• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
پولشویی در ۱۸ باشگاه سری A ایتالیا

294499_801.jpg

فارس - پلیس ایتالیا امروز (سه شنبه) سیاهه 41 باشگاه فوتبال از جمله 18 باشگاه حاضر در سری A این کشور را به دلیل تخلف‌های مالی و پولشویی تحت بازرسی قرار می‌دهد.

پلیس محلی گزارش داده که این 41 باشگاه در زمان خرید و فروش بازیکن، تخلف‌های مالی زیادی داشته‌اند که پولشویی و فرار مالیاتی از جمله آنها هستند.

نام 18 تیم از سری A به همراه 11 تیم از سری B و 12 تیم از دسته‌های پایین‌تر در این سیاهه دیده می‌شوند. در این میان از 12 مدیر برنامه بازیکنان نیز صحبت شده ولی هیچ نامی از تیم‌ها و ایجنت‌ها برده نشده است.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
ستاره چلسی در مسجدالنبی

دمبا با مهاجم مسلمان تیم فوتبال چلسی انگلیس که بارها پس از گلزنی سجده شکر به جا می‌‌آورد، برای زیارت قبر پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) سفری به مدینه و مسجدالنبی داشته است.

به گزارش پرشین وی به نقل از فارس ، در شرایطی که اکثر فوتبالیست‌های جهان تعطیلات خود را به خوش‌گذرانی در نقاط مختلف جهان می‌پردازند، ستاره مسلمان چلسی به زیارت خانه خدا و مزار مطهر پیامبر اسلام رفته است.

دمبا با مهاجم مسلمان تیم فوتبال چلسی انگلیس که بارها پس از گلزنی سجده شکر به جا می‌‌آورد، برای زیارت قبر پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) سفری به مدینه و مسجدالنبی داشته است.

او در صفحات شخصی خود در شبکه‌های مجازی تصاویر از خانه خدا و حضورش در مسجدالنبی را منتشر کرده است.

پیش از این برخی رسانه‌ها او را با ماریو بالوتلی بازیکن تیم ملی ایتالیا مقایسه کرده بودند که او این مقایسه را نادرست دانسته بود و گفته بود که من روزی 5 بار برای نماز و خواندن دعا در مسجد حاضر می‌شوم و به هیچ عنوان از نوشیدنی‌های الکلی و سیگار استفاده نمی‌کنم. من از دین اسلام و عبادت لذت می‌برم.

pc8alic3nfsmrk3xvgh.jpg

10st2xgs944unra7h2uj.jpg

با توجه به اینکه کمتر از 15 روز به آغاز ماه رمضان مانده است، مهاجم سنگالی چلسی خود را برای ادای فریضه روزه‌داری آماده می‌کند.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
ایسکو: اسم سگ من مسی است

292083hp2.jpg

این هافبک جوان اسپانیایی که به تازگی از مالاگا به رئال پیوست، نه تنها مشکلی با ستاره بارسا ندارد، بلکه معتقد است که او بهترین بازیکن دنیاست.

سایت گل- ایسکو، خرید جدید رئال مادرید، اعلام کرد به دلیل علاقه زیادی که به لیونل مسی، ستاره بارسا دارد، نام سگش را مسی گذاشته است.

این هافبک جوان اسپانیایی که به تازگی از مالاگا به رئال پیوست، نه تنها مشکلی با ستاره بارسا ندارد، بلکه معتقد است که او بهترین بازیکن دنیاست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من اسم سگم را مسی گذاشتم زیرا مسی بهترین بازیکن دنیاست؛ مثل سگ من که بهترین است."

این اولین بار نیست که این بازیکن جوان با اظهار نظرهایش خبرساز می شود. ایسکو زمانی که در والنسیا بازی می کرد گفته بود که به دلیل رفتار خودخواهانه باشگاه رئال، از این باشگاه متنفر است.

او همچنین بعد از دیدارهای جنجالی رئال و بارسا در نیمه نهایی چمپیونزلیگ سال 2011، ژوزه مورینیو را مورد انتقاد قرار داده بود و برای دیدار فینال بارسا-منچستریونایتد، حمایتش را از باشگاه کاتالانی اعلام کرد.

