• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان

مسابقات ووینام ( ووینام سبکی مربوط به ویتنام است ) در حال برگزاری در اصفهان است .
جالب اینجاست که مسئول و نماینده ووینام اصفهان جناب آقای موسی بلدی هستند . تا جایی که من اطلاع داشتم ، ایشان مسئول سبک ایرانی بودوکان کیک بوکسینگ بودند ;) ، البته در سابقه ایشان سبک هایی مثل فایت رنجر و .... هم به چشم میخورد .
حالا نمی دانم چه طور شد که ایشان در عرض مدتی کوتاه مسئول ووینام شدند :blink:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان

مسابقات ووینام ( ووینام سبکی مربوط به ویتنام است ) در حال برگزاری در اصفهان است .
جالب اینجاست که مسئول و نماینده ووینام اصفهان جناب آقای موسی بلدی هستند . تا جایی که من اطلاع داشتم ، ایشان مسئول سبک ایرانی بودوکان کیک بوکسینگ بودند ;) ، البته در سابقه ایشان سبک هایی مثل فایت رنجر و .... هم به چشم میخورد .
حالا نمی دانم چه طور شد که ایشان در عرض مدتی کوتاه مسئول ووینام شدند :blink:

ممنون از خبر جدیدتون

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ولادیمیر پوتین دان 8 شد

بسیاری از اهل سیاست و شخصیت های مشهور سابقه تمرین هنرهای رزمی را دارند یا از برخی فدراسیون ها درجات افتخاری کسب کردن. اما در بین همه ی اونا به نظر میرسد ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تنها سیاست مداریه که به معنی واقعی کلمه رزمی کار است.
پوتین که یک جودو کار باسابقه است و یک کتاب آموزشی هم در این زمینه تالیف کرده ، به تازگی دان 8 خود را از فدراسیون بین المللی جودو IJF دریافت کرد. رئیس فدراسیون جهانی اینکه پوتین به نوعی نماینده ای از جودو در دنیاست را باعث افتخار فدراسیون جهانی و جامعه جودو دانسته است. گفته میشود پوتین اولین روسی است که موفق به اخذ دان 8 شده است. پس از او الکساندر میخائیلین دیگر جودوکای روسی قرار دارد که 3بار قهرمان سنگین وزن جودو شده و در المپیک 2012 لندن هم مدال نقره گرفت ، او دان 6 جودو است.

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
[h=2]دختر هشت ساله ایرانی شگفتی ساز شد![/h]داستانی عجیب است که خدایی به هم گره خورده، داستانی که مهره های صفحه سیاه و سفید شطرنج نقش های اول آن را بازی می کنند. شاید هنوز این مهره ها برای انگشتان کوچکش خیلی بزرگ باشند.
شاید تاکتیک های زیرکانه این بازی برای ذهنش بزرگ بیاید اما او با تمام تعصبی که دارد آنچنان متفکرانه مقابل حریف می نشیند که یک آن فراموش می کنی با یک دختر بچه ۸ ساله طرفی!
جالب است بدانید که می گویند در نخستین مسابقه اش در شهر بابل آن زمان که چهار سال و خورده ای بیشتر نداشت وقتی حریف هشت ساله مهره وزیر او را می زند از شدت ناراحتی مهره را به سر حریف می کوبد!
آریا تاک : قصه این دختر هشت ساله، امروز در صفحه شطرنج، همه دنیا را کیش و مات خود می کند و قصه مدالی که با دستان گری کاسپاروف به او تقدیم شد.
897820_orig.jpg

