• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
اشکان دژاگه مصدوم شد

هافبک ملی پوش فوتبال ایران در آخرین تمرین قبل از برگزاری بازی سیزدهم تیمش مصدوم شد.
01079899.jpg

به گزارش "ورزش سه"، اشکان دژاگه، هافبک ایرانی تیم العربی قطر، در آخرین تمرین تیمش قبل از بازی امروز در برابر السیلیه مصدوم شد.

وی در بازی قبلی این تیم نیز از ناحیه عضله همسترینگ احساس درد می کرد در این تمرین، مصدومیت خود را تشدیده دید و به همین دلیل پزشکان این تیم از حضور وی در بازی اخیر در برابر السیلیه ممانعت کردند و احتمالا عبداله العریمی به جای وی به میدان خواهد رفت.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
دل بوسکه: در یورو گروه آسان وجود ندارد

ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد گروه تیمش در رقابت های یورو 2016 آسان ‏نیست.‏
01080380.jpg

به گزارش "ورزش سه"، اسپانیا که مدافع عنوان قهرمانی است، با تیم های جمهوری چک، ترکیه و ‏کرواسی همگروه شده و دل بوسکه معتقد است افزایش تعداد تیم های رقابت ها به 24 تیم، همه گروه ها را ‏دشوار کرده است.‏
او به خبرنگاران گفت:" ما باید برای حریفان مان ارزش قائل شویم. کرواسی برای همه تیمی آشناست. آنها ‏تیم فوق العاده ای هستند. ما باید بهترین بازی مان را ارائه بدهیم؛ بهترین ها را انتخاب کنیم و برای ‏سومین قهرمانی مان در اروپا برویم. این گروه دشواری است. ‏
من هیچ گروهی را آسان نمی دانم. وقتی رقابت ها شروع شد، به شما خواهم گفت گروه مرگ وجود دارد یا ‏نه. این رقابت ها طولانی ودشوارتر از رقابت ها قبلی است."‏

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
کونته:شاید بالوتلی یورو را از تلویزیون تماشا کند

آنتونیو کونته، سرمربی تیم ملی ایتالیا، اعلام کرد ممکن است ماریو بالوتلی، مهاجم میلان، مجبور شود ‏رقابت های یورو 2016 را از تلویزیون تماشا کند.‏
01075236.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بالوتلی بعد از رقابت های جام جهانی 2014 به تیم ملی ایتالیا دعوت نشده اما ‏بعد از قرعه کشی رقابت های یورو 2016 که شب گذشته برگزار شد، او با انتشار عکسی در اینستاگرام، ‏از انتظارش برای شروع این رقابت ها نوشت.‏
کونته در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او نمی تواند منتظر بماند؟ برای دیدن بازی های ما از تلویزیون یا ‏بازی در یورو؟ به خودش بستگی دارد؛ مانند سایر بازیکنان، او هم باید خود را ثابت کند."‏
بالوتلی که در تابستان به طور قرضی از لیورپول به میلان پیوست، در این فصل تنها 4 بازی برای ‏روسونری انجام داد و یک گل به ثمر رساند. او در حال حاضر به دلیل مصدومیت از میادین دور است.‏
کونته در ادامه گفت:" او باید خیلی چیزها را ثابت کند؛ واقعا خیلی چیزها. من درهای تیم را به روی کسی ‏نبستم.‏
‏5 ماه تا رقابت ها باقی مانده و خیلی چیزها می توان تغییر کند. با این وجود، باید شرایط به شکلی واضح ‏و اساسی تغییر کند. البته بازیکنانی که در مقدماتی یورو حضور داشتند، از امتیاز بالاتری برخوردارند و ‏بازیکنان دیگر باید واقعا فوق العاده کار کنند که به تیم راه بیابند."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
گرانرو خطاب به پیکه: به بزرگترت احترام بگذار!

به نظر می‌رسد تنش‌ها بین رئالی ها و پیکه به اوج خود رسیده و پس از اینکه پیکه پاسخ آربلوا را داد، حال با پاسخ استبان گرانرو، هافبک سابق رئال مادرید روبرو شده است.
01080382.jpg

به گزارش "ورزش سه"، موضوع از وقتی داغ شد که پس از حذف رئال از کوپا دل ری به دلیل استفاده از بازیکن محروم، پیکه به تمسخر رئال در توئیتر پرداخت. آربلوا هفته ی بعد این موضوع، به انتقاد از پیکه پرداخت و گفت که او باید به یک کمدین تبدیل شود. پس از آن پیکه آربلوا را کله مخروطی خواند و گفت که رفاقتی با او ندارد.
حال گرانرو شب گذشته در توئیتی، پاسخ محکمی به پیکه داد. او در تویئترش نوشت:" پیکه، لطفا عقده حقارتت را کنار بگذار و به بزرگتر از خودت احترام بگذار."
این توئیت با عکس زیر منتشر شد که آربلوا را در حال بالا بردن دسیما یا جام دهم اروپایی نشان می‌دهد.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
تریم: ترکیه در یورو از هیچ تیمی نمی ترسد

فاتح تریم، سرمربی تیم ملی ترکیه، پس از هم گروهی با اسپانیا، کرواسی و جمهوری چک، تاکید کرد که ‏تیمش در یورو بدون ترس بازی خواهد کرد.‏
01069990.jpg

