• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بلاتر در حمايت از برزيل بيانيه داد

رئيس فدراسيون جهاني فوتبال «فيفا» در حمايت از کشور ميزبان جام‌جهاني بيانيه داد.
00939315.jpg

در شرايطي که 100 روز تا شروع مهم‌ترين تورنمنت فوتبال جهان يعني مسابقات جام جهاني 2014 در کشور برزيل فرصت باقي مانده، سپ بلاتر بيانيه‌ داد.

مدير سوئيسي فيفا در اين بيانيه نه فقط از عوامل دستندرکار در کشور برزيل، خواهان حمايت براي انجام به موقع آماده‌سازي‌ ورزشگاه‌ها شد،‌ بلکه از جام جهاني نيز خواست در اين عرصه مشارکت بيشتري کنند.

وي گفت نه فقط هواداران برزيلي‌، بلکه حداقل چيزي حدود 200 ميليون انسان در سراسر جهان فوتبال را دوست دارند و هريک به سهم خود مي‌خواهند در اجراي جام جهاني سهم داشته باشند.

بلاتر افزود 100 روز تا جام جهاني فاصله است و همه روزها شور و هيجان فوتبال در سطح جهان فزوني مي‌گيرد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
پويول امشب خداحافظي مي‌کند؟

رسانه‌ها گمانه‌زني کردند که مدافع بارسلونا قصد دارد امشب از دنياي فوتبال خداحافظي کند.
00938741.gif

کارلس پويول در نظر دارد امشب نشستي خبري برگزار کند و گمانه‌زني‌ها از اين حکايت دارد که مدافع بارسلونا مي‌خواهد از دنياي فوتبال خداحافظي کند.

به نقل از فارس، گمانه‌زني ‌ها در ماه‌هاي اخير حاکي از اين بود که وضعيت زانوي پويول چندان خوشايند نيست که احتمالا باعث شود وي در پايان فصل از دنياي فوتبال خداحافظي کند.

باشگاه هنوز صحبتي رسمي در اين خصوص منتشر نکرده و دليل برگزاري اين نشست هنوز اعلام نشده است.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
ايتاليا هميشه اسپانيا را به دردسر انداخته است

سرمربي تيم ملي اسپانيا اعتراف کرد شاگردان او در تمام بازي‌هاي خود با تيم ملي ايتاليا به زحمت افتاده‌اند.
00939328.jpg

در‌ آستانه ديدار دوستانه ايتاليا و اسپانيا، ويسنته دل‌بوسکه سرمربي ماتادورها به تمجيد از آتزوري پرداخت و آن را تيمي دانست که هميشه کار اسپانيايي‌ها را سخت کرده است.

به نقل از تسنيم، تيم‌هاي ملي ايتاليا و اسپانيا در 2 سال گذشته 3 بار برابر هم قرار گرفته‌اند که 2 بار آن در رقابت‌هاي يورو 2012 و يک بار ديگر در نيمه نهايي جام کنفدراسيون‌ها بوده است. از اين 3 بازي اسپانيايي‌ها 2 بار پيروز ميدان را ترک کرده‌اند و يک بار هم که در مرحله گروهي يورو 2012 بود، تساوي حاصل جدال 2 تيم بود.

دل‌بوسکه با اشاره به اين بازي‌ها در گفت و گويي با نشريه گاتزتا دلو‌اسپورت اظهار داشت: ايتاليا حريفي است که هميشه ما را به زحمت انداخته و بيش از همه به خط دفاع تيم ما فشار مي‌‌آورد. فضاسازي‌هاي ماجو و جاچريني و حرکات دروسي ، مارکيزيو و مونتوليوو از مرکز، کاسانو و بالوتلي در موقعيت‌هاي تک به تک و همچنين هوش پيرلو همه و همه چيزهايي هستند که مي‌توانند ما را تهديد کنند.

