• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به لژیونرها

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
هفته نوزدهم لالیگا/
اوساسونا پیروزی را با شکست عوض کرد/ گلزنی نکونام در "سانتیاگو برنابئو"
هفته نوزدهم مسابقات فوتبال لالیگا اسپانیا با شکست اوساسونا و گلزنی جواد نکونام به تیم رئال مادرید پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روز دوم از هفته نوزدهم رقابت‌های فوتبال لالیگا امشب با برگزاری 6 دیدار همزمان پیگیری شد که در یکی از این دیدارها تیم فوتبال رئال مادرید درحالی که تا دقیقه 50 از مهمان خود اوساسونا عقب بود، موفق شد با نتیجه 3 بر یک این تیم قعرنشین را شکست دهد.

در این دیدار پربرخورد که در ورزشگاه "سانتیاگو برنابئو" برگزار شد، جواد نکونام هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا در دقیقه 20 ضربه ارسالی پلاسیل از جناح چپ را با ضربه سر به گل برتری این تیم تبدیل کرد. در نقطه مقابل راموس (50)، هیگوآین (64) و آرین روبن (2 + 90) گل‌های برتری رئال را به ثمر رساندند.

جواد نکونام و مسعود شجاعی بازیکنان ایرانی تیم اوساسونا 90 دقیقه این تیم را در دیدار برابر رئال همراهی کردند. در این بین مسعود شجاعی در دقیقه 45 از داور مسابقه کارت زرد دریافت کرد، ضمن اینکه اوساسونا از دقیقه 83 به دنبال اخراج خوآن فران با 10 بازیکن به بازی ادامه داد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گلش ر ديدم جالب بود كه به رئال گل زد.
آرزوي موفقيت دارم براش

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
در بازي ديشب نكونام كه گل زد ، ولي شجاعي هم خيلي فانتزي بازي كرد كه در زمين رئال و در جلوي اين همه تماشاگر جاي تحسين داره . البته شجاعي يه جاهايي هم تكروي مي كرد و در قالب تيمي قرار نمي گرفت ، اگر بتونه فوتبال نمايشي و تكنيك فرديش رو در خدمت تيم بگيره قطعا به تيمش كمك بيشتري خواهد كرد.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
اگه داور 2 تا پنالای اوساسونا رو هم میگرفت

شاید نکونام هتریک میکرد تو بازی دیشب

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام خدمت دوستان
در بازي ديشب نكونام كه گل زد ، ولي شجاعي هم خيلي فانتزي بازي كرد كه در زمين رئال و در جلوي اين همه تماشاگر جاي تحسين داره . البته شجاعي يه جاهايي هم تكروي مي كرد و در قالب تيمي قرار نمي گرفت ، اگر بتونه فوتبال نمايشي و تكنيك فرديش رو در خدمت تيم بگيره قطعا به تيمش كمك بيشتري خواهد كرد.

بازیکن خوش تکنیکی هست! اما اصلآ باهوش نیست متاسفانه!
اگر یکم باهوشتر بود میتونست اما در سطح بین المللی خودش رو مطرح کنه حسابی!
متاسفانه ما بازیکن کامل نداریم! یا بی تکنیک هستند عوضش بسیار تلاشگر و با انگیزه ، یا تنبل هستند اما بسیار باهوش و با تکنیک و یا مثل شجاعی باهوش بازی نمیکنند اما بسیار تکنیکی هستند
بعضی ها هم بسیار بد شناس هستند مثل نویدکیا

این وسط بازیکنانی مثل نکونام که همیشه شرایطشون ثابت هست موفقیتشون بالاست نسبت به سایرین!
من بعید نمیدونم نکونام بتونه در یکی ، دو سال آینده تو تیمهای بهتری بازی نکنه! البته در حد تیمهای غول اروپایی قرار نمیگیره احتمالآ (شاید فقط بایرن در راستای خراب کردن ایرانی ها بخرتش و سال بعدش هم بفروشتش)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جواد نکونام مصدوم شد

جواد نکونام در دیدار دیشب اوساسونا مقابل ویارئال دچار مصدومیت شد و از زمین بیرون رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد نکونام هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا دیشب در دیدار با ویارئال در هفته بیستم رقابت های لالیگا دچار مصدومیت و مجبور به ترک زمین شد.

نکونام در دقیقه 86 دیدار به دلیل تکل بازیکن ویارئال، جای خود را به سانی، دیگر بازیکن اوساسونا، داد. هنوز از میزان مصدومیت بازیکن کلیدی اوساسونا که در این فصل از رقابت ها 5 گل برای تیم خود به ثمر رسانده اطلاعی در دست نیست.

تیم فوتبال اوساسونا دیشب در حالی که تا دقیقه 90 از میزبان خود ویارئال عقب بود، بازی را به تساوی کشید.

روابط عمومي اوساسونا:
هواداران نگران آسيب ديدگي نكونام نباشند

خبرگزاري فارس: روابط عمومي اوساسونا درباره مصدوميت جواد نكونام اطلاعيه اي صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از وب سايت اوساسونا، پس از خطا روي جواد نكونام در بازي با ويارئال در دقيقه 80؛ آنتونيو كاماچو، سرمربي اوساسونا پس از 9 دقيقه مجبور به تعويض اجباري وي شد.
جواد نكونام كه با اشاره به مربي درخواست تعويض كرده بود به سرعت تحت مداواي اوليه قرار گرفت. پاي چپ اين بازيكن دچار آسيب ديدگي شده است.
در وب سايت رسمي باشگاه اوساسونا آمده است: هواداران پر شمار اين تيم طي نامه‌هاي الكترونيك‌ و نمابر‌هاي متعدد جوياي حال نكونام شدند. از اين طريق اعلام مي شود كه نام وي از فهرست مصدومان اوساسونا خارج شده و هواداران نگران آسيب ديدگي نكونام نباشند. در اين بيانيه اعلام شده نكونام به احتمال فراوان مي تواند در بازي هفته آينده مقابل رئال مايوركا تيم را همراهي كند.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
این هم یک خبر خوش :

اولين برد خانگي بوخوم پس از 5 ماه با گل هاشميان
ريور اسپورت: اين بازيكن ايراني در نهايت به موفقيت رسيد

به گزارش ايسنا،‌ شاگردان مارسل كولر سرمربي بوخوم با تك گل دقيقه 77 مهاجم ايراني خود توانست برابر ژيليناي اسلواكي به پيروزي برسد.

اين بازي كه در حضور 2332 تماشاگر انجام شد نخستين پيروزي خانگي بوخوم پس از پنج ماه بود آخرين برد خانگي بوخوم به پنج ماه قبل برابر آرمينيا بيله‌فلد باز مي‌شود اين پيروزي روحيه بوخوم قعر‌نشين را در آستانه شروع نيم فصل دوم رقابت‌هاي بوندسليگا افزايش داد.

هاشميان در اين بازي تداركاتي تا پايان در ميدان حاضر بود.

پايگاه اينترنتي "اسپورت بيلد" در اشاره به اخبار بازي‌هاي دوستانه شنبه در آلمان نوشت: هلي‌كوپتر گل مي‌زند".

ريور اسپورت هم درباره اين بازي نوشت: اگر به خواست برخي از منتقدان حاضر در سكوها بود،‌اين بازيكن ايراني بايد پس از سه بار ناكامي‌در دقايق نخست بازي بلافاصله زمين مسابقه را ترك مي‌كرد اما او در نهايت با پيراهن بوخوم به موفقيت رسيد.

كارلسروهه نخستين حريف بوخوم در دور برگشت رقابت‌هاي بوندسليگاست.

منبع

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تمجيد "فونكل" از آمادگي مهدوي‌كيا
كيا: دوباره مي‌خواهم حمله كنم

70.jpg

پايگاه اينترنتي "فرانكفورتر نويه پرسه" در آستانه‌ي شروع نيم فصل دوم رقابت‌هاي بوندسليگا از آمادگي مهدي مهدوي‌كيا نوشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه تنها دو روز تا شروع دور برگشت رقابت‌هاي بوندسليگا در فصل 2008-2009 باقي مانده است، اين پايگاه اينترنتي به بررسي وضعيت بازيكن ايراني باشگاه اينتراخت فرانكفورت پرداخت و درباره‌ي كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران نوشت: وقتي در فرانكفورت از كادر فني بهتر براي دور برگشت رقابت‌هاي بوندسليگا صحبت مي‌شود، در كنار بازيكنان تازه واردي همچون نيكولا پتكوويچ و لئونارد كوئيكه از بازگشت بازيكناني همچون الكساندر ماير و كريس هنينگ صحبت مي‌شود كه پس از آسيب ديدگي‌هاي طولاني مدت به رقابت‌هاي بوندسليگا بازمي‌گردد.