به گزارش "ورزش سه"، این گروه را بسیاری یکی از دشوارترین گروه های رقابت ها می دانند اما تریم ‏شانس تیمش برای صعود به مرحله بعد را کم نمی داند.‏
او به سایت یوفا گفت:" ما از هیچ تیمی نمی ترسیم و تلاش می کنیم تا از بازی مان در زمین لذت ببریم. ‏نیازی به صحبت در مورد اسپانیا نیست. آنها تیمی پر از ستاره هستند.‏
پاول وربا، سرمربی چک، آخرین باری که با هم روبرو شدیم، به من گفت در پاریس می بینمت. ما اینجا با ‏هم ملاقات کردیم و بار دیگر هم این اتفاق رخ خواهد داد.او این مسئله را چند دقیقه قبل هم به من یادآوری ‏کرد. همه تیم چک را می شناسند.‏
کرواسی ‏‎ ‎حریف ما در مقدماتی جام جهانی 2018 است و اولین آزمون ما در آنجا خواهد بود. من به ‏بازیکنانم کاملا اطمینان دارم. معتقدم می توانیم در یورو کارهای فوق العاده ای انجام بدهیم. ما می توانیم ‏ستاره های جدیدی معرفی کنیم."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
مانچینی: اینتر مدعی قهرمانی نیست

روبرتو مانچینی، سرمربی اینترمیلان پس از پیروزی 4-0 تیمش مقابل اودینیزه عنوان کرد که تیمش مدعی قهرمانی نیست و هنوز به نیمه راه هم نرسیده است.
01041870.jpg

به گزارش "ورزش سه"، اینتر با کسب 36 امتیاز در صدر جدول سری آ قرار گرفته و با دیدار ناپولی-رم و یوونتوس-فیورنتینا، این احتمال وجود دارد که اختلاف آنها با دیگر تیم‌ها بیشتر شود. با این حال، مانچینی بار دیگر عنوان کرد که تیمش مدعی قهرمانی نیست و هنوز به نیمه راه هم نرسیده است.
او گفت:" فصل‌هایی هست که اوضاع به نفع شما پیش می‌رود ولی ما هنوز نیمی از راه را هم نرفته ایم. تیم‌های زیادی برای اسکودتو می‌جنگند. آمارمان خوب است ولی باید تا کسب جام خوب باشد. می‌دانستیم که کار سختی در زمین اودینزه پیش رو داریم. در چنین بازی‌هایی باید آماده بود تا از شرایط استفاده کرد و ما هم از موقعیت‌هایمان حداکثر استفاده را کردیم. هدف ما رسیدن به چمپیونزلیگ است. بازیکنان هماهنگی خیلی خوبی پیدا کردند و حتی وقتی از حریف عقب هستیم هم به دنبال راهی برای تغییر شرایط هستند.

فکر می‌کنم این ارتباط بسیار مهم است. گلزنی ها شروع می‌شود و سبک فوتبالی تیم ما بهبود پیدا خواهد کرد ولی مهم‌ترین چیز این است که تیمی داریم که بازیکنان برای یکدیگر تلاش می‌کنند."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
فان‌خال‌ و روزهای‌سخت‌یونایتد؛ منِ‌ بزرگِ‌ خودویرانگر

«این برای ما کافی نیست. ما می‌توانیم بهتر باشیم و بیشتر تلاش کنیم. شما وقتی خسته هستید که خودتان فکر می‌کنید خسته هستید و هیچ‌کس نمی‌تواند به شما بگوید که خسته هستید. ما تلاش می‌کنیم و کسی نباید برای ما تصمیم بگیرد.»
01080358.jpg

به گزارش "ورزش سه"، این حرف‌ها را یورگن کلوپ عصر یکشنیه 8 نوامبر به زبان ‌آورد. چند دقیقه پس از آنکه نخستین شکست با لیورپول در انفیلد را تجربه کرد. چند دقیقه پس از آنکه روی اسکوربورد انفیلد ثبت شد: لیورپول 1-کریستال پالاس 2. کمتر از 72 ساعت پیش از این بازی(پنج‌شنبه شب 5 نوامبر)، لیورپول در روسیه، روبین کازان را در لیگ اروپا با یک گل شکست داده بود. چند ساعت پس از شکست لیورپول مقابل پالاس، در استودیو برنامه «Match of the day» مجری برنامه رو می‌کند به جرمن جینس و مارتین کیون دو کارشناس برنامه و می‌گوید: «می‌دانستید؟ تحقیقاتی روی 27 هزار بازی انجام شده و نتیجه این است که اگر فقط دو روز میان دو بازی استراحت باشد، احتمال افت فاحش نتیجه در بازی دوم بسیار زیاد است. اما دیدید که کلوپ اصرار دارد به بازیکنان‌اش بقبولاند وقتی مردم میگویند شما خسته هستید، شما نباید باور کنید.»

01078645.jpg

پاسخ مارتین کیون جالب است: «کلوپ دارد بازیکنان‌اش را شستشوی مغزی می‌دهد و اتفاقا موفق هم بوده، چون امروز لیورپول 22 شوت به دروازه پالاس زد، با اینکه سه شب پیش در روسیه بازی کرده بودند. اما خب همیشه که ...» مجری حرف کیون را قطع می‌کند و رو می‌کند به جرمین جینس: «تو الان خسته‌یی جینس؟» پاسخ جینس: «آره، الان که دارم به حرف‌های تو گوش می‌دهم، احساس خستگی می‌کنم.» جینس و کیون و مجری برنامه خنده‌شان می‌گیرد.

