• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
فيفا:کي‌روش پدر نسل طلايي فوتبال پرتغال

سايت فيفا در گزارشي به مناسبت سالروز نخستين قهرماني تيم ملي فوتبال زير 20 سال پرتغال در جام‌جهاني به ستايش از کارلوس کي‌روش، سرمربي اين تيم پرداخت و او را پدر نسل طلايي فوتبال پرتغال دانست.
00940021.jpg

کمتر کسي در پرتغال روز سوم مارس 1989 را با وجود يک ربع قرن سپري شدن از آن زمان فراموش مي‌کند. درست در همان تاريخ پرتغال موفق شد براي نخستين بار در جام جهاني زير 20 سال که در رياض پايتخت عربستان برگزار شد، جام قهرماني را بالاي سر ببرد. در آن هنگام هدايت پرتغال را کارلوس کي‌روش، سرمربي کنوني تيم ملي فوتبال ايران بر عهده داشت. مربي‌اي که پايه‌گذار نسل طلايي فوتبال پرتغال بود.

به نقل از ايسنا، سايت بين‌المللي فدراسيون فوتبال (فيفا) به مناسبت نخستين قهرماني پرتغال در جام جهاني زير 20 سال در گزارشي از نقش پررنگ کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي ايران نوشت و او را پدر نسل طلايي فوتبال پرتغال نام نهاد.

فيفا نوشت زماني که تيم زير 20 سال پرتغال در سال 1989 وارد خاک عربستان شد، کمتر کسي شانسي براي اين تيم قائل بود و همچون ديگر تيم‌ها توجه رسانه‌ها معطوف به تيم کارلوس کي‌روش نبود اما آن‌ها بازگشتي حماسي‌ داشتند و در نهايت توانستند با پشت سر گذاشتن تيم‌هاي بزرگي چون نيجريه و برزيل، جام قهرماني را بالاي سر ببرند. اين تيم عملکرد خوبي داشت و در 6 ديدار تنها 3 بار دروازه‌اش باز شد.

در ادامه گزارش فيفا آمده است: تصادفي نيست که کارلوس کي‌روش را پدر نسل طلايي فوتبال پرتغال بدانيم. او کسي بود که ستاره‌هاي بزرگي را به فوتبال جهان معرفي کرد. ستاره‌هايي همچون ژائو، فريرا، پينتو، پائولو سوسا، روي کاستا و لوئيس فيگو که سال‌هاي سال در فوتبال اروپا درخشيدند. کي‌روش الان هدايت تيم ملي فوتبال ايران را بر عهده دارد. او دو بار پياپي موفق شد پرتغال را قهرمان جام جهاني زير 20 سال کند.

کي‌روش در گفت‌وگويي که با سايت فيفا داشت، در اين باره گفت: دوران طلايي از هر نظر براي ما بود. ما کار سازنده‌اي را در پيش گرفتيم که در نهايت ثمر داد و ستارگان نامي‌اي را تقديم فوتبال جهان کرديم. در آن هنگام فدراسيون فوتبال پرتغال برنامه جامعي را براي رشد فوتبال طرح‌ريزي کرد که خوشبختانه در نهايت پاسخ داد و به نتيجه رسيديم. زماني که ما در رياض جام قهرماني را بالاي سر برديم، بازيکناني در تيم حضور داشتند که هنوز ستاره نشده بودند اما نام آن‌ها براي هميشه بر تارک فوتبال جهان درخشيد

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
اسامي‌بازيکنان‌دعوت‌شده‌به‌اردوي‌تيم‌ملي‌ايتاليا

سرمربي تيم ملي ايتاليا از هافبک باتجربه رم براي بازي دوستانه با اسپانيا دعوت به عمل نياورد.
00028678.jpg

فدراسيون فوتبال ايتاليا اسامي بازيکنان دعوت شده به اردوي تيم ملي اين کشور جهت حضور در بازي دوستانه روز چهارشنبه با اسپانيا اعلام کرد که در اين فهرست نشاني از دانيه دروسي، هافبک تيم رم که همواره معمولاً عضو ثابت ترکيب اصلي آتزوري بوده ديده نمي‌شود.

به نقل از تسنيم، طبق گزارش رسانه‌‌هاي ايتاليايي دليل دعوت نشدن دروسي به اردوي آتزوري اقدام ناپسند اخير اين بازيکن در بازي شنبه شب برابر اينتر بود که در‌ آن دروسي با مشت ضربه‌اي به مائورو ايکاردي بازيکن نراتزوري زد. کنار گذاشته شدن دروسي از جمع لاجوردي‌پوشان در شرايطي است که چزاره پراندلي، سرمربي آتزوري پيش از اين نيز بازيکناني مانند پابلوا اوسوالدو و ماريو بالوتلي، مهاجمان يوونتوس و ميلان را به دليل بي‌انضباطي‌ در تيم‌هاي باشگاهي خود، از حضور در تيم ملي محروم کرده بود.

