• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
از قیافش که معلومه ایرانی نیست!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
چقدر ما ایرانیها بدبختیم که می گردیم گوشه کنار دنیا ببینیم کی اسمش شبیه ایرانیهاست یا میخوره ایرانی تلفظش کنیم! بعد بگیم ایرانیه و از ذوق و شوق بپریم هوا!

mahtab.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[h=1]بانوی کماندار کیش برگزیده ترین ورزشکار پارالمپیک[/h]

[h=2]بانوی کماندار کیش برگزیده ترین ورزشکار پارالمپیک[/h]زهرا نعمتی کماندار کیش پس از کسب افتخاری دیگر برای کشورمان روز سه شنبه به کیش بازگشت. این ورزشکار که در پارالمپیک 2012 میلادی لندن توانست مدال طلا کسب کند, توانست جایزه بین المللی 'اسپرت آکورد 2013' را دریافت کند.
این ورزشکار در 8 خرداد 1392 در مراسمی که رئیس کمسته بین المللی المپیک, وزیر ورزش روسیه و رئیس فدراسیون جهانی حضور داشتند توانست در شهر سن پترزبورگ روسیه جایزه اسپرت آکورد را دریافت کند. این بانوی کماندار پس از دریافت جایزه خود, در روز 13 خرداد 1392 با استقبال پر شور طرفدارانش به جزیره ی کیش بازگشت.
جایزه اسپرت آکورد از سوی سازمان اسپورت آکورد به ورزشکاران که در عرصه های ورزش و اجتماعی موفق و فعال بوده اند اهدا می شود. این سازمان جایزه خود را در 6 شاخه ورزشی به بهترین ورزشکاران و مربیان ورزشی که در عرصه جهانی فعالیت های زیادی داشته اند اهدا می کند. این ورزرشکار از سوی کمیته بین المللی المپیک به این سازمان معرفی شده بود.
سازمان اسپورت آکورد که دفتر مرکزی آن در سوئیس می باشد در واقع نقش حمایتی برای رواج بیشتر انواع ورزش در سطح جامعه را ایفا می کند.
این ورزشکار با اخلاق جایزه خود را به تمامی مادران شهدا تقدیم کرد.
زهرا نعمتی متولد کرمان, ملی پوش تیم تیر و کمان جانبازان و معلولین در اولین حضور خود در رقابت های پارالمپیک لندن با کسب نشان طلا اولین مدال خوشرنگ تاریخ رشته تیر وکمان ایران را بدست آورد.:blink:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
واقعاً متأسفم که ارغوان رضایی که زمانی افتخار ما تو تنیس دنیا بود و قهرمانی هم کسب کرده بود حالا در حد یه آماتور تنزل پیدا کرده البته بیشتر تأسفم از اون کاریه که در سفر به ایران مرتکب شد قشنگ از همون موقع هم شروع به سقوط از پله های شهرتو آمادگی کرد و مصدوم شد و ...!

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
اخیرا اسنادی منتشر شده که نشون میده پدر بروس لی ایرانی بوده و بروس لی یه ایرانی اصیله که خون کوروش کبیر تو رگهاش جربان داره (داشت)

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
راسته که میگن مسی هم ایرانیه?
از نام خانوادگیش که معلومه یکی از نوادگان مسگرهای اصفهانه

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
پرزیدنت باونا هم ایرانیه
نیرو مخفیه فرستادن اونجا!!!!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
چقدر ما ایرانیها بدبختیم که می گردیم گوشه کنار دنیا ببینیم کی اسمش شبیه ایرانیهاست یا میخوره ایرانی تلفظش کنیم! بعد بگیم ایرانیه و از ذوق و شوق بپریم هوا!

?have you some other fun thing to do in this bullshit country AYA

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
کلا چون ایرانی رو هیچ جا جز بشر حساب نمی کنن. دنبال کسایی می گردن که حتی شاید ندونن ایران کجای کره ی زمین قرار داره.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بابای این منم و ایرانی بودنش رو تائید میکنم ! ( مادرش مجهوله )

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
بابای این منم و ایرانی بودنش رو تائید میکنم ! ( مادرش مجهوله )

معمولا پدر طرف مجهول میشه چون چند نفر میان آلتشونو دراز می کنن دخول می کنن میرن بعد معلوم نمیشه بچه ای که به وجود میاد مال کدوم بوده
ولی مادر که مجهول نمیشه چون 9 ماه بچه رو تو شکمش نگه داشته کاملا هویتش محرز هست! :lol:

forumestan.ir

Registered User
لایک‌ها
15
معمولا پدر طرف مجهول میشه چون چند نفر میان آلتشونو دراز می کنن دخول می کنن میرن بعد معلوم نمیشه بچه ای که به وجود میاد مال کدوم بوده
ولی مادر که مجهول نمیشه چون 9 ماه بچه رو تو شکمش نگه داشته کاملا هویتش محرز هست! :lol:

19589913941410146540.gif

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
خالا بگید یه سر بیاد ایران از خجالتش در بیایم..شاید مسلمونم شد...

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
فصل جفت گیری که برسه این چیزا دیگه معنی نداره

زنده باد دختران زیبای مو مشکی چشم آبی گربه ای باکره ایتالیایی 19 ساله

نقطه

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
اگه دنبال ایرانی میگردین من هستم!! با من خوش باشین:D

parham7

Registered User
لایک‌ها
127
اگه اینطوزیه باید بگیم همه عربن دیگه :D
هر جا میرسیدت تجاوز و جفت گیری میکردن یعنی حالا باید بیان مثله ما پز بدن ؟!
ugly_confused2.gif

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140

اسمش تو شناسنامه منه .بچم میاد میبینه ناراحت میشه . وقتی جاده ایران به فرانسه خاکی بود من رفتم فرانسه اونجا چند نفری منزل اجاره کردیم . من با ده تا خانوم . بعد من برگشتم ایران و دسال موندم . رفتم که فرانسه یک بچه 1 ساله دادن بغلم گفتن این بچته . هیچ کدوم از زنها هم گردن نگرفتن ! من شدم بابی بچه مادر شد مجهول .

بالا