ایسکو همچنین ستاره های بارسا مانند ژاوی و اینیستا را مورد ستایش قرار داده بود و از رونالدینیو، ستاره سابق بارسا، به عنوان یکی از الگوهایش نام برده بود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
هالک: اگر بگویم که باسران چلسی تماس نداشته ام، دروغ گفته ام

Image.aspx

ستاره برزیلی در صحبت هایی اعلام کرد که تماس هایی از باشگاه انگلیسی و باشگاه های دیگر داشته و دوست دارد تا از فوتبال روسیه جدا شود

سایت گل- هالک مهاجم برزیلی باشگاه زنیت سنت پترزبورگ که اخیرا با تیم ملی کشورش قهرمان جام کنفدراسیون ها شد ، در صحبت هایی اعلام کرد که تماس هایی از باشگاه چلسی داشته و ژوزه مورینیوسرمربی پرتغالی چلسی تمایل زیادی برای جذب او دارد.

هالک در گفت و گو با شبکه تلویزیونی پارائیبا ، پایتخت ایالت زادگاهش در برزیل درپاسخ به سوالی مبنی بر وجود تماس هایی میان او و سران چلسی گفت:« اگر بگویم که نه، دروغ گفته ام.»

هالک درادامه به این نکته اشاره کرد که در صورتی که توافقات لازم میان سران باشگاه زنیت و باشگاه دیگری صورت پذیرد، آماده است تا فوتبال روسیه را ترک کند:«تیم های دیگری برای جذب من ابراز تمایل کرده اند وتمایلشان را برای جذب من ابراز کرده اند ولی من تنها به تیمی می روم که شرایط بهتری داشته باشد: تیممی بهتر در لیگی بهتر باشد.»

این درحالی است که سران چلسی این روزها برای جذب هالک ابراز تمایل کرده اند و تیم های موناکو و رئال مادرید هم آماده اند برای جذب این ستاره برزیلی دست به کار شوند.

با وجودی که احتمال جدایی او از زنیت هرروز بیشتر از قبل شده و توهین های متعدد نژادپرستانه، دلخوری زیادی را برای او ایجاد کرده است، هالک اعلام کرد که از زندگی در سنت پترزبورگ لذت می برد:« اگر بمانم هم راضی و خوشحال خواهم بود. زنیت باشگاه بزرگی است.»

ژیوانیلدو ویه را ده سوزا، به این دلیل لقب هالک را یدک می کشد که از دوران کودکی از شخصیتهای کارتونی به ویژه هالک خوشش می آمده. او یکی از بازیکنانی بود که در جام کنفدراسیون ها بیشترین توقعات از او می رفت ولی او نتوانست دراین تورنمنت موفق باشد. با این وجود او دیروز به زادگاهش ژائو پسوئا بازگشت و مورد استقبال فراوانی قرار گرفت و سوار بر بالای یک کامیون آتشنشان در خیابان های شهر زادگاهش به ابراز احساسات هوادارانش پاسخ داد. او متولد یکی از ایالت های فقیر برزیل است.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
فهرست اولیه برترین بازیکنان فوتبال اروپا

اتحادیه فوتبال اروپا نام 10 بازیکن را برای انتخاب برترین فوتبالیست فصل 2012 – 2013 این قاره را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یوفا 10 بازیکن منتخب این قاره را برای انتخاب برترین فوتبالیست فصل 2013 – 2012 اعلام کرد که بایرن‌مونیخ، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا با چهار نماینده بیشترین تعداد بازیکن را در این فهرست 10 نفره در اختیار دارد.

ماه آینده این فهرست 10 نفره به سه بازیکن نهایی کاهش خواهد یافت تا برترین بازیکن فوتبال اروپا در فصل گذشته همزمان با قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا اعلام شود.

فهرست 10 بازیکن برتر فصل 2013 – 2012 اروپا به این شرح است:

توماس مولر (آلمان)

آرین روبن (هلند)

باستین شواین‌اشتایگر (آلمان)

فرانک ریبری (فرانسه)

روبرت لواندوفسکی (لهستان)

لیونل مسی (آرژانتین)

کریستیانو رونالدو (پرتغال)

گرت بیل (ولز)

روبین فان‌پرسی (هلند)

زلاتان ابراهیموویچ (سوئد)

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
فهرست اولیه برترین بازیکنان فوتبال اروپا

اتحادیه فوتبال اروپا نام 10 بازیکن را برای انتخاب برترین فوتبالیست فصل 2012 – 2013 این قاره را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یوفا 10 بازیکن منتخب این قاره را برای انتخاب برترین فوتبالیست فصل 2013 – 2012 اعلام کرد که بایرن‌مونیخ، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا با چهار نماینده بیشترین تعداد بازیکن را در این فهرست 10 نفره در اختیار دارد.

