• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به لژیونرها

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بعد از انتقال غيرمنتظره مسعود شجاعي به تيم فوتبال اوساسوناي اسپانيا، فوتبال دوستان ايراني مي‌توانند منتظر يك خبر غافلگيركننده ديگر باشند. به گزارش سايت گل، جواد كاظميان گزينه‌اي است كه احتمال پيوستن او به يك تيم اروپايي در نقل و انتقالات تابستاني چندان دور از ذهن نيست.
كاظميان كه در سال‌هاي گذشته و در آستانه پيوستن به تيم‌هاي بوخوم و كايزر سلاترن آلمان، در چرخشي ‪ ۱۸۰‬درجه‌اي و باور نكردني قراردادش با پرسپوليس را تمديد كرده بود به مدير برنامه هايش قول داده است كه اين بار خلف وعده نكرده و براي بازي كردن در ليگ‌هاي اروپا از انگيزه‌هاي كافي و وافي برخوردار است.
بر همين اساس محمودرضا فاضلي مدير برنامه‌هاي مهدي مهدوي كيا، جواد نكونام و مسعود شجاعي كه عامل انتقال علي كريمي به بايرين مونيخ آلمان نيز بود، رايزني‌هاي خود را براي انتقال اين بازيكن به آلمان آغاز كرده است.
تاكنون مشكل اصلي كاظميان براي جلب نظر تيم‌هاي اروپايي اين بوده كه او در زمان حضور علي دايي در راس كادر فني تيم ملي ايران هيچ فرصتي براي به نمايش گذاشتن توانايي‌هاي خود نداشته، اما حالا و با توجه اين كه افشين قطبي نام كاظميان را در ليست ‪ ۴۱‬نفره‌اش قراداده، مي‌توان اميدوار بود كه بازي كردن كاظميان در تركيب تيم ملي راه را براي او هموارتر كند.
هم اكنون جواد كاظميان و تا حدودي هم ايمان مبعلي و مهرزاد معدنچي گزينه هاي احتمالي براي پيوستن به ليگ‌هاي معتبر اروپا به حساب مي‌آيند كه در ميان آنها شانس كاظميان بسيار بيشتر به نظر مي‌رسد.
بنابراين گزارش، جواد كاظميان بازي كردن در بوندسليگاي آلمان ترجيح مي دهد. بر همين اساس بايد ديد طلسم پيوستن كاظميان به تيم‌هاي اروپايي در نقل و انتقالات تابستاني شكسته خواهد شد يا اينكه او مثل علي كريمي تيم هاي اماراتي را به بازي كردن در تيم‌هاي متوسط اروپايي با مبالغ كم ترجيح مي‌دهد.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
مهدوي كيا در گفت و گو با سايت گل:
همه بايد به فكر صعود تيم ملي باشند
مهدي مهدوي كيا كاپيتان تيم ملي ايران بعد از مدت ها نيمكت نشيني به تركيب اصلي اينتراخت فرانكفورت بازگشته و توانسته فريد هلم فونكل سرمربي تيم را با عملكرد نسبتا خوبش مقابل بورسيا دورتموند و هانوفر راضي كند•

مهدوي كيا كه روزهاي بحراني را با صبوري و تلاش بيشتر رو در اوج غافلگيري همگان با موفقيت سپري مي كند، در حالي به تركيب اصلي اينتراخت فرانكفورت بازگشته كه ادامه اين روند در سه بازي باقيمانده تا پايان فصل مي تواند زمينه ساز بقاي او در اين تيم باشد• مهدوي كيا درباره وضعيتش در اينتراخت و البته افشين قطبي و تيم ملي ايران به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ داده است• حرف هاي او را بي كم و كاست بخوانيد•

- مثل اينكه بعد از مدتي اوضاع براي مهدي مهدوي كيا بر وفق مراد است؟
بد نيست• فعلا منتظرم تا در سه بازي پاياني اينتراخت فرانكفورت بتوانم عملكرد خوبي داشته باشم و اين فصل پر فراز و نشيب را با خاطره اي خوش به پايان برسانم• بعد از آن هم در خدمت تيم ملي خواهم بود•

- چه اتفاقاتي افتاد كه بعد از مدت ها به تركيب اصلي تيم راه يافتيد؟
مربي تيم معتقد بود كه در تمرينات خيلي خوب ظاهر شده ام و مي توانم در هافبك راست كمك حال تيم باشم• عملكرد بازيكني كه در اين پست به جاي من بازي مي كرد نيز عاملي شد تا آقاي فونكل تصميم به استفاده از من بگيرد• من هم سعي كردم در بازي مقابل بورسيا دورتموند و هانوفر عملكرد خوبي داشته باشم تا به اعتماد مجدد او پاسخ مثبت داده باشم• البته مقابل دورتموند هافبك راست بودم اما در بازي اين هفته مقابل هانوفر و در سيستم 3-3-4 به عنوان مهاجم سمت راست بازي كردم•

- مثل اينكه دو موقعيت گلزني خوب هم داشتي؟
بله، متاسفانه اين موقعيت ها را با بدشانسي از دست دادم• يكبار در ضد حمله فرصت گلزني داشتم و يكبار هم در محوطه جريمه صاحب موقعيت شدم كه متاسفانه به هنگام زدن ضربه آخر تعادل خودم را از دست دادم و به نوعي ليز خوردم تا از گلزني محروم شوم• البته تيم ما در اين بازي پنج، شش موقعيت گلزني را از دست داد• مربي تيم هم از اين بابت ناراحت بود اما از اينكه بازي خوبي انجام داديم، ابراز رضايت مي كرد• در مجموع ما مقابل هانوفر مستحق برد بوديم نه مساوي!

- فكر مي كني در سه بازي پاياني هم بازيكن فيكس اينتراخت باشي؟
فعلا كه مربي تصميمي به ايجاد تغيير نداشته است• بنابراين احتمال اينكه روز چهارشنبه و در بازي با برمن در تركيب اصلي باشم زياد است• ما در دو هفته پاياني هم مقابل بوخوم و هامبورگ به ميدان مي رويم و من پس از ان براي حضور در اردوهاي تيم ملي به ايران مي آيم•

- پس بايد منتظر رويارويي مهدوي كيا با دو تيم سابقش در هفته هاي پاياني باشيم؟ براي خود من هم جالب است كه در دو هفته آخر بايد مقابل تيم هايي بازي كنم كه آنها را قلبا دوست دارم• ما شنبه با بوخوم بازي داريم و در هفته پاياني ميزبان هامبورگ هستيم• آن هم در شرايطي كه اين بازي براي هامبورگ بسيار مهم خواهد بود، چراكه آنها اين روزها در كورس قهرماني هستند• با اين وجود من سعي مي كنم در اين بازي بهترين عملكرد را داشته باشم•

- براي فصل بعد چه تصميمي گرفته اي؟
تاكيد مي كنم كه من فعلا به سه بازي پاياني اينتراخت و بعد هم حضور در اردوي تيم ملي و ان شاا••• صعود به جام جهاني فكر مي كنم• علاوه بر آن يكسال ديگر با اينتراخت قرارداد دارم و بعد از پايان فصل و مذاكره با مسوولان باشگاه و سرمربي تيم در اين باره تصميم خواهم گرفت•

- ولي فونكل هم يكسال ديگر با اينتراخت قرارداد دارد و در فصل جاري كمتر از مهدوي كيا استفاده كرده است؟
فعلا كه دو بازي است فونكل از من در تركيب اصلي استفاده مي كند• در سه بازي آخر هم احتمال اينكه فيكس باشم، زياد است• در مجموع من هيچ مشكلي با سرمربي تيم ندارم و درباره فصل بعد هم چند هفته ديگر همه چيز مشخص شود•

- چه موقع به تيم ملي ملحق مي شوي؟
سعي مي كنم بلافاصله بعد از بازي آخر اينتراخت به جمع ملي پوشان ملحق شوم• من علاوه بر اينكه دو هفته پيش ملاقاتي با آقاي قطبي داشتم يكي، دوبار هم تلفني وضعيتم را به ايشان گفته ام• حالا هم منتظرم ببينم برنامه هاي تيم ملي و اينتراخت چگونه پيش مي رود• شايد مستقيما از آلمان به اردوي تيم ملي در چين بروم و شايد هم در تهران به ملي پوشان ملحق شوم•

- در مجموع چه نظري درباره افشين قطبي داري• آيا او مي تواند تيم ملي را به جام جهاني ببرد؟
براي صعود به جام جهاني همه بايد يكدل و همدل باشيم• از مربي و بازيكن گرفته تا فدراسيون، رسانه ها و مردم بايد دست به دست هم دهيم و كمك حال افشين قطبي باشيم نه اينكه انتظار داشته باشيم او در ميان تمامي مشكلات و ميزان شانسي كه فعلا داريم يك تنه، تيم را به جام جهاني ببرد•

خوشبختانه آقاي قطبي سابقه فعاليت در تيم ملي را داشته و با نوع كار كردن در تيم ملي آشناست• شناخت خوبي كه ايشان از كره شمالي و كره جنوبي دارند نيز به تيم ملي كمك خواهد كرد• من اميدوارم كه قطبي موفق باشد و تيم ملي به جام جهاني برود• انتظار ي هم كه به عنوان يك ملي پوش از همه دارم اين است كه اين شرايط حساس را درك كنند و در فاصله باقيمانده تا سه بازي حساس و حياتي تيم ملي هرگونه از حاشيه پردازي براي اين و آن دست بردارند• همه وظيفه دارند به فكر تيم ملي و صعود به جام جهاني باشند و در اين راستا حركت كنند•

من هم دو هفته پيش با آقاي قطبي در فرانكفورت ديدار داشتم• خوشبختانه آن روز مقابل بورسيا دورتموند فيكس بودم و قطبي بازي من را از نزديك ديد• در جلسه آي هم كه با هم داشتيم درباره همه چيز با ايشان صحبت كردم و احساس كردم كه او نسبت به صعود تيم ملي انگيزه واميد زيادي دارد كه همين مساله مي تواند عامل بسيار مهمي باشد•

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مهدوی کیا که واقعا نا امید کرده ما رو، هر چند هنوزم بعضی وقتا واقعا مثل موشک عمل میکنه،احتمالا امسال یا سال دیگه هم از اينتراخت بیاد بیرون و به تیم پرسپولیس بپیوندِ..

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
علي كريمي و جواد نكونام دو بازيكن ملي پوش فوتبال ايران براي انجام يك مسابقه دوستانه برابر تيم منتخب آمريكاي جنوبي به تيم فوتبال منتخب جهان دعوت شدند. به گزارش روز جمعه سايت گل، نخستين بازي سالانه ستارگان جهان ميان منتخب ستاره‌هاي آمريكاي جنوبي چهاردهم تير ماه امسال (‪ ۵‬جولاي) در لوس آنجلس برگزار خواهد شد.
اين بازي اولين مسابقه از ‪ ۹‬ديدار سالانه‌اي است كه در آن تيم منتخب ستاره هاي آمريكاي جنوبي برابر تيم منتخب ديگر قاره‌ها انجام خواهد داد.
بر اساس اين گزارش، از قاره آسيا تنها اين دو بازيكن به تيم منتخب جهان دعوت شده‌اند كه هر دو بازيكن از ايران است.
نام بازيكنان صاحب نامي كه به اين بازي دوستانه دعوت شده‌اند به شرح زير است :

* تيم منتخب آمريكاي جنوبي:
ليونل مسي، مارتين پالرمو، روبرتو آيالا ( آرژانتين)
روبرتو كارلوس، لوئيس فابيانو، ژوليو باپتيستا ( برزيل)
آلكسيس سانچس ( شيلي)
زيكو برزيلي هدايت اين تيم را برعهده خواهد داشت.

* تيم منتخب جهان
اسكار پرس، بلانكو، بورگتي( مكزيك)
ماتراتزي، پالومبو، زامبروتا، فيوره ( ايتاليا)
فيگو، سيمائو ( پرتغال)
ابراهيموويچ ( سوئد)
ريسه، لاپنيا، پرنيا (اسپانيا)
نكونام، كريمي ( ايران)

به گزارش سايت گل، هنوز اين دو بازيكن ايراني پاسخ اين دعوت را نداده اند

زندی در آستانه عقد یك قرارداد جدید

به گزارش شبكه خبر، وی كه قراردادش با تیم سقوط كرده آلكی لارناكای قبرس تمام شده، مذاكراتی را با چندین باشگاه این كشور و لیگ‌های دیگر اروپا آغاز كرده است.

طی چند هفته اخیر شایعاتی در مطبوعات محلی منتشر شده مبنی بر اینكه زندی قصد دارد به تیم قبلی خود یعنی آپولون لیماسول برود و توماس فون هیسن سرمربی آلمانی این تیم هم با توجه به زمینه‌ای كه از بازی او در بوندسلیگا و همچنین عملكرد درخشانش در فصل گذشته دارد، تمایل زیادی از خود برای امضای قرارداد با او نشان داده است.

بازیكن سابق كایزرسلاترن پیشنهاد دیگری هم از تیم A.E.P دریافت كرده اما این انتقال به نظر بعید می‌رسد چون دو طرف در مورد مبلغ قرارداد به توافق نرسیده‌اند.

زندی كه تابستان گذشته به آلكی پیوست، مسابقات این فصل را با 13 گل زده و 10 كمك به گل، به عنوان نفر سوم بهترین گلزنان جدول لیگ قبرس به پایان رساند. او در فصل جاری مدتی را هم به علت مصدومیت و محرومیت از دست داده بود.

او اخیرا توسط افشین قطبی سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران دوباره به این تیم برای مسابقات آتی مقدماتی جام جهانی 2010 دعوت شده است.

Last edited by a moderator:

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
علي كريمي و جواد نكونام دو بازيكن ملي پوش فوتبال ايران براي انجام يك مسابقه دوستانه برابر تيم منتخب آمريكاي جنوبي به تيم فوتبال منتخب جهان دعوت شدند. به گزارش روز جمعه سايت گل، نخستين بازي سالانه ستارگان جهان ميان منتخب ستاره‌هاي آمريكاي جنوبي چهاردهم تير ماه امسال (‪ ۵‬جولاي) در لوس آنجلس برگزار خواهد شد.
اين بازي اولين مسابقه از ‪ ۹‬ديدار سالانه‌اي است كه در آن تيم منتخب ستاره هاي آمريكاي جنوبي برابر تيم منتخب ديگر قاره‌ها انجام خواهد داد.
بر اساس اين گزارش، از قاره آسيا تنها اين دو بازيكن به تيم منتخب جهان دعوت شده‌اند كه هر دو بازيكن از ايران است.
نام بازيكنان صاحب نامي كه به اين بازي دوستانه دعوت شده‌اند به شرح زير است :

* تيم منتخب آمريكاي جنوبي:
ليونل مسي، مارتين پالرمو، روبرتو آيالا ( آرژانتين)
روبرتو كارلوس، لوئيس فابيانو، ژوليو باپتيستا ( برزيل)
آلكسيس سانچس ( شيلي)
زيكو برزيلي هدايت اين تيم را برعهده خواهد داشت.

* تيم منتخب جهان
اسكار پرس، بلانكو، بورگتي( مكزيك)
ماتراتزي، پالومبو، زامبروتا، فيوره ( ايتاليا)
فيگو، سيمائو ( پرتغال)
ابراهيموويچ ( سوئد)
ريسه، لاپنيا، پرنيا (اسپانيا)
نكونام، كريمي ( ايران)

به گزارش سايت گل، هنوز اين دو بازيكن ايراني پاسخ اين دعوت را نداده اند

این خبرم در نوع خودش خیلی جالبه.
نکونام که واقعا حقش بود.به نظرم تنها لزیونریه که بی سروصداهای معمول بقیه لزیونرهایی که میرن اروپا,رفته اونجا و داره پیشرفت میکنه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بعد از مدتها خبرهای خوبی از لژیونرهای آلمانیمون به گوش میرسه. دیشب تیم بوخوم با 2 گل تیم اینتراخت فرانکفورت رو شکست داد که زننده گل اول این تیم وحید هاشمیان بود. ضمن اینکه بعد از مدتها مهدوی کیا هم برای تیم اینتراخت 90 دقیقه بازی کرد و این میتونه خبر خوبی برای تیم ملی ایران باشه.
دیشب اوساسونا هم با سویا تیم سوم جدول به نتیجه مساوی 0-0 رسید . در این بازی نکو 90 دقیقه و شجاعی 88 دقیقه در ترکیب اوساسونا بازی کردند.
شاد و پیروز باشید

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی اوساسونا رو دیشب دیدم
خوب بازی کردن.
مسعود شجاعی هم خوب بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شجاعی خوب بود. یه صحنه بود خیلی خوب جلو رفت اما پاس نداد. خواست یه تنه گل بزنه

اگه پاس میداد شاید اون توپ گل میشد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بقاي اوساسونا در شب سقوط بتيس
خبرگزاري فارس: با پيروزي اوساسونا و خيخون برابر حريفان، تيم بتيس به دسته دوم سقوط كرد.

A0687357.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، اگر رئال بتيس برابر رئال وايادوليد تن به تساوي نمي داد و تيمي مثل ختافه به نتيجه مطلوب نمي‌رسيد، پيروزي اوساسونا برابر رئال مادريد به فرياد اين تيم نمي رسيد و مردان كاماچو به خاطر قانون بازي رو در رو و با توجه به پيروزي همزمان خيخون برابر ركرتيوو سقوط مي كردند اما رئال بتيس نماينده دوم ايالت آندولوس قرباني دو پيروزي ارزشمند اوساسونا و خيخون شد. هواداران خشمگين اين تيم كه ناداوري در بازي تيمشان برابر وايادوليد را بهانه كرده بودند تا ساعت ها بعد از اتمام بازي در خيابان هاي بتيس دست به شورش محلي زده و خسارت هاي زيادي را به اماكن عمومي وارد ساختند.
در نقطه مقابل اشك مردم بتيس مي شد به شادي مردم پامپلونا اشاره كرد كه تيمشان را در لاليگا مي ديدند و براي سال آينده اميدوار بودند.
ديشب اوساسونا در حالي كه نكونام را 90 و شجاعي را 79 دقيقه در تركيب خود مي ديد با نتيجه 2 بر يك از سد رئال مادريد گذشت تا در لاليگا ماندني شود.
به اين ترتيب تيم هاي بارسلونا، رئال مادريد، سويا و اتلتيكو مادريد از لاليگا راهي ليگ قهرمانان اروپا شدند و دو تيم ويارئال و والنسيا راهي جام يوفا شدند كه البته از سال آينده تحت نام "ليگ اروپا " برگزار مي شود.
سه تيم رئال بتيس، نومانسيا و ركرتيوو اوئلوا نيز از لاليگا سقوط كرده و جاي خود را به سه تيم صعود كرده خه‌رس، تنه‌ريف و رئال ساراگوسا دادند.
نتايج بازي هاي شب گذشته:

اسپانيول 3 - مالاگا صفر
گل ها: تامودو (7) و (45) و (پنالتي 57)

نومانسيا صفر - سويا 2
گل ها: آرمنتروس (88) و مورنو (گل به خودي 90)

اوساسونا 2 - رئال مادريد يك
گل ها: پلاسيل (15) و خوانفران (60) براي اوساسونا و هيگواين (11) براي رئال مادريد

راسينگ سانتاندر يك - ختافه يك
گل ها: مورال (33) براي راسينگ سانتاندر و خرانه‌رو (38) براي ختافه

رئال بتيس يك - رئال وايادوليد يك
گل ها: اوليويه را (49) براي بتيس و آخيره (44) براي وايادوليد

اسپورتينگ خيخون 2 - ركرتيوو اوئلوا يك
گل ها: بارال (58) و موران (67) براي خيخون و مارتين (23) براي ركرتيوو اوئلوا

جدول بازي ها:
1- بارسلونا 87 امتياز
2- رئال مادريد 78 امتياز
3- سويا 67 امتياز
4- اتلتيكو مادريد 67 امتياز
5- ويارئال 65 امتياز
6- والنسيا 62 امتياز
7- دپورتيوو لاكرونيا 58 امتياز
8- مالاگا 55 امتياز
9- رئال مايوركا 51 امتياز
10- اسپانيول 47 امتياز
11- آلمريا 46 امتياز
12- راسينگ سانتاندر 46 امتياز
13- اتلتيك بيلبائو 44 امتياز
14- اسپورتينگ خيخون 43 امتياز
15- اوساسونا 43 امتياز
16- رئال وايادوليد 43 امتياز
17- ختافه 42 امتياز
18- رئال بتيس 42 امتياز
19- نومانسيا 35 امتياز
20- ركرتيوو اوئلوا 33 امتياز

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
جواد نكونام در گفت‌وگو با ايسنا:
پيشنهادهايي دارم اما دوست دارم در اوساسونا بمانم
براي شكست كره‌ي شمالي به معجزه نياز نيست

95.jpg

بازيكن ايراني تيم فوتبال اوساسونا گفت: تا زماني كه پيشنهاد جدي نشده درباره هيچ كدام از آنها صحبت نمي‌كنم.

جواد نكونام در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: يك سال ديگر با اوساسونا قرارداد دارم و دوست دارم در اين باشگاه بمانم. من هم از باشگاه خاطرات خوبي دارم و هم از مردم پامپلونا، بنابراين طبيعي است كه به ماندن در اينجا علاقه داشته باشم.

وي درباره پيشنهاداتي كه مطرح شده است، گفت: پيشنهاداتي هست و ارايه شده اما، تا وقتي جدي نشده درباره‌اش حرفي نمي‌زنم. تنها به يك شرط از اوساسونا مي‌روم و آن هم اين است كه پيشنهاد بزرگي دريافت كنم.

نكونام درباره باقي ماندن اوساسونا در لاليگا گفت: يكي از مشكلاتي كه ما در اين فصل داشتيم و باعث شد كه در پايين جدول براي ماندن تلاش كنيم، اين بود كه بازيكنان جديد زيادي به تيم اضافه شدند و براي هماهنگ شدن اين بازيكنان به زمان بيشتري نياز داشتيم. همان طور كه نتايج تيم ثابت كرد در نيم فصل دوم و با هماهنگ شدن بازيكنان تيم شرايط بهتري را بدست آورد و توانستيم در لاليگا بمانيم.

وي افزود: يكي ديگر از مشكلات ما نداشتن يك گلزن بود. مي‌توانم به جرات بگويم در بيشتر بازي‌هاي اين فصل ما در جريان بازي برتر از حريفان بوديم اما، گلزن نداشتيم به همين دليل بيشتر فشار روي هافبك‌هاي تيم بود. با اين حال ما مصمم بوديم كه تيم را در ليگ برتر نگه داريم و خوشبختانه همين اتفاق هم افتاد.

نكونام با اشاره به وضعيت اوساسونا در فصل جديد گفت: اطمينان دارم در فصل آينده شرايط بهتري در اوساسونا به وجود خواهد آمد و ديگر اين طور نخواهد بود كه براي ماندن تلاش كنيم. باشگاه مي‌خواهد بازيكنان جديدي را به تيم اضافه كند و با هماهنگي بيشتر فصل بهتري خواهيم داشت.

وي درباره عملكرد خود در لاليگا گفت: نمي‌توانم درباره خودم نظر بدهم اما، به هر حال كاري كه ازمن خواسته بودند را انجام دادم و خوشحالم كه توانستم در اين فصل 9 گل براي اوساسونا به ثمر برسانم. گرچه فصلي كه گذشت براي اوساسونا شرايط خوبي نداشت اما، براي من فصل خوبي بود.

وي در ادامه گفت‌وگو با ايسنا با بيان اينكه بازي ايران و چين را به دليل همزماني سفرش به ايران با اين بازي نديده‌ است، گفت: بازي با چين را نديدم اما، بايد به اين درك برسيم كه كره شمالي آخرين شانس ماست. اگر به نتيجه دلخواه در اين بازي نرسيم بايد چهار سال حسرت اين روزها را بخوريم.

نكونام افزود: غير از برد در اين بازي نبايد به نتيجه ديگري فكر كنيم. بازيكنان هم بايد به اين حس مسووليت برسند كه براي سرنوشت فوتبال ايران تلاش كنند. من خودم افسوس مي‌خورم كه نمي‌توانم در بازي مقابل كره شمالي حضور داشته باشم اما، مطمئن هستم كه تيم ملي مي‌تواند مقابل كره شمالي به پيروزي برسد.

وي ادامه داد: كره شمالي تيم خوبي است و بازي كردن با اين تيم سخت است اما، سطح فوتبال آنها پايين‌تر از فوتبال ايران است و براي بردن آنها به معجزه نيازي نيست.

نكونام در پايان گفت: حضور در جام جهاني مي‌تواند تحول بزرگي را در فوتبال ايران ايجاد كند. در جام جهاني 2006 با وجود كسب نشدن نتايج دلخواه امااين حضور تاثيرات زيادي را روي فوتبال ايران گذاشت و حالا هم مهم است كه ما به جام جهاني صعود كنيم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
«جواد نكونام» در يك قدمي ويارئال
او گران‌ترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران خواهد ‌شد

جواد نكونام بازيكن ايراني اوساسونا به احتمال فراوان هفته‌ي آينده با تيم ويارئال قرارداد امضا مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جواد نكونام هافبك تواناي تيم اوساسونا كه در مدت زمان حضورش در اين تيم به يكي از محبوب‌ترين بازيكن ايالت پمپلونا تبديل شده بود و با گل‌هاي به يادماندني‌اش نقش موثري در نتايج دو فصل پيش اوساسونا در جام يوفا و لاليگا ايفا كرده بود، پس از دريافت پيشنهادهاي متعدد از سوي باشگاه‌هاي اسپانيايي به احتمال فراوان هفته‌ي آينده با امضاي قراردادي به تيم ويارئال خواهد پيوست.

ويارئال در قبال جذب نكونام پنج ميليون يورو به باشگاه اوساسونا خواهد پرداخت و همچنين بابت اين انتقال حدود سه ميليون يورو به نكونام خواهد رسيد. با اين مبلغ، جواد نكونام گران‌ترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران خواهد شد كه با هشت ميليون يورو از تيمي به تيم ديگر پيوسته است.

مدير برنامه‌هاي نكونام در حال انجام آخرين مذاكرات با باشگاه ويارئال است و در صورتي كه توافق نهايي حاصل شود، نكونام براي انعقاد قرارداد هفته‌ي آينده به اسپانيا سفر خواهد كرد.

ويارئال يكي از تيم هاي ريشه‌دار و قديمي اسپانياست كه سال آينده در رقابت‌هاي ليگ اروپا (جام يوفا) حضور خواهد داشت.

اين تيم فصل گذشته پس از تيم‌هاي بارسلونا، رئال مادريد، سويا و اتلتيكو مادريد در رده پنجم جدول رده‌بندي رقابت‌هاي لاليگا قرار گرفت و توانست مجوز حضور در ليگ اروپا را كسب كند.

در تيم ويارئال بازيكنان نامداري همچون روبرت پيرس، كيكو، كاپدويا، پاسكال سيگان و ماركوس سه‌نا حضور دارند.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
853886828222612.jpg

سرمربي تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت در گفتگو با مدير اين باشگاه اعلام کرد که ديگر به هافبک ايراني خود براي فصل آينده احتياجي ندارد.

ميشائيل اسكيبه" سرمربي اينتراخت فرانكفورت در جلسه اي با مدير تيم اعلام كرده كه براي فصل آينده نيازي به مهدي مهدوي كيا ندارد و اين خبر در حالي که کاپيتان تيم ملي کشورمان تنها ۵ روز از حضورش در شهر فرانکفورت مي گذشت،به وي گفته شد.

مهدوي کيا با سابقه ۱۰ سال بازي در بوندسليگا و تجربه حضور در تيمهايي مثل بوخوم و هامبورگ، يكسال ديگر با اينتراخت قرارداد دارد و اگر مسئولان اين تيم آلماني او را حفظ نكنند،بايد غرامت سنگيني به وي پرداخت كنند.

به هر حال كاپيتان تيم ملي ايران علاقه دارد براي ادامه فعاليت حرفه اي در اروپا يك تيم تازه پيدا كند و سپس براي هميشه فوتبال را كنار بگذارد. مهدوي کيا به عنوان آقاي پاس بوندسليگا در سال ۲۰۰۳ و فوتباليستي سريع و خوش اخلاق است كه امروز مثل همه بزرگان فوتبال جهان به واپسين روزهاي حضور در مستطيل سبز نزديك شده است.

منبع : برنا

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
معدنچي در كمپ آرسنال، مبعلي در آلمان و كاظميان در اتريش

بازيكنان ايراني شاغل در ليگ امارات از دو هفته ديگر در تمرينات تيم هاي باشگاهي شركت خواهند كرد.

تمرينات تيم هاي اماراتي از دو هفته ديگر آغاز مي شود و بازيكنان ايراني بعد از چند روز تمرين در اين كشور براي حضور در اردوي آماده سازي همراه تيم باشگاهي خود عازم اروپا مي شوند·

به گفته محمد زماني مدير برنامه‌هاي بازيكنان ايراني شاغل در امارات تيم الامارات كه با مازيار زارع قرارداد دو ساله امضاء كرده است زير نظر مربي تونسي‌اش اردويي سه هفته‌اي در آلمان بر پا خواهد كرد.

تيم الاهلي امارات كه مهرزاد معدنچي را با قراردادي يكساله به ارزش يك ميليون يورو به خدمت گرفته است ابتدا اردويي يك هفته‌اي در اتريش برپا خواهد كرد و پس از آن به مدت دو هفته در كمپ باشگاه آرسنال انگليس اردوي آماده سازي خود را برپا خواهد كرد·

تيم عجمان امارات نيز با جواد كاظميان در اتريش اردو خواهد زد و ايمان مبعلي نيز همراه با النصر امارات در اردوي آلمان حاضر خواهد شد.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
سايت گل: هليکوپتر ايراني ديگر در عرصه ملی پرواز نمی کند

سايت گل به دنبال خداحافظي "وحيد هاشميان" از تيم ملي فوتبال ايران نوشت: مهاجم تيم بوخوم آلمان که بعد از جام جهاني گذشته گهگاهي در ترکيب اصلي تيم ايران قرار گرفته بود، با فوتبال ملي خداحافظي کرد.
ایرنا: سايت گل به دنبال خداحافظي "وحيد هاشميان" از تيم ملي فوتبال ايران نوشت: مهاجم تيم بوخوم آلمان که بعد از جام جهاني گذشته گهگاهي در ترکيب اصلي تيم ايران قرار گرفته بود، با فوتبال ملي خداحافظي کرد.

هاشميان با اين کار پا جاي پاي "علي کريمي" و "مهدي مهدوي کيا" گذاشت.

اين بازيکن که چند روزي با تولد 34 سالگي‌اش فاصله داشت 50 بازي و 13 گل ملي در کارنامه دارد اما اميدوار است در آينده بتواند در نقش متفاوتي با تيم ملي همکاري کند.

هاشميان در اين باره در وب سايت شخصي خود نوشته است: نتوانستم به عنوان بازيکن با تيم ملي ايران به جام جهاني بروم اما اميدوارم به عنوان مربي اين کار را انجام بدهم. ايران پتانسيل خوبي دارد اما به خاطر تغيير مدام مربيان، شانس صعود به جام جهاني را از دست داد. من و ديگر بازيکنان مي‌خواستيم به تيم براي صعود به جام جهاني کمک کنيم اما متاسفانه نتوانستيم.

وي افزود: خواستم با خداحافظي از فوتبال ملي، راه را براي بازيکنان جوان باز کنم تا به تيم براي کسب نتايج خوب در مسابقات آينده کمک کنند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تست دادن در استيل آذين، خنده‌دار است

- امیر شاپورزاده پس از چند سال بازي در آلمان، در سن 26 سالگی برای اولین بار قصد دارد فوتبال ایران را تجربه كند.
  • استیل‌آذین شما را می‌خواهد؟
من همیشه گفته‌ام دوست دارم در ایران بازی کنم ولی این فکری است که برای آینده کرده‌ام. الان شرایط جوری است که می‌توانم در اروپا ادامه بدهم.
26 ساله هستم و چند فصل دیگر می‌توانم در آلمان یا کشورهای دیگر بازی کنم.

• یعنی در حال حاضر نمی‌خواهید به ایران بیایید؟
مرزبان با من تماس گرفت. نمی‌دانم ایشان در تیم چه پستی دارد. ولی حرف زدیم و به من پیشنهادی دادند ولی خیلی جالب نبود و قبول نکردم.

• پیشنهاد مالی‌شان خوب نبود؟
بله، به من گفتند 140 هزار یورو برای یک فصل که جالب نیست. در آلمان پول بیشتری می‌گیرم و ارزش ندارد با این رقم به ایران بیایم. اگر قرار است اروپا را رها کنم و به ایران بیایم بايد رقم بهتري پيشنهاد بدهند. من پیشنهادم را دادم و حالا نمی‌دانم آنها قبول کنند یا نه.

• چه شرطی برای بازی در ایران دارید؟
اول این‌که دوست دارم در تیمی بازی کنم که قدرتمند و قوی باشد و خوب کار کند. این مهم‌ترین شرطم است. از نظر مالی هم باید شرایط خوبی باشد. در این حالت بدم نمی‌آید در ایران بازی کنم. اطلاعات زیادی از استیل‌آذین ندارم و باید در این زمینه بیشتر بررسی کنم. آقای مرزبان به من گفت دوست دارند یک‌ساله قرارداد امضا کنند که گفتم من فقط دو ساله می‌بندم. باید خیلی بیشتر با هم مذاکره کنیم و ببينم به توافق می‌رسیم یا نه.

• البته مدیر‌عامل این باشگاه گفته شما باید در تست فنی هم شركت كنيد.
مرزبان چیزی در این باره به من نگفت. ولی اگر قرار باشد تست بدهم هیچ‌وقت قبول نمی‌کنم. من سال‌ها در آلمان بازی کرده‌ام و سابقه حضور در بوندس‌لیگای یک را دارم. خنده‌دار است در تیمی که تازه به لیگ برتر ایران رسیده، تست فنی بدهم. من برای تیم ملی ایران هم بازی کرده‌ام. این حرف واقعا عجیب است. خنده‌دارترین چیزی است که تا به حال شنیده‌ام.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
زندي در راه اف سي سئول

خبرگزاري فوتبال ايران- يک هفته ديگر، اين مدت زماني است که مدير برنامه‌هاي فريدون زندي براي امضاي قرارداد او با تيم جديدش تعيين مي‌کند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران و به نقل از سايت گل، مذاکرات جديدي انجام شده و توافقات براي يک هفته ديگر به سر‌انجام مي‌رسد. اين‌بار نه تيم‌هاي آلماني طرف مذاکره هستند و نه تيم‌هاي اتريشي. از ايراني‌ها هم هيچکدام از پيشنهاد‌ها به مرحله توافق نکشيد تا فريدون اين‌بار پا به فوتبال کره‌جنوبي بگذارد. آيا «کي ليگ» مقصد بعدي فريدون است و اين بازيکن فصل جديد فوتبالش را در آسيا توپ مي‌زند؟ مدير برنامه‌هاي او مي‌گويد: «دقيقا 2 روز پيش بود که با زندي حرف زدم. در حال‌حاضر چند پيشنهاد خوب دارد اما خيلي از آنها را حتي من هم نشنيده‌ام و اين تنها بازي مطبوعاتي است. در‌حال‌حاضر جدي‌ترين پيشنهاد براي زندي تيم اف‌سي سئول از کره جنوبي است. آنها خواهان زندي هستند و توافقات اوليه نيز با آنها صورت گرفته است. آنچه مشخص است و من مي‌دانم اگر اتفاق خاصي نيفتد فريدون تا هفته آينده قراردادش را به امضا مي‌رساند».

فريدون زندي پس از استراحت يک هفته‌اي خود در امارات اين روزها در قبرس به سر مي‌برد. حتي اين احتمال نيز وجود دارد که او با تيم فعلي خود (آلکي) به توافق برسد. با اين حال تاکيد مدير برنامه‌هاي او روي تيم اف سي سئول است و هر سوالي که درباره پيشنهاد‌هاي داده شده به فريدون مي‌شود در آخر به کره و کي ليگ ختم مي‌شود! مدير برنامه هاي زندي شانس حضور زندي در ليگ برتر ايران را کم مي‌داند اما مي‌گويد که هر اتفاقي ممکن است بيفتد. او از پيشنهاد تيم مس کرمان که يکي از روزنامه‌هاي ورزشي روي آن مانور داده بود ابراز بي‌اطلاعي مي‌کند و حرف‌هايش را با اشاره به اين موضوع ادامه مي‌دهد: «راستش اگر قرار است پيشنهادي مطرح شود، حالت طبيعي‌اش اين است که بايد در راس کار، من به عنوان مدير برنامه‌هاي زندي در جريان قرار بگيرم. نمي‌دانم اين پيشنهاد از کجا آمده که نه تنها من، بلکه خود فريدون هم از آن بي‌خبر است. اما يک تيم تهراني به غير از پرسپوليس و دو تيم شهرستاني نيز پيشنهاد‌هايي را داده‌اند، ولي به نظر نمي‌رسد که مذاکرات با آنها به سرانجام برسد، چون فريدون فعلا خيال بازي کردن در ايران را ندارد مگر اينکه پيشنهاد تيم‌ها واقعا در حد توجه باشد. درباره پرسپوليس هم بايد بگويم که زماني آنها پيشنهاد خود را مطرح کردند ولي حالا شرايط فرق کرده. پرسپوليسي‌ها حتي نمي‌توانند بازيکنان خود را حفظ کنند و با آنها قرارداد ببندند!»

آنطور که از شواهد پيداست هفته آينده تکليف تيم جديد زندي مشخص خواهد شد. به نظر مقصد آسيا است و زندي قيد بازي کردن در اروپا را زده است.آيا فريدون نخستين ملي‌پوشي‌اي است که در ليگ کره‌جنوبي بازي مي‌کند يا اينکه شرايط خاص او را به ايران مي‌کشاند؟

بالا