• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار هنر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
نخل طلايي فستيوال كن براي فيلم «ضد بوش» مايكل مور

جام جم
مايكل مور مستندساز امريكايي شنبه شب 22 مه براي فيلم مستند ضدبوش (Fahrenheit 9/11) برنده بزرگ پنجاه و هفتمين فستيوال كن بود و جايزه نخل طلايي را دريافت كرد.
به گزارش شبكه تلويزيوني آرته ، مايكل مور براي فيلم مستند (Fahrenheit 9/11) برنده جايزه نخل طلايي پنجاه و هفتمين فستيوال كن شد.
جايزه بزرگ هيات داوران به فيلم «Old Boy» به كارگرداني پارك چان وونگ از كشور كره جنوبي تعلق گرفت.
جايزه بهترين بازيگر زن: مگي چونگ براي بازي در فيلم «Clean» به كارگرداني اوليويه آساياس از كشور فرانسه.
جايزه بهترين بازيگر مرد: يوئويا پاگيرا براي بازي در فيلم «Nobody Knows» به كارگرداني هيرو كازو كره ئدا از كشور ژاپن.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
«خواب تلخ» امير يوسفي جشن کن را بيدار کرد

فيلم سينمايي «خواب تلخ» ساخته محسن اميريوسفي از ايران جايزه بخش «نگاه جوان» جشنواره کن را از آن خود کرد.
دلايل اهداي اين جايزه به «خواب تلخ» جسارت در انتخاب سوژه و نمايش مساله عميق مرگ با فرم طنز و همچنين ارائه بازي هاي خوب توسط نابازيگران است. مدير بخش 2 هفته کارگردانان جشنواره کن در کنفرانسي مطبوعاتي «خواب تلخ» را يک بشقاب پرنده ناشناخته فانتزي و شاعرانه دانست که در سکوت خبري به دست هيات انتخاب اين بخش رسيد و همه را متحير کرد. وي افزود: ما در اين سالها احساس مي کرديم سينماي ايران رو به تکرار است و موضوعات يکنواخت شده است ؛ اما با ديدن «خواب تلخ» با فيلمي مواجه شديم که در پرداخت و موضوع از ويژگي هاي منحصر به فردي برخوردار است.

جوايز اهدا شد

ديشب نخل طلايي جشنواره را شارليز ترون به برنده آن اهدائ کرد. ترون آفريقايي تبار امسال براي فيلم «هيولا» اسکار بهترين بازيگر زن را گرفت او همچنين بازيگر «زندگي و مرگ پيتر سلرز» هم است. جايزه بزرگ هيات داوران نيز توسط اشلي جاد و کوين کلاين اهداء شد. هيات داوري «کليساي جهاني» در سي امين سالگرد تولدش جايزه ويژه خود را به فيلم «خاطرات موتورسيکلت» به کارگرداني والتر سالس ، که در بخش مسابقه جشنواره فيلم کن به نمايش گذارده شد ، اختصاص داد. به گزارش ايسنا ، اين هيات همچنين از فيلم "Moolaade" به کارگرداني عثمان ثمين که در بخش «نوعي نگاه» به نمايش درآمد ، بخوبي ياد کرد. براساس اين گزارش ، ديشب بعد از اعطاي جوايز ، فيلم "De Lovely" به کارگرداني «کوين کلين» در اختتاميه جشنواره به نمايش در آمد. اين در حالي است که صبح ديروز ، فيلم "Moolaade" به کارگرداني «عثمان سمين» از سنگال در بخش «نوعي نگاه» ، جايزه منتقدان را به خود اختصاص داد. به گزارش سايت خبري جشنواره ، مرحوم پيتر سلرز چهره اصلي جشنواره بين المللي فيلم کن در روز گذشته بود. فيلم «زندگي و مرگ پيتر سلرز» در بخش مسابقه جشنواره به نمايش درآمد و هنرمندان اين فيلم بعد از حضور روي فرش قرمز ، در يک جلسه مطبوعاتي شرکت کردند. هاپکينز در جلسه مطبوعاتي گفت : «ما فيلم را به گونه اي ساختيم که انگار فيلمي از پيتر سلرز درباره خودش است. شايد اگر خودش زنده بود ، چنين فيلمي درباره خودش مي ساخت. فيلم ديگر بخش مسابقه يک کار رمانتيک دوره اي به نام «تميز» ساخته اوليويه آساياس بود. فيلم قصه زندگي زن جواني به نام اميلي را تعريف مي کند که همسرش يک ستاره راک بوده و به دليل افراط در مصرف دخانيات و مواد مخدر مرده است. او سعي مي کند فرزندش را از پدرشوهر خود پس بگيرد. کارگردان فيلم ، هدف خود از ساخت آن را چنين اعلام کرد: مي خواستم فيلمي بسازم که بگويد همه ما توانايي تغيير کردن و بهتر شدن را داريم». رسانه هاي گروهي روز گذشته با وونگ کارواي مصاحبه هاي متعددي کردند. به نوعي او ستاره روز قبل جشنواره بود. وي درباره فيلم خود «2046» مي گويد: «وقتي که 4 سال قبل به ساخت اين فيلم فکر کردم ، هنوز تاثيرات الحاق هنگ کنگ به چين داغ بود. آن زمان چين قول داده بود طي 50 سال آينده تغييراتي در هنگ کنگ ايجاد نخواهد کرد ؛ با اين حال ، اصلا سعي نکردم يک فيلم سياسي بسازم. «2046» درباره آدمي است که مي خواهد تغيير کند. همچنين اين فيلم درباره وعده و وعيدهاست.

» فيلم «خبر مهم» که در بخش خارج از مسابقه به نمايش درآمد، بحثهاي زيادي برانگيخت.

فيلم به بررسي نوع اطلاع رساني شبکه هاي تلويزيوني مي پردازد و از هجوم پليس به يک گروه جنايتکار و مجرم پخش مستقيمي دارد». جاني تو کارگردان فيلم گفت که مي خواست با ساخت اين فيلم تاثير اخبار تلويزيوني بر بينندگانش را بررسي کند. فيلم ديگري که در بخش خارج از مسابقه به نمايش درآمد و با استقبال تماشاگران رو به رو شد ، کار تازه ژاک ريشارد به نام «هنري لانگلوا: شبح سينما تک» بود

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mori_nokia_6230 :
شنيدم اين تارنتينو خيلي بد گفته به سينما ايران؟
خبر ندارين؟
ايول حالي بردم.
چي گفته حالا؟؟؟؟؟؟/
منم يه بار به سينماي ايران بد گفتم :lol: :lol: :lol: :lol:
منم حق داشتم ولي همتون بهم توپيدين. يادتونه كه؟؟؟/ :D

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
استقبال با شكوه از بازيگر هري پاتر در نيويورك

دانيل راد كليف بازيگر نقش هري پاتر كه به مناسبت نمايش سومين فيلم هري پاتر يعني «هري پاتر و زنداني از كابان» به نيويورك رفته از ديدن استقبال شديد جوانان از خود تعجب كرد.
به گزارش BBC ، دانيل 14 ساله گفت:اين واقعا حيرت آور اما درخشان است.
به نوشته ساندي تايمز دانيل رادكليف به جاي شارلوت چرچ مكان دوم را در جدول ثروتمندترين نوجوانان انگليسي به خود اختصاص داده است.
دانيل گفت:ساختن اين فيلم 11 ماه طول كشيد و ديدن حمايت همگاني از آن ارضاكننده است.
اين حيرت آور است و بايد اين كار را بكنند چون واقعا فيلم بزرگي است!.
فيلمبرداري چهارمين فيلم هري پاتر قرار است در ماه ژوئيه شروع شود

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
کن ، 3 جايزه به آسيايي ها داد

پنجاه و هفتمين دوره جشنواره بين المللي فيلم کن با اهداي جوايز به برگزيدگان خود به کار خويش پايان داد.
در اين مراسم «خواب تلخ» نخستين ساخته محسن اميريوسفي پس از دريافت جايزه نگاه جوان جشنواره کن ، توانست جايزه ويژه هيات داوران بخش دوربين طلايي کن را نيز دريافت کند. امير يوسفي در گفتگويي گفت : سينماگران حاضر در جشنواره ، متفاوت بودن اين فيلم با ديگر فيلمهاي ايراني نمايش داده شده در جشنواره را از شاخصه هاي مهم «خواب تلخ» عنوان کردند. ديگر برندگان جشنواره امسال عبارتند از: جايزه نخل طلا به فارنهايت 9/11 ساخته مايکل مور ، جايزه بزرگ هيات داوران : «پسرپير» اثر پارک چان ووک (کره جنوبي) ، جايزه هيات داوران : به طور مشترک به ارما پي هال (امريکا) بازيگر «قاتلان پيرزن» و فيلم «بيماري گرمسيري» ساخته آپيچا تيونگ ويراستاکول (تايلند) ، جايزه بهترين کارگرداني : توني گاتليف براي «تبعيدي ها» (فرانسه) ، بهترين بازيگر مرد: ياجيرو يويا براي «هيچ کس نمي داند» (ژاپن) ، بهترين بازيگر زن : مگي چونگ براي «تميز» (چين) ، بهترين فيلمنامه : «به من نگاه کن» (آنيس ژاوي و ژان پي ير باسري از فرانسه) دوربين طلايي (اولين فيلم يک فيلمساز): «يا» ساخته کرن يدايا (فرانسه) جايزه بخش «نوعي نگاه» به فيلم «مولاده» اثر عثمان سمبن (سنگال) جايزه اکومنيکال : «خاطرات روزانه موتور سيکلت» اثر والتر سالس (برزيل) و تقدير از «مولاده» ، جايزه منتقدان بين المللي (فيپرشي)، «فارنهايت 9/11» (ساخته مايکل مور). فيلمهاي قاره آسيا ، بيشترين فيلمها را در بخش مسابقه داشتند. فيلمهاي اين قاره موفق به دريافت 3 جايزه جشنواره شدند. اين مساله نشان مي دهد که سينماي آسيا در حال حاضر يکي از پرقدرت ترين سينماهاي جهان است و توجه همگان را به توليدات سينمايي خود جلب کرده است.

يکي از شگفتي هاي جشنواره نيز در همين بخش سينماي آسيا بود. ياجيرا يويا که جايزه بهترين بازيگر مرد را گرفت ، فقط 14 سال دارد. امسال 18 فيلم در بخش مسابقه براي دريافت نخل طلا رقابت کردند. بجز فيلم انيميشن «شرک 2» فيلمسازان سرشناس ديگري هم مثل والتر سالس ، امير کاستاريکا ، برادران کوئن ، هانس وينگارتر و استفن هاپکينز با فيلمهاي خود در بخش مسابقه حضور داشتند که هيچيک جايزه اي دريافت نکردند.

مستند گلوگير براي بوش

مايکل مور در شرايطي نخل طلاي جشنواره کن را گرفت که 2سال پيش فيلم «بولينگ براي کلمباين» همين فيلمساز جايزه بزرگ هيات داوران همين جشنواره را گرفته بود. طي 50 سال اخير اين دومين بار است که يک فيلم مستند موفق به دريافت جايزه بزرگ و اول اين جشنواره مي شود. پيش از اين ژاک کاستو در سال 1956 براي فيلم «دنياي ساکت» اين جايزه را گرفت.

مور «فارنهايت 9/11» را مستندي عليه جرج بوش مي داند و مي گويد ، اميدوار است رئيس جمهور امريکا هنگام شنيدن خبر دريافت جايزه اش نتواند غذايش را بخورد و غذا در گلويش گير کند! اين مستندساز تصديق کرد که پس از دريافت جايزه ، نکته اي را فراموش کرد بازگو کند. او فراموش کرد از پرزيدنت بوش به خاطر به زبان آوردن بانمک ترين جمله در مستندش تشکر کند! وي اظهار اميدواري کرد که دريافت جايزه به نمايش عمومي فيلم در امريکا در تابستان امسال کمک کند. نمايش عمومي اين فيلم به احتمال زياد در انتخابات رياست جمهوري ماه نوامبر کشور تاثير فراواني در انتخابات خواهد گذاشت.

مور گفت : من اين جايزه را به دخترم ، به بچه هاي امريکا و عراق و همه کساني که در سطح بين المللي به دليل اقدامات ما درد و رنج کشيدند ، تقديم مي کنم».

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اولين اظهار نظر رسمي سوني براي خريد مترو گلدوين ماير

هاوارد استرينگر ، رئيس و مدير عامل شركت بزرگ سوني آمريكا در جمع خبرنگاران گفت اخبار مربوط به مذاكرات پنهان سوني و روساي مترو گلدوين ماير صحيح است و اين شركت در تلاش است تا اين استوديو را خريداري و به اموال خود ضميمه كند.
با اينحال وي اشاره اي نكرد كه مذاكرات آنها در چه مرحله اي است و اين الحاق چه وقت محقق مي شود.
استرينگر به رويتر گفت سوني چهار تا پنج روز ديگر وقت دارد تا مديران مترو را براي اين الحاق متقاعد كند.
به گزارش رويتر استرينگر يادآور شده است كه آنها با احتياط زيادي قدم در مذاكرات بيست روز گذاشته اند و كليه جوانب را رعايت كرده اند.
از چند ماه پيش تا كنون در محافل خبري شايع است كه سوني قصد دارد استوديوي مترو گلدوين ماير را به قيمت پنج ميليارد دلار خريداري كند.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
رايدلي اسكات و جان وو در يك فيلم چند مليتي

رايدلي اسكات ، كارگردان زبر دست و شهير سينماي جهان قصد دارد با همكاري جان وو ديگر كارگردان مطرح عالم سينما بر روي فيلمي به نام «همه بچه هاي نامرعي» كار كند.
بر اساس گزارش سايت خبري كامينگ سون اين فيلم هفت بخش دارد و هر بخش آن بايد توسط يك كارگردان از مليتي متفاوت ساخته شود. از اين رو گفته مي شود اين فيلم اثري چند مليتي خواهد بود.
از اين رو رايدلي اسكات به همراه دخترش جوردن اسكات بخش مربوط به انگليس را كارگرداني خواهد كرد و جان وو نيز تصميم دارد به نمايندگي از چين بخش ديگري از اين فيلم هفت پخشي را كارگرداني كند.
كارگردانان ديگري كه قرار است در ساخت اين فيلم هفت بخشي حضور داشته باشندعبارتند از استفانو ونه رس از ايتاليا، كاتيا لوند از برزيل ، مهدي شريف از آفريقا، امير كاستاريكا از صربستان و مونته نگرو. نام كارگردان هفتم هنوز منتشر نشده است.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
جان وو يك بازي كامپيوتري مهيج را فيلم مي كند

جان وو كارگردان برجسته سينماي آمريكا و خالق اثار اكشني چون «مأموريت غير ممكن» و «تغيير چهره» قصد دارد فيلمي را بر اساس يك بازي كامپيوتري اواخر دهه هشتاد با نام «شكارچي جاسوس» بر روي پرده ببرد.
به گزارش هاليوود ريپورتر ، جان وو مذاكرات اوليه براي ساخت اين فيلم راپشت سر گذاشته و هم اكنون در حال جمع آوري بازيگران و ساير عوامل است.
در اين گزارش آمده است كه «دويان جانسون» قهرمان كشتي آمريكا كه به «صخره» معروف است نيز قرار اسن در اين فيلم نقشي داشته باشد.
وو اميدوار است اين فيلم را تا اواسط سال 2005 آماده كند.
فيلم جان وو داستان يك خلبان سابق اف پانزده است كه براي سرويس هاي جاسوسي بين المللي كار مي كند.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
كوين كاستنر در فيلمي كمدي

كوين كاستنر بازيگر و كارگردان آمريكايي در حال مذاكره براي حضور در يك فيلم كمدي است. به گزارش ورايتي نام اين فيلم هنوز اعلام نشده اما قرار است كاستنر در صورت پذيرش , نقش مقابل جنيفر آنيستن را بازي كند.
اين فيلم كمدي در واقع ادامه مجموعه داستاني كمدي «The Graduate» است كه در دهه شصت علاقمندان زيادي پيدا كرده بود.
«The Graduate» داستان زندگي زن جواني است (جنيفر آنيستن) كه پس از سالها دوري به زارگاه خود باز مي گردد و سعي مي كند تا به برخي از اسرار خانودگي خود پي ببرد.
در صورتيكه كاستنر نقش پيشنهادي را بپذيرد در اين فيلم مردي خواهد بود كه سعي دارد «انيستن» را براي ازدواج راضي كند.
به گزارش ورايتي فيلمبرداري اين فيلم قرار است در تابستان آغاز شود.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ويترسپون در نقش زني كه فكر حيوانات را مي خواند

جام جم
ريز ويترسپون ستاره سينماي هاليوود قراردادي را براي بازي در يك فيلم كمدي به نام «سمي» (Sammy) امضا كرد.
به گزارش روزنامه ورايتي «سمي» داستان زندگي زني (ريز ويترسپون) است كه مي فهمد حيوانات به چه چيزي فكر مي كنند.
فيلمنامه اين فيلم توسط دليا افرون نوشته شده است كه اخيراً نوشتن فيلمنامه اي را بر اساس نسخه تلويزيوني سريال «جادوگر» به پايان رسانده است.
آخرين فيلمي كه از ويترسپون در سينماهاي جهان در حال پخش است «ونيتي فير» نام دارد.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دل تورو و دنزل واشنگتن به هم رسيدند
بنيچيو دل تورو بعنوان نقش مقابل دنزل واشنگتن در فيلم «Tru Blu» انتخاب شد.
اين فيلم تجربه جنايي ديگري براي انتونيو فوكوآ ، كارگردان «روز تمرين» است.
به گزارش ورايتي «Tru Blu» بر اساس داستان واقعي يك كارآگان پليس (دل تورو) است كه موفق مي شود سلطان قاچاق هروئين (دنزل واشنگتن) را در در دهه هفتاد در هارلم به دام اندازد و به مجازات خود برساند.
توليد اين فيلم از اوائل پاييز جاري اغاز مي شود و قرار است تا سال 2005 براي اكران آماده شود.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
گاردين:مستند «مايکل مور» شايد سبب تغيير تاريخ شود