ماه آینده این فهرست 10 نفره به سه بازیکن نهایی کاهش خواهد یافت تا برترین بازیکن فوتبال اروپا در فصل گذشته همزمان با قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا اعلام شود.

فهرست 10 بازیکن برتر فصل 2013 – 2012 اروپا به این شرح است:

توماس مولر (آلمان)

آرین روبن (هلند)

باستین شواین‌اشتایگر (آلمان)

فرانک ریبری (فرانسه)

روبرت لواندوفسکی (لهستان)

لیونل مسی (آرژانتین)

کریستیانو رونالدو (پرتغال)

گرت بیل (ولز)

روبین فان‌پرسی (هلند)

زلاتان ابراهیموویچ (سوئد)
مولر!!!!
بعد ژاوی نیست؟؟اینیستا نیست؟؟؟؟زلاتان پایینتر خیلیا؟؟؟؟

meko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
پل گاسکویین را از جلوی سطل آشغال جمع کردند!

ستاره 46 ساله فوتبال انگلیس که حالا یک معتاد به الکل به حساب می آید، چند روز پیش در حالتی نیمه بیهوش در مقابل سطل آشغالی در لندن پیدا شد.به گزارش خبرآنلاین، پل گاسکوئین به طور موقت از بیمارستان مرخص شد و گفت این مورد آخر: «فقط یک اشتباه بوده». ستاره 46 ساله فوتبال انگلیس که حالا یک معتاد به الکل به حساب می اید و چند روز پیش در حالتی نیمه بیهوش در مقابل سطل اشغالی جلوی هتلی در لندن پیدا شد و عکس‌های این صحنه نیز خیلی زود در رسانه‌های مختلف منتشر شد در این مورد اعتراف کرد: «من خودم را به این روز انداختم.» اما حالا دوستان و نزدیکان او مصمم شده اند که به «گازا» کمک کنند و خود گاسکوئین در مورد کنار گذاشتن مشروبات الکلی می گوید: «می توانم شکستش دهم.»
271539_707.jpg
دوشنبه هفته پیش بود که گاسکوئین در آن وضعیت پیدا شد و یکی از عابران که از دیدن او شوکه شده بود بلافاصله با اورژانس تماس گرفت. گاسکوئین بعد از بیرون آمدن از بیمارستان به دوستانش گفت: «حالا چهار روز است که به هوش هستم. می خواهم با این لعنتی بجنگم و برنده شوم.» بعد از انتشار تصاویر گاسکوئین در آن وضعیت در روزنامه سان برخی افراد به فکر ایجاد یک کمپین برای کمک کردن به او برای ترک اعتیادش به الکل افتادند. گروهی از خبرنگاران رسانه های جمعی و دوستان پل گاسکوئین، یک کمپین را ترتیب دادند که درآن از تمام مغازه ها، سوپرمارکت ها، بارها و رستوران ها درخواست می کنند که از فروش مشروبات الکلی و یا دعوت کردن گاسکوئین به صرف الکل، اجتناب کنند. دوستان گاسکوئین می گویند همگی مصمم هستند که به او کمک کنند و در این راه با هم متحد شده اند. یکی از آنها می گوید: «دور و بر او (گاسکوئین) پر است از آدمهای خوب و او حالا قول داده که خودش اوضاع را درست کند. او می داند که چه کارهایی باید بکند و اینکه باید تمرکز خود را حفظ کند. همه ما پشت او همستیم و خودش هم این موضوع را می داند.» شعار کمپین کمک به گاسکوئین این است: «لطفا به پل مشروبات الکلی ندهید و تعارف کنید. در عوض به او عشق و محبت بدهید.»

meko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
فوتبالیست مشهور در آستانه ششمین ازدواج+تصاویر همسران