2-باخت منچستریونایتد در زمین ولفسبورگ و پیروزی به یاد ماندنی آرسنال در یونان، فقط به مفهوم حذف یونایتد از لیگ قهرمانان و صعود ارسنال به دور دوم این بازیها نبود. اگر نتیجه تحقیق روی 27 هزار بازی را جدی بگیریم که نمی‌توانیم جدی نگیریم‌اش، حالا شانس منچستریونایتد برای نمایش و نتیجه‌گیری باثبات در لیگ برتر هم کم شده است؛ همان‌قدر که فرصت ارسنال برای نمایش و نتیجه‌گیری باثبات در لیگ برتر افزایش یافته است. دلیل: یونایتد باید پنج‌شنبه شب‌ها در لیگ اروپا بازی کند و یکشنبه‌ها در لیگ برتر به میدان برود. آرسنال و سیتی و چلسی اما هر بار بازیهای اروپایی در کار باشد، فرصت آماده‌سازی و ریکاوری بیشتری در مقایسه با یونایتد و تاتنهام و لیورپول دارند. سه‌شنبه گذشته وقتی سوت پایان بازی ولفسبورگ-منچستریونایتد به صدا درآمد، فن‌خال یک شکست دوگانه را تجربه کرد: در لیگ قهرمانان اروپا و در لیگ برتر انگلیس.

01079871.jpg

3-دو سال پیش در همین روزها، تعدادی از هواداران منچستریونایتد خود را آماده می‌کردند که که آن بنرِ بزرگ نصب شده در اولدترافورد را پایین بکشند؛ بنری که در ستایشِ انتخابِ دیوید مویس بود: «مرد برگزیده». اشاره داشت به اینکه انتخاب اول و اخرِ الکس فرگوسن، روی نیمکت منچستریونایتد نشسته است. وقتی مدیران من‌یونایتد از نیروهای پلیس برای حفاظت از این بنر کمک گرفتند، هواداران یونایتد راه دیگری را انتخاب کردند. یک هواپیمای کوچک اجاره کردند تا در جریان یکی از بازیهای یونایتد، بالای اولدترافورد حرکت کند و بنرِ «آقای اشتباهی، بیرون...» را بر فراز ورزشگاه بچرخاند. که مویس خودش بفهمد جایی در یونایتد نخواهد داشت. که نداشت؛ حکم اخراج‌اش را که گرفت، ریو فردیناند مصاحبه کرد و گفت: «ما نیاز به مربی‌ای داریم که به ایده‌های خودش اطمینان داشته باشد. بازیکنان تیم ما بارها قهرمان شده‌اند و وقتی یک مربی امروز بهشان بگوید فقط می‌خواهم با پاس‌های کوتاه بازی کنید و روز دیگر بگوید که توپ‌ها فقط بلند ارسال شود به زمین حریف، همه اطمینان‌شان را به سرمربی تیم از دست می‌دهند. چون او به خودش اطمینان ندارد.» حالا در دسامبر 2015 هستیم. جشن باشگاه منچستریونایتد برای رسیدن به سالِ نو لغو شده است. چیزی که در اولدترافورد بی‌سابقه بود، یک عرف آشنا شده: در نیمه دوم، هواداران یونایتد آنقدر از نمایش فنی تیم کلافه می‌شوند که تیم را هو می‌کنند. حتی گاهی وقتی تابلوی تعویض بالا می‌رود، تصمیم فنی و تعویض فن‌خال را هم هو می‌‌کنند.

00945331.jpg

4- اگر تردید و کمبود اعتماد به نفس، چشم دیوید مویس را به بنرِ «اقای اشتباهی، بیرون...» روشن کرد؛ یونایتد از 16 ماه پیش سرمربی‌ای دارد که به خودش ایمان صد در صدی دارد. فن‌خال: «بخشی از شخصیت من را الیاژ فولاد تشکیل داده است.» فصل گذشته از 10 بازی اول، فقط 13 امتیاز گرفت و وقتی چند پیروزی پیاپی از راه رسید، روبروی خبرنگاران نشست و گفت: «با فرگوسن ملاقات کردم. سرالکس از نتایج اخیرِ تیم راضی بود اما به او گفتم که خودم راضی نیستم. چون من هم پیروزی را می‌خواهم و هم سرگرم کردن تماشاگران را.» فکت و امار اما چه می‌گوید: یونایتد در 15 بازی لیگ برتر، فقط 20 گل زده و هیچکس چنین اماری را به یاد نمی‌اورد. از زمان ورود فن‌خال به اولدترافورد، مدیران یونایتد 250 میلیون یورو برای خرید بازیکن هزینه کرده‌اند، اما در جریان بازی با ولفسبورگ، حتی یک مهاجم تخصصی روی نیمکت یونایتد حضور نداشت. یونایتد فقط یک مهاجم‌اش مصدوم بود؛ وین رونی. فن‌خال چگونه تیم‌اش را بسته که وقتی رونی مصدوم می‌شود، حتی یک مهاجم روی نیمکت ندارد؟ فرگوسن در دو فصل پایانی حضورش در اولدترافورد، یک ترکیب 4 نفره برای خط حمله داشت: رونی، ولبک، فن‌پرسی و چیچاریتو. فن‌خال سه تا از این مهاجمان را از تیم بیرون کرده و فقط رونی را نگه داشته است. مارسیال و فلینی گزینه‌های دوم و سوم فن‌خال برای خط حمله هستند. مقابل ولفسبورگ اما نیک پاول را به زمین فرستاد تا تیم را از شکست نجات دهد؛ بازیکنی که 16 ماه بود، در ترکیب تیم اول یونایتد بازی نکرده بود. از همین رو پل اسکولز با ارامش می‌گوید: «حذف یونایتد که تعجبی نداشت. این یک تیم متوسط است، با نتایج متوسط.»