در اين ميان مهدي مهدوي‌كيا هم مي‌تواند يكي از اين بازيكنان باشد. بازيكني كه بسياري در فرانكفورت پس از عملكرد كم و بيش نااميد كننده‌ي او در دور رفت از او قطع اميد كرده بودند. اما، اين بازيكن تيم ملي ايران در هفته‌هاي آماده‌سازي براي دور برگشت توانسته است متقاعد كننده ظاهر شود و به گفته‌ي فريد هلم فونكل دوباره مي‌تواند به تيم كمك كند. مهدوي‌كيا در بازي تمريني شنبه گذشته برابر فورث با عملكرد خوب خود انتظارها را از خود بالا برد.

اين بازيكن 31 ساله‌ي خط مياني گفت: از نظر بدني كاملا آماده هستم.

مهدوي كيا درباره‌ي علت بازگشتش به آمادگي هم گفت: آماده‌ام چون براي يك بار هم كه شده بدون آسيب ديدگي در تمرين‌هاي آماده‌سازي حاضر بوده‌ام.

مهدي در تعطيلات زمستانه به خوبي استراحت كرد. همراه با خانواده‌اش به اتريش رفت و در برف‌هاي كوهستان‌هاي اتريش به سر برد و براي دور برگشت تجديد قوا كرد.

فونكل سرمربي فرانكفورت درباره‌ي بازيكن ايراني خود گفت: "مهدي از نظر بدني كاملا آماده است. "

مهدوي‌كيا در تمرين‌ها بسيار سرحال و با روحيه نشان مي‌دهد. كاملا متفاوت از آنچه در پاييز گذشته به نظر مي‌رسيد، زماني كه او يك يا دو بار اين احساس را به جاي گذاشت. مي‌خواهد تا پايان زمان قراردادش يعني تابستان 2010 كنار بنشيند.

مهدوي‌كيا گفت: دوباره مي‌خواهم حمله كنم. اميدوارم كه در بازي برابر هرتابرلين حاضر باشم.

مهدي مهدوي‌كيا بدون ترديد درفهرست اينتراخت حاضر خواهد بود. اينكه آيا در فهرست اوليه‌ي تيمش هم حاضر باشد يا خير به تصميم‌هاي فني سرمربي‌اش بستگي دارد. فونكل بايد از ميان مهدوي‌كيا و ماركوس اشتاين‌هوفر يكي را براي فرستادن به ميدان انتخاب كند. چنانچه پتكوويچ روي نيمكت قرار بگيرد بنيامين كوهلر در تركيب چهار نفره‌ي خط دفاعي بازي خواهد كرد و مهدوي‌كيا هم بدون ترديد مي‌تواند در تيم جاي داشته باشد. او در فصل جاري شش بار به ميدان رفته است. تنها يك بار آن هم شكست چهار بر صفر برابر دورتموند تا پايان در ميدان حاضر بود.

مهدوي‌كيا با انتقاد از خود مي‌گويد: اين روند بايد بهتر شود. مي خواهم بيشتر از اين به تيم كمك كنم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان

ديشب تيم فوتبال اوساسونا با نتيجه يك بر صفر در ورزشگاه پامپلونا مقابل مايوركا به پيروزي رسيد تا پس از مدت‌ها از انتهاي جدول رده‌بندي فرار كند. پاندياني در دقيقه سوم اين ديدار تك گل تيم ميزبان را به ثمر رساند. جواد نكونام در دقيقه 88 اين ديدار با دريافت دومين كارت زرد از زمين مسابقه اخراج شد. ناوارو (60) و آئواته (79) هم از تيم مايوركا اخراج شدند.
با اين حساب نكونام بازي بعدي تيمش در رقابتهاي لاليگا را از دست خواهد داد.

