• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به لژیونرها

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
عملكرد لژيونرهاي ايراني بوندس ليگا

دژاگه يك نيمه بازي كرد تا در پيروزي سهيم شود

خبرگزاري فارس: بازيكن ايراني تيم فوتبال هرتابرلين در هفته بيست و نهم بوندس ليگاي آلمان يك نيمه بازي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اين تيم كه در بازي انجام شده عصر روز شنبه در زمين بوخوم به برتري سه بر يك رسيد، از آغاز نيمه دوم اشكان دژاگه را در تركيب خويش ديد.
اين بازيكن ايراني از ابتداي شروع نيمه دوم به جاي ابرت به تركيب اضافه شد.
هرتابرلين در دقايقي كه دژاگه را در تركيب خويش ديد، توانست گل‌هاي دوم و سوم را به ثمر رساند.
ياران هرتا با اين برد خارج از خانه، با 38 امتياز در رده هشتم قرار گرفتند.
اين برد براي هرتابرلين در حالي به دست آمد كه اين تيم اولين بازي خود را بعد از عزل فالكو گوتس، زير نظر هاينه، مربي جديد تجربه كرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/ هفته سی و یکم رقابت های لیگ فوتبال ایتالیا/
لیوورنو در غیاب رحمان رضایی متوقف شد / پیروزی پرگل رم و میلان
دومین روز از هفته سی و یکم مسابقات فوتبال سری A باشگاه های ایتالیا با پیروزی پرگل تیم های رم و میلان و توقف لیوورنو آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال لیوورنو در ورزشگاه خانگی برابررجینا به تساوی یک بریک دست یافت.

دراین دیدارلوکارلی دردقیقه 27 گل برتری لیوورنو را به ثمررساند ولی بیانچی دردقیقه 31 گل مساوی تیم رجینا را به ثمر رساند. ضمن اینکه رحمان رضایی در این دیدار نیز فرصت حضور در میدان را بدست نیاورد تا برای سومین بازی متوالی روی نیمکت بنشیند.

با این تساوی تیم فوتبال لیوورنو با 33 امتیازهمچنان رده دوازدهم جدول رده بندی مسابقات فوتبال سری A باشگاه های ایتالیا را به خود اختصاص داده است.

سایر نتایج بازی ها امشب به شرح زیر است:
* آاس رم 4 - سامپدوریا صفر
* آسکولی 2 - لاتزیو 2
* فیورنتینا یک - سیه نا صفر
* مسینا یک - میلان 3
* پارما یک - کاتانیا یک
* تورینو یک - آتالانتا 2

هفته سی و یکم مسابقات فوتبال سری A باشگاه های ایتالیا با برگزاری مسابقه اینتر با پالرمو که ساعتی دیگر انجام می شود، به پایان می رسد.

جدول رده بندی:
1- اینتر - 80 امتیاز( یک بازی کمتر)
2- رم - 65 امتیاز
3- لاتزیو - 56 امتیاز
4- میلان - 50 امتیاز
5- پالرمو - 48 امتیاز( یک بازی کمتر)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تيموريان: به‌ زودى‌ فيکس‌ مى‌شوم‌

ملى‌پوش‌ ايرانى‌ بولتون‌ گفت: به‌ هيچ‌ عنوان‌ از عملکرد خودم‌ در بازى‌ با آرسنال‌ راضى‌ نيستم‌ چرا که‌ هرگز نتوانستم‌ در حد و اندازه‌هايى‌ که‌ بايد باشم‌ ظاهر شوم.
آندرانيک‌ تيموريان‌ در ادامه‌ افزود: مى‌توانستم‌ بهتر از اين‌ کار کنم‌ اما شرايط‌ بازى‌ به‌ شکلى‌ پيش‌ رفت‌ که‌ نتوانستم‌ توانايى‌هاى‌ خودم‌ را نشان‌ دهم، از سوى‌ ديگر با به‌ ميدان‌ آمدن‌ آنلکا و رفتن‌ او به‌ سمت‌ راست‌ زمين‌ سبب‌ شد که‌ توپ‌ بيشتر در آن‌ منطقه‌ باشد و بازى‌ زيادى‌ به‌ من‌ نرسيد. تيموريان‌ درخصوص‌ نيمکت‌نشينى‌اش‌ در اين‌ ديدار گفت: اين‌ تصميم‌ مربيان‌ تيم‌ بولتون‌ بود و من‌ هم‌ به‌ آن‌ احترام‌ مى‌گذارم، البته‌ آلردايس‌ از قبل‌ اعلام‌ کرده‌ بود که‌ با برطرف‌شدن‌ مصدوميت‌ کوين‌ نولان‌ کاپيتان‌ تيم‌ وى‌ در ترکيب‌ اصلى‌ قرار مى‌گيرد به‌ همين‌ دليل‌ هم‌ من‌ نيمکت‌نشين‌ شدم.
وى‌ در پايان‌ تصريح‌ کرد: بايد بيشتر تلاش‌ کنم‌ تا دوباره‌ در ترکيب‌ بولتون‌ قرار بگيرم. تا پايان‌ ليگ‌ چند بازى‌ ديگر را پيش‌ رو داريم‌ و من‌ فرصت‌ فيکس‌ بازى‌کردن‌ را به‌ دست‌ خواهم‌ آورد.

منبع روزنامه خبر ورزشی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
وحید هاشمیان در گفتگو با مهر :
با یک بازی بد نیمکت نشین می شوم / هنوز برای فصل آینده تصمیم گیری نکرده ام

مهاجم ایرانی تیم فوتبال هانوفر آلمان گفت: من از آن دسته بازیکنانی هستم که با یک بازی بد برای 5 بازی نیمکت نشین می شوند و باید تلاش کنند تا مجددا خود را به ترکیب اصلی تیم برسانند.
وحید هاشمیان با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص دیدار تیمش برابر اشتوتگارت اظهار داشت: این بازی برای ما خیلی دشوار بود زیرا مقابل تیمی بازی می کردیم که دارای شانس قهرمانی است و برای حفظ این موقعیت نیاز به برد داشت.

