلب در ميانه‌هاي ميدان دنبال مي‌شد تا اين که مهرداد کفشگري روي توپ ارسالي از کنار خط طولي و در حالي که توپ روي پاي چپ و غير تخصصي‌اش بود از پشت محوطه جريمه شوت سرکشي را روانه دروازه‌ رودباريان کرد تا با باز شدن دروازه مس گل دوم پرسپوليس به ثمر برسد.

شاگردان پرويز مظلومي نيز براي جبران دو گل خورده چندين بار به قلب خط دفاعي پرسپوليس زدند، اما تنها ضربه ادينيو از روي نقطه کاشته تنها موقعيت خطرناک مس بود.

سيد صالحي نيز در دقيقه‌ 36 مي توانست روي شوت از پشت محوطه جريمه براي سومين بار دروازه‌ مس را باز کند، اما جاي گيري خوب رودباريان مانع از اين اتفاق شد.

ادينيو مي‌توانست روي يک کار ايستگاهي دروازه تيم حريف را باز کند، اما ضربه او راهي به دروازه پيدا نکرد.

روي غفلت مدافعان پرسپوليس، مس مي‌توانست اختلاف را کم کند، اما ادينيو از فرصت استفاده نکرد، ضمن اين که بازيکنان مس معتقد بودند که بايد يک ضربه پنالتي به سود اين تيم اعلام مي‌شد.

در سوي مقابل بنگر نيز مي‌توانست اختلاف را بيشتر کند اما ضربه بي‌دقت او از کنار دروازه بيرون رفت.

* گزارش نيمه دوم:

پرسپوليسي‌ها در اين نيمه همچون نيمه نخست بازي را توفاني آغاز کردند و محمدرضا خلعتبري موفق شد در دقيقه 47 روي پنالتي که سيدصالحي گرفته بود، گل سوم تيمش را به ثمر برساند. بعد از اين گل بازي به مدت پنج دقيقه متوقف شده بود؛ چرا که پرويز مظلومي به پنالتي گرفته شده اعتراض داشت و مي‌خواست تيمش را بيرون بکشد. با اين حال بازي با وساطت ناظر فدراسيون و مديرعامل باشگاه مس دنبال شد و در حالي که کرماني‌ها براي جبران گل‌هاي خورده جلو کشيده بودند رضا حقيقي در دقيقه 68 با دادن پاس در عمق به مهدي سيدصالحي او را در موقعيت تک به تک با دروازه‌بان قرار داد. مهاجم پرسپوليس نيز از اين موقعيت نهايت استفاده را برد و با ضربه‌اي محکم توپ را به کنج دروازه‌ي رودباريان فرستاد تا شاگردان علي دايي با 4 گل از مس پيش بيفتند.

ادينيو بازيکن برزيلي مس جزو معدود بازيکناني بود که در دقايق باقي‌مانده نهايت تلاشش را مي‌کرد تا تيمش با نتيجه‌اي آبرومندانه زمين را ترک کند. او يک بار با شوتي سرکش، نيلسون کوريا را مجبور به واکنش کرد. اين شوت ادينيو توسط دروازه‌بان پرسپوليس راهي کرنر شد.

مسي‌ها که ديگر چيزي براي از دست دادن نداشتند بي‌محابا دست به حمله مي‌زدند. در چنين شرايطي پرسپوليسي‌ها نيز از غفلت مدافعان کرماني نهايت استفاده را بردند و اين بار روي حرکت پيام صادقيان به گل پنجم رسيدند. بازيکن ريزنقش پرسپوليس با نفوذ به قلب دفاع مس از زاويه‌ي بسته شوتي را راهي دروازه‌ي مس کرد تا گل پنجم پرسپوليس به ثمر برسد.

پرسپوليس چندين بار فرصت اين را داشت تا گل ششم را به ثمر برساند، اما بهترين فرصت را صادقيان در حالت تک به تک با دروازه‌بان از دست داد. در حالي که نزديک به 9 دقيقه بازي متوقف شده بود و چندين تعويض هم انجام شده بود و چند بار بازيکنان نيز مصدوم شده بودند، داور تنها شش دقيقه زمان تلف‌شده اعلام کرد. در وقت‌هاي اضافه سرانجام فرزاد حاتمي با شوتي محکم و دقيق براي ششمين بار دروازه رودباريان را فرو ريخت.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]پيروزي فولاد و راه‌ آهن و توقف نفت تهران[/h]
[h=2]در هفته هجدهم و ليگ برتر فولاد خوزستان و راه آهن سورينت به پيروزي رسيدند و نفت تهران در خانه متوقف شد.[/h]
00945565.jpg

در ادامه هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال سه مسابقه به صورت همزمان از ساعت 15 آغاز شد. نتايج اين ديدار ها به شرح زير است:

نفت تهران صفر - داماش گيلان صفر

ملوان صفر - راه آهن سورينت يک

گل‌ها: امين منوچهري دقيقه 67

فولاد خوزستان 2 - صباي قم صفر

گل‌ها: بختيار رحماني دقيقه 26 و اميد خالدي 90+2

در دقيقه 65 اکبر صادقي از صبا اخراج شد

فولاد خوزستان با اين پيروزي 32 امتيازي شد و به رده چهارم جدول صعود کرد. راه آهن با اين پيروزي 17 امتيازي شد و به رده با يک پله صعود به رده دوازدهم جدول رسيد. نفت تهران 33 امتيازي شد و به دليل تفاضل گل کمتر به رده سوم رسيد.

