• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به لژیونرها

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
فوتبالیست ملی پوش پراید سوار
دانیال داوری در برج میلاد

420219_601.jpg

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
بیت‌آشور: امیدوارم با ایران به آمریکا گل بزنم

خبرگزاری فارس: بازیکن ایرانی تیم سن‌خوزه ارس‌کوییک گفت: حتی اگر به من بگویند در درون دروازه‌ بایستم، بازی خواهم کرد و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم.

مهرداد استیوون بیت‌آشور در گفت‌وگویی با یک شبکه رادیویی فارسی زبان آمریکا اظهارداشت:من در سن خوزه رشد کردم. پدر و مادرم در ایران متولد شد‌ه‌اند. با این حال به ایرانی بودنم افتخار می کنم. این فرصت بسیار خوبی است که به ایران بروم ، در جام جهانی بازی کنم و بتوانم کار خوبی ارائه دهم.

وی افزود: می خواستم برای تیم آمریکا بازی کنم. اما موقعیت سختی پیش آمد. یک عمل جراحی داشتم. به اردو این تیم رفتم اما صددرصد سالم نبودم. لذا اردو را ترک کردم که مجددا عمل جراحی کنم. مربیان این تیم به من دلداری دادند و گفتند که هر وقت بهبود یافتم با من تماس می گیرند. وقتی هم که خوب شدم، با من تماس گرفتند و اظهار خوشحالی کردند. اما آنها با بازیکنان دیگر در حال بازی کردن بودند و مرتب می بردند. من هم درک می‌کنم وقتی تیمی پیوسته برنده می شود و هماهنگ است، دیگر احتیاجی به تغییر ندارد.

این مدافع ادامه داد: در پستی که بازی می کنم، دقیقا نمی دانم در تیم ملی ایران چه بازیکنانی بازی می کنند. اما فکر می کنم یا در دفاع راست یا هافبک راست بازی خواهم کرد. به هر حال هر پستی که به من بگویند بازی کنم، بازی خواهم کرد. حتی اگر بگویند دروازه‌بان بشوم، در درون دروازه می ایستم. به طور کلی دوست دارم در جایی بازی کنم که در زمین بتوانم حمله کنم. به عنوان مدافع هم دوست ندارم بازیکنی از من رد شود. واقعا اهل رقابت هستم و دوست ندارم در یک جا در زمین ثابت بمانم.

وی در مورد تلاش‌های فرهنگی که برای شناساندن ایران در سن‌خوزه به افراد خارجی می‌کند، نیز اظهارداشت: خوشحالم و دوست دارم بتوانم این تلاش را افزایش دهم.

او همچنین عنوان کرد: غذای مورد علاقه ام لوبیا پلو است و دست پخت مادرم بهتر از پدرم است. تا به حال دو، سه مرتبه به ایران رفته ام. آخرین مرتبه که به ایران رفتم، 5 ساله بودم. حدودا 20 سال است که به کشورم نرفته‌ام و امیدوارم بتوانم فارسی را تا چند سال دیگر به خوبی صحبت کنم.

وی در مورد تعداد بازیکنان ایرانی مقیم خارج که به تیم ملی تاکنون رفته و بازی کرده‌اند، اظهار بی اطلاعی کرد اما گفت:‌فکر می کنم مورد استقبال اعضا تیم ملی قرار بگیرم و مهم‌ترین نکته در تیم ملی، نیز همین است. وقتی به نام تیم ملی وارد زمین می شویم،‌همه درقالب تیم ملی به فکر موفقیت تیم ملی هستیم. همه با هم همکاری می‌کنیم. بازی بعدی تیم ملی مقابل تایلنداست که هدف بردن آنها است.

این بازیکن مقیم سن‌خوزه ادامه داد: مادر و پدرم هر دو ایرانی هستند. هر دو از این کشور آمده‌اند و من به هر دو شان افتخار می‌کنم. همچنین افتخار می کنم برای تیم ملی ایران می توانم بازی کنم.

بیت آشور افزود: شوق زیادی دارم که می توانم به کشورم بروم و در آنجا بازی کنم. به اصلیتم افتخار می‌کنم و امیدوارم هواداران از من خوش‌شان بیایند.

او همچنین بیان کرد: اگر در جام جهانی با آمریکا روبه رو شویم، امیدوارم به این تیم گل نیز بزنم.

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
وضعیت لژیونرهای تیم ملی در فوتبال دنیا

ایسنا: در حالی که چند ماه تا آغاز جام جهانی 2014 باقی مانده است، وضعیت لژیونر‌های فوتبال ایران در این مقطع از فصل چندان مطلوب به نظر نمی‌رسد.

کارلوس کی‌روش از زمانی که هدایت تیم ملی ایران را برعهده گرفته است، توانسته پای بازیکنان ایرانی الاصل زیادی را به تیم ملی ایران باز کند. عملکرد خوب بازیکنانی مثل اشکان دژاگه و رضا قوچان ‌نژاد در انتخابی جام جهانی 2014 برزیل نشان داد که کارلوس کی‌روش در زمینه دعوت از بازیکنان ایرانی خارج از کشور اشتباه نکرده است.