پدر در دار دنیا یک دختر دارد، یک دختر و یک وانت پیکان که با آن در کوچه پس کوچه های شهر ضایعات می خرد و به سختی امرار معاش می کند.
دختر وی امروز برایش مدال قهرمانی دنیا را آورده و در سن هشت سالگی به درجه استاد فیده در شطرنج رسیده است. چیزی که او آرزویش را داشت و به عشق آن سخت کار کرد و خسته هم نشد.
دختر اما یک پدر دارد، یک پدر که با دنیا عوضش نمی کند. پدری دلسوز و فداکار که وقتی او چهار سال بیشتر نداشت به دنبال یک رشته ورزشی بود تا او بتواند در آینده، حرفه ای دنبال آن برود.
قصه این دختر هشت ساله، امروز در صفحه شطرنج، همه دنیا را کیش و مات خود می کند و قصه مدالی که با دستان گری کاسپاروف به او تقدیم شد.
مطهره آداب قشنگ و دلنشینی برای خودش دارد و در همه بازیها این کار ها را می کند. در آخرین مسابقه طبق عادت همیشگی قبل از انجام بازی وضو می گیرد، آیة الکرسی می خواند و قرآن را باز می کند و چون این کار را همیشه تکرار می کند، حریفان و مربیان آنها به این کار او اعتراض می کنند.
برخی حریفان خارجی فکر می کردند که او نعوذ بالله ورد یا جادو می خواند که برنده می شود، طوری که آنها هم قبل از بازی قرآن را باز می کردند. او با حریف اسرائیلی به هیچ عنوان بازی نمی کند و حریف آمریکایی را با زبان شیرین و کودکانه خودش ” تیکه پاره می کند.”
همه مهره های شطرنج را دوست دارد، تا آخرین لحظه حتی برای سوارش هم می جنگد؛ اما دوست دارد با سفید بازی کند، چون مهره سفید یک حرکت جلو است.
با اخلاق بازی می کند حریف را در کیش و مات کردن زجر نمی دهد و همیشه مراعات سن و سال طرف مقابل در پذیرش شکست را می کند. آرزو دارد دکتر شود و چون خودش با سختی به این نقطه رسیده، دوست دارد اولین پاداشی که می گیرد را به افراد بی بضاعت تقدیم کند.
770009_orig.jpg

حکایت مطهره اسدی دختر هشت ساله طلایی ایران و البته دنیا، حکایت جالبی است.خلاصه آن از زبان پدرش مصاحبه من شد. مردی که دستان پینه بسته اش را طوری روی هم می گذارد که چین هایش از چشمم پنهان بماند.
پدر می گوید: همه چیز در شروع یک اتفاق بود، اما امروز به باور من و خیلی ها که از نزدیک مطهره را می شناسند چیزی مثل معجزه است. داستان از آن جا رقم خورد که من به دنبال گرفتن دفترچه درمانی برای مطهره تنها فرزندم به اداره تامین اجتماعی شهرستان قائم شهر رفتم.
من همیشه در فکر این بودم که بچه را بگذارم تا یک ورزش را به صورت حرفه ای بیاموزد. در راه بازگشت تابلوی باشگاه شطرنج را دیدم، با خودم فکر کردم شطرنج یک بازی فکری و یک ورزش مغزی است که حتی پزشکان در سنین پیری برای جلوگیری از آلزایمر آن را توصیه می کنند وتاکتیک هایش در زندگی به درد می خورد. به همین دلیل بدون فوت وقت، همان روز رفتم و دخترم را ثبت نام کردم.
کار چطور پیش رفت؟ رضایت شما در همان شروع حاصل شد؟
دو سه ماهی که رفت خیلی راضی نبودم. اما با همه این حرفها من او را به تمام مسابقات می بردم. تا این که در یکی از مسابقات وجود یک مربی خانم همه چیز را عوض کرد. بعد از آن بود که افتخارات پشت سر هم در کارنامه دخترم رقم خورد:
قهرمانی استان، دو بار پیاپی قهرمانی کشور، یک بار قهرمانی آسیا، نفر ششم دنیا و امروز قهرمان جهان!
چرا نفر ششم دنیا؟
پدر مطهره: مطهره آن روز پنج ساعت و نیم با یک مهره سوار جلو مقابل حریف قزاقستانی بی بی سارا نشست. پنج ساعت و نیم بی حرکت نشستن برای یک دختر بچه در سن او خیلی زیاد است!
آقای اسدی حالانوبتی هم که باشد نوبت شماست. می دانیم که مطهره را به سختی به اینجا رساندید، با درآمدی که هیچ حساب و کتابی را نمی توانی برایش بازکنی. از خودت بگو؟
770003_orig.jpg

پدر مطهره: من یک فروشنده دوره گردم ودنبال یک لقمه نان حلال. به شغلم افتخار می کنم.افتخار می کنم که دارم به سختی دخترم را بزرگ می کنم.فکر می کنم هنر بزرگ این است که آدم تمام سرمایه اش را بدهد برای به ثمر رسیدن آرزوهای بچه اش. تا آخرین رمقی که در تن دارم پای هزینه های دخترم که گاهی برایم کمر شکن می شود، می ایستم.
از مسئولان چه انتظاری داری؟
پدر مطهره: وقتی یک بچه ۸ ساله افتخار به این بزرگی می آورد و دنیا را متحیر می کند، دخترم را حمایت کنند.
منبع: مهر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ولادیمیر پوتین دان 8 شد

بسیاری از اهل سیاست و شخصیت های مشهور سابقه تمرین هنرهای رزمی را دارند یا از برخی فدراسیون ها درجات افتخاری کسب کردن. اما در بین همه ی اونا به نظر میرسد ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تنها سیاست مداریه که به معنی واقعی کلمه رزمی کار است.
پوتین که یک جودو کار باسابقه است و یک کتاب آموزشی هم در این زمینه تالیف کرده ، به تازگی دان 8 خود را از فدراسیون بین المللی جودو IJF دریافت کرد. رئیس فدراسیون جهانی اینکه پوتین به نوعی نماینده ای از جودو در دنیاست را باعث افتخار فدراسیون جهانی و جامعه جودو دانسته است. گفته میشود پوتین اولین روسی است که موفق به اخذ دان 8 شده است. پس از او الکساندر میخائیلین دیگر جودوکای روسی قرار دارد که 3بار قهرمان سنگین وزن جودو شده و در المپیک 2012 لندن هم مدال نقره گرفت ، او دان 6 جودو است.

جالب بود ممنون

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فیفا فناوری خط دروازه را آزمایش می کند

گزارش خبرگزاری فرانسه، آیا توپ از خط دروازه گذشت؟ این سوالی است که هواداران فوتبال، دستکم از فینال جام جهانی

سال 1966 همواره پرسیده اند. در این دیدار گل مهاجم تیم ملی فوتبال انگلیس مقابل آلمان بنا به نظر خط نگه دار دیدار مورد تایید داور سوییسی قرار گرفت.

فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا)، دو فناوری را در جام باشگاه های جهان که ماه دسامبر در ژاپن برگزار می شود، مورد آزمایش قرار می دهد تا هر کدام دقت بیشتری داشت، در جام جهانی 2014 برزیل به کار گرفته شود.

این دو سیستم که یکی آلمانی و یکی انگلیسی است، مورد تایید ˈفیفاˈ قرار گرفته و اکنون برای استفاده در جام جهانی 2014 برزیل با یکدیگر رقابت می کنند.

فناوری داور گل که در آن از میدان های مغناطیسی و یک توپ مخصوص بهره گرفته شده، در ورزشگاه شهر یوکوهاما ژاپن در جام باشگاه های جهان آزمایش می شود.

فناوری دیگر که ˈچشم شاهینˈ نام دارد، بر پایه نصب دوربین هایی استوار است که مشابه آن در ورزش های کریکت و تنیس متداول است.

این فناوری در ورزشگاه ˈتویوتاˈ نصب خواهد شد.

فناوری داور گل، ابتکار محققان موسسه ˈفرانهوفرˈ در آلمان است و فناوری ˈچشم شاهینˈ بدست محققان انگلیسی ساخته شده است.

