• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به لژیونرها

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
آندرانيك تيموريان:
مديون تيم ملي هستم
هيچ وقت به پيراهن كشورم پشت نمي‌كنم

آندرانيك تيموريان جزو معدود بازيكنان ايراني است كه ابتدا جام جهاني را تجربه كرده و پس از آن پا به مسابقات جام ملت‌هاي آسيا مي‌گذارد. بهترين بازيكن ايران در رقابت‌هاي تابستان سال گذشته در آلمان مي‌خواهد با تيم ايران قهرمان آسيا شود.

بازيكن مياني تيم ملي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: حضور در جام ملت‌هاي آسيا همچون شركت در جام جهاني تجربه‌ي گران‌بهايي است. نمي‌خواهم اين فرصت را از دست بدهم. تحت هر شرايطي مي‌خواهم عضوي از تيم ايران در اين مسابقات باشم.

تيموريان با رد شايعه‌ي غيبتش در تيم ملي در رقابت‌هاي جام ملت‌ها گفت: نمي‌دانم اين صحبت‌ها از كجا منتشر شده است. من مديون تيم ملي هستم و اين كه هم اكنون در تيم بولتون حضور دارم فقط به دليل انجام بازي‌هاي ملي است. شما بنويسيد كه آندرانيك هيچ وقت به تيم ملي و پيراهن كشورش پشت نمي‌كند. من هر چه دارم از تيم ملي است.

وي افزود: با توجه به تداخل شروع برنامه‌هاي آماده‌سازي بولتون با بازي‌هاي تيم ملي در جام ملت‌ها، فدراسيون قطعا مكاتبات لازم را انجام خواهد داد كه بتوانم در تيم ملي حاضر باشم. با آقاي قلعه نويي هم صحبت خواهم كرد تا با باشگاه مذاكرات لازم را انجام دهد.

تيموريان درباره‌ي دليل غيبتش در ديدار آينده‌ي تيم ملي برابر مكزيك گفت: به دليل برنامه‌ي خانوادگي كه دارم، نمي‌توانم در اين ديدار حاضر باشم. ضمن آن كه پيش از قطعي شدن بازي با مكزيك اين مشكل را با آقاجانيان در ميان گذاشته بودم.

بازيكن ايراني بولتون درباره‌ي يك سال حضورش در ليگ برتر انگلستان گفت: خدا را شكر، توانستم در سال اولي كه در انگلستان حضور داشتم، چهار گل به ثمر برسانم و معتقدم كه عملكرد خوبي داشتم. در روزهاي ابتدايي كار بسيار دشواري بود؛ اما، پس از گذشت اين زمان توانستم خودم را در تيم جا بياندازم. بازيكنان و مربيان بولتون هم در اين بين به من كمك فراواني كردند.

تيموريان تمرينات فراوان را دليل موفقيتش عنوان كرد و گفت: تمرينات زياد و سختي را انجام دادم. اين لازمه حضور موفقيت‌آميز در ليگ دشواري همچون انگلستان است. خوشبختانه پس از دو گل كه برابر دون كستر به ثمر رساندم، شرايط برايم متفاوت شد و با كمك خدا توانستم خودم را به عنوان يكي از بازيكنان اصلي در بولتون مطرح كنم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/رقابت های هفته پایانی بوندس لیگا/
اشتوتگارت قهرمان شد / گلزنی کریمی در روز وداع مهدوی کیا با هامبورگ
تیم فوتبال اشتوتگارت آلمان با شکست انرژی کوتبوس موفق شد عنوان قهرمانی رقابت های فصل جاری بوندس لیگا را بدست آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حساسترین دیدار امشب تیم فوتبال اشتوتگارت موفق شد در ورزشگاه گوتلیب دایملر و در حضور 56 هزار تماشاگر برابر میهمانش انرژی کوتبوس با نتیجه 2 بر یک به پیروزی دست یابد تا برای سومین مرتبه عنوان قهرمانی رقابت های بوندس لیگا را از آن خود کند.

در این دیدار رادو در دقیقه 19 تیم انرژی کوتبوس را پیش انداخت اما هیتلزبرگر در دقیقه 27 گل تساوی را به ثمر رساند و در نهایت خدیرا در دقیقه 63 گل پیروزی بخش و قهرمانی اشتوتگارت را وارد دروازه انرژی کوتبوس کرد. پیش از این تیم فوتبال اشتوتگارت آلمان در سال های 4-1983 و 2-1991 موفق به قهرمانی در رقابت های بوندس لیگا شده بود.