کارلوس کی‌روش اخیرا برای بازی با تایلند در انتخابی جام ملت‌های آسیا، استیون بیت‌آشور که در لیگ آمریکا بازی می‌کرد را به اردوی تیم ملی ایران دعوت کرد.
حدود هشت ماه تا آغاز جام جهانی 2014 برزیل زمان باقی‌مانده است. عملکرد نه چندان خوب لژیونر‌های ایرانی باعث شده نگرانی زیادی در بین فوتبالدوستان ایرانی برای جام جهانی 2014 به وجود آید.

در گزارشی به بررسی وضعیت لژیونر‌های ایرانی در اروپا که به اردوی تیم ملی دعوت شدند می‌پردازیم.
** رضا قوچان نژاد ، پشت خط مانده
تیم :‌استاندارد لیژ
بازی‌ملی :‌ 7 بازی ملی
گل ملی‌: 5 گل ملی
وضعیت تیم در لیگ بلژیک:‌ صدرنشین لیگ
رضا قوچان‌نژاد بهترین بازیکن تیم ملی ایران در انتخبی جام جهانی 2014 بود. درخشش او در بازی برابر قطر، لبنان و کره‌جنوبی باعث شد ایران که پیش از این 3 بازی شاید شانس زیادی برای صعود مستقیم به جام جهانی نداشت، به عنوان تیم نخست راهی جام جهانی شود.

با این حال وضعیت برای این مهاجم با ارزش ایرانی در استاندارد لیژ به خوبی پیش نمی‌رود. او با استاندارد لیژ قرارداد 3 ساله دارد و به دلیل حضور این تیم در لیگ اروپا و جام حذفی و لیگ بلژیک، مسئولان باشگاه بلژیکی حاضر نشدند تا این بازیکن را در زمان نقل و انتقالات تابستانی به باشگاه دیگر واگذار کنند.

قوچان‌نژاد پس از 9 هفته از لیگ بلژیک هنوز نتوانسته برای تیمش به میدان برود. او در 3 بازی در بین نیمکت ذخیره‌ها بود و در 6 بازی در بین 18 بازیکن تیمش حضور نداشت. البته این مهاجم ایرانی توانست در جام حذفی بلژیک برای تیمش یک گل به ثمر برساند. قوچان‌نژاد در لیگ اروپا برای تیمش به میدان رفته اما این مهاجم هنوز نتوانسته در لیگ اروپا برای تیمش گلزنی کند.

استاندارد لیژ اکنون در مرحله گروهی لیگ اروپا حضور دارد و امیدوار است بتواند از گروه خود به مرحله بعد صعود کند. دی‌کامارگو، ام‌بیا و باتشوایی رقیبان قوچان‌نژاد این فصل عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دادند و تقریبا در هر دیدار برای تیم خود گلزنی کردند که باعث شده است ورود "گوچی" به تیم اصلی خیلی سخت باشد.
** اشکان دژاگه ، در بند مصدومیت

سن ‌: 27 سال
تیم: فولام
بازی ملی‌: 7 بازی ملی
گل ملی : 2 گل
وضعیت تیم در لیگ:‌ هفدهم جدول
اشکان دژاگه یکی از بهترین بازیکنان ایران در انتخابی جام جهانی بود. او در اولین بازی خود برای ایران در بازی برابر قطر موفق شد 2 گل به ثمر برساند. او فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی در فولام داشت و به هماهنگی خوبی با ساشا رایتر و دمیتار برباتوف در فولام رسیده بود اما به یکباره در بازی برابر کوئینز‌پارک رنجرز مصدوم شد تا مدت‌ها خانه‌نشین شود. دژاگه در اردوی آماده سازی تیمش در کاستاریکا به ترکیب فولام برگشت و توانست برای فولام به میدان رود اما تاکنون نتوانسته در فصل جدید لیگ برتر به میدان رود. دژاگه در تمام بازی های این فصل فولام در لیگ برتر حتی در بین بازیکنان ذخیره تیمش حضور نداشت. البته مارتین یول عجله‌ای برای بازگشت ستاره ایرانی به ترکیب تیمش ندارد و امیدوار است دژاگه به زودی بتواند خود را به سطح بقیه بازیکنان اصلی فولام برساند و بتواند به ترکیب اصلی برسد. البته دژاگه در دیدار تیمش برابر برتون آلبیون در جام اتحادیه انگلیس توانست 84 دقیقه برای فولام به میدان برود. فولام این فصل در هیچ تورنمت اروپایی حضور ندارد و این می‌تواند به نفع دژاگه باشد تا با آمادگی کامل در بازی‌های باقیمانده این فصل فولام به میدان برود تا بتواند با قدرت تیم ملی ایران را در جام جهانی برزیل همراهی کند.
** مسعود شجاعی ، بازگشت امیدوار کننده‌
تیم :‌ لاس‌پالماس
بازی‌ملی : 45 بازی ملی
گل ملی :‌ 5 گل ملی
وضعیت تیم: رده نهم در دسته 2 اسپانیا
مسعود شجاعی یکی از بهترین لژیونر ایران در این فصل بوده است. او خیلی بی سرو صدا کارش را در تیم لاس‌پالماس دنبال می کند و امیدوار است تیمش با وجود بازیکنانی نظیر والرون و آراندا بتواند به لالیگا صعود کند. شجاعی که یک فصل ناامید کننده را در اوساسونا به دلیل مصدومیت سپری کرد، مدت‌ها در اسپانیا بدون تیم بود تا حتی شایعه بازگشت او به لیگ‌های منطقه خلیج فارس به گوش برسد. در نهایت شجاعی تصمیم گرفت تا در اسپانیا بماند و فوتبالش را در لیگ دسته 2 و درتیم لاس‌پالماس ادامه دهد. شجاعی در لاس‌پالماس عملکرد خوبی داشته است و موفق شد در جام حذفی و لیگ برای تیمش گلزنی کند. او چند بار نیز برای بقیه‌هم‌تیمی هایش موقعیت گل ساخته است. طوری که رسانه‌های اسپانیایی به او لقب خاویار ایرانی دادند. لاس‌پالماس از زمانی که مسعود شجاعی را به تیم خود اضافه کرده توانسته عملکرد بسیار خوبی داشته باشد و خودش را از انتهای جدول جدا کرده و به رده نهم جدول برساند. او اکنون باید در بازی برابر تایلند در تیم ملی بازی کند و تیمش بدون او در دسته 2 اسپانیا بازی خواهد کرد. شجاعی با رفتن به لاس پالماس اکنون به بازیکن اصلی این تیم تبدیل شده است و می تواند 90 دقیقه برای تیمش به میدان رود تا مشکلی برای بازی در جام جهانی نداشته باشد. شجاعی در جلسه معارفه خود در لاس پالماس گفته بود که لاس‌پالماس را با مشورت کی‌روش انتخاب کرده و مربی پرتغالی به او گفته کیفیت تیم برای او مهم نیست بلکه مهم این است که بتوانی به طور کامل برای تیمت بازی کنی.
** دانیل داوری، دروازه‌بان لژیونر
تیم: آینتراخت براونشوایگ
بازی ملی‌: -
گل ملی:-
وضعیت تیم: هفدهم جدول
دانیل داوری دروازه‌بان ایرانی براونشوایگ، پس از کنار رفتن سید مهدی رحمتی از تیم ملی ایران اکنون باید با رحمان احمدی برای مراقبت از قفس توری ایران رقابت کند. او در دیدار ایران برابر کویت روی نیمکت ذخیره‌ها نشست. داوری برای بازی با تایلند می‌تواند برای نخستین بار در ترکیب تیم ایران قرار گیرد. البته ندانستن زبان فارسی ممکن است برای داوری درد‌سر ساز شود. برای یک دروازه‌بان مهم است که با مدافعان خود ارتباط کلامی داشته باشد و داوری در صورتی که می‌خواهد در تیم ایران پیشرفت کند باید کم کم زبان فارسی یاد بگیرد. او در آینتراخت براونشوایگ با پتکویچ رقابت‌ می‌کند. براونشوایگ پس از 28 سال بوندسلیگا را تجربه می‌کند و به نطر می‌رسد در این فصل باید برای بقا بجنگد. او در این فصل در چهار دیدار برای بوروسیا دورتموند، فرانکفورت، هامبورگ و ولفسبورگ به میدان رفته و در بقیه بازی‌های تیمش نیمکت نشین بوده است.
** علیرضا جهانبخش، مهاجم آینده‌دار
تیم : نایمخن
بازی‌ملی : -
گل ملی : -
وضعیت تیم: پانزدهم جدول
علیرضا جهانبخش پدیده تازه فوتبال ایران است که از داماش گیلان خیلی بی‌سرو صدا به لیگ هلند که یکی از با‌کیفیت‌ترین لیگ های دنیاست لژیونر شد. جهانبخش با 19 سال سن می‌تواند حالا‌حالاها برای تیم ملی ایران در خط حمله به میدان برود. او آنقدر جوان با استعدادی است که رسانه‌های هلندی به او لقب "الماس ایرانی" دادند. جهانبخش در همان هفته‌های نخست برای تیمش به میدان رفت. او در همان هفته اول برای نایمخن در لیگ هلند به میدان رفت. اما ضعف تیم جهانبخش باعث شده است تا شرایط برای فیکس بازی کردن جهانبخش سخت باشد. جهانبخش در بازی برابر هارک ماسه در جام حذفی هلند توانست یکی از گل‌های تیمش را نیز به ثمر برساند. تیم او این فصل برای بقا خواهد جنگید اما مطمئنا حضور این بازیکن ایرانی در لیگ هلند بسیار با ارزش است. او می‌تواند پس از جام جهانی نیز از ستاره های تیم ملی ایران باشد. مسئولان باشگاه هلندی نیز روی این بازیکن در آینده حساب ویژه ای باز کردند و معتقدند او می‌تواند به بازیکن بزرگی در آینده تبدیل شود.
**سردار آزمون ، بهترین لژیونر ایران
تیم: روبین‌کازان
بازی‌ملی: -
گل ملی: -
وضعیت تیم: هفتم جدول
سردار آزمون، جوان با استعدادی است که به جای ماندن در لیگ ایران و بستن یک قرارداد چند صد میلیونی ترجیح داد تا با مبلغی کمتر به روبین کازان برود تا راه پیشرفت خود را در اروپا جستجو کند. عملکرد او در این چند بازی بسیار خوب بوده است. او موفق شده هم در لیگ و هم در لیگ اروپا برای تیمش گلزنی کند. او در بازی آخر قبل از آمدن به ایران علاوه بر گلزنی ، یک پنالتی هم برای تیمش گرفت. سردار آزمون این فصل در روبین کازان اغلب به عنوان بازیکن جانشین به میدان آمد. او همچنین در تیم جوانان روبین کازان نیز توانست عملکرد خوبی از خود نشان دهد. اوج درخشش سردار آزمون به لیگ اروپا برمی‌گردد که موفق شد در بازی برابر مولده گلزنی کند؛ گلی که هواداران روبین کازان در سایت رسمی باشگاه به عنوان زیباترین گل ماه برگزیدند. مصدومیت کوتاه‌مدت آزمون باعث شد تا این بازیکن چند بازی تیمش را در لیگ روسیه از دست دهد. اما این بازیکن جوان امیدوار است بتواند با ادامه درخشش خود در لیگ روسیه و لیگ اروپا یکی از نفرات کارلوس کی‌روش برای جام جهانی برزیل باشد.
** مهرداد بیت‌آشور، تازه‌وارد تمام ایرانی
تیم : سن‌خوسه
بازی‌ملی: -
گل ملی: -
وضعیت تیم: یازدهم جدول
مهرداد بیت‌آشور که در آمریکا به استیون بیت‌آشور معروف است، جدیدترین بازیکن دعوت شده کارلوس کی‌روش به تیم ملی ایران است. این مدافع 26 ساله در سن خوزه بازی می‌کند و مدافع محبوب تیمش است. قدرت فیزیکی این بازیکن بسیار بالاست که به نظر می‌رسد بتواند تاثیر خوبی در تیم ملی ایران داشته باشد. بیت آشور متولد، سن خوزه کالیفرنیاست. بر خلاف داوری، دژاگه و قوچان‌نژاد، بیت آشور پدر و مادری ایرانی دارد که پدر، مسیحی و مادر، مسلمان است. او تابعیت ایرانی – آمریکایی دارد. تیم او در رده یازدهم جدول لیگ آمریکا قرار دارد. البته پیش از این در اردوهای قبلی تیم ملی ایران نفراتی چون امید و امین نظری نیز به اردوی تیم ملی ایران دعوت شدند که به نظر می‌رسد با توجه به عملکرد نه چندان رضایت‌بخشان باعث شد تا این بازیکنان در اردوهای بعدی به تیم ملی دعوت نشوند.

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
بیت‌آشور: عاشق لوبیا پلو ام!

روزنامه گل: بامداد روز گذشته با ورود آخرین لژیونر تیم ملی استیو بیت آشور به تهران فرصتی شد با بازیکنی که به تازگی از سوی کارلوس کروش به عنوان نماینده لیگ آمریکا یا MLS به تیم ملی دعوت شده گفتگویی را در فرودگاه امام ***** (ره) انجام دهیم. گفتگویی به زبان انگلیسی هر چند که بیت آشور کهگاه در میان حرف هایش از واژه های فارسی هم استفاده می کرد تا نشان دهد با زبان سرزمین مادری بیگانه نیست.

به تهران خوش آمدید؟

- خیلی ممنون، من هم بابت این موضوع و سفر به تهران خوشحالم.

تا به حال سفری به ایران داشتی؟

- فقط یک بار در دو سالگی.

ظاهرا در آمریکا متولد شدی؟

- همینطور است.

از فوتبال ایران شناخت داری؟

- در این یکی دو سال که قرار بود بیایم، با فوتبال ایران آشنا شدم.

لیگ ایران را چطور؟

- زیاد نمی شناسم. فقط می دانم که استقلال و پرسپولیس دو تیم پرطرفدار اینجا هستند و بازی مهمی را با هم برگزار می کنند.

منظورت دربی تهران است؟

- بله، همان بازی که در آمریکا هم اکثر ایرانی ها تماشایش می کنند.

کارلوس کروش را از قبل می شناختی؟

- بله، او یکی از مربیان مطرح جهان است.

خبر داری که کروش اعلام کرده حدود یک سال است دنبال تو بوده؟

- ما یک سال پیش صحبت هایی برای حضور در تیم ملی ایران داشتیم.

پس چرا اینقدر با تاخیر به سایرین ملحق شدی؟

- برای اینکه مدارکم جور نبود.در این یک سال دنبال مدارکم مانند کارت پایان خدمت و پاسپورت ایرانی بودم تا به تیمملی بیایم.

