• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به لژیونرها

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
تغییر تابعیت شرط خرید شجاعی!

ایسنا نوشت:

یک روزنامه‌ اسپانیایی با اعلام این که احتمال پیوستن مسعود شجاعی به رئال وایادولید ضعیف است، نوشت، این بازیکن ایرانی تنها در صورت تغییر تابعیت خود می‌تواند به این تیم بپیوندد.

مسعود شجاعی که در چند فصل گذشته در اوساسونا حضور داشته، این فصل در این تیم حضور نخواهد داشت و اکنون بازیکن آزاد محسوب می‌شود.رئال وایادولید که گفته می‌شد، مقصد آینده مسعود شجاعی در اسپانیا باشد،

در چند روز گذشته چند بازیکن خارجی از جمله یک مهاجم آنگولایی را به خدمت گرفته است تا سهمیه بازیکنان خارجی این تیم به اتمام برسد. به نوشته این روزنامه‌ اکنون مسعود شجاعی شانس کمی برای پیوستن به رئال وایادولید دارد و تنها در صورتی که تابعیت خود را عوض کند، می‌تواند به تیم رئال وایادولید بپیوندد.رئال وایادولید اکنون هشت بازیکن خارجی در تیم خود دارد که چند بازیکن آنها پاسپورت اسپانیایی دارند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گزارش ویژه: مسعود شجاعی، خانه به دوشی در لالیگا - Goal.com

سایت گل- در حالی که تا پایان مهلت نقل و انتقالات در لالیگا زمان زیادی باقی نمانده، ملی‌پوش ایرانی و بازیکن سابق اوساسونا همچنان بلاتکلیف مانده و تیم آینده او مشخص نیست. در فصل منتهی به جام جهانی مسعود شجاعی که جدایی‌اش از اوساسونا قطعی شده اگر تا پایان مهلت نقل و انتقالات نتواند با یک باشگاه اسپانیایی به توافق برسد، در ادامه راه کار سختی برای ادامه فعالیت در لالیگا خواهد داشت و اگر در تیمی بازی نکند، احتمال از دست دادن تیم ملی را دارد.

فصل نقل و انتقالات لیگ اسپانیا از اول جولای 2013 شروع شده و تا 31 آگوست (20 روز دیگر) ادامه دارد. با اینکه مسعود شجاعی به عنوان بازیکن آزاد می تواند در طول فصل با یک باشگاه دیگر قرارداد ببندد اما فعلا هیچ تیمی خواهان این ملی‌پوش ایرانی نیست. تا این لحظه باشگاه وایادولید اسپانیا تنها گزینه شجاعی برای بازی در لالیگا است اما در ترکیب وایادولید، دو بازیکن کلمبیایی، یک آنگولایی، یک مراکشی و یک بازیکن از دومنیکن حضور دارند. به این ترتیب شجاعی برای بازی در این تیم یا باید پاسپورتش را عوض کند یا اینکه امیدوار باشد این باشگاه با یکی از بازیکنان خارجی‌اش قطع همکاری کند تا جا برای او باز شود

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مسعود شجاعی به دپورتیوو آلاوس پیوست

خبرگزاری تسنیم: یک روزنامه اسپانیایی خبر داد مسعود شجاعی فصل آینده برای تیم دسته دومی دپورتیوو آلاوس بازی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه اسپانیایی «Diario de Navarra» چاپ پامپلونا از پیوستن مشعود شجاعی به تیم دپورتیوو آلاوس خبر داد. مسعود شجاعی، هافبک تیم ملی فوتبال ایران که در سال 2008 به اوساسونا پیوست قراردادش با این تیم در پایان فصل تابستان به اتمام خواهد رسید ولی باشگاه اوساسونا حاضر به تمدید قرارداد این بازیکن 29 ساله نشد.

به گزارش این روزنامه اسپانیایی شجاعی که حالا یک بازیکن آزاد است و جدایی‌اش از اوساسونا تائید شده به همراه فرناندو ماکدو (نانو) دیگر بازیکن اوساسونا به تیم دپورتیوو آلاوس در دسته دوم اسپانیا پیوست.

شجاعی در 5 سالی که در اوساسونا حضور داشت 101 بازی برای این تیم انجام داد و برای سرخپوشان پامپلونا 8 گل به ثمر رساند.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
مسعود شجاعی به دپورتیوو آلاوس پیوست

خبرگزاری تسنیم: یک روزنامه اسپانیایی خبر داد مسعود شجاعی فصل آینده برای تیم دسته دومی دپورتیوو آلاوس بازی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه اسپانیایی «Diario de Navarra» چاپ پامپلونا از پیوستن مشعود شجاعی به تیم دپورتیوو آلاوس خبر داد. مسعود شجاعی، هافبک تیم ملی فوتبال ایران که در سال 2008 به اوساسونا پیوست قراردادش با این تیم در پایان فصل تابستان به اتمام خواهد رسید ولی باشگاه اوساسونا حاضر به تمدید قرارداد این بازیکن 29 ساله نشد.

به گزارش این روزنامه اسپانیایی شجاعی که حالا یک بازیکن آزاد است و جدایی‌اش از اوساسونا تائید شده به همراه فرناندو ماکدو (نانو) دیگر بازیکن اوساسونا به تیم دپورتیوو آلاوس در دسته دوم اسپانیا پیوست.

شجاعی در 5 سالی که در اوساسونا حضور داشت 101 بازی برای این تیم انجام داد و برای سرخپوشان پامپلونا 8 گل به ثمر رساند.

همین الان بی بی سی تکذیب کرد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رسانه‌های آلمانی گزارش کردند قوچان‌نژاد گزینه احتمالی دوسلدورف به صورت قرضی/ قیمت احتمالی 1.2 میلیون یورو

به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه بیلد در شماره امروز خود به مشکل حاد خط حمله و گلزنی دوسلدورفی‌ها اشاره کرده مبنی بر این که مهاجمین کنونی تیم گلزنی نمی‌کنند.

روزنامه پرتیراژ در ادامه عنوان کرده رضا قوچان‌نژاد جدی‌ترین گزینه برای رفع کمبود تیم آلمانی است.

این نشریه نوشته است: این نامزد جدی ظاهرا رضا‌قوچان‌نژاد است که رگه‌های ایرانی و هلندی دارد. بازیکن 25 ساله استاندارد لیژ که در تیم بلژیکی مهاجم شماره 4 است، احتمال دارد به صورت قرضی به دوسلدورف بیاید. ارزش وی اکنون در بازار نقل و انتقالات بر 1.2 میلیون یورو تخمین زده می شود و در کشورش«ایران» پس از گل پیروزی بخش به کره‌جنوبی در راه جام جهانی، بدل به اسطوره و پهلوان شده است زیرا با گل او بود که ایران به جام جهانی 2014 راه یافت.

13911025000193_PhotoL.jpg

این نشریه افزود: قوچان‌نژاد در مجموع 107 بازی در لیگ برای سن‌ترویدن بلژیک و کامبور هلند در 107 بازی 47 گل زد. او در ایران متولد شد اما به عنوان یک کودک به هلند مهاجرت کرد. در این کشور او ابتدا پیراهن تیم ملی زیر 19 ساله‌های هلند را پوشید تا اینکه تصمیم گرفت برای بزرگسالان ایران به میدان رود.

همچنین سایت فوتبال آلمان نیز خبر جذب احتمالی «گوچی» را منتشر کرد.

این پایگاه اینترنتی نوشت دوسلدورفی‌ها درازای 750 هزار یورو «اروین هوفر» را از تیم ناپولی ایتالیا جذب می‌کنند و احتمالا قوچان‌نژاد را برای تقویت خط حمله خود استخدام خواهند کرد.

این سایت نیز عنوان کرد جذب احتمالی مهاجم ایرانی احتمالا قرضی خواهد بود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سردار آزمون دو گل زد، اسپارتاک مسکو شکست خورد - Goal.comچ

سایت گل- بر خلاف علیرضا حقیقی که طی 19 ماه حضورش در تیم روبین‌کازان هرگز موفق نشد فرصتی برای ابراز وجود پیدا کند، دیگر ایرانی حاضر در این باشگاه روزهای خوبی را می‌گذراند و به نظر می‌رسد روزهای بهتری هم در پیش خواهد داشت.

289216_heroa.jpg

سردار آزمون در ترکیب تیم جوانان روبین‌کازان مقابل حریف اسم‌ورسم‌داری به نام اسپارتاک مسکو قرار گرفت و در پیروزی مقابل این حریف دو گل از سه گل تیمش را به ثمر رساند. آزمون در ديدار تيم‌هاي جوانان روبين کازان و اسپارتاک مسکو به ميدان رفت و توانست در دقايق 2 و 45 براي تيمش گلزني کند. این بازی را جوانان روبين‌کازان با نتیجه سه بر یک از حریف بردند.

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505

گفت‌وگوی فارس با دانیال داوری تنها نماینده ایرانی بوندس‌لیگا:
منتظر دعوت کی‌روش هستم/ هیچ‌وقت برای یک تیم ایرانی بازی نمی‌کنم

دروازه‌بان تیم فوتبال برانشوایگ گفت: از اینکه اردوی تیم ملی لغو شد ناراحتم اما منتظر دعوت کی‌روش هستم.

13920605000217_PhotoA.jpg

محمد زارعی- دانیال داوری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایطش در لیگ آلمان و حضور در تیم ملی ایران صحبت‌های زیر را انجام داد.

فارس: در سه بازی گذشته نتوانستید نتایج لازم را کسب کنید آیا از عملکرد خودت راضی هستی؟
اگر خودتان دیده باشید در هیچ کدام از این شکست‌ها تاثیر نداشتم و عملکرد من در رسانه‌ها و هفته‌نامه کیکر که یکی از معتبر‌ترین رسانه‌ها در آلمان است بازتاب خوبی داشته است. هفته‌نامه کیکر در دیدار مقابل دورتموند نمره یک و دیدار مقابل فرانکفورت نمره سه که متوسط است را داد.
فارس: آینده خود را در ادامه مسابقات چگونه می‌بینی؟
در برانشوایگ و در دیدار اول تیم توانایی خودم را نشان دادم. خدا را شکر سرمربی از عملکردم راضی بود و در رسانه‌ها از من تعریف کرده است.
فارس: مثل اینکه سرمربی تیم شما اعلام کرده بود قصد استفاده از سیستم چرخشی در پست دروازه‌بانی را دارد؟
سرمربی تیم به من و ماریان پتکوویچ قول داد که از هردویمان بازی بگیرد چرا که هر دو در یک سطح هستیم اما خدا را شکر در فرصتی که به دست آوردم عملکرد خوبی داشتم و در آینده نیز به احتمال فراوان من درون دروازه قرار خواهم گرفت.
فارس: برای حضور در تیم ملی ایران به تیم ملی می‌آیی؟
مشتاقانه منتظر هستم تا کارلوس کی‌روش دعوتم کند و در اردوهای تیم ملی شرکت کنم.
فارس: در گذشته نیز به اردوهای تیم ملی دعوت شدی اما به جز یک بار به اردو نیامدی.
آن موقع که به اردوها دعوت شدم در تیم باشگاهی خود برای صعود بوندس لیگا بازی‌های خیلی حساس و ضروری‌ای داشتیم که مربی به من نیاز داشت. دیدید که در نهایت توانستم کنار سایر همبازیان به بوندس‌لیگای یک راه پیدا کنم. به همین خاطر نمی‌توانستم در اردو حاضر شوم اما اگر برای اردوی بعدی دعوتم کنند به ایران می‌آیم چون وقت دارم و بازی باشگاهی نداریم.
فارس: با کدام یک از بازیکنان تیم ملی ایران در ارتباطی هستی؟
با جواد نکونام به عنوان کاپیتان تیم ملی و دو بازیکن دیگر در تماس هستم و فقط منتظرم کی‌روش مرا به اردوی تیم ملی دعوت کند.
فارس: در دو بازی‌ای که در اردو حضور داشتی فرصت بازی کردن پیدا نکردی؟
یک بار بود و آن هم زمانی که تیم ملی با کویت بازی داشت و در اردوی دبی حاضر شدم و سپس به کویت رفتم که من در آن دیدار نیمکت‌نشین بودم.
فارس: در چند وقت اخیر صحبتی با کارلوس کی‌روش داشتی؟
متاسفانه در این مدت صحبتی با یکدیگر نداشتیم. بعد از آسیب زانویم که نتوانستم در تیم ملی و اردوها شرکت کنم دیگر تماسی با یکدیگر نداشتیم.
13911110000225_PhotoL.jpg

فارس: اینکه برای تیم ملی بازی نکردی ناراحت نشدی؟
واقعیت این است که اگر بازی می‌کردم خیلی خوب بود. دلم می‌خواست خودم را نشان دهم اما صبر کردم و در بوندس‌لیگا توانایی‌هایم را نشان دادم. فکر می‌کنم سرمربی تیم ملی اکنون روی من حساب می‌کند.
فارس: حتما به حضور در جام جهانی 2014 فکر می‌کنی؟
یکی از بزرگترین آرزوهایم بازی در جام جهانی است نه برای خودم بلکه برای کمک به تیم ملی می‌گویم. سعی خودم را انجام می‌دهم تا تیم ملی بتواند به مرحله بعدی جام جهانی برود.
فارس: واکنش آلمانی‌ها به حضورت در تیم ملی ایران چه بود؟
واکنش آنها خیلی خوب بود. آنها می‌دانند من ایرانی هستم و به من احترام می‌گذارند. قبل از اینکه پیراهن تیم ملی را به تن کنم به من می‌گفتند دانیال ایرانی آلمانی یا دانیال آلمانی ایرانی اما آنها دانیال ایرانی می‌گویند چونکه آلمانی را برداشته‌ام. خوشحالم که ایرانی شدم و به آن افتخار می‌کنم. تمام تلاشم این است که به جوانان کشور نشان دهم که با پشتکار می‌توان ترقی کرد.
فارس: از بین دروازه‌بانان آلمانی چه کسی را الگوی خود قرار دادی؟
ینس‌ لمن همیشه الگوی من بود و هست. در خصوص واکنش‌ها و نحوه دروازه‌بانی از او الگو می‌گیرم و در تمرینات روش او را پیگیری می‌کنم.
فارس: پس ینس لمن را بزرگترین دروازه‌بان تاریخ آلمان می‌دانی؟
ینس لمن را خیلی دوست دارم و او گلر مورد علاقه من است.
فارس: رقابت با رحمان احمدی را چطور ارزیابی می‌کنی؟
هر کس در تمرینات باید توان خود را نشان دهد. اهل حرف زدن نیستم و تلاش می‌کنم توانایی‌ام را در عمل نشان دهم. در مرحله نخست دوست دارم به تیم ملی دعوت شوم و در تمرینات با او رقابت کنم. این موضوع را خیلی دوست دارم چرا که باعث پیشرفت و توانایی‌ام می‌شود.
فارس: از مهدی رحمتی شناختی داری؟
متاسفانه شناخت زیادی از رحمتی ندارم.
فارس: برخی نقل‌قول‌ها در فضای مجازی و فیس‌بوک منتشر می‌شود آیا در این موضوعات فعالیت گسترده‌ای داری؟
در فیس‌بوک فقط با خانواده و یک سری از دوستانم که خودم انتخاب کردم ارتباط دارم. البته کمپینی هم دارم که هواداران در آن پیج می‌توانند با من در تماس باشند.
13920506000203_PhotoL.jpg

فارس: گویا زبان فارسی هم بلد نیستی؟
پدرم ایرانی است اما مادرم نه. به همین خاطر نتوانستم فارسی یاد بگیرم. اما دو کلاس یادگیری زبان فارسی در آلمان که دو ترم 6 ماهه بود رفتم. این ترم را پشت سر و به نوعی کلاس اول دبستان فارسی را پشت سر گذاشتم. اکنون تنها منتظرم به ایران بیایم تا با قرار گرفتن در محیط و فضا بیشتر زبان یاد بگیرم.
فارس: در آلمان کلاسی برای یادگیری زبان فارسی وجود دارد؟
اینجا انجمن زبان است و من در آن دو ترم یادگیری زبان را پشت سر گذاشتم.
فارس: از شرایط فوتبال ایران آگاهی داری؟
اینجا شرایط به گونه‌ای نیست که راحت شبکه‌ها را بگیریم ضمن اینکه فرصت چنین کاری را هم نداریم و فقط بازی‌های بوند‌س‌‌لیگا و بین‌المللی را نگاه می‌کنم. در کنار آن تصمیم ندارم روزی برای فوتبال به ایران بیایم به همین خاطر لیگ ایران را تماشا نمی‌کنم.
فارس: تا آخر عمر بازیکنی قصد نداری در لیگ ایران شرکت داشته باشی؟
فکر نمی‌کنم هیچ وقت برای یک تیم ایرانی بازی کنم.
فارس: باخبر شدی دومین اردوی تیم ملی هم لغو شد؟
نه. این موضوع را نمی‌دانستم. حیف شد و امیدوار بودم بتوانم در این اردو شرکت کنم.
فارس: در اردوی بعد حضور پیدا می‌کنی؟
این اردو کجا خواهد بود؟
فارس: در تهران و برای مقدماتی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا.
چه خوب.
فارس: بعد از چند سال به ایران می‌آیی؟
آخرین باری که به ایران آمدم 10 _ 12 سالم بود و تقریبا می‌توان گفت که 12 _ 13 سال است که به ایران نیامده‌ام. دو بار در دوران کودکی به ایران آمدم اما متاسفانه برای پیگیری درس و فوتبال دیگر نتوانستم در ایران حاضر شوم.
فارس: الیورکان بعد از دیدار مقابل دورتموند از سرمربی برانشوایگ خواسته بود از سیستم چرخشی استفاده نکند و تو در درون دروازه باقی بمانی آیا از این اظهار‌نظر مطلع شدی؟
بله او از من حمایت کرد و خیلی خوشحال شدم عملکردم به شکلی بود که موردتوجه دروازه‌بان بزرگی مثل الیور‌کان قرار گرفت.
فارس: با کدام دروازه‌بان حاضر در لیگ آلمان دوست صمیمی هستی؟
فقط با هم‌تیمی‌های خودم دوست صمیمی هستم اما با سایر تیم‌ها ارتباط زیادی ندارم. البته وقتی همدیگر را می‌بینیم بسیار دوستانه برخورد می‌کنیم ولی رفت و آمدی نداریم.
فارس: سخت‌ترین مهاجمی که در بوندس‌لیگا دیدی که بود؟
مهاجمان دورتموند خیلی تیزهوش و خطرناک بودند. آرزوی کودکی من بازی در ورزشگاه دورتموند و بوندس‌لیگای یک بود. اولین بازی من دو هفته پیش بود و به یکباره تمام آرزوهایم برآورده شد چرا که اولین بازی من در بوندس‌لیگا در ورزشگاه دورتموند بود. توانستم در آن دیدار بهترین بازیکن برانشوایگ شوم و در تیم منتخب بوندس‌لیگا در هفته اول قرار گیرم. این بهترین شروعی بود که می‌توانست برای من رقم بخورد. از 5_6 سالگی که فوتبال را شروع کردم آرزوی حضور در بوندس‌لیگا را داشتم که اکنون به آن رسیدم.
فارس: از وحید هاشمیان که در دسته چهارم لیگ آلمان مربیگری می‌کند شناختی داری؟
او را می‌شناسم و با هم در تماس هستیم اما هر دوی ما فرصت نمی‌کنیم که همدیگر را ببینیم ولی با هم دوست هستیم.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
گلزني سردار آزمون در ليگ اروپا | ورزش 3

دور برگشت مرحله پلي اف ليگ اروپا با برگزاري چند ديدار ادامه يافت که در آنها روبين‌کازان موفق شد در خانه با 3 گل مولده را شکست دهد . سردار آزمون مهاجم جوان ايراني در اين ديدار از دقيقه 64 براي تيمش به ميدان آمد و موفق شد بيست دقيقه بعد گل سوم تيمش را در دقيقه 84 به ثمر برساند. ديگر گل‌هاي روبين کازان را در اين ديدار الکساندر پرودينکوف (33) و رومان ارمنکو به ثمر رساندند. روبين‌کازان با اين پيروزي موفق شد در مجموع دو ديدار رفت و برگشت با نتيجه 5 بر صفر تيم نروژي را حذف کند.

امشب در ادامه ليگ اروپا استاندارد ليژ نيز که رضا قوچان‌نژاد مهاجم ايراني را در اختيار دارد برابر مينسک به ميدان مي‌رود . استاندارد ليژ موفق شده است در بازي رفت با 2 گل حريفش را شکست دهد.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
چرا آزمون رو تیم ملی دعوت نمیکنه ؟

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
فورتونا دوسلدورف مشتري شجاعي | ورزش 3

مهاجم ايراني چند فصل گذشته اوساسونا هنوز نتوانسته است تيم جديدي را به عنوان مقصد آتي خود انتخاب کند.

به گزارش ايسنا ، روزنامه‌هاي آلماني "اکسپرس" و "راينيشر پست" از علاقمندي باشگاه دسته دومي دوسلدورف به شجاعي نوشتند.

اين روزنامه‌ها عنوان مي‌کنند در صورتي که "تولگا سيگرچي"، بازيکن تيم ملي زير 21 سال آلمان ولفسبورگ را به مقصد دوسلدورف ترک نکند، شجاعي مي‌تواند گزينه اين تيم دسته دومي باشد. سيگرچي در يک سال و نيم گذشته به صورت قرضي در مونشن‌گلادباخ بازي کرده است.

از آنجا که اين بازيکن 29 ساله ايراني با پايان قراردادش با اوساسونا بازيکن آزاد به حساب مي‌آيد، خريد او گزينه‌اي محتمل به نظر مي‌رسد. شجاعي بر خلاف سيگرچي بازيکني کاملا تهاجمي است و مي‌تواند جانشيني براي کنيا، ديگر بازيکن خلاق فورتونا دوسلدورف باشد.

فورتونا دوسلدورف پيش از اين تمايل خود را براي به خدمت گرفتن رضا قوچان نژاد، مهاجم ايراني استاندارد ليژ با مبلغ 1.2 ميليون يورو ابراز داشته بود. اين تيم هم‌اکنون در مکان چهاردهم بوندسليگاي دو حضور دارد.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
مسعود شجاعي به لاس‌پالماس پيوست | ورزش 3

مسعود شجاعي که از مدت‌ها قبل از سوي باشگاه اوساسونا ، بازيکن آزاد شناخته شده بود در نهايت با تيم لاس‌پالماس در ليگ دسته دو اسپانيا به توافق رسيد تا در ادامه بازي‌هاي اين فصل در تيم لاس‌پالماس بازي کند .

به گزارش ايسنا ، مسعود شجاعي پس از پنج فصل حضور در اوساسونا طي 96 بازي براي اين تيم پنج گل را به ثمر رساند، دوران حضور شجاعي در اوساسونا با مصدوميت سنگين اين بازيکن به پايان رسيد. شجاعي پس از پايان مصدوميت خود نتوانست بازي‌هاي سال‌هاي اول خود را براي اوساسونا انجام دهد و به اين ترتيب در ژوئن 2013 از سوي باشگاه اوساسونا به عنوان بازيکن آزاد شناخته شد.

به نوشته مطبوعات اسپانيايي ، مسعود شجاعي، بازيکن تکنيکي سابق اوساسونا مي‌تواند تاثير بسيار مثبتي بر تيم لاس‌پالماس در رقابت‌هاي اين فصل ليگا داشته باشد. هافبک ايراني که هميشه بازي‌هاي زيبايش باعث شده بود هواداران اوساسونا به وجد آيند، دوست دارد تا قبل از جام جهاني 2014 بتواند در تيمي در فوتبال اسپانيا به صورت ثابت بازي کند تا يکي از بازيکنان اصلي ايران براي جام جهاني 2014 برزيل باشد.

لاس‌پالماس در رقابت‌هاي دسته دو اسپانيا در رده شانزدهم در بين بيست و دو تيم قرار دارد.

باشگاه لاس‌پالماس علاوه بر جذب مسعود شجاعي موفق شد، آراندا، بازيکن سابق اوساسونا را نيز به خدمت بگيرد.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
شجاعی لااقل میمود تو همین راه آهن خودمون بازی میکرد

عقلش رو از دست داده ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جام حذفی اسپانیا (کوپا‌دل‌ری) لاس‌پالماس برد، شجاعی گل زد

13920621000131_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته مرحله دوم این پیکارها موسوم به کوپادل‌ری در نقاط مختلف اسپانیا انجام شد.

لاس‌پالماس که در اواخر ایام نقل و انتقالات نیم فصل نخست (پنجره تابستانی) مسعود شجاعی، ملی‌پوش ایرانی سابق اوساسونا را جذب کرد، 3 بر یک در زمین تیم سابادل برنده شد.

گل نخست این بازی را شجاعی در دقیقه 15 به ثمر رساند.

آستوردال 83 و تاتو 90+1 گل‌های بعدی را به ثمر رساندند.

تیم میزبان نیز تک گل خود را توسط گاتو از روی نقطه پنالتی در دقیقه 51 به ثمر رساند.

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
عملکرد حیرت انگیز یک جوان ایرانی در فوتبال سوئد

بعد از كشف برداران نظري در فوتبال سوئد و البته يكي دو چهره ديگر حالا نوبت معرفي ماهان بغدادی ديگر جوان فوتباليست ايراني شاغل در تاين كشور شمال اروپاست ماهان متولد 1995 در تهران است و پدرش مصطفی هم حرفه عکاسي ورزشی را دنبال مي كند.

خانواده بغدادی از حدود سال 2000 تا کنون در سوئد و شهر استکهلم زندگی می کنند. ماهان فوتبال را از 10 سالگی و با حضور در لیگ برتر نونهالان این کشور آغاز کرد و 2 سال پیاپی بهترین گلزن مسابقات بود. بعد از آن ماهان با پیشنهاد باشگاه لیدینگو به تیم نوجوانان این باشگاه پیوست و بعد از یک سال درخشش به تیم جوانان نیز راه یافت و همراه با تیم جوانان این باشگاه در لیگ برتر سوئد بازی کرد.

این تیم با قهرمانی در لیگ برتر سوئد به مصاف تیم اسپانیول اسپانیا رفت که در باخت 4 بر 3 تیم سوئدی، ماهان بغدادی موفق شد 2 گل بزند و یک پاس گل دهد. وی در سال دوم حضورش در لیگ برتر جوانان سوئد 30 گل به ثمر رساند و 8 پاس منجر به گل داد که آمار حیرت انگیزی است.

عنوان آقای گلی و بهترین بازیکن تورنمنت گلاسکو سیتی کاپ در 15 سالگی هم از جمله افتخارات این جوان ایرانی در سال دوم حضور در رده جوانان است.

ماهان در سال سوم به تابي تیمی که 7 ملی پوش جوانان سوئد را در اختیار داشت، دعوت شد و توانست با به ثمر رساندن 34 گل بهترین گلزن مسابقات شود.

اين جوان ايراني با 17 سال سن و به عنوان گران ترین بازیکن به تیم امید باشگاه واسالوند پیوست، بعد از رفع مصدومیت و از تیم فصل دوم در لیگ برتر امیدها به میدان رفته که در 5 دیدار 5 گل برای تیمش به ثمر رسانده است.

منبع:سایت گل

بالا