وی ادامه داد: متاسفانه در آغاز این بازی شروع خوبی نداشتیم و دروازه مان باز شد اما رفته رفته جریان بازی را در دست گرفتیم. در نیمه دوم به مراتب بهتر از تیم میزبان بازی کرده و حتی موفق به زدن گل تساوی شدیم. در ادامه روی اشتباه مدافع مان گل دوم را دریافت کردیم و دیگر فرصتی برای جبران نتیجه نیافتیم. در کل مربی و حتی هواداران مان از عملکرد تیم در بازی برابر اشتوتگارت راضی بودند و فکر می کنم حداقل توانستیم بازی خوبی را در خانه اشتوتگارت به نمایش بگذاریم.

مهاجم ملی پوش فوتبال کشورمان خاطر نشان ساخت: مربی تیم از عملکرد کل بازیکنان رضایت خاطر داشت و از من نیز به خاطر اینکه یک پاس گل داده بودم راضی بود. قرار بود از هفته قبل در ترکیب اصلی قرار گیرم که به علت سرماخوردگی در دقایقی کوتاه به زمین رفتم اما این هفته در جمع نفرات اصلی بودم و بازی خوبی انجام دادم و توانستم در گلی که به ثمر رساندیم نقش داشته باشم.

وی خاطر نشان ساخت: این فصل هم گل زده ام و هم پاس گل داده ام. من یک مهاجم هستم و دوست دارم گل بزنم. در حال حاضر به عنوان هافبک بیشتر در نقش یک سازنده گل ظاهر می شوم و توانسته ام تا اندازه ای موفق باشم. در فوتبال هر بازیکنی با یک بازی بد که انجام می دهد برای 5 بازی نیمکت نشین می شود و بازیکن دیگر پس از 5 بازی خوب با یک بازی بد روی نیمکت می نشیند. من جز دسته اول هستم که با یک بازی بد روی نیمکت فرستاده می شوم.

هاشمیان در خصوص آینده خود در تیم فوتبال هانوفر گفت: هنوز برای فصل آینده تصمیم گیری نکرده ام . هنوز یک فصل از قراردادم با تیم هانوفر باقی است و باید به این تعهد پایبند باشم. در عین حال برای آینده طوری تصمیم گیری می کنم که به نفع خود وفوتبالم باشد.

مهاجم ایرانی تیم فوتبال هانوفر با دفاع از عملکرد این تیم طی هفته های اخیر تاکید کرد: تیم ما افت نکرده است . رویارویی با تیم های مطرح و صدرنشین باعث شد تا در نتیجه گیری ضعیف عمل کنیم. الان در بوندس لیگا شرایط دشوار شده است. تیم های بالای جدول برای قهرمانی می جنگند و تیم های نیمه پایین جدول به واسطه نزدیکی امتیازات به شدت در تلاش هستند. همین مسئله کار را دشوار کرده است. البته تیم ما به علت تغییراتی که در ترکیب اصلی به وجود آمده قدری ناهماهنگ عمل کرده و این مسئله بی تاثیر در ناکامی های اخیر نیست.

وی تصریح کرد: هدف ما این است که در پایان مسابقات بوندس لیگا جایگاهی در نیمه بالای جدول داشته باشیم. البته رسیدن به سهمیه جام یوفا خیلی دشوار است و تنها می توانیم نیم نگاهی به حضور در جام اینتر توتو داشته باشیم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
عملكرد لژيونرهاي ايراني بوندس ليگا

هاشميان 4 و دژاگه 3 گرفت

خبرگزاري فارس: وحيد هاشميان، مهاجم ايراني تيم هانوفر با نمره 4 از سوي مجله كيكر روبرو شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين نشريه بعد از هفته بيست و نهم بوندس ليگا در بازي منجر به باخت دو بر يك از اشتوتگارت، سازنده تنها گل تيمش در دقيقه 61 از سوي چرندلو بود.
مهدي مهدوي كيا به دليل انجام 8 دقيقه بازي مقابل بروسيا مونشن گلادباخ، باوجود دادن يك پاس گل، نمره‌اي دريافت نكرد.
اشكان دژاگه، بازيكن ايراني هرتابرلين نيز به خاطر يك نيمه بازي مقابل بوخوم با نمره 3 روبرو شد.
دراين ديدار ياران او توانستند سه بر يك بر بوخوم غلبه كنند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
آمار می گوید؛
هاشمیان همچنان موثرترین بازیکن تیم فوتبال هانوفر است

وحید هاشمیان با به ثمر رساندن 4 گل و 7 پاس گل موثرترین بازیکن هانوفر در فصل جاری رقابت های بوندس لیگا به شمار می آید.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهاجم ایرانی تیم فوتبال هانوفربا به ثمر رساندن 4 گل و دادن 7 پاس گل با کسب 11 امتیاز در رده بیست و دوم تاثیرگذارترین بازیکن بوندس لیگا قرارگرفته است.

این بازیکن همچنین با توجه به آماری که ازخود درفصل جاری برجای گذاشته است موثرترین بازیکن هانوفرمحسوب می شود که پس از او اشنایدربا 9 امتیاز که حاصل 3 گل زده و 6 پاس گل است، قرار دارد.

وحید هاشمیان که پس از4 هفته بازی کردن به عنوان بازیکن جانشین، درمسابقه روزشنبه اشتوتگارت با هانوفر از ابتدای مسابقه درترکیب اصلی تیمش به میدان رفت دردقیقه 60 پاس گل تساوی بخش تیمش را به چرندلو داد تا تعداد پاس های گل خود درفصل جاری را به عدد 7 برساند.

