• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ابراهيموويچ خواهان پيوستن به رئال است[/h]
[h=2]رسانه هاي خبري در کشور سوئد اعلام کرده اند که زلاتان ابراهيموويچ مهاجم تيم پاريسن ژرمن خواهان جدايي از اين تيم است.[/h]
00942387.jpg

رسانه هاي خبري در سوئد اعلام کرده اند که زلاتان ابراهيموويچ مهاجم سوئدي تيم فوتبال پاري سن ژرمن بعد از جدايي کارلو آنچلوتي از اين تيم ديگر حاضر به ادامه همکاري نبوده و مي خواهد از پاري سن جدا شده و کارش را در ديگر تيم هاي اروپايي از سربگيرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، اين در حالي است که برخي منابع آگاه خبري مدعي هستند که کارلو آنچلوتي سرمربي جديد تيم فوتبال رئال مادريد هم خواهان در اختيار گرفتن اين بازيکن بوده و دوست دارد روساي مادريد را براي خريدن اين بازيکن متقاعد کند.

گفتني است، اين خبر هنوز توسط اين بازيکن مورد تأييد رسمي قرار نگرفته است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]اظهار نظر عجيب ريبري در مورد توپ طلا[/h]
[h=2]هافبک فرانسوي بايرن‌مونيخ در مورد توپ طلا اظهار نظري عجيب ارائه کرده است.[/h]
00017018.jpg

فرانک ريبري 30 ساله که فصل گذشته به همراه بايرن مونيخ موفق به فتح سه گانه شد اعلام کرده بايد برنده توپ طلا در سال جاري شود.

به گزارش فارس، اين هافبک فرانسوي به همراه هم‌تيمي‌هايش يعني آرين روبن، توماس مولر و ماريو ماندزوکيچ از سوي يوفا به عنوان نامزدهاي دريافت جايزه بهترين بازيکن سال شده‌اند.

ريبري اکنون معتقد است که هيچ گاه نمي‌توانسته تا اين حد به دريافت توپ طلا نزديک باشد. وي در اين زمينه گفت: فکر مي‌کنم براي تبديل شدن به بهترين بازيکن دنيا همه کار انجام داده‌ام. فصل بسيار بسيار خوبي داشتم. اين بهترين زمان براي من است که بتوانم توپ طلا را به دست آورم. ديگر نمي‌توانم بهتر از اين بازي کنم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]نستا: ايتاليا در حال سقوط است[/h]
[h=2]مدافع پيشين ميلان بر اين باور است که ليگ ايتاليا در حال سقوط است.[/h]
00939739.jpg

الساندرو نستا که بيش از 200 بازي براي نيمه قرمز شهر ميلان انجام داده، با اين تيم دو بار قهرماني در سري A، يک قهرماني در کوپا ايتاليا، دو قهرماني در سوپر جام ايتاليا و دو قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کرده است.

به گزارش فارس، او پيش از حضور در ميلان، در ترکيب لاتزيو نيز درخشش زيادي داشت و با اين تيم در سري A، کوپا ايتاليا، سوپر جام و جام برندگان جام اروپا را به دست آورده بود.

اين مدافع مياني 37 ساله که اکنون در ليگ حرفه‌اي آمريکا و باشگاه مونترال ايمپکت بازي مي‌کند بر اين باور است که دوران حکمراني تيم‌هاي ايتاليايي بر اروپا مدت‌ها است که پايان يافته و تيم‌هايي از ليگ برتر انگليس و لاليگاي اسپانيا و آلمان به قدرت‌هاي اصلي اروپا بدل شده‌اند.

«اکنون فوتبال ايتاليا بدون گردش مالي مانده و تيم‌ها پول کافي ندارند. به همين خاطر بازيکنان بزرگ جهان راهي ليگ‌هاي ديگر مي‌شوند. ليگ‌هاي اسپانيا، انگليس و آلمان جذاب‌تر هستند. ايتاليا در حال سقوط است.»

با اين حال بازيکناني مانند ماريو گومس از بايرن مونيخ به فيورنتينا پيوسته و کارلوس توز نيز از منچسترسيتي راهي يوونتوس شده است. نستا با ابراز شگفتي از اين انتقال‌ها به تمجيد از يوونتوس براي آوردن توز به ايتاليا پرداخت.

