• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به لژیونرها

vamp!re

Registered User
لایک‌ها
54
تنها دختر لژیونر در تیم ملی فوتبال ایران
شبنم باماتی دختر لژیونر ایرانی است كه در یکی از تیم های لیگ برتر سوئد بازی می کند.

862554_809.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برانشوايگ باخت و به صدر نرسيد

شب گذشته در تنها ديدار باقيمانده اين هفته برانشوايگي‌ها که «دانيل داوري»، دروازه‌بان ملي‌پوش ايراني را در ترکيب داشتند، 3 بر صفر در ورزشگاه المپيک برلين از «هرتا» شکست خوردند.

به گزارش فارس، روني 34 و 76 و راموس 55 براي تيم ميزبان در اين مصاف گلزني کردند.

ياران داوري پيش از اين مصاف اميدوار بودند با کسب پيروزي 61 امتيازي شده و پله نخست را از تيم برليني بازپس گيرند.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
مارتین یول: اشکان تا پایان فصل نمی تواند بازی کند

221182hp2.jpg

این ملی پوش ایرانی در پیروزی 3-2 فولام مقابل کوئینزپارک رنجرز، به دلیل برخورد با تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین دچار آسیب دیدگی شد

سایت گل- مارتین یول، سرمربی فولام، تایید کرد که اشکان دژاگه، هافبک ایرانی این تیم، تا پایان فصل قادر به همراهی فولام نخواهد بود.

این ملی پوش ایرانی در پیروزی 3-2 فولام مقابل کوئینزپارک رنجرز، به دلیل برخورد با تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین دچار آسیب دیدگی شد و اکنون باید لیگامنت قوزک پایش را به تیغ جراحی بسپارد.

دژاگه هفته آینده تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت و دیگر فرصت بازی در رقابت های این فصل لیگ برتر را به دست نخواهد آورد.

یول در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اشکان نیاز به جراحی دارد. این عمل جراحی هفته دیگر انجام می شود و فکر می کنم ه او دیگر نمی تواند در این فصل برای ما به میدان برود."

او همچنین در مورد شرایط ایونگ اینو، هافبک کامرونی تیسم هم گفت:" در مورد شرایط او فردا تصمیم گیری می کنیم. او احتمالا می تواند مقابل استون ویلا بازی کند اما هنوز چیزی قطعی نیست."

سرمربی هلندی فولام معتقد است برای اینکه ماندن شان در رقابت های لیگ برتر را قطعی کنند، حتما باید در دیدار این هفته مقابل استون ویلا به پیروزی برسند.

" احساس می کنم که به یک پیروزی دیگر نیاز درایم زیرا نمی دانید در ادامه چه اتفاقی رخ خواهد داد. ما شرایط خوبی داریم اما اگر در 7-6 دیدار باقی مانده، بقیه تیم ها بازی های شان را با پیروزی پشت سر بگذارند، ما دچار مشکل می شویم."

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
مارتین یول: اشکان تا پایان فصل نمی تواند بازی کند

221182hp2.jpg

این ملی پوش ایرانی در پیروزی 3-2 فولام مقابل کوئینزپارک رنجرز، به دلیل برخورد با تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین دچار آسیب دیدگی شد

سایت گل- مارتین یول، سرمربی فولام، تایید کرد که اشکان دژاگه، هافبک ایرانی این تیم، تا پایان فصل قادر به همراهی فولام نخواهد بود.

این ملی پوش ایرانی در پیروزی 3-2 فولام مقابل کوئینزپارک رنجرز، به دلیل برخورد با تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین دچار آسیب دیدگی شد و اکنون باید لیگامنت قوزک پایش را به تیغ جراحی بسپارد.

دژاگه هفته آینده تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت و دیگر فرصت بازی در رقابت های این فصل لیگ برتر را به دست نخواهد آورد.

یول در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اشکان نیاز به جراحی دارد. این عمل جراحی هفته دیگر انجام می شود و فکر می کنم ه او دیگر نمی تواند در این فصل برای ما به میدان برود."

او همچنین در مورد شرایط ایونگ اینو، هافبک کامرونی تیسم هم گفت:" در مورد شرایط او فردا تصمیم گیری می کنیم. او احتمالا می تواند مقابل استون ویلا بازی کند اما هنوز چیزی قطعی نیست."

سرمربی هلندی فولام معتقد است برای اینکه ماندن شان در رقابت های لیگ برتر را قطعی کنند، حتما باید در دیدار این هفته مقابل استون ویلا به پیروزی برسند.

" احساس می کنم که به یک پیروزی دیگر نیاز درایم زیرا نمی دانید در ادامه چه اتفاقی رخ خواهد داد. ما شرایط خوبی داریم اما اگر در 7-6 دیدار باقی مانده، بقیه تیم ها بازی های شان را با پیروزی پشت سر بگذارند، ما دچار مشکل می شویم."

تنها ستاره فعلی قوتبال ایران هم پرپر شد دیگه کارمون ارتباط مستقیم با بخت و اقبال پیدا کرد

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
به دلیل مصدومیت؛ آتشکده ایرانی در سوئد خاموش است

265019hp2.jpg

سایت گل- ویلیام آتشکده بازیکن ایرانی تیم اوربرو سوئد که به تازگی به جمع ملی‌پوشان کشورمان ملحق شده، به دلیل آسیب‌دیدگی بازی این هفته تیمش را هم از دست داد.

به گزارش گل به نقل از فارس، ویلیام سیروس آتشکده که اوایل سال جاری در دیدار ایران و کویت برای اولین بار توسط کارلوس کی‌روش به اردوی ملی‌پوشان دعوت شد و شانس همراهی تیم ملی کشورمان را پیدا کرد، هفته گذشته دچار مصدومیت سطحی پا شد.

بنابه نوشته یک سایت محلی ستاره تیم دسته دومی اوربرو هم اکنون در حال پشت سرگذاشتن دوره مصدومیت بوده اما تا بازگشت به ترکیب تیمش نیاز به اندکی زمان دارد.

تیم اوربرو، روز دوشنبه (امروز) در هفته دوم لیگ با زوند‌س‌وال دیدار می‌کند و این گزارش می‌افزاید کریستوفر سوگ و ابراهیم ژوزف، دیگر مصدوم‌های اوربرو هستند.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
کشف یک فوتبالیست ایرانی تبار دیگر در خارج از کشور

علی امیری ؛ این نام یکی دیگر از بچه های مهاجر ایرانی است. آنها که آن سوی مرز های ایران دنبال توپ دویدند. علی فقط 18 سال دارد و در تیم جوانان لیدز بازی می کند. او می خواهد ستاره شود . چپ پایی که رویای ستاره شدن دارد البته ستاره ای برای تیم ملی کشورش ایران.
علی امیری؛ تنها 3 سالش بود که به همراه خانواده ایران را به مقصد انگلیس ترک می کند. ده سال بعد یعنی در سن 13 سالگی وارد آکادمی باشگاه لیدز یونایتد می شود تا اولین ایرانی ای باشد که فوتبالش را از تیم های پایه انگلستان آغاز می کند. علی خیلی زود جای پایش را سفت می کند و قراردادی بلند مدت پیشنهاد ویژه لیدزی هاست به پاس این درخشش. بازی های پسر ایرانی در این سال ها چشم باشگاه های مطرحی چون آرسنال، لیورپول و منچسترسیتی را می گیرد اما مسئولان لیدز مانع از جدایی اش شده اند. اما مهم ترین اتفاق در زندگی حرفه ای علی ، تابستان 2010 رقم می خورد، زمانی که به تیم ملی زیر 16 ساله های انگلیس دعوت می شود . اما مصدومیتی بد موقع شانس پوشیدن پیراهن سه شیرها را از او می گیرد. علی 18 ساله تنها یک آرزو دارد؛ بازی برای تیم ملی ایران.
*از آنجایی که شناخت زیادی از تو در ایران وجود ندارد، خودت را به صورت کلی معرفی می کنی؟
من علی امیری هستم، متولد 1 آذر 1374. در تهران به دنیا آمدم اما از 2، 3 سالگی به همراه خانواده به انگلستان مهاجرت کردم. من در شهر لیدز بزرگ شدم. از سن 13 سالگی هم به باشگاه لیدز یونایتد پیوستم و همچنان در این باشگاه هستم. در پست هافبک چپ هم بازی می کنم.
*پدر و مادرت اهل چه کشوری هستند؟ هر دو ایرانی اند؟
پدر و مادر من هر دو ایرانی اند. مادرم اجازه نمی دهد که در خانه انگلیسی صحبت کنم و به همین خاطر فارسی را به خوبی یاد گرفتم.
*پس حدود 6 سال است که در باشگاه لیدز یونایتد بازی می کنی، چند سال دیگر با این تیم قرارداد داری؟
من برای 3 سال دیگر با این باشگاه قرارداد دارم.

*در حال حاضر پیشنهادی از باشگاه های دیگر داری یا دوست داری با لیدز ادامه دهی؟
من بعضی اوقات با تیم اصلی لیدز تمرین می کنم. اگر بتوانم در آینده خودم را به تیم اصلی برسانم حتما با این باشگاه ادامه خواهم داد. لیدز یونایتد باشگاه بسیار بزرگی است و تاریخ بزرگی هم دارد.
*الان وضعیت تیم بزرگسالان و پایه های لیدز یونایتد در لیگ چگونه است؟
تیم ما، یعنی تیم زیر 18 سال در این فصل قهرمان لیگ شد. ما لیگ را به راحتی بردیم و در فاصله 3 هفته مانده به پایان مسابقات با تیم دوم 12 امتیاز اختلاف داریم. اما فکر می کنم تیم اصلی در «لیگ دسته اول » در رتبه نهم است و امسال شانسی برای صعود به لیگ برتر ندارد. تیم بزرگسالان لیدز به هیچ عنوان تیم ضعیفی نیست و بازیکنان بزرگی چون «ال حاج دیوف» سنگالی را در ترکیب خود دارد. مشکل اینجاست که آنها تنها 25 بازیکن را اختیار دارند و به همین خاطر فشار زیادی را در طول فصل تحمل کردند.
*تو تابعیت کشور انگلستان را هم داری و به نظر می رسد که برای تیم ملی انگلیس هم می توانی بازی کنی...
من در تابستان 2010 به تیم زیر 16 ساله های انگلیس دعوت شدم. دقیقا بعد از جام جهانی. اردویی 30 نفره بود که در لندن برگزار شد. هیچ کدام یکدیگر را نمی شناختیم. بعد از آن 23 بازیکن را برای تورنمنت چهار جانبه کشورهای بریتانیایی دعوت کردند که من هم در میان آنها بودم. بازی اول ما مقابل ولز بود که متاسفانه در تمرینات پیش از بازی عضله ساق پای من پاره شد و دیگر نتوانستم ادامه دهم. پس از آن مصدومیت حدود 2، 3 ماه دور از میادین بودم.
*در آن اردو بازیکن سرشناسی هم بود؟
در آن زمان دفاع چپ ما یوک شاو بازیکن فعلی ساوتهمپتون بود که در حال حاضر تیم های چلسی و آرسنال به دنبال او هستند. ما رابطه خوبی هم با یکدیگر داریم. همچنین رحیم استرلینگ بازیکن لیورپول هم در آن تیم بود.
*شنیده ایم که کمپانی های مطرح آدیداس و نایک هم اسپانسر تو بوده اند. هنوز هم با آنها قرارداد داری؟
من از 13 تا 16 سالگی با کمپانی آدیداس قرارداد داشتم و از خدمات آنها در این سه سال بسیار رضایت داشتم. اما الان 7 ماه است که با کمپانی نایک قرارداد 3 ساله بسته ام وآنها هم امکانات خوبی برایم فراهم کرده اند.
*حدود 15 سال است که به انگلستان مهاجرت کرده ای. آیا در این مدت به ایران هم آمده ای؟
نه، متاسفانه هیچ زمان به ایران نیامده ام. خیلی دوست دارم که روزی به ایران سفر کنم اما فعلا که موقعیت آن پیش نیامده است.
*فوتبال ایران را دنبال می کنی؟
من بازی های تیم ملی را می بینم اما لیگ برتر ایران را دنبال نمی کنم. من بازی های فوتبال را علاوه بر سرگرمی برای جنبه آموزشی آن می بینم اما فکر نمی کنم که لیگ برتر ایران چیزی به آموخته های من اضافه کند.
*بازی در تیم ملی؛ به این موضوع تا حالا فکر کردی؟
نه، به هر حال سن من هنوز پایین است و چون در تیم های پایه بازی می کنم اسمم آن طور باید مطرح نشده است. در مورد اشکان دژاگه هم باید بگویم که بازیکن فوق العاده است که موفق شد خیلی زود خود را با شرایط فوتبال انگلستان وفق دهد. فوتبال انگلیس از سرعت و فیزیک بسیار بالایی برخوردار است و بازی کردن در اینجا کار آسانی نیست. وقتی که ما به کشور های پرتغال و اسپانیا می رویم از لحاظ قدرت بدنی برتری محسوسی نسبت به آنها داریم اما آنها تکنیک بالاتری دارند.

*پس فعلا به پیشرفت فکر می کنی؟ رفتن به تیم های بزرگ انگلیسی؟
فکر می کنم یک سال قبل از اردو تیم ملی بود که برای انتقال به منچسترسیتی با آنها مذاکره کردم. آن زمان مارک هیوز سرمربی این تیم بود. در نهایت این انتقال عملی نشد. مسئولان لیدز اجازه ندادند و من سیتی هم سراغ بازیکنان دیگری رفت. تابستان سال بعد هم با باشگاه های آرسنال و لیورپول مذاکراتی را داشتم که باز هم باشگاه اجازه انتقال به من نداد. از آنجایی که من در این باشگاه بزرگ شده ام جلوی جدایی مرا گرفتند و قراردادم را هم تمدید کردند. در حال حاضر هم قصد دارم که با لیدز ادامه بدهم چرا که در اینجا توانایی رسیدن به تیم اصلی را دارم.
*مسلما بازی کردن در تیم ملی انگلیس آرزوی بزرگی برای هر بازیکنی به شمار می آید. انتخاب تو از میان تیم ملی ایران و انگلیس کدام خواهد بود؟
من در این مورد خیلی فکر کرده ام. دوست دارم برای تیم ملی ایران بازی کنم. من اگر تا جایی که می توانم خودم را بالا بکشم و بهترین بازی هایم را هم ارائه کنم، شاید تنها 40 تا 50 بار پیراهن تیم ملی انگلیس را بر تن کنم اما برای ایران می توانم بیش از اینها بازی کنم. تیم ملی انگلیس در حال حاضر نمی تواند هیچ افتخاری را کسب کند، نه جام جهانی و نه جام ملت ها. اسپانیا، آلمان، هلند و ... آنقدر قدرت دارند که فعلا نوبت به قهرمانی انگلستان نمی رسد. وقتی با تیم ملی انگلیس به افتخاری نخواهم رسید چرا برای کشور خودم ایران بازی نکنم؟
*یعنی فکر می کنی با تیم ملی ایران به افتخارات مهم تری دست پیدا می کنی؟
ببین به هر حال فکر نمی کنم که با هیچ کدام از دو تیم در تورنمنت های بزرگ قهرمان شوم، در نتیجه ترجیح می دهم که برای کشور مادری ام بازی کنم.
*توانایی بازی در تیم اصلی لیدز یونایتد را در خودت می بینی؟ به هرحال حضور در تیم اصلی لیدز راه تو را برای رسیدن به پیراهن تیم ملی هم هموار می کند...
من از 13 سالگی در تیم های پایه لیدز بازی می کنم و شانس خوبی برای حضور در تیم اصلی این باشگاه دارم. فکر می کنم اگر یک مرتبه هم برای تیم اصلی لیدر بازی کنم، مربیان تیم ملی از من شناخت خوبی پیدا کنند. به هر حال لیدز باشگاه بزرگی به شمار می رود. لیگ دسته اول انگلیس (Championship‌) لیگ بسیار دشواری است که فاصله تیم ها با یکدیگر خیلی کم است.
راستی کی می آیی ایران؟
خیلی دوست دارم که روزی ایران را ببینم. کاش زودتر این اتفاق برایم بیفتد.

منبع:خبرآنلاین

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
صعود برانشوایگ و دانیال داوری به بوندس‌لیگا

239973hp2.jpg

آنها در دقیقه 92 پیروز شدند و صعودشان را قطعی کردند.

سایت گل – آینتراخت برانشوایگ، تیمی که دانیال داوری دروازه‌بانش است توانست پس از 28 سال به رقابت‌های 1. بوندس‌لیگا برگردد. آنها با گل دمیر ورانچیچ توانستند اینگولشتات را در خانه حریف ببرند. این گل در دقیقه 92 به ثمر رسید. البته ماریان پتکوویچ در این مسابقه در دروازه برانشوایگ ایستاده بود.

برانشوایگ اکنون در بدترین حالت تیم دوم جدول خواهد شد. آنها به همراه هرتابرلین صعود خود را قطعی کرده‌اند.

برانشوایگ یکی از اعضای موسس بوندس‌لیگا در سال 1963 بود. آنها در سال 1967 قهرمان شدند. اما پس از 20 سال حضور در بوندس‌لیگا سقوط کردند و حتی به دسته سوم هم رفتند تا این که در سال 2011 به دسته دوم برگشتند و اکنون حضور در دسته برتر را جشن می‌گیرند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تمایل باشگاه وایادولید به جذب مسعود شجاعی/ لولو مانع جذب ملی‌پوش ایرانی می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که باشگاه اوساسونا از عدم تمدید قرارداد هافبک ایرانی خود خبر داد، یک سایت اسپانیایی اعلام کرد آلبرتو مارکوس درباره مسعود شجاعی، بازیکن ایرانی اوساسونا که احتمال پیوستنش به رئال وایادولید مطرح شده، صحبت‌هایی را مطرح کرده است. بازیکنی که او دوستش دارد و از نظر او «وقتی توپ روی پایش است، هوشمندی زیادی دارد» اما تأکید کرد که به خدمت گرفتن او این مشکل را ایجاد می‌کند که پیوستنش به تیم باعث می‌شود پستی که لولو در آن بازی می‌کند، به خطر بیفتد.

وی در این باره اظهار داشت: جذب شجاعی پیچیده است به خصوص به خاطر اینکه ما لولو را در آن پست داریم که من امید زیادی به او دارم و نمی‌خواهم او را سرخورده کنم.

وی ادامه داد: هرگز درها را به روی بازیکنان خوب نمی‌بندیم و در این بازار نقل و انتقالات نمی‌توان از بازیکنی با این ویژگی‌ چشم‌پوشی کرد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تمجید سایت فولام از نمایش ستاره ایرانی / دژاگه با بازگشت خود نیرویی دوباره به تیم بخشیده است

اشکان دژاگه ملی پوش ایرانی فولام در اولین بازی خود پس از رهایی از بند مصدومیت نمایش خوبی داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال فولام که در راه آماده‌ سازی برای فصل 13-2012 لیگ برتر انگلیس در حال حاضر در اردوی پیش فصل در کاستاریکا به سر می‌برد، روز گذشته (یکشنبه) در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم کارتاگتینس رفت که در نهایت موفق شد با نتیجه 3 بر صفر میزبان خود را از پیش رو بردارد. در این دیدار برایان روئیز (2 بار) و دیمیتار برباتف برای فولام گلزنی کردند.

اشکان دژآگه ستاره ایرانی تیم فولام که پس از رهایی از بند مصدومیت دوباره به میادین فوتبال بازگشته، در این دیدار از دقیقه‌ 45 جانشین دمین داف در زمین شد. سایت رسمی باشگاه فولام پس از بازگشت دژاگه از مصدومیت و درخشش یک نیمه ای او نوشت: «به نظر می رسد اشکان دژآگه که به تازگی به میادین بازگشته، نیرویی دوباره در تیم ایجاد کرده است. او با دویدن های بی امان خود عملکرد خوبی به اجرا گذاشت و با رطوبت بالای هوا مقابله کرد.»

اشکان دژاگه در فصل گذشته 21 بار برای سفیدپوشان لندن به میدان رفت و بازی های خوبی را از خود به نمایش گذاشت، اما در پیروزی 3 بر 2 مقابل کوئینز پارک رنجرز در تاریخ 1 آپریل از ناحیه مچ پا مصدوم شد تا ادامه فصل را از دست بدهد.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
نمیدونم اینا تو مسعود شجاعی چی دیدن که ما نمیتونیم ببینیم

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
دژاگه: عاشق هواداران فولام هستم/ خوشحالم که می توانم دوباره فوتبال بازی کنم

هافبک ایرانی تیم فولام گفت: من از فوتبالم لذت می برم و عاشق لیگ برتر انگلیس ، کروین کاتج ، هوادارانمان هستم .
به گزارش اوج نیوز، اشکان دژاگه پس از اتمام مصدومیت خود همراه فولام در اردوی پیش فصل در کاستاریکا شرکت کرد و در دو بازی فولام در این اردو به میدان رفت. او در گفت و گو با سایت فولام درباره بازگشتش به فوتبال اظهار داشت: تا الان خیلی خوب بوده . آب و هوا اینجا خیلی خوبه و ما تمرین های خوبی را انجام می دهیم. بازی هایی که در این اردو انجام داده ایم خیلی خوب بوده و توانسته ایم هر دو بازی خود را ببریم . البته باید بدانیم می توانیم از این هم بهتر شویم و زمان برای بهتر شدن هم داریم.
اشکان دژاگه پس از بازگشت از مصدومیت نشانی از دوران دور بودن از فوتبال را ندارد. البته این بازیکن معتقد است می تواند توانایی اش را بهبود ببخشد.
دژاگه درباره مصدومیت خود به سایت فولام می گوید: این سخت ترین مصدومیت دوران ورزشی من بود برای همین خیلی به من سخت گذشت. بازگشت به فوتبال پس از سه ماه دوری کار آسانی نیست. من تمام تلاشم را کردم تا آمادگی ام را بدست آورم و در این دو بازی دوستانه نشان دادم که آماده هستم. وقتی به تمرینات تیم در لندن برگشتم احساس خوبی داشتم. اینجا در کاستاریکا نفس کشیدن برای من سخت است اما فکر می کنم تا دو یا سه هفته دیگر به آمادگی کامل برسم.
اشکان دژاگه در ادامه می گوید: از بازگشت به فوتبال خیلی خوشحالم . من از فوتبالم لذت می برم و عاشق لیگ برتر انگلیس ، کروین کاتج ، هوادارانمان هستم . می خواهم بهترین بازی‌هایم را این فصل برای فولام انجام دهم.
دژاگه در پایان درباره فصل پیش رو می گوید‌: فکر می کنم این تمرینات به من کمک می کند تا فصل خوب و کاملی را با هم تیمی هایم در فولام داشته باشم. این فصل تمرینات فشرده ای خواهم داشت تا خودم را برای یک فصل مهم و سخت آماده کنم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
برخورد گرم مالک فولام با دژاگه+فیلم

به گزارش خبرگزاری فارس، شاهد خان مالک پاکستانی تیم فوتبال فولام که به تازگی این تیم انگلیسی را خریداری کرده است برای بازدید از تیمش و آشنایی با بازیکنان در اردوی آماده‌سازی فولام در کاستاریکا حضور یافت.

او با حضور در محل استقرار تیم به ملاقات با بازیکنان پرداخت و پس از معرفی توسط یکی از اعضای کادرفنی فولام با آن‌ها دست داد.

هنگامی که اشکان دژاگه معرفی شد، شاهدخان استقبال گرمی از بازیکن تیم ملی ایران داشت و با صدای بلند به او سلام کرد.

فولام در دیدار تدارکاتی مقابل دپورتیوو ساپریسا به برتری رسید و دژاگه در ضربات پنالتی موفق به گلزنی شد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
۲ پیشنهاد لالیگایی برای شجاعی/ مسعود امارات را وتو کرد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تکلیف تیم فصل آینده مسعود شجاعی نهایتا تا 2 هفته دیگر مشخص می‌شود. هافبک تیم ملی بعد از جدایی از اوساسونا، 2 پیشنهاد از لالیگا دارد و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، این بازیکن در اسپانیا ماندگار می‌شود.

شجاعی به جز این پیشنهادات، یک پیشنهاد دیگر اروپایی و یک پیشنهاد هم از لیگ امارات دارد. این بازیکن به خاطر نامگذاری لیگ امارات به نام خلیج ع.ر.ب.ی پیشنهاد اماراتی خود را رد کرد و ترجیح داد در لیگ این کشور به میدان نرود.

تیم‎‌های وایادولید و اسپانیول در لالیگا به صورت جدی به دنبال جذب شجاعی هستند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شکست برانشویک مقابل وستهام با گل‌هایی که داوری خورد + تصاویر

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال آینتراخت برانشویگ شب گذشته (شنبه) در دیداری دوستانه در ورزشگاه خانگی خود به مصاف تیم لیگ برتری وستهام یونایتد رفت. شیرهای زرد که این روزها خود را برای حضور در فصل 14-2013 رقابت‌های فوتبال بوندس‌لیگا آماده می‌کنند در این مسابقه با نتیجه 3 بر صفر مغلوب حریف انگلیسی خود شدند. برای وستهام در دیدار مقابل برانشویگ مایگا (22 و 44) و دیامه (42) گلزنی کردند.

در این بازی دانیال داوری، سنگربان ایرانی برانشویگ در نیمه اول به میدان رفت و با 3 گلی که در این نیمه دریافت کرد تورستن لیبرکانشت را متقاعد ساخت که باید در نیمه دوم مارجن پت‌کوویچ 34 ساله را به جای وی درون دروازه قرار دهد.

13920506104715628894804.jpg

تورستن لیبرکانشت، سرمربی برانشویگ پس از اتمام این بازی گفت: بازی در مقابل چنین تیم‌هایی همیشه خوب بوده است. 10 دقیقه پایانی نیمه اول برای ما واقعا کشنده بود اما ما از این دیدار چیزهای بسیاری آموختیم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جهانبخش همراه با هواداران سرود تیم نایمخن را خواند

به گزارش خبرگزاری فارس، روز گذشته در ورزشگاه گوفر اشتادیون بعد از آنکه نایمخن دیدار تدارکاتی خود را با حریف آزمایشی اسپانیایی خود انجام داده و یک بر یک به تساوی رسید، اتفاقاتی روی داد.

طبق گزارش سایت این باشگاه هواداران بازسازی بخشی از ورزشگاه را جشن گرفتند. در این حال گوینده ورزشگاه توضیحاتی در مورد تغییرات صورت گرفته در ورزشگاه داد.

همچنین تازه‌وارد‌های نایمخن از جمله علیرضا جهانبخش،‌بازیکن فصل قبل داماش گیلان به هواداران معرفی شدند.

در ادامه سرود تیم توسط هواداران خوانده شد که در این حال بازیکن جوان ایرانی نیز همراه با هواداران ، این سرود را خواند.

در جدال انجام شده با اوساسونا جهانبخش در دقیقه 76 بازی به جای هملیان وارد ترکیب شد و تا پایان بازی کرد.

هیگودن در دقیقه 19 و پونال در دقیقه 89 از روی نقطه پنالتی برای نایمخن و اوساسونا گلزنی کردند.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
دانیال داوری تو اون مصدوم بوده و نیمه اول مصدویت کارساز میشه و تعویض میشه

بحث عملکرد ضعیف نبوده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دانیال داوری تو اون مصدوم بوده و نیمه اول مصدویت کارساز میشه و تعویض میشه

بحث عملکرد ضعیف نبوده

زانوی دروازه‌بان ایرانی در آلمان آسیب دید

به گزارش خبرگزاری فارس، کیکر در تحلیلی پس از باخت 3 بر صفر از وست‌هام(شنبه) عنوان کرد شکست سنگین 4 بر صفر از اتلتیکو بیلبائو اسپانیا و باخت از وستهام نشان می‌دهد وضعیت تیم تازه به دسته اول صعود کرده بوندس‌لیگا اکنون چندان رضایت‌بخش نیست.

این نشریه در ادامه گزارش خود از مصدومیت دانیل داوری خبر داده و دنیس کروپکا، کاپیتان تیم فضای حاکم بر تیم را مطلوب توصیف نکرده است.

این نشریه همچنین در ادامه اطلاعاتی در مورد مصدومیت دروازه‌‌بان ایرانی چنین داده است: در بازی جام حذفی با بیله‌فلد، لیبرکنخت احتمالا از حضور دانیل داوری چشم‌پوشی خواهد کرد. این دروازه‌بان ایرانی که هم اکنون با ماریان پتکوویچ، سنگربان اینتراخت، رقابت فشرده‌ای برای حضور در ترکیب اصلی دارد، در حین بازی با وست‌هام و قبل از دریافت یکی از گل‌های تیم انگلیسی، از ناحیه زانو آسیب دید و تعویض شد. هرچند که قبل از بازی لیبرکنخت تصمیم داشت او را برای دقایقی استفاده کند.

نشریه آلمانی در ادامه عنوان کرده هنوز شدت آسیب‌دیدگی زانو داوری به علت عدم انجام معاینات دقیق مشخص نشده است.

بالا