فولاد خوزستان بعد از 6 هفته توانست به پيروزي برسد و راه آهن نيز مدت زيادي بود در ناکامي به سر مي برد.

نفت تهران در صورت پيروزي فرصت حضور در صدر جدول را پيدا مي کرد.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]صادقيان و سالاري‌پور بهترين‌هاي فني و اخلاق[/h]
[h=2]صادقيان از پرسپوليس و فرهاد سالاري‌پور از مس به عنوان بهترين‌هاي ديدار اين دو تيم انتخاب شدند.[/h]
00945332.jpg

تيم‌هاي پرسپوليس و مس کرمان در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان به مصاف هم رفتند که اين ديدار پرجنجال با شش گل به سود شاگردان دايي خاتمه يافت.

به نقل از ايسنا، در پايان اين ديدار پيام صادقيان به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد و جايزه بازيکن اخلاق نيز به فرهاد سالاري‌پور از مس رسيد.

چند تن از بازيکنان پرسپوليس هم بعد از اتمام بازي پيراهنشان را درآوردند و به سمت هواداران پرتاب کردند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]واکنش ايرانمنش به اخراج مظلومي[/h]
[h=2]مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: وقتي سر يک تيم را مي‌بُرند مربي ناراحت مي‌شود و اين چنين اعتراض مي‌کند.[/h]
00946113.jpg

اکبر ايرانمنش در مورد شکست 6 بر صفر تيمش مقابل پرسپوليس گفت: خودتان ديديد وضعيت چطور بود و ديگر حرفي باقي نماند.

به نقل از فارس، وي در مورد عملکرد داور عنوان کرد: صد در صد به داوري اعتراض داريم يک پنالتي براي ما نگرفتند و وقتي دروازه‌بان ما توپ را دريافت کرد خطاي پنالتي اعلام کردند. وقتي دو پنالتي به يک تيم داده مي‌شود ديگر همين اتفاقات مي‌افتد. به هواداران حق مي‌دهم اعتراض داشتند. آنها بسيار محترم بودند که حرکت بدي انجام ندادند.

مديرعامل مس کرمان در مورد اينکه وقتي بازيکنان قصد خروج از زمين را داشتند چه چيزي به آنها گفت، عنوان کرد: به هر حال به بازيکنان گفتم بايد به بازي ادامه دهند.

ايرانمنش در مورد رفتارهاي مظلومي که باعث اخراج او شد، خاطرنشان کرد: وقتي سر يک تيم رامي‌بُرند اين چنين ناراحت مي‌شود و اين اتفاقات رخ مي‌دهد.

وي در پايان تاکيد کرد:‌ وقتي داور اين تصميم را مي‌گيرد چه کاري مي‌توانيم انجام دهيم. نمي‌خواهم به کسي بي‌احترامي کنم اما شانس آورديم که امروز اتفاقي نيفتاد. هر کسي حق و ناحق مي‌کند. بايد پاسخگوي اين مسئله باشد. داور بايد مسبب تحريک احساس مربيان و هواداران پاسخگو باشد نه اينکه فقط باشگاه را محروم کنند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]عسگري درباره بازي مس و پرسپوليس حرف نزد[/h]
[h=2]ناظر ديدار مس کرمان و پرسپوليس گفت: نمي‌توانم در مورد اتفاقات بازي صحبت کنم و اين موضوعات را به فدراسيون گزارش مي‌کنم.[/h]
00940696.jpg

حسين عسگري در گفت‌وگو با فارس، در مورد اعتراض باشگاه مس کرمان به داوري و اينکه آيا تصميمات داور درست بود، گفت: نمي‌توانم به عنوان ناظر بازي در ارتباط باعملکرد داور صحبت کنم. وظيفه دارم اتفاقات مسابقه را به فدراسيون و کميته انضباطي گزارش کنم.

وي تاکيد کرد که ناظر بازي نمي‌تواند اين مسئله را در مصاحبه‌ها مطرح کند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]گل‌محمدي: وقت‌کشي بازي را زشت کرد[/h]
[h=2]سرمربي تيم نفت تهران گفت: داماشي‌ها وقت‌کشي کردند و متاسفانه داور مسابقه هيچ توجهي به اين موضوع نکرد.[/h]
00944264.jpg

يحيي گل‌محمدي بعد از تساوي بدون گل مقابل داماش گيلان گفت: واقعا متاسفم. در شرايطي که فوتبال به سمت سرعتي شدن پيش مي‌رود تا تماشاگران لذت بيشتري ببرند بازيکنان داماش وقت‌کشي کردند و داور هم به اين قضيه توجهي نکرد. اين بازي دست کم 7 دقيقه وقت اضافي داشت که متاسفانه به اين موضوع توجه نشد.

به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: به طور کلي بازي خوب را شاهد بوديم اما واقعيت اين است که اين بازي يک طرفه به نفع ما بود. موقعيت‌هايي را براي گل زدن به دست آورديم اما در ضربات آخر بي‌دقتي کرديم. تيم داماش با تشکيل لايه‌هاي زياد دفاعي کار ما را براي رسيدن به گل سخت‌تر کرده بود.

سرمربي تيم نفت خاطر نشان کرد: در کل از نتيجه راضي نيستم ولي از عملکرد و تلاش بچه‌ها رضايت دارم. به هر حال همان طور که اشاره شد وقت‌کشي‌هاي تيم حريف بازي را زشت کرده بود و واقعا از اين موضوع متاسفم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]مظلومي به نشست خبري نيامد[/h]
[h=2]پرويز مظلومي در نشست خبري بعد از بازي با پرسپوليس شرکت نکرد.[/h]
00032633.jpg

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان پس از شکست سنگين تيمش برابر پرسپوليس در نشست خبري حاضر نشد و به جاي او آتيلا حجازي دستيارش پاسخگوي سوالات خبرنگاران شد.

به نقل از ايسنا، مظلومي پس از اين‌که داور براي پرسپوليس پنالتي گرفت به تصميمش اعتراض کرد و از زمين مسابقه اخراج شد.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]حقيقي: طلسم پرسپوليس شکست[/h]
[h=2]بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: طلسم نتيجه نگرفتن پرسپوليس در خارج از خانه با پيروزي پرگل مقابل مس کرمان شکسته شد.[/h]
00945751.jpg

رضا حقيقي درباره پيروزي 6 بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان گفت: راحت تر از چيزي که فکر مي‌کرديم در اين ديدار به پيروزي رسيديم و همه چيز به نفع ما رقم خورد.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: اين پيروزي را به هواداران و مديريت باشگاه پرسپوليس تبريک مي‌گويم چون بااين برد پرگل طلسم نتيجه نگرفتن پرسپوليس در خارج از خانه شکسته شد و پيروزي شيريني به دست آمد.

بازيکن پرسپوليس در خصوص قضاوت داوران در اين ديدار گفت:‌ نمي‌گويم داور به نفع ما قضاوت کرده است؛ اما قضاوت داوران به ضرر ما هم بوده است. نمي‌توانم در اين رابطه اظهار نظر کنم و کارشناسان بايد نظر بدهند. ما يک سر و گردن بالاتر از مس بوديم و نبايد اين پيروزي را با اين صحبت‌ها کمرنگ کنيم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]دايي: داوري به اين خوبي نديده بودم[/h]
[h=2]سرمربي پرسپوليس گفت: نه تنها صالحي بلکه بزرگتر از او هم نمي‌تواند با چنين لحني حرف بزند و بگويد دايي تنبيه پذير نيست.[/h]
00943846.jpg

علي دايي پس از پيروزي 6 بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان در نشست خبري گفت: بازي را خوب شروع و در همان دقايقي ابتدايي از اشتباه دفاع مس به نحو احسن استفاده کرديم و به موقع گل را به ثمر رسانديم. در دقيقه 15 بازي هم توانستيم گل دوم را به ثمر برسانيم که اين مسئله کمک کرد تا بتوانيم حاکم بازي شويم.

به گزارش تسنيم، وي ادامه داد: در نيمه دوم با صحبت‌هايي که در رختکن انجام داديم مطمئن بودم مس رو به بازي انتحاري مي‌آورد و از تاکتيک توپ‌هاي بلند استفاده مي‌کند اما خوشبختانه بچه‌ها هوشمندانه بازي کردند و در اکثر دقايق مسابقه حاکم مسابقه بودند. امروز روزي بود که توپ‌هاي ما گل شد. فوتبال همين است يک روز مي‌بري و يک روز مي‌بازي. من به تمام اعضاي تيم مس هم خسته‌ نباشيد مي‌گويم اما به نظر من امروز روز ما بود.

سرمربي پرسپوليس با بيان اينکه عملکرد داور اين بازي بسيار خوب بوده، تصريح کرد: به نظر من قضاوت اين بازي در چند سال اخير جزو بهترين داوري‌ها بوده و داور مسابقه محکم و قاطع سوت مي‌زد. حتي خود من هم در اين چند سال داوري به اين صورت نديده بودم.

دايي درباره اتفاقاتي که بعد از گل سوم پرسپوليس بوجود آمد و منجر به اخراج پرويز مظلومي شد گفت: فکر مي‌کنم اتفاقات برعکس چيزي شد که آقايان فکر مي‌کردند. خوشبختانه بچه‌هاي ما حرفه‌اي‌تر و باهوش‌تر بودند و اسير اين ترفند نشدند. در ادامه هم تمام نبض بازي در دست ما بود و توانستيم سه گل ديگر هم بزنيم.

وي اظهار داشت: سال قبل که من با راه‌آهن به کرمان آمدم در اوج شايستگي 4 بر صفر شکست خوردم اما امروز آن روي فوتبال خودش را به ما نشان داد. خدا را شکر تيمم برنده شد. من منکر زحمات مس نمي‌شوم اما اتفاقات دست به دست هم داد تا اين نتيجه رقم بخورد. بايد بگويم به طلسم هيچ اعتقادي ندارم و بچه‌ها تلاش کردند. ما از همان ابتداي فصل تمريناتمان را به خوبي دنبال مي‌کنيم و جابجايي‌هاي نيم‌فصل هم باعث شد تا به هارموني خوب برسيم و اين بازي را با يک نتيجه خوب پشت سر بگذاريم.

دايي درباره برتري پرسپوليس در اين بازي خارج از خانه و نتيجه نگرفتن اين تيم در بازي‌هاي قبلي به غير از ورزشگاه آزادي گفت: در استاديوم آزادي راحت‌تر بازي مي‌کنيم چرا که بازيکنان تيم ما تکنيکي هستند و سعي مي‌کنيم بازي خود را روي زمين انجام دهيم. در واقع تنها زميني که مي‌توانيم اين کار را به خوبي روي آن انجام دهيم ورزشگاه آزادي است و به همين خاطر نتايج بهتري در آن ورزشگاه گرفته‌ايم.

وي اضافه کرد: شايد در شهرستان‌ها شکست خورديم اما اين بار با نتيجه خوبي پيروز شديم و برخلاف هميشه که مشکل داشتيم توانستيم بازي را به خوبي به سود خود خاتمه دهيم.

سرمربي پرسپوليس در واکنش به اظهارات صالحي رئيس کميته استيناف در برنامه تلويزيوني و اينکه گفته است دايي تنبيه‌پذير نيست، اظهار داشت: صحبت‌هاي او را گوش نکردم چرا که وقت خود را براي يک برنامه تلويزيوني و صحبت‌هاي صالحي نمي‌گذارم و براي پرسپوليس وقت خواهم گذاشت و تلاش مي‌کنم. آنچه برايم مهم است و فکر و ذکر خود را به آن اختصاص مي‌دهم پرسپوليس است و خداراشکر که اين برنامه را نديده‌ام.

دايي ادامه داد: مي‌دانم صالحي و ديگران چه برنامه‌ريزي‌ را آغاز کرده‌اند اما نه تنها صالحي بلکه بزرگتر از او هم نمي‌تواند با چنين لحني حرف بزند و بگويد دايي تنبيه پذير نيست. هرکسي بايد حد و حريم خودش را رعايت کند و نبايد تنها به خاطر اينکه صالحي رئيس کميته استيناف است با چنين لحني حرف بزند.

وي خاطرنشان کرد: مدارک خود را هفته آينده ارائه مي‌کنم و پاسخ صحبت‌هاي صالحي را با اين مدارک خواهم داد. من از حق تيم خودم دفاع مي‌کنم. علي دايي حرف زده و چند وقت ديگر نتايج آن مشخص خواهد شد. به خاطر دفاع از پرسپوليس حرف حق زدم اما گل بود به سبزه هم آراسته شد. آنها تنها علي دايي را محروم نمي‌کنند و به دايي ضربه نمي‌زنند بلکه پرسپوليس و 30،40 ميليون هوادار آن را ناراحت کرده و به آنها ضربه مي‌زنند.

سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد: ببينيد چه کساني حرف‌هاي بدتر از اين را زدند و در مصاحبه با خبرگزاري‌ها در شبکه‌هاي تلويزيوني چه صحبت‌هايي را مطرح کردند. دايي يک‌پنجم آنها را مطرح نکرده است من را اين همه جريمه نقدي و محروم کردند اما با اين کارها تنها به هواداران پرسپوليس و علاقه‌مندان اين باشگاه ضربه مي‌زنند.

وي در پايان گفت: علي دايي حق است و حقانيت صحبت‌هايم ثابت خواهد شد.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]واکنش رويانيان به اظهارات صالحي[/h]
[h=2]مديرعامل باشگاه پرسپوليس ضمن اعلام پرداخت مطالبات باشگاه عجمان و تبريک برد پرسپوليس به اعضاي کادرفني، تيم و هواداران تاکيد کرد: رييس کميته استيناف بايد پاسخگوي بي احترامي خود به علي دايي باشد و باشگاه پرسپوليس اين موضوع را قويا پيگيري خواهد کرد.[/h]
00945232.jpg

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محمد رويانيان صبح روز چهارشنبه به منظور مذاکرات نهايي با باشگاه عجمان راهي دبي شده بود در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس از پرداخت بخشي از مطالبات باشگاه عجمان خبر داد و گفت: با مساعدت و لطف آقاي هدايتي که جا دارد از ايشان تقدير و تشکر کنيم بخشي از مطالبات باشگاه عجمان بابت رضايت نامه محمدرضا خلعتبري پرداخت شد و براي پرداخت بخش ديگري از آن نيز توافقات بسيار خوبي داشتيم و در آينده نزديک تسويه حساب خواهيم کرد.

محمد رويانيان که براي بازگشت به ايران در فرودگاه دبي به سر مي برد درباره برتري پرگل سرخپوشان مقابل مس کرمان گفت: پيروزي مقتدرانه و غرورآفريني بود که جا دارد آن را به اعضاي کادرفني تيم فوتبال پرسپوليس ، بازيکنان و هواداران تبريک بگويم. بايد به کليه اعضاي تيم و در راس آن علي دايي دست مريزاد و خسته نباشيد گفت که توانستند با کسب سه امتياز اين بازي طلسم ناکامي هاي پرسپوليس در کرمان را بشکنند و براي اولين بار پرسپوليس با يک پيروزي آن هم نتيجه شش بر صفر کرمان را ترک کند.

بنابر گزارشي که از سوي روابط عمومي باشگاه در اختيار بنده قرار گرفته پرسپوليس با اين برد پرگل بيش از 10 رکورد را به ثبت رسانده و قطعا اين برتري قاطعانه روحيه و انگيزه اعضاي تيم را براي ادامه فصل و رقابت فشرده با ساير مدعيان مضاعف خواهد کرد. به هر حال در فوتبال نتايجي رخ مي دهد و بعضي وقت ها يک تيم غافلگير مي شود و اين باخت چيزي از ارزش هاي تيم مس کرمان کم نخواهد کرد و بنده اميدوارم تيم مس کرمان بتواند در ادامه رقابت ها نتايج مطلوبي کسب کرده و در ليگ برتر ماندگار شود تا هواداران کرماني که علاقه و وابستگي زيادي به تيم محبوب خود دارند شاهد درخشش ها و افتخارآفريني هاي تيم شهر خود باشند.

رويانيان درباره محروميت دو جلسه اي علي دايي و اظهارات رييس کميته استيناف در پاسخ به علي دايي گفت: حکمي صادر کرده اند ناعادلانه و غيرقانوني. ما درخواست واخواهي داده ايم و اين حکم را نمي پذيريم. چطور مي شود ايشان بعد از صدور راي مصاحبه مي کنند اما اظهارات آقاي دايي و نقدهاي منصفانه و قانوني ايشان را تحمل نکرده و علاوه بر فرافکني به سرمربي پرافتخار پرسپوليس توهين و بي احترامي مي کنند. آقاي صالحي احترام خودت را نگه دار. به شما اين اجازه را نخواهيم داد که به سرمربي پرسپوليس توهين و بي احترامي کنيد و قطعا در قبال اين بي‌احترامي بايد پاسخگو باشيد. شما اگر منصف بوديد پاسخ نقدهاي آقاي دايي را مي داديد نه اينکه به فرافکني و توهين پناه ببريد. در کميته استيناف تخلفاتي شده است از جمله اينکه رايي صادر کرديد که پس از ورود سازمان بازرسي مجبور به اصلاح راي شديد. شما در پاسخ به ادعاهاي آقاي دايي جوابي نداشتيد و احترام خودتان را نگه داريد. ما به کسي اجازه بي احترامي به سرمربي پرسپوليس را نمي دهيم و اين حکم را هم قبول نداريم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]توقف تراکتورسازي برابر ذوب آهن[/h]
[h=2]تراکتور سازي با تساوي در ديدار خانگي مقابل ذوب‌آهن صدر جدول را به پرسپوليس داد.[/h]
00033304.jpg

در ادامه ديدارهاي هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال ايران تراکتور سازي با تساوي 2-2 در تبريز مقابل ذوب‌آهن متوقف شد تا با 32 امتياز به رده دوم جدول سقوط کند و صدر جدول را به سرخپوشان پايتخت دهد. اين ديدار به دليل بارش سنگين برف با نيم ساعت تاخير برگزار شد.

به نقل از ايسنا، در اين ديدار ميلاد غريبي گل نخست تيم ميهمان را به ثمر رساند و مدافع تراکتورسازي نيز به اشتباه دروازه تيم خودي را باز کرد. براي تراکتورسازان نيز گرداني در دقيقه 36 و مهدي کياني در دقيقه 84 گلزني کردند.

در اين ديدار فرشاد احمد زاده (دقيقه 37)، محمد نصرتي (دقيقه 74) از تراکتور سازي و قاسم حدادي فر در دقيقه 40 از تيم ذوب آهن کارت زرد دريافت کردند.

تراکتورسازي که پيش از اين بازي در صدر جدول قرار داشت با يک امتيازي که از اين بازي خانگي به دست آورد به رده دوم جدول سقوط کرد. در پايان هفته هجدهم سه تيم پرسپوليس تراکتورسازي و نفت تهران با 33 امتياز و به دليل تفاضل گل در رده‌هاي اول تا سوم ايستاده‌اند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]پنجعلي: حرکت مظلومي درست نبود[/h]
[h=2]مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حرکت مظلومي در نشان دادن عدد 4 به تماشاگران درست نبود.[/h]
00023340.jpg

محمد پنجعلي درباره پيروزي 6 بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان گفت: بچه‌ها در اين ديدار کم‌نقص و پرسرعت بازي کردند و نتيجه فوق‌العاده‌اي گرفتند.

به نقل از فارس، وي درباره اشتباهات داوري در اين مسابقه گفت: متاسفانه اشتباهات داوري در هر ديداري وجود دارد و بايد تصميم درستي در اين رابطه گرفته شود. مردم نسبت به داوري بدبين هستند و با هر سوت اشتباه با بدبيني برخورد مي‌کنند.

پنجعلي تصريح کرد: اگر برخورد مناسبي با اين موضوع شود و با جريمه متخلفان جلوي اين موضوع گرفته شود شاهد چنين اشتباهاتي در داوري نخواهيم بود. چون برداشت مردم از قضاوت داوران بد شده است.

پيشکسوت پرسپوليس در خصوص حرکت پرويز مظلومي در نشان دادن عدد 4 به تماشاگران پرسپوليس گفت: حرکت درستي انجام نشد چون باعث تحريک تماشاگران شد. مظلومي قبلا هم سابقه شکست سنگين مقابل پرسپوليس را داشته است و انجام اين حرکات صحيح نيست.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]ناظمي: هيچ وقت دنبال ضدفوتبال نبودم[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: هيچ دستوري به بازيکنانم براي وقت‌کشي ندادم.[/h]
00945463.jpg

افشين ناظمي در نشست خبري پس از بازي تيم‌هاي نفت تهران و داماش گيلان در خصوص بازي گفت: بازي خوبي بود، هر دو تيم خوب فوتبال بازي کردند، ما سعي کرديم ميانه ميدان را ببنديم و آن را در اختيار بگيريم. مي‌دانستيم نفتي‌ها از کناره حمله مي‌کنند و بر روي اين تاکتيک در طول هفته تمرين کرده بوديم. کناره‌ها را خوب بستيم و خوشبختانه گلي هم در اين بازي نخورديم.

به نقل از فارس، سرمربي تيم داماش گيلان در مورد اينکه گفته مي‌شد در اين بازي بازيکنان اين تيم با وقت‌کشي مانع از روند سرعتي بازي شدند هم ادامه داد: نه من و نه تيم داماش هيچ وقت دنبال تلف کردن وقت و ضد فوتبال نبوديم و نيستيم. ما هميشه به نبال فوتبال سالم و جوانمردانه هستيم و تلاشمان را مي‌کنيم تا نتيجه بگيريم و همه چيز دست خداست؛ اما مي‌توانيم از بازيکنان تيم هم بپرسيد که هيچ دستوري از سوي کادر فني براي وقت‌کشي به آنها داده نشد. من مخالف ضد فوتبال هستم.

ناظمي درباره داوري اين ديدار هم گفت: من اعتقاد دارم هر گروهي بايد درباره خودشان صحبت کنند، درباره من که مربي هستم مربيان مي‌توانند حرف بزنند و درباره داوران هم کارشناسان داوري. البته شايد گاهي در حين بازي اشتباهاتي هم از سوي داوران سر بزند.

ناظمي در پايان در خصوص اينکه صحبت‌هاي او مبني بر اعتراض نکردن به داور با صحبت‌هايي که پس از باخت اين تيم به ملوان در دربي گيلان زده شد منافات دارد، هم افزود: بعد از کنفرانس من در مورد داوري نظري ندادم؛ اما وقتي در برنامه 90 کارشناسان به اشتباهات مظفري‌زاده اذعان کردند بعد از آن با خبرنگاران درباره اين اشتباهات حرف زدم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]کفشگري: تا قهرماني دست از تلاش نمي‌کشيم[/h]
[h=2]هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس براي قهرماني به حرکت درآمده و تا رسيدن به قهرماني دست از تلاش برنخواهد داشت.[/h]
00946194.jpg

مهرداد کفشگري پس از برتري 6 بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان گفت: مي‌خواستيم هر طور شده طلسم نبردهايمان را در خارج از خانه بشکنيم. برد شيريني بود و آن را به هواداران تبريک مي‌گويم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد:‌از گلي که به ثمر رساندم خوشحالم و مطمئن باشيد اين پيروزي‌ها همچنان تداوم خواهد داشت.

کفشگري گفت: به سمت قهرماني حرکت مي‌کنيم و تا به اين عنوان نرسيم دست از تلاش برنخواهيم داشت.

وي ادامه داد: به اينکه چه کسي چه عددي را نشان داد کاري ندارم اما با اين 6 گل حرف‌هاي زيادي را به اثبات رسانديم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]بنگر: آمده بوديم فقط مس را شکست دهيم[/h]
[h=2]مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به کرمان آمده بوديم تا فقط مس را شکست دهيم.[/h]
00941672.jpg

محسن بنگر پس از برتري 6 بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان گفت: از موقعيت‌هايمان استفاده کرديم و توانستيم حريف را در خانه‌اش شکست دهيم.

به نقل از فارس، وي در مورد حضورش در اين ديدار با وجود مصدوميتي که داشت، گفت: کمر و پشت پايم به شدت درد مي‌کند اما چاره‌اي نبود و مجبور بودم بازي کنم.

بنگر با امتناع از اظهار نظر در خصوص داوري در مورد اينکه آيا فکر مي‌کرد پرسپوليس با 6 گل در اين ديدار برنده شود ،‌گفت: آمده بوديم مس را شکست دهيم اما خدا خواست و توانستيم با 6 گل به برتري برسيم. اميدوارم براي بازي با سايپا هم بتوانيم موفق باشيم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]شيريني: امسال،‌ سال پرسپوليس است[/h]
[h=2]سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: امسال، سال پرسپوليس است؛ هر چند اين موضوع خوشايند برخي آقايان نيست.[/h]
00944390.jpg

سعيد شيريني پس از پيروزي مقابل مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را صد هزار مرتبه شکر که به رغم ناملايمات اخير در مورد دايي و پرسپوليس توانستيم براي اولين بار در کرمان و در خانه مس به برتري برسيم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: زدن 6 گل در زمين حريف و تحميل سنگين‌ترين شکست مسي‌ها در خانه کار بزرگي بود که بازيکنان ما موفق به خلق آن شدند تا ثابت کنند اين فصل با چنگ و دندان دنبال قهرماني هستيم و با برخي سنگ‌اندازي‌ها از هدف‌مان دور نخواهيم شد.

سرپرست پرسپوليس با اشاره به محروميت دو جلسه اي سرمربي اين تيم گفت: هنوز نمي دانيم چرا کميته استيناف در مورد دايي چنين تصميمي گرفت البته اين اتفاقات عجيب نه تنها روحيه بچه‌هاي ما را متزلزل نمي‌کند بلکه صد برابر مي‌کند چون امسال، سال پرسپوليس است هر چند اين موضوع خوشايند برخي آقايان نيست.

وي در مورد داوري بازي و رفتار پرويز مظلومي نيز گفت: من در اين باره حرفي نمي‌زنم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]مظلومي قصد بيرون کشيدن تيم را نداشت[/h]
[h=2]آتيلا حجازي که در غياب پرويز مظلومي پاسخگوي خبرنگاران شده بود، نتيجه بازي پرسپوليس و مس را غيرمنتظره توصيف کرد. او مي‌گويد تيم کرماني با اين باخت وارد بحران نخواهد شد.[/h]
00945767.jpg

مربي تيم فوتبال مس کرمان در نشست خبري پس از شکست 6 بر صفر اين تيم مقابل پرسپوليس اظهار کرد: متاسفانه کل تيم ما امروز سنگين بود و شادابي لازم را نداشت. من با شما موافقم همه‌ي بازيکنان از آمادگي لازم به دور بودند اما در عين حال در نيمه نخست بعد از اين‌که گل خورديم توپ و ميدان دستمان بود.

به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: شش بازي است که شکستي نداشته‌ايم و به گفته‌ي اکثر کارشناسان جلوي استقلال، صبا، سپاهان، راه آهن فوتبال خوبي ارايه داديم. اين نتيجه واقعا غيرمنتظره بود. فکر نمي‌کنم پرسپوليس هم فکر نمي‌ کرد بتواند با اين نتيجه بازي را ببرد. هر توپي که آمد وارد دروازه‌ي ما شد و فوتبال روز بدش را به ما نشان داد.

او در پاسخ به اين سوال که آيا مظلومي واقعا مي خواست تيم را بيرون بکشد يا خير گفت: خير، وضعيت رواني بازيکنان به خاطر مشکلات داوري کمي به هم ريخته شده بود. مظلومي سعي در آرام کردن بازيکنان داشت تا ادامه‌ي بازي را بهتر دنبال کنند و اسير شرايط بازي نشوند.

مربي مس درباره‌ي حرکت مظلومي در نشان دادن عدد چهار گفت: من اين حرکت را نديدم که آقاي مظلومي چه‌کار کرد. ما مي‌خواستيم او را آرام کنيم. مظلومي واقعا در آن شرايط تحت فشار بود و خودتان مي‌دانيد که مربي بايد چه فشارهايي را تحمل کند. نمي‌دانم چرا اخراج شد. فکر نمي‌کنم حرف بدي زده باشد.

حجازي اظهار کرد: تيم وارد بحران نمي‌شود. ما در شش بازي گذشته خوب کار کرده بوديم از نظر شيوه و شکل بازي خوب بوديم. نتايج نسبتا خوبي هم گرفته بوديم. ما چهار بازي خارج از خانه داشتيم. هفته‌ي بعد ديداري حساس با ذوب آهن داريم و اميدوارم که با حمايت هواداران بتوانيم تيم را به جايگاه اصلي‌اش برگردانيم.

وي گفت: نه تنها حسين‌خاني بلکه تمام تيم‌مان آمادگي لازم را نداشتند. سازمان دفاعي ما مشکل داشت اما مسلما با يک باخت روحيه‌مان را از دست نمي‌دهيم. متاسفانه دقيقه 2 از روي يک توپ ساده گل خورديم. اگر دقت کنيد چهار گل را خودمان تقديم پرسپوليس کرديم. درست است که اين تيم بازيکنان بسيار خوبي دارد اما اشتباهات فردي وحشتناکي کرديم.

مربي مس در پاسخ به اين سوال که آيا مس مي‌تواند در ليگ برتر بماند يا خير گفت: 13 هفته به پايان ليگ برتر مانده و اختلاف امتياز با تيم‌هاي ديگر کم است. فکر مي‌کنم مي‌توانيم با نتيجه گرفتن در اين بازي‌ها در ليگ بمانيم.

حجازي گفت: اشتباه دقيقه 2 که باعث شد گل اول را بخوريم شيرازه تيم را از هم پاشيد. فکر مي‌کنم اگر بازي ادامه داشت و چهار پنج توپ ديگر هم روي دروازه‌ي ما مي‌آمد همه‌شان گل مي‌شدند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]ابراهيم‌زاده: داور شجاعانه سوت زد[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن سورينت گفت: نظم تيمي بازيکنانم باعث موفقيت‌مان مقابل ملوان شد.[/h]
00942436.jpg

منصور ابراهيم‌زاده‌ پس از برتري يک بر صفر تيمش مقابل ملوان بندرانزلي گفت: جا دارد قبل از صحبت کردن در مورد بازي از مردم انزلي و دست اندرکاران ورزشگاه تختي بابت زمين مناسب تشکر کنم چرا که بازي امروز بدون تنش برگزار شد.

