• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

persian15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به گزارش "ورزش سه"، مسی در بازی برگشت مقابل منچسترسیتی در لیگ قهرمانان که با برتری 1-0 بارسا به اتمام رسید، در برخورد با دمیکلیس دچار مصدومیت شد اما با پای مصدوم مقابل رئال به میدان رفت. پس از آن او راهی آمریکا شد تا به اردوی تیم ملی کشورش برای انجام دو بازی دوستانه مقابل السالوادور و اکوادور ملحق شود.

مسی در نیوجرسی تنها یک بار موفق به تمرین با سایر بازیکنان شد و به دلیل تورم پایش که حتی پوشیدن کفش هایش را نیز برای او دشوار کرده بود، با تصمیم تیم پزشکی آرژانتین، از تمرینات منع شد. چهارشنبه شب بود که او همراه با ماسکرانو به بارسلونا بازگشت و بلافاصله توسط تیم پزشکی بارسلونا مورد معاینات دقیق قرار گرفت.

روز گذشته نیز او تمرین سبکی را در کمپ تمرینی بارسا انجام داد. به گزارش منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا، ورم پای مسی کاهش یافته و این فوق ستاره از امروز در تمرینات گروهی حضور خواهد یافت. طبق آنچه در این گزارشات آمده، باشگاه بارسلونا به هیچ عنوان از جانب مصدومیت مسی نگرانی ندارد ولی ممکن است برای جلوگیری از هر گونه شدت یافتن احتمالی مصدومیت، انریکه از مسی در ترکیب ثابت مقابل سلتا استفاده نکرده و تنها در صورت گره خوردن بازی، او را وارد زمین کند. این بازی روز یکشنبه در زمین سلتا انجام خواهد شد

persian15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محکومیت سنگین سرمربی حریف پرسپولیس

سرمربي تيم النصر عربستان درپي درگيري لفظي تندي که با داور مسابقه در ديدار با الاهلي داشت، به محکوميت سنگيني محکوم شد.
01015425.jpg

به نقل از رسانه‌های سعودی، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان اعلام کرد که خورخه داسیلوا سرمربی تیم فوتبال النصر به محرومیت از همراهی تیمش برای 4 دیدار و پرداخت 20 هزار ریال (معادل 150 میلیون تومان) محکوم شده است. این تصمیم درپی آن اتخاذ شد که سرمربی یاد‌ شده در دیدار هفته پیش تیمش مقابل الاهلی (رقیب اصلی و همشهری النصر) با هیئت داوران سوئیسی، درگیری لفظی تندی داشت.

به گزارش فارس، این تصمیم البته مورد اعتراض باشگاه عربستانی قرار گرفت.

لیگ حرفه‌ای عربستان در سطح آسیا رتبه یک را در اختیار دارد.

تیم النصر در دیدار دو هفته پیش خود مقابل پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا با سه گل پیروز شده بود.

persian15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سانتوش: پرتغال؛ سرعت و میل به هجوم نداشت

شب گذشته تيم ملي پرتغال شکست غيرمنتظره اي را مقابل تيم نه جندان قدرتمند کيپ ورد تجربه کرد و با 2 گل مغلوب اين تيم شد.
01026243.jpg

به گزارش "ورزش سه"، پس از برتری 2-1 پرتغال بر صربستان در مرحله مقدماتی یورو 2016، شاید هیچکس تصور نمی کرد که این تیم در یک بازی دوستانه مغلوب تیمی همچون کیپ ورد شود. با وجود اینکه فرناندو سانتوس، سرمربی پرتغال ترجیح داده بود از ترکیبی کاملا متفاوت به نسبت بازی با صربستان استفاده کند و حتی دقایقی از بازی مجبور شد 10 نفره به کار ادامه دهد، پذیرش شکست 2-0، عجیب به نظر می رسید.

سرمربی پرتغال در پایان بازی به RTP گفت:" این بازی علی رغم شکستی که متحمل شدیم، نتایج مثبتی نیز برایمان در پی داشت. بخصوص زمانیکه در نیمه دوم 10 نفره شدیم، اجازه ندادیم حریف به گل دیگری دست یابد. آنها به دنبال زدن گل سوم بودند و ما هم در اندیشه کاهش فاصله.
نیمه اول، کاملا بد و دور از انتظار ظاهر شدیم. نه سرعت داشتیم و نه میل به هجوم. برخی بازیکنان، حریف را دستکم گرفته بودند.ما مقابل تیمی بازی می کردیم که همزبان ما بودند و خیلی ها آن را تیمی ضعیف تصور می کردند. در واقع این بازی یک نوع تله برای ما بود. نتیجه بازی ناامید کننده است اما از برخی جهات، تجربه خوبی برای ما شد."

persian15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به گزارش "ورزش سه"، دو تیم یوونتوس و موناکو در لیگ قهرمانان اروپا در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف یکدیگر خواهند رفت. پس از اعلام قرعه ها، بسیاری موناکو را حریفی آسان برای یووه تلقی کردند، با این حال، ندود معتقد است که موناکو می‌تواند خطرناک باشد.

او گفت:" در لیگ قهرمانان، احتمالش بود که با حریف سخت تری تقابل داشته باشیم ولی نباید موناکو را دست کم بگیریم. من بازی آنها را مقابل آرسنال تماشا کردم و واقعا شگفت زده شدم. آنها در خانه حریف تیم خطرناک تری هستند تا خانه خودشان. نمی‌توانیم روی بازی خانگی مقابل آنها تکیه کنیم."

ندود درباره دیگر حریفان گفت:" نه بایرن نه بارسلونا، آنها خیلی قوی تر از باقی تیم‌ها هستند. بهترین تیم‌های اروپا هستند و شانس اول قهرمانی هستند. سطح فوتبال آنها بالاتر دیگر تیم‌هاست و نتایج بسیار خوبی کسب کرده اند."

persian15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر بد برای بایرن؛دوری 7 هفته ای آلابا از میادین

باشگاه بايرن مونيخ تاييد کرد که ديويد آلابا، مدافع چپ اين تيم، به دليل مصدوميت، 7 هفته از ميادين به دور خواهد بود.
01003384.jpg

به گزارش "ورزش سه"، مدافع 22 ساله در جریان دیدار اتریش مقابل بوسنی، دچار مصدومیت شد و از میدان خارج شد. باشگاه بایرن با انجام تست‌ها و آزمایشات، عنوان کرد که آلابا نمی‌تواند تا 7 هفته برای تیمش بازی کند.

آلابا در مصاحبه با سایت باشگاه بایرن گفت:" مسلما خیلی ناراحت هستم. ولی یک هدف بزرگ دارم و آ بازگشت به میادین پیش از پایان فصل است. سعی می‌کنم هر چه سریع‌تر آماده بازی کردن شوم.

persian15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به گزارش "ورزش سه"، زلاتان که صحبت هایش بعد از دیدار بوردو- پاریس سنت ژرمن، جنجال زیادی ‏در فرانسه ایجاد کرد، در دیدار شب گذشته یک گل زد و یک پاس گل داد تا سوئدی ها به یک پیروزی ‏روحیه بخش مقابل ایران دست پیدا کنند.‏
همرن به خبرنگاران گفت:" آیا از درخشش زلاتان متعجب شدم. نه، بیشتر تحت تاثیر قرار گرفتن. او و ‏سایر بازیکنان باتجربه تیم، مسئولیت هایی برعهده دارند. موفقیت تیم به رفتار ستاره های بزرگ تیم ‏بستگی دارد. بسیار مهم است که آنها نگرش درستی داشته باشند."‏
زلاتان با گلزنی در دیدار دیشب، به رکورد 54 گل در 103 دیدار ملی رساند؛ آماری که همرن آن را فوق ‏العاده می داند:" این آمار فوق العاده ای است. او فوتبالیست فوق العاده ای است. وقتی هدایت سوئد را ‏برعهده گرفتن هم این را گفته بودم که ما یک سوپراستار داریم. باید از او استفاده کنیم. موفقیت ما به او و ‏البته به سایر بازیکنان بستگی دارد. ما ترکیب خوبی از بازیکنان در اختیار داریم."‏

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
استقبال قهرمانانه از یوونتوسی ها

یوونتوس شب گذشته نتوانست از سد بارسا عبور کرده و فینال لیگ قهرمانان را به این تیم واگذار کرد.
01030661.jpg

به گزارش "ورزش سه"، این ششمین فینالی بود که یوونتوس در لیگ قهرمانان از دست می داد تا از این لحاظ صاحب یک رکورد ویژه شود. آنها شب گذشته در شرایطی که به زحمت تک گل خورده در نیمه اول مقابل بارسا را در نیمه دوم جبران کرده بودند،در ادامه دو گل دیگر دریافت کرده و به نایب قهرمانی رضایت دادند.

کاروان یوونتوس بلافاصله پس از اتمام بازی و پایان یافتن مراسم اهدای جوایز، برلین را به مقصد تورین ترک کرد و بازیکنان این تیم در فرودگاه با استقبال جمع زیادی از هواداران خود روبرو شدند. هوادارانی که تیمشان را بازنده سربلند می دانستند و با تشویق های خود از زحمات آنها در طول یک فصل پرافتخار تقدیر به عمل آوردند.
یووه در فصلی که گذشت، با وجود ناکامی در کسب عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ،اسکودتو و کوپا ایتالیا را به دست آورد.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
رئال دراندیشه انتقال قرضی سیلوا به تیمی دیگر

لوکاس سیلوا، ژانویه گذشته با قیمت 14 میلیون یورو از کروزیرو به رئال مادرید پیوست اما نتوانست در 5 ماه گذشته درخششی آنچنانی از خود نشان دهد.
01002262.jpg

به گزارش "ورزش سه"، این برزیلی جوان از سوی آنچلوتی در چند بازی مورد استفاده قرار گرفت و نتوانست مهره ای مورد اعتماد نشان بدهد. در رئال مادرید بر این عقیده اند که سیلوا بازیکنی آینده دار است و بهتر است برای بیشتر بازی کردن و وفق پیدا کردن با فوتبال اروپا به تیمی دیگر قرض داده شود.

بازگشت کاسمیرو از پورتو به رئال و حضور غیر قابل بحث خامس رودریگز و دانیلو به عنوان دو بازیکن دیگر اهل آمریکای جنوبی، لزوم انتقال قرضی لوکاس سیلوا را تایید می کنند. ایده رافا بنیتس به عنوان مربی جدید رئال این است که لوکاس سیلوا در اردوها و تورهای پیش فصل رئال مادرید حضور داشته باشد و سپس در مورد انتقال او تصمیم گیری شود. کاسمیرو، دانیلو و خامس به دلیل حضور در کوپا آمریکا، دیرتر از سایرین به اردوهای پیش فصل اضافه خواهند شد.

بنیتس به خوبی می داند که حضور بازیکنی چون سیلوا در مقاطعی از فصل که او نیاز به استراحت دادن ستاگران خود دارد، تا چه اندازه می تواند مفید باشد. در صورت درخشش سیلوا در بازی های پیش فصل، رئال مادرید مجبور است برای یکی از 4 بازیکن اهل آمریکای جنوبی خود پاسپورت اسپانیایی تهیه کند. تا بدین لحظه احتمال قرض داده شدن سیلوا به تیمی دیگر بیشتر ارزیابی می شود.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
دستگیری 7 نفر در جشن های خیابانی بارسلونا

هزاران نفر از علاقمندان بارسلونا پس از قهرمانی این تیم در چمپیونزلیگ به خیابان ها ریخته و به شادی و پایکوبی مشغول شدند.
01030673.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا شب گذشته با برتری 3-1 بر یوونتوس در فینال لیگ قهرمانان برای پنجمین بار قهرمان اروپا شد. این تیم در 20 روز گذشته قهرمانی لالیگا و کوپا دل ری را نیز به دست آورده بود. بدین ترتیب بارسا برای دومین بار در تاریخ موفق به کسب سه گانه شد.

جشن های خیابانی هواداران این تیم تا بامداد امروز ادامه داشت و طبق گزارش پلیس بارسلونا، 7 نفر در جریان این جشن ها به دلیل آسیب رساندن به امکان عمومی در خیابان ها و میادین شهر دستگیر شدند. جشن های خیابانی غروب امروز نیز از سر گرفته خواهند شد و قرار است جشن قهرمانی اصلی از ساعت 22 در ورزشگاه نوکمپ آغاز شود.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
از تیم پپ تا تیم لوچو؛ شروع یک چرخه جدید

لوئیس انریکه، سرمربی بارسا، به فاصله 5 ماه از فرش به عرش رسید و حالا با پپ گواردیولای افسانه ای مقایسه می شود.
01030674.jpg

به گزارش "ورزش سه"، ژانویه گذشته پس از شکست بارسا در زمین سوسیداد، همه از اخراج انریکه و گزینه های جانشینی او صحبت می کردند. در بحبوحه اختلافات او و مسی، کمتر کسی جانب انریکه را می گرفت و همه به برکناری او رای می دادند اما 5 ماه بعد، او مربی تیمی بود که فاتح سه گانه شد. شب گذشته تیم انریکه توانست قهرمان چمپیونزلیگ شود. در 20 روز گذشته نیز آنها لالیگا و کوپا دل ری را فتح کرده بودند.

انریکه موفق شد همچون پپ گواردیولا، یک سه گانه دیگر را به ویترین افتخارات بارسلونا اضافه کند و از این حیث، رکورد ویژه ای را نصیب تیم کاتالانی کند. بارسا تنها تیمی است که دو بار فاتح سه گانه شده.

سال 2008 که گواردیولا به بارسا آمد، فصل را خوب شروع نکرد. کسب تنها 1 امتیاز از دو بازی ابتدایی، شروعی ناامید کننده برای یک مربی تازه کار و جوان محسوب می شد اما بارسا به تدریج اوج گرفت و در انتهای همان فصل همه جام ها را کسب کرد.

جالب اینجاست که بارسای انریکه حتی از لحاظ تعداد پیروزی ها، تعداد باخت ها، گل های زده و خورده، بر بارسای گواردیولا برتری دارد. انریکه حالا یک چالش دیگر پیش رو دارد. کسب سه جام باقیمانده تا انتهای سال 2015 تا از این لحاظ نیز با تیم پپ برابری کند.

سوپرجام اروپا،اسپانیا و جام جهانی باشگاه ها اگر کسب شوند، بارسا برای دومین بار در تاریخ فاتح 6 گانه شده و خود را ابدی خواهد کرد. این یک واقعیت است که پس از پایان چرخه تیم پپ، حالا چرخه تیم لوچو (لوچو لقب انریکه) شروع شده است.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
شایعه در انگلیس:دیگو کاستا در لیست خرید رئال

امروز خبری عجیب در دیلی میل منتشر شد مبنی بر علاقه رافا بنیتس برای به خدمت گرفتن دیگو کاستا برای رئال مادرید.
01002582.jpg

به گزارش "ورزش سه"، به ادعای دیلی میل، رافا بنیتس که به تازگی سرمربی رئال مادرید شده است، برای خط حمله تیم جدیدش به دو بازیکن توجه ویژه ای دارد. اولی رحیم استرلینگ، مهاجم جدایی طلب لیورپول است که مورد توجه منچسترسیتی نیز قرار دارد و دومی دیگو کاستا، مهاجم سابق اتلتیکو و فعلی چلسی.

این در حالی است که مورینیو بارها از علاقه خود برای حفظ کاستا سخن گفته است. این مهاجم با وجود مصدومیت های متوالی، در اولین فصل حضورش در چلسی توانست نفر سوم در جدول گلزنان لیگ برتر شود. آمدن فالکائو به چلسی، شاید نظر مورینیو را اندکی با تغییر مواجه کند.

احتمال پیوستن بنزما به منچستریونایتد برای تسهیل انتقال داوید دخیا به رئال، این تیم را برای خرید یک مهاجم جدید ترغیب کرده است.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
ایجنت بنزما: کریم در رئال بازنشسته می شود

همه شایعات در مورد کریم بنزما و احتمال رفتن او به منچستریونایتد، از سوی مدیر برنامه های این بازیکن تکذیب شدند.
01030698.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بنزما فصل گذشته در 46 بازی، 22 گل برای رئال مادرید به ثمر رساند. او تا سال 2019 نیز با این تیم قرارداد دارد. روز گذشته منابع انگلیسی خبر دادند که ایجنت بنزما با نایب رئیس منچستریونایتد در لندن ملاقات داشته است. این منابع از احتمال جدی پیوستن بنزما به یونایتد خبر داده بودند.

کریم جزیری، مدیر برنامه های بنزما، در گفتکو با مارکا همه این شایعات را تکذیب کرد و گفت: من در لندن با نماینده هیچ باشگاهی ملاقات نداشتم.نه با منچستریونایتد و نه با هیچ باشگاه دیگری. چرا کریم باید به منچستریونایتد برود؟
او در رئال مادرید خوشحال است. او نمی خواهد رئال را ترک کند. بنزما تنها در صورتی از رئال جدا می شود که از سوی باشگاه به او اعلام شود که در لیست مازاد قرار دارد. او قصد ترک باشگاه محبوبش را ندارد و دوست دارد در رئال بازنشسته شود. کریم به قراردادش با این تیم پایبند است."

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
بارتومئو : علاقمند به جذب پوگبا هستیم

بارسلونا با وجود محرومیت از خرید بازیکن تا ژانویه 2016، حضوری فعال در بازار نقل و انتقالات خواهد داشت.
01030696.jpg

به گزارش "ورزش سه"، این باشگاه قصد دارد با بازیکنان موردنظر خود قرارداد امضا کرده و ژانویه 2016، با پایان یافتن محرومیتش، اسامی آنها را به ثبت برساند. تا آن زمان ممکن است بازیکنان جذب شده بصورت قرضی برای باشگاه سابقشان بازی کنند یا اینکه تنها در تمرینات بارسا حضور یافته و برای بازی کردن یک نیم فصل انتظار بکشند.

یکی از بازیکنان موردنظر بارسلونا، پل پوگبا، ستاره فرانسوی یوونتوس است.بازیکنی که یووه برای فروشش 100 میلیون یورو قیمت گذاری کرده است. بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا در مصاحبه با تله فوت گفت:" این یک واقعیت است که پوگبا در اولویت های خرید ما قرار دارد و ما به او علاقمندیم اما در حال حاضر نمی توانم چیزی بیش از این بگویم. فعلا قادر به خرید بازیکن به حکم فیفا نیستیم و باید تا ژانویه 2016 صبر کنیم.پس تا آن زمان در این مورد نمی توانم صحبت کنم."

علاقمندی بارسا در حالی مطرح شده که نایب رئیس یوونتوس در آخرین مصاحبه خود گفته است:" یوونتوس قصد دارد سال آینده بار دیگر برای قهرمانی اروپا تلاش کند و این بار بدان دست یابد. برای این مهم، به پوگبا نیاز داریم و او فروشی نیست."

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
عکسشو که دیدم. منتها عجیب بود! فکر می کردم گاز گرفتن های سوارز دیگه آخرشه که امروز متوجه شدم خیر!!!

چه حالی میداد با سوارز اینکارو میکرد، اون هم گازش می گرفت :D

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
دیگو کاستا:در تابستان اضافه وزن پیدا کردم

دیگو کاستا، مهاجم چلسی، تایید کرد که بعد از اینکه **** غذایی اش را کنار گذاشت، در تابستان دچار ‏اضافه وزن شد.‏
01039801.jpg

به گزارش "ورزش سه"، این ملی پوش اسپانیایی که در 8 دیدار این فصل چلسی در لیگ برتر، تنها یک ‏گل زده، این آمار ضعیف را ناشی از بی انظباطی خودش می داند.‏
او به خبرنگاران گفت:" در پایان فصل گذشته مصدوم شدم و به تعطیلات رفتم. در آن زمان **** غذایی ‏ام را کنار گذاشتم و وقتی برگشتم، در شرایطی که باید باشم، نبودم. کمی اضافه وزن داشتم. این روی ‏بازی ام تاثیر گذاشت."‏
چلسی با کسب تنها 8 امتیاز از 8 دیدار، بدترین شروعش در لیگ در 37 سال اخیر را تجربه کرده و ‏کاستا معتقد است غرور نقش مهمی در رقم خوردن این نتایج داشته است.‏
‏" می توانید خودخواه باشید و سرمربی را به خاطر این نتایج سرزنش کنید اما من قصد چنین کاری ندارم. ‏من 100 درصد مسئول هستم و همین طور بقیه بازیکنان.ما باید سرزنش شویم زیرا با اعتماد به نفس بیش ‏از اندازه، از تعطیلات برگشتیم. فکر می کردیم می توانیم به همان فرمی که از قبل بودیم، برگردیم. ‏‎ ‎
تنها کاری که اکنون می توانیم انجام بدهیم، این است که سخت کار کنیم و تلاش کنیم تا به جایی که فصل ‏قبل بودیم، برگردیم."

ditron

Registered User
لایک‌ها
16
پلاتینی:اتهامات مطرح شده مضحک ومبهم هستند

میشل پلاتینی، رئیس یوفا عنوان کرد که اتهمات مطرح شده به او از سوی فیفا، مضحک و مبهم است.
01029920.jpg

به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته فیفا اعلام کرد که میشل پلاتینی و سپ بلاتر، پس از تحقیقات انجام شده ، 90 روز از فعالیت محروم خواهند بود. همچنین روز سه شنبه نیز دبیر کل فیفا با محرومیتی 6 ساله روبرو شد. با این حال، پلاتینی این اتهمات را به کل رد کرد.

او گفت:" من تمامی اتهاماتی که علیه من مطرح شده را رد می‌کنم. اتهاماتی که بسیار مبهم و مضحک هستند. با وجود ذهنیت به وجود امده به خاطر زمان انتشار این اتهام‌ها، باور ندارم که این موضوع، یک موضوع سیاسی برای تخریب وجهه ی من پیش از انتخابات فیفا بوده است. می‌خواهم همه از ذهنیت من مطلع باشند. بیش از اینکه احساس بی عدالتی یا انگیزه برای انتقام کنم،عمیقا در فکر ارائه بهترین دفاع از خودم هستم. بیش از همیشه متمرکزم که از خودم در مراجع قضایی مربوطه دفاع کنم.

بالا