لوتار ماتئوس یکی از ستارگان بزرگ تاریخ فوتبال آلمان است و از بسیاری لحاظ رکورددار است،۱۵۰ بازی برای تیم ملی فوتبال آلمان انجام داده، ۲۵بازی برای آلمان در پنج دوره از جام جهانی در بین سالهای ۱۹۸۲ تا۱۹۹۸، و از آن گذشته ۱۰۰ بازی در لباس باشگاه‌های بروسیا مونشن گلادباخ، بایرن مونیخ و اینتر میلان در چارچوب رقابتهای باشگاه‌های اروپا دارد.
به گزارش پایگاه خبری تماشاگر ماتیوس اما در زندگی شخصی به هیچ عنوان مانند زندگی ورزشی موفق نبوده است.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید وی تا کنون چهار بار ازدواج کرده و هر چهار بار با وجود داشتن فرزندان متعددهم کارش به جدایی انجامیده است.
نخستین باري که وی ازدواج کرد، به سال ۱۹۸۱ میلادی مربوط می‌شود. در آن هنگام با سیلویا پیمان زندگی بست که حاصل آن دو دختر بود. این زندگی مشترک در سال ۱۹۹۲ به بن‌بست طلاق خورد.
در سال ۱۹۹۴ وی با لولیتا مورنا، دانشجوی سوئیسی ازدواج کرد. ثمره این ازدواج، پنج‌سال زندگی و تولد یک پسر بود.
ماتیوس پس از آن‌که در سال ۱۹۹۹ از همسر سوئیسی‌اش جدا شد، اظهار ‌داشت دیگر به سراغ تجربه تکرار پیمان ‌زناشویی نخواهد رفت اما او بار دیگر ازدواج کرد و ماریجانا کاستیچ، اهل صربستان سومین همسر این بازیکن اسبق آلمانی شد ولی در سال ۲۰۰۷ او اعلام طلاق کرد.
کمی پس از آن وی با کریستیانا لیلی‌یاناي اوکراینی آشنا شد و ازدواج کرد و درست در نخستین روز سال ۲۰۰۹ میلادی خبر طلاق این دو در لاس‌وگاس امریکا انتشار یافت.
دو سال قبل دست از چهارمین پیمان زناشویی کشید، اواز چند ماه قبل با آریدانه، دانشجوی ۲۴ساله رشته روانشناسی آشنا شده است.
این موضوع سبب شد تا رسانه‌‌های کشورش اخبار مربوط به آن را منعکس کنند و حتی گزارش دهند به‌زودی ازدواج این دو تحقق خواهد یافت؛ اما درست در زمانی که فوتبالدوستان آلمانی منتظر جشن ازدواج این چهره بودند، انتشار خبری تعجب همگان از جمله آریدانه را برانگیخت.
این خبر جنجالی مربوط به آشنایی کاپیتان اسبق ژرمن‌‌ها با یوانا توژینکی ۲۷ساله است. برخی رسانه‌‌های محلی نوشتند این خانم۲۷ساله ششمین زن زندگی بازیکن سال‌‌های دور آلمان‌‌ها به شمار می‌رود و حتی پیشنهاد ازدواج نیز دریافت کرده است. با انتشار این خبر، جنجال تازه‌ای درباره وی به وجود آمد زیرا آریدانه در گفت‌وگو با یک نشریه خانوادگی عنوان کرد از بی‌تعهدی ستاره پیشین شوکه شده و نمی‌تواند چنین رفتاری را درک کند. ماتیوس که در دوران جوانی، چهره‌ای موفق و حتی جهانی بود، به تعبیر خود ژرمن‌‌ها در زندگی خصوصی و تشکیل خانواده، یکی از ناموفق‌ترین‌‌های جهان به شمار می‌رود.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]فولر: آلمان هيچ وقت چنين تيمي نداشته است[/h]
[h=2]سرمربي پيشين ژرمن‌ها بر اين باور است که در طول تاريخ هيچ گاه چنين تيمي نداشته‌اند.[/h]
00942346.jpg

رودي فولر که به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان در جام جهاني 2002 به عنوان نايب قهرماني رسيده بر اين باور است تيم کنوني ژرمن‌ها که توسط يواخيم لو ساخته شده، بهترين تيمي است که در تاريخ اين کشور ساخته شده‌اند.

به گزارش فارس،‌ وي در اين زمينه گفت: به عقيده من، در حال حاضر بهترين تيم تاريخ را در اختيار داريم. تيمي بهتر از سال‌هاي 1954، 1974 و 1990 که موفق به فتح جام جهاني نيز شد. بازيکنان جوان و آلماني زياد و با کيفيتي در ترکيب هستند. هيچ گاه پيش از اين چنين وضعيت خوبي نداشته‌ايم.

فولر در مورد حضور آلمان در جام جهاني پيش رو نيز گفت: شانس اين را داريم که در جام جهاني 2014 برزيل عنوان قهرماني را به دست آوريم. هرچند که شانس و نوع قرعه هم مي‌تواند در قهرماني تاثير گذار باشد ولي بازهم مي‌گويم که مي‌توانيم قهرمان شويم. اطمينان دارم که ساير تيم‌ها بيش از آنکه ما از آنها بترسيم، از ما مي‌ترسند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]منچستريونايتد بار ديگر به دنبال هافبک بارسلونا[/h]
[h=2]پس از آنکه تياگو آلکانتارا به بايرن مونيخ پيوست، يونايتدها بار ديگر به دنبال هافبک بارسلونا رفتند.[/h]
00033346.jpg

منچستريونايتد که پيش از اين به دنبال امضاي قرارداد با تياگو آلکانتارا بود، اکنون براي آوردن سسک فابرگاس اقدام کرده است.