اين مربي افزود: ايتاليا هميشه ايده‌‌هايي براي بازي‌اش داشته که با آنها توانسته براي ما مشکل‌ساز شود اما خوشبختانه ما هميشه توانسته‌ايم آن ايده‌ها را خنثي کنيم. در بازي اول يورو 2012 گلي که آنتونيو دي‌ناتاله زد تنها صحنه‌اي نبود که ايتاليا در آن دروازه ما را تهديد کرد. ايتاليا در آن بازي جداً ما را اذيت کرد.

دل‌بوسکه عنوان کرد: به نظرم فينال يورو 2012 برابر ايتاليا بهترين بازي بود که اسپانيا با هدايت من انجام داد اما فراموش نکنيد که ايتاليا در آن بازي چند مشکل داشت، خستگي، مصدوميت مهره‌هاي اصلي مانند کيه‌ليني و موتا. در جام کنفدراسيون‌ها‌ها ايتاليا کار ما را سخت‌تر کرد و آنها زمان بيشتري توپ و ميدان را در اختيار داشتند. ايتاليا 2 دور پيش قهرمان جام جهاني شد و بازيکناني خوب دارد به خصوص هسته يوونتوسي اين تيم که نقش مهمي ايفا مي‌کنند.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
تياگو: بارسلونا به من اعتقادي نداشت

بازيکن بايرن‌مونيخ اعلام کرد به دليل اينکه بارسلونا اعتقادي به او نداشته، نيوکمپ را ترک کرده است.
00945229.jpg

تياگو آلکانترا فاش کرد که تصميمش براي پيوستن به بايرن‌مونيخ به اين دليل بود که بارسلونا اعتقادي به او نداشت. اين بازيکن جوان در تابستان نيوکمپ را ترک کرد تا به مدافع عنوان قهرماني اروپا ملحق شود.

به گزارش فارس، اين بازيکن 22 ساله اظهار داشت: تصميم من براي آمدن به بايرن‌مونيخ فوق‌العاده بود. در بارسلونا اين احساس را داشتم که آنها اعتقادي به من ندارند. بايرن‌مونيخ بهترين باشگاه دنيا است و بازي کردن در بوندس‌ليگا عالي است.

وي ادامه داد: بارسلونا هرگز بايرن‌مونيخ نخواهد شد و بايرن‌مونيخ هم هيچ وقت بارسلونا نمي‌شود. گوارديولا عقايدش درباره فوتبال را به اين تيم آورد و تلاش کرد تا دانسته‌هايش را به بازيکنان منتقل کند.

تياگو خاطرنشان کرد: ژاوي براي من يک معيار بود؛ وقتي او را مي‌ديدم، دهانم از تعجب باز مي‌ماند.

وي اضافه کرد: اميدوارم بتوانم کمي از کاري را که ژاوي در فوتبال انجام مي‌داد، انجام دهم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بايرن‌مونيخ و جذب يک دورتموندي ديگر

براساس گزارش يک مجله آلماني، تيم فوتبال بايرن‌مونيخ پس از جذب لواندوفسکي و گوتسه در تلاش است اين بار هافبک بازيساز دورتموند را به خدمت بگيرد.
00945886.jpg

در حالي‌که گفته مي‌شود تيم‌هايي همچون رئال‌مادريد و منچستريونايتد خواهان جذب ايلکاي گوندوگان، هافبک بازيساز تيم فوتبال بورسيا دورتموند هستند حالا خبر مي‌رسد احتمالا بايرن‌مونيخ گوي سبقت را از 2 رقيب خود خواهد ربود و در 2 سال گذشته سومين ستاره زردپوشان وستفالن را به خدمت خواهد گرفت.

به گزارش تسنيم، گوندوگان قراردادش با دورتموند در تابستان 2015 به پايان مي‌رسد و با توجه به اينکه اين هافبک 23 ساله از ماه آگوست 2013 به دنبال مصدوميت از ناحيه کمر بازي نکرده و آينده‌اي نامشخص در اين تيم آلماني دارد، شايد مسئولين دورتموند در تابستان پيش‌رو به دنبال فروش وي در ازاي 25 ميليون پوند باشند.