اسامي بازيکنان دعوت شده به اردوي تيم ملي ايتاليا به شرح زير است:

دروازه‌بان‌ها: جان‌لوئيجي بوفون (يوونتوس)، ماتيا پرين (جنوا)، سالواتوره سيريگو (پاري‌سن‌ژرمن)

مدافعان‌: ايگناسيو آباته (ميلان)، داويده آستوري (کالياري)، آندره‌آ بارزاگلي، جورجو کيه‌ليني و لئوناردو بونوچي (يوونتوس)، دومنيکو کريشيتو (زنيت سن‌پترزبورگ)، ماتيا دي‌شيليو (ميلان)، کريستين ماجو (ناپولي)، گابرزيل پالتا (پارما)

هافبک‌ها: آنتونيو کاندروا(لاتزيو)، امانوئله جاچريني (ساندرلند)، کلوديو مارکيزيو(يوونتوس)، ريکاردو مونتوليوو (ميلان)، تياگو موتا (پاري‌سن‌ژرمن)،مارکو پارولو (پارما)، آندره‌آ پيرلو (يوونتوس)، مارکو وراتي(پاري‌سن‌ژرمن)

مهاجمان: آلسيو چرچي (تورينو)، متيا دسترو (رم)، آلبرتو جيلاردينو (جنوا)، چيرو ايموبليه (تورينو)، لورنزو ايسينيه (ناپولي)، پابلو اوسوالدو (يوونتوس)

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
سقف محل بازي ايران و آرژانتين فرو ريخت

طوفان و باران شديد قسمتي از سقف يکي از ورزشگاه‌هاي جام جهاني را خراب کرد.
00024498.jpg

به نقل از پايگاه خبري تحليلي فوتبال جام جهاني 2014، اين حادثه در ورزشگاه مينيرائو در شهر بلو هوريزنته رخ داد که علاوه بر بازي ايران و آرژانتين، قرار است ميزبان يکي از بازي‌هاي نيمه‌نهايي جام جهاني هم باشد.

اين حادثه درست يک ساعت قبل از شروع يکي از بازي‌هاي ليگ محلي اتفاق افتاد و سانحه جاني نداشت.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بايرن به جذب بازيکنان دورتموند ادامه مي‌دهد

مدير باشگاه بايرن مونيخ اعلام کرد در صورت لزوم باز هم ستاره‌‌‌هاي نايب قهرمان فصل گذشته بوندس‌ليگا را از چنگ اين تيم درخواهد آورد.
00033472.jpg

کارل هاينتس رومنيگه، مدير باشگاه بايرن مونيخ اعتراف کرد خريد بازيکنان بورسيا دورتموند از سياست نقل و انتقالات باواريايي‌ها حذف نشده و آنها همچنان به خريد ستارگان تيم‌هاي رقيب خود ادامه خواهند داد.

به نقل از تسنيم، بايرن مونيخ از پايان فصل گذشته تاکنون ماريو گوتسه و روبرت لواندوفسکي، 2 ستاره بورسيا دورتموند که اصلي‌ترين رقيب باواريايي‌ها در بوندس ليگا محسوب مي‌شود را به خدمت گرفته‌اند که بازيکن دوم در فصل آينده و پايان قراردادش به جمع شاگردان پپ گوارديولا ملحق مي‌شود. اين موضوع با نارضايتي برخي از اعضاي تيم دورتموند از جمله رئيس اين تيم يواخيم واتسکه همراه بوده که مدعي شده‌اند بايرن مونيخ در صدد تضعيف رقباي اصلي‌اش است.

با اين حال رومنيگه تاکيد کرد تيمش توجهي به اين مسئله ندارد و همچنان به خريد بهترين بازيکنان رقباي خود، حتي بورسيا دورتموند ادامه خواهد داد. مدير باشگاه بايرن مونيخ در گفت‌وگو با شبکه تلويزيوني ZDF اظهار داشت: هرگز چنين تصميم غيرعاقلانه‌اي که ما را از خريد بازيکنان دورتموند محروم کند اتخاذ نخواهيم کرد. رابطه ما با دورتموند خوب است. من تابستان امسال با مدير اجرايي اين تيم ملاقات کردم و تمام کدورت‌هايي که ميان طرفين وجود داشت رفع شد.