«اين يک قرارداد خوب است. فکر نمي‌کردم بازيکني مانند توز بخواهد در اين شرايط در ليگ ايتاليا بازي کند. يووه کار بزرگي انجام داد.»

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]پيشنهاد 8 ميليون يورويي مورينيو به پروما[/h]
[h=2]چلسي قصد دارد مهاجم جوان تيم ملي جوانان پرتغال را با 8 ميليون يورو به خدمت بگيرد.[/h]
00945192.jpg

چلسي براي جذب پروما، مهاجم جوان اسپورتينگ ليسبون دست به کار شده و پيشنهادي هشت ميليون يورويي را به مدير برنامه‌هاي اين بازيکن داده است.

به گزارش ايسنا ، پروما فصل گذشته عملکرد خوبي با اسپورتينگ ليسبون داشت. اين بازيکن 18 ساله که لقب "رونالدوي جديد" پرتغال را يدک مي‌کشد، در جام‌جهاني جوانان نمايش خيره کننده‌اي داشت و در پنج بازي چهار گل به ثمر رساند.

مدير برنامه‌هاي اين مهاجم جوان گفت: پروما از گالاتاسراي و چلسي پيشنهاد هشت ميليون يورويي دارد. اين دو تيم حاضرند رقم خود را تا 12 ميليون يورو هم افزايش دهند. از اين به بعد پروما مشتري‌هاي زيادي خواهد داشت. اميدوارم که تيم‌هاي بيشتري براي جذب او ابراز علاقه کنند.

مورينيو زماني هم که هدايت رئال‌مادريد را بر عهده داشت، به جذب اين مهاجم جوان علاقمند بود اما باشگاه اسپورتينگ ليسبون حاضر نشد که ستاره خط حمله خود را بفروشد. چلسي در يکي، دو فصل اخير با جذب چهره‌هاي جديد و جوان همچون ادن هازارد، اسکار، آزپليکوئتا و مارکو فان‌گينخل نشان داده است که به بازيکنان جوان علاقه زيادي دارد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]زانتي: به بازنشستگي فکر نمي‌کنم[/h]
[h=2]کاپيتان 39 ساله اينتر به بازنشستگي فکر نمي‌کند. او مي‌خواهد پس از بازنشستگي مربي نرآتزوري شود.[/h]
00036051.jpg

خاوير زانتي، مدافع با تجربه اينتر فصل گذشته در ديدار برابر پالرمو در رقابت‌هاي سري A دچار آسيب ديدگي‌ شد تا شش ماه خانه نشين شود.

به گزارش ايسنا ، آسيب ديدگي‌ شديد کاپيتان نرآتزوري باعث شد تا بسياري از پايان دوران بازيگري او سخن به ميان آورند، اما "تراکتور" اينتر با وجود پا به سن گذاشتن هنوز به بازنشستگي فکر نمي‌کند.

زانتي در گفت‌وگويي که با شبکه TYCSPORT داشت، گفت: بعد از آسيب ديدگي‌ شديد در فصل گذشته هيچ وقت به بازنشستگي فکر نکردم، بلکه برعکس اين آسيب ديدگي‌ باعث شد تا انگيزه‌ام براي درخشش در مستطيل سبز بيشتر و بيشتر شود. اميدوارم که هر چه زودتر به سلامت کامل برسم تا تيم محبوبم را همراهي کنم. سلامتي مهم‌ترين چيزي است که در حال حاضر در پي آن هستم. بايد اعتراف کنم پس از مصدوميت شديد فصل گذشته احساس ناراحتي و ناکامي کردم، اما لحظه‌اي به بازنشستگي فکر نکردم

زانتي با وجود درخشش در اينتر به تيم ملي فوتبال آرژانتين در جام جهاني 2006 و 2010 دعوت نشد. او اميدوار است که در فهرست آلبي سلسته براي جام جهاني 2014 قرار گيرد: " اگر به تيم ملي دعوت شوم آن را قبول مي‌کنم. دوست دارم پيراهن آرژانتين را در جام جهاني برزيل بر تن کنم. "

فصل جديد نوزدهمين فصل حضور زانتي در اينتر است، او در پايان مصاحبه خود با شبکه TYCSPORT، ‌تاکيد کرد که مي‌خواهد پس از بازنشستگي، مربيگري در اينتر را آغاز کند.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
اظهار نظر عجيب ريبري در مورد توپ طلا

هافبک فرانسوي بايرن‌مونيخ در مورد توپ طلا اظهار نظري عجيب ارائه کرده است.
00017018.jpg

فرانک ريبري 30 ساله که فصل گذشته به همراه بايرن مونيخ موفق به فتح سه گانه شد اعلام کرده بايد برنده توپ طلا در سال جاري شود.

