• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال ایران

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
پيروزي الکويت با گلزني نکونام

دور گروهي رقابت هاي فوتبال جام کنفدراسيون آسيا - اي اف سي کاپ 2014 - از ديروز آغاز شد.
00946452.jpg

به گزارش پايگاه اي اف سي از کوالالامپور ، نتايج و برنامه اين رقابت ها به شرح زير است :

** منطقه غرب :

* گروه يک :

السويق عمان 3 - 1 روشن تاجيکستان

الصفا لبنان 1 - 0 ذات راس اردن

* گروه دو :

الکويت کويت (مدافع عنوان قهرماني)‌ 2 - 1 النجمه لبنان

- گل اول تيم الکويت را جواد نکونام کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران در دقيقه 67 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.

** برنامه - چهارشنبه 7 اسفند :

* گروه دو :

الجيش سوريه - فانجا عمان (به علت محروميت سوريه از ميزباني بازي در مسقط برگزار مي شود.)

* گروه سه :

الشرطه عراق - القادسيه کويت(به علت محروميت عراق از ميزباني در دوحه قطر برگزار مي شود.)

الحديد بحرين - الوحده سوريه

* گروه چهار :

آلاي اوش قرقيزستان - الرفاع بحرين

شباب اردن - اربيل عراق

--------------------------

** منطقه شرق :

* گروه پنج :

پرسيپورا اندونزي 2 - 0 چرچيل برادرز هند

نيورديانت مالديو 1 - 0 هوم يونايتد سنگاپور

* گروه شش‌:

هانوي تي ان تي ويتنام 5 - 1 مازيا مالديو

سلانگور مالزي 1 - 1 آره ما اندونزي

** برنامه - چهارشنبه 7 اسفند :

* گروه هفت :

يانگون يونايتد ميانمار - کلانتان مالزي

ساوث چاينا هنگ کنگ - نينه بينه ويتنام

* گروه هشت :

تمپينس راورز سنگاپور - کيچي هنگ کنگ

اف سي پونا هند - ني پيتا ميانمار

از هر گروه دو تيم به دور يک هشتم نهايي صعود مي کند.

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
سرمربي الجيش: از فولاد بهتر بازي کرديم

سرمربي تيم الجيش گفت: ما نسبت به فولاد بهتر بوديم و شايستگي پيروزي را داشتيم.
00944580.jpg

نبيل معلول پس از تساوي بدون گل تيمش فولاد عنوان کرد:اين مسابقه اولين ديدار ما در ليگ قهرمانان بود و در انتظار يک حريف سرسخت بوديم.فولاد در حال حاضر در صدر جدول رده بندي ليگ برتر ايران قرار دارد و همين مساله نشان دهنده قدرت اين تيم است.

به گزارش اوج، وي ادامه داد: شخصا از نتيجه راضي هستم.در اين مسابقه بيش از 8 بازي گذشته که من مسوليت فني تيم را برعهده داشتم تلاش کرديم.از روحيه تيمي که بازيکنان در اين مسابقه از خود نشان دادند راضي هستم.هر چند فکر مي کنم الجيش هنوز فاقد تجربه بالا براي حضور در آسيا است و بايد روي اين بحث کار کنيم.

سرمربي الجيش تاکيد کرد: ما نسبت به فولاد بهتر بوديم و شايستگي پيروزي را داشتيم.غيبت کو سئول در اين بازي مشهود بود اما نبايد بهانه بياوريم.فکر مي کنم مي توانيم به مراحل بعدي صعود کنيم.از نتيجه راضي هستم چون ديگر بازي گروه هم مساوي شده است.

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
فرکي: اگر تمرکزمان بالاتر بود گل مي‌زديم

سرمربي تيم فولاد گفت: اگر تمرکزمان بالاتر بود مي‌توانستيم دروازه الجيش را باز کنيم.
00944715.jpg

حسين فرکي پس از تساوي تيمش در ديدار مقابل الجيش عنوان کرد:هر دو تيم به رغم اينکه اين مسابقه گلي در پي نداشت اما بازي خوبي ارائه کردند.در نيمه نخست ما تلاش کرديم به تيم الجيش فرصت گلزني ندهيم.مشخص بود که حريف شوق زيادي براي زدن گل اول دارد.خوشبختانه در اين موضوع موفق بوديم.

به گزارش اوج، وي ادامه داد: در نيمه دوم بهتر بازي کرديم و فرصت هاي زيادي براي گلزني داشتيم و اگر تمرکزمان بالاتر بود مي توانستيم دروازه الجيش را باز کنيم.

فرکي درباره بازي هاي آينده فولاد در ليگ قهرمانان آسيا گفت: در بازي هاي آينده بسيار قدرتمندتر از اين بازي ظاهر خواهيم شد. به ويژه وقتي در خانه بازي مي کنيم به رغم بازيکنان جواني که داريم مي توانيم تيمي مانند الجيش را شکست بدهيم.

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
پشت پرده لغو بازي تيم ملي فوتسال با کرواسي

مالک باشگاه دبيري تبريز پشت پرده لغو بازي دوستانه ايران برابر کرواسي را تشريح کرد.
00945952.jpg

افشين دبيري مالک باشگاه دبيري تبريز دو ماه پيش به همراه مدير رسانه‌اي باشگاه به زاگرب کرواسي رفت تا ضمن امضاي قرارداد خواهر خواندگي با باشگاه آلومنس با مدير سايت فوتسال پلنت هم ديدار داشته باشد.

به گزارش ايسنا، دبيري در اين مذاکرات براي انجام بازي تدارکاتي تيم ملي ايران با کرواسي به توافق رسيد و قرار شد کميته فوتسال هماهنگي‌هاي لازم را از طريق باشگاه دبيري با کروات‌ها انجام دهد. اين در حالي است که سيد رضا افتخاري چند روز قبل از لغو بازي فوتسال ايران و کرواسي خبر داد و مشخص هم نشد که چرا اين بازي با وجود توافق دو طرف انجام نمي‌شود!

اما افشين دبيري موضوع لغو ديدار تدارکاتي تيم هاي ملي ايران و کرواسي را باز کرد و گفت: در سفري که به همراه مهدي جاويدي(مدير رسانه‌اي باشگاه) به کرواسي داشتم توافق براي اين بازي صورت گرفت و قرار شد نامه‌نگاري‌ها و هماهنگي‌هاي لازم از طريق کميته فوتسال صورت بگيرد. اما فکر مي‌کنم آقاي افتخاري در اين زمينه هيچ نامه‌اي را به کرواسي ارسال نکرد. اگر هم ارسال کرده باشد به دليل اينکه با باشگاه دبيري هماهنگ نشد، جواب رد گرفتند.

وي افزود: بازي دوستانه تيم ملي ايران و کرواسي يکي از بندهايي بود که در قرارداد خواهد خواندگي دو باشگاه دبيري و آلومنس گنجانديم ولي کميته فوتسال به دليل اختلافي که با باشگاه دبيري دارد نخواست هماهنگي‌هاي لازم را با ما انجام دهد. با اين حال مسئولان کرواسي 20 اسفند به ايران مي‌آيند و اميدواريم بتوانيم کاري براي تيم ملي کشورمان انجام دهيم.

مالک باشگاه دبيري تبريز همچنين با اشاره به اينکه مسئولان فوتسال کرواسي براي ادامه مذاکرات جهت توافق نهايي قرارداد خواهر خواندگي به ايران مي‌آيند گفت: قرار است مدير عامل باشگاه آلومنس کرواسي به همراه مدير رسانه‌اي خود به ايران بيايند. همچنين ما از آقاي ميکو ماتيچ مدير سايت فوتسال پلنت هم که سرمربي تيم آلومنس است دعوت کرده‌ايم و او نيز به احتمال فراوان بيست اسفند به ايران مي آيد.

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
گزارش سايت فيفا از ديدارهاي استقلال و فولاد

پايگاه خبري فدراسيون جهاني فوتبال در گزارشي از بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا که روز گذشته انجام شد، نوشت.
00946702.jpg

در پيکارهاي غرب قاره، الجزيره امارات 3 بر يک الريان قطر را مغلوب کرد در حاليکه غول‌هاي استقلال در گروه اول يک بر صفر مغلوب الشباب عربستان شدند.

اين سايت افزود: عماد خليلي با گلي که دقيقه 58 زد، باعث شد تا الشباب به 3 امتياز خارج از خانه در ورزشگاه آزادي برسد.

سايت فيفا همچنين در مورد بازي‌هاي گروه دوم که فولاد خوزستان نيز در آن حاضر است، نيز عنوان کرد: هر دو بازي گروه دوم با تساوي بدون گل خاتمه يافت. در دوحه الجيش قطر توسط فولاد خوزستان متوقف شدند در حاليکه الفتح عربستان مقابل بنيادکار ازبکستان به تساوي رسيد.

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
مسابقه روپايي دايي با کودک سرطاني در محک

سرمربي پرسپوليس به بيمارستان محک رفت.
00036948.jpg

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت بيمارستان محک، براي کودکان محک و به خصوص بچه‌‌هاي فوتبال دوست، ديدار با يکي از نام آورترين فوتباليست‌هاي ايران، که بازي‌هاي به يادماندني و درخشان و گل‌هاي زيادي را در کارنامه‌اش دارد، ديداري پر از هيجان و شادي بود.

علي دايي همچون پدري مهربان و دلسوز به همراه همسرش به بخش‌هاي (شيمي درماني- انکولوژي و ...) بيمارستان محک رفت و با بچه‌هاي در حال درمان عکس‌هاي يادگاري گرفت. سجاد 10 ساله يکي از فوتباليست‌هاي کوچک با وي مسابقه رو پايي زدن داد؛ ميلاد 5 ساله از قراردادي که در آينده مي خواهد با تيم پرسپوليس امضا کند صحبت کرد و تعداد زيادي از والدين از روزهاي گذشته جام جهاني و گل‌هاي خاطره انگيز او صحبت کردند. در آخر علي دايي به اتفاق کودکان محک، توپ فوتبالي را رنگ‌آميزي کردند و آرزوهايشان را روي آن نوشتند تا در بازار نوروزي محک براي فروش دسته جمعي ارائه شود.

بازار نوروزي با هدف حمايت از کودکان مبتلا به سرطان محک در روزهاي پنج‌شنبه و جمعه 8 و 9 اسفند از ساعت 10 صبح تا 8 شب درموسسه محک برگزار مي شود. حضور هنرمندان و ورزشکاران در کنار کودکان محک همواره باعث شادي و شعف آن‌ها در مسير درمان مي‌باشد. به اميد حضور همه ياوران در بازار نوروزي محک.

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
افاضلي: سن و سالم براي دستيار شدن بالا رفته!

افاضلي گفت: با توجه به تعهدي که به فدراسيون فوتبال دارم تا پايان امسال در کنار اين تيم خواهم بود چرا که برنامه‌هاي تيم ملي اميد را تا سال 2016 من تهيه کردم و به همين دليل اين تيم را همراهي مي‌کنم.
00030877.jpg

هومن افاضلي در خصوص حضورش در تيم ملي اميد گفت: با توجه به تعهدي که به فدراسيون فوتبال دارم تا پايان امسال در کنار اين تيم خواهم بود چرا که برنامه‌هاي تيم ملي اميد را تا سال 2016 من تهيه کردم و به همين دليل اين تيم را همراهي مي‌کنم و هر زمان که سرمربي جديد براي اين تيم انتخاب شود من تيم را تحويل مي‌دهم.

به گزارش فارس، وي با بيان اينکه قصد ندارد با سرمربي جديد همکاري کند، افزود: من ديگر به عنوان دستيار فعاليت نخواهم کرد چرا که سن و سال من براي کمک مربي بودن بالاست!

افاضلي در مورد تستي که قرار است از بازيکنان رده سني اميد گرفته شود، تصريح کرد: ما درسه اردوي متفاوت و مجزا 70 بازيکن رده سني اميد را از سراسر کشور زير نظر خواهيم داشت و اردوي اول از امروز به مدت سه روز برگزار خواهد شد، اردوي دوم هفته آينده خواهد بود و اردوي سوم را سه هفته ديگر برگزار مي‌نماييم.

وي در خصوص اينکه اگر بازيکناني از اين اردو انتخاب شوند اما سرمربي جديد تيم ملي اميد اين بازيکنان را نخواهد تکيلف چيست،‌ اظهار داشت: اگر نخواست هم نخواست! اما ما از همه تمرينات فيلم مي‌گيريم و براي هر بازيکني که چه انتخاب شود و چه انتخاب نشود گزارش مي‌نويسيم و در اختيار مربي جديد قرار مي‌دهيم و او مختار است هر کدام را که خواست انتخاب کند و هر کدام که نخواست انتخاب نکند.

.aligamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
39
درودگر: بايد به بازيکنان جوان بها دهيم

مديرعامل سابق باشگاه ملوان گفت: دعوت کردن ادينهو به تيم ملي توهين به غرور مردم و تاريخ کشورمان است.
00946208.jpg

صادق درودگر در خصوص اينکه مسائلي در مورد دعوت کردن ادينهو به تيم ملي مطرح شده اظهار داشت: ضمن احترام براي او همه بازيکنان خارجي حاضر در ليگ ايران بايد بگويم که لباس تيم ملي قداست دارد. من احترام خاصي براي ادينهو قائل هستم. او که خود را عاشق مردم کرمان نشان مي‌دهد لذت‌بخش است و براي ما ارزش دارد اما بايد به برخي مسائل توجه کرد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: ما کشوري نيستيم که يک ميليون جمعيت داشته باشيم و دو ميليون مهاجر. کشوري با منبع استعداد هستيم و اينکه بخواهند يک بازيکن خارجي را به تيم ملي دعوت کنند بدعتي خواهد بود و اين موضوع توهين به غرور مردم و تاريخ کشورمان است. ضمن تمام احترامي که براي اين بازيکنان قائلم نظر کادر فني تيم ملي را به بازيکناني چون کاوه رضايي و پيام صادقيان جلب مي‌کنم که آنها بازيکنان آينده‌داري خواهند بود.

مديرعامل سابق باشگاه ملوان خاطرنشان کرد: ما در جام جهاني که نمي‌خواهيم قهرماني شويم. بايد از بازيکناني استفاده کنيم که آينده‌دار خواهند بود. بازيکنان پا به سن گذاشته مي‌خواهند با حضور در جام جهاني آلبوم افتخارات خود را تکميل کنند و ما بايد فرصت را براي جوان‌ها مهيا کنيم. هيچ موقع نمي توانم که قبول کنم بازيکني چون هاسه‌گاوا بگويد مي‌خواهد در تيم ژاپن بازي کند و يا بازيکن برزيلي در تيم ملي کشورمان بازي کند. در کشور ما استعدادهاي زيادي نهفته است و آرزو مي کنم ادينهو هم در تيم ملي برزيل فيکس بازي کند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
اگر میخواهید فقط خبر های فوتبالی مهم در روز راببینید به سایت مابیایید.

http://www.myfootballnews.ir

ما فقط خبرهای مهم روز را درسایتمان قرار میدهیم وشما میتوانید بجای اینکه در سایت دنبال خبرهای مهم بچرخید مافیست که به سایت ما به ادرس http://www.myfootballnews.ir بیایید و فقط خبرهای فوتبالی مهم همون روز رابخوانید.

سایت اخبار روز فوتبال

http://www.myfootballnews.ir

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان میتونند اخبار فوتبال ایران رو در این تاپیک دنبال کنند. هر کسی هم خبر جدیدی که تایید شده است میتونه خودش بگذاره.

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
هاشم بیک‌زاده در فهرست ۲۳ نفره تیم ملی قرار گرفت
هافبک تیم فوتبال استقلال به عنوان آخرین نماینده تیم ملی فوتبال ایران در فهرست ۲۳ نفره این تیم برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل انتخاب شد.

فهرست ۲۳ نفره تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل دوشنبه از سوی فدراسیون فوتبال ایران برابر فیفا ارسال شد که نام هاشم بیک‌زاده ملی‌پوش مصدوم تیم استقلال هم در این فهرست دیده می‌شود.

البته در فهرست قبلی اعلام شده از سوی کادرفنی تیم ملی ایران، نام ۲۴ قرار گرفته بود و قرار بود از بین محمدرضا خانزاده و هاشم بیک‌زاده، یک نفر در فهرست نهایی تیم ملی به فیفا انتخاب شود.

کادرفنی تیم ملی ایران با توجه به مصدومیت بیک‌زاده در بازی تیم ملی ایران برابر مونته‌نگرو در اردوی آماده‌سازی اتریش، این تصمیم را گرفته بودند که با توجه به رفع مصدومیت بیک‌زاده، نام او در فهرست تیم ملی قرار گرفت و خانزاده فرصت حضور در جام جهانی را از دست داد.

همچنین تیم ملی ایران درحالی بامداد امروز برای حضور در آخرین مرحله اردوی آماده‌سازی خود، راهی کشور برزیل شد که قرار است علی کفاشیان رئیس و امید جمالی یکی از مسئولان کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال روز یکشنبه هفته آینده به این کشور سفر کنند.

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
دلخوری دایی از رحیمی؛ چرا با سیدجلال مذاکره نکردید؟
پرسپولیسی‌ها با همه سروصدا پس از یک یورش اولیه دیگر هیچ تحرکی در بازار نقل و انتقالات نداشته‌اند.
سیدجلال حسینی مدافع ملی‌پوش پرسپولیس از چهره‌های مهم تیم علی دایی است، بازیکنی که در فصل گذشته روندی کم‌نوسان و درخشان از خود به نمایش گذاشت و از چهره‌های علی دایی بود. سیدجلال در روزهایی که تیم‌ملی‌ از اردوی اتریش به ایران بازگشته بود کاملا آزاد بود اما از سوی مدیران پرسپولیس برای مذاکره و تمدید قرارداد هیچ تماسی با وی گرفته نشده است. این موضوعی است که باعث دلخوری علی دایی از مدیران باشگاه پرسپولیس شده است، پرسپولیسی‌ها با همه سروصدا پس از یک یورش اولیه دیگر هیچ تحرکی در بازار نقل و انتقالات نداشته‌اند.

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
مدیر شرکت آل‌اشپورت در خاورمیانه گفت: دیگر بعد از این شاهد آب رفتن لباس‌ها نخواهیم بود، دیگر یوزپلنگ ما به گربه تبدیل نخواهد شد و یوزمان نیز آسیایی خواهد ماند و در نهایت اینکه اجناس ما نیز دیگر تقلبی نخواهد بود.

jafari1.jpg

وحید جعفری در خصوص توافق شرکت آل‌اشپورت با کارلوس کی‌روش گفت: جلسه‌ای با سرمربی تیم ملی در فدراسیون فوتبال برگزار کردیم با این هدف که مشکلات و بحث و جدل‌هایی را که بی‌دلیل در حاشیه تیم ملی فوتبال ایران ایجاد شده بود و احساس می‌کردیم به این تیم و حیثیت فوتبال کشور در این مقطع ضربه خواهد زد، جمع کنیم.

وی افزود: در این بین کی‌روش خواسته‌هایی برای البسه خود جهت حضور در جام جهانی داشت که البته این خواسته‌ها از قبل مطرح بود که خوشبختانه در نهایت با سرمربی تیم ملی در این جلسه به توافقات و نتایج مثبتی رسیدیم، چون هدف از تشکیل این جلسه این بود که بتوانیم راهکاری را پیدا کنیم و در نهایت به نتیجه مثبتی برسیم و بتوانیم کی‌روش را راضی کنیم تا مشکلاتی که در حاشیه تیم ملی وجود داشت، از این به بعد نباشد تا تیم ملی در آرامش کامل به جام جهانی اعزام شده تا بتواند نتایج درخور شأن نام ایران کسب کند. در واقع حواشی ناخواسته‌ای ایجاد شده بود که احساس کردیم با برگزاری این جلسه و توافقی که حاصل می‌شود، این حاشیه‌ها فروکش خواهد کرد که قطعاً همین‌طور بوده و خواهد بود.

جعفری یادآور شد: البته این توافق خارج از عرف بین‌المللی بود و فکر می‌کنم از این لحاظ ما استثنا هستیم یعنی تنها کشوری هستیم که فدراسیون فوتبالش با یک برند قرارداد داشته باشد و سرمربی تیم ملی‌اش نخواهد با آن برند همکاری کند و بخواهد قراردادی جداگانه داشته باشد، در هر حال باز هم تأکید می‌کنم که شرایط خاصی وجود داشت و ما برای اینکه بتوانیم به تیم ملی کمک کرده و از این تیم حمایت کرده باشیم به این خواسته گرچه زیاد هم از لحاظ عرف بین‌المللی خواسته بجایی نبود پاسخ مثبت دادیم و به یک نتیجه قابل قبول در این زمینه رسیدیم.

وی در پاسخ به این سؤال که در جلسه برگزار شده، آیا بابت اظهارات کی‌روش علیه برند آل‌اشپورت به وی انتقادی از سوی مسئولان شرکت آلمانی نشد، گفت: چرا انتقاد کردیم اما وقتی دعوا هست دیگر حلوا خیرات نمی‌کنند! او با ما دعوایی داشت و این ایرادات در همین راستا گرفته شد. با این حال با اتفاقی که افتاد خوشحالم که دیگر بعد از این شاهد آب رفتن لباس‌ها نخواهیم بود، دیگر یوزپلنگ ما به گربه تبدیل نخواهد شد و یوزمان نیز آسیایی خواهد ماند و در نهایت اینکه اجناس ما نیز دیگر تقلبی نخواهد بود. از سوی دیگر این توافق برای کی‌روش سودمند بود چون او نیز در حالی به خواسته‌هایش رسید که از این پس او یک برند بین‌المللی معتبر را به عنوان اسپانسر خودش خواهد داشت.

مدیر آل‌اشپورت در خاورمیانه گفت: با کی‌روش تا پایان جام جهانی قرارداد شخصی داریم و او باید در تمام دیدارهای تیم ملی، کنفرانس‌های خبری و تمرینات لباس‌های ما را بپوشد و اگر قرار باشد که روی نیمکت تیم ملی با کت و شلوار بنشیند نیز حتما باید لوگوی آل‌اشپرت را روی کتش درج کند و همه این موارد در قرارداد ما با کی‌روش به ثبت رسیده است.

وی در مورد اینکه آیا پول قرارداد کی‌روش نقدا پرداخت شده یا پس از اجرایی شدن این قرارداد به او پرداخت خواهد شد، گفت: کی‌روش مربی‌ای نیست که زیر قراردادش بزند. ما از این حیث به کی‌روش اعتماد داشتیم و می‌دانستیم اگر قرارداد امضا شود او پای این قرارداد خواهد ایستاد. ما نیز مبلغ قرارداد را نقداً به او پرداخت کردیم.

جعفری تأکید کرد: مبلغ پرداختی فقط برای مرحله مقدماتی است و اگر تیم ملی به مراحل بالاتر جام جهانی صعود کند، برای هر بازی و در هر مرحله، مبلغ جداگانه‌ای به اندازه ۲۵ درصد کل قرارداد فعلی برای هر دیدار برای سرمربی تیم ملی در نظر گرفته‌ایم که با هر بار صعود تیم ملی به مراحل بالاتر، این مبلغ به حساب وی واریز خواهد شد.

وی در مورد شایعه کم بودن لباس‌های تیم ملی گفت: به اندازه‌ای به تیم ملی لباس داده‌ایم که در صورتی که این تیم تا فینال هم برود، این تیم از این لحاظ تأمین خواهد بود و چنین شایعاتی به هیچ وجه صحت نخواهد داشت، ضمن اینکه هر پیراهن به یک دیدار تیم ملی در جام جهانی اختصاص دارد چون روی پیراهن‌ها پرچم ایران و کشور حریف به همراه تاریخ و زمان و مکان مسابقه ثبت شده، بنابراین لباس فوق دیگر قابل استفاده برای دیدارهای بعدی نیست و دیگر نمی‌توان آنها را در دیدارهای بعدی استفاده کرد و این اقدام در صورت صعود تا مراحل بالاتر نیز از سوی شرکت ما برای لباس‌های تیم ملی ادامه خواهد داشت.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

برای درج اخبار در بخش فوتبال قواعد و مقرراتی وجود داره که کاملا لازمه تا مراعات بشه. اخبار درج شده قبل از این پست رو ندیده میگیرم. اما بعد از این فقط وفق مقررات عمل کنید. قواعد ذکر شده در تاپیک قوانین و مقررات قابل مشاهده هست.

پاینده باشید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
درود

برای درج اخبار در بخش فوتبال قواعد و مقرراتی وجود داره که کاملا لازمه تا مراعات بشه. اخبار درج شده قبل از این پست رو ندیده میگیرم. اما بعد از این فقط وفق مقررات عمل کنید. قواعد ذکر شده در تاپیک قوانین و مقررات قابل مشاهده هست.

پاینده باشید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
با سلام و سپاس از یادآوری جنابعالی
من قوانین رو مطالعه کردم . آیا منظورتون ذکر نکردن منبع هستش که مقررات در این تاپیک نقض شده یا منظورتون موارد دیگری هستش .
ممنون میشم من رو در این مورد اینجا یا در پیام خصوصی در جریان بگذارید

بالا