• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار هنر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
10 روز شلوغ در کن
جام جم
چهارشنبه 23 ارديبهشت ماه 1383

آيا تهديد اهالي صنعت سينماي فرانسه به ايجاد اختلال در کار جشنواره ، يک ترفند تبليغاتي براي جلب توجه بيشتر دوستداران سينما به اين رويداد بزرگ هنري بود؟ توافقنامه اي که در آخرين دقايق مانده به برپايي جشنواره بين مسوولان کن و تظاهرکنندگان امضاء شد ، اين ظن را تقويت مي کند.
دفتر جشنواره اعلام کرد: **** معترضان و مديران جشنواره به توافقي دوجانبه رسيدند که به نفع هر دو طرف است.

براساس اين توافق ، اعتصاب کنندگان خللي در برنامه هاي جشنواره ايجاد نمي کنند و در عوض مسوولان جشنواره هم به آنها اجازه دادند که در طول برپايي جشنواره از تريبون آن براي تبليغ اهداف و خواسته هاي خود استفاده کنند. همان طور که قبلا هم نوشته بوديم ، کارگران و کارمندان صنعت سينماي فرانسه به اصلاحات جديد اقتصادي دولت که حقوق زمان بيکاري آنها را ناديده گرفته ، معترضند و يک سال است که دست به يک اعتصاب مقطعي ، اما نامحدود زده اند. با وجود امضاي اين توافقنامه ، جشنواره در بين تدابير شديد امنيتي افتتاح شد. علت اين امر نگراني مسوولان شهر کن از حملات احتمالي تروريستي است.

با وجود اين ، جمع بسياري از هنرمندان سينما در پنجاه وهفتمين دوره جشنواره کن حضور دارند. به جز فيلمسازان سرشناس عالم سينما، ديروز و امروز بازيگران بسياري به کن آمدند و مي آيند که در بين آنها مي تواند به نامهايي چون برادپيت ، آنجلينا جولي ، تام هنکس ، شون پن ، کامرون دياز ، ادي مورفي ، ويل اسميت ، اوما تورمن ، رابين ويليامز ، شرلي کرو و ناتالي کول اشاره کرد. برخورد منتقدان با «تعليم بد» پدرو آلمودوار خيلي خوب بود و اين فيلم بشدت تحسين شد. اکثر صاحب نظران اروپايي در نقدهاي خود نوشتند که اين فيلم آبروي سينماي قاره است و ساخت اين نوع فيلمها بايد تقويت شود. آلمودوار قبل از اين گفته بود: فيلم را براساس خاطرات دوران کودکي خود ساخته است.

فيلم اگر چه مضموني اجتماعي و انساني دارد، اما مي توان آن را يک اثر سياسي هم توصيف کرد. اين نکته اي بود که منتقدان بر روي آن تاکيد ويژه اي داشتند. جنجال هاي مربوط به پخش نشدن «فارنهايت 11/9» مايکل مور از سوي استوديوي والت ديزني در امريکا ، توجه ميهمانان کن را چندان به خود جلب نکرده است.

مور در چند روز اخير ، بهره برداري تبليغاتي فراواني از اين مساله کرد. اما در کن نظرها بر اين است که مور قصد دارد با پيش کشيدن اين نوع بحثها ، شانس خود را براي دريافت جايزه از کن افزايش دهد. يکي از صاحب نظران نقد فيلم که معلوم نيست منبع خبري اش کجاست در نوشته اي چنين اظهارنظر کرد که کن امسال توجه بسياري به فيلم مور نشان نخواهد داد. به اعتقاد او و گروهي ديگر از منتقدان ، مور و فيلمش حرف تازه اي براي گفتن ندارند و تکرار حرفهاي پيشين اين مستندساز هستند. همين گروه از صاحب نظران مي گويند: اگر فيلمي از عراق که محصول دست خود آنها باشد يا فيلمي داستاني درباره شرايط چند سال اخير اين کشور در کن حضور داشت ، حتما در سطح وسيعي مطرح مي شد. مردم جهان با شرايط دوران حکومت ديکتاتوري صدام و اوضاع داخلي عراق پس از ورود نيروهاي امريکايي ، آشنايي بسياري ندارند ، اما براساس آمارهاي موجود، کشور عراق داراي يک صنعت سينماي قوي يا سرپا نيست و شرايط فيلمسازي در اين کشور بسيار ابتدايي است.

با شروع کار جشنواره ، همه توجهات به فيلمهاي حاضر در بخشهاي مختلف و به ويژه بخش مسابقه جلب شده است.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
توافق هنرمندان معترض فرانسوي با مديران جشنواره كن

جام جم -
با توافقي كه بين برگزار كنندگان جشنواره فيلم كن و هنرمندان معترض فرانسوي به عمل امد ديگر خطري متوجه اين مراسم نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه برگزار كنندگان اين مراسم هنري از روز سه شنبه در حال مذاكره با نمايندگان هنرمندان معترض بوده اند و نهايتاً با توافق دو طرف ، تدبيري انديشيده شد تا اعتراض اين افراد بدون آنكه خللي به برگزاري مراسم وارد آورد به گوش همگان و مسئولان امر برسد.
هنرمندان معترض فرانسوي پيشتر تهديد كرده بودند كه از برگزاري و افتتاح جشنواره فيلم كن جلوگيري بعمل خواهند آورد اين تهديد كه بسيار جدي مي نمود سبب شد تا نگراني هاي زيادي در بين مسئولان برگزار كننده اين مراسم و نيز هنرمندان حاضر در آن بوجود ايد.
در همين حال سخنگوي معترضان كه پيشتر برگزاري مراسم اهداي جوايز تئاتر فرانسه را مختل كرده بود گفت هدف هنرمندان اين است كه حضور آنها به رسميت شناخته شود و سخنانشان شنيده شود و آنها قصد ندارند برگزاري يكي از بزرگترين اتفاقات هنري جهان را با مشكل مواجه كنند.
عمده سخن هنرمندان معترض فرانسوي وادار كردن دولت اين كشور به بازبيني در قانون اصلاح حقوق و مزاياي هنرمندان بيكار و هنرمندان خود اشتغال است.
به زعم آنها در اين قانون بسياري از حقوق و مزاياي اين بخش از جامعه فرانسه ناديده انگاشته شده است.
در تابستان گذشته اين هنرمندان سبب شدند تا بسياري از مراسم هنري در اين كشور به تعطيلي كشيده شود.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
علي رغم مخالفت ديزني ، ميراماكس فيلم مايكل مور را توزيع مي كند
جام جم :
استوديوي فيلم سازي ميراماكس اعلام كرد علي رغم نظر والت ديزني ، فيلم فارنهايت 11/9 را توزيع خواهد كرد.
«فارنهايت 11/9» آخرين مستند ساخته شده توسط مايكل مور كارگردان و نويسنده آمريكايي است كه در آن به ارتباط مخفي موجود ميان خانواده هاي بوش و بن لادن پرداخته و ادعا كرده است بوش از حملات يازده سپتامبر كاملاً آگاه بوده است.
شركت والت ديزني ، مالك ميراماكس ، چند روز پيش اعلام كرد اجازه توزيع اين فيلم را به اين استوديو نخواهد داد.
مايكل ايسنر مدير عامل ديزني گفته بود نمي خواهد چنين فيلم سياسي تندي كه توسط استوديوي وي ساخته شده است در ايام انتخابات بر پرده سينماها بنشيند.
با اينحال هاروي وينستين يكي از بنيانگذاران استوديوي فيلم سازي ميراماكس در گفتگو با ورايتي گفت اين استوديو شش ميليون دلار براي ساخت اين فيلم هزينه كرده است و حاضر نيست آن را بايكوت كند.
فارنهايت 11/9 هم اينك در بخش مسابقه جشنواره فيلم كن نيز شركت دارد و ميراماكس مطمئن است كه اكران اين فيلم سود خوبي براي آن فراهم مي سازد.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
مذاكره با جيم كري براي شركت در بورس قدرتمند 2

جيم كري نابغه سينماي آمريكا و ستاره فيلم هاي كمدي خود را براي بازي در قسمت دوم «بروس قدرتمند» آماده مي كند.
كري بازيگر خلاق و خوش فكري است كه پيشتر در فيلم هاي كمدي ديگري نظير «ماسك» صاحب موفقيت هاي زيادي شده است.
اما آخرين كار او «بروس قدرتمند» توانست نظر بسياري از علاقمندان به سينماي كمدي را به خود معطوف سازد.
به گزارش ورايتي هم اكنون سه كمپاني بزرگ دست اندر كار ساخت و ساز فيلم در حال مذاكره با كري براي توليد قسمت دوم اين فيلم هستند.
از جمله اين شركت هاي فيلمسازي مي توان به سوني ، يونيورسال و اسپاي گلاس اشاره كرد.
بر اساس اين گزارش اگرچه اين مذاكرات در مرحله ابتدايي قرار دارد اما همه آنها پيرامون پذيرفتن جيم كري و تام شادياك كارگردان قسمت اول آن مي چرخد.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
آل پاچينو در «88 دقيقه»

ال پاچينو ستاره فيلم هايي چون «پدر خوانده» و «صورت زخمي» قرار است در فيلم تازه اي به كارگرداني جيمز فولي بازي كند.
اين فيلم «88 دقيقه» نام دارد.جيمز فولي كارگردان فيلم «اعتماد به نفس» به ورايتي گفت آل پاچينو بهترين انتخاب وي براي بازي در اين فيلم بوده است.
88 دقيقه داستان يك استاد دانشگاه آمريكا است كه به خاطر همكاري اش با اف بي اي تهديد به مرگ مي شود و پيامي دريافت مي كند كه تنها 88 دقيقه ديگر زنده خواهد بود.
او سپس مي كوشد تا در زماني كه براي او تعينن شده تهديد كننده خود را پيدا كند.
در اين ميان چند نفر وجود دارند كه وي بايد از ميان آنها وي را شناسايي كند: يك دانشجوي ناراضي ، يك قاتل زنجيره اي و همسر سابق ناراضي.
اين فيلم در اگوست جاري و با هزينه اي معادل 30 ميليون دلار فيلمبرداري مي شود.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
ليام نيسون در فيلم تازه اي از نيل جوردن