اين هم نظر سرمربي اوساسونا در خصوص دو بازيكن ايراني اين تيم به نقل از خبرگزاري فارس :

در گفت و گو با وب سايت اوساسونا؛كاماچو: به خاطر نكونام بايد تغيير تاكتيك دهم

سرمربي تيم فوتبال اوساسونا از بازي دو ايراني خود ابراز رضايت كرد و آنها را دو مهره كليدي براي تيمش خواند.

به گزارش خبرگزاري فارس، خوسه آنتونيو كاماچو پس از پيروزي تيمش برابر رئال مايوركا به وب سايت اوساسونا گفت: بازيكنان من خيلي خوب دستورات تاكتيكي را اجرا كردند و از آنها رضايت كامل دارم.
وي افزود: گل زودهنگام پاندياني تصادفي نبود و ما براي رسيدن به اين گل برنامه‌ريزي كرده بوديم.
كاماچو ادامه داد: جواد نكونام يكي از بهترين بازيكنان من است و از باشگاه خواسته‌ام او را حفظ كند. او بايد بيش از پيش در كارهاي گروهي شركت كند و در برخي موارد كنترل كاملي بر اعصاب خود داشته باشد.
از اخراج وي ناراحت شدم و به خاطر غيبتش در بازي بعدي بايد تغيير تاكتيك بدهم.
اين مربي عنوان كرد: با وجود اخراج و محروميت از بازي بعدي، از نكونام خواسته ام در تمام تمرين ها حاضر باشد تا بتوانم هم از آمادگي وي اطمينان داشته باشم و هم دستورات تاكتيكي را اجرا كنم.
كاماچو در مورد مسعود شجاعي گفت: وي بايد با شرايط سازگار شود. او كمتر از آنچه توقع دارم در كارهاي تيمي شركت مي‌كند اما در كل زوج خوبي در هنگام حمله با مهاجمان مي‌سازد.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تيموريان به طور قرضي به تيم دسته اولي بارنزلي انگليس منتقل شد

لندن - آندرانيک تيموريان هافبک ايراني و ملي پوش تيم فوتبال فولهام انگليس قرار است باقيمانده فصل جاري را به صورت قرضي براي تيم دست اولي بارنزلي بازي کند.

وي دوشنبه شب در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا در لندن با اعلام اين خبر اظهارداشت: قرارداد من با باشگاه ليگ برتري فولهام تا ماه مه سال 2010 است و پس از پايان فصل 2009-2008 مجددا از بارنزلي به اين تيم باز خواهم گشت.
تيموريان گفت: با توجه به اينکه من به مدت چند ماه دچار آسيب ديدگي بودم، نتوانستم جاي ثابتي را در ترکيب تيم فولهام پيدا کنم.
وي افزود: اکنون آسيب ديدگي خود را پشت سرگذاشته ام و در آمادگي کامل به سر مي برم ولي با توجه به اينکه ترکيب اصلي تيم فولهام شکل گرفته و تيم در بازي هاي اخير خود نيز نتايج خوبي را گرفته، بازگشت به ترکيب اصلي بسيار دشوار بود.
هافبک ملي پوش و ايراني تيم فولهام گفت: تيم بارنزلي در حال حاضر نياز به هافبک دارد و من اميدوارم که بتوانم به آن تيم کمک بکنم.
وي اظهارداشت: با توجه به اينکه من با تيم فولهام قرارداد دارم، بايد تابع تصميمات باشگاه باشم ولي از نظر خودم هم انتقال قرضي به تيم بارنزلي مي تواند فرصت خوبي باشد که بتوانم بيشتر در ترکيب اصلي بازي کنم.
تيموريان تاکيد کرد: براي من تفاوت نمي کند که تيمي که در آن بازي مي کنم در ليگ برتر باشد يا در دسته اول. من همه تلاشم را خواهم کرد تا بهترين بازي هايم را ارائه کنم و توانايي هاي خود را نشان دهم.
تيم بارنزلي از تيم هاي شمال انگليس است که در حال حاضر در رتبه نوزدهم رقابت هاي 24 تيمي مسابقات فوتبال دسته اول اين کشور قرار دارد.
آندرانيک تيموريان در تابستان امسال و در آغاز فصل 2009-2008 فوتبال باشگاهي انگليس از تيم بولتون به تيم لندني فولهام پيوسته بود.

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
"هاشميان" وارد تهران شد

وحيد هاشميان به دليل فوت مادرش وارد تهران شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وحيد هاشميان كه به دليل فوت مادرش،‌ سوگوار شده است، ساعت 19 امشب (چهارشنبه) وارد تهران شد.

هاشميان از سوي علي دايي براي ديدار با كره جنوبي به تيم ملي دعوت شده اما صبح امروز والده او دار فاني را وداع گفت.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
"هاشميان" وارد تهران شد

وحيد هاشميان به دليل فوت مادرش وارد تهران شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وحيد هاشميان كه به دليل فوت مادرش،‌ سوگوار شده است، ساعت 19 امشب (چهارشنبه) وارد تهران شد.

هاشميان از سوي علي دايي براي ديدار با كره جنوبي به تيم ملي دعوت شده اما صبح امروز والده او دار فاني را وداع گفت.

تسلیت:(
من تو تاپیک تیم ملی گفتم...
خوب متاسفانه هاشمیان رو نداریم،رضایی هم محرومه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اشكان دژآگه به هپاتيت A مبتلا شد
ماگات: دوري بلندمدت او ناراحت كننده است

114.jpg

اشكان دژآگه بازيكن ايراني الاصل تيم فوتبال ولفسبورگ آلمان به بيماري هپاتيت A مبتلا شد.

به گزارش ايسنا، باشگاه ولفسبورگ اعلام كرد، بازيكن 21 ساله اين تيم به دليل ابتلا به بيماري هپاتيت A تا چند هفته قادر به همراهي اين تيم در رقابت‌ها نخواهد بود.

بازيكن تيم ملي زير 21 ساله‌هاي آلمان در كلينيكي در هامبورگ مشغول مداوا است.

فليكس ماگات، سرمربي «گرگ»‌ها اعلام كرد: بسيار ناراحت‌كننده است كه اشكان تا مدت‌ها در جمع ما حضور نخواهد داشت براي او آرزوي بهبودي داريم و اميدواريم هر چه زودتر حالش خوب شود.

دژآگه در دور رفت رقابت‌هاي بوندسليگا يكي از بازيكنان ثابت ماگات به شمار مي‌آمد. 16 بازي، 2 گل و همين تعداد پاس گل عملكرد اين بازيكن متولد ايران بود. او در جام يوفا هم 6 بار براي تيمش به ميدان رفت و 3 بار گلزني كرد.

دژآگه در نخستين بازي ولفسبورگ دور برگشت رقابت‌هاي بوندسليگا كه با تساوي يك بر يك برابر كلن همراه بود، حضور نداشت.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
هفته بیست و چهارم لالیگا/
نخستین گل شجاعی در لالیگا / پنجمین بازی بدون شکست مردان کاماچو
مسعود شجاعی هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا با به ثمر رساندن نخستین گل خود در لالیگا، زمینه پیروزی ارزشمند تیمش برابر نومانسیا را فراهم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روز دوم از هفته بیست و چهارم رقابت های فوتبال لالیگا امشب با برگزاری 4 دیدار همزمان پیگیری شد که در یکی از این مسابقات تیم فوتبال اوساسونا در ورزشگاه خانگی با نتیجه 2 بر صفر برابر نومانسیا به پیروزی دست یافت.

شاگردان کاماچو که برای فاصله گرفتن از تیم های قعرنشین به این پیروزی احتیاج داشتند، موفق شدند با گل های پلاسیل(2) و مسعود شجاعی(35) برای میهمان انتهای جدولی خود به پیروزی ارزشمندی دست یابند و فاصله امتیازی شان را با دیگر تیم های قعرنشین بیشتر کنند. همچنین این بازی پنجمین دیدار متوالی بدون شکست تیم اوساسونا بود.

مسعود شجاعی که در این دیدار نخستین گل خود را در رقابت های لالیگا را به ثمر رساند، در دقیقه 75 جایش را به هیدالگو داد، ضمن اینکه جواد نکونام 90 دقیقه در ترکیب تیم اوساسونا به میدان رفت.

جدول رده بندی:
1- بارسلونا 60 امتیاز
2- رئال مادرید 53 امتیاز
3- سویا 44 امتیاز
4- ویارئال 41 امتیاز
------------------
18- مایورکا 24 امتیاز
19- اسپانیول 21 امتیاز
20- نومانسیا 20 امتیاز

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
مهدي مهدوي كيا با بازي اي كه روز شنبه در مقابل كارلسروهه در تركيب اينتراخت فرانكفورت انجام داد به ركورد 250 بازي در بوندس ليگا رسيد . اين 250 بازي به ترتيب در باشگاههاي بوخوم ، هامبورگ و اينتراخت فرانكفورت صورت گرفته است.
اين بالاترين ركورد تعداد بازي براي يك ايراني شاغل در فوتبال آلمان است و يكي از بزرگترين ركوردهاي بازيكنان آسيايي هم هست. وحيد هاشميان تاكنون 196 بازي و علي دايي 107 بازي در بوندس ليگا انجام داده اند .
بالاترين ركورد يك بازيكن آسيايي رقم 308 بازي مي باشد كه متعلق به فوروارد قديمي تيم ملي كره جنوبي چا بوم كئون مي باشد.
اميدوارم مهدي مهدوي كيا هر كجا كه هست سلامت باشد و بتواند در بهترين فرم بازي هايش را ادامه دهد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مسعود شجاعي و اولین مصاحبه با مطبوعات اسپانیایی: هميشه نهايت تلاشم را در زمين انجام مي‌دهم

مسعود شجاعي هافبك ايراني تيم فوتبال اوساسوناي اسپانيا بعد از به ثمر رساندن اولين گل خود در لاليگا، براي اولين بار با مطبوعات پامپلونا مصاحبه كرد.

گرچه فوتبال در خاورميانه و اسپانيا، دو دنياي كاملا متفاوت هستند اما اين بازيكن ‪ ۲۴‬ساله به تدريج خود را با محيط جديد وفق داده است.

شجاعي در مسابقات فصل جاري در ‪ ۲۴‬بازي براي اوساسونا از جمله سه مسابقه در جام حذفي اسپانيا و ‪ ۲۱‬بازي در لاليگا به ميدان رفته است اما بعد از عملكرد درخشاني كه تقريبا دو ماه پيش مقابل رئال مادريد داشت، توانست جايگاه واقعي خود را در اين تيم پيدا كند.

وي در مصاحبه با مطبوعات پامپلونا با كمك سزار فيروز مترجم اوساسونا به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

اين بازيكن با استعداد در توضيح اينكه چرا بعد از اولين گل خود براي اوساسونا به شادي نپرداخت، گفت: زدن گل بعد از ‪ ۲۴‬بازي، چيز خاصي نيست اما به خاطر اينكه بالاخره گل زدم، خوشحالم.

شجاعي در مورد انتقادهاي چند ماه اخير از او هم افزود: اين براي هر بازيكني اتفاق مي‌افتد. ترجيح مي‌دهم به چيزهاي مثبتي مثل حمايت هم تيمي ها و مربي ام توجه كنم.

بازيكن سابق سايپا با اشاره به ارايه يكي از بهترين بازي هايش به عنوان مهاجم در كنار پاندياني مقابل تيم نومانسيا اظهار داشت: بله، ترجيح مي دهم در آن پست بازي كنم اما اين تصميم سرمربي است و هر جايي كه او بگويد، بازي خواهم كرد. نمي‌دانم در اين پست به خصوص، بهتر بازي مي‌كنم يا خير اما هميشه تلاش كرده ام نهايت تلاشم را در زمين انجام دهم.

وي يكي از بازيكناني است كه بيشترين خطا در مسابقات ليگ روي او مي‌شود اما با منشي ورزشكارانه در اين مورد تاكيد كرد: در لالگيا مدافعان بسيار خوبي بازي مي‌كنند كه وظيفه خود را انجام مي‌دهند. فكر نمي‌كنم خصومتي با من داشته باشند.

شجاعي در اين كنفرانس خبري با لبخند به سوالي در مورد هم تيمي‌ها و مردم پامپلونا پاسخ داد: رفتار همه اعضاي تيم با من بسيار خوب بوده است. ابتدا با دو يا سه نفر از بازيكنان دوست شدم اما اكنون رابطه خوبي با همه آنها دارم. رفتار مردم هم از روز اولي كه به اينجا آمدم، با من خيلي خوب بوده است. آنها با آغوش باز از من استقبال كردند.

بازيكن تيم ملي فوتبال ايران در خصوص پيشرفت تيم اوساسونا نيز خاطر نشان كرد: اين تيم هر هفته بهتر مي‌شود. ما تيم خوبي داريم. اگر بخواهم همه مواردي را كه در آن پيشرفت داشته ايم، توضيح بدهم، بايد يك كتاب بنويسم.

مهمترين چيز در حال حاضر اين است كه به به خودم و تواناییهایم ایمان دارم.

لینک خبر

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
هفته چهاردهم لیگ برتر امارات/
الشباب با گل مهرداد اولادی به پیروزی رسید
هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های امارات با پیروزی تیم‌های الشعب، العین و الشباب و گلزنی مهرداد اولادی برای سبزپوشان شهر دبی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های امارات عصر امروز با برگزاری سه دیدار آغاز شد که طی آن تیم‌های الشعب، العین و الشباب مقابل حریفان خود به برتری رسیدند.

در یکی از دیدارهای امروز مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های امارات تیم فوتبال الشباب در خانه الظفره به میدان رفت و موفق شد با نتیجه 2 بریک مقابل میزبان خود به برتری دست یابد. در این بازی ابتدا تیم الظفره با گل محمد عبدالقادر کوبادجا که در دقیقه 64 به ثمر رسید از میهمان خود پیش افتاد. پنج دقیقه پس از ثبت این گل محمد ناصر کار را به تساوی کشاند و با گل دقیقه 71 مهرداد اولادی برتری 2 بریک از آن سبزپوشان الشباب شد.

این سومین گل مهرداد اولادی در فصل جاری لیگ برتر باشگاه‌های امارات بود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"تيموريان" سه جلسه‌ محروم شد

اتحاديه فوتبال انگليس آندرانيك تيموريان را از حضور در سه بازي آتي بارنزلي محروم كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن خط مياني بارنزلي به دليل اخراج در بازي برابر كارديف سيتي از سوي اتحاديه‌ي فوتبال انگليس با محروميت سه جلسه‌اي روبرو شد.

تيموريان كه در بازي ياد شده در دقيقه‌ي 64 بازي با كارت قرمز داور روبرو شد، به دليل انجام خطاي شديد با اين محروميت مواجه شد.

به اين ترتيب، بازيكن خط مياني تيم ملي ايران سه بازي حساس خانگي بارنزلي برابر بيرمنگام سيتي، بلك‌پول و كريستال پالاس را از دست خواهد داد.

تيموريان كه بازيكن فولام به شمار مي‌رود، در نيم فصل دوم رقابت‌هاي ليگ برتر به صورت قرضي به تيم دسته اول بارنزلي پيوست. او تاكنون چهار بار براي قرمزها به ميدان رفته است.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213

فوتبال لاليگا; گلزني نكونام نتوانست اوساسونا را از شكست نجات دهد

يك گل جواد نكونام ملي پوش كشورمان براي تيم فوتبال اوساسونا نتوانست باشگاه اسپانيايي وي را از يك شكست نجات دهد .

اين گل نكونام كه در دقيقه ‪ ۲۸‬از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد تنها يك گل تسلي بخش بود چرا كه اوساسونا در همان هيجده دقيقه اول بازي در برابر اسپورتينگ گيخون دو گل از اين تيم دريافت كرد.

اين در حالي است كه نومانسيا تيمي كه يك رده پايين تر از اوساسونا در مكان دوم از قعر جدول قرار دارد موفق شد والنسيا را دو بر يك مغلوب كند .

بالا