بر اساس گزارشي که در مجله آلماني «فوکوس» منتشر شده، مذاکراتي هم بين باشگاه بايرن‌مونيخ و مدير برنامه‌هاي هافبک تيم ملي آلمان در مورد احتمال عملي شدن اين انتقال صورت گرفته است. در حالي اين خبر منتشر شده که چند هفته پيش مسئولين باشگاه بايرن‌مونيخ عنوان کردند در حال حاضر به دنبال جذب بازيکني از دورتموند نيستند.

پس از اينکه بايرن‌مونيخ بازيکناني همچون روبرت لواندوفسکي و ماريو گوتسه را از زردپوشان وستفالن به خدمت گرفت بسياري بر اين باورند که باواريايي‌ها قصد دارند تا با به خدمت گرفتن بازيکنان شاخص دورتموند رقيب سنتي خود را تضعيف کنند.

به نظر مي‌رسد هدف بايرني‌ها از جذب اين هافبک جوان داشتن جانشيني مناسب براي باستين شواين‌اشتايگر 29 ساله در دراز مدت است.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
کونستانت:بازي‌جالبي‌مقابل‌ايران‌خواهيم‌داشت

بازيکن تيم‌ ملي فوتبال گينه گفت: تيم ملي ايران قابليت‌هاي بالايي دارد، براي ما فرصتي است که مقابل آنها خودمان را محک بزنيم.
00015276.jpg

کوين کونستانت 26 ساله که در تيم فوتبال آث ميلان توپ مي‌زند، در خصوص بازي با ايران عنوان کرد: اين بازي دوستانه است، ايران يکي از تيم‌هاي حاضر در جام جهاني است و قابليت‌هاي بالايي دارد، براي ما فرصتي است که مقابل آنها خودمان را محک بزنيم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: فکر مي‌کنم بازي جالبي مقابل ايران خواهيم داشت.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
مهاجم تيم‌ملي گينه به شدت آسيب ديد

در تمرين امروز تيم ملي گينه، مهاجم اين تيم به شدت آسيب ديد.
00015185.jpg

در حاليکه بازيکنان تيم ملي گينه مشغول تمرين براي ديدار مقابل تيم ملي کشورمان بودند و طبق دستور سرمربي برنامه تمريني‌شان را بر پايه سانتر از جناحين گذاشته بودند در يک صحنه که ميان دو بازيکن اين تيم به وجود آمد سيلا مهاجم تيم ملي گينه به شدت از ناحيه سر مصدوم شد و براي دقايقي تمرين اين تيم تعطيل شد.

به گزارش فارس، اين در حالي بود که آمبولانس در تمرين اين تيم حضور نداشت و سرمربي هراسان تيم ملي گينه به دنبال آمبولانس مي‌گشت تا بتواند بازيکنش را راهي بيمارستان کند. با اين همه سيلا بعد از دقايقي استراحت در کنار زمين مجدداً شرايط کار با توپ را پيدا کرد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
گزارش تمرين تيم ملي فوتبال گينه

تيم ملي فوتبال گينه در شرايطي امروز در ورزشگاه آزادي تمرين کردند که تنها 17 بازيکن به همراه داشت.
00946729.jpg

تيم ملي فوتبال ايران و گينه فردا در ديداري دوستانه از ساعت 17 و 30 دقيقه در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر مي‌روند.

به گزارش فارس، بازيکنان گينه از ساعت17 و 30 دقيقه امروز در زمين اصلي ورزشگاه آزادي يک جلسه تمرين کردند.

* در تمرين گينه تنها 17 بازيکن حضور داشت که دو تن از آنها دروازه‌بان بود.

* نکته جالب توجه تمرين گينه انجام تمرينات بدنسازي بود که توسط سرمربي اين تيم انجام مي‌شد.

*‌دروازه‌بانان به صورت جداگانه تمرين کردند و بازيکنان به انجام پاس‌هاي کوتاه و بلند پرداختند.

* از ساعت 17 و 50 دقيقه پرژکتورهاي ورزشگاه آزادي روشن شد بازيکنان گينه با توپ‌هاي جام جهاني تمرين کردند.

* در ادامه تمرين بازيکنان گينه به دو گروه تقسيم شدند و با بر تن کردن پاورهاي زرد و قرمز به بازي فوتبال پرداختند.

* در حالي که خبرنگاران قصد انجام مصاحبه با بازيکنان گينه را داشتند سرمربي اين تيم اعلام کرده نبايد بازيکنان تا قبل از انجام بازي فردا صحبتي انجام دهند البته اين در حالي است که کنستانت بازيکن اين تيم اجازه صحبت با خبرنگاران را داشت و امروز مصاحبه‌اي را انجام داد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
تمديد قرارداد آرسنال با مرته‌ساکر و روسيچکي

باشگاه فوتبال آرسنال انگليس روز سه شنبه از تمديد قرارداد پر مرتاساکر مدافع آلماني و توماس روسيچکي هافبک اهل جمهوري چک خبر داد.
00030196.jpg

آرسنال به مدت قرارداد اين بازيکنان اشاره نکرد. مرته‌ساکر 29 ساله يک سال ديگر با آرسنال قرارداد داشت. او از سال 2011 در لندن حضور دارد و 110 بار با توپچي هاي لندن به ميدان رفته است.

او قبل از آرسنال دو سال در وردربرمن بازي مي کرد.

قرارداد روسيچکي 33 ساله هافبک سابق دورتموند که سال 2006 به انگليس آمد تابستان امسال به پايان مي رسيد اما او چندان در ترکيب ثابت آرسنال قرار نمي گيرد.

آرسن ونگر سرمربي فرانسوي آرسنال روسيچکي را به علت با تجربه بودن از بازيکنان اصلي اين تيم مي داند.

ونگر به پايگاه اينترنتي آرسنال گفت: « ما از حضور اين بازيکنان در سال آينده خوشحاليم. اين دو بازيکن از توانايي فوق العاده اي برخوردارند که ارزش هاي خود را در بالاترين سطح ثابت کرده اند.»

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
پويول بارسا را در پايان فصل ترک خواهد کرد

کارلوس پويول مدافع تيم فوتبال بارسلونا روز سه شنبه اعلام کرد که اين تيم را در پايان فصل جاري ترک مي کند.
00940915.jpg

به نقل از روزنامه مارکا چاپ مادريد، پويول گفت: هنوز 2 سال ديگر با بارسلونا قرارداد دارم اما در خصوص جدايي از اين تيم با مسوولان باشگاه به توافق رسيده ام.

وي تصريح کرد: پس از دو عمل جراحي بر روي پاهايم، براي من بسيار دشوار است که به سطح ايده آل مورد نظرم برسم.

بازيکن بارسلونا خاطرنشان کرد که ترک تيم به معني کنار گذاشتن فوتبال نيست.

مدافع کهنه کار بارسلونا در ادامه يادآور شد: من نمي دانم پس از 30 ژوئن چه خواهم کرد اما اين را مي دانم که پس از پايان فصل، نياز به استراحت دارم چرا که چهار سال است به دليل مصدوميت ها، استراحت نداشتم.

به اين صورت کارلس پويول به حضور موفقش در بارسلونا پايان داد. وي 15 فصل در نيوکمپ حضور داشت و يکي از بازيکنان کليدي باشگاه و لاماسيا و الگوي موفقي به شمار مي‌رفت؛ الگوي شجاعت، سخت‌کوشي، تلاش و افتخار.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
اسکولاري: برزيل براي جام‌جهاني کاملا آماده است

لوئيس فيليپه اسکولاري سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل بر آماده بودن تيم خود براي حضور قدرتمندانه در رقابت هاي جام جهاني که تابستان آينده در برزيل برگزار خواهد شد تاکيد کرد و گفت مراحل آماده سازي تيم هم اکنون به شکلي درست پيش مي رود.
00000735.jpg

مربي برزيل در مصاحبه اي که روز سه شنبه در پايگاه اينترنتي رسمي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) منتشر شد گفت تيم ملي برزيل در جام جهاني با رقابت جدي مواجه خواهد شد ولي افزود برگزاري جام جهاني در برزيل موجب تشويق بازيکنان اين تيم خواهد شد که به طور ذاتي براي قهرماني استعداد دارند. با اين حال فشار تماشاچيان مشکلي براي تيم برزيل محسوب مي شود که تلاش مي کند ناکامي در کسب قهرماني جام جهاني سال 1950 را که به ميزباني برزيل برگزار شد جبران کند.

تيم ملي برزيل که به دنبال کسب ششمين قهرماني در جام جهاني است بازي افتتاحيه جام جهاني را روز 21 ژوئن آينده در ورزشگاه سائوپائولو در مقابل تيم کرواسي برگزار خواهد کرد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
آبيدال در بيمارستان بستري شد

بازيکن تيم موناکو به دليل استفاده از داروهاي فاسد در بيمارستان بستري شد.
00938457.jpg

داويد ونديتلي، مدير برنامه‌هاي اريک آبيدال اعلام کرد که بازيکن تيم موناکو پس از استفاده از داروهاي فاسد به بيمارستان منتقل شد. بازيکن موناکو در صفحه شخصي خود در شبکه اجتماعي سعي کرد نگراني‌ها را برطرف کند. وي در اين باره نوشت: از پيغام‌هاي شما سپاسگزارم. فردا به تمرينات برمي‌گردم.

ونديتلي اظهار داشت: مسئله خيلي بزرگي نيست. چهارشنبه بعد ازظهر همه‌چيز به حالت طبيعي برمي‌گردد.

پزشکان در سال 2011 تشخيص دادند که آبيدال دچار سرطان کبد شده است که به طور معجزه‌آسايي از آن نجات يافت. وي در همان سال با بارسلونا قهرمان ليگ قهرمانان شد و سپس در سال 2013 به موناکو پيوست.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
پيکه: پويول فرشته نجات من است

مدافع بارسلونا در نامه‌اي پر احساس پس از خداحافظي کاپيتان تيمش او را فرشته نجات خود توصيف کرد.
00035794.jpg

جرارد پيکه نامه‌اي خطاب به کاپيتان کارلس پويول که روز گذشته پس از 15 فصل خداحافظي‌‌اش را از اين باشگاه اعلام کرد، نوشت. وي پويول را «فرشته نجات» خود توصيف کرد که منحصر به فرد و تکرارنشدني است.

پيکه در پيغامي در صفحه شخصي‌اش در شبکه اجتماعي فيس‌بوک نوشت:‌ مي‌خواهم بداني که دلم براي صحبت‌هايمان در رختکن، توصيه‌هات و بالاتر از همه شوخي‌هايت در زمين تنگ مي‌شود. تو منحصر به فرد و تکرارنشدني هستي. وقتي مردم از به خدمت گرفتن يک پويول ديگر حرف مي‌زنند، خنده‌ام مي‌گيرد. آنها بايد مدت‌ها به دنبالش بگردند زيرا هرگز کسي مثل تو را پيدا نمي‌کنند.

وي ادامه داد: اين روز فرا رسيد و تو مي‌روي. هرچند اين قانون زندگي است اما براي من غيرممکن است که خودم را بدون تو در بارسا تصور کنم. اگر به پاريس يا رم نگاه کنم، اولين چيزي که به ذهنم مي‌رسد تو هستي که جام قهرماني اروپا را بالاي سر برده‌اي. در ومبلي اين افتخار را به آبيدال دادي؛ چيزي که باعث بزرگي بيشتر تو شد. نسل من و جوان‌ترها بارسا را بدون پويول با بازوبند کاپيتاني و شماره پنج پشت پيراهنش در خط دفاعي نمي‌شناسند. فکر نمي‌کنم همه‌چيز مثل گذشته باشد.

پيکه همچنين از اولين ملاقاتش با پيکه نوشت: تو کاپيتان و نشانه اين تيم هستي و وقتي جوان بودم؛ آماده اين بودم که دنيا مرا ببلعد. از اولين روز در داخل و خارج از زمين خيلي آسان با هم جور شديم. در کنار تو احساس امنيت مي‌کردم؛ مي‌دانستم که اگر روزي به هم بريزم، تو آنجا هستي تا مرا نجات دهي. تو فرشته نجات من هستي. به خاطر همه چيز سپاسگزارم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
فابرگاس: پويول کاپيتان هميشگي بارسلونا است

هافبک بارسلونا پويول را کاپيتان هميشگي کاتالان‌ها دانست.
00946280.jpg

سسک فابرگاس درباره خداحافظي پويول گفت‌و‌گويي با راديو مارکا انجام داد و گفت: همه ما مي‌دانستيم. مي‌توانيد احساسات، حرکات و شرايط فعلي او را ببينيد. پويول زمان سختي را مي‌گذراند و سخت است که ببينيم يکي از دوستانمان چنين تصميمي را گرفته است.

وي به تمجيد از کاپيتان بارسلونا پرداخت و نوشت: هر کسي جرأت ندارد در حالي که هنوز 2 سال از قراردادش باقي مانده است، چنين تصميمي بگيرد. اگر تمرينات روزانه پويول را ببينيد؛ هرگز فکر نمي‌کنيد که 36 سالش باشد. او مثل يک جوان 18 ساله به نظر مي‌رسد.

فابرگاس گفت: تا جايي که من مي‌دانم، او کاپيتان هميشه بارسلونا خواهد بود.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
آلبا: هيچ کس به اندازه پويول حرفه‌اي نيست

مدافع بارسلونا معتقد است هيچ کس به اندازه پويول حرفه‌اي نيست.
00939778.jpg

جوردي آلبا در خصوص خداحافظي کارلس پويول از بارسلونا اظهار داشت: اولين باري که با پويول در بارسلونا ملاقات کردم، او رفتاري فوق‌العاده با من داشت. پويول يک **** است و همه با او کنار مي‌آيند. هيچ بازيکن ديگري به اندازه او حرفه‌اي نيست. اخيرا صحبتي با او نداشته‌ام اما کار کردن در کنار کسي مثل او يک امتياز است.

وي ادامه داد: ديگو کاستا هم مثل هر بازيکن ديگري در تيم ملي مورد استقبال واقع شد. ما با آغوش باز به او خوش‌آمد گفتيم. عاشق شيوه جنگيدن او براي باشگاهش هستم و او را دوست دارم. بودن او در کنار ما مايه خوشحالي است.

مدافع بارسلونا خاطرنشان کرد: آلمان در شرايط خوبي قرار دارد و مي‌خواهد در جام‌جهاني عالي کار کند. ما مي‌خواهيم مطمئن شويم با شرايط خوبي به مسابقات مي‌رويم؛ بنابراين مي‌توانيم از اين قهرماني دفاع کنيم. تيم ملي فوق‌العاده‌اي داريم و بايد تنها روي خودمان فکر کنيم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
زيدان و رونالدو به خاطر مبارزه با فقر پابه‌توپ شدند

در جدالي که زين‌الدين زيدان و رونالدوي برزيلي در آن پا په توپ شدند، 14 گل روييد.
00942422.jpg

يازدهمين ديدار سوئيسي‌ها به مناسبت مبارزه با فقر روز گذشته در حضور 20128 نفر انجام شد که در آن تيم‌هاي ياران رونالدو و زيدان مقابل يانگ‌بويز و دوستان قرار گرفتند.

در اين ديدار که در زمين باشگاه يانگ بويز انجام گرفت تيم رونالدو و زيدان 8 بر 6 برنده بازي شدند که قضاوتش بر عهده کولينا، داور معروف اسبق ايتاليا بود.

فهرست اسامي دو تيم به اين شرح است:

ياران رونالدو و زيدان:

نيکوپوليديس، سالگادو، کاناوارو، هي‌رو، مالديني، فيگو، زيدان، گتوزو، ندود، رونالدو، شوکر

ذخيره‌ها: کوديچيني، رونالد دبوئر، فريرا، کارمبئو، مک‌منمن، ناکاتا، پيرس، البر، زامبروتا، ژورکايف، گومس، کرگر، منديتا، سوسا،‌ ليونبرگ، مارتا، سولاري، وييري، ماکه‌له‌له، هاکان شوکور

سرمربي: رود‌گوليت

يانگ بويز و دوستان: فان بالموس، زوتر، ويولتيچ، روچات، ‌رايموندي، زرمرتر، کوستانزو، هابرلي، اشتفن، ياکين،‌ چاپويزات،

ذخير‌ه‌ها: کولاويتي، افوم، ليسياک، هانزي، کاچيا، زاراته، ماگنين، کوبو، نوزلو،

سرمربي: اولي فورته و ولاديمير پتکوويچ

گلزنان: زيدان 2 گل، وييري 2 گل، ژورکايف 2 گل،‌ هاکان شوکور، نونو گومس براي ياران زيدان، چاپويزات 3 گل، ماگنين،‌ کوبو، کونو

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بوفون: شرايط کاسياس عجيب است

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايتاليا شرايط همتاي اسپانيايي‌اش را عجيب توصيف کرد.
00939592.jpg

جيانلوئيجي بوفون در خصوص آينده‌اش اظهار داشت: در شرايط خوبي هستم. تجربيات زيادي دارم و رقابت را دوست دارم. مي‌خواهم ادامه دهم. فقط در زمين مي‌شود به اين سوال پاسخ داد. با آزادي و مسئوليت بازي مي‌کنم و احساس مي‌کنم مفيد هستم.

وي ادامه داد: شرايط کاسياس عجيب است. عملکرد دروازه‌بان ها با تعداد بازي‌هايي که انجام داده‌اند، شناخته نمي‌شود بلکه بر اساس مهارت‌هايشان سنجيده مي‌شود. اين به کاسياس کمک مي‌کند که قوي‌تر شود.

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايتاليا خاطرنشان کرد: اين سوال که چه کسي بهترين دروازه‌بان دنيا است، پاسخي ندارد. براي ايتاليايي‌ها اين دروازه‌بان من هستم؛ براي اسپانيايي‌ها ايکر است و براي بقيه شايد چک يا نوير باشد. زمان‌ هايي وجود دارد که يک دروازه‌بان بهتر بازي مي‌کند و زماني هم ديگري. ثبات کليد موفقيت است.

بوفون خاطرنشان کرد: بازي مقابل اسپانيا بازي مهمي است اما يک ديدار دوستانه است. نمي‌توان اين را با يک مسابقه رقابتي مقايسه کرد. مي‌خواهيم تيم قدرتمندتري شويم. اين يک مسابقه براي انتقام نيست و تنها فرصتي است که يک رقيب بزرگ را شکست دهيم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
هکتور کوپر از الوصل امارات اخراج شد

باشگاه الوصل امارات سرمربي آرژانتيني و مشهور تيم خود را برکنار کرد.
00032758.jpg

باشگاه الوصل اعلام کرد نتايج اين تيم در فصل جاري رضايت بخش نبوده است و به همين علت پس از شکست برابر النصر در جام اتحاديه حکم برکناري هکتور کوپر صادر شد.سليم عبدالرحمان کمک مربي تيم تا زمان تعيين سرمربي جديد تيم الوصل را هدايت مي کند.

کوپر 58 ساله که سابقه مربيگري رئال مايورکا ، والنسيا ، اينتر ، رئال بتيس ، پارما ، راسينگ سانتاندر و تيم ملي گرجستان را دارد ، اواسط نوامبر 2013 هدايت تيم الوصل را بر عهده گرفته بود.

برخي از منابع گزارش دادند احتمالا ديه گو مارادونا سرمربي آرژانتيني و سابق الوصل بار ديگر هدايت اين تيم را بر عهده مي گيرد اما باشگاه اين خبر را رد کرد.

تيم الوصل در ليگ برتر امارات در رده دهم قرار دارد و از دور رقابت هاي جام اتحاديه و جام حذفي امارات حذف شده است.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
دل بوسکه: پويول داخل و خارج از زمين الگو است

سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا مدافع سابق ماتادورها را الگويي در داخل و خارج از زمين مسابقه توصيف کرد.
00025285.jpg

ويسنته دل بوسکه در نشست خبري پيش از ديدار دوستانه تيمش مقابل ايتاليا اظهار داشت: انتظار نداريم به مصاف ايتاليايي شبيه به تيمي که در يورو 2012 ملاقات کرديم، برويم بلکه اين تيم بيشتر شبيه به ايتاليايي است که در دور مقدماتي جام کنفدراسيون‌ها با آنها به تساوي رسيديم؛ تيمي بسيار قدرتمند و خطرناک. ايتاليا در فينال تيم ضعيف‌تري بود. فکر مي‌ کنم بازي برابري را از دو تيم شاهد باشيم.

وي ادامه داد: ديگو کاستا خيلي راحت با تيم ملي هماهنگ شد و هيچ مشکلي با کسي ندارد. از اتفاقاتي که در ديدار مقابل گينه استوايي و آفريقاي جنوبي افتاد، ناراضي نيستم اما وقتي مي‌خواهيم مسابقه‌اي را جدي بگيريم، هيچ پيغام تحريک کننده‌اي نمي‌دهم و جدي هستم.

سرمربي تيم ملي اسپانيا خاطرنشان کرد: فکر نمي‌کنم نتيجه اين مسابقه تأثيري روي جام‌جهاني داشته باشد. ما مقابل قهرمان دو دوره گذشته جهان مسابقه داريم و اميدواريم آنها در همان سطح گذشته باشند.

وي اضافه کرد: فکر نمي‌کنم پراندلي براي کنار گذاشتن دروسي تصميم اشتباهي گرفته باشد؛ او از قوانين فوتبال اطاعت مي‌ کند و يک الگو براي بقيه شد.

دل بوسکه گفت: زمان زيادي براي آماده شدن نداريم. قبل از جام‌جهاني دو بازي انجام خواهيم داد؛ يکي در سويل و ديگري در واشنگتن.

وي در خصوص خداحافظي پويول گفت: پويول يک الگو در داخل و خارج از زمين مسابقه است.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بنتنر در پايان فصل از آرسنال جدا مي شود

مهاجم دانمارکي در پايان فصل جاري از تيم آرسنال انگليس جدا مي شود.
00939219.jpg

نيکلاس بنتنر 26 ساله با انتقاد از قرار نداشتن در ترکيب اصلي تيم آرسنال به نشريه مترو انگليس گفت :« با اين شرايط قطعا در آرسنال نخواهم ماند.

من جايگاه خود را در ترکيب تيم از دست داده ام و در اين شرايط ترجيح مي دهم آرسنال را ترک کنم.اميدوارم بتوانم تا پايان فصل از آسيب ديدگي دور بمانم و سپس يک تيم مناسب را انتخاب کنم.»

آرسن ونگر سرمربي آرسنال به علت مصدوميت هاي متوالي به مرور اعتماد خود را از بنتنر از دست داده است. بنتنر فصل قبل را به صورت قرضي در يوونتوس سپري کرد و قبلا نيز دو بار به صورت قرضي از آرسنال راهي ساندرلند و بيرمنگام شده بود.

بالا