به گزارش فارس، با توجه به اينکه تياگو روز گذشته راهي بايرن مونيخ آلمان شد تا بار ديگر زير نظر جوزپه گوارديولا کار کند. در حالي که اعلام شده بود تياگو در حال توافق بر سر جزييات قرارداد خود با شياطين سرخ است ولي به يک باره گوارديولا اعلام کرد قصد دارد تياگو را به باواريا ببرد تا اين بازيکن 22 ساله سر از قهرمان فصل پيش بوندسليگا درآورد.

ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد که به دنبال تقويت تيم خود در خط مياني است، براي امضاي قرارداد با فابرگاس اقدام کرده است. البته در ابتداي فصل نقل و انتقال‌ها خبرهايي در مورد حضور وي در اولدترافورد شنيده شده بود ولي پس از آن، يونايتدها روي تياگو تمرکز کردند. با پيوستن تياگو به بايرن، بار ديگر يونايتدها فابرگاس را هدف نخست خود اعلام کردند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]کاپلو: از مربيگري در روسيه کاملا راضي هستم[/h]
[h=2]فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه شايعات مربوط به احتمال استعفاي وي از اين سمت را تکذيب کرد و گفت از کار در روسيه رضايت دارد.[/h]
00035203.jpg

روزنامه سوويت اسپورت روز دوشنبه به نقل از اين مربي 67 ساله نوشت: «هنگامي که يک مربي به موفقيت هايي دست پيدا مي کند طبيعي است که چند باشگاه به صورت جدي براي به خدمت گرفتن او علاقه نشان مي دهند. اما بايد بگويم من روسيه را دوست دارم و از کار در اين کشور کاملا راضي هستم.»

کاپلو با تاکيد بر اهميت ديدار با ايرلند شمالي در دور انتخابي جام جهاني 2014 که قرار است 14 اوت برگزار شود گفت موفقيت در اين ديدار مي تواند عاملي کليدي در موفقيت روسيه در دور انتخابي جام جهاني باشد.

وي گفت: «بازي با ايرلند شمالي يکي از مهمترين بازي هاي ما خواهد بود و نتيجه مناسب در بلفاست تاثير زيادي در موفقيت کلي ما خواهد داشت.»

روسيه هم اکنون با کسب 12 امتياز از پنج مسابقه در رده دوم جدول گروه اف انتخابي جام جهاني در منطقه اروپا قرار دارد. پرتغال با 14 امتياز از هفت بازي صدرنشين اين گروه است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]صحبت‌هاي جالب بکام در مورد مويس[/h]
[h=2]اسطوره يونايتدها در مورد سرمربي جديد و اسکاتلندي اين تيم صحبت‌هاي جالبي انجام داده است.[/h]
00944661.jpg

ديويد مويس پس از آنکه الکس فرگوسن از سرمربيگري در منچستريونايتد کناره گيري کرد، به امضاي قراردادي 6 ساله هدايت اين تيم را به دست گرفت.

به گزارش فارس، فرگوسن که 27 سال هدايت يونايتدها را عهده‌دار بود، جاي خود را به مويسي داد که در نخستين ديدار مقابل منتخب ليگ تايلند با يک گل شکست خورد.

ديويد بکام که در مدت 10 سال حضور در ترکيب منچستريونايتد موفق به فتح 9 جام معتبر شده بود، در مورد آينده مويس در اين باشگاه به اسکاي اسپورت گفت: فکر مي‌کنم فصل آينده در ليگ برتر انگليس اتفاق‌هاي بسيار هيجان انگيزي رخ دهد زيرا تغييرهاي زيادي در آن رخ داده است. ژوزه مورينيو به ليگ برتر بازگشته ولي بازهم اطمينان دارم که منچستريونايتد قهرمان خواهد شد. فراموش نکنيد من يک يونايتدي هستم.

بکام که در پايان فصل گذشته و پس از قهرماني به همراه پاري سن ژرمن از دنياي فوتبال کناره گيري کرد تاکيد کرد که راهنمايي‌هاي الکس فرگوسن بدون شک به کار مويس خواهد آمد و او در اين تيم عملکردي بسيار موفق خواهد داشت.