ˈکریستوف اشمیتˈ از مسوولان ˈفیفاˈ گفت: در پایان ماه ژانویه سال آینده میلادی، ما با دو تیم سازنده این فناوری ها مذاکره می کنیم و در صورتی که فناوری سومی نیز وجود داشته باشد، در ماه های فوریه یا مارس سال آینده میلادی در مورد فناوری مورد استفاده در جام کنفدراسیون ها که ماه ژوئن شروع می شود، تصمیم می گیریم.

با این حال تضمینی وجود ندارد که فناوری مورد استفاده در جام کنفدراسیون ها، یک سال بعد در 12 ورزشگاه میزبان جام جهانی 2014 برزیل باقی بماند.

ˈجروم والکهˈ دبیرکل فدراسیون بین المللی فوتبال از فناوری خط دروازه حمایت کرد و گفت: این سیستم علامتی را به کرونومتر داور می فرستد. داور تنها کسی است که اطلاعات دریافتی را مشاهده می کند و تصمیم نهایی به عهده اوست.

وی افزود: این شیوه بهتر از توقف بازی برای بازبینی فیلم ویدیویی مسابقه است.

ˈفیفاˈ امیدوار است این سیستم از دقت کافی برخورد باشد تا در لیگ های داخلی به کار گرفته شود.

منبع: ایرنا

meysamnamdari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، ششمین دوره رقابتهای روز گذشته(جمعه) با قهرمانی تیم خودران وفا در آکادمی خانه تکواندو به پایان رسید که در این دوره از رقابتها هوگوپوشان خودرران وفا با 4 مدال طلا و 3 نقره در سکوی اول ایستاد، تیم هیات تکواندوی قزوین با 3 نشان طلا و 3 نقره و تیم افغانستان A با یک نقره و 4 برنز به ترتیب درجایگاه دوم وسوم قرار گرفتند. همچنین تیم افغانستان B با 4 مدال برنز، تیم عراق با 2 نشان برنز و تیم روسیه با یک برنز به ترتیب رتبه های چهارم تا ششم را به خود اختصاص دادند. در پیکارهای بین المللی جام فجر تکواندوی بانوان که به صورت یک روزه در مرکز جهانی تهران و با حضور 36 تکواندوکار از 2 تیم داخلی خودران وفا و هیات قزوین و 4 تیم خارجی افغانستان با 2 تیم، عراق و روسیه با یک ورزشکار شرکت داشتند که در پایان در وزن اول دینا پوریونسی از خودران وفا مدال طلا گرفت، پروین کشاورزی از هیات قزوین نشان نقره و طاهره سبحانی از افغانستان ب همراه با ترافا نیومن حامد از عراق به مدال برنز مشترک دست یافتند. در وزن دوم فریده رشیدی از خودران وفا به گردن آویز طلا دست یافت و سمیه خان بایی از هیات تکواندوی قزوین و عاطفه محمدی از افغانستان به ترتیب به مدالهای نقره و برنز دست یافتند. در وزن سوم پریسا قربانی از خودران وفا در سکوی نخست ایستاد و نیلا شرمحمدی از افغانستان A نشان نقره را تصاحب کرد. همچنین سمیه غلامی و آرزو سعید محمد از تیم افغانستان به طور مشترک در سکوی سوم ایستادند. در وزن چهارم سمانه رضایی از هیات تکواندوی قزوین مدال طلا گرفت، ریحانه محمدی از خودروان وفا به مدال نقره رسید و 2 تکواندوکار افغانستان(حمیرا محمدی و لینا محمد نبی) به طور مشترک به نشان برنز دست یافتند. در وزن پنجم سولماز تیموری از تیم خودران وفا به نشان طلا، ساناز بحری از هیات تکواندوی قزوین به مدال نقره و انتنیو ساوون از تیم روسیه و سهیلا حامداز تیم افغانستان به طور مشترک به نشان برنز دست یافتند. در وزن ششم این دوره از رقابتها پریسا فرشیدی از تیم هیات تکواندوی قزوین در سکو اول ایستاد زهرا مظفری از تیم خودروان وفا نقره ای شد همچنین تمانا مهدشافی و مومنا رضایی از تیم افغانستان به طور مشترک در سکوی سوم ایستادند و در وزن هفتم شکرانه ایزدی از هیات تکواندوی قزوین مدال طلا گرفت، نرگس باقری از خودران وفا به نشان نقره رسید و فرشته حسینی از افغانستان و فارمسک حاتم سعد از تیم عراق به طور مشترک سوم شدند.