بايرن مونيخ که در پايان فصل گذشته گوتسه را با قرارداد 37 ميليون پوندي به خدمت گرفت در فصل نقل و انتقالات ماه ژانويه سال 2014 لواندوفسکي را به عنوان بازيکن آزاد جذب کرد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
ويرا: کي‌روش مربي بزرگي است

سرمربي کويت گفت: وقتي که تيم ملي ايران به جام‌جهاني صعود کرد مشخص شد که کي‌روش مربي بزرگي است.
00946719.jpg

ژوران ويرا پس از شکست 3 بر 2 تيمش برابر ايران گفت: خيلي خوشحالم که در ايران هستم و خوشحالي‌ام دلايل شخصي دارد زيرا من پيش از اين در ايران کار کردم و اين کشور هميشه در قلب من است.

به نقل از تسنيم، وي اضافه کرد: مي‌خواهم از فدراسيون ايران و کي‌روش تشکر کنم. وقتي که تيم ملي ايران به جام‌جهاني صعود کرد مشخص شد که کي‌روش مربي بزرگي است. من در جام‌جهاني به عنوان طرفدار بازي‌هاي ايران را مي‌بينم و از اين تيم و کي‌روش حمايت مي‌کنم.

ويرا عنوان کرد: اين بازي براي من و کي‌روش بسيار مهم بود زيرا هر 2 مي‌خواستيم تعدادي از بازيکنان جديدمان را امتحان کنيم. من بعضي از بازيکنان تيم‌مان را براي اولين بار در فرودگاه ديدم. با توجه به اين شرايط آنها خوب کار کردند و از نمايش‌شان راضي هستم.

وي در مورد گل زودهنگامي که کويت دريافت کرد گفت: خيلي زود گل خورديم و دريافت اين گل در آغاز بازي تعادل را به هم زد و اين گل را به خاطر ضعف دفاع و عدم تعادل خورديم. پس از اينکه گل اول را دريافت کرديم تلاش‌مان اين بود تا به بازي برگرديم و فکر مي‌کنم اين کار را خوب انجام داديم.

سرمربي کويت ادامه داد: با وجود اينکه شانس گلزني داشتيم نتوانستيم از آنها استفاده کنيم و در نهايت توپ ما با برخورد به مدافع حريف با خوش‌شانسي به گل تبديل شد. ضمن اينکه گل دوم ايران هم به همين شکل زده شد.

ويرا تصريح کرد: در نيمه دوم بازي را خوب آغاز کرديم و سعي‌مان اين بود که توپ را در زمين بچرخانيم اما چند عامل مانع رسيدن به هدف‌هايمان شد که يکي از آنها خستگي بازيکناني بود که در ليگ کشورهاي عربي بازي مي‌کردند و نمي‌توانستيم به آنها فشار بياوريم. با وجود خستگي، بازيکنان عملکرد خوبي داشتند اما در ديدار امروز مقابل ايران اشتباهاتي در زمين داشتيم که اين اشتباهات در فوتبال طبيعي است.

سرمربي کويت گفت: پس از اينکه گل دوم را دريافت کرديم نااميد نشديم و سعي کرديم به بازي برگرديم. موفق به زدن گل دوم شديم اما پس از اين گل بازهم اشتباهاتي از سوي بازيکنان ما شکل گرفت و گل سوم را دريافت کرديم. نمي‌خواهم از بازيکنانمان ايراد بگيرم چون خوب بازي کردند و به آنها افتخار مي‌کنم.

وي با بيان اينکه براي کسب 3 امتياز به ايران آمده بوديم خاطرنشان کرد: در زمين بازي نشان داديم که هدفمان گرفتن 3 امتياز است اما اين نتيجه به دست نيامد.

ويرا در خصوص وضعيت زمين انقلاب کرج اينچنين پاسخ داد: در گذشته ايرادها را گفته‌ام و اگر صحبتي مطرح کردم از شما عذرخواهي مي‌کنم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بازگشت مهاجم نيجريه‌اي المپياکو به ميادين

باشگاه فوتبال المپياکو يونان اعلام کرد مايکل اولايتان مهاجم اين تيم که دربازي دربي روز يکشنبه آتن در برابر پاناتينايکو آسيب ديده بود، مشکلي ندارد و مي تواند به ميدان بازگردد.
00002709.jpg

بازيکن 21 ساله نيجريه اي المپياکو کمي بعد از آسيب ديدن ، بيهوش و به بيمارستان منتقل شد.

مدير برنامه هاي وي گفت حال او خوب است و مشکل خاصي براي بازي نخواهد داشت.

اين بازي که در چارچوب سوپر ليگ يونان برگزار مي شد با نتيجه سه بر صفر به سود پاناتينايکوي ميهمان پايان يافت.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
کونته بهترين مربي سال ايتاليا شد

سرمربي يوونتوس بار ديگر موفق شد عنوان Panchina d’Oro را از آن خود کند.
00943642.gif

آنتونيو کونته که به همراه يوونتوس موفق شد به عنوان قهرماني فصل 13-2012 برسد عنوان بهترين مربي براي اين فصل را نيز کسب کرد.