«اطمينان دارم که فرگوسن همه چيز در منچستريونايتد را زير نظر خواهد گرفت. مي‌دانم که مويس از آن دسته مربيان است که وقتي به کمک احتياج داشته باشد، تلفن را برمي‌دارد و به فرگوسن زنگ مي‌زند. همواره مي‌دانستم کسي که مي‌خواهد جانشين فرگوسن شود کاري بسيار سخت خواهد داشت اما مويس مي‌تواند از پس آن برآيد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]جرارد با ليورپول تمديد کرد[/h]
[h=2]استفن جرارد، کاپيتان باتجربه ليورپول،، قراردادش را با اين باشگاه تمديد کرد.[/h]
00943667.gif

اين هافبک 33 ساله که فصل آينده شانزدهمين فصل حضورش در آنفيلد را سپري مي کند، با اين قرارداد جديد، اميدوار است که در همين باشگاه به دوران حرفه اي اش پايان بدهد.

به گزارش گل، جرارد بعد از امضاي قراردادش به سايت اختصاصي باشگاه ليورپول گفت:" فکر مي کنم همه مي دانند که امضاي اين قرارداد چه معنايي براي من دارد. من مدت هاست که در اين باشگاه هستم و تمديد اين قرارداد، روز فوق العاده اي براي من رقم زد. براي خودم و خانواده ام خيلي خوشحالم. اين خبر فوق العاده اي است.

اين قرارداد باعث شد تا متوجه بشوم که باشگاه هم علاقه زيادي به من دارد و مي خواهم من اينجا بمانم.

خوشحالم که همه چيز نهايي شد و اين در زمان مناسبي، پيش از شروع فصل، انجام شد. اکنون من مي توانم تنها روي بازي کردن تمرکز کنم."

يان آيره، مدير باشگاه ليورپول هم با ابراز خرسندي از تمديد قرارداد جرارد، گفت:" اين اتفاق براي همه فوق العاده است، براي باشگاه، استفن و هواداران.

او هميشه يکي از بزرگان ليورپول بود. به ويژه در اين روزها و در اين سن، پيدا کردن بازيکني که تمام دوران حرفه اي اش را در يک باشگاه بماند، واقعا دشوار است.

ما خوشحاليم که او قراردادش را تمديد کرد و مي توانيم او را تا پايان قراردادش در اينجا نگه داريم."

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]بنيتس قول قهرماني داد[/h]
[h=2]رافائل بنيتس معتقد است يوونتوس نمي‌تواند براي سومين سال پياپي قهرمان سري A شود و ناپولي توانايي قهرماني در اين رقابت‌ها را دارد.[/h]
00037891.jpg

يوونتوس در دو فصل گذشته موفق شد عنوان قهرماني در سري A را کسب کند و با خريدهاي خوبي که اين فصل انجام داده است يکي از مدعيان قهرماني در فصل آينده به شمار مي‌رود. رافائل بنيتس، سرمربي ناپولي درباره رقيب تيمش براي قهرماني در فصل آينده سري A گفت: يوونتوس تيم بسيار خوبي است که در نقل‌وانتقالات عملکرد خوبي داشته است. اما تيم‌هاي ديگري هم هستند که مي‌توانند مدعي قهرماني در سري A باشند. تيم ما نيز مثل گذشته براي قهرماني تلاش خواهد کرد. براي ما ليگ ايتاليا و ليگ قهرمانان اروپا فرقي نمي‌کند و مي‌خواهيم در همه مسابقات مدعي باشيم و به قهرماني برسيم.

به گزارش ايسنا ، سرمربي 53 ساله ناپولي در پايان گفت: تيم‌هاي ديگري مثل اينتر، رم، فيورنتينا و ميلان فصل آينده رقيب ما براي قهرماني هستند. يوونتوس نيز مدافع عنوان قهرماني و يکي از جدي‌ترين رقيبان ماست. مي‌خواهيم تا پايان به تلاش خود براي قهرماني ادامه دهيم تا بتوانيم هواداران را خوشحال کنيم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]خديرا: با آنچلوتي گام ديگري به جلو برمي‌دارم[/h]
[h=2]هافبک آلماني رئال مادريد اعلام کرد که زير نظر سرمربي جديد گامي ديگر رو به جلو بر خواهد داشت.[/h]
00033975.jpg

دوره جديدي از احياي اميدها در باشگاه رئال مادريد آغاز شده است. سامي خديرا هيجان زده و سرشار از اميد و تمجيد از کارلو آنچلوتي است.