5-الیاژ فولاد در شخصیت فن‌خال بارها به کمک یونایتد هم آمده است. او فصل پیش در تقابل با تیم‌های بزرگ در لیگ برتر نتایج نسبتا خوبی گرفته بود، دقیقا عکس دیوید مویس که از میان بزرگان، فقط ارسنال را شکست داده بود. فن‌خال یک مربی ایگوئیست است. او یک منِ بزرگ دارد که ستاره‌ها به ندرت می‌توانند مقابل اقتدارش شورش کنند. مربیان بزرگ گاهی روی اشتباهات‌شان هم پافشاری می‌کنند. اگر این کار را نکنند، نمی‌توانند بازیکنان بزرگ را فرمانبردار نگه دارند. به یاد بیاوریم که فردیناند چه نقدی به تردیدهای مویس داشته است. فن‌خالِ ایگوئیست اما خودویرانگر هم هست. او قبلا هم نشان داده که منِ بزرگ‌اش گاهی خودویرانگر می‌شود. باشگاه منچستریونایتد 250 میلیون هزینه کرده و یک مهاجم روی نیمکت ندارد. روشن نیست پول‌ها چه جوری هزینه شده که تیم اینقدر نامتعادل است. نسبت میان پولی که باشگاه هزینه کرده با بازیکنان تشکیل دهنده‌ی تیم آنقدر عجیب است، که انگار چند صد میلیون یورو از حساب باشگاه دزدیده شده، یا یک نفر مجسمه آلکس فرگوسن را از مقابل اولدترافورد برداشته باشد، برده باشد به خانه‌اش. فن‌خال یک مربی بزرگ است. کارنامه‌اش این را می گوید. مربی ایگوئیستِ یونایتد اما در پروژه‌ی کنونی‌اش موفق نبوده است. تیمِ او بیشتر هندبال بازی می‌کند، تا فوتبال. یک سال پس از آنکه فن‌خال به فرگوسن گفت نتیجه راضی‌ام نمی‌کند و می‌خواهم همه سرگرم شوند، تیم‌اش همچنان در عرض زمین توپ را می‌چرخاند و از سوی هواداران هو می‌شود؛ کاری که پیش از فن‌خال به ندرت در اولدترافورد انجام شده بود.

00993821.jpg

6-«یک شب نشسته بودیم جلوی تلویزیون. از کتی چیزی پرسیدم و دیدم جواب نمی‌دهد و خیره شده به سقف. همان شب فهمیدم که باید از سرمربیگری من‌یونایتد کنار بکشم و کنار همسرم باشد. کتی خواهرش را از دست داده و من باید در این روزهای سخت، کنار همسرم باشم.» فرگوسن می‌خواهد مراقب سلامتی همسرش باشد، اما یونایتدِ فن‌خال، سلامتیِ خود فرگوسن را هم در خطر قرار می‌دهد. هنوز سه سال از سخنرانی فرگوسن پس از بازی آخرش روی نیمکت یونایتد نگذشته است. میکروفون به دست، به تماشاگران توی اولدترافورد گفت: «فقط باید به مربی‌تان ایمان داشته باشید. همین.» اما به همین سادگی هم نیست. فن‌خال به تازگی گفته: «من وقتی کنار می‌روم که احساس کنم شیمی رابطه‌ام با بازیکنان تیم خراب شده است. هنوز میان من و بازیکنان همه چیز خوب پیش می‌رود اما اگر احساس کنم شیمی رابطه‌مان خراب شده، خودم استعفا می‌کنم.»
این چند جمله از یک مربیِ بزرگ و با اعتماد به نفس برمی‌آید. فن‌خال یک مربی ایگوئیست است که در شخصیت خودش الیاژ فولاد را احساس می‌کند و البته این فولاد سرسخت گاهی خودویرانگرانه عمل می‌کند و سلامتی اسطوره‌ی یونایتد را در خطر قرار می‌دهد. این روزها همسر فرگوسن، باید مراقب شوهرش باشد؛ مردی که این روزها شاید گاهی به سقف خیره می‌‌شود و به میراثی که برای یونایتد گذاشته بود، فکر می‌کند؛ به ولبک، کاگاوا، نانی، کلورلی، کریک(که از نظر فرگوسن بهترین بازیکن انگلیس است و در تیم فن‌خال نیمکت‌نشین شده)، رافائل، چیچاریتو، مایک فلن. شاید فرگوسن وقتی دارد به اینده‌ی یونایتد فکر می‌کند و نام گیگز و نویل و اسکولز از ذهن‌اش می‌گذرد؛ همسرش کتی با یک فنجان چای از راه برسد و فرگوسن نگرانی‌ها را موقتا فراموش کند. مگر خودش روزهای سخت نداشته در فوتبال؟ داشته