به غیر از کارلوس کروش دیگر چه کسانی را می شناسی؟

- با دنیل گاسپر و امید نمازی که در فوتبال آمریکا کار کرده اند از قبل تماس داشتم. با نمازی چندین بار برای حضور در تیم ملی و شناخت فوتبال ایران صحبت داشتم.

آیا صحت دارد که دعوت کلینزمن برای حضور در تیم ملی آمریکا را رد کردی؟

- بله، یک بار من را دعوت کرد اما ترجیح دادم در آمریکا بازی نکنم.

ظاهرا قرار است در پست دفاع راست برای تیم ملی بازی کنی؟

- برای من فوتبال بازی کردن مهم است. من دفاع راست هستم اما توانایی این را دارم در پست هایی که کروش مشخص می کند بازی کنم.

می دانی در این پست (دفاع راست) با کدام بازیکن تیم ملی رقیب هستی؟

- نه.

خسرو حیدری، آیا او را می شناسی؟

- خیر، متاسفانه او را نمی شناسم.

در میان ملی پوشان فوتبال ایران کدام یک از آنها را می شناسی؟

- من علی دایی، مهدوی کیا، خداداد عزیزی از تیم ملی گذشته و دژآگه و قوچان «ژاد از تیم جدید را می شناسم.

حتما می دانی که گل حساس تیم ملی را گوچی در کره جنوبی زد تا به جام جهانی برویم؟

- بله، آن بازی را دیدم. خیلی هیجان انگیز بود.

ظاهرا قبل از سفر به ایران یک گفتگو درباره تیم ملی و حضورت در آن با رسانه های آمریکایی داشتی؟

- بله، یک گفتگو داشتم.

گفتگویی که در آن اشاره کردی لوبیاپلو را خیلی دوست داری؟

- خیلی دوست دارم (بیت آشور بعد از تاکید در این باره با اشاره به مادرش گفت لوبیاپلو خیلی خوب است.)

از چند سالگی فوتبال را دنبال می کنی؟

- خیلی کوچک بودم که دنبال فوتبال رفتم.

می دانی برای بازی کردن در تیم ملی باید خیلی آمده باشی؟

- من برای همین به ایران آمدم.

منظورم این است که هواداران فوتبال در ایران انتظارات زیادی از یک بازیکن دارند و باید در بهترین شرایط باشی؟

- شک نداشته باشید که با تمام قوا می جنگم، محکم بازی می کنم تا یک جای ثابت در تیم ملی پیدا کنم. گفتم که من فوتبال را خیلی دوست دارم و آمده ام که بازی کنم.

فکر می کنی تیم ملی در جام جهانی با چه تیم هایی همگروه می شود؟

- دوست دارم با تیم های قدرتمندی همگروه شویم.

مثلا چه تیم هایی؟

- تیم هایی مثل آلمان، ایتالیا و برزیل.

اما این تیم ها بهترین های جهان هستند؟

- یادتان باشد اگر می خواهید بهترین باشید باید بهترین تیم های جهان را شکست دهید.

از فوتبال آسیا به غیر از ایران شناختی درباره دیگر تیم ها هم مثل تایلند که قرار است با آنها بازی کنید، داری؟

- شناخت آنچنانی ندارم. احتمالا بازی های این تیم را در اردو می بینم اما کره جنوبی را در بازی با ایران دیدم. تیم خوبی بود.

سفری طولانی داشتی باید بروی، ممنون که به ما فرصت این گفتگو را دادی.

- من هم از شما ممنونم که با من گفتگو کردید. موفق باشید.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جهانبخش: یک گل بزنم وضعیتم روبراه می شود/ دوس دارم در بوندس لیگا بازی کنم/ امسال توپ طلا حق رونالدو است! - Goal.com

334442_heroa.jpg

سایت گل- گفته بود نايمخن در زمستان گل مي‌دهد. همينطور هم شده. نايمخن كم كم و آهسته آهسته خود را در جدول بالا مي‌كشد. تيم عليرضا جهانبخش، در چند بازي گذشته نشان داده كه علاقه‌اي به سقوط ندارد. در اين پيشرفت نايمخن، عليرضا جهانبخش هم تا حدود بسياري تاثير خود را گذاشته. او در جام حذفي درخشيد و هفته قبل هم در ليگ، 35 دقيقه بازي كرد و در همين دقايق كوتاه، عملكرد فوق‌العاده‌اي داشت. او در بازي مقابل توئنته هم به بازي آمد. بين نيمه و به جاي مهاجم هدف. ماحصل اين تغيير، دو گل بود تا نايمخن، تساوي ارزشمند مقابل توئنته را در خانه حريف تجربه كند. با عليرضا، گپ زديم. درباره نايمخن، آينده و علاقه‌اش به تيم‌هاي آلماني. او دوست دارد بعد از هلند به بوندس ليگا برود. تيمش چندان مهم نيست، براي او ليگش مهم است. تمركز خود را گذاشته روي موفقيت در نايمخن و اردي ويزه. توجهي به حواشي ندارد و اوقاتش را با فوتبال مي‌گذراند. مصاحبه با او كه همين چند هفته پيش، نخستين بازي ملي خود را انجام داد پيش رويتان است. مصاحبه‌اي متفاوت با قبلي‌ها. این مصاحبه را به نقل از ایران ورزشی بخوانید:

توئنته، تيمي شناخته شده در فوتبال هلند است. تيمي كه صدرنشين جدول بود اما شما يك تساوي ارزشمند روبروي اين تيم به دست آورديد. از بازي صحبت كن. به خصوص اينكه وقتي وارد زمين شدي و بازي دو- صفر باخته با تساوي دو- دو عوض شد...
رقابت در صدر جدول خيلي نزديك است. به اين دليل توئنته هم آمده بود تا در خانه خودي و با حمايت بيش از 40 هزار تماشاگر، برد مقابل ما و ادامه صدرنشيني را جشن بگيرد. نيمه اول، دو- صفر عقب افتاديم. بين نيمه مربي ترجيح داد كه مهاجم نوك را بيرون بكشد و مرا به زمين بفرستد. وقتي به زمين رفتم مسير بازي تغيير كرد. هجومي‌تر شديم و حمله كرديم به سمت دروازه توئنته. دو گل زديم و عملكرد قابل قبولي داشتيم. فكر مي‌كنم نيمه دوم اين بازي، بهترين بازي نايمخن تا اينجاي فصل بود كه به تساوي با صدرنشين منجر شد.

تو در اين بازي مهاجم نوك بودي؟
من در اين بازي براي نخستين بار در نايمخن، مهاجم هدف بودم و نزديكترين بازيكن به دروازه حريف.

تا حالا مهاجم نوك بازي كرده بودي؟
در نايمخن نه اما در ايران چرا. تنها بايد گل بزنم تا بازي‌ام بيشتر به چشم بيايد. از روند گلزني‌ام فاصله گرفته‌ام. يك گل كه بزنم وضعيتم خيلي ايده‌آل‌تر از قبل خواهد شد.

بعد از بازي مربي نايمخن با تو حرفي نزد؟ از عملكردت راضي بود؟
قطعا راضي بود چون من تنها تعويض هجومي تيم بودم و دو گل هم توانستيم به ثمر برسانيم. آن هم در خانه حريف و جلوي تيم صدر جدولي و آن همه هوادارش. اين تيم براي ما كه در جدول، رده‌اي پايين داريم ارزشي كمتر از يك برد نداشت. بازيكنان و كادر فني ما خيلي خوشحال بودند و باورشان نمي‌شد چنين نتيجه‌اي كسب كرده‌ايم. اين بازي يك پوئن مثبت بود براي ما. اگر هفته بعد و روبروي آژاكس هم بتوانيم موفق باشيم نتيجه گيري ما كامل مي‌شود و اعتماد به نفس بازيكنان ما بر مي‌گردد.

قبلا گفته بودي نايمخن در زمستان گل مي‌دهد. واقعا همينطور شده. چطور پيش‌بيني كردي اين قضيه را؟
گفته بودم شرايط تيم ما بهتر مي‌شود. الان بازيكنان با هم هماهنگ شده‌اند چون اكثر بچه‌ها تازه به تيم آمده‌اند براي هماهنگي نياز به زمان داشتيم كه خوشبختانه به هدفمان رسيديم. بازي هفته قبل را در خانه برديم. آن هم تيمي به نام هيرن فين را كه جزو تيم‌هاي خوب هلند محسوب مي‌شود. در جام حذفي هم خارج از خانه برديم. اينها نشان مي‌دهد شرايط ما نسبت به قبل بهتر شده. بچه‌ها آنقدر آماده‌اند كه دوست دارند در هر بازي بهترين نتيجه را بگيرند. با توجه به اينكه تيم‌هاي پايين جدول هم نتيجه مي‌گيرند بايد تلاشمان را بيشتر كنيم تا زودتر از منطقه خطر دور شويم.

چقدر اميدواريد در ليگ بمانيد؟
خيلي چون نايمخن مدتهاست كه در ليگ برتر يا همان اردي ويزه حضور دارد. به خاطر همين، اگر خودمان هم نتوانيم اين كار را انجام بدهيم هواداران نمي‌گذارند تا تيم سقوط كند. آنقدر حمايت مي‌كنند تا در نهايت بتوانيم بازي‌هايمان را ببريم و در ليگ بمانيم. نايمخن تيمي ريشه دار است و اين اميد را داريم كه حتي به جمع تيم‌هاي بالاي جدول هم برسيم.

واقعا؟
اختلاف امتيازها زياد نيست. اگر جدول را ببينيد به اين نكته مي‌رسيد كه فاصله ما با تيم‌هاي نهم و دهم جدول تنها 5 تا 6 امتياز است. يعني با 2، 3 بازي مي‌توانيم از منطقه خطر خارج شويم و به ميانه جدول برسيم.

درست است كه همبازي تو به نام تاديچ از منچستر يونايتد پيشنهاد دارد و قرار است در پنجره نقل و انتقالات زمستاني به اين تيم بزرگ برود؟
اتفاقا من هم شنيدم كه نوشته‌اند همبازي من اما تاديچ در توئنته، صدرنشين ليگ هلند بازي مي‌كند. او هافبك راست و چپ بازي مي‌كند اما چپ پا است. خوبي ليگ هلند اين است كه بازيكنان خطوط تهاجمي، جاي پيشرفت زيادي دارند چون همه تيم‌ها هجومي بازي مي‌كنند و اين بازيكنان مي‌توانند راحت‌تر از ليگ‌هاي ديگر، توانايي‌هاي خود را نشان بدهند.

از تيم شما بازيكني پيشنهاد ندارد؟
فعلا كه نه. بيشتر بچه‌هايي كه الان در تيم ما بازي مي‌كنند تازه آمده‌اند و قرارداد 3 ساله دارند. نمونه‌اش من كه قراردادم براي 3 فصل است. ضمن اينكه بازيكنان ما هيچكدام نمي‌خواهند كه از تيم جدا شوند.

تو هم چنين شرايطي داري؟ يعني فعلا قصد جدايي نداري؟
دقيقا. منتظرم شرايطم مثبت‌تر شود. نخستين سالم است كه در ليگ هلند بازي مي‌كنم و به همين خاطر، اصلا به جدايي و حضور در تيمي ديگر فكر نمي‌كنم. بايد كمي اينجا بمانم تا با شرايطي بهتر راهي ليگي ديگر شوم.

326616_herol.jpg

در هلند چه كار مي‌كني؟ تنهايي برايت سخت نيست؟
چرا ولي بايد تحمل كنم. بايد با اين شرايط كنار بيايم، چون هدفم اين است كه پيشرفت كنم و به سطح بالاي فوتبال اروپا برسم. سختي‌ها باعث مي‌شوند آينده من ساخته شود. بايد سختي‌ها را به جان بخرم تا پيشرفت كنم. وقتي به آينده‌ام فكر مي‌كنم اين سختي‌ها و دوري از خانواده به چشم نمي‌آيد. البته الان تمرين مي‌كنم و چون جام حذفي هم در كنار ليگ برگزار مي‌شود بيشتر اوقاتم با فوتبال مي‌گذرد.

بعد از هلند و پيشرفت در نايمخن، دوست داري در كدام ليگ معتبر بازي كني؟
به شخصه ليگ آلمان را بيشتر دوست دارم و بعد از آن ليگ اسپانيا. دوست دارم مقصد بعدي‌ام بوندس ليگا باشد. البته فعلا، مهم موفقيتم در نايمخن است. اول بايد خودم را اينجا اثبات كنم و در تيم ملي بمانم تا براي آينده برنامه بريزم.

گفتي ليگ آلمان. كدام تيم‌ها را دوست داري؟ حتما دورتموند و بايرن مونيخ را؟
تيم‌هاي تاپ آلمان همين دو تيم هستند. البته دوست ندارم در مورد تيم‌ها نظر بدهم اما آلمان و اسپانيا را خيلي دوست دارم و اميدوارم روزي بتوانم در اين ليگ‌ها بازي كنم.

در پست خودت- گوش چپ و راست- از كدام بازيكن مطرح در سطح جهان الگو مي‌گيري؟ اصلا دوست داري مثل كدام بازيكن بازي كني؟
دوست ندارم مثل بازيكن خاصي باشم. هدفم اين است كه از هر فوتباليست مطرح، چيزي ياد بگيرم. اين روش، مفيدتر است از اينكه بخواهم از يك نفر خاص الگو بردارم.

حالا بازي كدام بازيكن را بيشتر مي‌پسندي؟
فوتباليست خوب كه زياد است اما نوع بازي كريس رونالدو را بيشتر از بقيه دوست دارم. به نظر من حقش است كه امسال، توپ طلا را بگيرد.

پس طرفدار رئال مادريد هم هستي...
قطعا. رئال را دوست دارم و البته بازي رونالدو در تركيب اين تيم، مورد علاقه‌ام است.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اشکااااااان گل زد :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
شانس ما یه بار اومدیم فوتبال جزیره یا همون انگلیس @$@$@ رو ببینیم شبکه ورزش قطع شده : ))))

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فولام با این وضعیت سقوط میکنه!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
(تصاویر) علیرضا جهانبخش در جمع هوادارن

باشگاه نایمیخن در برنامه ای از قبل تعیین شده با هوادارن تیمش دیدار کرد.

به گزارش سرویس ورزشی فرارو، در این دیدار بازیکنان تیم نایمیخن با هوادارن خود عکس یادگاری گرفتند و به انها امضا دادند. نکته قابل توجه در این مراسم استقبال قابل توجه از علیرضا جهانبخش بازیکن جوان و ایرانی این تیم بود.

جهانبخش که به همراه سایر بازیکنان ان ای سی در این مراسم شرکت کرده بود به هواداران این تیم به ویژه خردسالان نایمیخنی امضا داد و با آنها عکس یادگاری گرفت. این در شرایطی است که نایمیخن پیراهن فصل بعد تیمش را هم رونمایی کرد که شماره 16 ای که نام علیرضا روی آن حک شده توجه خیلی ها را به خود جلب کرد.

98612_461.jpg

98628_615.jpg

98614_126.jpg

98615_694.jpg

98618_607.jpg

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
وقتی دانیل داوری پاپا نوئل می شود!

دروازه‌بان ایرانی اینتراخت برانشوایگ و هم‌تیمی‌هایش به استقبال سال نو میلادی رفتند.

دانیل داوری و هم‌تیمش‌هایش در فاصله 6 روز مانده تا شروع سال 2014 آن را به هواداران تبریک گفتند.

دروازه‌بان ایرانی و هم‌تیمی‌هایش در «بنری» که در صفحه نخست سایت باشگاه اینتراخت قرار گرفت، هر یک با در دست داشتن هدیه‌ای، خواهان سالی خوش و خوب برای دوستداران تیم سنتی بوندس لیگا شدند.

1ttshyqiqc4d1kljvjco.jpg

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
قوچان نژاد با قراردادی 2 ساله به چارلتون پیوست

364412_heroa.jpg

طرفداران چارلتون امیدوارند که با خرید گوچی بتوانند تیمشان را از انتهای جدول نجات دهند

سایت گل- رضا قوچان نژاد مهاجم تیم ملی کشورمان با قراردادی 2 ساله به تیم چارلتون انگلیس پیوست. گوچی که در نیم فصل ابتدایی در تیم استاندار لیژ به یک سکو نشین تبدیل شده بود حالا به این تیم نامدار انگلیسی میپیوندد.
البته چارلتون وضعیت خوبی در لیگ دسته یک انگلستان ندارد و در میان 24 تیم ، در رتبه ی نازل 22 ام قرار دارد. طرفداران چارلتون امیدوارند که با خرید گوچی بتوانند تیمشان را از انتهای جدول نجات دهند.

Captive

لایک‌ها
16,664
چه گل بزنی شده این اشکان دژاگه !!!

امیدوارم یکی هم واسه آرژانتین که نه ولی نیجریه و بوسنی کنار گذاشته باشه :دی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این هفته هم دژاگه و هم سردار آزمون گلزنی کردن البته هر دو شون تیم هاشون شکست خورد!!

یه نکته جالب!
قرار بود بعد از گلزنی سردار آزمون جمله ی روی پیراهنش رو نشون بده( در مورد آزادی سربازهایی که توسط جیش العدل گروگان گرفته شدن) که به دلیل اشتباه نگارشی، امروز با وجود این که گل زد نشون نداد!!
1902957_229367963930513_946171518_n-jpg.562804

یه ایرانی بعد عمری میخواست یه حرکت بزنه اونم که اینجوری شد!! خخخخ

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
عکس دروازه بان تیم ملی با دو دختر جوان دردسر ساز شد!

مهاجم باتجربه پرسپولیس در حرکتی جالب با برخی ملی پوشان تماس گرفت و خواست تا هرچه زودتر این عکس را از روی صفحاتشان بردارند.

عکس منشوری دانیال داوری در صفحه منسوب به وی باعث نگرانی اکثر ملی‌پوشان شده است. مدت‌ها پیش در این صفحه یک عکس منشوری از او گذاشته شد که باعث سرو صدای فراوانی در میان اهالی فوتبال شد.

gvaemoygtgcvop9omnk.jpg

حتی بعضی‌ها این عکس جنجالی را روی صفحات اینستاگرام و تانگویشان گذاشتند تا برخی از ملی‌پوشان پیگیر این قضیه شوند. یکی از ملی‌پوشان که با دیدن این عکس منشوری حسابی دلشوره گرفت محمدرضا خلعتبری بود.

مهاجم باتجربه پرسپولیس در حرکتی جالب به محض اینکه متوجه شد تعدادی از دوستانش در ایران عکس منشوری داوری را روی صفحات مجازی موبایل‌هایشان گذاشتند با آنها تماس گرفت و خواست تا هرچه زودتر این عکس را از روی صفحاتشان بردارند.

خلعتبری به کسانی که تماس گرفته بودند، گفت: «دانیال گناه دارد! او آلمانی است و به هیچ عنوان نمی‌داند فوتبال ایران با چنین عکس‌های منشوری به شدت برخورد می‌کند. این عکس را بردارید. می‌خواهید این بنده خدا هم از حضور در فوتبال ایران محروم شود؟»

خلعتبری قصد دارد به محض اینکه در اردوهای بعدی داوری را دید در این خصوص با سنگربان تیم‌ملی صحبت کند.

فرانشر

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب سردار آزمون هم در راستای پسرفت لژیونر ها! سه ماهه رفت به تیم آخر جدول لیگ روسیه!!!!
فقط به خاطر اینکه مربی قبلیش توی روبین کازان اونجاست!!!
بازیکنی که میگفت از آرسنال پیشنهاد دارم ولی نمیرم که بتونم ثابت بازی کنم!!!!!:general304::general304:

بالا