mesibook1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

رکورددار گینس به زودی در تهران و دبی رکورد روپایی زدن را تا 30 ساعت افزایش می‌دهد.

مهدی حب درویش در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه رکوردشکنی جدیدش گفت: سه شنبه، سوم بهمن قرار است با 30 ساعت روپایی زدن با توپ فوتبال، خود را برای شکستن رکورد « دَن » آماده کنم. این رکوردشکنی را در پارک شهریار راس ساعت 11 آغاز می کنم و تا ساعت 18:30 چهارشنبه به اتمام می رسانم و آنطور که اطلاع دارم رئیس هیات فوتبال شهریار و چند عضو تربیت بدنی بر این رکوردشکنی نظارت دارند. این رکورد پیش از این به مدت 26 ساعت در اختیار « دن » که فردی انگلیسی است، قرار داشت و در گینس ثبت شده است.

او در رابطه با شرایط این رکوردشکنی گفت: این رکوردشکنی با توپ فوتبال انجام می شود و البته هر یک ساعت می توان به مدت پنج دقیقه استراحت کرد و از سویی دیگر می توان استراحت ها را هم بعد از چند ساعت بصورت یکجا استفاده کرد. پس از این رکوردشکنی می خواهم به دبی سفر کنم تا در مقابل نماینده گینس این رکورد را جهانی کنم.

حب درویش که پیش از این موفق به ثبت رکورد تعداد روپایی در گینس با 144 روپایی توسط توپ تنیس در یک دقیقه شده است، در رابطه با سایر رکوردهایش گفت: یکبار 70 هزار روپایی با توپ تنیس را بدون استراحت و از ساعت 12 ظهر تا 10 شب ثبت کرده ام و پله های برج میلاد را نیز سه بار با توپ های فوتبال، تنیس و تیله در حال روپایی زدن بالا و پایین رفته ام و روپایی زدن از حرم حضرت معصومه (س) تا جمکران نیز از دیگر رکوردهایم است.
5

او که از حمایت نشدنش از سوی مسئولان کمی دلخور است گفت: متاسفانه مسئولین حمایت خوبی از من ندارند و حداقل انتظار من از آنها این است که مرا در ثبت رکوردهایم یاری کنند. من درآمدم از طریق شاگردانم و شاغل بودنم به معلم ورزشی است و منبع درآمد دیگری ندارم و هیچ درآمدی از سمت ریاست کمیته هنرهای فردی و نمایشی که ریاست آن بر عهده من است به من تعلق نمی گیرد، در حالیکه این کمیته زیر نظر فدراسیون ورزش های همگانی است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. از سویی دیگر من تنها فردی هستم که در جهان قادر است با تیله و یا ساچمه روپایی بزند.

این رکورددار گینس در ادامه از ساخت مستندی از حرکات نمایشی اش گفت و در این رابطه افزود: این مستند را تلویزیون قطر از من ساخته است و شامل روپایی زدن های من در حالت های مختلف است و وضعیت حال حاضر من به گونه ای است که در قطر و امارات مرا بیشتر از ایران می شناسند و متاسفانه در ایران عده ای با سو استفاده از نام من به برگزاری کلاس و آموزش روپایی و حرکات نمایشی مشغول شده اند و این در حالی است که من اصلا از این موضوع اطلاعی ندارم.

مهدی حب درویش در پایان در پاسخ به این سوال که شروع روپایی زدنش از چه زمانی بوده است؟ گفت: از کودکی متوجه این استعدادم شده بودم و در سال 85 بصورت حرفه ای وارد فضای رکوردشکنی شدم و اولین کارم را با روپایی زدن از حرم حضرت عبدالعظیم (ع) تا بهشت زهرا (ص) انجام دادم.
mesibook.com

meysamnamdari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، هفته هشتم از بیست و دومین دوره رقابت‌های لیگ برتر واترپلو باشگاه‌های کشور عصر روز گذشته پنجشنبه 28 دیماه با انجام یک دیدار در استخر 9 دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی آغاز شد که طی آن تیم آزادی خوزستان موفق شد در دیداری حساس و نزدیک حریف گیلانی خود را با نتیجه 10 بر 8 شکست دهد. در این دیدار که قضاوت آن را نادر غفوری و مسعود رضوانی برعهده داشتند تیم آزادی خوزستان با اتکا به تجربه بازیکنان باسابقه خود از ابتدا برتری خود را به حریف دیکته کرد هرچند بازیکنان کوثر گیلان در کوارتر سوم موفق شدند بازی را به تساوی 7 بر 7 بکشند اما در نهایت تیم خوزستان موفق شد با اختلاف دو گل برتری خود را تثبیت کند. تیم خوزستان با این پیروزی 10 امتیازی شد و موقعیت خود را در رده سوم جدول مسابقات مستحکم کرد. تیم کوثر گیلان نیز با 6 امتیاز در رده چهارم باقی ماند . این رقابتها امروز جمعه با انجام دو دیدار پیگیری خواهد شد که برنامه این مسابقات به شرح زیر است : جمعه 29 دیماه * فولاد ماهان سپاهان – نفت و گاز گچساران (ساعت 11 – استخر انقلاب اصفهان) * نفت امیدیه – شهبازی زنجان (ساعت 15 – استخر انقلاب)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
کشتی از المپیک 2020 حذف شد

مسئولان کمیته بین المللی المپیک در اقدامی غافلگیرکننده رشته کشتی، یکی از کهنترین ورزش‌ها را از المپیک 2020 حذف کردند. این تصمیم در حالی گرفته شده است که ورزش ایران اکثر موفقیت هایش در المپیک های گذشته را در رشته کشتی فرنگی و آزاد کسب کرده است.

به گزارش مهر، مسئولان اجرایی کمیته بین المللی المپیک روز سه شنبه تصمیم به ابقای رشته پنجگانه گرفتند و به جای آن کشتی را از فهرست رشته های المپیکی حذف کردند.

بر پایه گزارش آسوشیتدپرس، مسئولان کمیته بین المللی المپیک پس از مطالعه 26 رشته المپیکی چنین تصمیمی را اتخاذ کردند. حذف این رشته بدین معنی است که کمیته بین المللی المپیک می تواند رشته جدیدی را جایگزین این رشته کند.

کشتی شامل کشتی فرنگی و کشتی آزاد می شود که از المپیک 1896 آتن در دستور کار این بازی ها قرار گرفته بود. کاروان ایران در ادوار گذشته المپیک بخش عمده ای از موفقیت ها و مدال های خود را از این دو رشته کسب می کرد.

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
برای جلوگیری از حذف کشتی رأی دهید

سایت معتبر ورزشی ESPN اقدام به برگزاری نظرسنجی به منظور حذف کدام رشته ورزشی از بازی‌های المپیک کرده است.