همچنین در ورزشگاه ولتینس آره نا تیم فوتبال شالکه موفق شد برابر میزبان خود آرمینابیله فلد به برتری 2 بر یک دست یابد اما به خاطر پیروزی اشتوتگارت نتوانست عنوان قهرمانی را بدست آورد و به کسب جایگاه دوم قناعت کرد. در این دیدار لینکون در دقیقه 11 و آلتینتاب در دقیقه 16 برای شالکه گلزنی کردند و کارکا در دقیقه 90 تک گل تیم آرمینا بیله فلد را به ثمر رساند.

در ورزشگاه آ.او.ال آره نا تیم فوتبال هامبورگ موفق شد با نتیجه 4 بر صفر برابر آلمانیا آخن به پیروزی دست یابد. در این دیدار مهدوی کیا در دقیقه 60 به جای دمل وارد زمین مسابقه شد تا آخرین بازی خود را برای تیم هامبورگ انجام دهد. اولیچ در دقایق 15 و 27 و سورین در دقایق 54 و 87 برای هامبورگ گلزنی کردند.

مهدوی کیا که از سال 9-1998 پیراهن تیم هامبورگ را برتن کرد در طول 9 فصل حضورش در این تیم 223 بار در رقابت های بوندس لیگا به میدان رفت و توانست 29 گل برای این تیم به ثمر رسانده و 45 مرتبه پاس گل هم ارسال کند. همچنین 13 کارت زرد و یک کارت قرمز هم در این مدت از داوران دریافت کرد.

بایرن مونیخ هم در ورزشگاه آلیانتس آره نا موفق شد با نتیجه 5 بر 2 برابر ماینتز به پیروزی دست یابد. در این دیدار که علی کریمی 90 دقیقه در ترکیب بایرن به میدان رفت موفق شد در دقیقه 63 گل چهارم تیم بایرن را به ثمر برساند. سانتاکروز در دقیقه 30، مهمت شول در دقیقه 33، وان بوتین در دقیقه 38 و پیزارو در دقیقه 74 دیگر گل های بایرن را به ثمر رساندند، ضمن اینکه آرمی در دقیقه 55 و فولنر در دقیقه 75 برای ماینتس گلزنی کردند.

هانوفر هم در ورزشگاه آ. وی .دی آره نا با نتیجه 3 بر صفر مغلوب میهمان خود نورنبرگ شد. در این دیدار وحید هاشمیان از دقیقه 56 به جای روزنتال وارد زمین مسابقه شد.

همچنین گکاس مهاجم تیم فوتبال بوخوم با 20 گل زده عنوان آقای گل این رقابت ها را بدست آورد، ماکای از بایرن مونیخ و فری از دورتمند با 16 گل در رده های بعدی جدول آقای گل قرار گرفتند. ضمن اینکه کلوزه مهاجم وردربرمن با 13 گل زده و 15 پاس گل عنوان موثرترین بازیکن فصل جاری بوندس لیگا را از آن خود کرد.

در سایر دیدار های امشب نتایج زیر بدست آمد:
اینتراخت فرانکفورت یک - هرتابرلین 2
بایرلورکوزن 2 - بورسیادورتموند یک
بورسیا مونشن گلادباخ صفر - بوخوم 2
ولفسبورگ صفر - وردربرمن 2

جدول رده بندی بوندس لیگا:
1- اشتوتگارت 70 امتیاز(قهرمان)
2- شالکه 68 امتیاز
3- وردربرمن 66 امتیاز
4- بایرن مونیخ 60 امتیاز
5- بایرلورکوزن 51 امتیاز
6- نورنبرگ 48 امتیاز
7- هامبورگ 45 امتیاز
8- بوخوم 45 امتیاز
9- بوریسیادورتمند 44 امتیاز
10- هرتابرلین 44 امتیاز
11- هانوفر 44 امتیاز
12- آرمینیا بیله فلد 42 امتیاز
13- انرژی کوتبوس 41 امتیاز
14-اینتراخت فرانکفورت 40 امتیاز
15- وولفسبورگ 37 امتیاز
16- نورنبرگ 34 امتیاز(به دسته دوم سقوط کرد)
17-آلمانیا آخن 34 امتیاز(به دسته دوم سقوط کرد)
18- بوریسیامونشن گلادباخ 26 امتیاز(به دسته دوم سقوط کرد)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
A0294344.jpg

منابع خبري گزارش كردند: مهدوي‌كيا در فهرست بازيكنان دورتموند
مهدي مهدوي‌كيا، ‌بازيكن هشت سال اخير تيم هامبورگ احتمال دارد از فصل آينده پيراهن بروسيا دورتموند را به تن كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، سايت اخبار فوتبال جهان در گزارشي كه به مناسبت خداحافظي مهدي مهدوي كيا از هامبورگ منتشر ساخت،‌ عنوان كرد: اين بازيكن در فهرست مهره هاي مورد نظر دورتموند قرار دارد.
مسئوليت سرمربيگري تيم دورتموند اكنون برعهده توماس دال، سرمربي سابق هامبورگ است كه قبلا همكاري خوبي با مهدوي‌كيا داشته است. اكنون به نظر مي‌رسد اين همكاري در دورتموند نيز ادامه يابد.
مهدوي كيا بعد از سال‌ها بازي براي هامبورگ، ‌بازيكن مورد توجه باشگاه ولفسبورگ نيز است. اين باشگاه از مدت‌ها قبل به دنبال استخدام مهدوي‌كيا بوده است.
اين بازيكن از سال 1999 در هامبورگ بود و به عنوان يك بازيكن گوش راست، به تيم خدمت كرد.

فان‌درفارت از لژيونر ايراني تقدير كرد ، مهدوي‌كيا روي دوش كاپيتان هامبورگ
مهدي مهدوي‌كيا، ‌بازيكن ايراني تيم فوتبال هامبورگ در آخرين روز حضورش در اين تيم شمالي آلمان مورد تقدير هم تيمي‌هايش قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اخنر سايتونگ، مهدوي كيا در دقيقه 60 بازي هفته سي و چهارم بوندس ليگا به خواست هوب استيونس در تركيب هامبورگ وارد شد.
او بعد از خاتمه اين بازي مورد تشويق تماشاگران واقع شد.
تك تك بازيكنان نيز از مهدوي كيا با دادن شاخه گل تقدير كردند.
بعد از اين، رافائل فان در فارت،‌ كاپيتان هامبورگ مهدوي كيا را روي دوش خود بلند كرد و به سمت تماشاگران برد تا به اين ترتيب از هم تيمي زحمتكش خود تقدير كرده باشد.
هامبورگ در اين بازي 4 بر صفر برنده شد.

A0294344.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم که به دورتموند بره چون دورتموند به مراتب با کلاس تر ار ولفسبورگ هستش.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/ هفته سی و پنجم لالیگا اسپانیا/
سویا موقتا صدرنشین شد/ پیروزی پرگل اوساسونا با پاس گل نکونام
روز دوم از هفته سی و پنجم رقابت های لالیگا اسپانیا با پیروزی تیم های سویا و اوساسونا پیگیری شد.

به گزارش خبرنگارمهر، درمهمترین دیدارهفته سی وپنجم مسابقات فوتبال لالیگا اسپانیا تیم فوتبال سویا موفق شد با برتری 2 بر1 در زمین دیپورتیوو لاکرونیا موقتا به صدرجدول رده بندی این رقابت ها صعود کند.

بر پایه این گزارش، در این دیدار دیاز در دقیقه 72 گل برتری دیپورتیوولاکرونیا را به ثمررساند اما رناتو در دقیقه 76 و کانوته دردقیقه 83 گل های پیروزی بخش سویا را به ثمر رساندند تا این تیم با 67 امتیاز و یک بازی بیشتر ازتیم های رئال مادرید و بارسلونا موقتا صدرجدول رده بندی رقابت های لالیگا را از آن خود کند.

اوساسونا هم در زمین لوانته موفق شد با نتیجه 4 بر1 میزبان خود را شکست دهد. در این دیدارجواد نکونام 90 درترکیب اصلی اوساسونا به میدان رفت و پاس گل چهارم این تیم را ارسال کرد.

سولادو مهاجم اوساسونا دراین مسابقه با هت تریک خود نقش مهمی درپیروزی تیمش داشت. این بازیکن دردقایق 18، 32 و 64 برای اوساسونا گلزنی کرد و گارسیا در دقیقه 45 دیگرگل این این را به ثمر رساند. ضمن اینکه دسکارگا دردقیقه 44 تک گل تیم میزبان را وارد دروازه اوساسونا کرد. در این دیدار لوانته از دقیقه 5 و به علت اخراج مولینا با 10 بازیکن به بازی ادامه داد.

درسایر دیدارهای امشب این نتایج بدست آمد:
- ویارئال 2 - ریسینگ سانتاندر یک
- رئال سوسیداد 3 - سلتاویگو یک
- اسپانیول یک - ختافه 5
- رکرتیوواوئلوا صفر - رئال مادرید1 (تا پایان نیمه اول)
- اتلتیکومادرید - بارسلونا (ساعتی دیگر آغازمی شود)

* جدول رده بندی مسابقات فوتبال لالیگا اسپانیا به شرح زیراست :
1- سویا 67 امتیاز
2 - رئال مادرید 66 امتیاز (یک بازی کمتر)
3 - بارسلونا 66 امتیاز(یک بازی کمتر)
4- والنسیا 65 امتیاز
5- رئال زاراگوزا 58 امتیاز
--------------------------
18- سوسیه داد 33 امتیاز
19- سلتا 30 امتیاز
20- خیمناستیک 25 امتیاز

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
گزارش آبندبلات از خداحافظي مهدوي كيا؛
«ما مي‌خواهيم مهدي را ببينيم»

«ما مي‌خواهيم مهدي را ببينيم»، اين فرياد پنجاه و هفت هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه AOL در عصر شنبه‌ي گذشته براي حضور مهدي مهدوي‌كيا در زمين بازي بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پايگاه اينترنتي روزنامه‌ي آبندبلات در مطلبي با عنوان آخرين ابراز احساسات بزرگ براي مهدوي‌كيا، به رخدادهاي بازي عصر شنبه‌ي هامبورگ برابر آلمانيا آخن پرداخت.

در اين مطلب درباره‌ي مهدوي‌كيا آمده است:« مهدي مهدوي‌كيا بازيكن 29 ساله‌ي هامبورگ در شادي و شعف هواداران هامبورگ كه چيزي كمتر از ابراز احساسات و جشن هواداران اشتوتگارت طي قهرماني اين تيم در بوندس‌ليگا داشت نبود در كانون توجه هواداران هامبورگ قرار داشت. بازيكني كه مورد علاقه‌ي همه به حساب مي‌آمد. هنگامي كه اين ايراني كه از سوي هامبورگ قرارداد جديدي دريافت نكرد در شصتمين دقيقه‌ي بازي وارد زمين شد، تقريبا تمامي تماشاگران حاضر در ورزشگاه از صندلي‌هاي خود بلند شدند و بي‌وقفه به تشويق او پرداختند. آخرين ابراز احساسات براي بازيكني كه مورد توجه همگان بود، بازيكني كه درست سه دقيقه‌ي پيش با فرياد بلند هواداران حاضر در بخش شمالي ورزشگاه به شدت مورد تشويق قرار گرفته بود. آنها فرياد مي‌زدند ما مي‌خواهيم مهدي را ببينيم. هوب استيونس سرمربي هلندي هامبورگ هم با اين خواسته‌ي هواداران هامبورگ كنار آمد و فريادهاي بلند «مهدي» ورزشگاه را فرا گرفت.

مهدوي‌كيا كه در سال 1999 از بوخوم به هامبورگ آمد شنبه‌ي گذشته در گفت‌وگو با روزنامه‌ي بيلد از مسوولان هامبورگ گلايه كرده بود، او در اين گفت‌وگو از اين كه درست دو ساعت پيش از بازي حساس هامبورگ برابر بايرن مونيخ از تمديد نشدن قراردادش خبردار شده بود گلايه داشت و آن را فاجعه خوانده بود.

او در جشن بزرگ هامبورگي‌ها حاضر بود. هنگامي كه كمي بعد به عنوان آخرين بازيكن هامبورگ با شعار ما براي شما، شما براي ما تنها هامبورگ وارد چمن بازي شد اشك‌ها برگونه‌ي جاري بودند.

مهدوي‌كيا گريه مي‌كرد در حالي كه سكوت هم كرده بود. حتي پس از دوش گرفتن هم اين بازيكن سرعتي كنار زمين نه مي‌خواست و نه مي‌توانست چيزي بگويد. او تنها به هواداران سرمست از پيروزي هامبورگ تشكر خود را ابراز كرد و گفت:« براي پشتيباني شما در تمامي اين سال‌ها ممنون و سپاسگزارم.»

مهدوي‌كيا در بازي هامبورگ برابر آلمانيا آخن آخرين بار با پيراهن HSV در بوندسليگا حاضر شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
باشگاه هامبورگ مهدوی کیا را آزاد کرد
مهدی مهدوی کیا ملی پوش ایرانی تیم فوتبال هامبورگ به طور رسمی از این باشگاه جدا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای اسپورتس، مهدوی کیا در بازی با آلمانیا آخن برای آخرین بار با لباس هامبورگ به عنوان بازیکن ذخیره به زمین رفت و با بازیکنان و هواداران این تیم خداحافظی کرد.

برپایه این گزارش، مهدوی کیا طی حضور 8 ساله خود در هامبورگ بیش از 200 بار با پیراهن این تیم به میدان رفت . او دوره حضور خود درAOL (ورزشگاه هامبورگ) را فوق العاده خواند.

مهدوی کیا گفت: ترک هامبورگ پس از این همه سال فوق العاده ، کار بسیار دشواری است. هواداران همواره مرا حمایت کردند و من نمی توانم آنقدر که شایسته هست از ایشان تشکر کنم.

تیم های لیل، دپورتیوو لاکرونا و بروسیا دورتموند خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن هستند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من قبلا صحنه ي گل هاي آندرانيك تيموريان رو نديده بودم و امشب در برنامه ي نود كه فردوسي پور آندو رو دعوت كرده بودم اين گل ها رو ديدم. انصافا اندو گل هاي خيلي قشنگي زده بود، من يكي كه كلي حال كردم!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من مهدي توي اسپانيا مي تونه پيشرفت بيشتري داشته باشه. اگر چه الان ديگه كمي دير شده و اي كاش زودتر اين كار رو مي كرد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر کنم بره دورتموند یا ولفسبورگ

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/ هفته سی و ششم رقابت های لالیگا/
اوساسونا با گلزنی نکونام رئال سوسیه داد را شکست داد
دومین روز از هفته سی و ششم رقابت های لالیگا با پیروزی اوساسونا و گلزنی نکونام برای این تیم پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عصر امروزتیم فوتبال اوساسونا موفق شد در ورزشگاه "رینو دی ناوارا" با نتیجه دو بر صفرمیهمان خود رئال سوسیه داد را شکست دهد.

دراین دیدارجواد نکونام 90 دقیقه درترکیب اصلی تیم اوساسونا بازی کرد و دردقیقه 33 گل دوم این تیم را به ثمر رساند. لوپز در دقیقه 26 اولین گل این تیم را به ثمر رساند.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
روزنامه ABC اسپانيا سفرهاي جواد نكونام را به ضرر اوساسونا در 2 هفته پاياني لاليگا توصيف كرده است.

A0297947.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه ABC اسپانيا در مقاله‌اي آورده است: جواد نكونام از بيلبائو راهي فرانكفورت مي‌شود و از آنجا به تهران مي‌رود. او سپس به سن خوزه مكزيك خواهد رفت؛ البته بماند كه در بازي هم خسته خواهد شد. نكونام از آنجا راهي تهران و سپس كوالالامپور مي‌شود.
در ادامه آمده است: جواد نكونام اين سفرها را براي حضور در گروهي كه رقبايي مثل ازبكستان، چين و مالزي حضور دارند، انجام مي‌دهد. او بعد از آن مي‌خواهد به تهران و سپس به پامپلونا بازگردد.
اين روزنامه اسپانيايي عنوان كرده است: از اين بازيكن ديگر چيزي نمي‌ماند. اين چه برنامه ريزي است؟ آيا لازم است تيم ملي ايران، لژيونر فداكار و امتحان پس داده خود را اينگونه خسته كند؟ آيا 37000 كيلومتر در يك هفته، براي نابود كردن جواد كافي نيست؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
باشگاه هامبورگ مهدوی کیا را آزاد کرد
مهدی مهدوی کیا ملی پوش ایرانی تیم فوتبال هامبورگ به طور رسمی از این باشگاه جدا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای اسپورتس، مهدوی کیا در بازی با آلمانیا آخن برای آخرین بار با لباس هامبورگ به عنوان بازیکن ذخیره به زمین رفت و با بازیکنان و هواداران این تیم خداحافظی کرد.

برپایه این گزارش، مهدوی کیا طی حضور 8 ساله خود در هامبورگ بیش از 200 بار با پیراهن این تیم به میدان رفت . او دوره حضور خود درAOL (ورزشگاه هامبورگ) را فوق العاده خواند.

مهدوی کیا گفت: ترک هامبورگ پس از این همه سال فوق العاده ، کار بسیار دشواری است. هواداران همواره مرا حمایت کردند و من نمی توانم آنقدر که شایسته هست از ایشان تشکر کنم.

تیم های لیل، دپورتیوو لاکرونا و بروسیا دورتموند خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن هستند.

بلاخره كجا رفت مهدوي كيا؟!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جواد نکونام در گفتگو با مهر:
برای فصل آینده با مسئولان اوساسونا به توافق رسیده ام
هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونای اسپانیا از توافق خود با مسئولان این باشگاه برای فصل آینده رقابتهای لالیگا خبر داد .

جواد نکونام درگفتگوبا خبرنگارمهرضمن اعلام این خبرافزود : با مسئولان باشگاه اوساسونا برای تمدید قراردادم به توافق کامل دست یافته ام و احتمالا ظرف روزهای آینده قراردادم را با این باشگاه تمدید خواهم کرد .

نکونام خاطرنشان کرد : درقراردادم بندی وجود دارد که چنانچه دربین فصل یا پس ازبازیهای جام ملتهای آسیا تیمی خواستاربه خدمت گرفتن من شد، مدیران اوساسونا با انتقال من موافقت کنند.

هافبک تیم فوتبال اوساسونا تصریح کرد : دردوبازی آخردرلیگ اسپانیا به دلیل تشخیص سرمربی تیم وخستگی ناشی ازحضور درمسابقات مختلف حضورنخواهم داشت .

وی درپایان یادآورشد : صبح فردا (شنبه) راهی تهران خواهم شد و بعد از دو روز استراحت درتمرینات تیم ملی شرکت خواهم کرد .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
هنوز با هیچ تیمی قرارداد نبسته

ظاهرآ يا اينتراخت فرانكفورت به نتيجه رسيده!
يه سه ساله بسته باهاشون!
خيلي بهتر بود اگر ميرفت دورتمند البته ممكن بود اونجا بازيش ندن!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه اگه دورتموند هم میرفت بازیش میدادن

حیف رفت تو یه تیم پایین تر.........

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
ظاهرآ يا اينتراخت فرانكفورت به نتيجه رسيده!
يه سه ساله بسته باهاشون!
خيلي بهتر بود اگر ميرفت دورتمند البته ممكن بود اونجا بازيش ندن!!

مهدوی کیا پس از انعقاد قرارداد با اینتراخت فرانکفورت :
به قدیمی ترین تیم فوتبال آلمان پیوسته ام / از انتقال به اینتراخت کاملا رضایت دارم

کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان گفت : عقد قرارداد با تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت برایم رضایت بخش است و می توانم آینده خوبی با این تیم داشته باشم.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهدوی کیا پس از پیوستن به تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت با بیان این مطلب افزود : طی دو هفته گذشته مذاکرات خوبی با آقای فریدهلم فونکل سرمربی تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت داشتم که در نهایت به توافق رسیدیم تا با عقد قراردادی سه ساله به عضویت این تیم درآیم.

وی ادامه داد : قرارداد من با تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت سه ساله است که در صورت توافق طرفین می توان آن را به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد.

بازیکن پیشین تیم فوتبال هامبورگ با اشاره به قدمت تیم جدیدش گفت : اینتراخت قدیمی ترین تیم آلمان است که بیش از 108 سال سابقه دارد. این تیم در فصل نقل وانتقالات با جذب بازیکنان جدید در اندیشه حضوری قدرتمندانه در فصل آتی بوندس لیگاست .

مهدوی کیا در تشریح اهداف خود از حضور در تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت گفت : می خواهم در این تیم خیلی چیزها را ثابت کنم و با انگیزه ای دوچندان توانایی های خود را بیش از پیش نشان دهم.

کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان خاطر نشان ساخت : پیش از آنکه با تیم اینتراخت به توافق برسم پیشنهادهایی از دیگر تیم های آلمانی و تیم هایی از فرانسه و اسپانیا دریافت کرده بودم . اما برای عقد قرارداد آنچه بیش از موارد فنی برایم اهمیت داشت، مسائل خانوادگی بود که در نهایت منجر به این شد که با تیم اینتراخت به توافق برسم.

وی با ابراز رضایت از حضور در تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت گفت : پیش از انعقاد قرارداد با تیم اینتراخت روی پیشنهاد این تیم خیلی فکر کردم و سرانجام به این نتیجه رسیدم که می توانم آینده خوبی در این تیم داشته باشم، به همین خاطر به درخواست مدیران باشگاه پاسخ مثبت دادم.

بالا