مولر!!!!فهرست اولیه برترین بازیکنان فوتبال اروپا
اتحادیه فوتبال اروپا نام 10 بازیکن را برای انتخاب برترین فوتبالیست فصل 2012 – 2013 این قاره را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یوفا 10 بازیکن منتخب این قاره را برای انتخاب برترین فوتبالیست فصل 2013 – 2012 اعلام کرد که بایرنمونیخ، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا با چهار نماینده بیشترین تعداد بازیکن را در این فهرست 10 نفره در اختیار دارد.
ماه آینده این فهرست 10 نفره به سه بازیکن نهایی کاهش خواهد یافت تا برترین بازیکن فوتبال اروپا در فصل گذشته همزمان با قرعهکشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا اعلام شود.
فهرست 10 بازیکن برتر فصل 2013 – 2012 اروپا به این شرح است:
توماس مولر (آلمان)
آرین روبن (هلند)
باستین شوایناشتایگر (آلمان)
فرانک ریبری (فرانسه)
روبرت لواندوفسکی (لهستان)
لیونل مسی (آرژانتین)
کریستیانو رونالدو (پرتغال)
گرت بیل (ولز)
روبین فانپرسی (هلند)
زلاتان ابراهیموویچ (سوئد)
[h=1]فولر: آلمان هيچ وقت چنين تيمي نداشته است[/h] [h=2]سرمربي پيشين ژرمنها بر اين باور است که در طول تاريخ هيچ گاه چنين تيمي نداشتهاند.[/h] |
![]() |
رودي فولر که به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان در جام جهاني 2002 به عنوان نايب قهرماني رسيده بر اين باور است تيم کنوني ژرمنها که توسط يواخيم لو ساخته شده، بهترين تيمي است که در تاريخ اين کشور ساخته شدهاند. به گزارش فارس، وي در اين زمينه گفت: به عقيده من، در حال حاضر بهترين تيم تاريخ را در اختيار داريم. تيمي بهتر از سالهاي 1954، 1974 و 1990 که موفق به فتح جام جهاني نيز شد. بازيکنان جوان و آلماني زياد و با کيفيتي در ترکيب هستند. هيچ گاه پيش از اين چنين وضعيت خوبي نداشتهايم. فولر در مورد حضور آلمان در جام جهاني پيش رو نيز گفت: شانس اين را داريم که در جام جهاني 2014 برزيل عنوان قهرماني را به دست آوريم. هرچند که شانس و نوع قرعه هم ميتواند در قهرماني تاثير گذار باشد ولي بازهم ميگويم که ميتوانيم قهرمان شويم. اطمينان دارم که ساير تيمها بيش از آنکه ما از آنها بترسيم، از ما ميترسند. |
[h=1]منچستريونايتد بار ديگر به دنبال هافبک بارسلونا[/h] [h=2]پس از آنکه تياگو آلکانتارا به بايرن مونيخ پيوست، يونايتدها بار ديگر به دنبال هافبک بارسلونا رفتند.[/h] |
![]() |
منچستريونايتد که پيش از اين به دنبال امضاي قرارداد با تياگو آلکانتارا بود، اکنون براي آوردن سسک فابرگاس اقدام کرده است. به گزارش فارس، با توجه به اينکه تياگو روز گذشته راهي بايرن مونيخ آلمان شد تا بار ديگر زير نظر جوزپه گوارديولا کار کند. در حالي که اعلام شده بود تياگو در حال توافق بر سر جزييات قرارداد خود با شياطين سرخ است ولي به يک باره گوارديولا اعلام کرد قصد دارد تياگو را به باواريا ببرد تا اين بازيکن 22 ساله سر از قهرمان فصل پيش بوندسليگا درآورد. ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد که به دنبال تقويت تيم خود در خط مياني است، براي امضاي قرارداد با فابرگاس اقدام کرده است. البته در ابتداي فصل نقل و انتقالها خبرهايي در مورد حضور وي در اولدترافورد شنيده شده بود ولي پس از آن، يونايتدها روي تياگو تمرکز کردند. با پيوستن تياگو به بايرن، بار ديگر يونايتدها فابرگاس را هدف نخست خود اعلام کردند. |
[h=1]کاپلو: از مربيگري در روسيه کاملا راضي هستم[/h] [h=2]فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه شايعات مربوط به احتمال استعفاي وي از اين سمت را تکذيب کرد و گفت از کار در روسيه رضايت دارد.[/h] |
![]() |
روزنامه سوويت اسپورت روز دوشنبه به نقل از اين مربي 67 ساله نوشت: «هنگامي که يک مربي به موفقيت هايي دست پيدا مي کند طبيعي است که چند باشگاه به صورت جدي براي به خدمت گرفتن او علاقه نشان مي دهند. اما بايد بگويم من روسيه را دوست دارم و از کار در اين کشور کاملا راضي هستم.» کاپلو با تاکيد بر اهميت ديدار با ايرلند شمالي در دور انتخابي جام جهاني 2014 که قرار است 14 اوت برگزار شود گفت موفقيت در اين ديدار مي تواند عاملي کليدي در موفقيت روسيه در دور انتخابي جام جهاني باشد. وي گفت: «بازي با ايرلند شمالي يکي از مهمترين بازي هاي ما خواهد بود و نتيجه مناسب در بلفاست تاثير زيادي در موفقيت کلي ما خواهد داشت.» روسيه هم اکنون با کسب 12 امتياز از پنج مسابقه در رده دوم جدول گروه اف انتخابي جام جهاني در منطقه اروپا قرار دارد. پرتغال با 14 امتياز از هفت بازي صدرنشين اين گروه است. |
[h=1]صحبتهاي جالب بکام در مورد مويس[/h] [h=2]اسطوره يونايتدها در مورد سرمربي جديد و اسکاتلندي اين تيم صحبتهاي جالبي انجام داده است.[/h] |
![]() |
ديويد مويس پس از آنکه الکس فرگوسن از سرمربيگري در منچستريونايتد کناره گيري کرد، به امضاي قراردادي 6 ساله هدايت اين تيم را به دست گرفت. به گزارش فارس، فرگوسن که 27 سال هدايت يونايتدها را عهدهدار بود، جاي خود را به مويسي داد که در نخستين ديدار مقابل منتخب ليگ تايلند با يک گل شکست خورد. ديويد بکام که در مدت 10 سال حضور در ترکيب منچستريونايتد موفق به فتح 9 جام معتبر شده بود، در مورد آينده مويس در اين باشگاه به اسکاي اسپورت گفت: فکر ميکنم فصل آينده در ليگ برتر انگليس اتفاقهاي بسيار هيجان انگيزي رخ دهد زيرا تغييرهاي زيادي در آن رخ داده است. ژوزه مورينيو به ليگ برتر بازگشته ولي بازهم اطمينان دارم که منچستريونايتد قهرمان خواهد شد. فراموش نکنيد من يک يونايتدي هستم. بکام که در پايان فصل گذشته و پس از قهرماني به همراه پاري سن ژرمن از دنياي فوتبال کناره گيري کرد تاکيد کرد که راهنماييهاي الکس فرگوسن بدون شک به کار مويس خواهد آمد و او در اين تيم عملکردي بسيار موفق خواهد داشت. «اطمينان دارم که فرگوسن همه چيز در منچستريونايتد را زير نظر خواهد گرفت. ميدانم که مويس از آن دسته مربيان است که وقتي به کمک احتياج داشته باشد، تلفن را برميدارد و به فرگوسن زنگ ميزند. همواره ميدانستم کسي که ميخواهد جانشين فرگوسن شود کاري بسيار سخت خواهد داشت اما مويس ميتواند از پس آن برآيد. |
[h=1]جرارد با ليورپول تمديد کرد[/h] [h=2]استفن جرارد، کاپيتان باتجربه ليورپول،، قراردادش را با اين باشگاه تمديد کرد.[/h] |
![]() |
اين هافبک 33 ساله که فصل آينده شانزدهمين فصل حضورش در آنفيلد را سپري مي کند، با اين قرارداد جديد، اميدوار است که در همين باشگاه به دوران حرفه اي اش پايان بدهد. به گزارش گل، جرارد بعد از امضاي قراردادش به سايت اختصاصي باشگاه ليورپول گفت:" فکر مي کنم همه مي دانند که امضاي اين قرارداد چه معنايي براي من دارد. من مدت هاست که در اين باشگاه هستم و تمديد اين قرارداد، روز فوق العاده اي براي من رقم زد. براي خودم و خانواده ام خيلي خوشحالم. اين خبر فوق العاده اي است. اين قرارداد باعث شد تا متوجه بشوم که باشگاه هم علاقه زيادي به من دارد و مي خواهم من اينجا بمانم. خوشحالم که همه چيز نهايي شد و اين در زمان مناسبي، پيش از شروع فصل، انجام شد. اکنون من مي توانم تنها روي بازي کردن تمرکز کنم." يان آيره، مدير باشگاه ليورپول هم با ابراز خرسندي از تمديد قرارداد جرارد، گفت:" اين اتفاق براي همه فوق العاده است، براي باشگاه، استفن و هواداران. او هميشه يکي از بزرگان ليورپول بود. به ويژه در اين روزها و در اين سن، پيدا کردن بازيکني که تمام دوران حرفه اي اش را در يک باشگاه بماند، واقعا دشوار است. ما خوشحاليم که او قراردادش را تمديد کرد و مي توانيم او را تا پايان قراردادش در اينجا نگه داريم." |
[h=1]بنيتس قول قهرماني داد[/h] [h=2]رافائل بنيتس معتقد است يوونتوس نميتواند براي سومين سال پياپي قهرمان سري A شود و ناپولي توانايي قهرماني در اين رقابتها را دارد.[/h] |
![]() |
يوونتوس در دو فصل گذشته موفق شد عنوان قهرماني در سري A را کسب کند و با خريدهاي خوبي که اين فصل انجام داده است يکي از مدعيان قهرماني در فصل آينده به شمار ميرود. رافائل بنيتس، سرمربي ناپولي درباره رقيب تيمش براي قهرماني در فصل آينده سري A گفت: يوونتوس تيم بسيار خوبي است که در نقلوانتقالات عملکرد خوبي داشته است. اما تيمهاي ديگري هم هستند که ميتوانند مدعي قهرماني در سري A باشند. تيم ما نيز مثل گذشته براي قهرماني تلاش خواهد کرد. براي ما ليگ ايتاليا و ليگ قهرمانان اروپا فرقي نميکند و ميخواهيم در همه مسابقات مدعي باشيم و به قهرماني برسيم. به گزارش ايسنا ، سرمربي 53 ساله ناپولي در پايان گفت: تيمهاي ديگري مثل اينتر، رم، فيورنتينا و ميلان فصل آينده رقيب ما براي قهرماني هستند. يوونتوس نيز مدافع عنوان قهرماني و يکي از جديترين رقيبان ماست. ميخواهيم تا پايان به تلاش خود براي قهرماني ادامه دهيم تا بتوانيم هواداران را خوشحال کنيم. |
[h=1]خديرا: با آنچلوتي گام ديگري به جلو برميدارم[/h] [h=2]هافبک آلماني رئال مادريد اعلام کرد که زير نظر سرمربي جديد گامي ديگر رو به جلو بر خواهد داشت.[/h] |
![]() |
دوره جديدي از احياي اميدها در باشگاه رئال مادريد آغاز شده است. سامي خديرا هيجان زده و سرشار از اميد و تمجيد از کارلو آنچلوتي است. به گزارش فارس، وي در گفتوگويي اظهار داشت: اين شروع فصل جديدي است؛ سرمربي جديد، ايدههاي جديد و فلسفه فوتبالي متفاوت. از بازي در رئال مادريد به خودم افتخار ميکنم. هرکسي براي اين باشگاه بازي ميکند، براي رسيدن به قهرماني به ميدان ميرود. مطمئنم که زير نظر آنچلوتي گام ديگري رو به جلو برخواهم داشت. خديرا ادامه داد: او هرجا که بوده موفق بوده است. تيمهايش هميشه فوتبالي عالي به نمايش گذاشتهاند. مربي با تجربهاي داريم. او شخصيت فوقالعادهاي دارد و به شدت بر روي تاکتيکها و ديسيپلين تمرکز ميکند. آنچلوتي به تيمش اجازه ميدهد فوتبال بازي کند و تقلا ميکند تا مطمئن شود تيمش هواداران را به وجد ميآورد. بازيکن آلماني در خصوص زمان حضور مورينيو در رئال گفت: ما شکست خورديم. بايد احترامي که شايستهاش است را به او نشان دهيم. ما در خانه موفق بوديم و به نظر من او هنوز هم انسان و مربي بزرگي است. وي خاطرنشان کرد: مورينيو سه سال پيش به من اين فرصت را داد که از بوندس ليگا به لاليگا بيايم. با رئال قرارداد دارم و همه آنچه که اکنون ميخواهم کار کردن با آنچلوتي است. خديرا افزود: ملاحظات در خصوص قرارداد جديد تحت بررسي است اما هنوز قراردادي منعقد نشده است. |
[h=1]ونگر با پيشنهادي گزاف، سوارز را توپچي ميکند[/h] [h=2]سرمربي آرسنال با ارائه پيشنهادي هنگفت قصد دارد مهاجم ليورپول را به امارات ببرد.[/h] |
![]() |
پس از آنکه آوردن گونزالو هيگواين به آرسنال دچار مشکلهايي شد، آرسن ونگر ترجيح داد به جاي اينکه آن قرارداد را پيگيري کند، به دنبال امضاي قرارداد با مهاجم ديگري برود. به گزارش فارس، بر اساس خبرهاي منتشر شده در رسانههاي انگليسي، توپچيها پيشنهادي 30 ميليون پوندي براي آوردن لوييس سوارز به ورزشگاه امارات آماده کردهاند. البته ونگر معتقد است اين پيشنهاد بايد به 40 ميليون پوند نزديک شود تا ليورپوليها آن را بپذيرند. پيش از اين اعلام شده بود که هيگواين بر سر جزييات قرارداد با آرسنال به توافق رسيده است ولي حضور او در تمرينهاي پيش فصل رئال مادريد، گمانهزنيهايي را مبني بر ادامه حضور در اين تيم به وجود آورد. از سوي ديگر، به دليل آنکه ونگر براي خريد يک بازيکن خوب زير فشار قرار گرفته است، اين پيشنهاد را به ليورپول ارائه کرده تا مقداري از فشار روي او کاهش يابد. |
پل گاسکویین را از جلوی سطل آشغال جمع کردند!
ستاره 46 ساله فوتبال انگلیس که حالا یک معتاد به الکل به حساب می آید، چند روز پیش در حالتی نیمه بیهوش در مقابل سطل آشغالی در لندن پیدا شد.به گزارش خبرآنلاین، پل گاسکوئین به طور موقت از بیمارستان مرخص شد و گفت این مورد آخر: «فقط یک اشتباه بوده». ستاره 46 ساله فوتبال انگلیس که حالا یک معتاد به الکل به حساب می اید و چند روز پیش در حالتی نیمه بیهوش در مقابل سطل اشغالی جلوی هتلی در لندن پیدا شد و عکسهای این صحنه نیز خیلی زود در رسانههای مختلف منتشر شد در این مورد اعتراف کرد: «من خودم را به این روز انداختم.» اما حالا دوستان و نزدیکان او مصمم شده اند که به «گازا» کمک کنند و خود گاسکوئین در مورد کنار گذاشتن مشروبات الکلی می گوید: «می توانم شکستش دهم.»دوشنبه هفته پیش بود که گاسکوئین در آن وضعیت پیدا شد و یکی از عابران که از دیدن او شوکه شده بود بلافاصله با اورژانس تماس گرفت. گاسکوئین بعد از بیرون آمدن از بیمارستان به دوستانش گفت: «حالا چهار روز است که به هوش هستم. می خواهم با این لعنتی بجنگم و برنده شوم.» بعد از انتشار تصاویر گاسکوئین در آن وضعیت در روزنامه سان برخی افراد به فکر ایجاد یک کمپین برای کمک کردن به او برای ترک اعتیادش به الکل افتادند. گروهی از خبرنگاران رسانه های جمعی و دوستان پل گاسکوئین، یک کمپین را ترتیب دادند که درآن از تمام مغازه ها، سوپرمارکت ها، بارها و رستوران ها درخواست می کنند که از فروش مشروبات الکلی و یا دعوت کردن گاسکوئین به صرف الکل، اجتناب کنند. دوستان گاسکوئین می گویند همگی مصمم هستند که به او کمک کنند و در این راه با هم متحد شده اند. یکی از آنها می گوید: «دور و بر او (گاسکوئین) پر است از آدمهای خوب و او حالا قول داده که خودش اوضاع را درست کند. او می داند که چه کارهایی باید بکند و اینکه باید تمرکز خود را حفظ کند. همه ما پشت او همستیم و خودش هم این موضوع را می داند.» شعار کمپین کمک به گاسکوئین این است: «لطفا به پل مشروبات الکلی ندهید و تعارف کنید. در عوض به او عشق و محبت بدهید.»![]()
[h=1]گوارديولا خواهان جذب هافبک رئال مادريد شد[/h] [h=2]سرمربي جديد بايرنمونيخ خواهان به خدمت گرفتن بازيکن آلماني رئال مادريد شد.[/h] |
![]() |
بر اساس گزارش روزنامههاي آلماني به نظر ميرسد پپ گوارديولا، سرمربي جديد بايرنمونيخ به جذب مسعود اوزيل علاقمند شده باشد. اين در حالي است که رئال مادريد دوست ندارد هافبک آلمانياش را از دست بدهد. به گزارش فارس، به نقل از روزنامه بيلد سفيدپوشان از خروج اوزيل و متزلزل شدن پايههاي تيمشان هراس دارند. علاوه بر اين روزنامه آلماني اعلام کرد که اوزيل هنوز قراردادش را با رئال مادريد تمديد نکرده و ممکن است با روي باز از پيشنهاد گوارديولا استقبال کند. اين ميتواند باعث شود يکي از ستارههاي فوتبال آلمان به بوندسليگا برگردد. |
[h=1]تلاش مورينيو براي بازگرداندن دروگبا به چلسي[/h] [h=2]به گزارش رسانه هاي انگليسي، ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، قصد دارد ديديه دروگبا، مهاجم سابق آبي ها را به استمفوردبريج برگرداند.[/h] |
![]() |
اين ستاره ساحل عاجي که يکي از اولين خريدهاي آقاي خاص بعد از حضورش در چلسي در سال 2004 بود، سال گذشته اين باشگاه را ترک کرد اما با بازگشت مورينيو به استمفوردبريج، ممکن است او نيز بار ديگر به باشگاه سابقش برگردد. به گزارش گل، دروگبا هنوز يک سال ديگر با گالاتاسراي قرارداد دارد اما او و مورينيو دوشنبه گذشته در کمپ تمريني چلسي با يکديگر ديدار کردند تا در مورد اين انتقال بحث کنند. دروگبا پيش از اين گفته بود که آماده است تا براي کمک به چلسي براي يک قهرماني ديگر در چمپيونزليگ، به لندن برگردد. او در طول دوران حضور 8 ساله اش در اين باشگاه، سه قهرماني در ليگ برتر، چهار جام حذفي و دو جام اتحاديه را هم فتح کرده بود. مورينيو هم هفته گذشته در مورد فوايد بازگشت دروگبا به چلسي گفته بود:" مي توانم از دروگبا به عنوان الگويي براي بازيکنان جوان استفاده کنم تا به دستورات من توجه کنند زيرا او از روز اول به توصيه هاي من توجه کرد." اين در حالي است که چلسي پيش از اين آندره شورله، مهاجم گلزن لورکوزن را به خدمت گرفت و شايعاتي هم در مورد تلاش اين باشگاه براي خريد وين روني شنيده مي شود. |