ليام نيسون ستاره فيلم هايي چون «جنگ هاي ستاره اي» قصد دارد در كار تازه اي نيل جردن كارگردان معروف سينماي آمريكا ايفاي نقش كند.
كار تازه جوردن كارگردان فيلم هايي چون «معجزه» و «كمپاني گرگها» اقتباسي از رمان پاتريك مك كيب نويسنده بزرگ ايرلندي با نام «صبحانه در سياره پلوتون» است.
نيسون در اين فيلم نقش مقابل سيليان مورفي را بر عهده خواهد داشت.
به گزارش ورايتي و به نقل از جوردن نيسون قرار است در اين فيلم پدر مورفي باشد.
«صبحانه در سياره پلوتون» داستان زندگي پسري ايرلندي به نام پاتريك برادن (مورفي) است كه از خانه اي كه در آن پرورش يافته مي گريزد تا به آرزوي خود برسد.
فيلمبرداري اين فيلم كه هيئت فيلم ايرلند نيز از آن پشتيباني كرده است در سپتامبر آينده آغاز مي شود.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
فقط به خاطر چند موج بلند

لئوناردو دي كاپريو ستاره فيلم هايي چون «تايتانيك» و «دارو دسته هاي نيويوركي» قصد دارد در نقش قهرمان موج سواري جهان ميكي دورا ايفاي نقش كند.
ميكي دورا كه به ستاره افسانه اي ورزش موج سواري معروف است در اصل مجارستاني الاصل بود اما بيشتر عمر خود را در آمريكا گذراند و سر انجام در سال 2002 در همان جا در اثر ابتلا به سرطان پانكرآس درگذشت.او در زمان مرگ 67 سال داشت.
به گزارش ورايتي كمپاني فيلم سازي دي كاپريو امتياز ساخت فيلمي بر اساس زندگي اين قهرمان موج سواري را به دست آورده است و فيلمنامه نويس معروف دي وي دوينسنتيس بر روي آن كار مي كند.
دي كاپريو در گفتگو با ورايتي گفت سالها در ارزوي بازي در چنين نقشي بوده است.اين فيلم «فقط به خاطر چند موج بلند»نام دارد.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
کن از قوانين خود دفاع مي کند

اولين روز جشنواره بين المللي کن ، نه روز فيلمها که روز سخنراني و بحث بود! چند مسوول جشنواره درباره مقررات جديد و اجراي دقيق مقررات قديمي تر صحبت کردند.
منتقدان سينمايي گفتند که مديريت جشنواره با اعلام شرايط جديد ، قصد دارد وجهه بين المللي اين جشنواره را بيشتر کند. اولين تغيير جشنواره ، برپايي مراسم اختتاميه در روز 22 ماه مي يعني يک روز زودتر از زمان هميشگي خودش است. هدف جشنواره از برگزاري يک روز زودتر مراسم اهداي جوايز اين است که بتوانند فرداي آن روز فيلمهاي برنده شده را در چند سئانس ويژه به نمايش بگذارند. در عين حال ، ژيل ژاکوب ، مدير جشنواره به خنده و طعنه مي گويد: «تا سال قبل هر شب هنگام مراسم اختتاميه ، ميهمانان نگران بستن چمدان هاي خود بودند! اما حالا با اين کار اين نگراني از بين مي رود و آنها مي توانند با خيال راحت در مراسم شرکت کنند.» در عين حال ، تاريخ جديد مراسم اهداي جوايز ، اين فرصت را به خبرنگاران و منتقدان مي دهد تا با حضور در جلسه مطبوعاتي با هيات داوران ، دلايل آنها براي انتخاب هايشان را بشنوند و در اين باره بحث کنند. از سوي ديگر ، تيري فرماکس ، مدير هنري جشنواره گفت : امسال اتفاقي که سال قبل در خصوص فيلم «فيل» گوس ون سنت رخ داد ، تکرار نخواهد شد و جشنواره به هيچ فيلمي دو جايزه اصلي خود را نخواهد داد. سال قبل «فيل» ، 2جايزه بهترين فيلم و کارگرداني جشنواره را گرفت. فرماکس در اين باره گفت : «ما به کوئنتين تارانتينو و ديگر اعضاي هيات داوري گفتيم چنين کاري نکنند ما قصد تغيير قوانين را نداريم و به اين قوانين احترام مي گذاريم. جوايز اصلي بايد بين فيلمهاي مختلف پخش شود. يک فيلم سينمايي فقط مي تواند يکي از جوايز نخل طلا ، جايزه بزرگ هيات داوران ، بهترين کارگرداني ، جايزه هيات داوران و جايزه بهترين فيلمنامه را بگيرد. هيچيک از اين جوايز به طور مشترک به 2 فيلم اهدائ نخواهد شد. اما فيلمهايي که يکي از اين جوايز را گرفته باشند ، مي توانند جايزه بهترين بازيگر مرد يا زن را هم به دست بياورند. سال قبل پاتريک شرو ، رئيس هيات داوران به ما گفت که داوران مي خواهند 2 جايزه اصلي خود را به يک فيلم بدهند. ما هم به راي آنها احترام گذاشتيم اما اين اتفاق ، ديگر هيچ وقت در کن تکرار نخواهد شد.» کوئنتين تارانتينو هم در يک نشست خبري تاکيد کرد: داوران فيلمها را فقط از نظر هنري مورد قضاوت قرار مي دهند و مسائل سياسي و قومي تاثيري بر داوري آنها ندارد. او گفت : «براي ما اصلا اهميتي ندارد که فيلمها تحت چه شرايطي ساخته شده اند، بودجه شان چقدر بوده و از کجا تامين شده ، کشور سازنده و يا خود فيلمساز کيست و از کجا آمده ، يا خود فيلم در چه ژانري ساخته شده است.

ما فقط به خود فيلم توجه داريم و سعي مي کنيم بهترين فيلمها را انتخاب کنيم و به آنها جايزه دهيم.» مطالب مطبوعات و رسانه ها در روز اول جشنواره به همين بحثها و ديدگاه ها اختصاص داشت. اهل فن مي گويند جشنواره کار اصلي خود را تازه از امروز و فردا شروع مي کند. روزهاي داغ کن هنوز در راه است
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
عباس کيارستمی در کن
20040514172404kiarostami203c.jpg

پنجشنبه سيزدهم ماه مه فيلم " ده روی ده " ساخته عباس کيارستمی در بخش" نوعی نگاه " جشنواره فيلم کن به نمايش در آمد.
کيارستمی در اين فيلم ما را به محل های فيلمبرداری برخی از آثار قبلی اش می برد و در حين راندن اتوموبيل، گوئی که ما در کنار دستش نشسته ايم، به بحث درباره مسائل مختلف فيلمسازی می پردازد.
او عقايد خود درباره موضوعهائی مثل فيلمنامه نويسی، بازيگران حرفه ای و غيرحرفه ای، فيلمبرداری با دوربين های ديجيتال و موسيقی فيلم و اهميت آن و ساير مسائل مربوط به سينما را بيان می کند.
ده روی ده بيشتر درباره سينما و خود کيارستمی است و آن را نبايد يک اثر سينمائی در حد آثار برجسته کارگردانش دانست.
درباره دليل تهيه اين فيلم، کيارستمی به من گفت که "وقتی فيلمهای ما به خارج از کشور می آيد، همراه آن يک DVD هم توليد می شود که در آن کارگردان ناگزير است با مخاطبين خودش گفتگو کند و درباره چگونگی توليد فيلمش توضيح دهد و اين فيلم به اين دليل تهيه شد"
کيارستمی توضيح داد که " هر چند اين فيلم به بهانه نمايش فيلم ده تهيه شده ولی من عملأ رجعتی کردم به کارنامه خودم و فيلمی ساختم که علاقه مندان و دانشجويان رشته سينما می توانند دريابند که من چگونه به اين سادگی در فيلمهايم رسيده ام "
کيارستمی در آخرين بخش سخنانش به طرزی طنز آلود از سينمای هاليوود تجليل می کند و می گويد اگر می خواهيد موفق باشيد سينمای آمريکا را مد نظر داشته باشيد.
و بعد صحنه ای به ما نشان ميدهد که مورچگان با تلاش آذوقه زمستان و روز مبادايشان را به سوراخ کوچک لانه شان می برند.
ازکيارستمی پرسيدم منظورش از نمايش اين صحنه چه بود؟
کيارستمی گفت "چون فيلم من طوری تمام شد که نا اميد کننده بود، خواستم با نمايش اين صحنه بگويم که اگر توقع خودمان را پائين بياوريم چيزهای زيبای ديگری هم برای تماشا وجود دارند. نه خواستم حرف من برناتوانی سينمای مستقل تعبير شود."
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
پائين آمدن مارمولک از پرده چند سينمای تهران

نمايش فيلم مارمولک ساخته کمال تبريزی پس از سه هفته در چند سينمای تهران متوقف شد. هنوز دليل مشخصی برای برداشتن زود هنگام اين فيلم اعلام نشده است.
به جز سينمای شهر تماشا که فيلم رز زرد(داريوش فرهنگ) را به جای فيلم مارمولک به نمايش گذاشته است، سينماهای ديگر هنوز فيلم ديگری را جايگزين مارمولک نکرده اند.
به گزارش ايسنا اين فيلم تا پايان هفته ديگر از سينماهای تهران برداشته خواهد شد.
بنياد سينمائی فارابی فروش فيلممارمولک را تا روز 20 اردبيهشت بيش از 550 ميليون بر آورد کرده است.
از نمايش فيلم مارمولک با وجود داشتن پروانه نمايش از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در چند شهر ايران جلوگيری شد.
داستان مارمولک درباره دزدی سابقه دار(با بازی پرويز پرستوئی) است که برای فرار از چنگ قانون خود را به ظاهر يک روحانی در می آورد.
روحانيان و فيلم مارمولک
با توجه به نگاه طنز آميزی که به نقش روحانيان در فيلم وجود دارد بسياری از مقامهای بلندپايه مذهبی و سياسی ايران نظرهای مختلفی را درباره اين فيلم اعلام کرده اند. بسياری از روحانيان به دليل اينکه فيلم مارمولک نگاه توهين آميزی به اسلام و روحانيت دارد، خواستار توقف نمايش فيلم شدند.
اما آيت الله ابوالقاسم خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبرى درباره فيلم مارمولک اعلام کرد که نمی توان قبل از ديدن يک اثر، فيلم و يا کتاب درباره آن قضاوت کرد.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، ايرنا، آقای خزعلی گفته است که يک فيلم سينمايی چه خوب و چه بد بايد ديده شود تا بتوان تاثيرات مثبت و يا منفی آن را ارزيابی کرد.
وی گفت که نظر نهائی خود را درباره فيلم مارمولک پس از ديدن فيلم اعلام خواهد کرد.
پيشتر آيت الله احمد جنتی، دبير شورای نگهبان ايران، خواستار منع پخش فيلم مارمولک شده بود.
آيت الله جنتی در مورد مارمولک گفته بود: "هر چند من فيلم مارمولک را نديده ام اما بر اساس تعريفی که برای من کرده اند (فيلم مارمولک) خيلی بد آموزی دارد و بايد جلوی پخش آن را گرفت."
وی همچنين گفت: "در اين فيلم روحانی را به صورت مضحک ساخته اند که البته يا با سوء نيت است يا غير آن، بايد (با آن) برخورد شود چرا که اين گونه فيلم ها مفاسد اجتماعی را در جامعه گسترش می دهد."
آقای جنتی گفت: "بايد يک کارشناس و يا روحانی اسلام شناس اين فيلم را ببيند و نظر بدهد و سپس مجوز ساخت و انتشار بگيرد."
آيت الله جعفر سبحانی نيز که ايرنا وی را از اساتيد و مدرسين حوزه علميه قم معرفی کرده، گفته بود که فيلم مارمولک اثرات سوئی در مورد روحانيت، در بين مردم و به ويژه جوانان ايجاد می کند.
آقای سبحانی گفته که وقايع اين فيلم را از دوستانی که آن را ديده اند، شنيده و از ساخت آن متاثر شده است.
فيلم مارمولک از فيلمهای موفق بيست و دومين جشنواره فيلم فجر بود. اين فيلم محبوبترين فيلم تماشاگران شناخته شد.
هيئت داوران بين المذاهب جشنواره فجر نيز فيلم مارمولک را به عنوان فيلم برتر انتخاب کرد
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
مايكل مور: كاخ سفيد مي خواست مانع ساخت و توزيع فيلم من شود

جام جم
مايكل مور كارگردان امريكايي در جشنواره سينمايي كن فرانسه گفت:كاخ سفيد كوشيد مانع ساخت و توزيع فيلم جديد من ، «فارنهايت 11 سپتامبر» شود.
به گزارش BBC مور گفت: دولت بوش مي خواست اين فيلم قبل از انتخابات نوامبر آينده پخش نشود.
اين فيلم درباره ارتباط خانواده هاي بوش و بن لادن و جنگ عراق است.
فارنهايت 11 سپتامبر امروز براي اولين بار در كن نمايش داده مي شود.
مور مي گويد شركت ديسني به دلايل سياسي قرارداد خود را در مورد پخش اين فيلم در امريكا زير پا گذاشت.
وي گفت: «فردي مرتبط با كاخ سفيد» و يك «مقام برجسته حزب جمهوريخواه» به شركت هاي فيلمسازي فشار آورده بودند فيلم را پخش نكنند.
مور افزود عده كمي كه فيلم او را به طور خصوصي ديده اند گفتند امكان تاثير اين فيلم بر نتايج انتخابات رياست جمهوري امريكا بسيار بيشتر از تصور قبلي آنان است.
قرار بود شركت مستقل ميراماكس كه مورد حمايت ديسني است فيلم مور را پخش كند كه بعد ديسني مانع از اين كار شد.حالا انتظار مي رود شركت ديگري آن را پخش كند.
ديسني اعلام كرد چون مي خواسته در انتخابات امريكا بيطرف باشد مانع از پخش فيلم شده است.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
نمايش فيلم ايرانی خواب تلخ در کن

فستيوال کن خلوت تر از سال های گذشته و با فيلم هايی نه چندان فوق العاده ادامه دارد.
جمعه چهاردهم ماه مه، فيلم خواب تلخ ساخته محسن امير يوسفی در بخش دو هفته کارگردانان به نمايش درآمد. اين فيلم به عنوان اولين فيلم بلند کارگردانش از جمله کانديداهای جايزه دوربين طلايی است.

فيلم، داستان مرد مرده شويی است که بعد از چهل سال کار، از کهولت و بيماری احساس مرگ می کند اما احساس علاقمندی او به زن بيوه ای که در همان گورستان مرده شوی زنان است، به او نيرو می بخشد و به دلبستگی او به زندگی می افزايد و ما در آخر فيلم می بينيم که زن با چادر سياه بر ترک دوچرخه نشسته است و مرد رکاب زنان او را به گردش می برد.

فيلم نگاهی طنزآميز به مرگ دارد و چهره اسطوره وار عباس اسفندياری، بازيگر اصلی فيلم که خود، مرده شوی حرفه ای است، به فيلم گيرايی خاصی بخشيده است.

محسن اميريوسفی سه سال پيش همين ماجرا را در فيلم کوتاه و مستندگونه ای با عنوان دست های سنگی ساخت که جذاب تر از فيلم تازه او خواب تلخ بود هر چند که ماجرای دلبستگی مرد به زن و احساس اميد به زندگی در آن فيلم جايی نداشت.

آقای امير يوسفی در گفتگويی که با او داشتم گفت که اين سرنوشت همه فيلم هايی است که قبلا فيلم کوتاهی از آنها ساخته شده باشد.

او اشاره کرد که در اين فيلم بلند صحنه های رويا و خيال و صحنه هايی که کابوس مرده شوی را گنجانديم، با فيلم قبلی تفاوت عمده پيدا کرد و با اين تفاوت ها جرات پيدا کردم که به روايت بلند فيلم فکر کنم و آن را بسازم.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
مارلون براندو در نقش مارلون براندو

مارلون براندو ستاره افسانه اي سينماي آمريكا و جهان قصد دارد در فيلم تازه اي در نقش خودش بازي كند.
اين فيلم كه قرار است توسط كارگردان تونسي رضا بهي (Ridha Behi) ساخته شود «براندو و براندو» نام دارد.
به گزارش هاليوود ريپورتر مارلون براندو هم اكنون در حال انجام آخرين مذاكرات با بهي است.
تهيه كنندگي اين فيلم بر عهده برنده اسكار نورما هيمن انگليسي است.
هاليوود ريپورتر هزينه ساخت اين فيلم را 5/5 ميليون دلار برآورد كرده است. در اين فيلم براندو در نقش يك جوان جوياي نام كه با اميد و ارزويي زياد به ايالات متحده مي ايد ظاهر خواهد شد.اين جوان كسي نيست جز همان مارلون براندوي بزرگ.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
تارانتينو با تيم «بيل را بكش» فيلم ديگري مي سازد

كوآنتين تارانتينو ، كارگرداني كه اين روزها به خاطر نسخه دوم از فيلم «بيل را بكش» شديداً در مركز توجه رسانه ها و علاقمندان سينما است پروژه جديدي را براي به تصوير كشيدن در ذهن مي پروراند.
به گزارش ورايتي ، كارگردان «پالپ فيكشن» مي خواهد فيلم جديدي را با شركت «لري بيشاپ» و با نام «Hell Ride» در مقابل دروبين ببرد.
به گزارش اين روزنامه سينمايي به غير از لري بيشاپ كه از بازيگران كنوني مجموعه سينمايي «بيل را بكش» است ، برخي ديگر از ستارگان اين فيلم نيز در پروژه جديد وي حضور خواهند داشت.
گفته مي شود مراحل اوليه توليد اين فيلم در آگوست يا سپتامبر آغاز خواهد شد.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
«فارنهايت» روي پرده کن

سه شنبه 29 ارديبهشت ماه 1383


جشنواره بين المللي فيلم کن ديروز بشدت سياسي شد.در کنار مهماني ها و جشنهاي مربوط به جشنواره که هنرمندان با لباس رسمي (تاکسيدو) در آنها ظاهر مي شوند ، 2 خبر بيشتر از همه توجه محافل هنري و اجتماعي را به خود جلب کرد: نمايش فيلم جديد مايکل مور و تظاهرات خشونت آميز کارگران و کارمندان صنعت سينماي فرانسه.
«فارنهايت 9/11» مستند جديد مايکل مور بشدت مورد توجه تماشاگران جشنواره قرار گرفت و بحثهاي مربوط به اين فيلم ، مهمترين بحث سينمايي روز گذشته کن بود. از قبل پيش بيني مي شد اين فيلم به دليل مضموني که دارد، نمايش جنجال آميزي داشته باشد. فيلم مور درباره حادثه 11 سپتامبر و حمله نظامي امريکا به عراق است.

اين فيلم بشدت ضد جورج بوش است و سياست هاي خارجي او را آماج حملات تند قرار داده است.

جلسه مطبوعاتي با مور بيشتر از آن که سينمايي باشد سياسي بود. براي مثال يکي از خبرنگاران پرسيد: اگر فيلم تو تابستان در امريکا روي پرده برود، تاثيري در انتخابات آينده رياست جمهوري امريکا خواهد داشت؟ و مور در پاسخ گفت : تاثير در انتخابات؟ نمي دانم و اما اميدوارم کساني که به تماشاي اين فيلم مي نشينند ، بعد از خروج از سينما تحت تاثير قرار بگيرند و تبديل به شهروندان خوبي بشوند. در مورد تاثير سياسي فيلم ، صاحب نظران بايد اظهار نظر کنند و نه من نمايش فيلم مايکل مور با تشديد تظاهرات اعتصاب کنندگان صنعت سينماي فرانسه همراه بود. پليس با يورش به سمت تظاهرکنندگان ، دستگيري و ضرب و شتم تعدادي از آنها ، فضايي غم انگيز خلق کرد. خشونت پليس باعث خشونت فضاي جشنواره شد. دوربين هاي عکاسي و فيلمبرداري خبرنگاران از روي ستارگان جشنواره به سمت اين درگيري جلب شد و شبکه هاي مهم خبري مثل بي.بي.سي ، يورونيوز ، دويچه و فوکس اخبار مربوط به درگيري ها را در برنامه هاي مختلف خود پخش کردند. يکي از تظاهر کنندگان که بشدت خشمگين بود ، رو به دوربين ها گفت : دولت به جاي دلسوزي براي مردم عراق به فکر برآورده کردن خواسته هاي قانوني مردم خودش باشد. امسال در کن دومين روز اروپا برپا شد و براي دومين بار 20 وزير فرهنگ کشورهاي اروپايي در کن دور هم جمع شدند و در باره مشکلات سينمايي موجود در اين قاره بحث و گفتگو کردند. تحليلگران ، اين تجمع را حرکتي سمبليک ارزيابي و اظهار اميدواري کردند که چنين نشستهايي باعث بهبودي وضعيت فيلمسازي در اين قاره شود. وزيران کشورهاي اروپايي هم مثل بازيگران و فيلمسازان روي فرش قرمز جشنواره رژه رفتند. فرق رژه آنها با هنرمندان در اين بود که فلاش دوربين کمتر خبرنگاري روشن شد! آنها به صورت دسته جمعي به تماشاي فيلم «ادوکاتورز» نشستند. «ادوکاتورز» اولين فيلم آلماني است که بعد از «خيلي دور ، اما نزديک» ويم وندرس در سال 1993 ، در بخش مسابقه حضور دارد. فيلم که دومين ساخته سازنده اش هانس وينگارتر است ، قصه شورش گروهي از جوانان عليه سيستم موجود را تعريف مي کند. سيستمي که آنها را آدمهايي شرور و بدذات مي داند. سازندگان فيلم در جلسه مطبوعاتي حاضر شدند و وينگارتر در اين جلسه گفت : فيلم چندين مضمون مختلف را در خود دارد ، که در بين آنها موضوع شورش و طغيان مهمتر و برجسته تر از بقيه است.

نمايش «ترور ريچارد نيکسن» ساخته نيلز مولر در بخش نوعي نگاه هم توجه تماشاگران کن را به خود جلب کرد. فيلم که اولين ساخته سازنده اش است درباره رسوايي واترگيت در سال 1974 است. شان پن ، نائومي واتس و دان چيدل در اين فيلم بازي کرده اند.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
احتمال برنده شدن مستند مايكل مور در كن بالا است

مايكل مور ، نويسنده و كارگردان زبر دست و جنجالي آمريكا در ميان همهمه و تعريف و تمجيد هنرمندان حاضر در جشنواره فيلم كن كه از تماشاي مستند سينمايي او به وجد آمده بودند ، خواستار بيرون رفتن هر چه سريعتر نظاميان آمريكايي از عراق شد.
نمايش مستند سينمايي مايكل مور با عنوان «فارنهايت يازدهم سپتامبر» در جشنواره فيلم كن با استقبال بسيار گسترده حاضيرن و هنرمندان حاضر در كن مواجه شد.
اين مستند بقدري توجه بينندگان را به خود جلب كرد كه بلافاصله پس از اتمام ، زمزمه هايي مبني بر برنده شدن اين مستند در جشنواره كن در ميان حاضرين به پا خواست.
«فارنهايت يازدهم سپتامبر» داستان ارتباط پنهاني خاندان بوش و بن لادن را نشان مي دهد و گوشه هاي تاريك و پنهاني از رفتار ظالمانه و توهين آميز نظاميان امريكايي با مردم عراق را نيز نشان مي دهد
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
نمايش 'گاوخونی' در جشنواره فيلم کن


برنامه پايانی بخش "دو هفته کارگردانان" جشنواره کن روز چهارشنبه نوزدهم ماه مه با نمايش فيلم گاو خونی ساخته بهروز افخمی برگزار شد.
فيلم قبل از آن برای منتقدان و روزنامه نگاران نشان داده شده بود و بهروز افخمی همراه با عزت الله انتظامی، بهرام رادان و بهاره رهنما بازيگران فيلم و علی معلم تهيه کننده فيلم در يک جلسه مطبوعاتی به سئوالهای خبرنگاران پاسخ دادند.

فيلم گاوخونی که بر مبنای رمان جعفر مدرس صادقی ساخته شده است فيلمی است با ساختاری متفاوت که شبيه آن را در سينمای ايران نديده ايم.

رمان ماجرای يک جوان اصفهانی است که اسير خاطرات کودکی و نوجوانی خويش است. او غرق روياها و تخيلاتی است که از چند ماه بعد از مرگ پدرش به او هجوم آورده اند و پدر با وابستگی مرموزش به زاينده رود و مرداب گاوخونی، در همه اين تخيلات حضور دارد.

گفتگو با بهروز افخمی و عزت الله انتظامی
داستان همانگونه که در کتاب از زبان راوی بيان می شود به فيلم در آمده است و ما ضمن تماشای مناظری از اصفهان و صحنه هايی از زندگی گذشته راوی، صدای او را- که لهجه اصفهانی هم ندارد- می شنويم که رمان را می خواند.
بهروز افخمی اين روش را بهترين راه تبديل داستان گاوخونی به فيلم می داند. او در گفتگويی که داشتيم توضيح داد که وقتی شروع کرد تا فيلمنامه بنويسد و برای فيلم تنظيم کند متوجه شد که داستان دارد از بين می رود و از فکر تهيه فيلم منصرف شد.
تا اينکه او در فرصتی ديگر فکر کرد می شود فيلم را به صورت نماهائی که موقعيت ديد يک آدم پريشان احوال را نشان دهد که مثل ديوانه ها در خيابان در حرکت است و ماجرا در ذهنش بازگو می شود، سرو سامان داد.
در فيلمنامه جديد به گفته افخمی " آن آدم را ديوانه و پريشان فرض نکرديم، دوربين را جای چشم او گذاشتيم که در حال ولگردی است و بعضی وقت ها هم صحنه هايی از گذشته خودش را به ياد می آورد. صحنه تبديل به خاطره می شود و در اين صورت ما صدای آدم ها را هم می شنويم."
حضور عزت الله انتظامی به فيلم قوت بسيار بخشيده است. بازی و صدای بهرام رادان نيز در نقش پسر و راوی ماجرا گرم و مطبوع است. همينطور موسيقی متن فيلم ساخته کيوان هنرمند که نخستين کار اوست.
عزت الله انتظامی برای اين فيلم بخش بين الملی جشنواره فجر تهران جايزه بهترين بازيگر مرد را گرفت. در حاليکه به گفته بهروز افخمی فيلم در بخش فيلم های ايرانی جشنواره فجر مورد توجه مسئولان و داوران قرار نگرفت.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
دمي مور در فيلم تازه اي به سبك اثار هيچكاك

دمي مور ، ستاره سينماي آمريكا قرار است براي بازي در فيلم جديدي به نام «Half Light» به ايرلند برود.
به گزارش ورايتي برخي از صحنه هاي اين فيلم علاوه بر ايرلند در ولز و انگليس نيز بازي خواهد شد.
اين فيلم قرار است در ماه آگوست فيلمبرداري شود. بر اساس اين گزارش تريلر «Half Light» به سبك فيلم هاي هيچكاك ساخته خواهد شد و در آن حوادث و اتفاقات فوق طبيعي و عجيبي روي خواهد داد.
«Half Light» داستان زندگي زن جواني «دمي مور» است كه فرزند پسرش غرق مي شود.
او از ترس ديوانه شدن از فرط فكر كردن به حادثه تصميم مي گيرد به دهكده ماهيگيري دوردستي سفر كند.
كارگرداني اين فيلم برعهده كريگ رزنبرگ است كه آخرين فيلمنامه فيلم پيرس برازنان با نام «بعد از غروب آفتاب» را نوشته است.
 

mori

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2004
نوشته‌ها
1,711
لایک‌ها
14
محل سکونت
Tehran
شنيدم اين تارنتينو خيلي بد گفته به سينما ايران؟
خبر ندارين؟
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,144
لایک‌ها
2
سن
41
محل سکونت
تهران
آره ولي تا حدي هم حق داره به نظرم.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا