• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال ایران

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
گزارشي از تمام ديدارهاي مدعيان تا پايان ليگ

اگر در فاصله 5 هفته تا پايان رقابت‌هاي ليگ برتر 6 تيم را همچنان مدعي قهرماني بدانيم تا انتهاي فصل شاهد 7 فينال خواهيم بود.
00945306.jpg

رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران از روز جمعه وارد هفته بيست و ششم خواهد شد.

به گزارش فارس، بر همين اساس قصد داريم در حالي که 25 هفته از رقابت‌ها سپري شده و تنها 5 هفته تا پايان ليگ کشورمان باقي مانده است، ديدارهاي 6 تيم مدعي قهرماني را بررسي کرده تا در نهايت به اين موضوع پي ببريم که کدام تيم براي بالا بردن جام سيزدهم، کار راحت‌تري را در پيش دارد.

جدول رده‌بندي ليگ برتر به شرح زير است:

00946540.jpg

به اين ترتيب تا پايان هفته بيست و پنجم و با ترتيبي که در جدول شاهد آن هستيم مي‌توان تيم‌هاي استقلال، فولاد، پرسپوليس، نفت و سپاهان را نسبت به ساير تيم‌ها از شانس بيشتري براي قهرماني در ليگ سيزدهم قلمداد کرد، هرچند که با بازگشت توني به تبريز تراکتورسازي نيز همچنان روي کاغذ براي رسيدن به اين عنوان نا اميد نيست.

در زير قصد داريم 5 هفته پاياني اين 6 تيم را مرور کنيم:

حريفان استقلال:

هفته 26: سايپا در تهران

هفته 27: ملوان در انزلي

هفته 28: نفت در تهران

هفته 29: فولاد در اهواز

هفته 30: تراکتورسازي در تهران

استقلال تا پايان فصل با 3 تيم مدعي قهرماني ديدار خواهد کرد که نکته قابل توجه اين است که هر 3 بازي اين تيم با مدعيان در 3 هفته پاياني برگزار مي‌شود.

حريفان فولاد:

هفته 26: ملوان در اهواز

هفته 27: نفت در تهران

هفته 28: تراکتورسازي در اهواز

هفته 29:استقلال در اهواز

هفته 30: گسترش فولاد در تبريز

فولاد هم تا پايان فصل با 3 تيم مدعي قهرماني ديدار خواهد کرد تا دو تيم صدرنشين از اين لحاظ شبيه هم باشند. جالب اينکه هر دو تيم استقلال و فولاد ديدار مشترک با ملوان را هم تجربه خواهند کرد.

حريفان پرسپوليس:

هفته 26: فجرسپاسي در شيراز

هفته 27: صباي قم در تهران

هفته 28: داماش در رشت

هفته 29: راه‌آهن در تهران

هفته 30: استقلال خوزستان در اهواز

پرسپوليس با اينکه تا پايان فصل بايد 3 بار ديگر از تهران خارج شود اما با هيچکدام از مدعيان قهرماني ديدار نخواهد کرد که اين موضوع کار شاگردان دايي را براي رسيدن به عنوان قهرماني راحت‌تر خواهد کرد.

پرسپوليس با اينکه 3 امتياز کمتر از ساير تيم‌ها دارد در صورتي که قدر اين فرصت را بداند و ساير ديدارهايش را با برتري به پايان برساند، به راحتي عنوان قهرماني فصل جاري را کسب خواهد کرد.

حريفان نفت:

هفته 26: تراکتورسازي در تهران

هفته 27: فولاد در تهران

هفته 28: استقلال در تهران (اين بازي به ميزباني استقلال در آزادي برگزار مي‌شود)

هفته 29: گسترش فولاد در تهران

هفته 30: سپاهان در اصفهان

کار شاگردان گل‌محمدي براي رسيدن به عنوان قهرماني از تمام تيم‌ها سخت‌تر است چون اين تيم تا رسيدن به اين عنوان بايد 4 ديدار با تيم‌هاي مدعي قهرماني را تجربه کنند، هرچند که کار نفت از اين لحاظ که 4 ديدارش در تهران خواهد بود، راحت‌تر از ساير تيم‌هاي مدعي خواهد بود.

حريفان سپاهان:

هفته 26: ذوب‌آهن در اصفهان

هفته 27: مس در کرمان

هفته 28: سايپا در اصفهان

هفته 29: ملوان در انزلي

هفته 30: نفت در اصفهان

سپاهان هم تقريباً کار راحتي دارد چراکه شاگردان کرانچار هم تا پايان ليگ تنها با نفت به عنوان مدعي قهرماني ديدار مي‌کند، هرچند که تجربه ثابت کرده، دربي اصفهان هم همواره دشواري‌هاي خاص خودش را براي سپاهان به همراه دارد.

حريفان تراکتورسازي:

هفته 26: نفت در تهران

هفته 27: راه‌آهن در تبريز

هفته 28: فولاد در اهواز

هفته 29: استقلال خوزستان در تبريز

هفته 30: استقلال در تهران

تراکتورسازي هم که به تازگي مربي فصل گذشته خود را بازگردانده است بايد با 3 تيم مدعي قهرماني ديدار کند. البته بدون شک ديدار استقلال و تراکتورسازي که در هفته پاياني برگزار مي‌شود، مي‌تواند بزرگ‌ترين فينال ليگ برتر در بين ديدارهاي باقي مانده باشد.

نکته ديگر اينکه تراکتورسازي 3 ديدار با تيم‌هاي مدعي را خارج از تبريز برگزار مي‌کند.

به اين ترتيب تا پايان ليگ 7 فينال را به شرح زير شاهد خواهيم بود که مي‌تواند هر کدام از آنها سرنوشت قهرماني در ليگ برتر فصل جاري را تعيين کنند:

استقلال - نفت

فولاد - استقلال

استقلال - تراکتورسازي

نفت - فولاد

فولاد - تراکتورسازي

نفت - تراکتورسازي

سپاهان - نفت

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
مظلومي: قلعه‌نويي مس را ناديده گرفت

سرمربي سابق تيم فوتبال مس کرمان گفت: باشگاه مخالف حضور جدي در جام حذفي بود اما با پافشاري من اين تيم به نيمه‌نهايي رسيد.
00006289.jpg

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با فارس، در مورد فيناليست شدن تيم مس کرمان در جام حذفي، گفت: خوشحالم که تيم مس فينالست شد اين پيروزي را به مردم کرمان تبريک مي‌گويم البته من تيم مس را به نيمه‌نهايي جام حذفي آوردم آن هم در شرايطي که باشگاه مخالف حضور جدي در جام حذفي بود و مسئولان باشگاه بيشتر نگران ليگ برتر بودند و البته حق هم داشتند چون حيف است که تيم مس در ليگ برتر نباشد. مردم خونگرم کرمان شايسته داشتن تيم ليگ برتري هستند.

وي ادامه داد:‌ من با تيم مس، شهرداري دزفول را حذف کردم. بعد از آن نفت ماهشهر را برديم تيمي که صبا را حذف کرده بود و در نهايت هم نفت آبادان که سپاهان و گسترش فولاد را حذف کرده بود را شکست داديم و به نيمه‌نهايي رسيديم. من اصرار داشتم که تيم بايد در جام حذفي هم باشد زيرا مي‌دانستم حضور در جام حذفي و پيروزي در اين مسابقات از نظر روحي و رواني مي‌تواند به تيم کمک کند. به هر حال به باشگاه مس و مردم خونگرم کرمان اولين حضورشان در فينال جام حذفي را تبريک مي‌گويم.

سرمربي سابق مس کرمان با اشاره به دلايل جدايي خود از اين باشگاه گفت: من از دو ماه پيش به خاطر بيماري که براي همسرم پيش آمده بود به باشگاه گفته بودم که اگر فرد بهتري را مي‌شناسند به جاي من بياورند و خوشحالم که آنها لوکا بوناچيچ را آوردند. مربي‌اي که کرماني‌ها بعد از مظلومي او را دوست دارند. لوکا شناخت خوبي از باشگاه مس و شرايط کرمان داشت و شايد اگر هر مربي ديگري به جاي او مي‌آمد نمي‌توانست در اين تيم موفق عمل کند. باشگاه مس سرمايه‌گذاري خوبي در فوتبال انجام داده و يک ورزشگاه 30هزارنفري هم در حال ساخت دارد. در نهايت بايد بگويم من به خوش‌شانسي لوکا بوناچيچ نبودم خوشحالم که او توانست با تيم مس موفق شود و به فينال برسد. البته من اين تيم را به نيمه‌نهايي رسانده بودم.

سرمربي سابق استقلال در مورد اينکه در جريان بازي مس و استقلال دوست داشت کدام تيم برنده شود، گفت: تماشاي اين بازي براي من خيلي سخت بود زيرا يک طرف تيم استقلال حضور داشت و در طرف ديگر هم مس. امير قلعه‌نويي قبل از بازي با مس در نشست خبري گفت با حضور لوکا بوناچيچ تيم مس بهتر شده است و اکنون هم فکر مي‌کنم حرف قلعه‌نويي درست است چون مس توانست استقلال را شکست دهد و اين نشانه بهتر شدن تيم مس است. استقلال در ليگ هم نتوانست مس را ببرد. در بازي رفت که من سرمربي بودم بازي يک بر يک مساوي شد در حاليکه ما يک پنالتي را هم از دست داديم. در بازي برگشت هم بازي مساوي شد.

مظلومي در مورد اينکه قلعه‌نويي قبل از شکست دادن ذوب‌آهن گفته بود ما قهرمان 90درصدي جام حذفي هستيم، گفت: قلعه‌نويي مس را حساب نکرده بود اين در حالي است که مس هميشه سد راه استقلال بوده همانطور که گفتم در اين فصل هم استقلال نتوانست مس را در ليگ شکست بدهد و مس لقمه راحتي براي استقلال نبود در هر صورت تماشاي اين بازي برايم واقعاً سخت بود خوشحال شدم که مس به فينال رسيد و از طرف ديگر هم از باخت استقلال متأسف شدم. زيرا استقلال را دوست دارم.

مظلومي در مورد اينکه قلعه‌نويي بعد از بازي گفت شرايط سني استقلال بالاست و به دليل اينکه دير تعويض کرده مقابل مس شکست خورده، گفت: در هر صورت استقلال جام حذفي را از دست داد و اکنون بايد تمرکزشان را بر روي ليگ بگذارند آن هم در شرايطي که نفس رقبا پشت گردن استقلال است. من بيرون از گود هستم و قلعه‌نويي بهتر شرايط تيم را مي‌داند. اما آنچه که من در ديدار با مس ديدم اين بود که استقلال کيفيت خوب هميشگي‌اش را نداشت نبود خسرو حيدري به اين تيم لطمه زد زيرا تاکتيک استقلال سانتر از کناره‌هاست تا بازيکنان سرزن استقلال از اين توپ‌ها استفاده کنند.

سرمربي سابق تيم ملي «ب» ايران در مورد اختلاف‌نظر کي‌روش با مربيان باشگاهي مثل قلعه‌نويي و کرانچار گفت:‌بايد احترام يکديگر را حفظ کنند، کرانچار،‌قلعه‌نويي و کي‌روش هم‌صنف هستند و همه آنها مربي هستند در هر صورت مسابقات ليگ قهرمانان آسيا مسابقه‌هاي مهمي است و هر پيروزي در اين مسابقات باعث مي‌شود پول خوبي به باشگاه‌ها داده شود و نوعي درآمدزايي براي باشگاه‌هاي ايراني است. مي‌دانيد که اکنون باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس مشکل مالي دارند در نهايت تصور مي‌کنم با تعامل و گفت‌وگو مي‌توان اين مسئله را حل کرد.

وي ادامه داد: من بارها گفته‌ام کي‌روش بهتر است فوتبال ما را در سطح خودمان نگاه کند و از بالا به فوتبال ما نگاه نکند و حرف نزند. فدراسيون فوتبال هم بايد به اين مسئله ورود کند اين باشگاه‌ها بودند که بازيکن به تيم ملي دادند و تيم ملي به جام جهاني رفت. بايد اين تعامل ادامه داشته باشد.

مظلومي با اشاره به حضور 6-7 لژيونر در تيم ملي ايران،‌گفت:‌ مشکل اصلي تيم ملي لژيونرها هستند. زيرا باشگاه‌هاي خارجي در هر زماني که ما بخواهيم اردو برگزار کنيم به ما بازيکن نمي‌دهند بايد براي اين مسئله فکر و برنامه‌ريزي داشته باشيم. زماني هم که من انتقادهايي را مطرح مي‌کردم به خاطر اين بود که اين مسائل را مي‌ديدم و دوست نداشتم فوتبال ما به اينجا برسد که متأسفانه رسيد.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
خلعتبري: قبل از دربي دايي پول را تامين کرد

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس مي‌گويد که در اين مدت تنها درباره مشکلات مالي وعده شنيده‌اند.
00945725.jpg

محمدرضا خلعتبري در خصوص اينکه گفته مي‌شود اعتصاب روز گذشته بازيکنان پرسپوليس به درخواست او و چند بازيکن ديگر بوده، گفت: نمي‌دانم اين شايعات از کجا نشات مي‌گيرد. با وجود برف سنگين چطور تمرين مي‌کرديم؟ ضمن اينکه پرسپوليس بزرگتر دارد.

به گزارش تسنيم، وي ادامه داد: متاسفانه مشکلات مالي همچنان ادامه دارد. قرار بود بعد از بازي با سپاهان اين مشکلات حل شود اما اين اتفاق رخ نداد. خدا پدر و مادر علي دايي را بيامرزد که قبل از دربي براي بچه‌ها پول گرفت. دايي در کنار اينکه سرمربي ما است حکم دوست ما را دارد.

مهاجم پرسپوليس تصريح کرد: فقط وعده شنيديم و هيچ‌کس در کنار تيم نيست اما اين باعث نمي‌شود که براي پرسپوليس کم بگذاريم. درست است که مشکلات مالي داريم اما با تمام وجود براي پرسپوليس و هوادارانش بازي مي‌کنيم.

خلعتبري در مورد اينکه آيا پس از سفر به اصفهان مشکل سند خوردن اتومبيلش حل شده، اظهار داشت: تا پول نباشد مشکلي حل نمي‌شود. شخصي که از آن اتومبيلم را خريدم براي سند زدن 150 ميليون تومان پول مي‌خواهد.

وي درباره بازي روز يکشنبه پرسپوليس و فجرسپاسي شيراز، تاکيد کرد: مسلماً براي 3 امتياز به شيراز مي‌رويم و اگر مي‌خواهيم قهرمان شويم راهي جز شکست فجر نداريم. حتماً با همدلي و شرايط خوب مي‌توانيم از سد فجر بگذريم.

خلعتبري گفت: با اين همه مهره که داريم بايد قهرمان شويم. تمام تلاشمان را انجام مي‌دهيم تا در ديدار‌هاي باقيمانده حداکثر امتيازات را کسب کنيم و شرمنده هوادارانمان نشويم.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
مديرعامل باشگاه فولاد: به گذشته‌مان مي‌نازيم

مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان با تاکيد بر لزوم استعداديابي گفت: بسياري از استعدادها ديده نشدند و از بين رفتند.
00946541.jpg

سيف‌الله دهکردي در اولين شوراي ورزش استان که در استانداري برگزار شد، اظهار کرد: بايد در بحث استعداديابي کار کنيم؛ در حالي که استعداديابي يکي از موارد مهم ورزش است ولي متاسفانه به اين بخش توجهي نشده است.

به گزارش ايسنا، وي بيان ‌کرد: فضايي که اين استعدادها بتوانند خود را نشان دهند، وجود ندارد. به طور مثال ليگ برتر فوتبال استان 16 تيم دارد در حالي که اهواز در اين ليگ تيمي ندارد. مگر مي‌شود در مرکز استان با چندين ميليون جمعيت، تيمي نباشد؟

مديرعامل باشگاه فولادخوزستان در ادامه گفت: سازمان‌هايي داريم که امکانات دارند ولي از آن امکانات در زمينه ورزش استفاده نمي‌کنند و در حال متروکه شدن هستند. به هر حال اگر فضاي لازم در شهرستان‌ها به وجود بيايد، استعداديابي هم صورت مي‌گيرد و استعدادها ديده مي‌شود و مي‌توانند به تيم‌ملي هم راه پيدا کنند. به هر حال اين فضا تاکنون ايجاد نشده است.

وي عنوان ‌کرد: من در گذشته اين پيشنهاد را داشتم که با هزينه باشگاه فولاد خوزستان مسابقات فوتبال چهار منطقه‌اي را در استان برگزار کنيم تا از اين طريق بتوانيم استعدادها را شناسايي کنيم که متاسفانه اين اقدام صورت نگرفت.

دهکردي با بيان اين‌که خيلي از استعدادها ديده نشدند و از بين رفتند، گفت: ما به گذشته‌مان مي‌نازيم، در حالي که در گذشته شش استان در فوتبال مدعي بودند ولي اکنون هر 32 استان کشور در اين رشته مدعي هستند. به هر حال بايد به صورتي کار کنيم که همه درگير کار شوند.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
اعضاي تراکتورسازي پاداش مي‌گيرند

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي پاداش ويژه‌اي را براي بازيکنان اين تيم بعد از صعود به فينال جام حذفي در نظر گرفت.
00946135.jpg

تراکتورسازي روز گذشته در مرحله نيمه نهايي جام حذفي مقابل فولاد خوزستان به پيروزي رسيد تا در فينال حريف مس کرمان شود.

به گزارش فارس، مديرعامل تراکتورسازي براي بازيکنان اين تيم پاداش ويژه‌اي که بيشتر از پاداش بازي‌هاي معمولي است براي بازيکنان اين تيم در نظر گرفته است.

طبق اعلام جمشيد نظمي اين پاداش تا قبل از ديدار فينال جام حذفي در تاريخ 25 بهمن به حساب بازيکنان واريز مي‌شود.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
سايپا به دنبال تعيين تکليف پرونده تيموريان

باشگاه سايپا خواستار تعيين تکليف پرونده آندرانيک تيموريان پيش از ديدار يکشنبه اين تيم برابر استقلال شد.
00943395.gif

آندرانيک تيموريان بازيکن تيم استقلال شنبه گذشته براي توضيح درباره درگيري‌اش با سينا عشوري در ديدار برابر ذوب آهن به کميته انضباطي رفت اما هنوز اين کميته درباره اين پرونده اعلام راي نکرده است. همين مساله ناراحتي مسوولان باشگاه سايپا را به همراه داشته است. سايپايي‌ها معتقدند سه اخطاره بودن جي لويد ساموئل براي بازي يکشنبه باعث شده که کميته انضباطي براي صدور راي تيموريان تعلل کند.

به گزارش ايسنا، در اين رابطه مسوولان باشگاه سايپا قصد دارند با ارسال نامه‌اي به کميته انضباطي خواستار تعيين تکليف پرونده تيموريان شوند.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
ايرانمنش: شانس قهرماني مس 90 درصد است

مديرعامل باشگاه مس کرمان شانس قهرماني اين تيم در جام حذفي را 90 درصد دانست.
00946545.jpg

اکبر ايرانمنش در گفت‌وگو با تسنيم، اظهار داشت: مس در 2 بازي جام حذفي ميهمان و يک بازي ميزبان بود و در مقابل استقلال بعد از 2 ميزباني در يک چهارم نهايي ميهمان بود، به همين دليل سازمان ليگ به ما اعلام کرد که بايد مقابل استقلال ميهمان باشيم. اکنون طبق همين قانون و با توجه به ديدارهاي نيمه نهايي ما بايد در فينال ميزبان تراکتورسازي تبريز باشيم.

وي افزود: تنها در صورتي که در قوانين مسابقات جام حذفي آمده باشد که محل فينال با قرعه‌کشي انجام مي‌شود ما هم تابع قانون خواهيم بود. امروز به تهران خواهم آمد تا خودم اين قانون را ببينم.

مديرعامل باشگاه مس درباره برتري اين تيم مقابل استقلال هم تصريح کرد: در 2، 3 بازي گذشته عملکرد خوبي داشته‌ايم و در ديدار مقابل نفت هم کارشناس برنامه 90 اذعان داشت که داور پنالتي دقيقه 2 را براي ما نگرفته است. سرنوشت بازي مي‌توانست با همين پنالتي تغيير کند اما در نهايت يک بر صفر بازنده شديم.

ايرانمنش يادآور شد: معتقدم کميته داوران ديدارهاي تيم‌هايي چون مس را دست‌کم مي‌گيرد و داوراني انتخاب مي‌کند که تحت تاثير نام تيم‌هاي بزرگ قرار مي‌گيرند. اگر بازيکنان آن تيم‌ها به زمين بخوردند خطا است و همان صحنه براي ما خطا نيست. ما 12 امتياز را با اين شرايط از دست داديم و با همين تعداد امتياز ديگر در قعر جدول نبوديم.

وي ادامه داد: در ديدار مقابل پرسپوليس 4 پنالتي محرز ما گرفته نشد و در مقابل 2 گل پرسپوليس با خطا به ثمر رسيد و يک پنالتي اشتباه هم براي آنها اعلام شد. در واقع اين ديدار بايد 4 بر 3 به سود ما تمام مي‌شد اما آن را 6 بر صفر باختيم. با اين شرايط مس نه به خاطر کم‌کاري بازيکنان و کادر فني بلکه به حکم اجبار در انتهاي جدول قرار گرفته است.

مديرعامل باشگاه مس کرمان درباره اينکه مظلومي هم خود را در موفقيت اين تيم در جام حذفي سهيم مي‌داند به تسنيم گفت: هر فردي نقش خود را تا اينجا نشان داده و کارنامه مظلومي و بوناچيچ در پايان فصل مشخص خواهد بود. مردم و مفسرين بهترين قضاوت را در اين مورد خواهند داشت. مظلومي هم براي ما زحمت کشيده و امتيازاتي کسب کرده که ممنون زحمات او هستيم.

ايرانمنش در پاسخ به کساني که مس را بعد از قرارداد با بوناچيچ متهم به آوردن مربي بي‌کيفيت خارجي کرده بودند، اظهار داشت: آنهايي که گاهي خودشان گزينه‌هايي را کانديدا داشتند و در اين مسائل ذينفع بودند چنين حرف‌هايي زدند. بوناچيچ با 70 درصد بازيکنان فعلي تيم کار کرده بود بهترين گزينه براي هدايت مس در ديدارهاي باقي‌مانده بود، چراکه هر مربي ديگري مي‌آمد براي رسيدن به شناخت حداقل 3 ديدار را از دست مي‌داد.

وي در پايان تصريح کرد: شانس قهرماني مس در جام حذفي را 90 درصد مي‌دانم و اميد زيادي هم به بقا در ليگ برتر داريم.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
به گزارش سايت فيفا، تيم‌هاي ملي نيجريه و بوسني و هرزگوين، 2 حريف ايران در گروه F جام جهاني 2014، پيش از حضور در اين رقابت‌ها خود را با حضور در يک تورنمنت تدارکاتي در آمريکا که تيم ملي اسپانيا هم در آن شرکت خواهد داشت، آماده خواهند کرد.

در اين تورنمنت که با عنوان «راه برزيل» در فاصله روزهاي 6 تا 20 خرداد سال 1393 با مديريت ليگ حرفه‌اي آمريکا (MLS) برگزار مي‌شود 8 تيم حضور خواهند داشت که علاوه بر 3 تيم نامبرده، يونان، ساحل عاج، هندوراس و همچنين 2 تيم بوليوي و السالوادور که جواز حضور در جام جهاني را به دست نياورده‌اند شرکت خواهند داشت.

تورنمنت «راه برزيل» 2 روز پيش از بازي افتتاحيه جام جهاني 2014 به پايان مي‌رسد.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
دربي اصفهان و ديدار بحران‌زده‌ها در رشت

هفته بيست و ششم ليگ برتر روز جمعه با انجام سه ديدار آغاز مي‌شود که در يکي از حساس‌ترين مسابقات در اصفهان دو تيم سپاهان و ذوب آهن به ديدار يکديگر مي‌روند.
00945979.jpg

هفته بيست و ششم ليگ برتر روز جمعه با انجام سه ديدار آغاز مي‌شود. اين در حالي است که تيم‌ها در روزهاي گذشته به دليل بارش برف و باران نتوانسته‌اند تمرين‌هاي مناسبي داشته باشند. حساس‌ترين مسابقه جمعه هم بين دو تيم اصفهاني برگزار مي‌شود.

نگاهي به اين سه مسابقه مي‌اندازيم؛

سپاهان - ذوب آهن؛ دربي اصفهان با حضور آلفرد هيچکاک

نتيجه ديدار رفت: ذوب آهن صفر - سپاهان يک

برگزاري دربي اصفهان در روزهاي سرد و برفي زمستان مي‌تواند يک بازي گرم و پرهيجان باشد. ذوب آهن براي بقا به سه امتياز بازي نياز دارد و سپاهان براي آنکه همچنان در کورس قهرماني بماند بايد پيروز شود.

مساوي خيلي به کار سپاهان نمي‌آيد ولي براي ذوب آهن نتيجه بدي نيست.

کرانچار بعد از باخت هفته گذشته مقابل پرسپوليس گفت وضعيت جدول ليگ مثل سناريوهاي آلفرد هيچکاک است و همه چيز در ابهام قرار دارد.

خليليان مديرعامل جديد سپاهان اولين چهره جديد دربي اصفهان است. بعد از او هم مجتبي تقوي سرمربي ذوب آهن اولين دربي اصفهان را تجربه مي‌کند. هر دوي آنها دوست دارند برنده دربي اصفهان باشند.

شاگردان تقوي اگر در اين بازي پيروز شوند فقط يک پله صعود خواهند کرد و به رده دوازدهم مي‌رسند. يک امتياز هم ذوب آهن را يک پله بالاتر مي‌آورد اما سپاهان اگر برنده دربي شود به طور موقت جاي پرسپوليس را در رده سوم جدول مي‌گيرد و با مساوي فقط مي‌تواند يک پله صعود کند. اصفهاني‌ها همواره مي‌گويند که دربي آنها زيباتر و جذاب‌تر از دربي تهران است.

داماش - راه آهن؛ ديدار بحران‌زده‌ها

نتيجه ديدار رفت: راه آهن يک - داماش صفر

روزهاي گذشته شهر رشت به دليل بارش سنگين برف سفيدپوش بود تا داماشي‌ها به غير از مشکلات مالي گذشته‌ مشکل نداشتن زمين تمرين هم داشته باشند.

اين مسابقه يک بازي شش امتيازي در انتهاي جدول است. راه آهن و داماش هر دو 23 امتيازي هستند اما داماش به دليل تفاضل گل بهتر دو پله بالاتر از راه آهن و در رده دوازدهم قرار گرفته است. برنده اين مسابقه مي‌تواند به بقا در ليگ برتر اميدوار باشد و در رده دوازدهم مي‌ايستد و مساوي باعث مي‌شود که راه آهن با يک پله صعود سيزدهم شود و داماش هم دوازدهم باقي بماند. بازي روي زمين چمن مصنوعي ورزشگاه عضدي رشت براي بازيکنان راه‌آهن دشوارتر از بازيکنان داماش است و رشتي‌ها مي‌توانند از امتياز ميزباني خود بهترين استفاده را ببرند و با يک برد دوازدهمي خود را تثبيت کنند.

از نظر مالي و مالکيتي هر دو باشگاه شباهت زيادي به هم دارند و به نوعي بحران‌زده هستند.

بابک زنجاني مالک راه آهن و مه‌آفريد اميرخسروي مالک داماش هر دو به دليل مسايل مالي در زندان به سر مي‌برند و بازيکنان و مربيان دو تيم نگران آينده‌شان هستند با اين وجود براي بقا در ليگ برتر هم خواهند جنگيد.

صباي قم - استقلال خوزستان

نتيجه ديدار رفت: استقلال خوزستان يک - صباي قم صفر

صباي قم شرايط نامناسبي دارد. بازيکنان اين تيم هم نسبت به پرداخت نشدن مطالبا‌ت‌شان معترض هستند و مسئولان باشگاه هم وعده داده که بخشي از مطالبات پرداخت مي شود از نظر فني دو تيم تقريبا در حاشيه امنيت هستند و شايد مساوي هم نتيجه دلخواه هر دو تيم در اين مسابقه باشد. صباي قم با 27 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به استقلال خوزستان يک پله بالاتر و در رده دهم است.

ساير ديدارها يکشنبه آينده برگزار مي‌شود.

برنامه کامل هفته بيست و ششم به شرح زير است:

جمعه 18 بهمن

داماش-راه آهن سورينت –ورزشگاه عضدي رشت-ساعت15:00

صباي قم-استقلال خوزستان-يادگار امام قم- ساعت15:00

سپاهان-ذوب آهن –ذوب آهن فولادشهر- ساعت15:00

يکشنبه 20 بهمن

فجر شهيد سپاسي-پرسپوليس -حافظيه شيراز-ساعت14:30

گسترش فولاد-مس کرمان –ورزشگاه اختصاصي گسترش تبريز- ساعت14:30

نفت تهران-تراکتورسازي تبريز-ورزشگاه تختي تهران- ساعت15:00

فولاد خوزستان-ملوان-ورزشگاه غدير اهواز- ساعت15:00

استقلال تهران-سايپا-ورزشگاه آزادي تهران ساعت 17

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
بنگر: به خاطر پول بازي نمي‌کنم

مدافع پرسپوليس اعلام کرد که هيچ شرطي براي بازي کردن در اين تيم ندارد و به خاطر پول بازي نمي‌کند.
00941902.jpg

محسن بنگر در گفت‌وگو با تسنيم، در مورد اعتصاب روز گذشته بازيکنان پرسپوليس و اينکه گفته شود او و بزرگتر‌هاي اين تيم باعث اين مسئله شدند گفت: نمي‌‌دانم چطور اين حرف‌ها را مي‌زنند، اين موضوع به من ربطي ندارد. من نه کاپيتان اول هستم و نه کاپيتان دوم که دستور بدهم. من هم مثل بقيه بازيکنان هستم.

وي ادامه داد: هيچ شرطي براي بازي کردن در پرسپوليس ندارم و اصلاً به خاطر پول بازي نمي‌کنم. براي من و ديگر بازيکنان موفقيت تيم و هواداران مهم است.

مدافع پرسپوليس در خصوص بازي يکشنبه اين تيم مقابل فجر سپاسي اظهار داشت: هميشه بازي در شيراز سخت است، اما اگر مي‌خواهيم مدعي قهرماني باشيم بايد همه بازي‌ها را با پيروزي پشت سر بگذاريم.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
ماجدي: بگومگوي صادقي و نوري معمولي بود

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: بين امير حسين صادقي و نوري اتفاقي رخ نداد و بحثشان معمولي بود.
00946253.jpg

سيد ميرشاد ماجدي درباره بازي شب گذشته مقابل مس کرمان و حذف استقلال از جام حذفي گفت: به هر حال در شرايط آب‌و هوايي خاص بازي کرديم و تلاش خود را انجام داديم و قسمت اين بود که در اين بازي پيروز از زمين خارج نشويم.

به گزارش فارس، وي در خصوص اينکه آيا با وجود بارش برف و شرايط آب‌و هوايي تمرين امروز استقلال برگزار مي‌شود يا خير؟ عنوان کرد: تمرين امروز به دليل اينکه ريکاوري است حتما برگزار مي‌شود. بازيکنان هم مشکلي ندارند و فقط شب گذشته بيک‌زاده شصت پايش را پانسمان کرد.

ماجدي در خصوص اينکه گفته مي‌شود بين نيمه در رختکن بين اميرحسين صادقي و پژمان نور درگيري لفظي شديدي پيش آمده و به همين دليل نوري براي نيمه دوم از بازي خارج شد، اظهار داشت: اولا بايد بگويم خيلي متأسفم از اينکه مسائل کوچک رختکن که حريم خصوصي هر تيم است به بيرون درز پيدا مي‌کند در حالي که رختکن و اتفاقات آن بايد بين خودمان باقي بماند و در امانتداري آن کوشا باشيم. متأسفانه حرف‌هاي معمولي را بزرگ مي‌کنند و من براي اين افراد متأسفم که با انتشار چنين خبرهايي جو تيم را به هم مي‌ريزند و فکر مي‌کنند در حال خدمت هستند.

وي افزود: بين صادقي و پژمان يک بگو و مگوهاي معمولي رخ داد و من خودم را سريع رساندم و وقتي هم که قلعه‌نويي وارد رختکن شد آنها سکوت کردند. پژمان نوري هم چون انرژي‌اش تحليل رفته بود از بازي بيرون آمد. من تعجب مي‌کنم از انتشار اين اخبار و همه امير قلعه‌نويي را مي‌شناسند و مي‌دانند که نه اميرحسين صادقي بلکه هيچ‌کس ديگري نمي‌تواند در مسائل فني دخالت کند. اگر اتفاق سنگيني بين نوري و صادقي افتاده بود امير قلعه‌نويي با آنها برخورد مي‌کرد.

سرپرست استقلال درباره اينکه چرا اتوبوس استقلالي‌ها شب گذشته آنها را قال گذاشت، گفت: بحث قال گذاشتن نبود.راننده اتوبوس وقتي ما را به ورزشگاه رساند به من گفت پمپ ماشينم خراب است و مي‌روم آن را تعمير کنم. وقتي بازي تمام شد او به من زنگ زد و گفت هنوز اتوبوسم درست نشده. اين مسئله چيزي نبود که از عهده من برآيد ولي با اين حال بازيکنان را در رختکن نگه داشتم تا سرما نخورند و براي آنها آژانس جور کردم و از ورزشگاه آنها را راهي کردم. کل معطلي بازيکنان 10 دقيقه هم طول نکشيد. متأسفانه برخي مسائل را خيلي بزرگ مي‌کنند. دري به تخته مي‌خورد آن را تيتر مي‌کنند.

ماجدي در پايان در خصوص اينکه ظاهرا مسئولان باشگاه سايپا دنبال اين هستند که چرا کميته انضباطي رأي آندو تيموريان را صادر نمي‌کند تا تکليف او براي بازي روز يکشنبه مقابل آنها مشخص شود، عنوان کرد: اين مسئله اصلا ربطي به باشگاه سايپا و يا باشگاه‌هاي ديگر ندارد. هر تيمي با ما بازي دارد براي اينکه تيتر شوند دنبال اين جور صحبت‌ها هستند چون کسي با آنها کاري ندارد و مي‌خواهند از اين موضوع بهره‌برداري کنند.کميته انضباطي مستقل از هرگونه از اين اظهارنظرها کار خودش را مي‌کند و قطعا به موقع هم رأي تيموريان را اعلام مي‌کنند و باشگاه استقلال هم هرگاه که رأي صادر شده آن را تمکين کرده است.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
شرايط نامساعد جوي تمرين استقلال را تعطيل کرد

شرايط نامساعد جوي تمرين امروز آبي‌پوشان را لغو کرد.
00945186.jpg

قرار بود آبي‌پوشان بعد از تحمل شکست مقابل مس کرمان از ساعت 15 امروز تمرينات خود را براي ديدار مقابل سايپا پيگيري کنند اما بارش برف شديد در تهران و شرايط نامساعد جوي باعث شد تا کادر فني تيم استقلال تمرين امروز اين تيم را تعطيل اعلام کند.

به گزارش فارس، استقلالي‌ها که قصد داشتند در زمين کمپ زنده ياد حجازي تمرينات خود را پيگيري کنند متوجه شدند 15 سانتيمتر برف روي زمين کمپ نشسته و البته مسئولان کمپ استقلال روي زمين کاور پوشانده‌اند ولي جمع‌آوري محافظ زمين چمن کار بسيار دشواري است و از همين رو قلعه‌نويي تصميم گرفت اولين تمرين استقلال بعد از بازي با مس کرمان فردا از ساعت 15 برگزار شود.

تيم فوتبال استقلال روز يکشنبه و در ادامه مسابقات ليگ برتر ميزبان سايپاي البرز خواهد بود.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
پرسپوليس همچنان در اعتصاب

تمرين روز چهارشنبه پرسپوليس هم برگزار نشد.
00944748.jpg

در حالي که قرار بود تمرين روز چهارشنبه تيم فوتبال پرسپوليس در سالن مجموعه سبز واقع در منطقه ولنجک برگزار شود، بازيکنان اين تيم در مجموعه حضور يافتند اما در ادامه اعتصاب خود، امروز هم تمرين نکردند.

به گزارش ايسنا، قرار بود تمرين سرخپوشان ساعت 12 برگزار شود که بازيکنان رأس ساعت مقرر در محل تمرين حضور يافتند اما مثل روز گذشته و در اعتراض به دريافت نکردن حق و حقوق‌شان تمرين نکردند.

پرسپوليس در هفته بيست‌وششم ليگ برتر يکشنبه هفته آينده بايد در شيراز به مصاف فجرسپاسي برود.

moHamad90

Registered User
لایک‌ها
21
پيرواني: بازيکنان 5 هفته باقيمانده را همت کنند

کاپيتان سابق پرسپوليس مي‌گويد بازيکنان پرسپوليس با اعتصاب به پول خود نمي‌رسند. او از آنها مي‌خواهد در 5 هفته پاياني ليگ به خاطر هواداران از مشکلات عبور کنند.
00939614.jpg

افشين پيرواني درباره اعتصاب مجدد بازيکنان پرسپوليس اظهار کرد: اين بازيکنان حق دارند چرا که حق و حقوق‌شان را نگرفته‌اند. البته من اعتصاب 48 ساعت پيش از داربي را رد مي‌کنم و به هيچ وجه کارشان درست نبود. من آن حرکت‌شان را اصلا نپسنديدم و هرکس خط داده اشتباه کرده است.

به گزارش ايسنا، او ادامه داد: الان شرايط تيم در جدول بهتر شده و با برد خوب مقابل سپاهان به کورس قهرماني بازگشته‌اند. بازيکنان مطمئن باشند که الان هم کسي به دادشان نمي‌رسد.

پيرواني با انتقاد از بستن قراردادهاي نجومي و گنگ با بازيکنان پرسپوليس گفت: من به عنوان يک پرسپوليسي قديمي يک سوال دارم. اگر کسي جواب سوال ما را فهميد جواب بدهد. چطور است که يک نفر مي‌گويد بازيکن 80 درصد گرفته و خود بازيکن مي‌گويد من 20 درصد بيشتر نگرفته‌ام؟ واقعا همه بلاتکليف هستند. در خيابان هواداران من را مي‌بينند و مي‌پرسند اين بازيکنان چقدر گرفته‌اند اما من خودم هم نمي‌دانم.

پيشکسوت پرسپوليس گفت: متاسفانه قراردادهاي نجومي با بازيکنان بسته شده و الان هم کسي نيست که به اين وضع رسيدگي کند. ضمن اينکه مشکل جديدي هم به وجود آمده و خيلي‌ها دنبال سوءاستفاده از اين شرايط بازيکنان هستند. به هر حال فوتباليست‌ها افراد معروفي هستند و طرف عشقش اين است که چک يک فوتباليست را برگشت بزند و آبرويش را ببرد. نمي‌دانم چه فکر کرده‌اند که ماشين بدون سند به اين بازيکنان داده‌اند. اداره ماليات هم شب عيد دنبال اين است که ماشين‌ بازيکنان را از زير پايشان دربياورد.

او در ادامه انتقادهاي خود گفت: اصلا اين طريقه مديريت در باشگاه نيست. من خودم درسش را در دانشگاه خوانده‌ام. اين مديريت اسمش مديريت روزمرگي است. نه براي باشگاه خوب است نه براي مدير نه بازيکنان و نه هواداران.

پيرواني درباره اينکه وزارت ورزش مي‌تواند چه نقشي در رفع مشکلات پرسپوليس داشته باشد، گفت: شما فکر مي‌کنيد وزارت ورزش با اين قراردادهاي ميلياردي چه کمکي مي‌تواند بکند؟ ما بازيکن داريم که فصل گذشته در تيمش 300 ميليون گرفته اما امسال قراردادش در پرسپوليس 1.5 ميليارد است. بهترين کار اين است که اين دو باشگاه به بخش خصوصي واگذار شوند که فکر نمي‌کنم وزارت ورزش نه بتواند و نه اجازه دهد که اين کار انجام شود.

کاپيتان سابق پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که چه راه‌حلي براي برون‌رفت از اين وضعيت وجود دارد گفت: شما نگاه کنيد الان با حذف استقلال در جام حذفي، مرهمي روي زخم‌هاي هواداران پرسپوليس گذاشته شده و بايد به بازيکنان بگويم با اعتصاب هيچ اتفاقي نمي‌افتد. فقط به عنوان يک قديمي از آنها مي‌خواهم بزرگي کنند و در اين 5 بازي باقي‌مانده به خاطر خوشحالي هواداران و اسم پرسپوليس و اعتبار خودشان همت کنند و به اميد خدا به قهرماني برسند چراکه در آن صورت از نظر فني ضرر نکرده‌اند. هرچند بايد پيگير حق و حقوقشان باشند چرا که ممکن است ديگر نتوانند پولشان را بگيرند.

پيرواني درباره اينکه پروين گفته بود با آوردن کمک‌هاي بزرگان پرسپوليس شرايط مالي را بهبود مي‌بخشد گفت: در اين شرايط اقتصادي هيچ سرمايه‌داري حاضر نيست کمک کند. من به پروين هم گفتم که شرايط مثل قبل نيست. بازيکنان فکر زندگي‌شان هستند و حق هم دارند. من خودم در 19 داربي حاضر بودم. 10 بار استقلال را برديم اما ده هزار تومان هم پاداش نگرفتم. ‌عابدزاده در آن زمان قراردادش 20 ميليون بود که تازه مالياتش هم پرداخت نشده و الان برايش مشکل‌ساز شده است. درست مثل خود من که در سال 83 قراردادم با پرسپوليس 50 ميليون بود اما 35 ميليونش را هنوز نگرفته‌ام. حالا به من مي‌گويند بيا ماليات بده. در اين شرايط بازيکنان هم وقتي مي‌بينند عابدزاده و پيرواني چنين مشکلاتي دارند با خودشان مي‌گويند واي به حال ما.

sornagostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فینال جام حذفی بین دو تیم مس کرمان و تراکتورسازی تبریز، ۲۵ بهمن در ورزشگاه امام علی(ع) کرمان برگزار می‌شود.

غلامرضا بهروان؛ رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ، اکبر ایرانمنش؛ مدیرعامل باشگاه مس کرمان، نصیری نماینده باشگاه تراکتورسازی، حجت الله‌ بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ از ساعت ۱۴ در سازمان لیگ جلسه‌ای برگزار کردند تا در مورد وضعیت زمان و مکان فینال جام حذفی تصمیم گیری کنند. طرفین در این جلسه برای تعیین میزبانی به توافق نرسیدند و مقرر شد میزبان فینال با قرعه کشی مشخص شود.

با قرعه کشی مشخص شد که فینال جام حذفی در ورزشگاه امام علی کرمان در روز ۲۵ بهمن ماه برگزار خواهد شد.

قرعه کشی با حضور بهروان رئیس کمیته مسابقات انجام شد.

نماینده تبریز موافق برگزاری با انجام بازی در تهران بودند اما مسی‌ها با این پیشنهاد موافق نبودند.

ایرانمنش مدیرعامل مس گفت: بهتر است بین تهران و کرمان قرعه کشی انجام بدهید که این پیشنهاد با مخالفت بهروان مواجه شد و گفت باید قرعه بین دو شهر میزبان یا میهمان باشد نه شهر بی‌طرف…
انتهای خبر.!

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
نظر یک کارشناس: ایــران4 و آرژانتین0

این گزارش تا حدودی از واقعیت فاصله دارد

سلام بینند گُل توی دروازه وای ابتدای بازی چه اتفاقی بدی افتاد بچه ها شروع خوبی نداشتن...

هنوز فرصت زیادی برای جب گُل توی دروازه خب آرژانتین هست ویکی از تیم های همیشه مدعی جام

بچه ها نباید ناراحت بشوند تا اینجا فقط دو گُل عقبیم و 88دقیقه دیگه فرصت باقیست ...

ادامه مطلب را بخوانید

omid109

Registered User
لایک‌ها
37

یک بار دیگر موضوع حضور بازیکنان دوجنسه در فوتبال بانوان بر سر زبان‌ها افتاد‌ و این‌ بار نه شایعات سال ۸۸، که سخنان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال ایران، از حضور هفت بازیکن دوجنسه در فوتبال و فوتسال بانوان کشور خبر می‌دهد؛ هرچند هنوز مسئولان فدراسیون فوتبال در این باره موضع رسمی در پیش نگرفته‌اند!
ادامه مطلب را از اینجا بخوانید

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
تيم فوتبال سپاهان فردا در چارچوب اولين ديدار مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 19 در ورزشگاه جاسم‌بن‌حمد به مصاف السد قطر مي‌رود.

*مهدي تاج رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران امروز به دوحه آمد و مورد استقبال مسئولان سپاهان قرار گرفت.

*بازيکنان سپاهان ساعت 19 امروز با حضور در ورزشگاه جاسم بن حمد آخرين تمرين خود قبل از ديدار مقابل السد را برگزار کردند. در اين تمرين زلاتکو کرانچار آخرين توصيه‌هاي فني را به شاگردان خود اعلام کرد.

*مهدي تاج مهمان ويژه تمرين امروز سپاهان بود.

*تمرين سپاهان ساعت 20 و 15 دقيقه به اتمام رسيد و بازيکنان به هتل محل اقامت بازگشتند.

*مهدي تاج و مهرزاد خليليان براي تماشاي ديدار فولاد خوزستان و الجيش قطر به ورزشگاه محل برگزاري مسابقه در دوحه رفتند تا از نماينده فوتبال ايران حمايت کنند.

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
ميداودي: آرزويم صعود استقلال به دور دوم است

بازيکن سابق تيم فوتبال استقلال گفت: آرزويم اين است که استقلال به دور دوم ليگ قهرمانان آسيا صعود کند.
00033316.jpg

ميلاد ميداودي در خصوص حضورش در استاديوم آزادي براي تماشاي ديدار تيم‌هاي استقلال و الشباب عربستان گفت: من براي حمايت از استقلال که تيم محبوبم است به ورزشگاه آمده‌ام چرا که خودم را هميشه يک استقلالي مي‌دانم و وظيفه‌ام بود که به استاديوم بيايم تا در کنار ساير هواداران استقلال از تيم محبوبم حمايت کنم و اميدوارم که استقلال برنده اين بازي باشد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: استقلال بازيکنان خوب و بزرگي دارد و مي‌بينيد که هواداران زيادي هم براي اين تيم امشب به استاديوم آمدند و آرزوي من صعود استقلال به دور دوم ليگ قهرمانان آسياست.

مهاجم تيم فوتبال استقلال خوزستان در مورد شرايط خودش در اين تيم هم بيان داشت: خوشبختانه تيم خوبي داريم اما من به دليل مصدوميت جزئي که دارم به تهران آمدم تا فيزيوتراپي کنم تا بتوانم در سه بازي ‌آينده تيمم به استقلال خوزستان کمک کنم.

بالا