به گزارش فارس، اين هافبک فرانسوي به همراه هم‌تيمي‌هايش يعني آرين روبن، توماس مولر و ماريو ماندزوکيچ از سوي يوفا به عنوان نامزدهاي دريافت جايزه بهترين بازيکن سال شده‌اند.

ريبري اکنون معتقد است که هيچ گاه نمي‌توانسته تا اين حد به دريافت توپ طلا نزديک باشد. وي در اين زمينه گفت: فکر مي‌کنم براي تبديل شدن به بهترين بازيکن دنيا همه کار انجام داده‌ام. فصل بسيار بسيار خوبي داشتم. اين بهترين زمان براي من است که بتوانم توپ طلا را به دست آورم. ديگر نمي‌توانم بهتر از اين بازي کنم.
هروقت قحطی بازیکن اومد این باباهم توپ طلا میگیره...

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
یه خبر عالی
حق پخش لیگ برترانگلیس رسماً نصیب الجزیره اسپرت شداین فصل لیگ انگلیس دیدن داره هااااا​

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه خبر عالی
حق پخش لیگ برترانگلیس رسماً نصیب الجزیره اسپرت شداین فصل لیگ انگلیس دیدن داره هااااا​

همین چند دقیقه پیش خبری در چهره کتاب خواندم که قراره الجزیره تموم شبکه هاش رو اچ دی و 3D کنه و تموم کانال های قدیمی رو بسوزونه ( راستی اصل خبر اینجاست که این شبکه ها فقط با اصل ریسو الجزیره که قیمت 330 دلاری داره قابل مشاهده هست :دی )

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
سلام دوستان

همین چند دقیقه پیش خبری در چهره کتاب خواندم که قراره الجزیره تموم شبکه هاش رو اچ دی و 3D کنه و تموم کانال های قدیمی رو بسوزونه ( راستی اصل خبر اینجاست که این شبکه ها فقط با اصل ریسو الجزیره که قیمت 330 دلاری داره قابل مشاهده هست :دی )
قسمت اولُ در جریان ام
قسمت دوم رو لینک بده ما هم بخونیم

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ويا: از حالا اتلتيکو بهترين تيم دنيا است[/h]
[h=2]مهاجم جديد اتلتيکو مادريد اعلام کرد که از اين لحظه تيم جديدش بهترين تيم دنيا خواهد بود.[/h]
00945213.jpg

داويد ويا در ويسنته کالدرون حاضر شد تا از خوشحالي‌اش به دليل پيوستن به اتلتيکو مادريد خبر دهد. وي اظهار داشت: بايد از همه به دليل محبتي که از لحظه اول ورودم به باشگاه به من داشتند، تشکر کنم. من اين محبت را در خيابان، در مادريد، در آسترياس و در شبکه‌هاي اجتماعي احساس مي‌ کنم.

به گزارش فارس، ويا ادامه داد: مي‌خواهم بهترين داويد ويا را در اتلتيکو مادريد به نمايش بگذارم. کاملا انگيزه دارم و قول مي‌دهم در همه تمرينات تمام تلاشم را به کار بگيرم.

بازيکن جديد اتلتيکو مادريد خاطرنشان کرد: چيزي که از صحبت‌هايم با سرمربي دستگيرم شد اين است که در پست شماره 9 بازي مي‌کنم، جايي که فالکائو بازي مي‌کرد اما با رضايت کامل هر جايي که از من بخواهد به ميدان مي‌روم.

بازيکن ملي پوش اسپانيا اضافه کرد: فالکائو در اينجا بسيار محبوب بود و اميدوارم بتوانم جاي خالي او را پر کنم.

وي در خصوص دلايل پيوستنش به اتليتکو تأکيد کرد: ابتدا مي‌خواستم به ليگ برتر بروم اما اتلتيکو در صحنه حاضر شد و در سه روز با هم روي مسائل شخصي به توافق رسيديم. درباره مسائل فوتبالي نيازي نبود متقاعد شوم. اتلتيکو در لاليگا سوم شده؛ در ليگ قهرمانان سال آينده بازي خواهد کرد و رئال مادريد را شکست داد و قهرمان کوپا‌دل‌ري شد.

ويا گفت: از امروز اتلتيکو مادريد براي من بهترين تيم دنيا است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]هشدار شديد مويس به روني[/h]
[h=2]سرمربي منچستريونايتد به مهاجم ملي‌پوش اين تيم در مورد وضعيتش در فصل آينده هشدار داد.[/h]
00004421.jpg

وين روني که اکنون آسيب ديده است و تا يک ماه ديگر هم نمي‌تواند در ترکيب تيمش به ميدان برود، از زمان حضور رابين فان پرسي در منچستريونايتد به مهاجم دوم اين تيم بدل شده است.

به گزارش فارس، وي به همين دليل پيش از پايان فصل گذشته از سران يونايتد درخواست کرد در فصل نقل و انتقال‌هاي تابستاني اجازه خروج وي از باشگاه را صادر کنند. نام روني در ارتباط با باشگاه‌هايي مانند چلسي، آرسنال، پاري سن ژرمن و بارسلونا شنيده مي‌شود و ممکن است اين بازيکن ملي پوش، پيش از پايان فصل نقل و انتقال‌ها راهي يکي از اين تيم‌ها شود.

از سوي ديگر، ديويد مويس که به تازگي جانشين الکس فرگوسن شده است بارها اعلام کرده روني فروشي نيست و خواهان ماندن مهاجم پيشين اورتون در تيم خود شده است. البته مويس با توجه به اينکه خواهان ماندن روني است ولي به او در مورد فصل آينده نيز هشدارهايي داده است. مربي يونايتدها که در اورتون نيز با روني کار کرده از انعطاف پذيري وي آگاه است ولي تاکيد کرد فان پرسي مهاجم شماره يک تيمش خواهد بود.

«وين مي‌تواند در يونايتد نقش خودش را داشته باشد. در کل تصور من از فصل آينده روني اين است که اگر رابين فان پرسي آسيب ديد، به او احتياج خواهيم داشت. البته دوست دارم به هر دوي آنها بازي دهم. مي‌خواهم به دني ولبک و خاوير هرناندز هم اجازه درخشش بدهم. مي‌خواهم از تمامي گزينه‌هايي که در اختيار دارم استفاده کنم.»

با اين حرف‌هاي مويس، روني به هيچ وجه نبايد جايگاه خود در ترکيب يونايتدها را تثبيت شده بداند.

گفتني است فان پرسي براي دومين سال پياپي عنوان بهترين گلزن ليگ برتر انگليس را به دست آورد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]بهترين مربي دروازه‌بانان جهان در رئال مادريد[/h]
[h=2]رئال مادريد يکي از بهترين مربي دروازه‌بانان جهان را براي فصل آينده به خدمت گرفت.[/h]
00026849.jpg

کارلو آنچلوتي ويليام وچي، يکي از بهترين مربي دروازه‌بانان دنيا را به خدمت گرفت. مربي ايتاليايي 64 ساله به رئال مادريد پيوست تا به کادر فني تيم براي گرفتن مهم‌ترين تصميمات کمک کند.

به گزارش فارس، تصميم براي انتخاب از ميان ايکر کاسياس و ديگو لوپز و داشتن کسي که بتواند در مواقع حياتي به او اعتماد کند، مي‌تواند مشکل‌ترين تصميم براي مربي جديد باشد.

ويليام وچي در پارما و ميلان مربي دروازه‌بان‌ها بود؛ هنگامي که آنچلوتي در آن باشگاه‌ها فعاليت مي‌کرد. وي در پارما با جيان لوئيجي بوفون و در ميلان با ديدا کار کرد تا دو نفر از بهترين دروازه‌بانان جهان را پرورش دهد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
قسمت اولُ در جریان ام
قسمت دوم رو لینک بده ما هم بخونیم

گفتم که عزیز این خبر رو در شبکه اجتمائی چهره کتاب ( به اینگلیسی :D ) دیدم و شاید هم درست نباشه !

ولی منطقی به نظر می رسه :)

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]تمايل اوزيل به تمديد قرارداد با رئال تا 2019[/h]
[h=2]هافبک آلماني رئال مادريد به تمديد قراردادش با رئال تا سال 2019 مي‌انديشد.[/h]
00943370.gif

مسعود اوزيل اميدوار است براي تمديد قرارداد به مدت 3 سال با رئال مادريد به توافق برسد. قرارداد جديد باعث خواهد شد هافبک آلماني تا ژوئن 2019 در کنار خريدهاي جديدي چون دني کارواخال و آسير ايارامندي در تيم بماند.

به گزارش فارس، اوزيل که 3 فصل پيش در سن 22 سالگي به رئال مادريد پيوست، در نظر دارد قرارداد جديدي با رئال مادريد به امضا برساند که باعث مي‌شود تا سن 31 سالگي در اين تيم بماند. بر اساس گزارش روزنامه بيلد آلمان تيم‌هاي زيادي از جمله تيم‌هاي ليگ برتري و بايرن‌مونيخ که گوارديولا آن را خريدي ايده‌آل براي رسيدن به قهرماني در اروپا مي‌دانست، خواهان به خدمت گرفتن هافبک آلماني بوده‌اند.

اوزيل که روز گذشته پس از پايان تعطيلاتش به رئال مادريد بازگشت، اين هفته مسئله تمديد قراردادش را بررسي خواهد کرد. مصطفي اوزيل، پدر و مديربرنامه‌هاي وي جلسه‌اي با مسئولان باشگاه در پايان فصل برگزار کرد که توافقي حاصل نشد.

اوزيل مدعي شده است که به خروج از باشگاه فکر نکرده و افزود: هيچ انگيزه‌اي براي جدايي از رئال ندارم که بخواهم اين مسئله را بررسي کنم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]بوسکتس تا 2018 با بارسا تمديد کرد[/h]
[h=2]باشگاه فوتبال بارسلونا روز سه شنبه از تمديد قرارداد سرخيو بوسکتس تا 30 ژوئن 2018 خبر داد.[/h]
00030827.jpg

در قرارداد اين هافبک اسپانيايي تمديد يک ساله پيش بيني شده است و اين بازيکن براي جدايي از بارسا قبل از پايان قرارداد خود بايد 150 ميليون يورو پرداخت کند.

سرخيو بوسکتس که امروز 25 ساله شد، 238 بار پيراهن تيم نخست بارسا را به تن کرده است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
گفتم که عزیز این خبر رو در شبکه اجتمائی چهره کتاب ( به اینگلیسی :D ) دیدم و شاید هم درست نباشه !

ولی منطقی به نظر می رسه :)

سالی یه ملیون ...... برای دیدن تمام لیگهای دنیا ............... عالیه

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]جنگ راسل و گوارديولا علني شد[/h]
[h=2]رييس باشگاه بارسلونا سخنان گوآرديولا درباره او و همکارانش را "غافلگير کننده و غير واقعي" دانست.[/h]
00016835.jpg

چند روز پيش پپ گوآرديولا، سرمربي جديد بايرن‌ مونيخ در اظهاراتي جالب به انتقاد از سران بارسلونا پرداخت و آنها را متهم به سوء استفاده از بيماري ويلانووا کرد.

به گزارش ايسنا ، ساندرو راسل، رييس باشگاه بارسلونا که مخاطب اصلي سخنان گوآرديولا بود، از حرف‌هاي سرمربي سابق تيمش ناراحت است.

او گفت: سخنان گوآرديولا باعث شگفتي و تعجب ما شد. همه آنچه که او درباره من و همکارانم گفت اشتباه است. سخنان او اصلا به مذاق ما خوش نيامد. ما به هيچ وجه از بيماري تيتو سوء استفاده نکرديم. سخنان گوآرديولا ما را غافلگير کرد. وقتي کسي را متهم مي‌کنيم بايد دلايل و مستندات کافي را ارائه دهيم. پپ دشمن نيست بلکه رقيب من است. فکر نمي‌کنم که او قصد اين را داشت تا به پست رياست بارسلونا برسد، البته اگر هم مي‌رسيد خوشحال مي‌شدم.

گوآرديولا در بخشي از سخنان خود گفته بود که راسل و همکارانش او را در نيويورک به حال خود رها نکردند. رييس بارسلونا در واکنش به اين ادعاي گوآرديولا گفت: نمي‌دانم منظور گوآرديولا چيست. از روز اولي که او نوکمپ را ترک کرد تا هفته‌ اخير که پيوستن او به بايرن مونيخ را تبريک گفتم هيچ مکالمه‌اي بين ما رد و بدل نشد. گوآرديولا اسطوره زنده بارسلونا است. او بهترين مربي تاريخ ما به شمار مي‌آيد. ما بايد از اشتباه‌هاي خود درس بگيريم . پيش از اين تماشاگران درباره يوهان کرايف به دو گروه تقسيم شدند. بعضي از آنها به حمايتش پرداختند و در مقابل برخي ديگر نداي مخالفت با او را سر دادند. نمي‌خواهم درباره گوآرديولا هم چنين اتفاقي رخ دهد. اين جنجالي که بعد از سخنان گوآرديولا به وجود آمد، اصلا براي بارسلونا خوب نيست. به هر حال ما نبايد وجهه خوب پپ را لکه‌دار کنيم.

رييس بارسلونا در پايان سخنان خود درباره رابطه گوآرديولا با تيتو ويلانووا، گفت: اين موضوع ربطي به من ندارد. نمي‌خواهم درباره دو نفر ديگر صحبت کنم. اين به خود آنها مربوط مي‌شود.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]روياي مهاجم بلژيکي چلسي[/h]
[h=2]مهاجم جوان چلسي ابراز اميدواري کرد که بتواند جاي ديديه دروگبا را در تيم چلسي پر کند و بتواند دروگباي جديدي براي اين تيم باشد.[/h]
00033948.jpg

روملو لوکاکو مهاجم بلژيکي فصل گذشته به چلسي پيوست اما نتوانست در ترکيب آبي‌هاي شهر لندن فرصت زيادي براي بازي داشته باشد. اما اين مهاجم جوان اميدوار است بتواند اين فصل جانشين مناسبي براي ديديه دروگباي باشد.

به گزارش ايسنا ، لوکاکو در گفت و گو با روزنامه‌ "سان" انگليس درباره حضور در چلسي، گفت: کار سختي در چلسي دارم. دوست دارم تا جانشين خوبي براي ديديه دروگبا باشم. او مهاجم بسيار خوبي براي تيم ما بود. الان نوبت من است که بخواهم مثل دروگبا در تيم تاثير گذار باشم. مي‌خواهم خيلي سريع مثل او در تيم پيشرفت کنم.

مهاجم 20 ساله بلژيکي در ادامه گفت: دروگبا دوست نزديک من است. او براي من مثل پدر مي‌ماند و وقتي که اولين بار به چلسي آمدم، کمک بزرگي به من کرد. هنوز هم با هم رابطه خوبي داريم. دروگبا هنوز هم نصحيت‌هاي خوبي براي موفقيت در چلسي به من مي‌کند.

لوکاکو در ادامه گفت: فکر مي‌کنم که امسال بتوانم بازيکن تاثيرگذاري در چلسي باشم. ما بازيکنان جوان و خوب و کادر فني قوي‌اي داريم که تيم را هدايت مي‌کند. اگر اين طور نبود در چلسي نمي‌ماندم. خيلي‌ها از تيم ما در اين فصل انتظار کارهاي بزرگ دارند. بايد از ابتداي فصل امتيازهاي خود را جمع کنيم . در اين فصل با دو تيم شهر منچستر رقابت سختي براي قهرماني خواهيم داشت و من مطمئنم که تيم ما توانايي قهرماني در ليگ برتر را دارد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]آلکانترا: گوآرديولا عامل رفتنم به بايرن‌ مونيخ بود[/h]
[h=2]تياگو آلکانترا حضور پپ گوآرديولا را عامل اصلي امضاي قرارداد خود با بايرن‌ مونيخ دانست.[/h]
00941941.jpg

تياگو آلکانترا با قراردادي چهار ساله به ارزش 25 ميليون يورو انتقال خود به بايرن‌ مونيخ را قطعي کرد.

هافبک اسپانيايي سابق بارسلونا که در تيم کاتالاني شاگرد پپ گوآرديولا بود، پس از امضاي قرارداد با بايرن‌ مونيخ در گفت‌وگو با سايت اين باشگاه، با خوشحالي از پيوستن به بايرن‌ مونيخ، گفت: بي‌اندازه خوشحالم که به تيم مدنظرم پيوستم. اگر قرار باشد يک روز در زندگي‌تان خوشحال باشيد، امروز آن روز من است. خوشحالم که عضوي از باشگاهي همچون بايرن‌ مونيخ شدم.

تياگو درباره علت بستن قرارداد با بايرن‌ مونيخ، گفت: علاوه بر پيشينه باشگاه، حضور پپ گوآرديولا عامل اصلي من در بايرن‌ مونيخ بود. بايرن‌ مونيخ تيمي است که فوتبال را زيبا بازي مي‌کند و مطمئنم که با حضور پپ گوآرديولا بازي زيباي بايرن‌ مونيخ بهتر هم خواهد شد. من و پپ همديگر را سال‌هاست که مي شناسيم. او مربي است که هميشه به من انگيزه و اعتماد به نفس داده است و من هميشه طرفدار فوتبال و فلسفه گوآرديولا هستم. مربياني همچون او در فوتبال دنيا زياد نيستند و قطعا دليل اصلي حضور من در بايرن‌ مونيخ بود.

تياگو آلکانترا در بايرن‌ مونيخ در کنار هموطن اسپانيايي‌اش خاوي مارتينس بازي خواهد کرد.

تياگو در پايان درباره بازي در کنار خاوي مارتينس گفت: با او قبل از پيوستن به بايرن‌ مونيخ صحبت کرده‌ام و او چيزهاي مثبتي درباره حضور من در بايرن‌ مونيخ به من گفت. او به من گفت مونيخ شهري ديدني با فضاي بسيار جالب و شور و شوق بالاي فوتبالي است. اميدوارم که بتوانم بازي‌هاي زيبايي را براي بايرن‌ مونيخ انجام دهم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]مراسم معارفه داويد ويا در مادريد نيمه تمام ماند[/h]
[h=2]مراسم معارفه داويد ويا مهاجم جديد آتلتيکو مادريد در اين تيم با ورود هواداران به زمين چمن نيمه تمام ماند.[/h]
00940930.jpg

داويد ويا در ازاي پرداخت 5.2 ميليون يورو به آتلتيکو مادريد پيوست تا جانشين رادامل فالکائو، مهاجم کلمبيايي اين تيم شود.

"ال گوآخه" روز گذشته در مراسم معارفه خود با پيراهن آتلتيکو مادريد شرکت کرد، اما اين مراسم پس از چندي با حضور هواداران به داخل زمين نيمه تمام ماند و باعث ايجاد بي‌نظمي در اين مراسم شد.

پس از ورود هواداران به داخل زمين مسابقه براي در آغوش گرفتن داويد ويا، نيروهاي امنيتي وارد عمل شدند و ويا را خيلي سريع از زمين مسابقه خارج کردند، اما همزمان ورود هواداران به زمين مسابقه دو چندان شد تا مراسم معارفه ويا نيز نيمه تمام باقي بماند.

داويد ويا که در آتلتيکو مادريد پيراهن شماره "9" را بر تن خواهد کرد روز گذشته در گفت‌وگو با "اسکاي اسپورت"، گفت: ابتدا قصد داشتم به ليگ برتر انگليس بروم اما آتلتيکو مادريد به من پيشنهاد داد و پس از سه روز تمامي مراحل امضاي قراردادم با آتلتيکو مادريد انجام شد. آنها مشتاق حضور من در مادريد بودند بنابراين من تصميم گرفتم تا نظرم را عوض کنم و راهي آتلتيکو مادريد شوم.

ويا در پايان گفت: آتلتيکو مادريد فصل قبل سوم شد و در ليگ قهرمانان اروپا حضور خواهد داشت. آنها تيم قوي هستند که توانستند در فينال جام حذفي رئال مادريد را شکست دهند.

بالا