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
کلوپ: نباید از چالش‌ها بترسیم

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول عنوان کرد که تیمش باید با چالش ها روبرو شود و با آنها بجنگد تا اینکه نگران آنها باشد.
01079259.jpg

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی آلمانی از بازیکنان و هواداران تیمش می‌خواهد همدل باشند تا بتوانند حداقل انتظاراتی که از آنها در این فصل می‌رود را براورده کنند. آنها امروز در آنفیلد به مصاف وست‌بروم می‌روند، چالشی که کلوپ ترسی از روبرو شدن با آن ندارد.
او گفت:" به خوبی دیدیم و حس کردیم و شنیدیم که مردم می‌گویند وست بروم تیم سرسختی است، دفاع خیلی خوبی دارد، ما مقابل باقی تیم‌ها بهتر بازی کرده ایم و از این دسته صحبت‌ها. ولی برای ما مهم است که منتظر این بازی باشیم و بخواهیم که در آن بازی کنیم. می‌خواهیم در این بازی به مشکل بخوریم و راه حلی در بازی پیدا کنیم. شما همیشه مشکلاتی دارید و به دنبال راه حلی می‌گردید و پس از سوت شروع بازی باید فوتبال بازی کنید.
البته که مقابل تیمی مثل وست‌بروم شما می‌خواهید موفق باشید، این خیلی خوب است ولی ما در آنفیلد فوتبال بازی می‌کنیم که این را نشان دهیم. شاید وقتی شما بازی‌های ما را در آنفیلد می‌بینید، پیش خود بگویید که برای لیورپول بازی کردن در خارج از خانه راحت تر است. ما باید این تفکر را از بین ببریم. ما باید از این چالش بزرگ لذت ببریم و اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم، آن موقع فوتبال بازی کرده ایم."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
اومانیا: من هم دوست دارم بازی کنم

مدافع کاستاریکایی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در بهترین شرایط بدنی به سر می‌برم و دوست دارم با این آمادگی هر چه زودتر به میدان بروم.
01075233.jpg

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، مایکل اومانیا در خصوص آخرین وضعیت خود اظهار داشت: بعد از رهایی از مصدومیت در یک ماه اخیر تمرینات خیلی خوبی را پشت‌سر گذاشته‌ام و در حال حاضر در بهترین شرایط بدنی قرار دارم.

وی درباره نیمکت‌نشینی‌اش در بازی‌های اخیر پرسپولیس نیز تصریح کرد: دلیل نیمکت‌نشینی من روشن است. خط دفاع تیم در بازی‌های اخیر عملکرد خوبی داشته و طبیعی است در این شرایط مربی نخواهد تغییری در خط دفاع تیم ایجاد کند.

مدافع کاستاریکایی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که فکر می‌کند تا چه زمانی دور از ترکیب ثابت این تیم باشد، تصریح کرد: من آرزو می‌کنم پرسپولیس همچنان در خط دفاع موفق ظاهر شود و نتایج لازم را کسب کنیم. من هم تلاش خود را می‌کنم هر چه زودتر به ترکیب اصلی برگردم و بازی‌های خوبی را برای تیمم انجام دهم.

اومانیا در واکنش به این مسئله که نیمکت‌نشینی در پرسپولیس باعث شده او دیگر به تیم ملی کشورش دعوت نشود، یادآور شد: طبیعی است وقتی بازیکنی در تیم باشگاهی خود به میدان نرود نباید انتظار داشته باشد به تیم ملی دعوت شود. در حال حاضر برای من مهم بازگشت به ترکیب اصلی پرسپولیس است و تلاش می‌کنم این اتفاق زودتر رخ دهد. مطمئناً در کوچک‌ترین فرصت آمادگی خود را نشان خواهم داد.

وی همچنین در مورد اینکه اگر قرار باشد همچنان با این آمادگی بازی‌های پرسپولیس را از روی نیمکت دنبال کند در نیم‌فصل تصمیم به جدایی از این تیم خواهد گرفت یا نه؟ گفت: هر بازیکنی در یک دوران نیمکت‌نشین بوده است و من این مسئله را سال‌ها پیش تجربه کرده‌ام، اما در چند سال اخیر خیلی کم پیش آمده که چنین شرایطی پیدا کنم، مخصوصاً الان که در شرایط خوبی به سر می‌برم.

این مدافع کاستاریکایی تصریح کرد: همیشه دوست داشته‌ام بازیکن مؤثری برای تیمم باشم و الان هم فکر می‌کنم در صورت بازی کردن می‌توانم این شرایط را داشته باشم. تا نیم‌فصل چند بازی دیگر باقی مانده است و من الان نمی‌توانم در مورد آن زمان تصمیم بگیرم. آنچه مسلم است الان تمام فکر و ذهن من بازی کردن است.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
تلاش دوباره یونایتد برای جذب گواردیولا

منچستریونایتد برای جذب پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، وارد رقابت با منچسترسیتی شد.
01078967.jpg

به گزارش "ورزش سه"، اخیرا شایعاتی مبنی بر علاقه یونایتد به حضور گواردیولا روی نیمکتش شنیده می‌شد و حالا ESPN که از معتبرترین منابع است، این موضوع را تایید کرد که پس از نتایج ضعیف فان‌خال با یونایتد و ورود شیاطین سرخ به بحران، هیئت مدیره باشگاه تصمیم گرفتند تا مذاکرات برای جذب گواردیولا را شروع کنند.
با این حال، ESPN مدعی شد که شیاطین سرخ می‌ترسند که کمی دیر برای جذب او اقدام کرده باشند و به نظر می‌رسد سیتی از پیش به توافقاتی با گواردیولا رسیده ولی بکن بائر نیز پیش تر تایید کرده بود که ترجیح گواردیولا، یونایتد خواهد بود تا سیتی.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
دلبوسکه:تنش بین پیکه وآربلوا به ضرراسپانیاست

ویسنته دلبوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا عنوان کرد که تنش ایجاد شده بین پیکه و آربلوا، به ضرر تیم ملی اسپانیا است.
01080404.jpg

به گزارش "ورزش سه"، با صحبت‌های اخیر پیکه و پاسخ آربلو و پاسخ دوباره پیکه، تنش بین این دو بازیکن و طبیعتا دو باشگاه و بازیکنان آنها بالا گرفته است. پیکه پس از حذف رئال از کوپا دل ری به علت استفاده از بازیکن محروم، به تمسخر رئال پرداخت که این موضوع با واکنش آربلوا و پاسخ او روبرو شد. پیکه نیز شب گذشته بار دیگر پاسخ آربلوا را داد و گفت که دوستی بین این دو وجود ندارد.
دلبوسکه به انتقاد از رفتار این دو بازیکن پرداخت و گفت که تنش بین این دو به ضرر تیم ملی اسپانیا است.
او گفت:" اینکه بین این دو چنین رابطه ای وجود دارد اتفاق خوبی نیست. در تیم ملی وقتی مشکلی باشد، همیشه راه حلی برای آن پیدا می‌کنیم. این تاریخ بین دو باشگاه است و کاری از مربی تیم ملی بر نمی‌آید. این مشکل دو باشگاه است. وقتی در تیم ملی هستیم فاکتورهای دیگری را در نظر می‌گیریم. فکر می‌کنم باید با آنها صحبت کنم. هیچ نظری از من باعث بهبود اوضاع نخواهد شد و هیچکس را خوشحال نخواهد کرد. وارد این موضوع نخواهم شد."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
گوانگ‌ژو‌حریف‌بارسادرنیمه‌نهایی‌جام‌باشگاه‌های‌جهان

گوانگ‌ژو اورگراند موفق شد با برتری 2-1 مقابل تیم آمِریکا مکزیک، به نیمه نهایی جام باشگاه‌های جهان صعود کرده و حریف بارسا شود.
01080410.jpg

به گزارش "ورزش سه"، جام باشگاه‌های جهان امسال در ژاپن برگزار می‌شود که قهرمان‌های هر قاره در آن شرکت می‌کنند. ساعاتی پیش گوانگ‌ژو موفق شد با نتیجه 2-1 آمریکا را شکست دهد و رقیب بارسا در نیمه نهایی شود. این در حالی بود که آمریکا تا دقیقه 80 از حریف خود جلو بود ولی در عرض 10 دقیقه، گوانگ‌ژو توانست نتیجه را به نفع خود برگردانده و پیروز شود.
ابتدا در دقیقه 55، پرالتا دروازه گوانگ‌ژو را باز کرد و تیمش را 1-0 پیش انداخت ولی در دقیقه 80، ژنگ لانگ موفق شد گل تساوی را برای گوانگ‌ژو به ثمر برساند. در ادامه، پائولینیو، هافبک سابق تاتنهام و تیم ملی برزیل موفق شد گل دوم تیمش را به ثمر رسانده و گوانگ‌ژو را راهی نیمه نهایی کند.
بدین ترتیب، شاگردان لوئیز فیلیپه اسکولاری در نیمه نهایی حریف بارسا شدند و دیدار سختی پیش رو خواهند داشت.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
مورینیو: واردی در هر تیمی موفق می‌شود

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی معتقد است که جیمی واردی، کیفیت لازم برای موفقیت در هر تیمی را دارد.
01078089.jpg

به گزارش "ورزش سه"، واردی تا به اینجای فصل، 14 گل به ثمر رسانده که 11 گل آن در 11 بازی پیاپی به ثمر رسید و رکورد فان‌نیستلروی شکسته شد. حال مورینیو معتقد است که واردی به خاطر سبک بازی و کیفیت بالایش، در هر تیمی می‌تواند موفق باشد.
او گفت:" او بهترین گلزن لیگ است و طبیعی است که باشگاه‌های بزرگ خواهان جذبش باشند. حتی درباشگاه‌های بزرگ در حال تغییر چنین بازیکنانی مهم هستند، بازیکنانی سریع که به مدافعین حریف هجوم می‌برند.در تیم‌های بزرگ هم گاهی ما با دفاعی از سوی حریف روبرو می‌شویم که به بازیکنان تکنیکی در محوطه جریمه نیاز داریم ولی به نظرم مهاجمین سریع و مستقیم می‌توانند در هر تیمی موفق باشند."
مورینیو درباره شکسته شدن رکورد نیستلروی گفت:" فکر نمی‌کنم فصل بعد کسی بیاید و این رکورد را بشکند. شکستن این رکورد کار آسانی نیست."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
گیگز ، گزینه اول والنسیا پیش از نویل

رسانه‌های انگلیس مدعی شدند که والنسیا پیش از جذب گری نویل، در اندیشه به خدمت گرفتن رایان گیگز، دستیار فان‌خال بوده است.
01080048.jpg

به گزارش "ورزش سه"، گیگز که در کنار نویل و پیتر لیم، رئیس باشگاه والنسیا، از سهام‌داران تیم سلفورد سیتی است، مورد نظر والنسیا برای مربی گری این تیم در ادامه فصل بوده است. با این حال، حضور او روی نیمکت منچستریونایتد و دستیاری فان‌خال، باعث شد تا خفاش‌ها به سراغ دیگر گزینه‌ها بروند.
پس از رد پیشنهاد توسط کولمن، سرمربی تیم ملی ولز، پیتر لیم تصمیم گرفت سراغ گری نویل برود و مذاکرات با دستیار سابق هاجسون را شروع کند و در نهایت، نویل راهی مستایا شد.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
خداحافظی قهرمانی با چاشنی تهدید!

محسن قهرمانی داور بین المللی فوتبال ایران امروز آخرین قضاوت خود را در بازی حساس تراکتورسازی ـ استقلال انجام می دهد.
01080332.jpg

به گزارش "ورزش سه"، قهرمانی که امروز برای بازبینی وضعیت زمین چمن و دروازه ها اولین نفری بود که پای روی زمین ورزشگاه یادگار امام گذاشت، توسط خبرنگاران تبریزی محاصره شد. آنها می خواستند بدانند که چرا قهرمانی از فوتبال و داوری خداحافظی می کند؟ قهرمانی در پاسخ به آنها اینطور گفت که فردا شب در برنامه نود حاضر می شود و حرف هایش را کامل به زبان می آورد. او اعلام کرد درباره چیزهایی صحبت خواهد کرد که شاید بعد از آن تغییراتی در فوتبال ایران رخ بدهد!

قهرمانی که در بازی مشهور سپاهان ـ پرسپولیس عملکرد مشکوکی داشت و پس از آن به دلیل برخی شائبه ها محروم شد، احتمالا پیرامون همین موضوع صحبت خواهد کرد. او شاید مثل یک جعبه سیاه رازهایی درون سینه داشته باشد که واقعا فوتبال ایران را تکان دهد.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته منچستریونایتد 2-1 مقابل بورنموث شکست خورد و این پنجمین دیدار بدون پیروزی یونایتد در هفته های اخیر است. آنها مقابل وولفسبورگ نیز شکست خورده و از چمپیونزلیگ حذف شدند و به شدت تحت فشار هستند. فان‌خال عنوان کرد که نگران وضعیت تیم است ولی با اتحاد می‌توانند از این دوره سخت عبور کنند.
او گفت:"این هفته باید احیا شویم. اینکار بسیار سخت است زیرا ما دو بازی پیاپی شکست خورده ایم. این اتفاق برای یونایتد خیلی رخ نمی‌دهد. البته که نگران هستم زیرا دو بازی پیاپی شکست خورده ایم و این طبیعی نیست. بنابراین باید در کنار هم باشیم و برای بازی با نوریچ آماده شویم . باید در آن بازی پیروز شویم در غیر این صورت کارمان خیلی سخت خواهد شد. از حالا کارمان سخت است زیرا بازیکنانم خیلی نا امید هستند. آنها همه کار کرده اند ولی شکست خورده اند. ما کار خودمان را انجام می‌دهیم ولی آماده شدن برای بازی با نوریچ وقتی دو بازی پیاپی شکست خورده اید کار سختی است. سخت تمرین کردن، اماده شدن، تلاش و تمرکز کلید خروج از بحران است. این‌ها کارهایی است که در 25 سال اخیر انجام داده ام. بازیکنان را دچار چالش می‌کنم و دوباره بازخواهیم گشت."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
ویسی: هیچ یک از بازیکنان‌مان را نمی‌فروشیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: پدیده یکی از تیم‌های خوب لیگ است و از بازیکنان باتجربه و شناخته شده‌ای بهره می‌برد که می‌توانند به هر تیمی آسیب برساند.
00943628.gif

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، عبدالله ویسی در نشست خبری پیش از بازی با پدیده اظهار کرد: پدیده یکی از تیم‌های خوب لیگ است و از بازیکنان باتجربه و شناخته شده‌ای بهره می‌برد که می‌توانند به هر تیمی آسیب برسانند. این تیم از نظر تاکتیکی ناشناخته است و می‌تواند برای ما در شهرمان دردسرساز باشد. در کل بازی سخت و خطرناکی پیش‌رو داریم.
وی افزود: تلاش ما در دیدار فردا این است که با یک بازی خوب و سرسخت سه امتیاز بازی را از آن خودمان کنیم و وضعیت‌مان را در جدول حفظ کنیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان در پاسخ به این سوال که آیا به نتایج دیگر تیم‌ها نیز توجه خواهید داشت، گفت: مطمئنا حواس‌مان به سایر بازی‌ها نیز است و بازی‌های امروز می‌تواند در شکل بازی فردای ما تاثیرگذار باشد، هر چند کسب سه امتیاز برای ما مهم است ولی بی‌گدار به آب نمی‌زنیم.

ویسی در خصوص جذب بازیکن در نیم فصل گفت: ما هم مانند سایر تیم‌ها در نیم فصل نقاط ضعف‌مان را پوشش می‌دهیم و نقاط قوت‌مان را بهبود می‌بخشیم تا در نهایت با یک تیم بهتر نسبت به نیم فصل اول به مسابقات وارد شویم. هر چقدر تیم ما قدرتر شود می‌توانیم به اهداف‌مان نزدیک‌تر شویم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امسال نیز مانند دو سال گذشته بازیکنانی در نیم فصل دوم از تیم جدا خواهند شد، گفت: امسال نمی‌گذاریم کسی جدا شود و نه من و نه هیات مدیره و نه مدیرعامل و نه باشگاه چنین چیزی را نمی‌خواهیم. امسال احساس مسئولیت‌ ما با توجه به عدم نتیجه‌گیری تیم‌های فولاد و استقلال اهواز بسیار بالاتر است و اگر دو تیم دیگر استان وضعیت‌شان بهتر بود شاید این کار را انجام می‌دادیم. دعا می‌کنم که تیم‌های فولاد و استقلال اهواز هم شرایطشان خوب شود.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان در پایان درباره غایبان تیمش در دیدار فردا گفت: رحیم زهیوی سه اخطاره است ضمن اینکه دو، سه بازیکن‌مان هم سرما خورده‌اند و نمی‌دانم که به بازی فردا می‌رسند یا خیر.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
یووتیچ: زوج خیلی خوبی با ایکاردی تشکیل داده ایم

استوان یووتیچ، مهاجم اینترمیلان عنوان کرد که هماهنگی اش با مائورو ایکاردی، زوجش در خط حمله نراتزوری می‌تواند فوق‌العاده شود.
01080421.jpg

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته اینتر با دو گل ایکاردی و گلهای یووتیچ و بروزوویچ موفق شد 4-0 اودینزه را شکست داده و جایگاه خود در صدر جدول را تحکیم ببخشد. یووتیچ پس از عملکرد بسیار خوب در جریان بازی عنوان کرد که زوج و ایکاردی می‌تواند عملکردی بسیار خوبی در طول فصل داشته باشد.
او گفت:" ما واقعا خوب کار کردیم و در زمین اودینزه، همیشه بازی کردن کار سختی است. البته که خوشحالم که دوباره گلزنی کرده ام. برای یک مهاجم این موضوع خیلی مهم است. خوشحالم که گلزنی کردم و بیش از آن خوشحالم که پیروز شدیم."
یووتیچ درباره تشکیل زوج با ایکاردی گفت:" همیشه گفته ام که ما می‌توانیم یک زوج خیلی خوب تشکیل دهیم. در کنار هم خیلی خوب هماهنگ شدیم و با گذر زمان بهتر خواهیم شد."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
پرواز کاروان بارسلونا به سمت ژاپن(عکس)

بازیکنان و اعضای کادر فنی و مدیریتی باشگاه بارسلونا، ساعتی پیش فرودگاه ال پرات را به مقصد ژاپن ترک کردند.

به گزارش "ورزش سه"، هواپیمای حامل بازیکنان بارسا، ایرباس A380 متعلق به شرکت هواپیمایی مالزی، بزرگترین هواپیمای مسافربری دنیا به حساب می آید. این هواپیما گنجایش 853 مسافر را دارد و بیشتر به یک هتل هوایی شبیه است. در این هواپیما کافه و رستوران نیز وجود دارد تا بازیکنان بارسا در پرواز 15 هزار کیلومتری خود به یوکوهاما، مشکلی احساس نکنند. بارسلونا روز پنجشنبه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها به مصاف گوانگژوی چین خواهد رفت.

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
رونالدو کابوس همیشگی ورزشگاه ال مادریگال

کریستیانو رونالدو از سال 2009 که به رئال مادرید پیوسته، در تمام دیدارهایی که برابر ویارئال در ورزشگاه ال مادریگال حضور داشته، موفق به گلزنی شده است.
01076713.jpg

به گزارش "ورزش سه"، اولین بار سپتامبر 2009 بود که از هفته 4 لالیگا، رئال مادرید به زمین ویارئال رفت و رونالدو در همان دقیقه اول بازی موفق به گلزنی شد. رئال آن مسابقه را 2-0 به سود خود به اتمام رساند. فصل بعد رونالدو در ورزشگاه ال مادریگال و در برتری 3-0 رئال دو گل به ثمر رساند و فصل 2011-2012 نیز موفق شد تک گل مادریدی ها را وارد دروازه ویارئال کند.

ویارئال فصل 2012-2013 در دسته دوم حضور داشت و فصل 2013-2014 که به لالیگا بازگشت، رونالدو در تساوی 2-2 دو تیم، موفق شد یکی از گل های رئال را به ثمر برساند. فوق ستاره پرتغالی فصل گذشته نیز در برتری 2-0 رئال در ال مادریگال، زننده یکی از گل ها بود.

رونالدو در سانتیاگو برنابئو نیز 5 گل به ویارئال زده تا مجموع گل های او به این تیم به 11 برسد. امشب از ساعت 23، ویارئال پذیرای رئال مادرید در ورزشگاه ال مادریگال است و باید دید روند گلزنی های متوالی رونالدو در این ورزشگاه، تداوم خواهد داشت یا خیر؟

بالا