به گزارش فارس، وي در گفت‌و‌گويي اظهار داشت: اين شروع فصل جديدي است؛ سرمربي جديد، ايده‌هاي جديد و فلسفه فوتبالي متفاوت. از بازي در رئال مادريد به خودم افتخار مي‌کنم. هرکسي براي اين باشگاه بازي مي‌کند، براي رسيدن به قهرماني به ميدان مي‌رود. مطمئنم که زير نظر آنچلوتي گام ديگري رو به جلو برخواهم داشت.

خديرا ادامه داد: او هرجا که بوده موفق بوده است. تيم‌هايش هميشه فوتبالي عالي به نمايش گذاشته‌اند. مربي با تجربه‌اي داريم. او شخصيت فوق‌العاده‌اي دارد و به شدت بر روي تاکتيک‌ها و ديسيپلين تمرکز مي‌کند. آنچلوتي به تيمش اجازه مي‌دهد فوتبال بازي کند و تقلا مي‌کند تا مطمئن شود تيمش هواداران را به وجد مي‌آورد.

بازيکن آلماني در خصوص زمان حضور مورينيو در رئال گفت: ما شکست خورديم. بايد احترامي که شايسته‌اش است را به او نشان دهيم. ما در خانه موفق بوديم و به نظر من او هنوز هم انسان و مربي بزرگي است.

وي خاطرنشان کرد: مورينيو سه سال پيش به من اين فرصت را داد که از بوندس ليگا به لاليگا بيايم. با رئال قرارداد دارم و همه آنچه که اکنون مي‌خواهم کار کردن با آنچلوتي است.

خديرا افزود: ملاحظات در خصوص قرارداد جديد تحت بررسي است اما هنوز قراردادي منعقد نشده است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ونگر با پيشنهادي گزاف، سوارز را توپچي مي‌کند[/h]
[h=2]سرمربي آرسنال با ارائه پيشنهادي هنگفت قصد دارد مهاجم ليورپول را به امارات ببرد.[/h]
00943387.gif

پس از آنکه آوردن گونزالو هيگواين به آرسنال دچار مشکل‌هايي شد، آرسن ونگر ترجيح داد به جاي اينکه آن قرارداد را پيگيري کند، به دنبال امضاي قرارداد با مهاجم ديگري برود.

به گزارش فارس،‌ بر اساس خبرهاي منتشر شده در رسانه‌هاي انگليسي، توپچي‌ها پيشنهادي 30 ميليون پوندي براي آوردن لوييس سوارز به ورزشگاه امارات آماده کرده‌اند. البته ونگر معتقد است اين پيشنهاد بايد به 40 ميليون پوند نزديک شود تا ليورپولي‌ها آن را بپذيرند.

پيش از اين اعلام شده بود که هيگواين بر سر جزييات قرارداد با آرسنال به توافق رسيده است ولي حضور او در تمرين‌هاي پيش فصل رئال مادريد، گمانه‌زني‌هايي را مبني بر ادامه حضور در اين تيم به وجود آورد.

از سوي ديگر، به دليل آنکه ونگر براي خريد يک بازيکن خوب زير فشار قرار گرفته است، اين پيشنهاد را به ليورپول ارائه کرده تا مقداري از فشار روي او کاهش يابد.

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
پل گاسکویین را از جلوی سطل آشغال جمع کردند!

ستاره 46 ساله فوتبال انگلیس که حالا یک معتاد به الکل به حساب می آید، چند روز پیش در حالتی نیمه بیهوش در مقابل سطل آشغالی در لندن پیدا شد.به گزارش خبرآنلاین، پل گاسکوئین به طور موقت از بیمارستان مرخص شد و گفت این مورد آخر: «فقط یک اشتباه بوده». ستاره 46 ساله فوتبال انگلیس که حالا یک معتاد به الکل به حساب می اید و چند روز پیش در حالتی نیمه بیهوش در مقابل سطل اشغالی جلوی هتلی در لندن پیدا شد و عکس‌های این صحنه نیز خیلی زود در رسانه‌های مختلف منتشر شد در این مورد اعتراف کرد: «من خودم را به این روز انداختم.» اما حالا دوستان و نزدیکان او مصمم شده اند که به «گازا» کمک کنند و خود گاسکوئین در مورد کنار گذاشتن مشروبات الکلی می گوید: «می توانم شکستش دهم.»
271539_707.jpg
دوشنبه هفته پیش بود که گاسکوئین در آن وضعیت پیدا شد و یکی از عابران که از دیدن او شوکه شده بود بلافاصله با اورژانس تماس گرفت. گاسکوئین بعد از بیرون آمدن از بیمارستان به دوستانش گفت: «حالا چهار روز است که به هوش هستم. می خواهم با این لعنتی بجنگم و برنده شوم.» بعد از انتشار تصاویر گاسکوئین در آن وضعیت در روزنامه سان برخی افراد به فکر ایجاد یک کمپین برای کمک کردن به او برای ترک اعتیادش به الکل افتادند. گروهی از خبرنگاران رسانه های جمعی و دوستان پل گاسکوئین، یک کمپین را ترتیب دادند که درآن از تمام مغازه ها، سوپرمارکت ها، بارها و رستوران ها درخواست می کنند که از فروش مشروبات الکلی و یا دعوت کردن گاسکوئین به صرف الکل، اجتناب کنند. دوستان گاسکوئین می گویند همگی مصمم هستند که به او کمک کنند و در این راه با هم متحد شده اند. یکی از آنها می گوید: «دور و بر او (گاسکوئین) پر است از آدمهای خوب و او حالا قول داده که خودش اوضاع را درست کند. او می داند که چه کارهایی باید بکند و اینکه باید تمرکز خود را حفظ کند. همه ما پشت او همستیم و خودش هم این موضوع را می داند.» شعار کمپین کمک به گاسکوئین این است: «لطفا به پل مشروبات الکلی ندهید و تعارف کنید. در عوض به او عشق و محبت بدهید.»

عجب بازیکنی بود

دریبل هایی که من از این بازیکن دیدم به یه نوعی پیشرفت حرکات پله ی برزیلی بود

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]گوارديولا خواهان جذب هافبک رئال مادريد شد[/h]
[h=2]سرمربي جديد بايرن‌مونيخ خواهان به خدمت گرفتن بازيکن آلماني رئال مادريد شد.[/h]
00035473.jpg

بر اساس گزارش روزنامه‌هاي آلماني به نظر مي‌رسد پپ گوارديولا، سرمربي جديد بايرن‌مونيخ به جذب مسعود اوزيل علاقمند شده باشد. اين در حالي است که رئال مادريد دوست ندارد هافبک آلماني‌اش را از دست بدهد.

به گزارش فارس، به نقل از روزنامه بيلد سفيدپوشان از خروج اوزيل و متزلزل شدن پايه‌هاي تيم‌شان هراس دارند.

علاوه بر اين روزنامه آلماني اعلام کرد که اوزيل هنوز قراردادش را با رئال مادريد تمديد نکرده و ممکن است با روي باز از پيشنهاد گوارديولا استقبال کند. اين مي‌تواند باعث شود يکي از ستاره‌هاي فوتبال آلمان به بوندس‌ليگا برگردد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]تلاش مورينيو براي بازگرداندن دروگبا به چلسي[/h]
[h=2]به گزارش رسانه هاي انگليسي، ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، قصد دارد ديديه دروگبا، مهاجم سابق آبي ها را به استمفوردبريج برگرداند.[/h]
00028026.jpg

اين ستاره ساحل عاجي که يکي از اولين خريدهاي آقاي خاص بعد از حضورش در چلسي در سال 2004 بود، سال گذشته اين باشگاه را ترک کرد اما با بازگشت مورينيو به استمفوردبريج، ممکن است او نيز بار ديگر به باشگاه سابقش برگردد.

به گزارش گل، دروگبا هنوز يک سال ديگر با گالاتاسراي قرارداد دارد اما او و مورينيو دوشنبه گذشته در کمپ تمريني چلسي با يکديگر ديدار کردند تا در مورد اين انتقال بحث کنند.

دروگبا پيش از اين گفته بود که آماده است تا براي کمک به چلسي براي يک قهرماني ديگر در چمپيونزليگ، به لندن برگردد. او در طول دوران حضور 8 ساله اش در اين باشگاه، سه قهرماني در ليگ برتر، چهار جام حذفي و دو جام اتحاديه را هم فتح کرده بود.

مورينيو هم هفته گذشته در مورد فوايد بازگشت دروگبا به چلسي گفته بود:" مي توانم از دروگبا به عنوان الگويي براي بازيکنان جوان استفاده کنم تا به دستورات من توجه کنند زيرا او از روز اول به توصيه هاي من توجه کرد."

اين در حالي است که چلسي پيش از اين آندره شورله، مهاجم گلزن لورکوزن را به خدمت گرفت و شايعاتي هم در مورد تلاش اين باشگاه براي خريد وين روني شنيده مي شود.

بالا