البته تیم هانوفر با اشتباه مدافع خود سورا در دقیقه 74 گل دوم را دریافت کرد تا ازکسب یک امتیاز با ارزش مقابل اشتوتگارت محروم شود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
با رد پيشنهاد سالزبورگ اتريش

كريمي از تيم هاي آلماني و اسپانيايي پيشنهاد دارد

خبرگزاري فارس: هافبك ملي پوش ايران در آستانه جدايي اش از تيم فوتبال بايرن مونيخ، پيشنهادهاي خوبي از تيم هاي آلماني، اسپانيايي،‌ قطري و اماراتي دريافت كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ISP، با توجه به اظهارات اخير مسئولين بايرن مونيخ، خبر جدايي اين بازيكن از تيم آلماني قطعي است و در پايان فصل جاري هافبك ايراني به تيم جديدي خواهد پيوست.
سايت ISP در اين زمينه نوشت: بر خلاف مطالب منتشره در رسانه ها كريمي به سالزبورگ نخواهد پيوست چرا كه وي از كشورهاي آلمان، اسپانيا، قطر و امارات پيشنهادهاي خوبي دارد.
مدير برنامه هاي بازيكن سابق الاهلي گفت: در 2 يا 3 هفته آينده وي تصميم نهايي خود را مي گيرد اگر چه تا كنون مذاكرات جدي با تيم هاي خواهان وي انجام نشده است.
وي درباره شرايط ديگر بازيكن ايراني شاغل در بوندس ليگا عنوان كرد: مهدوي كيا نيز از تيم هاي خوب اسپانيايي،‌آْلماني و يك تيم فرانسوي پيشنهاد دارد؛ اما او تمايل دارد كه با جلب رضايت مسئولان باشگاه هامبورگ همچنان براي اين تيم بازي كند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پزشک اوساسونا اعلام کرد:
جواد نکونام به نیمه نهایی رقابت های جام یوفا می رسد
پزشک تیم فوتبال اوساسونا ابراز امیدواری کرد جواد نکونام بتواند به دیدار این تیم مقابل سویا در چارچوب مرحله نیمه نهایی رقابت های جام یوفا برسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پزشک باشگاه اوساسونا روز گذشته از پای جواد نکونام تست گرفت تا میزان بهبودی پای او را ارزیابی کند. ستاره تیم فوتبال اوساسونا 5 بازی اخیر تیم باسکی را از دست داده که از جمله می توان به دو دیدار رفت و برگشت این تیم مقابل بایرلورکوزن در رقابت های جام یوفا اشاره کرد.

بر پایه این گزارش، پزشک باشگاه نتیجه آزمایش پزشکی بر روی پای نکونام را مثبت اعلام کرد اما نکونام هنوز به آن درجه از آمادگی نرسیده تا در کنار دیگر اعضای تیم به تمرین بپردازد. مسئولان باشگاه اوساسونا ابراز امیدواری کردند بازیکن 26 ساله تیمشان به بازی با سویا در مرحله نیمه نهایی رقابت های یوفا برسد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
با هانوفر يک‌ سال‌ ديگر قرارداد دارم‌ هاشميان: دوست‌ دارم‌ گل‌ بزنم‌ اما هافبک‌ بازى‌ مى‌کنم!

وحيد هاشميان‌ در هفته‌ بيست‌ و نهم‌ بوندس‌ليگا موفق‌ شد يک‌ پاس‌ گل‌ ديگر در کارنامه‌ خود ثبت‌ کند تا با 4 گل‌ زده‌ و 7 پاس‌ گل‌ و يازده‌ امتياز در جمع‌ 30 بازيکن‌ تأ‌ثيرگذار بوندس‌ليگا قرار گيرد. او درخصوص‌ وضعيتش‌ در هانوفر و آينده‌اش‌ گفتگويى‌ انجام‌ داده‌ که‌ گزيده‌اى‌ از آن‌ را در زير مى‌خوانيد:
* مربى‌ تيم‌ پس‌ از بازى‌ با اشتوتگارت‌ از عملکرد همه‌ رضايت‌ داشت‌ و از من‌ نيز به‌ خاطر اينکه‌ يک‌ پاس‌ گل‌ داده‌ بودم‌ راضى‌ بود. البته‌ قرار بود از هفته‌ قبل‌ در ترکيب‌ اصلى‌ قرار گيرم‌ که‌ به‌ علت‌ سرماخوردگى‌ در دقايقى‌ کوتاه‌ به‌ زمين‌ رفتم‌ اما اين‌ هفته‌ در جمع‌ نفرات‌ اصلى‌ بودم‌ و بازى‌ خوبى‌ انجام‌ دادم‌ و توانستم‌ در گلى‌ که‌ به‌ ثمر رسانديم‌ نقش‌ داشته‌ باشم.
* اين‌ فصل‌ هم‌ گل‌ زده‌ام‌ و هم‌ پاس‌ گل‌ داده‌ام. من‌ يک‌ مهاجم‌ هستم‌ و دوست‌ دارم‌ گل‌ بزنم. درحال‌ حاضر به‌ عنوان‌ هافبک‌ بيشتر در نقش‌ يک‌ سازنده‌ گل‌ ظاهر مى‌شوم‌ و توانسته‌ام‌ تا اندازه‌اى‌ موفق‌ باشم. در فوتبال‌ بعضى‌ از بازيکنان‌ با يک‌ بازى‌ که‌ انجام‌ مى‌دهد براى‌ 5 بازى‌ نيمکت‌نشين‌ مى‌شوند و بازيکن‌هاى‌ ديگر پس‌ از 5 بازى‌ خوب‌ با يک‌ بازى‌ بد روى‌ نيمکت‌ مى‌نشينند. من‌ جزو دسته‌ اول‌ هستم‌ که‌ با يک‌ بازى‌ بد روى‌ نيمکت‌ فرستاده‌ مى‌شوم.
* هنوز براى‌ فصل‌ آينده‌ تصميم‌گيرى‌ نکرده‌ام. هنوز يک‌ فصل‌ از قراردادم‌ با تيم‌ هانوفر باقى‌ است‌ و بايد به‌ اين‌ تعهد پايبند باشم. در عين‌ حال‌ براى‌ آينده‌ طورى‌ تصميم‌گيرى‌ مى‌کنم‌ که‌ به‌ نفع‌ خود و فوتبالم‌ باشد.
* هانوفر طى‌ هفته‌هاى‌ اخير افت‌ نکرده‌ است‌ بلکه‌ رويارويى‌ با تيم‌هاى‌ مطرح‌ و صدرنشين‌ باعث‌ شد تا در نتيجه‌گيرى‌ ضعيف‌ عمل‌ کنيم. الان‌ در بوندس‌ليگا شرايط‌ دشوارتر شده‌ است. تيم‌هاى‌ بالاى‌ جدول‌ براى‌ قهرمانى‌ مى‌جنگند و تيم‌هاى‌ نيمه‌ پايين‌ جدول‌ به‌ واسطه‌ نزديکى‌ امتيازات‌ به‌ شدت‌ در تلاش‌ هستند و همين‌ مسئله‌ کار را دشوار کرده‌ است‌ البته‌ تيم‌ ما به‌ علت‌ تغييراتى‌ که‌ در ترکيب‌ اصلى‌ به‌ وجود آمده‌ قدرى‌ ناهماهنگ‌ عمل‌ کرده‌ و بى‌شک‌ اين‌ مسئله‌ بى‌تأ‌ثير در ناکامى‌هاى‌ اخير نيست.
* هدف‌ ما اين‌ است‌ که‌ در پايان‌ مسابقات‌ بوندس‌ليگا جايگاهى‌ در نيمه‌ بالاى‌ جدول‌ داشته‌ باشيم. البته‌ رسيدن‌ به‌ سهميه‌ جام‌ يوفا خيلى‌ دشوار است‌ و تنها مى‌توانيم‌ نيم‌نگاهى‌ به‌ حضور در جام‌ اينترتوتو داشته‌ باشيم.

منبع روزنامه خبروزشی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هافبک تیم فوتبال الشارجه امارات در گفتگو با مهر :
باید تلاشم را چند برابر کنم / قصد بازگشت به فوتبال ایران را ندارم
مسعود شجاعی گفت: باید تلاشم را چند برابر کنم تا با ارائه بازی های قابل قبول در مسابقات لیگ امارات رضایت کادر فنی را برای بدست آوردن فرصت بیشتر کسب کنم
هافبک تیم فوتبال الشارجه امارات درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق درمورد باخت اخیر این تیم در دربی شهر شارجه برابر الشعب افزود: ما برای جبران شکست بازی رفت برابرآنها به میدان رفتیم و همه تلاش خود را برای رسیدن به پیروزی انجام دادیم اما اشتباهات فردی باعث شکست ما در آن دیدار حساس شد.

وی با اشاره به خط حمله قدرتمند الشعب ادامه داد: تیم الشعب روی کاظمیان و سامره می چرخد و همه بازیکنان این تیم سعی می کنند توپ را به آنها رسانده تا تغییری در نتیجه بدست آید. این 2 بازیکن نقش غیرانکاری در به ثمر رسیدن 2 گل پیروزی بخش الشعب برابر الشارجه داشتند و ما با وجود غیبت 2 بازیکن کلیدی خود تنها یکی از این 2 گل را جبران کردیم.

شجاعی همچنین در مورد اخراج خود تاکید کرد: قبول دارم که نباید اعتراض می کردم اما واقعا استحقاق دریافت کارت قرمز را نداشتم. در آن بازی حساس داور به من کم لطفی کرد زیرا در حالت عادی تنها نشان دادن کارت زرد کافی بود.

وی با اشاره به غیبت ایمان مبعلی که ستون اصلی تیم الشباب است، درباره بازی آینده الشارجه تصریح کرد: اگر بتوانیم در این دیدار مهم و حساس که در خانه حریف برگزار می شود به پیروزی دست یابیم با روحیه بیشتر در مسابقات آینده به میدان می رویم و در نهایت می توانیم در پایان بازی های فصل جاری در بین 4 تیم برتر امارات قرار بگیریم.

هافبک تیم فوتبال الشارجه با اشاره به این مساله که درخشش بازیکنان ایرانی در لیگ امارات باعث بروز حساسیت هایی شده، اضافه کرد: عملکرد ایرانی های حاضر در مسابقات امارات نشان دهنده اختلاف محسوس بین آنها و بازیکنان اماراتی است و شاید به همین دلیل است که روی بازیکنان ایرانی حساس شده اند و با کوچکترین اتفاق محرومیت های سنگینی را برای نفراتی مانند سامره، عنایتی و مبعلی درنظر گرفته اند. این واقعا بی انصافی است که با این برخوردها جلوی رشد بازیکنان ایرانی را بگیرند.

وی در مورد حضور مجددش در تیم ملی در بازی تدارکاتی قطر با ایران خاطر نشان کرد: از اینکه قلعه نویی به من اعتماد کرد و بار دیگر این فرصت را در اختیارم قرار داد بسیار خوشحالم. البته باید تلاشم را چند برابر کنم تا با ارائه بازی های قابل قبول در مسابقات لیگ امارات رضایت کادر فنی را برای بدست آوردن فرصت بیشتر کسب کنم و در نهایت جایگاه مناسبی را در تیم ملی بدست آورم.

شجاعی در پایان با اشاره به دریافت چند پیشنهاد از تیمهای اروپایی گفت: مسئولین باشگاه الشارجه خواهان تمدید قرادادم هستند ولی قصد دارم سال آینده در تیم دیگری فوتبالم را ادامه دهم. همچنین قصد ندارم به فوتبال ایران برگردم مگر اینکه شرایط خاصی پیش آید. البته می خواهم برای برگزیدن تیم جدیدم همه جوانب را در نظر گرفته و با مشورت و استفاده از تجربه بازیکنان شاغل و موفق در فوتبال اروپا تیمی را انتخاب کنم که باعث پیشرفتم شود.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سايت گل در گزارشي عنوان کرد که علي کريمي و مهدي مهدوي کيا از تيم هايي از چند کشور اروپايي و آسيايي پيشنهاداتي دريافت کرده اند و تا 3 هفته آينده مذاکرات خود را با اين تيم ها آغاز خواهند کرد.
اين سايت در گزارش خود به نقل از محمودرضا فاضلي، مدير برنامه هاي علي کريمي عنوان کرده که باشگاه بايرن مونيخ هنوز هيچ پيشنهادي را از باشگاه ردبول سالزبورگ دريافت نکرده و هيچ مذاکره درباره انتقال علي کريمي از بايرن به اين تيم اتريشي صورت نگرفته است.
اين گزارش مي افزايد: قرارداد علي کريمي با باواريايي ها در پايان اين فصل در حالي به پايان مي رسد که مديران باشگاه بايرن تمايلي براي تمديد قرارداد با وي ندارند.
در ادامه اين گزارش آمده است: با اين حال علي کريمي پيشنهاداتي از چند باشگاه آلماني، اسپانيايي، قطري و اماراتي دريافت کرده اما هنوز هيچ مذاکره و يا مکاتبه رسمي با او انجام نشده است. براساس اعلام مدير برنامه هاي اين ملي پوش ايراني، کريمي تا 2 يا 3 هفته آينده براي آينده خود تصميم مي گيرد.
سايت گل همچنين از آخرين وضعيت مهدي مهدوي کيا مي نويسد: کاپيتان 29 ساله تيم ملي ايران در پايان فصل، هشتمين سال حضور خود در هامبورگ را به پايان مي رساند و بزودي درباره ادامه همکاري خود با اين باشگاه تصميم گيري خواهد کرد.
در ادامه اين گزارش آمده است: کيا هم اکنون مورد نظر چند باشگاه آلماني و همچنين تيم هايي از اسپانيا و فرانسه است. فاضلي که مديريت برنامه هاي مهدوي کيا را نيز برعهده دارد در اين باره مي گويد: او بايد پيش از هر چيز وضعيت خود در باشگاه هامبورگ را مشخص کند. البته او تا 2 هفته آينده درباره فصل آتي تصمي گيري خواهد کرد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
عنايتى‌ سرخ‌پوش‌ شدنش‌ را تکذيب‌ کرد
در خبرها داشتيم‌ که‌ رضا عنايتى‌ مهاجم‌ ايرانى‌ تيم‌ الامارات‌ مورد توجه‌ مديران‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ قرار گرفته‌ و حتى‌ مذاکرات‌ مقدماتى‌ براى‌ سرخ‌پوش‌ شدن‌ عنايتى‌ صورت‌ گرفته‌ است‌ اما عنايتى‌ ضمن‌ تکذيب‌ اين‌ خبر به‌ همکار ما گفت: تا به‌ اين‌ لحظه‌ هيچ‌ مقام‌ مسئول‌ و غيرمسئولى‌ از باشگاه‌ پرسپوليس‌ با من‌ تماس‌ نگرفته‌ و کسى‌ با من‌ حرفى‌ در اين‌ باره‌ نزده‌ است. ضمن‌ اينکه‌ من‌ يک‌ سال‌ ديگر البته‌ به‌ صورت‌ مشروط‌ قراردادم‌ را با الامارات‌ تمديد کرده‌ام‌ و از اين‌ موضوع‌ هم‌ کاملاً‌ بى‌خبرم.
گفتنى‌ است، باشگاه‌ پرسپوليس‌ سال‌ گذشته‌ خواهان‌ جذب‌ عنايتى‌ بود و حتى‌ اين‌ مهاجم‌ ملى‌پوش‌ در دفتر انصارى‌فرد مديرعامل‌ سرخ‌پوشان‌ حاضر شد تا مذاکرات‌ اوليه‌ را انجام‌ بدهد.
برخلاف‌ بازيکنان‌ اصلى‌ تيم‌ بايرن‌مونيخ‌ که‌ به‌ دليل‌ استراحت‌ از سوى‌ هيتسفلد در تمرين‌هاى‌ اين‌ تيم‌ شرکت‌ نمى‌کنند، على‌ کريمى‌ به‌ همراه‌ سه‌ بازيکن‌ ديگر با حضور در تمرينات‌ تيم‌ آمارتورهاى‌ بايرن‌ به‌ مرور کارهاى‌ تاکتيکى‌ پرداختند. آندرياس‌ گورليتس، ميشاييل‌ رنسينگ‌ و والرين‌ اسماعيل‌ در کنار على‌ کريمى‌ زير نظر اوتمار هيتسفلد و ميشاييل‌ هنکه‌ در تمرين‌ آماتورهاى‌ بايرن‌ حضور يافتند. دميکليس‌ و اشوان‌ اشتايگر نيز در محل‌ تمرينات‌ حاضر شدند و زير نظر پزشکان‌ باشگاه‌ به‌ مداواى‌ خود پرداختند. بايرن‌مونيخ‌ شنبه‌ هفته‌ آينده‌ در رقابت‌هاى‌ هفته‌ سى‌ام‌ بوندس‌ ليگا برابر اشتوتگارت‌ تيم‌ سوم‌ جدول، رقابت‌ حساسى‌ خواهد داشت.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هفته هفدهم مسابقات لیگ دسته اول امارات /
الامارات با گل های خطیبی و عنایتی از قعر جدول فاصله گرفت
هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های امارات امروز با پیروزی تیم های الامارات و الشباب دنبال شد.
به گزارش خبرنگارمهر، تیم فوتبال الامارات به لطف درخشش مهاجمان ایرانی خود در خانه با نتیجه 3 بریک از سد دوبی گذشت و با امتیازی برابر با این تیم (16 امتیاز) به رده یازدهم جدول صعود کرد.

گل های الامارات را عادل درویش(15)، رسول خطیبی(39) و عنایتی(82) به ثمر رساندند و تنها گل دوبی را نیز ولی عبید وارد دروازه میزبان کرد.

در دیگر بازی امروز الشباب با نتیجه 3 بریک مقابل الشارجه به برتری رسید. برای الشباب پرنس تاگو(5)، عصام ضاحی(47) و سالم سعد(79 - پنالتی) گلزنی کردند و تنها گل الشارجه را نیز سعید الکاس در دقیقه 27 به ثمر رساند. همین بازیکن در دقیقه 76 از زمین مسابقه اخراج شد.

الشباب با شکست الشارجه 22 امتیازی شد و به رده هفتم جدول صعود کرد، الشارجه نیز با 23 امتیاز کماکان در رده پنجم جدول باقی ماند.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
هاشميان‌ يك تنه با مدافعين گلادباخ مي‌جنگد
سرمربي تيم هانوفر قصد دارد در بازي فردا مقابل بروسيا مونشن گلادباخ از وجود وحيد هاشميان، مهاجم ايراني در تركيب ثابت استفاده كند.

A0236904.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، براساس نظر ديتر هكينگ، در ديدار فردا برابر گلادباخ، در خط قرار مي گيرد.
اين نشريه تركيب احتمالي دو تيم را چنين اعلام كرد:
* هانوفر:
دروازه بان: انكه
خط دفاع: چرندلو، ‌وينيسيوس، سوراف و هالفار
خط مياني: باليچ، لالا، ‌روزنتال، ‌بروگينگ و هوستي
خط حمله: هاشميان

* بروسيا مونشن گلادباخ:
دروازه‌بان: هايمورت
خط دفاع: بوگل لاند، ‌گوهري، ‌زي آنتونيو و يانسن
خط مياني: سورد، الفخري و ‌كلوگه
خط حمله: دلورا، ‌رافائل و ‌كاهه

داور: هربرت فاندل

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
مهدوي كيا، خطرناكترين اسلحه هامبورگ در مصاف با ماينس
هوب استيوونس، سرمربي هلندي هامبورگ براي جدال فردا از هفته سي ام بوندس ليگا در برابر ماينس، روي توان گلزني مهدي مهدوي كيا حساب ويژه ايي باز كرده است.

A0216530.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و روزنامه دي ولت، مهدوي كيا تاكنون دو گل به ماينس زده و اينك در جمع نفرات تيمش، به عنوان خطرناكترين بازيكن در ديدار با ماينس شناخته مي شود.
اين روزنامه نوشت استيوونس براي كسب امتياز كامل مقابل ماينس، برنامه ويژه ايي براي اين بازيكن در نظر گرفته تا بتواند با استفاده از قدرت و توان اين بازيكن راه دروازه ماينس را هموار كند.
براساس اين گزارش در تمرينات اخير هامبورگ، استيوونس تاكتيك هاي هجومي لازم را با مهدوي كيا در خلال جلسات تمريني انجام داده تا با استفاده از خطرناكترين بازيكن تيمش در مصاف با ماينس به پيروزي رسد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/هفته سی ام رقابت های بوندس لیگا/
هانوفر پیروز شد، هامبورگ در خانه مساوی کرد / مهدوی کیا و هاشمیان کارت زرد گرفتند
هفته سی ام رقابت های بوندس لیگا امروز با پیروزی تیم فوتبال هانوفر و توقف هامبورگ به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال هانوفر در ورزشگاه آ.او.دی آره نا و درحضور 42 هزارتماشاگرموفق شد میزبانش مونشن گلادباخ را با نتیجه یک برصفر شکست دهد.

بروگینک در دقیقه 32 تک گل پیروزی بخش تیمش را دراین دیداربه ثمررساند تا هانوفرپس ازشش هفته موفق به کسب پیروزی درمسابقات بوندس لیگا شود و با 38 امتیاز در رده نهم جدول این رقابت ها قراربگیرد.

برپایه این گزارش، وحید هاشمیان که از ابتدای مسابقه درترکیب هانوفر به میدان رفته بود دردقیقه 39 از داورمسابقه کارت زرد دریافت کرد و در دقیقه 80 هم جای خود را به اشتینر داد. این دومین کارت زرد هاشمیان درفصل جاری رقابتهای بوندس لیگا محسوب می شود.

تیم هامبورگ هم در ورزشگاه خانگی خود برابرتیم ماینتس به تساوی 2 - 2 رضایت داد. سورین دردقیقه 22 از روی نقطه پنالتی و گوئه ره رو در دقیقه 83 برای هامبورگ گلزنی کردند و زیدان دردقیقه 12 و گربر در دقیقه 59 گل های ماینتس را به ثمررساندند.

دراین دیدارمهدی مهدوی کیا 90 دقیقه درترکیب هامبورگ به میدان رفت اما دردقایق پایانی مسابقه ازداورکارت زرد گرفت تا چهارمین کارت زرد فصل جاری در کارنامه وی ثبت شود.

جدول رده بندی رقابتهای بوندس لیگا به این شرح است:
1- شالکه - 62 امتیاز
2- وردربرمن - 60 امتیاز
3- اشتوتگارت - 58 امتیاز
4- بایرن مونیخ - 53 امتیاز
5- بایرلورکوزن - 45 امتیاز
6- نورنبرگ - 44 امتیاز
9- هانوفر - 38 امتیاز
10 هامبورگ - 36 امتیاز

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
عملكرد لژيونرهاي ايراني در بوندس ليگا
مهدوي كيا نمره 4 گرفت

مهدي مهدوي كيا،‌ بازيكن ايراني تيم فوتبال هامبورگ به خاطر بازي خوب در ديدار تيمش برابر ماينس نمره 4 گرفت.

A0282831.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، هفته نامه كيكر در شماره امروز خود به اين بازيكن نمره 4 داد.
هامبورگ در ديداري كه در هفته سي ام بوندس ليگا برابر ماينس انجام داد به تساوي دو بر دو رسيد. در اين بازي كه هامبورگ ميزبان بود، مهدوي كيا يك كارت زرد از داور گرفت.
اين نشريه به مردان اين تيم به شرح زير نمره داد:

روست 3
بينامين 5
آبل 3
ماتيسن 5/5
سورين 5/2
مهدوي كيا 4
ياروليم 2
ويكي 5/4
تروخوسكي 5
ون دروارت 5
اوليچ 4

هاشميان نمره 5/4 گرفت

وحيد هاشميان مهاجم ايراني تيم فوتبال هانوفر آلمان، به خاطر بازي ضعيف در ديدار تيمش برابر بروسيا با نمره ايي ضعيف روبرو شد.

A0236904.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، هفته نامه كيكر در شماره امروز خود به اين بازيكن نمره 5/4 داد.
هاشميان در بازي مقابل بروسيا مونشن گلادباخ تا دقيقه 82 در زمين حضور داشت و گلي نزد. در اين دقيقه وي جاي خود را به اشتاينر سپرد.
اين نشريه به بازيكنان تيم هانوفر اينچنين نمره داد:

آنكه: 3
چرندلو: 4
وينيسوس: 5/3
سوراف: 5/3
تارنات‌: 5/3
روزنتال: 5/3
باليچ: 5/3
يانكف: 4
هوستي: 5/3
بروگينگ: 3
هاشميان: 5/4

عملكرد لژيونرهاي ايراني شاغل در فوتبال اروپا
نمره 3 براي تيموريان

آندرانيك تيموريان، هافبك ايراني تيم فوتبال بولتون واندرز انگليس نمره خوبي دريافت كرد.

A0267892.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، هفته نامه كيكر آلمان در پايان هفته سي و پنجم ليگ برتر انگليس اقدام به دادن نمره كرد كه به آندو تيموريان نمره 3 داد.
وي در حالي چنين نمره‌اي را از آن خود ساخت كه تيمش سه بر يك از ريدينگ شكست خورد.
اين نشريه به بازيكنان بولتون اينگونه نمره داده است:
جاس كلاينن 4
بن هايم 3
مايته 4
گاردنر 3
نولان 5
اسپيد 3
تيموريان 3
ديويس 3
آنلكا 3
ديوف 5

نمره 3 براي دژاگه

اشكان دژاگه، بازيكن ايراني تيم هرتابرلين در هفته سي ام بوندس ليگا بهترين نمره را در بين لژيونرهاي ايراني شاغل در بوندس ليگا را گرفت.

15_851126_M200.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، هفته نامه كيكر در تازه ترين شماره خود به بازي اشكان دژاگه در ديدار مقابل بروسيا دورتموند نمره 3 داد.
اين بازيكن ايراني تا دقيقه 73 در زمين حضور داشت و سپس جاي خود را به اده داد. در اين ديدار خانگي، ياران دژاگه در ورزشگاه المپيك برلين تن به شكست يك بر صفر مقابل بروسيا دورتموند دادند.
كيكر به تيم هرتابرلين اينگونه نمره داد:
فيدلر:3
سيمونيچ: 5/4
ون بوريك: 3
فاتحي: 4
دارداي: 5/4
مينيزو: 4
دژاگه: 3
باشتورك: 5/4
گيلبرتو: 4
گيمننز: 5
پانتليچ: 5

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رضاعنایتی در گفتگو با مهر :
الامارات را از سقوط نجات می دهیم / باشگاه های اماراتی از استخدام بازیکنان ایرانی راضی هستند

مهاجم ایرانی تیم فوتبال الامارات گفت: من و رسول خطیبی نهایت توان خود را صرف می کنیم تا الامارات را از سقوط به لیگ دسته دوم باشگاه های امارات نجات دهیم.

رضا عنایتی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هفته گذشته با شکست دبی اختلاف امتیازات مان با این تیم را جبران کردیم و به نوعی امیدوارتر از قبل برای ماندن در لیگ دسته اول باشگاه های امارات شدیم.

وی ادامه داد: تیم ما با پیروزی دربازی اخیر روحیه خود را بازیافته و همه امیدوارند روند رو به رشدمان در بازی های آینده تدوام یابد. البته به دشواری این کار واقفیم و می دانیم برای ماندن درلیگ دسته اول حریفان سرسختی پیش روی ما هستند.

مهاجم ملی پوش فوتبال کشورمان خاطرنشان ساخت: این هفته در لیگ امارات بازی دشواری پیش روی ماست. باید با النصر در خانه اش بازی کنیم. اگر در این بازی امتیاز بگیریم با توجه به نزدیکی امتیازاتمان با تیم النصرتلاش مان برای جلوگیری از سقوط پر رنگ تر خواهد شد.

مهاجم ایرانی تیم فوتبال الامارات اذعان داشت: احتمال ماندن ما درلیگ دسته اول باشگاه های امارات بستگی کامل به نتایج خودمان دارد. اینکه بتوانیم با حریفان مستقیم خود چطور بازی کرده و چه نتایجی بگیریم. البته من و رسول خطیبی هم مانند بازی های اخیر تلاش خود را می کنیم تا تیم را در لیگ حفظ کنیم. درحال حاضر ما تنها به این هدف فکر می کنیم و انگیزه مان برای رسیدن به آن بسیار زیاد است.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب بازیکنان ایرانی درفصل جاری مسابقات فوتبال لیگ امارات، افزود: تمام بازیکنان ایرانی شاغل درلیگ امارات از جمله بازیکنان موثر درتیم خودشان هستند. روند بازی ما به گونه ایست که بعضا باشگاه ها از استخدام مهره های ایرانی راضی به نظر می رسند. همین که 4 بازیکن ایرانی در صدرجدول گلزنان مسابقات فوتبال لیگ امارات هستند نشان دهنده عملکرد درخشان آنها در فصل جاری فوتبال امارات است.

عنایتی درخصوص عدم موفقیت بازیکنانی چون حسین کعبی و آرش برهانی در مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های امارات اذعان داشت: آنها کم تجربه بودند و نتوانستند توانایی های خود را نشان دهند. اینجا فشار روی بازیکنان خارجی بسیار زیاد است. به همان اندازه که برای جذب نفرات خارجی هزینه می شود از آنها توقع بازی خوب دارند. هیچ صبر و تحملی هم نمی شود و فرصتی به بازیکنان داده نمی شود. همه این ها باعث شد تا کعبی و برهانی خیلی زود به لیگ ایران برگردند.

گلزن تیم فوتبال الامارات درخصوص تمدید قرارداد خود با این تیم خاطر نشان ساخت: من قراردادم را به صورت مشروط و به مدت یک فصل دیگر تمدید کردم. شرط من برای ماندن در الامارات این است که حتما این تیم فصل آینده در لیگ دسته اول امارات بماند و درصورتی که به لیگ دسته دوم سقوط کرد قرارداد خود به خود فسخ می شود.

مهاجم ملی پوش فوتبال کشورمان با ابراز رضایت از حضور رسول خطیبی در تیم الامارات اذعان داشت: من شناخت کامل از بازی رسول دارم. با او درتیم ملی بازی کرده ام و توانایی هایش را به خوبی می شناسم . او یک مهاجم سرعتی است و برای من که توانایی بازی هوایی دارم می تواند مکمل خوبی باشد. بازی رسول مرا به یاد سیاوش اکبرپور می اندازد و انگار در استقلال و کنار سیاوش بازی می کنم. ما می توانیم با ترکیب سرعت و استفاده از موعقیت های گلزنی زوجی موفق برای الامارات و تیم ملی باشیم.

وی ادامه داد: مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های امارات در روز 27/5/2007 به پایان می رسد و بعد از اتمام بازی ها در خدمت تیم ملی خواهیم بود.

عنایتی تصریح کرد: استقلال راه دشواری را برای پیش رو ندارد. این تیم دشواری های لیگ را طی کرده و دیگر مشکلی برای تکرار قهرمانی ندارد. گمان نمی کنم رسیدن به حداکثر امتیاز در 4 بازی خانگی برای استقلال کار دشواری باشد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هافبک ایرانی تیم فوتبال بولتون در گفتگو با مهر :
برابر چلسی عملکرد خوبی خواهم داشت / هدفمان کسب سهمیه جام یوفاست
آندرانیک تیموریان گفت: بازی کردن مقابل بهترین بازیکنان اروپا در استمفوردبریچ آرزوی هر بازیکنی است و تلاش می کنم در این بازی عملکرد خوبی داشته باشم.
هافبک ایرانی تیم فوتبال بولتون درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: در بازی قبل برابر ردینگ روی اشتباهات فردی بازی را به میهمان خود واگذار کردیم اما در مجموع تیم بولتون دچار افت نشده و در بازی های آینده عدم نتیجه گیری مان در 3 بازی گذشته را جبران می کنیم.

وی ادامه داد: فردا بازی بسیار مشکلی را برابر چلسی پیش رو داریم زیرا هر 2 تیم به فکر پیروزی در این دیدار و کسب 3 امتیاز کامل آن هستند.

تیموریان همچنین تاکید کرد: چلسی برای قهرمانی تلاش می کند و ما هم برای کسب سهمیه جام یوفا به 3 امتیاز این دیدار نیاز داریم به همین دلیل نمی توان برنده این دیدار را پیش بینی کرد.

وی درمورد احتمال حضورش دراین بازی خاطرنشان کرد: درماه گذشته در 2 بازی بهترین بازیکن زمین بودم ولی حضورم دراین دیدار به شرایط موجود و نظر کادر فنی بستگی دارد اما تلاش می کنم در صورت حضور در زمین مسابقه، مانند بازی های گذشته عملکرد خوبی داشته باشم.

هافبک ایرانی تیم فوتبال بولتون اضافه کرد: بازی درچنین مسابقه ای تجربه بسیار خوبی برایم خواهد بود تا با استفاده از آن در مسابقات آینده عملکرد قابل قبولی برای تیم ملی و تیم بولتون داشته باشم.

وی درمورد آینده اش دراین تیم تصریح کرد: تمام تلاشم این است که درفوتبال انگلیس پیشرفت کنم و سال آینده به بازیکن ثابت و تاثیر گذاری درتیم بولتون تبدیل شوم.

تیموریان با اشاره به این مساله که شکست بولتون برابر آرسنال شانس این تیم را برای حضور در لیگ قهرمانان سال آینده از بین برد، اظهار داشت: باید در 3 بازی پایانی خود در فصل جاری لیگ برتر امتیازات لازم را بدست آوریم تا به هدفمان که کسب سهمیه حضور در جام یوفا دست یابیم.

هافبک ایرانی تیم فوتبال بولتون درپایان درمورد قهرمان فصل جاری لیگ برتر انگلستان گفت: دوست داشتم بولتون قهرمان شود اما حالا برایم فرق نمی کند چه تیمی قهرمان شود. ضمن اینکه بازی رو در روی منچستریونایتد و چلسی که نهم می برگزار می شود خیلی چیزها را مشخص می کند

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در هفته سي و يكم بوندس ليگا

مهدوي‌كيا، ‌هاشميان و دژاگه بازي مي‌كنند

خبرگزاري فارس: در بازي سنتي بايرن مونيخ و هامبورگ، مهدي مهدوي‌كيا بخت حضور درميدان را دارد؛ ‌اما چنين امكاني براي علي كريمي فراهم نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس، هفته نامه كيكر گزارش كرد: هوب استيونس،‌ مربي هلندي هامبورگ براي اين مصاف خارج از خانه كه فردا انجام مي شود،‌ قصد استفاده از مهدي مهدوي كيا را دارد.
در نقطه مقابل اوتمار هيتسفلد، سرمربي بايرن مونيخ نام علي كريمي رابه عنوان بازيكن ذخيره رد كرده است.
براساس اين گزارش، وحيد هاشميان، مهاجم ايراني هانوفر فردا در تركيب اصلي بازي مقابل ماينس قرار دارد. وي در كنار هوستي وظيفه دارد به دروازه تيم ميزبان حمله كند.
اشكان دژاگه، بازيكن ايراني هرتا براي بازي فردا در زمين آلمانيا آخن مورد توجه هاينه، سرمربي هرتا قرار گرفته و نام اين بازيكن را به عنوان بازيكن اصلي در تركيب رد كرده است.
اين مسابقات در هفته سي و يكم بوندس ليگا انجام مي گيرند.

بالا