در مراسمي که شب گذشته برگزار شد از بين سه نامزد نهايي که والتر ماتزاري، وينچنزو مونتلا و آنتونيو کونته بودند سرمربي يوونتوس در راي‌گيري نهايي موفق به کسب Panchina d’Oro شد.

کونته پس از به دست آوردن اين عنوان گفت: هيچ وقت کسب چنين افتخاري براي بار دوم کار ساده‌اي نبوده است. در هر حال خيلي خوشحالم که موفق شدم اين کار را انجام دهم. با توجه به اينکه راي دهنده‌ها مربيان حاضر در فوتبال ايتاليا هستند، کسب اين جايزه براي من فوق العاده است.

کونته افزود: پشت کسب چنين افتخاري تلاش فراوان و تعصب بالايي نهفته است. اين دو اصل، از اجزاي اساسي مربيگري هستند، همان طور که فداکاري در اين زمينه است. زماني هم که شما به جاي بودن در کنار خانواده در کنار تيم حضور داريد نيز بسيار مهم است. مي‌خواهم اين عنوان را ابتدا به خانواده‌ام تقديم کنم. پس از آن به باشگاه، بازيکنان و اعضاي باشگاه تقديم مي‌کنم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
چک، مرد سال فوتبال چک براي هفتمين بار

سنگربان چلسي به عنوان «مرد سال فوتبال چک» در سال 2013 انتخاب شد. اين براي هفتمين بار است که او چنين افتخاري را به دست مي‌آورد.
00938323.jpg

پتر چک، سنگربان چلسي در سال 2013 نمايش خوبي با آبي پوشان لندن داشت. فدراسيون فوتبال چک اين دروازه‌بان با تجربه را براي ششمين سال پياپي به عنوان بهترين بازيکن اين کشور انتخاب کرد.

سنگربان چلسي براي انتخاب "مرد سال " فوتبال چک در سال 2013 با توماس روزيسکي، هافبک آرسنال و ولاديمير داريدا، ستاره فرايبورگ آلمان رقابت داشت، اما در نهايت موفق شد با پشت سر گذاشتن اين دو بازيکن براي ششمين بار پياپي و هفتمين بار در طول دوران بازيگري خود به عنوان بهترين بازيکن کشورش انتخاب شود.

دروازه‌ چک 31 ساله در 28 بازي که در فصل جاري رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس به ميدان رفته است، تنها 22 بار باز شده است و همين مساله باعث شده تا چلسي در صدر جدول رده‌بندي قرار گيرد. اين در حالي بود که در آغاز شاگردان ژوزه مورينيو اختلاف زيادي با صدر جدول رده‌بندي داشتند.

سنگربان چلسي پس از دريافت جايزه "مرد سال فوتبال" کشورش، گفت: اين پاداش عملکرد خوبم در سال 2013 است. بايد اين را بگويم انتظار ندارم که هر سال اين جايزه به من برسد. براي موفقيت چلسي و تيم ملي کشورم نهايت تلاشم را خواهم کرد.

چک از سال 2004 تاکنون در چلسي بازي مي‌کند. او پس از نخستين فصل حضورش در اين تيم به عنوان "مرد سال فوتبال" چک انتخاب شد. اين جايزه از سال 2008 تا الان به کسي جز سنگربان چلسي نرسيده است.

اين دروازه‌بان با تجربه 106 بار پيراهن تيم ملي کشورش را بر تن کرده است. او در جام جهاني 2006 آلمان از دروازه چک دفاع کرد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
آنچلوتي: بايرن شانس اصلي در ليگ قهرمانان است

سرمربي ايتاليايي رئال مادريد شانس بايرن مونيخ براي قهرماني در فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا را بيشتر از ديگر تيم‌ها دانست.
00946204.jpg

رئال مادريد که در فصل جديد کارلو آنچلوتي ايتاليايي را بر روي نيمکت خود مي‌بيند يکي از شانس‌هاي اصلي ليگ اروپا است، البته اين تيم کار راحتي پيش‌رو ندارد، چرا که تيم‌هاي ديگري همچون بارسلونا و بايرن‌ مونيخ، مدافع عنوان قهرماني شانس زيادي براي قهرماني در اين رقابت دارند.

رئال مادريد پر افتخارترين تيم اروپايي در ليگ قهرمانان اروپا به شمار مي‌آيد. اين تيم موفق شده است، 9 بار قهرماني در اين رقابت‌ها را تجربه کند، اما بيش از يک دهه است که کهکشاني‌ها جام قهرماني را در اين رقابت‌ها بالاي سر نبرده‌اند. يکي از دغدغه‌هاي اصلي آنچلوتي در رئال مادريد، قهرمان کردن اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا است، چرا که هواداران متعصب اين تيم اسپانيايي بي صبرانه در انتظار دهمين قهرماني خود هستند.

کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد در گفت و گويي که با روزنامه‌ "آس" اسپانيا را داشت رقابت در فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا را بسيار سخت دانست. او بايرن را يکي از شانس‌هاي اصلي قهرماني در فصل جاري دانست .

آنچلوتي گفت: کسب دهمين قهرماني براي رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا به دغدغه‌ همه ما تبديل شده است. رئال 9 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا دارد و بي صبرانه منتظر دهمي است. براي رسيدن به اين هدف نهايت تلاش خود را خواهيم کرد. همه رقيبان خطرناک هستند. در مرحله يک هشتم نهايي هيچ تيم ضعيفي وجود ندارد. با اين حال بايد بگويم که بايرن‌ طبق همه پيش‌بيني‌ها شانس نخست قهرماني در فصل جاري است.

رئال مادريد با هدايت آنچلوتي در فصل جاري رقابت‌هاي ليگا عملکرد خوبي داشته است و با 64 امتياز صدرنشين جدول رده‌بندي است. سرمربي کهکشاني‌ها درباره ارزيابي‌اش از قهرمان اين فصل ليگا، گفت: هيچ چيز حتمي وجود ندارد. تيم‌هاي بالا نشين فاصله کمي با هم دارند. ما در ابتدا لغزش‌هايي داشتيم. بازيکنان با تفکرات من هماهنگ نشده بودند و نظم تيمي نداشتيم، اما الان در شرايط خوبي به سر مي‌بريم و تيم بسيار قدرتمندي شده‌ايم. همه چيز خوب پيش مي‌رود. اميدواريم که در ديدارهاي آينده هم عملکرد خوب خود را ادامه دهيم.

آنچلوتي درباره کريم بنزما، گرت بيل و کريستيانو رونالدو مثلث خطرناک خط حمله رئال مادريد، گفت: ما بازيکنان بسيار حرفه‌اي در اختيار داريم. آنها نهايت تلاش خود را در زمين مي‌کنند. بنزما، بيل و رونالدو بازيکنان بزرگي هستند. آنها همکاري بسيار خوبي در زمين دارند و نشان داده‌اند که در فصل جاري در اوج به سر مي‌برند. البته نبايد فراموش کنيم که رئال مادريد بازيکنان جوان خوبي در اختيار دارند که مي‌توانند به اين تيم کمک زيادي کنند.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
انتقاد تند از ويرا پس از شکست برابر ايران

کارشناسان فوتبالي کويت پس از شکست اين تيم برابر ايران در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا 2015 به انتقاد شديد از ويرا، سرمربي برزيلي اين تيم پرداختند.
00946719.jpg

تيم ملي فوتبال کويت در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا 2015 با نتيجه‌ سه بر دو برابر ايران تن به شکست داد.

شکست کويت در بازي تشريفاتي برابر ايران واکنش رسانه‌هاي کويتي را به دنبال داشت. بسياري از کارشناسان اين کشور کوچک خليج فارس به انتقاد شديد از ژوروان ويرا، سرمربي کويت پرداختند و او را مقصر اصلي شکست برابر ايران دانستند.

عبدالطيف الرشدان، از مديران سابق تيم ملي فوتبال کويت پس از شکست اين تيم برابر ايران گفت: ويرا چيز جديدي ندارد تا آن را در تيم ملي کويت رو کند. او از زماني که جانشين گوران صربستاني شده است، تمام فرصت‌هاي به وجود آمده را از دست داده است. ما به او فرصت کافي داديم تا خودش را نشان دهد، اما او نتوانسته است چيز جديدي را به تيم ملي کويت اضافه کند. به نظر من بهتر است تا فدراسيون فوتبال با مربي جديدي قرارداد امضا کند تا در فوتبال ما پيشرفتي به وجود آيد.

مويد حداد، بازيکن سابق تيم ملي فوتبال کويت هم به انتقاد از ويرا و بازي شاگردانش در ديدار برابر ايران پرداخت و گفت: ويرا با سراسيمگي کامل و بدون برنامه پاي به ديدار برابر ايران گذاشت، تعويض‌هايي که او انجام داد دور از شرايط بازي بود. دعوت بازيکنان به تيم ملي هيچ شاخص و معياري ندارد. ويرا بدون فکر کردن ليست خود را اعلام مي‌کند. او عملکرد بازيکنان را در تيم‌هاي باشگاهي‌شان مدنظر قرار نمي‌دهد.

تيم ملي فوتبال ايران با پيروزي برابر کويت 16 امتيازي شد و به عنوان تيم نخست به دور بعد صعود کرد. کويت هم با وجود شکست برابر ايران 9 امتيازي باقي ماند و مسافر استراليا شد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
انگليس در جام جهاني يکدست سفيد مي‌پوشد

تيم ملي فوتبال انگليس براساس درخواست فدراسيون جهاني فوتبال در رقابت‌هاي جام جهاني با پيراهن و شورت ورزشي يکرنگ به ميدان خواهد رفت.
00939441.jpg

تيم ملي انگليس هم مانند چند کشور مطرح ديگر در دنياي فوتبال با درخواست فيفا براي استفاده از لباس‌هاي تک‌رنگ در جام جهاني 2014 موافقت کرده است و از اين رو لباس اصلي اين تيم در جام جهاني همان لباس سنتي يکدست سفيد سه‌شير خواهد بود.

فيفا از فدراسيون‌هاي فوتبال کشورهاي راه يافته به جام جهاني 2014 درخواست کرده جهت افزايش کيفيت تصاوير HD بازي‌هاي اين تورنمنت از لباس‌هايي استفاده کنند که پيراهن و شورت آن يکرنگ باشد و به همين دليل لباس اول مردان روي هاجسون در برزيل يکدست سفيد خواهد بود، لباسي که مورد پسند بسياري از مردم انگليس نيست.

انگليس در حالي خود را ملزم به قبول درخواست فيفا دانسته که برخي کشورهاي ديگر مانند آلمان هم پيش از اين درخواست فيفا پاسخ مثبت داده‌اند. لباس اصلي ژرمن‌ها پيش از اين پيراهن سفيد و شورت ورزشي مشکي بود اما آنها در جام جهاني از لباس‌هاي يکدست سفيد استفاده خواهند کرد. تيم ملي اسپانيا نيز که پيش از اين پيراهن قرمز و شورت ورزشي آبي استفاده مي‌کرد، در جام جهاني از لباس‌‌هاي يکدست قرمز استفاده خواهد کرد.

با اين حال کشورهايي هم بوده‌اند که به درخواست فيفا توجهي نکرده‌اند که مهم‌ترين آنها تيم ملي برزيل،‌ ميزبان رقابت‌ها است که طبق معمول از پيراهن زرد و شورت ورزشي آبي استفاده خواهد کرد. تيم ملي فرانسه هم يکي ديگر از تيم‌هايي است که با لباس‌هاي 2 رنگ به ميدان مي‌رود. پيراهن اصلي خروس‌ها در جام جهاني 2014 آبي و شورت ورزشي آنها سفيد است. تيم ملي ايتاليا نيز يکي ديگر از اين تيم‌ها است که با پيراهن لاجوردي و شورت سفيد بازي خواهد کرد.

طبق گزارش رسانه‌‌هاي انگليس در جهت برآورده کردن درخواست فيفا، اتحاديه فوتبال انگليس و کمپاني توليد لوازم ورزشي نايکي براي توليد يک پيراهن يکدست سفيد براي تيم ملي انگليس در جام جهاني به توافق رسيده‌اند و اين پيراهن قرار است در آخرين بازي دوستانه سه‌شير پيش از جام جهاني که ماه مي برابر پرو برگزار مي‌شود به نمايش درآيد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
هافبک آ اس رم سه جلسه محروم شد

ليگ فوتبال ايتاليا روز دوشنب دانيله دروسي هافبک مياني تيم فوتبال آ اس رم را سه جلسه محروم کرد.
00940790.jpg

اين تصميم در پي آن اتخاذ شد که دروسي در ديدار مقابل اينتر به سوي يکي از بازيکنان مشت پرتاب کرد.

از سوي ديگر، بنا بر منشور اخلاقي چزاره پراندلي سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا، دروسي روز يکشنبه نيز قادر نخواهد بود در ديدار دوستانه ايتاليا مقابل اسپانيا تيم ملي کشورش را همراهي کند.

دروسي روز شنبه و در جريان ديدار تيم‌هاي رم و اينتر به سوي مائورو ايکاردي مهاجم اينتر مشت پرتاب کرد. اين حرکت از چشم داور دور ماند و پس از بازنگري فيلم اين بازي، تصميم بر آن شد که هافبک رم سه جلسه محروم شود.

دومنيکو براردي مهاجم ساسوئولو نيز به خاطر وارد کردن ضربه آرنج به يکي از بازيکنان پارما، با مجازاتي مشابه روبه‌رو شد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
کامبياسو: آينده‌ام فقط به روساي اينتر بستگي دارد

استفان کامبياسو بازيکن تيم فوتبال اينترميلان گفت: در مورد آينده‌ام نمي‌توانم به تنهايي تصميم‌گيري کنم.
00033473.jpg

به گزارش پايگاه خبري کالچونيوز استفان کامبياسو بازيکن تيم فوتبال اينترميلان گفت: سال‌هاي زيادي است که در تيم فوتبال اينتر حضور داشته و فعاليت کرده‌ام و در حال حاضر به بخشي از اين باشگاه تبديل شده‌ام ولي نمي‌توانم خود را در اين تيم براي سال‌هاي آينده تصور کنم زيرا ادامه حضورم در تيم اينترميلان فقط به خود من بستگي ندارد و اين روساي باشگاه هستند که در اين خصوص بايد تصميم‌گيري کنند.

من هميشه طرفدار تيم اينتر خواهم بود و به کارم در اين تيم طبق روال قبل در حال حاضر ادامه خواهم داد تا شرايط براي ادامه حضورم در اين تيم فراهم شود.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
فالکائو: اميدم را براي جام‌جهاني از دست نداده‌ام

فالکائو مهاجم کلمبيايي که به دليل مصدوميت به دور از ميادين ورزشي است هنوز اميدش را براي حضور در جام جهاني برزيل از دست نداده است.
00941656.jpg

به گزارش پايگاه خبري کالچو نيوز فالکائو مهاجم کلمبيايي که به دليل مصدوميت بسيار سنگين در بيست و پنجم ژانويه تحت عمل جراحي قرار گرفت در مصاحبه اي گفت: نسبت به زمانيکه عمل جراحي کرده ام موقعيت فيزيکي خوبي دارم و احساس مي کنم کمي بهتر شده ام ولي همچنان تا رسيدن به روزهاي اوج کمي فاصله دارم ولي با تمام اين اوصاف هنوز اميدم را براي حضور در جام جهاني برزيل از دست نداده ام و فکر مي کنم تا آن زمان بتوانم موفق پيش رفته و در اين بازيها مثل بقيه فوتباليستها حاضر شوم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بنزما: آنچلوتي به من اعتماد به نفس داد

مهاجم فرانسوي رئال مادريد اعلام کرد که سرمربي تيمش به او اعتماد به نفس داده است.
00946467.jpg

کريم بنزما که براي ديدار دوستانه مقابل هلند به تيم ملي فرانسه دعوت شده است، نمي‌تواند از ميان قهرماني در جام‌جهاني و قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا يکي را انتخاب کند.

وي اظهار داشت: نمي‌توانم يکي را انتخاب کنم؛ هر دو بسيار مهم هستند. باشگاه و تيم ملي دو مسئله بسيار متفاوت هستند. در يکي هر روز تمرين مي‌کنيم و در ديگري اينگونه نيست. قهرماني در هر دو ممکن است.

بنزما ادامه داد: روياي بازيکنان بازي در جام‌جهاني است و براي قهرماني در آن بايد آماده باشيد. در شرايط خوبي هستم و اين را در زمين نشان مي‌دهم. فوتباليست‌ها دوران خوب و بد دارند. وقتي شرايط دشوار بود، سخت تمرين کردم و هنوز هم همين کار را مي‌ کنم.

وي خاطرنشان کرد: آنچلوتي بازي من را تغيير نداد اما اعتماد به نفس دادن به يک مهاجم وقتي که گل نمي‌زند، وقتي عالي بازي نمي‌کند يا هواداران برايش سوت مي‌زنند، مهم است. همين اتفاق براي دشان و زيدان هم افتاد.

بنزما اضافه کرد: زيدان هميشه با من است؛ احساس مي‌کنم چقدر مي‌خواهد من، باشگاه و تيم ملي موفق شويم. پس از تمرين خيلي با هم حرف زديم و روي کارهايي که مخصوص مهاجمان است، تمرين کرديم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
کاسياس: اميدوارم تا 40 سالگي هم در رئال باشم

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اسپانيا ابراز اميدواري کرد که تا سن 40 سالگي همچنان در رئال مادريد به بازي ادامه دهد.
00025306.jpg

ايکر کاسياس در يک برنامه راديويي حاضر شد. دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اسپانيا ابراز اميدواري کرد که تا سن 40 سالگي فوتبال بازي کند؛ هرچند مطمئن نيست تا آن زمان همچنان در رئال باشد.

وي اظهار داشت: دوست دارم همچنان به کسب افتخارات ادامه دهم. فرصت داشتن براي رسيدن به قهرماني‌هاي بيشتر و به خيابان رفتن براي جشن گرفتن به همراه هواداران فوق‌العاده است. اين يک مزيت واقعي است. اکنون خيلي بيشتر به اين فکر مي‌کنم که وقتي فوتبال را کنار گذاشتم، چه کاري انجام دهم. دوست دارم همچنان بازي کنم، اگر بشود در باشگاه خودم.

وي خاطرنشان کرد: مهم است که تلاش کنيد تا به ترکيب اصلي تيم برگرديد؛ بايد به مبارزه ادامه دهيد و تلاش کنيد موفقيت‌هاي بيشتري کسب کنيد. من يک انسان ايده‌آل‌گرا هستم و هميشه با احترامي که براي هم‌تيمي‌هايم قائل هستم، مي‌خواهم بازي کنم.

دروازه‌بان رئال مادريد اضافه کرد: اميدوارم مقابل ايتاليا بازي کنم. حضور در تيم ملي براي من اهميت زيادي دارد و از مربي تشکر مي‌کنم که همچنان به من اعتماد دارد. فکر مي‌کنم مي‌توانم تا 40 سالگي به بازي ادامه دهم. يک دروازه‌بان اگر از خودش مراقبت کند، مي‌تواند تا 40 سالگي بازي کند. اميدوارم که وقتي 40 ساله شدم، همچنان در رئال مادريد باشم اما زماني مي‌رسد که ديگر امکانش نخواهد بود. وقتي قرارداد من به پايان برسد، درباره اينکه بايد چه کاري انجام دهم و اينکه آيا در رئال بمانم يا نه فکر مي‌کنم.

کاسياس در خصوص بهترين مهارهايش گفت: مهار توپ پروتي از تيم سويا، مهار توپ در فينال ليگ قهرمانان 2002 يا واکنشي که در جام‌جهاني آفريقاي جنوبي مقابل آرين روبن داشتم. همه آنها را به ياد مي‌آورم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
پرندلي: نمي‌خواستم با اسپانيا روبه‌رو شويم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا پيش از رويارويي با اسپانيا در ديداري دوستانه تاکيد کرد بهتر است نتيجه اين ديدار مساوي شود.
00939598.jpg

اسپانيا و ايتاليا فردا شب (چهارشنبه) در ديداري دوستانه به مصاف هم خواهند رفت.

اين دو تيم در يورو 2012 دو بار با هم ديدار کردند. ديدار مرحله گروهي آنها با تساوي يک بر يک به پايان رسيد اما در فينال اسپانيا موفق شد چهار بر صفر ايتاليا را خرد کرده و قهرمان شود.

چزاره پرندلي در مورد رويارويي با اسپانيا پيش از جام جهاني 2014 گفت: با تيمي قدرتمند روبه‌رو مي‌شويم. آنها بدون هيچ تغييري در کيفيت‌ بازي‌شان رو به جلو مي‌روند. بهتر بود در اين برهه زماني با آنها ديدار نمي‌کرديم اما برنامه‌ريزان تيم ملي اين پيکار را به ما تحميل کردند. با توجه به آنکه درست در آستانه آغاز جام جهاني هستيم، پيش‌بيني مي‌کنم در مراحل پاياني اين تورنمنت با هم ديدار داشته باشيم.

پرندلي در ادامه گفت: در ايتاليا همه به اينکه چه نتيجه‌اي در يک ديدار به دست آيد بيش از هر چيز ديگر اهميت مي‌دهند. اگر اسپانيا را شکست دهيم، همه فکر مي‌کنند مي‌توانيم به نيمه نهايي جام جهاني برسيم اما اگر ببازيم يک فاجعه رخ داده است. پس بدون شک تساوي بهترين نتيجه براي اين ديدار خواهد بود چون کسي چيزي نمي‌گويد!

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
منچستريونايتد، يکي از گزينه‌هاي توني کروس

باشگاه منچستريونايتد يکي از گزينه‌هاي هافبک بايرن مونيخ در پايان فصل خواهد بود.
00946611.jpg

توني کروس که هنوز قراردادش را با بايرن مونيخ تمديد نکرده است مورد توجه ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد قرار دارد.

قرارداد کنوني کروس تا سال 2015 معتبر است. اين ملي پوش آلماني اعلام کرده به هيچ وجه تا تابستان در مورد موضوع قرارداد خود کاري انجام نمي‌دهد.

فليکس، برادر توني که در وردربرمن توپ مي‌زند فاش کرده که رفتن به منچستريونايتد يکي از گزينه‌هاي برادرش است. او در اين زمينه گفت: پيشتر در اين مورد با هم حرف زديم. منچستريونايتد تيم رويايي من از زمان کودکي‌ام است اما در اين مورد به توني هيچ پيشنهادي ندادم. او مي‌تواند در اين زمينه بهترين تصميم را براي خودش بگيرد. در زندگي تصميم‌هاي سخت‌تر از اين نيز وجود دارد.

از زماني که مويس هدايت منچستريونايتد را به عهده گرفته همواره به دنبال خريد يک هافبک مياني بوده است. آنها به دنبال سسک فابرگاس، تياگو آلکانتارا، دنيله دروسي، سامي خديرا و آندر هررا بودند اما همه اين بازيکنان پيشنهاد شياطين سرخ را رد کردند تا ماروانه فلاييني در نهايت راهي اين تيم شود.

مويس در ديدار بايرن مونيخ با بروسيا مونشن گلادباخ و همچنين آرسنال با بايرن مونيخ براي تماشاي بازي توني کروس در ورزشگاه حضور داشت.

بالا