سلام خدمت دوستان
خداروشکر بعد از مدتها یکی از لژیونرهای آلمانیمون برای تیمش یه کاری کرد.
پايان پيروزيهاي متوالي شالكه در "داربي روير"
هاشميان: هرليش به من گفته بود هم گل بسازم و هم گلزني كنم
وحيد هاشميان با بازي خوب خود نوار پيروزي هاي شالكه را پاره كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم ايراني بوخوم كه در ديدار شنبه شب اين تيم برابر شالكه گل نخست تيمش و همچنين سازنده گل دوم و تساوي بازي بود در پايان مسابقه گفت: هايكوهرليش پيش از تعويض به من گفت، بايد يك گل بسازم و خودم هم يك گل به ثمر برسانم. من هم اين كار را انجام دادم. بسيار خوشحالم. روي هم ر فته از اين نتيجه خوشحاليم و در حال حاضر در دوره خوبي به سر ميبريم.
سرمربي بوخوم هم در نشست خبري پايان مسابقه عنوان كرد: بديهي است كه از تقسيم امتيازهاي بازي پس از روندي كه داشت، راضي هستم. در نيمه نخست خوب كار نكرديم. بيش از اندازه برروي توپ هاي بلند كار كرديم و آنچه را كه از قبل در نظر داشتيم، اجرا نكرديم. گل زودهنگامي كه خورديم، شالكه را در موقعيت خوبي قرار داد.
هرليش ادامه داد: عملكرد داور را در اين مسابقه بسيار خوب ديدم، البته در روي گل دوم آنها خطاي "ماوراج" واضح بود. در نيمه دوم توانستيم اشتباه ها را جبران كنيم. اگرچه برابر دفاع بسيار خوب شالكه اين كار بسيار دشوار بود. تيم ما همانند بازي در هانوفر روحيه خوبي را از خود نشان داد و تا پايان مسابقه خودش را باور داشت. همين باعث شد تا سزايش را ببيند. اين امتياز همانند رسيدن به يك پيروزي است.
فليكس ماگات سرمربي شالكه نيز گفت: نميتوانم از بازي امروز راضي باشم. بازيكنان جوان اشتباه هايي را داشتند، به همين خاطر ما دو امتياز را تقديم كرديم. اين به خاطر كمبود تجربه است. اگر ما از اين اشتباه ها ياد بگيريم و در بازي بعدي بهتر بشويم، آن وقت دوباره گامي به جلو برداشتهايم.
منبع:ایسنا