روزنامه گاردين با بيان گزارشي از جشنواره کن 2004 درباره فيلم ضد بوش «فارنهايت 9/11» ساخته مايکل مور که به عنوان فيلم برتر اين جشنواره شناخته شده است ، نوشت : «اين انتخاب ممکن است سبب تغيير تاريخ شود».
همچنين گاردين با اشاره به مخالفت فرانسه با حمله به عراق ذکر کرده که : «امسال سالي بود که در آن کن و فرانسه دستشان را مشت کردند ؛ چون اين جشنواره به دليل انتقاد کوبنده از صلاحيت مبهم بوش و ارتباط خانواده بوش با بن لادن و جنگ انحرافي اش ، حلقه گل به گردن مايکل مور انداخت». اين روزنامه در ادامه نوشت : «اين فيلم سرزنشي علني از حزب جمهوريخواه محسوب مي شود». فيلم «فارنهايت 9/11» به کارگرداني مايکل مور اولين فيلم مستندي است که بعد از فيلم مستند «جهان ساکت» محصول سال 1956 به کارگرداني «ژاک کاستو» موفق به کسب جايزه نخل طلاي کن شد. روزنامه گاردين نوشت : «اکران جهاني اين فيلم به بروز عقايد ضد بوش و ضد جنگ در جهان سياست منجر خواهد شد. اين در حالي است که گمان مي رود اين فيلم تغييري اساسي در انتخابات رياست جمهوري و شايد حتي در آينده سربازان امريکايي و انگليسي در عراق به وجود آورد. تاکنون اتفاق نيفتاده که هيات داوري کن قدرت تغيير تاريخ را داشته باشد ، چون اين فيلم باعث مي شود ما به اطرافمان بيشتر توجه کنيم».

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با کوئنتين تارانتينو در جشنواره کن 2004

10 سال پس از اعطاي نخل طلاي جشنواره کن به کوئنتين تارانتينو - کارگردان صريح الهجه امريکايي - اين بار او به عنوان رئيس هيات داوران اين جشنواره معتبر جهاني انتخاب شده است ، در حالي که آخرين فيلم او قسمت دوم «بيل را بکش» نيز در جشنواره به نمايش درمي آيد.
در اين گفتگو او درباره آخرين فيلمش و تجربه جديدش به عنوان رئيس هيات داوران نظرات جالبي دارد.

شما يک مورد نادر در جمع روساي داوران سالهاي اخير جشنواره محسوب مي شويد، چون بيشتر مردم از سلايق و علايق شما در دنياي سينما مطلع هستند.
مي پذيرم که اين رايج ترين قضيه درباره نگاه من به سينماست ، ولي فکر مي کنم اين تلقي که فقط عاشق فيلمهاي کاست هستم ، کمي دور از واقعيت باشد.
من به اين دليل از اين فيلمها استقبال کرده ام که مخالف سينماي خميازه آور هستم. من همه ژانرهاي سينما را دوست دارم.
يک بار که در جشنواره فيلم تائورمينا جزو هيات داوران بودم ، ميان مجموعه اي از ستارگان گير افتاده بودم ، افرادي مثل عباس کيارستمي ، اتوم اگويان و آموس جيتاي و در همين جشنواره فيلمي را با کمترين ريتم حرکتي يک حلزون تماشا کردم که از روسيه در اين جشنواره شرکت کرده بود؛ ولي من در دفاع از اين فيلم کاملا ثابت قدم بودم ، در حالي که اطمينان داشتم هيچ کس آن را نپسنديده و همه وسط فيلم خوابشان برده بود.
جالب بود که عباس کيارستمي به من گفت: اين که تو تا اين حد از اين فيلم هيجان زده شده اي باعث مي شود من هم نگاه دقيق تري به آن بکنم.
از اين رو وقتي من به جشنواره اي مي روم ، همه جور فيلم از هر سبکي را مشاهده مي کنم.

چگونه نقش خود را به عنوان رئيس هيات داوران تحليل مي کنيد؟
يکي از نکات جالب درباره رئيس هيات داوران اين است که مي تواند روي جنبه خاصي از يک فيلم يا حتي يک سري انتخاب تاکيد کند؛براي مثال اگر فيلمسازي سياسي بود به طور قطع سمت و سوي سياسي به انتخاب هاي هيات داوران خواهد داد و ناگهان اين هيات ژوري يک هيات سياسي خواهد بود.
مثلا اگر مايک لي رئيس هيات داوران باشد، همچون زمان فيلمسازي ، با سختگيري درباره فيلمها قضاوت مي کند و به سوي درامهاي انگليسي گرايش خواهد داشت ؛ ولي براي من اهميت ندارد که فيلم از کدام کشور آمده ، انيميشن است يا اين که کل خانواده کارگردان براي ساخت آن 59سال در زندان بوده اند.
اميدوارم که فقط بهترين فيلم را انتخاب کنم.

ولي درباره هيات داوران به رياست ديويد کراننبرگ چنين اتفاقي که شما از آن صحبت کرديد رخ نداد.
آنچه در بسياري از هياتهاي داوري رخ مي دهد، اين است: اين داور فيلمهاي محبوب خودش را دارد، آن داور فيلمهاي محبوب خودش را دارد و همه از هم متفاوت هستند؛ بنابراين همه اتفاق نظر مي کنند تا سرانجام بر سر يک فيلم به توافق برسند.
حالا اگر در هيات داوران من هم چنين اتفاقي رخ داد، ديگر چکاري از دست من برمي آيد؟
حتما شما دنبال فيلمي هستيد که به قدري شاخص است که همه روي آن توافق نظر دارند، ولي من نمي خواهم روي آن خيلي نظر دهم که همه با آن موافق هستند.
من مي خواهم هيات داوران راجع به هر فيلمي که آن را ارزنده دانسته نظر بدهد، حالا چه تمجيد شود و يا مورد تنفر برخي باشد.
من در يکي از دوره هاي جشنواره کن فيلمي ديدم که به نظرم خيلي خوب بود، ولي نه تنها جايزه اي نگرفت بلکه حتي در هيات داوران راجع به آن بحث هم نشده بود.
من از دوست کارگرداني که جزو هيات داوران بود پرسيدم پس اين فيلم چي شد؟ او پاسخ داد: راستش را بخواهي من از اين فيلم خوشم آمد، ولي وقتي ديدم هيچ کس نظر مساعدي درباره آن ندارد، من هم فراموشش کردم.
من نمي خواهم چنين اتفاقي در هيات داوران من رخ دهد.

آيا در تعيين ترکيب هيات داوران نقش داشتيد؟
حقيقتا خير. من گفتگويي با تيري فرمو داشتم. او تقريبا همه افراد را انتخاب کرده بود و من فقط پيشنهاد کردم که يک کارگردان آسيايي هم ميان داوران حضورداشته باشد.
او گفت: کارگردانان هنگ کنگي خوب هستند که تا به حال در هيات داوران نبوده اند و بعد تسوي هارک را پيشنهاد کرد و من هم موافقت کردم.

آيا حقيقت دارد که نسخه يک قسمتي از فيلم بيل را بکش در جشنواره به نمايش درخواهد آمد؟
بله در پايان جشنواره. در خلال آن ما شاهد قسمت دوم بيل را بکش خواهيم بود که در اروپا و فرانسه اکران مي شود، ولي در روز آخر يک نسخه ژاپني از فيلم را مي بينيم که فقط در ژاپن و هنگ کنگ اکران مي شود و با يک بخش مياني کوتاه ، دو قسمت به هم وصل مي شوند.

آيا انتظار داريد سالها بعد اين نسخه مورد نظر قرار گيرد؟
هيچ نسخه قطعي از اين فيلم وجود ندارد. تماشاي قسمت اول يک تجربه خاص است و تماشاي قسمت دوم يک تجربه خاص ديگر و تماشاي هر دوي آنها در قالب يک فيلم يک تجربه سوم.
من هرگز فيلم ديگري به اين شکل نخواهم ساخت. اين خيلي بد است که بازاري براي سريال ها وجود ندارد چون مي شد فيلم بيل را بکش را به 10 قسمت تقسيم کرد و هر کدام را در يک هفته اکران کرد و در پايان 10 هفته شما بيل را بکش را کامل تماشا کرده بوديد.

وقتي «قصه هاي عامه پسند» نخل طلا گرفت ، برخي از خشونت فراوان آن انتقاد کرده بودند.
اتوم گويان که آن سال در جشنواره بود به خاطر مي آورد که وقتي جايزه به نام قصه هاي عامه پسند اعلام شد، جمعيت داخل سالن به گونه اي دست زد که اين جايزه را تاييد کرد.

اميررضا نوري زاده
منبع: گاردين

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
آيا تماشاگران، پيام سازنده فيلم 'مارمولک' را گرفتند؟
bbc
فرهاد شيرازی
فيلم مارمولک گرچه از سينماها حذف شد اما يکی از مهم ترين قوانين تاريخ هنر را به اثبات رساند.
کارشناسان تاريخ هنر بر آن هستند که تفسير مخاطبان از يک اثر هنری را نه نيت خالق آن، بلکه عواملی ديگر تعيين می کنند و گاه مخاطبان يک اثر تفسيری کاملا متضاد با برداشت خالق اثر خلق می کنند.
کمال تبريزی، کارگردان مارمولک اين برداشت را که "تشبه و تقليد از روحانيون زمينه ساز تعالی انسان شده و حتی دزدی را به انسانی درستکار استحاله می کند"، پيام اصلی فيلم می داند.
روحانيونی که بر نمايش عمومی فيلم صحه گذاشتند نيز با در نظر داشتن تجربه فيلم ديگر آقای کمال تبريزی، ليلی با من است، همين اميد را در سر داشتند.
در ليلی با من است گرچه حساس ترين مساله آن زمان، جنگ، به قالبی طنزآميز درآمده بود اما اختلافی در فهم پيام فيلم "تقدس جنگ" رخ نداد.
اما اين بار اغلب تماشاگران ايرانی "پيام سازنده" فيلم مارمولک را ناديده گرفته و با خنديدن به جنبه های منفی شخصيت روحانی فيلم واکنش منفی چند روحانی پر نفوذ از جمله آيت الله جنتی، مهدوی کنی و مکارم شيرازی را برانگيختند.
منوچهر محمدی، تهيه کننده و کمال تبريزی کارگردان فيلم مارمولک
آيت الله مهدوی کنی با تأکيد بر اين که در ارزيابی فيلم "نيت کافی نيست و بايد به نتايج خير و شر نيز توجه کرد"، "شر فيلم مارمولک را، به رغم نيت خير سازندگان آن، بيش از خير آن" ارزيابی کرد و خبر داد که "از زمان اکران اين فيلم مردم به روحانيون توهين می ‌کنند."
يک روحانی مقاله خود را در روزنامه جمهوری اسلامی با اين پرسش به پايان برد:" چرا چند روزی است مردم کوچه و خيابان با خنده به من می گويند مارمولک."
تفسيرهای گوناگون از يک اثر هنری پديده ای عادی است اما به ندرت رخ می دهد که اکثريت مخاطبان با برداشتی کاملا مغاير با خواست و نيت سازنده اثر، توليد کنندگان آن را غافلگير کرده و تفسير خود را بر اثر هنری چنان تحميل کنند که برداشت و نيت خالق اثر به پس زمينه رانده شود.
در زمان شاه جنبش دانشجويی، بندی از منظومه عاشقانه حميد مصدق را از متن اصلی آن جدا و به شعار تظاهرات سياسی بدل کرد. هنور هم در برخی تظاهرات مخالفان حکومت، شعر "من اگر بنشينم / تو اگر بنشينی / چه کسی برخيزد" به گوش می رسد.
نمايش شخصيت های روحانی در فيلم های کمدی حتی در زمان شاه واکنش منفی روحانيون را بر می انگيخت.
مجموعه تلویزیونی دایی جان ناپلیون نوشته ايرج پزشکزاد و به کارگردانی ناصر تقوائی به همین دلیل با اعتراض هایی در جامعه روحانیت رو به رو شد.
فیلم کمدی محلل ساخته نصرت کريمی به مقاله تند آیت الله مرتضی مطهری منجر و موجب دردسر کارگردان فيلم، پس از انقلاب شد.
اين بار گرچه روحانيت به ازاء پيام فيلم مارمولک به نمايش شخصيت های روحانی دريک کمدی تن داد اما اکثريت مردم، از فيلمی که به زعم نويسنده و کارگردان آن قرار بود تاثير مثبت لباس روحانيت را نشان دهد، فيلمی ضد روحانی ساختند و برای اثبات يکی از قوانين تاريخ هنر نمونه ای جالب به دست دادند

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
جايزه بهترين فيلم سال 2004 اماس به مصائب مسيح رسيد

«مصائب مسيح» اثر سينمايي مل گيبسون برنده جايزه بهترين سينمايي سال 2004 شد و جايزه قومي چند فرهنگي انگليس موسوم به «اماس» را از آن خود كرد.
اماس ، يكي از برجسته ترين جوايز رسانه اي است كه هر سال در لندن برگزار مي شود.
جايزه اماس بهترين بازيگر زن نيز به مائيا مورگنشتين بازيگر نقش مريم مجدليه در «مصائب مسيح» رسيد.
بنابر اين اثر سينمايي گيبسون توانست دو جايزه معتبر اماس را در لندن از آن خود كند.
جايزه اماس بهترين بازيگر نقش مرد نيز به تام كروز به خاطر بازي در «آخرين ساموايي» رسيد.
در اين مراسم جايزه ويژه اماس موسوم به «لجند اوارد» به بروس لي بازيگر مشهور فيلم هاي رزمي دهه هفتاد رسيد.
اين جايزه به دختر بروس لي كه در اين مراسم حضور داشت رسيد.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
برندان گليسون در قسمت چهارم هري پاتر

: برندان گليسن ، بازيگر ايرلندي كه آخرين ظهور موفق او در دارو دست هاي نيويوركي بود براي بازي در قسمت چهارم فيلم هري پاتر برگزيده شده است.
به گزارش ورايتي ، اين هنرمند ايرلندي پذيرفته است تا در «هري پاتر و جام آتش» ايفاي نقش كند.
ديويد هيمن مدير توليد مجموعه فيلم هاي هري پاتر گفت گليسن قرار است در چهارمين قسمت از هري پاتر نقش معلم «دفاع در برابر حقه هاي تاريكي» را بازي كند.
هم اكنون قسمت سوم از ماجراهاي هري پاتر با نام «هري پاتر و زنداني آزكابان» در شرف نشستن بر روي پرده هاي سينما است.
هري پاتر و جام آتش نيز قرار است در نوامبر سال 2005 اكران شود.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
مارمولک در راه آمريکا

دادگاهی در آمريکا با درخواست کمال تبريزی، کارگردان فيلم مارمولک مبنی بر صدور حکم توقيف موقت فيلم در آمريکا، مخالفت کرده است.
آقای تبريزی به دليل اينکه اين فيلم قرار است بدون اجازه او در خارج از ايران پخش شود، قصد داشت نمايش عمومی فيلم در آمريکا متوقف کند.
اما زينترا جاماوس، قاضی دادگاهی در لس آنجلس درخواست کمال تبريزی را قانع کننده دانست.
پاتريک صبوريان، وکيل کمال تبريزی اعلام کرد در صورتی که طرفين به يک توافق شخصی نرسند، پرونده ديگری تشکيل خواهد شد.
فيلم مارمولک که بيش از حدود بيش از 600 ميليون تومان فروش داشته است، روز 19 مه رسما از پرده سينمای ايران پائين کشيده شد.
پس از توقيف فيلم در ايران، منوچهر محمدی، تهيه کننده فيلم در صدد نمايش فيلم در بازارهای خارج کشور بر آمد.
آقای محمدی برای نمايش عمومی مارمولک در خارج از ايران با شرکت "آتلانتس اينتر پرايسز" قرار داد بسته است

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
هريسون فورد با جيمز كامرون به فضا مي رود

هريسون فورد و جيمز كامرون براي همكاري نزديك در ساخت يك تريلر فضايي با نام «Godspeed» به توافق رسيدند.
فورد قرار است در اين تجربه تازه سينمايي كامرون حضور داشته باشد و به فضا برود.
جيمز كامرون پس از ساخت فيلم پر فروش و موفقش «تايتانيك» ديگر نتوانست در اندازه هاي واقعي اش ظاهر شود.
به گزارش ورايتي Godspeed داستان عده اي از فضانوردان مستقر در ايستگاه بين المللي فضايي است كه قصد دارند از بروز اتفاق مهيبي كه جهان را به نابودي مي كشاند جلوگيري كنند.
اين فيلم به كارگرداني جيمز كامرون و با هنرپيشگي هريسون فورد در اوائل پاييز كليد مي خورد.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
جنيفر گودوين و جاني كش در فيلمي تازه

جاني كش قرار است در فيلم تازه اي با نام «راه رفتن روي خط» نقش يك مرد لاقيد را بازي كند.
نقش مقابل كش در اين فيلم را بازيگر جوان سينماي آمريكا جنيفر گودوين بر عهده خواهد داشت.
در اين فيلم گودوين نقش همسر كش ، ويويان را بازي خواهد كرد كه از دست لاقيدي ها و لاابالي گري هاي او به تنگ آمده و به دليل فاصله اخلاقي زيادي كه به بين او و خودش مي بيند از او جدا مي شود.
به گزارش هاليوود ريپورتر ريس ويترسپون نيز در اين فيلم بازي خواهد كرد و نقش همسر دوم كش را بر عهده خواهد داشت.
اين فيلم يك درام خانوادگي است و فيلمنامه ان توسط جيمز منگلد و گيل دنيس نوشته شده است.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
نگران نباشيد ، شرك 3 و 4 نيز در راه است

جام جم:
هم زمان با قبضه شدن سينماهاي ايالات متحده توسط شرك 2 ، روزنامه ورايتي از آماده بودن طرح ساخت قسمت هاي سه و چهار شرك خبر داد.
بر اساس اين گزارش سازندگان و توليد كنندگان شرك از پيش طرح ساخت قسمت سوم و چهارم اين انيميشن بامزه را اماده كرده بودند.
به گفته ان دالي رئيس استوديو فيلم سازي دريم وركز مقدمات ساخت سومين و چهارمين قسمت از شرك نيز پشت سر گذاشته شده و آنها به دنبال شخصيت هاي مناسبي براي صحبت در قسمت سوم اين فيلم هستند.
او گفت عاقلانه نبود پيش از اينكه به همه نشان دهيم شرك دو مي تواند گيشه ها را بلرزاند از ساخت قسمت هاي بعدي آن خبر بدهيم اما با اين استقبال گسترده اي كه از قسمت دوم آن بعمل امد مي توانيم با خيال راحت از ساخت قسمت سه و چهار آن خبر بدهيم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا