• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به لژیونرها

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جامی رفعتی به جنوا پیوست

18978DSC_1286.jpg

سایت گل-جامی رفعتی مدافع 19 ساله ایرانی الاصل به تیم جنوا ایتالیا پیوست. رفعتی که متولد فلورانس ایتالیا است فوتبال خود را در آکادمی جنوا آغاز کرد و سپس به آکادمی وستهم در انگلستان ملحق شد که یکی از بازیکن ساز ترین آکادمی های فوتبال اروپا را در اختیار دارد. این مدافع 19 ساله که فصل گذشته در لیگ زیر 21 ساله ها انگلستان بازی می‌کرد پس از اتمام قرادادش با وستهم تصمیم گرفت به تیم سابق خود یعنی جنوا باز گردد تا این فصل در سری آ بازی کند. این بازیکن ایرانی-ایتالیایی به تمرینات تیم جدیدش اضافه شده و قرار است در بازی های پیش فصل جنوا برای این تیم به میدان برود.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
جامی رفعتی به جنوا پیوست

سایت گل-جامی رفعتی مدافع 19 ساله ایرانی الاصل به تیم جنوا ایتالیا پیوست. رفعتی که متولد فلورانس ایتالیا است فوتبال خود را در آکادمی جنوا آغاز کرد و سپس به آکادمی وستهم در انگلستان ملحق شد که یکی از بازیکن ساز ترین آکادمی های فوتبال اروپا را در اختیار دارد. این مدافع 19 ساله که فصل گذشته در لیگ زیر 21 ساله ها انگلستان بازی می‌کرد پس از اتمام قرادادش با وستهم تصمیم گرفت به تیم سابق خود یعنی جنوا باز گردد تا این فصل در سری آ بازی کند. این بازیکن ایرانی-ایتالیایی به تمرینات تیم جدیدش اضافه شده و قرار است در بازی های پیش فصل جنوا برای این تیم به میدان برود.

درود ! ایشون اگه اشتباه نکرده باشم ایرانی -انگلیسی هستن

و فک کنم مدافع راست باشه بازیکن خوبیه

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665

Registered User
لایک‌ها
4,964
فک کنم شایعس !

[h=1]پيشنهاد اوساسونا براي جذب گوچي[/h]
[h=2]باشگاه اوساسوناي اسپانيا به طور جدي خواهان جذب مهاجم تيم ملي فوتبال ايران است.[/h]
00940954.jpg

در شرايطي که گفته مي شود شانس حضور رضا قوچان نژاد در فوتبال هلند بيشتر از بلژيک و اسپانيا است، در صفحه اين بازيکن در يکي از شبکه هاي اجتماعي اين خبر کار شده که باشگاه اوساسونا با پيشنهادي 1.2 ميليون يورويي قصد جذب مهاجم باشگاه استاندارد ليژ بلژيک را دارد.

به گزارش اوج نيوز، رضا در اولين بازي تيمش در ليگ بلژيک به ميدان نرفت تا احتمال جدايي او از استاندار ليژ بيشتر شود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جشن پیراهن باشگاه ان.ای.سی؛ جهانبخش 16 بر تن زد ! - Goal.com

300364_heroa.jpg

سایت گل-شب گذشته فصل جدیدی در فوتبال ایران آغاز شد، فصلی که قرار است در قاره‌ی سبز دنبال شود و ثمره‌ی آن با پیراهن تیم ملی ایران در عرصه‌های بین المللی درخشش پیدا کند. بی‌تردید دیگر اهالی فوتبال از پیوستن علیرضا جهانبخش به تیم ان.ای.سی در پنجره‌ی نقل و انتقالات پیش فصل خبر دارند و می‌دانند که این پدیده‌ی جوان که سال جاری را با درخشش در قالب تیم ملی امید و تورنمنت چهارجانبه‌ی قطر آغاز کرده است، باید از این پس در لیگ برتر هلند توپ بزند و در کنار سردار آزمون، دیگر جوان خوش‌آتیه‌ی حاضر در تیم روبین کازان روسیه، موج جدیدی از لژیونرها را در فوتبال ایران رقم بزنند. جهانبخش و آزمون دو ستاره‌ی 19 ساله‌ای هستند که پس از یک گاف چند ساله، پس از مسعود شجاعی و جواد نکونام قدم به فوتبال اروپا می‌گذارند. بدون تردید هیچ‌گاه نباید امثال اشکان دژاگه، رضا قوچان‌نژاد، دانیال داوری و ... را در زمره‌ی لژیونرها قرار دارد.

علیرضا جهانبخش، کاپیتان تیم ملی جوانان در لیگ دوازدهم یک پدیده بود و توانست بسیاری را به آینده امیدوار کند، هرچند او هیچ‌گاه نتوانست به مانند بسیاری از ستارگان بزرگ جهان از جمله نیمار پس از لقب گرفتن عنوانی مشابه پدیده‌ی لیگ داخلی و ترنسفر شدن به یکی از لیگ‌های معتبر اروپائی، به تیم ملی کشورش راه یابد. هافبک جوان و خوش‌آتیه‌ی ان‌.ای‌سی که به واقع محصول باشگاه داماش گیلان است، شب گذشته برای نخستین‌بار برابر تیمی به میدان رفت که تا همین سال پیش چشم بسیاری از اهالی فوتبال در ایران را به خود و نتایجش دوخته بود، چون دو ستاره‌ی ملی‌پوش ما یعنی جواد نکونام و مسعود شجاعی در این تیم شاغل بودند. گویا دیشب شب تحویل پست بود، پست حمل لژیونر ایرانی در ترکیب یک تیم اروپائی !

شب گذشته در دهکده‌ی کوچک اما مورد علاقه‌ی کاپیتان تیم ملی امید، جشنی برپا بود، جشنی به مناسبت بازسازی استادیوم گوفراشتادیون که استادیوم اختصاصی باشگاه ان.ای.سی است. در این جشن بازیکنان تازه‌وارد با پیراهن‌های جدید خود به هواداران معرفی شدند که جهانبخش نیز عضوی از آن‌ها بود، عضوی که حالا پیراهن شماره‌ی 16 را برتن می‌کند. این شب جدا از این جشن، برای علیرضا شب فراموش نشدنی بود، شبی برای درود به قاره‌ی سبز، شبی برای لبیک گفتن به ندای موفقیت آن‌هم در اوج جوانی ! این 14 دقیقه حضور در میدان شاید هیچ‌گاه از خاطر جهانبخش پاک نشود، 14 دقیقه‌ای که مثل همیشه طعم و ماندگاری اولین‌ها را داشت.

نیم‌نگاهی مصمم دارد، شاید با انگشتانش موفقیتی را نشان می‌دهد که در آستانه‌ی آن قرار دارد. او نیمی از راه را آمده است، مانند بزرگانی همچون مهدی مهدوی‌کیا، علی دائی، وحید هاشمیان، آندرانیک تیموریان و جواد نکونام توانسته است بر اساس شایستگی‌ها و پتانسیل‌های خود به اروپا راه‌ یابد، اما نیمی از راه مانده است، نیمی از راه به نام ثبات در مسیر موفقیت. امیدواریم که او روی خطی صاف و بدون پستی و بلندی با شیبی مثبت حرکت کند، رهرو باشد، آهسته و پیوسته به سمت موفقیت خیز بردارد و با بلند پروازی آینده‌ی روشن خود را تباه نکند. جهانبخش به لحاظ شرایط سنی فوق العاه‌ای که دارد می‌تواند تجربه‌ی اسطوره‌های فوق الذکر را بارها و بارها مرور کند تا در چند سال آینده از او به عنوان یک ستاره‌ در قد و قامت علی کریمی و مهدی مهدوی‌کیا یاد کنیم.

Registered User
لایک‌ها
4,964
مدیر باشگاه لیورپول : دژاگه را ابتدا ما میخواستیم !

به گفته مدیر باشگاه لیورپول، آنفیلدی‌ها برای جذب اشکان دژآگه بررسی‌هایی را انجام دادند ولی در نهایت از خرید بازیکن تیم ملی ایران منصرف شدند.

مدیر باشگاه لیورپول در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بازیکن ایرانی شاغل در باشگاه فولام عنوان کرد: "در پیش‌فصل بررسی‌هایی در مورد دژآگه انجام دادیم. او مدنظر ما بود. دژآگه بازیکن خوبی است و سطح خوبی دارد و برای لیگ برتر قابل قبول است اما مربیان برای لیورپول بازیکنی باقابلیت‌های بالاتر را مدنظر داشتند و به همین دلیل از خرید او منصرف شدیم تا بازیکن دیگری را جذب کنیم."

این ایر همچنین از طرفداران بیشمار لیورپول در ایران اسقبال کرد و گفت: "لیورپول باشگاهی است که در تمام دنیا طرفداران خودش را دارد و جز محبوب‌ترین باشگاه‌های دنیاست. ما هم می‌دانیم لیورپول در ایران هواداران زیادی دارد و از این بابت خوشحال هستیم. باید بررسی کرد چطور می‌شود با این طرفداران ارتباط نزدیک‌تری را برقرار کرد."

مدیر باشگاه لیورپول در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حضور قرمزهای آنفلید در ایران ابراز کرد: "همه چیز امکانپذیر است. تا به حال سفر به ایران را بررسی نکردیم و برنامه‌ای برای سفر به این کشور نداشتیم اما شاید روزی این شرایط باشد که به ایران هم بیاییم."

پ.ن : بدم نبود میرفت لیورپول نه ؟!

Registered User
لایک‌ها
4,964
خب ! ایشون هم اولین لژیونر فوتبال ایران و آسیا !

nf00250673-1.jpg

اقای امیرحسین صدقیانی !

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
برای مصاف جام حذفی و فصل جدید عنوان شد اعلام آمادگی«داوری» برای حضور در درون دروازه‌ برانشوایگ

به گزارش خبرگزاری فارس، فردا عصر تیم فوتبال برانشوایگی‌ها در ورزشگاه خانگی آرمینیا بیله‌فلد، پیکار خود را در دور اول رقابت‌های جام حذفی آلمان برگزار خواهند کرد. این مصاف در حالی انجام می شود که دانیل داوری، دروازه‌بان ایرانی برانشوایگ اواخر هفته قبل در جدالی دوستانه از ناحیه زانو آسیب دید. به همین خاطر تصور می‌شد او امکان حضور در جدال فردا را به دست نیاورد اما منابع نزدیک به این تیم،‌ گزارش می‌دهند وی به سرعت بر مشکل خود غلبه کرده و حتی روز گذشته آمادگی خود را به اطلاع لیبرکنخت، سرمربی تیم رسانده است. بر همین اساس مسئول فنی تیم اکنون مجبور است از بین او و رقیب جدی‌اش یعنی ماریان پتکوویچ یکی را برای حضور در بازی برگزیند.

این مربی به همین خاطر وقتی روز گذشته در پایان جلسه تمرینی مورد سئوال خبرنگاران قرارگرفت، تنها به ذکر جمله به طور قطع یک سنگربان در درون دروازه خواهد ایستاد.

به اعتقاد رسانه‌های آلمانی در صورتی که این مربی از بین دو گزینه درجه یک خود برای بازی با بیله‌فلد، یکی را انتخاب کند،‌این سنگربان در حقیقت مرد شماره یک تیم در فصل جاری خواهد بود و دیگری مجبور به نیمکت‌نشینی خواهد شد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
لژیونر ایرانی نایمخن هلند مقابل گرونینگن نیمکت‌نشین است پاستور: به علیرضا چند هفته برای آمادگی کافی فرصت می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری فارس، در شرایطی که رقابت‌های فصل 2014-2013 لیگ دسته اول هلند موسوم به اردی‌ویزه از روز گذشته با پیروزی 3 بر صفر آژاکس آمستردام مقابل روداکرکراد آغاز شد، امروز در ادامه پیکارهای هفته نخست، آلکس پاستور قصد ندارد از وجود علیرضا جهانبخش در ترکیب اولیه بهره گیرد.

مربی جوان نایمخن دراین ارتباط روز گذشته به خبرنگاران گفت لژیونر ایرانی دیر به تمرینات آماده‌سازی اضافه شد و هنوز شرایط آمادگی کافی را برای حضور در ترکیب اصلی پیدا نکرده است.

وی افزود: علیرضا زمانی با ما قرارداد بست که مدتی از شروع تمرینات‌مان گذشته بود. البته او تمرینات خوبی در ایران انجام داد. به هر حال باید به او مدتی فرصت کافی دهیم که کاملا بتواند با شرایط تیم وفق یابد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گزارش: جامی رفعتی ؛ چقدر فاصله تا ستار گی؟ - Goal.com

سایت گل- جامی رفعتی 19 ساله، متولد شهر فلورانس در ایتالیاست.فوتبالش را در آکادمی فوتبال باشگاه جنوا که از قدیمی ترین و با سابقه ترین تیم های فوتبال ایتالیاست آغاز کرد. رفعتی سپس راهی فوتبال جزیره شد و آکادمی فوتبال وستهم مقصد بعدی او بود. آکادمی که جز معتبرترین و بازیکن سازترین آکادمی های فوتبال اروپا است و بازیکنانی چون بابی مور، فرانک لمپارد، جو کل و غیره را به فوتبال اروپا و دنیا معرفی کرده.
رفعتی فصل گذشته در لیگ زیر 21 ساله های انگلستان به میدان رفت و برای این فصل تصمیم گرفت که به فوتبال ایتالیا و تیم سابقش جنوا بازگردد تا دومین ایرانی حاضر در سری آ بعد از رحمان رضایی لقب بگیرد. برای فوتبال ایران خبر خوبیست، فوتبالی که در آن سن چهره شدن و استعداد یابی دیر است و حالا یک مدافع 19 ساله در لیگی بازی خواهد کرد که همیشه به مدافعین بزرگ خود می بالیده.
بازیکنانی چون فرانکو بارزی، پاولو مالدینی، فابیو کاناوارو و غیره. از طرفی دیگر فوتبال دوستان ایرانی امید دارند که بعد از مدت ها یک مدافع شش دانگ و بازی ساز، در قلب دفاع تیم ملی ایران جا بگیرد. کارلوش کروش نشان داده که همیشه به بازیکنان ایرانی خارج از لیگ ایران نظر ویژه ای داشته وحالا باید دید که جامی رفعتی از مسافران برزیل خواهد بود یا سرنوشت طور دیگری رقم می خورد. امیدواریم که جامی رفعتی، همان راهی را برای فوتبال ایران طی کند که بازیکنانی چون اشگان دژاگه و رضا قوچان نژاد پیمودند و باعث سربلندی فوتبال ایران در راه رسیدن به جام جهانی شدند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قوچان‌نژاد به رکورد "یوهان کرایف"رسید/ کناره‌گیری از فوتبال به خاطر دانشگاه

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران که نوازنده ویولون هم هست می‌خواهد پس از اینکه دوران بازیگری در فوتبال را به پایان برد به طور جدی به موسیقی کلاسیک بپردازد. وی که این روزها نزد هواداران فوتبالدوست ایران به یک قهرمان تبدیل شده، علاقه‌ای به پلی استیشن و خودروهای تندرو ندارد. وی عاشق علوم سیاسی و موسیقی کلاسیک است.

به گزارش مهر، رضا قوچان‌نژاد بازیکنی است که از گمنامی تمام به شهرت و قهرمانی رسید. وی با وجود توانمندی‌هایی که از آن برخوردار است در تیم‌های چون "گو اهد ایگلز"، "امِن"، "کامبور لیوواردن" (تیم دسته دومی هلند) و "سنت ترویدن" بازی کرده است.

تعجبی ندارد که قوچان نژاد وقتی از سوی "کارلوس کی‌روش" به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد فوتبالدوستان عاشق و جوان ایران شناختی از وی نداشتند. سه گل در سه بازی پایانی ایران در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل سرنوشت این ایرانی متولد مشهد را دستخوش تغییر کرد. قوچان‌نژاد ایران را به بهشت برد.

رضا در بازی با کره‌جنوبی در اولسان تک گل ایران را به ثمر رساند و بلیت برزیل را برای این تیم رزرو کرد. این سومین گل پیاپی او بود. این بازیکن دو هفته قبل دروازه قطر را باز کرده بود و هفته بعدش به لبنان گل زده بود. رضا بخش کلیدی فوتبال ایران در راه صعود به جام جهانی بود.

بر پایه گزارش اینساید فوتبول، این مهاجم به سرعت از یک بازیکن صفر به یک قهرمان تبدیل شد. جایگاه وی در کنار بازیکنان افسانه‌ای ایران نظیر حسن روشن، خداداد عزیزی و وحید هاشمیان قرار گرفت. همه سه مهاجم یاد شده در صعود ایران به جام‌های جهانی 1978، 1998 و 2006 نقشی کلیدی داشتند. البته هیچکدام از این سه مهاجم در قیاس با عملکردشان در مقدماتی در خود رقابتهای جام جهانی لذتی نبردند. روشن به دلیل آسیب‌دیدگی رقابتهای جام جهانی 1978 را از دست داد.

البته رضا معتقد است می‌تواند این الگو را بهم بزند. "ما تیمی داریم که از قبل قوی‌تر شده، با مجموعه‌ای از بازیکنان جوان و باتجربه. فکر می‌کنم سال آینده در جام جهانی برزیل می‌توانیم تاریخ ساز شویم."

قوچان‌نژاد در 22 اکتبر سال 2011 در یک عصر پاییزی در ورزشگاه "هرمان فاندرپورتن" در لی‌یر بلژیک از سوی کی‌روش کشف شد. سنت ترویدن در آن بازی خارج از خانه به لطف یک نمایش درخشان از سوی قوچان‌نژاد موفق شد تیم لی‌یرس را با نتیجه دو بر صفر شکست دهد. "کی‌روش پس از بازی به من زنگ زد. او گفت: فکر می‌کنم تو کشورت را دوست داشته باشی و بتوانی به ما کمک کنی. اهمیتی ندارد چقدر از کشورت دور بوده‌ای."

باور کردن این موضوع سخت است اما قوچان‌نژاد در سن 21 سالگی در آستانه کناره‌گیری از فوتبال بود. "من 11 سال را با هیرنفین سپری کردم. ابتدا در آکادمی فوتبال این تیم و سپس در تیم بزرگسالان (رضا نخستین بار با پیراهن هیرنفین در آوریل 2006 مقابل آلکمار در لیگ هلند به میدان رفت). همینطور که فصل‌ها می‌گذشت من متوجه شدم که دشوار است که هم روی فوتبال خود تمرکز داشته باشم و هم تحصیل. سپس متوجه شدم که تحصیل برایم در اولویت است."

پس از گذشت فقط چند هفته از ترک باشگاه، او با "مارک اوورمارس"، کسی که در آن زمان مدیرفنی تیم دسته دومی گو اهد ایگلز بود، ملاقات کرد. "مارک به من گفت چیزی در بازی من وجود دارد که او را یاد جوانی‌های خودش می‌اندازد. من به او گفتم در صورتی می‌توانم به این تیم بپیوندم که اجازه داشته باشم 15 دقیقه زودتر زمین تمرین را ترک کنم تا بتوانم در دانشگاه حضور پیدا کنم. در آن زمان دانشجوی حقوق و تئوری سیاسی بودم. باشگاه با خواست من موافقت کرد و من به عنوان یک بازیکن آماتور به این تیم پیوستم."

شش ماه بعد رضا با انعقاد قراردادی دو و نیم ساله به تیم "کامبور لیوواردن" پیوست. این بازیکن ایرانی تنها 9 ثانیه پس از اولین حضورش با پیراهن این تیم گلزنی کرد. این اتفاق در 22 ژانویه سال 2010 و در بازی با فیندام رخ داد. با این گل، این مهاجم به رکورد "یوهان کرایف" به عنوان زنندگان سریع‌ترین گل در لیگ حرفه‌ای هلند دست پیدا کرد. فصل بعد، رضا شمار گل‌های خود را دو رقمی کرد. وی در 24 بازی، 13 گل به ثمر رساند." من واقعا از یک بال به یک مهاجم تغییر پست دادم و به طور مرتب شروع کردم به گلزنی. حس من مقابل دروازه هفته به هفته بهتر شد."

در 17 ژوئن سال 2011 رضا به سنت ترویدن بلژیک پیوست. با وجودی که باشگاه بشدت تلاش می‌کرد تا از سقوط به دسته پایین تر جلوگیری کند، این مهاجم عملکرد خوبی از خود نشان داد و سریع تبدیل شد به بازیکن کلیدی این تیم. البته 11 گلی که وی برای این تیم به ثمر رساند، باعث نشد که سنت ترویدن در لیگ برتر بلژیک باقی بماند. البته توانمندی رضا از چشم کی‌روش دور نماند. شش ماه برای رضا زمان برد تا برگه سفر به ایران را در دست داشته باشد و برای کشور زادگاهش بازی کند.

ژانویه گذشته، رضا بار دیگر باشگاه خود را عوض کرد. او از سنت ترویدن به استاندارد لی‌یژ نقل مکان کرد. وی تا سال 2016 با این تیم قرارداد امضا کرد. "این یک قدم رو به جلو در دوران بازیگری من به حساب می‌آید. هرگز برای باشگاهی که هدف قهرمانی داشته باشد بازی نکرده بودم. این یعنی فشار بیشتر و بنابراین تجربه بیشتری کسب می‌کنم. این بهترین راه برای آماده سازی برای جام جهانی است."

رضا بیرون از زمین فوتبال آدم متفاوتی است. پلی استیشن و آیپاد و یا خودروهای تندرو را فراموش کنید. سرگرمی‌های او سیاست و نواختن ویولون است. او از زمان بچگی تا حال هر روز ویولون نواخته است. "من موسیقی کلاسیک می‌نوازم. البته با دوستانم موسیقی هیپ هاپ هم کار می‌کنیم. هر روز تمرین می‌کنم. زیرا وقتی من فوتبالیستی 35 ساله شوم، فوتبال دیگر شغل من نیست و دوست دارم یک ویولونیست حرفه‌ای شوم." البته تا همین الان الگوی یک ملت بودن برای این بازیکن کفایت می‌کند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اولین بازی علیرضا جهابخش در لیگ هلند

نایمخن در هفته اول لیگ هلند برابر گرونینخن با نتیجه سنگین چهار بر یک شکست خورد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هفته اول لیگ هلند شب گذشته با انجام چهار دیدار ادامه یافت که طی آنها نایمخن تیمی که علیرضا جهانبخش مهاجم ایرانی را در اختیار دارد با نتیجه سنگین چهار بر یک مغلوب گرونینخن شد.

4

علیرضا جهانبخش مهاجم ایرانی نایمخن در این دیدار از ابتدای نیمه دوم به جای سلیک مهاجم هلندی تیمش به میدان آمد اما نتوانست مانع از شکست سنگین نایمخن شود.

مهاجم ایرانی در این دیدار می توانست در اولین بازی‌خود در لیگ هلند گلزنی کند اما در شبی که تمام بازیکنان نایمخن کم فروغ بودند، او نیز نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد و یک موقعیت خوب گلزنی را نیز از دست داد.

به این ترتیب تیم‌های گرونینخن و آژاکس در هفته اول لیگ هلند در صدر جای گرفتند و نایمخن نیز با تفاضل گل منفی 3 در انتهای جدول لیگ هجده تیمی هلند جای گرفت.

سایر بازی‌های هفته اول لیگ هلند امروز برگزار می‌شود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
لژیونر 20 ساله ایرانی شاغل در فوتبال هلند آنقدر برای پیشرفت و رسیدن به جایگاه‌های رفیع مصمم است که انگیزه‌اش را می‌شد از اقتدار کلامش فهمید. جهانبخش از دل سرخابی‌ها و زردقناری‌ها به اروپا نرفت بلکه درخشش سال گذشته او در تیم ملی جوانان سکوی پرتاب او شد.

علیرضا جهانبخش که تمریناتش را در تیم NEC هلند با جدیت آغاز کرده و دیشب برای نخستین بار در لیگ هلند به میدان رفت، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به سوالاتی از چگونگی حضورش در فوتبال هلند و رویاهایی که در سر دارد پاسخ داد که مشروح آن در زیر می‌آید:

* NEC با چه شرایطی لیگ هلند را آغاز کرده است؟

شرایط تیم خوب است. شنبه دیدار دشواری را با تیم (خرونینگن) داشتیم که از تیم‌های خوب لیگ هلند است. خرونینگن فصل گذشته ششم شد اما تیم NEC در رتبه چهاردهم یا پانزدهم قرار گرفت. NEC تیم جوانی است. ما آماده‌ایم تا حضور قدرتمندی در لیگ هلند داشته باشیم و به جایگاه بهتری نسبت به فصل قبل برسیم.

* شرایط خودت در NEC چگونه است؟ توانسته‌ای با خواسته‌های مربیان و مقررات باشگاه وفق پیدا کنی؟

خدا را شکر شرایط خودم هم خوب است. البته تازه 10 روز است به تیم اضافه شدم و سایر بازیکنان حدود یک ماه پیش تمرینات را شروع کرده‌ بودند. با این حال وضعیت خوبی در تمرینات پیدا کردم. با نظر سرمربی تیم تمرین‌های شخصی را بیشتر و پرفشار کردم. ارتباطم با مربیان و بازیکنان هم رضایت‌بخش است و نسبت به روزهای اول حضورم خیلی بهتر شد. بی‌صبرانه امیدوارم آنقدر موثر باشم که به ترکیب تیم راه پیدا کنم.

* پس تا اینجا از انتخاب تیمت راضی هستی؟

بله، هلند لیگ بازیکن سازی است و من هم چند روز دیگر تازه 20 ساله می‌شوم. اینجا با من به گرمی رفتار می‌کنند و سعی دارند شرایطی داشته باشم تا با آرامش به تمریناتم برسم. تیم‌های لیگ هلند عمدتا هجومی هستند و به همین خاطر به بازیکنان هجومی و روبه جلو کمک می‌کنند تا پیشرفت زیادی داشته باشند.

* شما پیشنهادهای دیگری هم داشتی و بالاخره NEC را انتخاب کردی؟

بله من از روبین کازان هم پیشنهاد داشتم. بعد از بازی‌های قهرمانی جوانان آسیا بود که این پیشنهادها را دریافت کردم و وقتی همه شرایط را بررسی کردیم، فکر می‌کنم NEC انتخاب خوبی بود.

* در لیگ هلند بازیکن ایرانی دیگر یا دورگه‌ای متعلق به ایران بازی می‌کند؟

تا جایی که می‌دانم در لیگ اصلی هلند هیچ بازیکن ایرانی حضور ندارد. حتی ظاهرا در گذشته هم وجود نداشته است.

* بازیکن جوانی هستی و برای زندگی در خارج از ایران دچار مشکل نشدی؟

نه خدا را شکر اینجا ایرانی‌های زیادی زندگی می‌کنند. شنیده‌ام 1500 نفر ایرانی در هلند حضور دارند که با بعضی از آنها ارتباط دارم و به من کمک می‌کنند. برای اینکه با شرایط زندگی در اینجا و قوانین حضور در باشگاه عادت کنم قرار شد مدتی را هتل اقامت داشته باشم تا بعد از اینکه این هفته به کلاس‌ زبان رفتم و کم‌کم با شرایط زندگی در اینجا آشنا شدم، به منزلی که برایم تهیه می‌کنند نقل مکان کنم. البته ما اینجا اکثر صبح و عصر تمرین می‌کنیم و بیشتر وقت من در باشگاه سپری می‌شود.

* دیدگاه هلندی‌ها نسبت به اولین بازیکن ایرانی حاضر در این کشور چگونه است؟

تا الان که خیلی خوب بوده؛ شاید خودم این‌طور تصور نمی‌کردم. آنها دیدگاه مثبتی نسبت به ایران و ایرانی‌ها دارند. حتی در روزی که دیدار تدارکاتی با اوساسونا داشتیم، برخی از طرفداران تیم وقتی متوجه حضور تازه من در تیم شده بودند، با پرچم‌های ایران به آنجا آمده و سعی می‌کردند با من ایرانی حرف بزنند و احوال‌پرسی گرمی داشتند.

* از حضور در NEC هلند چه هدفی را دنبال می‌کنی؟

هدف من اول راهیابی به ترکیب تیم و سپس انجام بازی‌های خوب و موثر در لیگ هلند است. کم‌کم دراین تیم جا می‌افتم و انگیزه زیادی دارم تا به سرعت پیشرفت کرده و نماینده خوبی از فوتبال ایران در اینجا باشم. در حال حاضر از روند پیشرفتم در تمرینات راضی هستم.

* در این مدت کارلوس کی‌روش یا نمایندگان او تماسی با شما داشتند؟

خیر، با کی‌روش و سایر مربیان تیم ملی در ارتباط نبودم. فکر می‌کنم اول باید قدم مثبتی از عملکرد در تیم NEC بردارم و بعد انتظار داشته باشم که مورد توجه کادر فنی تیم ملی قرار بگیرم.

* پس برای پوشیدن پیراهن تیم ملی انگیزه زیادی داری؟

بله، صددرصد. امسال می‌خواهم بازیکن بهتری نسبت به فصل گذشته در ایران باشم. می‌خواهم حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشم و بالاخره پیراهن تیم ملی را بر تن کنم. کاملا متوجه هستم که باید از موقعیتی که اکنون برایم ایجاد شده به نحو احسن استفاده کرده و همانطور که گفتم نماینده خوبی از فوتبال ایران در هلند باشم.

* چقدر فکر می‌کنی مسافر جام جهانی برزیل باشی؟

این می‌تواند آرزوی من باشد. دعوت شدن به تیم ملی اتفاق مثبتی است که امیدوارم امسال برای من رخ دهد. تلاش می‌کنم در اروپا آنقدر خوب بازی کنم تا سرمربی تیم ملی قبل از جام جهانی من را دعوت کند. پوشیدن پیراهن تیم ایران از اهداف بزرگ من در فوتبال است.

* قطعا NEC را به عنوان سکوی پرتابی از حضور در فوتبال اروپا انتخاب کردی؛ رویایت حضور در کدام لیگ و تیم اروپایی است؟

بی شک من هم مثل خیلی از بازیکنان دیگر آرزوی حضور در تیم‌های بزرگ اروپایی را دارم اما سعی می‌کنم خیلی رویاپردازی نکنم و بدانم الان کجا قرار گرفته‌ام. قدم‌های کوچک هستند که انسان را به هدف‌های بزرگ می‌رسانند بنابراین همه تلاشم را می‌کنم تا قدم‌هایم را در جایگاهی که الان دارم مثبت بردارم تا در آینده فرصتی برای حضورم در تیم‌ها و لیگ‌های معتبر جهان فراهم شود.

4

* شما اولین سال حضور در فوتبال اروپا و احتمالا یک باشگاه مجهز را تجربه می‌کنید. امکانات باشگاه NEC چگونه است؟

در مجموع امکانات فوتبال هلند خوب است. شاید در اینجا امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موجود در یک باشگاه یک موضوع حل شده و پیش‌افتاده شده باشد. این باشگاه‌ها امروز با عبور از بحث فراهم کردن امکانات لازم به موضوع‌های دیگر درگیر با پیشرفت بازیکنان فکر می‌کنند. اینجا باشگاه‌های آماتور هم امکانات کافی را دارند. در لیگ یک یا همان لیگ اصلی هلند غیر از باشگاه‌های بزرگی چون آژاکس، فاینورد، PSV آیندهوون و... که تیم‌هایی در سطح اول فوتبال اروپا هستند، سایر تیم‌ها هم امکانات پیشرفته‌ای دارند. حتی می‌بینم تیم‌های آماتور مثلا 2 یا 3 زمین تمرین خوب دارند.

الان باشگاه NEC پنج زمین چمن درجه یک دارد. 3 زمین چمن طبیعی و 2 زمین چمن مصنوعی. در باشگاه هم همه نوع امکانات برای یک ورزشکار وجود دارد. از سالن‌های بدنسازی مختلف، استخر تا سالن‌هایی برای بازی‌های کامپیوتری و تفریح ورزشکاران. الان در باشگاه‌های پیشرفته همه از این مسایل عبور کردند و مشغول بررسی‌ موشکافانه ریزترین عوامل موثر در عملکرد بازیکنان هستند.

* الان در یک باشگاه اروپایی کاملا طعم نظارت دقیق باشگاه بر عملکرد و فعالیت‌ های بازیکنان را حس می‌کنی؟

بله دقیقا. نظارت‌ها دقیق و کامل است واصلا من معمولا از ساعت 8 صبح تا 5 عصر دراختیار باشگاه هستم و بیشتر اوقاتم در باشگاه صرف می‌شود. در مابقی زمان‌ها هم بیشتر باید استراحت کرد چون فرصت بسیار محدود است. مخصوصا در هلند که نظم در کارها و فوتبال حرف اول را می‌زند.

* اگر در ایران می‌ماندی می‌توانستی در ازای پول بیشتری در لیگ برتر بازی کنی؟ اگر این طوراست چرا حضور در NEC را انتخاب کردی؟

واقعا نمی‌دانم چون پاسخ مثبت دادن به یکی از پیشنهادهای خارجی‌ام را در ذهن داشتم، خیلی به پیشنهادهای داخلی فکر نکردم. نمی‌خواهم بگویم پول برایم مهم نیست. برای هر بازیکن گرفتن پول بیشتر اهمیت دارد چون سختی‌های زیادی می‌کشند اما اعتقاد دارم پیشرفت در فوتبال به ویژه در سنینی که جای رشد وجود دارد، اهمیت زیادی داشته و باید جدی گرفته شود. از همین رو من خیلی سختی‌ها را به جان خریدم و با این تیم هلندی قرارداد 3 ساله بستم. اینجا تنها زندگی می‌کنم و باید خیلی دشواری‌های دیگر را تحمل کنم تا به موفقیت برسم. برای من پیشرفت در فوتبال نسبت به گرفتن دستمزد در سال‌های اول کارم، بیشتر اهمیت داشت.

* شما از معدود بازیکنانی بودید که از استقلال و پرسپولیس یا حتی‌ تیم‌های صاحب‌نام دیگر لژیونر نشدید. به نظر عملکرد شما در تیم ملی جوانان باعث این موفقیت‌تان شد؟

بازی کردن در استقلال و پرسپولیس آرزوی هر بازیکنی است. برای من هم این فرصت بوجود آمد و امسال از پرسپولیس پیشنهاد داشتم که اگر نهایتا دراین تیم بازی می‌کردم برایم افتخار بود. شاید بخاطر نتیجه‌گرا بودن، فشار هواداران و... باشد که استقلال و پرسپولیس چندان جوانگرایی نمی‌کنند و همیشه سعی دارند از بازیکنانی استفاده کنند که باتجربه‌تر باشند. من از وضعیتی که فصل گذشته در داماش داشتم راضی بودم. این تیم و مربیانش خیلی خوب من را پشتیبانی کردند و توانستم در مجموع عملکرد قابل قبولی دراین تیم داشته باشم اما حضورم در تیم ملی جوانان تاثیر زیادی در لژیونر شدنم داشت.

استعدادیاب‌ها و برخی از مسوولان تیم‌ های اروپایی از جمله تیم NEC از نزدیک مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در امارات را زیرنظر داشتند و همان‌جا من را انتخاب کردند. باید از مربیان تیم ملی جوانان در آن زمان و زمان قبل از آن و همچنین مربیانی که در باشگاه داشتم تشکر کنم. آنها زحمات زیادی برای پیشرفت من کشیدند و قطعا اگر تلاش آنها نبود، الان در چنین موقعیتی قرار نداشتم.

* و حرف آخر

از مردم می‌خواهم برای موفقیتم دعا کنند. من نماینده فوتبال ایران در هلند و یکی از نمایندگان کشورم در فوتبال اروپا هستم. اینجا دیدگاه‌ها نسبت به ایران و ایرانی مثبت است و امیدوارم نماینده خوبی برای ایران باشم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
لژیونر ایرانی به تمرین بیشتر نیاز دارد آتشکده غایب بازی چهارشنبه با یون‌کوپینگس در لیگ سوئد

به گزارش خبرگزاری فارس ویلیام آتشکده که از روز جمعه در تمرینات تیمش پس از رفع مشکل سرماخوردگی حضور یافت، به گفته مربی‌اش روز چهارشنبه به میدان نخواهد رفت.

در این ارتباط «پتر هی‌تر»‌سرمربی اروبرو اظهار داشت: آتشکده پس از رفع سرماخوردگی و دوره مصدومیتش به چند جلسه تمرین نیاز دارد تا مجددا با تیم هماهنگ شده تا برای تیم دسته دومی در لیگ «سوپرت‌تان» به میدان رود.

آتشکده یکی از بازیکنان مورد نظر کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران است.

به خاطر مصدومیت در برد ۶ بر یک مقابل آسیریسکا پرسون: امیدنظری بازی با براگه را از دست داد/ یک هفته استراحت برای لژیونر ایرانی

به گزارش خبرگزاری فارس، امید نظری هافبک جوان که در پیروزی 6 بر یک مقابل آسیریسکا در ترکیب تیمش حضور داشت،‌به علت مصدومیت زانو فردا(دوشنبه) نمی تواند مقابل براگه در لیگ دسته دو سوئد موسوم به «سوپرت‌تان» به میدان رود.

یواکیم پرسون، سرمربی آنگل‌هولم اظهار داشت: در بازی قبلی امید دچار اندکی مصدومیت و درد شد. خودش این موضوع را به ما اطلاع داد و به همین خاطر یک هفته استراحت خواهد کرد تا مشکل‌اش کاملا برطرف شود.

براساس اظهارات این مربی همچنین زوج مکمل او در خط میانی تیم سوئدی یعنی یوهان ایس‌والد نیز بامشکل آسیب‌دیدگی مواجه شده است.

نظری یکی از بازیکنان مورد توجه کارلوس کی‌روش،‌سرمربی تیم ملی ایران به شمار می‌رود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فروش پیراهن دژاگه در یک سایت انگلیسی / قیمت: 75 پوند

سايت هواداران پرسپوليس: پیراهن اشکان دژاگه به قیمت 75 پوند به فروش می رسد.

بخش انگلیسی سایت subsidesports پیراهن دوم و قرمز رنگ ایران را برای فروش در دسترس کاربرانش قرار داده است.

پیراهنی که نام اشکان دژاگه پشت آن حک شده و قیمتش 75 پوند است.

قیمتی که بسیاری از کاربران این سایت، آن را برای پیراهنی که اصل هم نیست، گران می دانند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بازگشت داوری به ترکیب برانشویگ با یک کلین شیت - Goal.com

سایت گل-عصر دیروز تیم آینتراخت برانشویگ، در دیداری دوستانه پیش از آغاز رقابت‌های بوندسلیگا به مصاف تیم هال‌سیتی انگلیس رفت و در نهایت با نتیجه‌ی 2-0 به پیروزی روحیه‌بخشی دست یافت.

به گزارش سایت گل، تیم آینتراخت در دور نخست جام حذفی در شرایطی که دانیال داوری را در اختیار نداشت، برابر آرمینا بیله‌فلد شکست را پذیرفت و از دور رقابت‌ها حذف شد. داوری که تازه از بند مصدومیت از ناحیه‌ی زانو رها شده بود، در آن دیدار با نظر تورستن لیبرکنشت بر روی نیمکت نشست اما سنگربانی ماریان پتکوویچ طولانی نبود و پس از آمادگی داوری او بار دیگر به ترکیب تیم خود بازگشت و عملکرد خوبی برابر هال‌سیتی داشت و یک کلین‌شیت بسیار خوب انجام داد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دژاگه: بی‌صبرانه منتظر شروع لیگ برتر هستم/ کاملا آماده‌ام

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی باشگاه فولام، اشکان دژاگه، بال کناری سفیدپوشان غرب لندنی در ماه آوریل 2013 بود که در دیدار مقابل کوئینزپارک‌رنجرز از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد و بازی‌های پایان فصل 13-2012 را از دست داد ولی پس از سپری کردن این دوران و حضور در اردوی پیش‌فصل فولام آماده حضور در ترکیب سفیدپوشان در نخستین بازی فصل جدید مقابل ساندرلند در تاریخ 17 آگوست 2013 (26 مرداد 1392) است.

پس از تساوی یک بر یک فولام در دیدار دوستانه مقابل رئال بتیس اشکان دژاگه در گفت‌و‌گو با سایت رسمی این باشگاه گفت: احساس خوبی دارم و دردی ندارم. بازی خوبی برایم بود، بیش از یک ساعت هم بازی کردم و برای اینکه روی ریتم بیافتم این برایم خیلی عالی بود. برای دیدار با ساندرلند هم کاملا آماده هستم.

وی افزود: دیدار با بتیس بازی خوبی بود. بتیس تیم خوش‌ترکیبی است که فوتبال را خیلی خوب بازی می‌کند. در مجموع بازی خوبی برای ما بود. ما خوب بازی کردیم ولی می‌توانیم بهتر از این هم باشیم. این برای اولین بار بود که رئال بتیس در ورزشگاه کروین کاتیج حضور پیدا می‌کرد و به نظرم تماشاگران همچون خود من از تماشای این بازی لذت بردند.

13920516160602126951154.jpg

هافبک ایرانی تیم فولام تصریح کرد: ما کمتر از 2 هفته تا آغاز رقابت‌های فصل جدید لیگ برتر فرصت داریم و باید شنبه به مصاف تیم پارما برویم. با این شرایط در هفته پیش رو باید تمرینات دشواری انجام دهیم.

هافبک 27 ساله سفیدپوشان در خصوص بازی با پارما اظهار داشت: بازی با پارما همانند بازی با بتیس نخواهد بود. معمولا در ایتالیا فوتبال را به آن زیبایی که اسپانیایی‌ها انجام می‌دهند بازی نمی‌کنند ولی آنها در جنبه‌های دیگر خیلی خوب هستند. این می‌تواند آزمونی خوب برای ما به عنوان آخرین دیدار دوستانه در پیش‌فصل باشد.

فصل گذشته فولام با حضور تاثیرگذار دژاگه موفق شد جایگاه دوازدهمی لیگ برتر را به خود اختصاص دهد.

اشکان گفت: باورنکردنی است که از حضورم در کروین کاتیج نزدیک به یک سال می‌گذرد. این مدت در لندن خیلی سریع گذشت. از حضورم در فولام لذت می‌برم. هواداران و ورزشگاه کروین کاتیج را دوست دارم. از بودن در این تیم خوشحالم و بی‌صبرانه منتظر شروع لیگ هستم.

هافبک ملی‌پوشان ایران در پایان خاطرنشان کرد: ما تیم خوبی داریم و این را فصل گذشته نشان دادیم. باید از همان لحظه اول شروع لیگ روی کارمان تمرکز کنیم. تیم در شرایط خوبی است و برای یک فصل خوب کاملا با انگیزه و مطمئن هستیم.

بالا