• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
سایت گل؛گواردیولا با سیتی به توافق نرسیده

سایت گل ادعا کرد پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ هنوز به توافقی با منچسترسیتی نرسیده ولی در حال بررسی شرایط برای پیوستن به این تیم در تابستان آینده است.
01042842.jpg

به گزارش "ورزش سه"، در چند روز اخیر، شایعاتی منتشر شد که حاکی از توافق گواردیولا با سیتی برای پیوستن مربی اسپانیایی در پایان فصل به این تیم بود. با این حال، سایت گل مدعی شد که چنین اتفاقی رخ نداده ولی احتمال رخ دادنش وجود دارد.
گواردیولا در 4 سال حضور در بارسا 14 جام به همراه این تیم کسب کرد و طلایی ترین دوران تاریخ این باشگاه را رقم زد. او در دو فصل حضور در بایرن نیز موفق به کسب بوندس لیگا شده ولی در چمپیونزلیگ، مقابل رئال و بارسا شکست خورده و نتوانسته افتخاری در اروپا کسب کند.
علاقه سیتی به جذب گواردیولا موضوع پنهانی نیست و پیش از پیوستن گواردیولا به بایرن نیز این موضوع مطرح بود. آنها همچنین در تابستان نیز با گواردیولا مذاکراتی انجام دادند ولی این مذاکرات نتیجه ای در پی نداشت. پیگرینی نیز قراردادش را تا سال 2017 تمدید کرد.
با این حال، گواردیولا در حال حاضر عجله ندارد و قصد دارد تمامی پیشنهادات از انگلیس را بررسی کند. ژوزه مورینیو از سوی آبراموویچ به شدت تحت فشار است و نتایج ضعیف او در این فصل باعث شده که احتمال اخراج او در پایان فصل وجود داشته باشد. همچنین ونگر نیز 66 ساله شده و یک قدم به جدایی از آرسنال نزدیک تر است. فان خال نیز دو فصل بعد نیمکت یونایتد را ترک خواهد کرد و از بازنشسته خواهد شد. سرمربی کاتالان به همین علت، فعلا برای رسیدن با تیمی در لیگ برتر عجله ندارد.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
رامیرس: مورینیو حق دارد بازیکنان را مقصر بداند

رامیرس، هافبک چلسی معتقد است که ژوزه مورینیو حق دارد از بازیکنان چلسی به خاطر عملکرد ضعیفشان انتقاد کند.
01028353.jpg

به گزارش "ورزش سه"، چلسی در حال حاضر در رده ی شانزدهم جدول قرار گرفته و 4 شکست در 8 بازی ابتدایی خود تجربه کرده است. مورینیو معتقد است که عملکرد چندین بازیکنش در این فصل ضعیف بوده و رامیرس نیز این موضوع را تایید کرد.

او گفت:" فکر می‌کنم وقتی که ما روی نوار شکست خوردن باشیم و خوب بازی نکنیم، طبیعی است که مربی این موضوع را تقصیر بازیکنان بداند. او باید واکنشی نشان دهد. شاید بعضی بازیکنان آنطور که او انتظار دارد ظاهر نشده اند و برای همین است که او سرمربی ماست و دستورات از سوی او صادر می‌شود. او می‌داند که چطور بهترین بازی را از بازیکنانش بگیرد. بنابراین همه ی ما باید آرام باشیم و سعی کنیم از این وضعیت خارج شویم. همه ی ما به خوزه اطمینان داریم. فکر می‌کنیم که او بهترین مربی برای ماست."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
کلوپ: من آقای معمولی هستم

یورگن کلوپ، سرمربی جدید لیورپول امروز برای اولین بار به عنوان سرمربی این باشگاه، در کنفرانس خبری شرکت کرد.
01069401.jpg

به گزارش "ورزش سه"، کلوپ در اولین روز حضورش در باشگاه لیورپول، مقابل خبرنگاران قرار گرفت تا به سوالات آنها پاسخ دهد.

چه چیزی شما را جذب این چالش کرد؟

"اول از همه، باید بگویم که به خاطر انگلیسی ضعیفم متاسفم.در چند روز اخیر متوجه شدم که به کورس بازگشته ام و این بزرگترین افتخار من است که اینجا هستم. بهترین موقع برای حضور در اینجا بود. این بهترین گام برای من بود و اینجا هستم تا به تیم کمک کنم."

آیا می‌توانید لیگ برتر را بدست آورید؟

"این یکی از بزرگترین مشکلات من، اینجا در لیورپول خواهد بود. پنج، شش یا هفت باشگاه می‌توانند قهرمان شوند ولی فقط یک باشگاه است که قهرمان می‌شود و بقیه شکست می‌خورند. باید پیشرفت کنیم. این شروع ماست. این لحظه شاید لحظه خوبی برای یک شروع دوباره است. مهم‌ترین چیز این است که ما باید بازی خودمان را انجام دهیم. باید اعتماد به نفس و اطمینان را در بازیکنان بالا ببریم. خیلی مهم است که بازیکنان، تفاوت را از حالا به بعد حس کنند، اینکه می‌توانند به انتظارات برسند. ما باید از شک به یقین برسیم."

01069409.jpg

قصد ندارید اسطوره‌هایی مثل کرگر یا جرارد را به کادر فنی خود اضافه کنید؟

"هنوز برنامه ای در این مورد نداریم."

سنگینی انتظاراتی که از شما در لیورپول می‌رود را چطور کنترل می‌کنید؟

"تاریخ لیورپول را نمی‌توان مثل یک کوله پشتی با 20 کیلوگرم وزن حمل کرد. می‌خواهم اولین قدم را هفته ی بعد ببینم ولی نباید با قبل مقایسه شود. با حضور بازیکنان سریع و قدرتمند، ما پتانسیل بالایی داریم. همه چیز اینجاست. باید یک راه جدید شروع کنیم. این یک لحظه ی عالی است، همه چیز فرق کرده است. ما فوتبالی خیلی احساسی به نمایش می‌گذاریم که در آنفیلد اهمیت زیادی دارد. مطمئنا زمان شروع دوباره فرا رسیده است."

مورینیو در ابتدای حضورش لقب آقای خاص را برای خودش انتخاب کرد. شما قصد انتخاب لقبی برای خود ندارید؟

"من یک آدم کاملا معمولی هستم. من آقای معمولی هستم. امیدوارم اینجا از کارم لذت ببرم. همه به من چیز‌هایی درباره رسانه‌های انگلیسی گفته اند بنابراین شما باید نشان دهید که آنها دروغ می‌گفتند."

01069408.jpg

دوران استراحتتان چطور سپری شد؟" تعطیلاتی معمولی داشتم. بیشتر دوران زندگی ام، پول رفتن به تعطیلات را نداشتم و حالا وقتش را ندارم. تنیس بازی کردم، با خانواده ام وقت گذراندم و در سر تا سر جهان فوتبال تماشا کردم."

هواداران لیورپول انتظار چه نوع فوتبالی داشته باشند؟

"احساسی، سریع. خواهید دید. دوست دارم هر آنچه فوتبال را برای من جذاب می‌کند را در داخل زمین ببینم. در این دوره باید امتیاز بگیریم. این جمله را در مصاحبه ام نیز گفتم، فوتبال تخت گازی. فوتبالی تخت گازی ارائه خواهیم کرد."

کمی رویاپرداز نیستید؟امروز صبح از خواب بیدار شدم و مربی لیورپول بودم. من یک مربی معمولی فوتبال هستم و می‌خواهم با بازیکنانم کار کنم. این اتفاق یک اتفاق دیوانه کننده بوده است. وقتی دورتموند را ترک کردم، آخرین جمله ام این بود این که ''''مهم نیست مردم در هنگام ورود شما چه فکر می‌کنند، مهم ذهنیت آنها از شما در هنگام جداییتان است.

"من یک انسان معمولی و اهل بلک فارست هستم. خودم را با نابغه‌هایی که در تاریخ لیورپول، مربی این باشگاه بوده اند مقایسه نمی‌کنم. وظیفه ی من نیست که به این موارد فکر کنم. هیچکدام از این مربیان بزرگ در اولین کنفرانس خبریشان نگفته اند که "می‌خواهم اسطوره شوم".

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
کامبیاسو گلزنی انصاریفرد را تماشا کرد

انصاریفرد موفق شد در بازی دوستانه تیمش برابر المپیاکوس دو گل به ثمر برساند و نوید از روزهای خوبش بدهد.
01069425.jpg

به گزارش "ورزش سه"، تیم پانیونیوس موفق شد با نتیجه 4 بر دو برابر المپیاکوس به برتری دست یابد که مهاجم ایرانی این تیم روز فوق العاده ای را پشت سر گذاشت و با دو گل و یک پاس گل نقش ویژه ای در برتری تیمش در این بازی دوستانه برابر یکی از قدرت های لیگ برتر یونان داشت.

انصاریفرد که هفته گذشته با گلزنی در دیدار تیمش به نظر می رسد موتور گلزنی اش در اروپا روشن شده باشد در این بازی عملکرد فوق العاده ای داشت و توانست یک تنه تیمش را برابر المپیاکوس در این بازی دوستانه به پیروزی برساند. در ترکیب تیم المپیاکوس که در حال حاضر جزو مدعیان اصلی لیگ برتر یونان محسوب می شود کامبیاسو، ستاره سابق اینتر و آرژانتین حضور داشت.

المپیاکوس که هفته گذشته در لیگ قهرمانان اروپا موفق شده بود آرسنال را در لندن شکست دهد در روزی که انصاریفرد به مهره مهارنشدنی پانیونیوس تبدیل شده بود مقهور او شدند.

انصاریفرد در این دیدار تا دقیقه 78 در زمین حضور داشت و بعد از تعویض نیز مورد حمایت و تشویق 3 هزار هوادار تیمش قرار گرفت و در پایان بازی عنوان برترین بازیکن زمین را نیز دریافت کرد.

دو گل دیگر تیم پانانیونیوس را چالکیاداکیس و ویجیالمپا به ثمر رساند.

همچنین ماسوراس، هافبک پانیونیوس با سه پاس گل از چهره های درخشان این تیم در این بازی دوستانه و تدارکاتی بود که دو تیم در فیفادی برای آمادگی بیشتر خود در نظر گرفته بودند.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
کلوپ: مسی و رونالدو را در تیمم لازم ندارم

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول عنوان کرد که از تیمی که در اختیار دارد، راضی است و نیازی به خرید بازیکنانی مثل مسی و رونالدو ندارد.
01069411.jpg

به گزارش "ورزش سه"، کلوپ روز گذشته به عنوان جایگزین برندن راجرز در آنفیلد معرفی شد . عملکرد ضعیف راجرز و کسب تنها 3 پیروزی از 8 بازی، علاوه بر عملکرد ضعیف او در فصل گذشته باعث شد تا مسئولین لیورپول چنین تصمیمی بگیرند. حال کلوپ عنوان کرد که از بازیکنانی که در اختیار دارد راضی است و قصد خرید ستاره‌هایی مثل مسی و رونالدو را ندارد.

او گفت:" حالا باید کارمان را شروع کنیم. من رویایی نیستم و بازیکنانی مثل کریستیانو و لیونل را نمی‌خواهم. ترکیبی که در اختیارم قرار خواهند داد کاملا مطلوب من است. تصمیمی برای خرید این بازیکنان گرفته شده و حالا کارمان را شروع خواهیم کرد."

کلوپ سپس به باشگاه درباره خرید و فروش بازیکنان هشدار داد و گفت:" نمی‌خواهم پولی را خرج کنم که باشگاه ندارد یا بازیکنی را حفظ کنم که نمی‌خواهد بماند. باید تمام طول روز را با این بازیکنان کار کنم. هیچکس بازیکنی که من می‌خواهم بماند را نمی‌فروشد، حتی با یک پیشنهاد خوب. هیچکس بدون تایید من، بازیکنی را نخواهد فروخت. همه چیز مرتب است و چیز دیگری نمی‌خواهم."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
بنزما: شاید منتقدانم من را خیلی دوست دارند

کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید و فرانسه پس از پایان دادن به 12 بازی بدون گل برای تیم ملی کشورش، عنوان کرد که شاید منتقدانش خیلی او را دوست دارند !
01069367.jpg

به گزارش "ورزش سه"، مهاجم رئال مادرید شب گذشته دو گل برای خروس‌ها به ثمر رساند و یک پاس گل به گریزمان داد تا عملکردی بسیار خوب از خودش به ثبت برساند. پس از بازی، او در مصاحبه ای با منتقدانش تاخت و تاز کرد.

او گفت:" از حضور در تیم خیلی خوشحالم. شنیده ام که بعضی گفته اند من خوشخال نیستم که به تیم ملی فرانسه اضافه شده ام ولی این حقیقت ندارد. وقتی در کنار آبی‌ها هستم، خیلی خوشحالم. می‌خواهم با این تیم جام ببرم. نمی‌دانم چرا انقدر سوال و شک و شبهه درباره من وجود دارد. شاید بعضی افراد با من مشکل دارند، نگران من هستند یا من را خیلی دوست دارند. نمی‌دانم"

بنزما شب گذشته از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و در دقیقه 80 تعویض شد.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
دونگا: باید آرامشمان را حفظ کنیم

دونگا، سرمربی تیم ملی برزیل پس از شکست 2-0 تیمش مقابل شیلی عنوان کرد که آنها باید آرامش خود را حفظ کنند.
01039045.jpg

به گزارش "ورزش سه"، گل‌های ادواردو وارگاس و الکسیس سانچز، شکست 2-0 دونگا در اولین دیدار سلسائو در مقدماتی جام جهانی را رقم زد. با این حال، دونگا عنوان کرد که تیمش باید آرامشش را حفظ کرده و به فکر دیدار بعدی مقابل ونزوئلا باشد.
او گفت:" برای یک مربی خیلی سخت است که پس از یک شکست 2-0، درباره تغییرات صحبت کند. پس از هر شکست، ایجاد تغییر ضروری نیست. در نیمه اول، همه چیز مساوی بود، بازی خوبی مقابل شیلی ارائه دادیم و تغییراتی ایجاد کردیم ولی گل خوردیم. فوتبال اینگونه است.چهار یا پنج ضدحمله زدیم که می‌توانست تمام کننده باشد ولی انتخاب درستی نداشتیم. هیچکس شکست را دوست ندارد ولی همه می‌دانند که شیلی تیم قدرتمندی است. می‌دانستیم که با فشار روبرو خواهیم شد."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
اولین گلزن ملی در دوران سرخپوشی

جری بنگتسون در بازی دوستانه تیم ملی هندوراس برابر گواتمالا گل ملی زد تا بر این اساس تنها بازیکن خارجی پرسپولیس در تاریخ فوتبال این باشگاه باشد که در دوران حضورش گل ملی زده است.
01034752.jpg

به گزارش "ورزش سه"، در تاریخ پرسپولیس بازیکنان ملی پوش زیادی حضور داشته‌اند که از جمله می‌توان به زیاد شعبو، طارق جبان، لویی صلاح حسن، عیسی ترائوره، الونگ، مک لوری و ... اشاره کرد اما در این میان بنگتسون تنها ملی‌پوشی بوده که در زمان حضور در پرسپولیس گل زده است.

بنگتسون 28 ساله که در حال حاضر بهترین گلزن فوتبال ملی کشور هندوراس است، در جام‌جهانی 2014 حضور داشته است. او اولین گل خودش را برای پرسپولیس در نیمه دوم بازی برابر تراکتورسازی به ثمر رساند، هر چند این گل از روی نقطه پنالتی بود اما حرفه‌ای و شایسته به ثمر رسیده و مکملی برای بازی‌های خوب او در روزهای اخیر بوده است

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
عدم حضور رونالدو در بازی مقابل صربستان

کریستیانو رونالدو در پایان بازی تیم های ملی پرتغال و دانمارک که با برتری پرتغالی ها همراه بود، به مادرید بازگشت.
01069426.jpg

به گزارش "ورزش سه"، پرتغال با تک گل موتینیو موفق شد از سد دانمارک گذشته و صعود خود به مرحله نهایی یورو 2016 را حتمی کند. رونالدو که در این بازی نیز بازوبند کاپیتانی را بر بازو داشت، موفق به گلزنی نشد اما بازی موثری از خود به نمایش گذاشت. او در دقیقه 84 بازی نیز در یک صحنه، از ناحیه کشاله ران احساس درد کرد اما پس از معالجه به زمین بازگشت.

فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید، در انتهای مسابقه به خبرنگاران گفت:" گروه ساده ای داشتیم اما بازی ها را بد شروع کردیم. خوشحالم که پایانی خوش در این مرحله داشتیم. فکر می کنم با آمدن فرناندو سانتوس، پرتغال احیا شد. او سطح کیفی تیم را بالا برد و تعدادی از بازیکنانی که در تیم ملی کمبودشان را حس می کردیم را نیز دوباره دعوت کرد."
اشاره رونالدو به بازگشت تیاگو مندش و کاروالیو است. رونالدو پس از این بازی راهی مادرید شد و در بازی بعدی پرتغال با صربستان(19 مهر) که جنبه تشریفاتی دارد حضور نخواهد داشت.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
هازارد: سخت‌ترین دورانم در چلسی را می‌گذرانم

ادن هازارد، ستاره چلسی عنوان کرد که سخت ترین دوران فوتبالش را سپری می‌کند.
01040262.jpg

به گزارش "ورزش سه"، هازارد فصل گذشته عنوان برترین بازیکن فصل لیگ برتر را از آن خود کرد ولی در فصل جدید، نتوانسته عملکرد خوبی برای تیم مورینیو داشته باشد. ستاره سابق لیل مدعی شد که سخت ترین دوره فوتبالش را در چلسی سپری می‌کند و امیدوار است که با تلاش، این دوره بگذرد.
هازارد: " این دوره، شاید سخت ترین دوره فوتبال من باشد. همیشه بالا و پایین وجود دارد ولی من دقیقا متوجه مشکل نمی‌شوم. ولی باید سخت تلاش کنیم تا پیشرفت کنیم. همیشه وقت گذراندن با تیم ملی خیلی خوب است، مخصوصا وقتی اوضاع در باشگاه مساعد نیست. می‌دانم می‌توانم بهتر کار کنم. باید به تیم کمک کنم پیروز شود."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
دل‌پیرو: آماده شروع مربی گری هستم

الساندرد دل‌پیرو، اسطوره یوونتوس عنوان کرد که آماده است مربی گری را شروع کند.
01028579.jpg

به گزارش "ورزش سه"، مهاجم سابق یوونتوس که تحت هدایت مربیان بزرگی مثل لیپی، کاپلو و آنچلوتی بازی کرده، عنوان کرد که از این مربیان بزرگ چیزهای زیادی یاد گرفته و آماده است تا وارد دنیای مربی گری شود.

او گفت:" باید اعتراف کنم که آماده شروع مربی گری هستم. این یک گزینه جذاب است و من در حال بررسی شرایط هستم. اگر 3 سال پیش از من سوال می‌پرسیدید، پاسخم منفی بود ولی حالا همه چیز عوض شده است. این یک کار بسیار پیچیده است که به شما اجازه می‌دهد فوتبال را با دیدی متفاوت بررسی کنید. می‌خواهم برای همه روشن کنم که هنوز در کلاسی ثبت نام نکرده ام. مدت‌ها با مربیان بزرگی مثل لیپی، کاپلو و آنچلوتی کار کرده ام. با کار کردن با آنها متوجه شدم که تیم با فروتنی، هوشمندی و صبر بی نهایت هدایت می‌شود."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
بارسا به دنبال جذب هررا و گوندوگان

بارسلونا قصد دارد برای تقویت خط هافبک خود در ژانویه، آندر هررا و ایلکای گوندوگان را به خدمت بگیرد.
01039796.jpg

به گزارش "ورزش سه"، پس از جدایی ژاوی هرناندس و مصدومیت اینیستا، دست بارسا در استفاده از هافبک‌های خلاق بسیار بسته شده و آبی اناری‌ها باید از ماسکرانو و بوسکتس استفاده کنند که در فاز هجومی توانایی چندانی ندارند. به گزارش موندو دپورتیوو، گوندوگان و هررا در صدر لیست خرید بارسا برای زمستان قرار دارند، هر چند نام‌هایی نظیر پل پوگبا، مارکو وراتی و لارس بندر نیز در این لیست به چشم می‌خورند که البته به نظر خرید آنها در ژانویه دور از ذهن است.

گوندوگان 24 ساله که فصل گذشته به حضور در بارسا نزدیک بود، به دلیل مصدومیت‌ در دو فصل اخیر مدت‌ها دور از میادین بوده ولی پزشکان بارسا حتم دادند که مشکل مصدومیت او در آینده دردسر ساز نخواهد بود. با این حال، هافبک آلمانی فصل گذشته قراردادش با دورتموند را تمدید کرد و عملکرد خیلی خوبی هم از آن پس داشته است.

در سوی دیگر، عملکرد درخشان هررا در منچستریونایتد، نظر بارسا را به خود جلب کرده است. همچنین ایجنت هررا و پیکه یک نفر هستند که این موضوع می‌تواند به این انتقال کمک کند. هررا در تابستان 2014 از اتلتیک بیلبائو با 36 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و به یکی از مهره‌های کلیدی فان خال تبدیل شده است.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
خامس: نمی‌دانم کی به میادین برمی‌گردم

خامس رودریگس، ستاره رئال مادرید عنوان کرد که که دوره ریکاوری اش از مصدومیت خوب پیش رفته ولی هنوز مشخص نیست که چه زمانی به میادین بازخواهد گشت.
01037785.jpg

به گزارش "ورزش سه"، ستاره کلمبیایی پس از مصدومیت در تیم ملی کلمبیا در ماه سپتامبر، نتوانسته به میدان برگردد ولی اخیرا به تیم ملی کلمبیا برای بازی‌های مقدماتی جام جهانی دعوت شده است. با وجود اینکه هنوز زمان مشخصی برای بازگشت او تعیین نشده ولی ستاره رئال عنوان کرد که با قدرت به میادین بازخواهد گشت.

او گفت:" ریکاوری ام خوب پیش رفته است. نمی‌دانم که بازی بعدی ام کی خواهد بود و هنوز باید ریکاوری کنم."

خامس درباره اینکه آیا اختلافی بین راموس و بنیتس وجود دارد گفت:" چه چیزی شده؟ من اطلاعی ندارم ولی جو خیلی خوبی بین بازیکنان و در رختکن وجود دارد."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
خداحافظی رائول از دنیای فوتبال با قهرمانی

رائول، اسطوره باشگاه رئال مادرید، با پیروزی 3-2 نیویورک کاسموس مقابل اوتاوا فیوری، با یک ‏قهرمانی دیگر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.‏
01075632.jpg

به گزارش "ورزش سه"، رائول 38 ساله که قهرمانی های متعددی با رئال به دست آورده بود، در این ‏دیدار به طور کامل بازی کرد و سازنده گل سوم تیمش بود. هر سه گل کاسموس در این یدار را گاستون ‏کایرینو به ثمر رساند. این پیروزی، کاسموس را قهرمان لیگ فوتبال آمریکای شمالی (‏NASL‏) کرد. ‏
رائول ماه گذشته اعلام کرده بود که در پایان این فصل رقابت ها، از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد و ‏این قهرمانی، پایان باشکوهی برای دوران حرفه ای پرافتخارش رقم زد.‏

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
صعود مجارستان به یورو 2016‏

تیم ملی مجارستان با پیروزی 2-1 در دیدار برگشت پلی آف یورو 2016 مقابل نروژ و برتری 3-1 در ‏مجموع دو دیدار، راهی این رقابت ها شد.‏
01075619.jpg

به گزارش "ورزش سه"، مجارها که در دیدار رفت در اسلو توانسته بودند نروژ را شکست بدهند، در ‏دیدار امشب هم به پیروزی رسیدند تا برای اولین بار از سال 1986، به یک تورنمنت بزرگ راه پیدا ‏کنند.‏
گل های مجارستان در این دیدار را پریسکین (14) و نایلند (گل به خودی-83) به ثمر رساندند و تک گل ‏هنریکسن در دقیقه 87 نتوانست مانع از حذف نروژ شود. ‏

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
هشدار رونالدو به پرز:با بنیتس،جامی نمیبریم

نشریه اسپانیایی ال کونفیدنسیال ادعا کرد کریس رونالدو که از حضور رافا بنیتس روی نیمکت رئال ‏مادرید راضی نیست، این ناراحتی را به فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال، منتقل کرده است.‏
01075617.jpg

به گزارش "ورزش سه"، رئالی ها در تابستان گذشته در حالی بنیتس را جانشین کارلو آنچلوتی کردند که ‏ستاره های رئال تمایلی به جدایی مربی ایتالیایی نداشتند. با حضور بنیتس، اگرچه رئال نتایج نسبتا خوبی ‏گرفت اما نمایش های دفاعی این تیم، انتقادهایی را به همراه داشت و باعث ناراضایتی بعضی از بازیکنان ‏این تیم از جمله رونالدو شد.‏
ستاره پرتغالی در شکست 3-2 هفته گذشته رئال مقابل سویا، در پایان بازی ناراحتی اش از شیوه بازی را ‏به سرخیو راموس انتقال داد و اکنون گفته می شود در این مورد با فلورنتینو پرز هم صحبت کرده است.‏
ال کونفیدنسیال گزارش داده که او به پرز گفته:" با این مربی، هیچ چیزی نمی بریم."‏
این نشریه همچنین ادعا کرده که رابطه رونالدو و پرز هم بعد از صحبت های درگوشی ستاره رئال با ‏لورن بلان، سرمربی پاری سن ژرمن، در پایان دیدار دو تیم در چمپیونزلیگ، تیره شده است و پرز به ‏یکی از معاونانش گفته اگر باشگاهی آماده باشد تا مبلغ مورد نظر رئال را بپردازد، حاضر به فروش ‏رونالدوست. ‏

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
پتر چک:نمی دانم چه بر سر چلسی آمده

پتر چک، دروازه بان آرسنال، تایید کرد که نتایج چلسی در این فصل غافلگیر شده و دلیلی برای افت ‏وحشتناک قهرمان فصل قبل لیگ برتر نمی بیند.‏
01034568.jpg

به گزارش "ورزش سه"، چلسی در 12 هفته ابتدایی این فصل لیگ برتر تنها 3 پیروزی داشته و در حال ‏حاضر در رتبه شانزدهم جدول قرار دارد. پتر چک که در تابستان بعد از 11 فصل حضور در چلسی ‏راهی آرسنال شد، نمی داند تیم سابقش چرا به این حال و روز افتاده است.‏
او به خبرنگاران گفت:" این اتفاق باعث تعجب من شد. این همان تیمی است که 6 ماه پیش قهرمان لیگ ‏شد. بازیکنان همانها هستند و سرمربی گزینه های دیگری را به تیم اضافه کرده است. باور دیدن تیم در ‏این شرایط دشوار است. ‏
دیدن نتایج ضعیف آنها در ابتدای فصل بسیار تعجب برانگیز بود اما آنچه بیشتر من را متعجب کرده، ادامه ‏این روند است."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
لوکاس‌لیوا:با کلوپ،دوران حرفه ای‌ام تغییر کرد

لوکاس لیوا، هافبک باتجربه لیورپول، معتقد است حضور یورگن کلوپ روی نیمکت قرمزها، دوران حرفه ‏ای اش را وارد مسیر تازه ای کرده است.‏
01071493.jpg