به نقل از تسنيم، وي با بيان اينکه نظم تيمي بازيکنانم باعث موفقيت‌مان مقابل ملوان شد، ادامه داد: در اين مسابقه بازيکنانم همدلي خود را نشان دادند. دقت در نحوه رفتار منجر شد که به گل دست پيدا کنيم.

سرمربي راه‌آهن سورينت عنوان کرد: با توجه به اينکه تيم ما يک بر صفر از حريف پيش بود، فشار ملواني‌ها بر روي تيم ما در نيمه دوم کاملا طبيعي بود. در نيمه دوم حملات حريف زياد شد اما ما با برنامه ريزي از پيش تعيين شده موفق شديم بازيکنان کليدي اين تيم را از کار بيندازيم و بازي را کنترل کنيم.

ابراهيم زاده با اشاره به داوري اين ديدار، خاطرنشان کرد: داور امروز با شهامت قضاوت کرد. واقعا به تيم داوري تبريک مي‌گويم. هرچند ممکن است در اين بازي اشتباهاتي هم وجود داشته باشد اما داور با شجاعت سوت زد.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]خداحافظي پاشنکو با ملواني‌ها[/h]
[h=2]دروازه‌بان تيم ملوان پس از ديدار مقابل راه آهن سورينت از اين تيم خداحافظي کرد.[/h]
00946133.jpg

سرگئي پاشنکو پس از خداحافظي از تيم فوتبال ملوان اظهار کرد: من اين شهر و باشگاه محبوبش را ترک مي‌کنم و به کشور خود بازمي‌گردم. گرچه اين باخت براي من بسيار سنگين بود اما بايد براي ادامه‌ي زندگي‌ام به جايي ديگر سفر کنم.

به نقل از ايسنا، او افزود: من براي مردم اين شهر و تيمي که در آن بازي مي‌کردم آرزوي موفقيت مي‌کنم و هيچ‌گاه آنها را از ياد نخواهم برد. اما در اين مقطع زماني من فقط به مشکلات خانوادگي‌ام فکر مي‌کنم و با احترام به مردم اين شهر، احتمالا بايد در تيم باشگاهي کشورم بازي کنم.

پاشنکو در پاسخ به اين سوال که آيا احتمال دارد در سال‌هاي آينده مجددا به تيم ملوان بازگردد نيز گفت: زندگي فوتبالي همين است. شايد دوباره به اين تيم بازگشتم. سعي مي‌کنم اگر دوباره به ايران آمدم فقط در تيم ملوان بازي کنم.

دروازه‌بان سابق ملوان افزود: براي تمامي مردم شهر و باشگاه ملوان آرزوي خوشبختي و سلامتي دارم و همواره نتايج اين تيم را دنبال مي‌کنم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]اسکوچيچ: با اشتباهي بچه‌گانه گل خورديم[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال ملوان پس از شکست مقابل راه‌آهن گفت: گل مسخره‌اي وارد دروازه‌مان شد.[/h]
00945765.jpg

دراگون اسکوچيچ پس از شکست يک بر صفر تيمش مقابل راه‌آهن در نشست خبري پس از بازي گفت: از نتيجه ناراضي‌ام و فکر مي‌کنم شايستگي بيشتري داشتيم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: امروز روي يک اشتباه مسخره و بچه‌گانه‌اي گل خورديم چرا که قانون فوتبال مي‌گويد اگر دفاع وسط از پست خود خارج شد بايد در صورتي که توپ از وي رد شد، به هر گونه‌اي که شده بازي را متوقف کند؛ اما مدافع ما اشتباه کرد و همان توپ تبديل به گل شد. البته شايد اين باخت براي ما خوب باشد.

اسکوچيچ در مورد داوري گفت: داور تلاشش را کرد تا خودش را در زمين پيدا کند؛ اما به واقع اشتباهي در کار نبود.

وي در خصوص خداحافظي پاشنکو از ملوان گفت: نبود پاشنکو در روند تيمي ملوان تاثيرگذار است و او براي ما بازيکن مهمي به شمار مي‌رفت و بايد از اين پس در نبود او بازي کنيم. از اينکه پاشنکو مي‌رود نااميد هستيم. در مجموع اتفاقاتي هفته‌اي که گذشت تمرکز ما را بر هم زد با اين حال براي پاشنکو بهترين آرزوها را دارم و واقعا از رفتن او ناراحتم.

سرمربي ملوان تاکيد کرد:‌ مي‌توانستيم امروز با نتايجي که به دست آمد جايگاه خود را در جدول بهتر کند که اين فرصت از دست رفت.

وي يادآور شد: پس از برد داماش به هيچ وجه مغرور نشديم و آماده بوديم با خواست کامل به پيروزي برسيم. يک اشتباه بچه‌گانه کرديم و نشد پيروز ميدان شويم. بهانه نمي‌آورم و اين باخت را قبول مي‌کنم.

بالا