به گزارش "ورزش سه"، کلوپ ماه گذشته جانشین برندان راجرز روی نیمکت لیورپول شد و تیمش نتایج ‏نسبتا خوبی گرفت؛ هرچند در آخرین دیدارشان در لیگ برتر، 2-1 مغلوب کریستال پالاس شدند. ‏
در این بین، لوکاس لیوا معتقد است حضور کلوپ، یک گام مثبت در دوران حرفه ای اش بوده است.‏
او به گلوبو اسپورته گفت:" من معتقدم حضور یورگن کلوپ در لیورپول، یک انرژی جدید به من داد. او ‏نشان داد که به من اطمینان کافی دارد. من از او چیزهای زیادی یاد گرفتم. او توقع زیادی از بازیکنان ‏دارد و ایده هایی مشخص در مورد آنچه از تیم می خواهد. من در همین اولین ماه، خیلی با او رابطه خوبی ‏برقرار کردم.‏
همانطور که تصور می کردم او آدم صریحی است؛ فرهنگ آلمان را می شناسد اما آماده پذیرش فرهنگ ‏های دیگر هم هست. به او احساس نزدیکی می کنم و می دانم که در تیم، او رئیس است."‏

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
مرکل‌و‌کابینه‌اش‌؛تماشاگرویژه دیدار آلمان-هلند

به منظور حمایت از بازیکنان تیم ملی آلمان کابینه دولت این کشور تصمیم گرفته است دیدار این تیم مقابل ‏هلند را از نزدیک تماشا کنند‎.‎
00989908.jpg

به گزارش "ورزش سه"، درپی حملات تروریستی که مصادف با دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل ‏فرانسه در پاریس رخ داد، ژرمن‌ها قصد داشتند در برگزاری یا عدم برگزاری دیدار دوستانه بعدی‌شان که ‏سه‌شنبه شب مقابل هلند خواهد بود تجدیدنظر کنند و دیروز اعلام شد تا اطلاع بعدی همه برنامه‌های آتی به ‏حالت تعلیق درآمده‌اند اما امروز بالاخره تصمیم نهایی اتخاذ شد.
هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال آلمان ‏ساعاتی پیش اعلام کرد بازی دوستانه مقابل هلند در هانوفر برگزار خواهد شد و آنگلا مرکل ،صدراعظم ‏آلمان، سیگمار گابریل ،معاون اول، و تمامی وزرای کابینه هماهنگی‌های لازم را به عنوان "نشان دادن ‏همبستگی با قربانیان ترور در پاریس" برای حضور در جایگاه ویژه این مسابقه به عمل آورده‌اند.
دکتر ‏راینارد رائوبال ،جانشین موقت ولفگانگ نیرزباخ مستعفی در فدراسیون، گفت:" پیام ما آشکار است: اجازه ‏نمی‌دهیم ترور ما را بترساند و این را تنها چند روز بعد از تجربه تلخی که در بازی ملی که در پاریس ‏برگزار شد داشتیم با برگزاری بازی مقابل هلند بر اساس برنامه قبلی، نشان خواهیم داد. یواخیم لوو و تک ‏تک بازیکنان در این مسابقه همبستگی خود را با کل ملت فرانسه نشان داده و به قربانیان ادای احترام ‏خواهند کرد."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
رسمی:مونتلا سرمربی سمپدوریا شد

باشگاه سمپدوریا اعلام کرد وینچنزو مونتلا را به عنوان سرمربی جدید و جانشین والتر زنگا انتخاب کرده ‏است.‏
01004744.jpg

به گزارش "ورزش سه"، مونتلا که پیش از این هدایت فیورنتینا را برعهده داشت، در سه فصل پیاپی ‏نتایج بسیار خوبی با بنفش ها کسب کرد اما به دلیل اختلاف با مدیران این باشگاه بر سر تمدید قرارداد، این ‏فیورنتینا اخراج شده بود.‏
زنگا در تابستان جانشین سینیشا میهایلوویچ در سمپدوریا شد اما نتایج ضعیف باعث شد تا مدیران این ‏باشگاه، هفته گذشته او را اخراج کنند. سمپدوریا با هدایت زنگا در 7 دیدار ابتدایی اش در سری ‏A ‎‏ تنها ‏یک پیروزی کسب کرد و در لیگ اروپا هم مغلوب تیم صربستانی وویوودینا شده بودند. ‏
مونتلا که در دوران بازی، در دو مقطع برای سمپدوریا بازی کرده بود، تا سال 2018 با سمپدوریا ‏قرارداد امضا کرد.

بالا