به گزارش 598 به نقل از مشرق، در این سایت که یکی از معتبرترین سایت‌های ورزشی به شمار می‌رود بعد از تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک برای حذف کشتی از بازی‌های المپیک، 26 رشته ورزشی که باید در المپیک حضور داشته باشند به معرض نظرسنجی گذاشته شده‌اند که کدامیک در المپیک باقی بمانند و کدامیک از المپیک حذف شوند.
در قسمت بالای این نظرسنجی سوال شده است که کدام رشته باید به جای کشتی از المپیک حذف شود که اسامی 26 رشته آمده است که تا این لحظه بدمینتون با توجه به اینکه بیشتر مدال‌های طلا را در این رشته چین می‌گیرد با 18 درصد، پنج‌گانه مدرن با 16 درصد و سوارکاری و تنیس روی میز با 14 درصد در صدر قرار دارند.
در قسمت دوم نظرسنجی هم سوال شده است شما دوست دارید کدام رشته در بازی‌های المپیک 2020 حفظ شود؟ که در این قسمت 8 رشته ورزشی شامل 1- کشتی (wrestling)و 2- بیس‌بال و سافت‌بال 3- کاراته 4- کوهنوردی 5- ووشو 6- اسکواش 7- موج‌سواری و 8- اسکیت جز گزینه‌ها هستند که تا این لحظه کشتی با 83.5 درصد بالاترین آمار را برای باقی ماندن در المپیک به خود اختصاص داده است. تا این لحظه 13 هزار و 430 نفر در این نظر سنجی شرکت کرده‌اند.
لینک نظر سنجی به شرح زیر است:
Vote: Wrestling out of the Olympics? - SportsNation - ESPN
علاقمندان برای باقی ماندن کشتی در المپیک باید در قسمت دوم به کشتی (wrestling) رأی دهند و در قسمت اول به یکی از رشته‌هایی که به جای کشتی از المپیک حذف شوند

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اقتصاد = نفت
ورزش = کشتی

کار عامریکای جهانخواره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تيم کشتي بلغارستان هم حريف ايران نشد

تيم ملي کشتي آزاد ايران در دومين ديدارش در جام جهاني 2013 تهران از سد بلغارستان گذشت.

رقابت هاي جام جهاني کشتي آزاد 2013 تهران از صبح امروز در سالن 12 هزار نفري آزادي تهران آغاز شد که تيم ملي کشورمان پس از پيروزي 7 بر صفر در نخستين ديدارش مقابل ژاپن، در دومين گام نيز با اقتدار از سد بلغارستان گذشت تا يک گام ديگر به فينال نزديک شود.

به گزارش فارس،پيروزي در اين مسابقه در حالي براي ايران به دست آمد که هنوز مسابقات اوزان 96 و 120 کيلوگرم برگزار نشده بود و آزادکاران با پيروزي در 4 وزن از 5 وزن نخست پيروزي خود را مسجل کردند.

براي ايران در اين مسابقه مسعود اسماعيل پور در 60 کيلو، مهدي تقوي در 66 کيلو، صادق گودرزي در 74 کيلو، احسان اميني در 84 کيلو، مرادي گنجي در 96 کيلو و قاسمي در 120 کيلو صاحب پيروزي شدند و تنها فرازمند در 55 کيلو نتيجه را به حريف واگذار کرد.

ايران دو ديدار باقيمانده مرحله مقدماتي را عصر امروز به ترتيب مقابل گرجستان و آمريکا برگزار خواهد کرد. ديدارهاي بعدازظهر از ساعت 16:30 آغاز خواهد شد.

نتايج انفرادي اين ديدار به شرح زير است:

55 کيلو: روزبه فرازمند – فرايم مهمت، برنده (يک بر صفر، يک بر 2 و صفر بر 7)

60 کيلو: مسعود اسماعيل پور، برنده – استفان ايوانوف (6 بر صفر و 7 بر صفر)

66 کيلو: مهدي تقوي ، برنده – نيکولاي کورتيف (يک بر صفر و يک بر يک)

74 کيلو: صادق گودرزي، برنده – ميروسلاو استفانف (3 بر صفر و 4 بر يک)

84 کيلو: احسان اميني، برنده – بلغارستان نماينده اي نداشت

96 کيلو: اميرعباس مرادي گنجي، برنده - گئورگي سريدکوف (يک بر صفر؛ کلينچ و 6 بر صفر)

120 کيلو: کميل قاسمي، برنده – دراگومير استويچوف (7 بر صفر)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تقوي:انرژي ام رابراي کشتي باآمريکانگه داشتم

دو ملي پوش کشتي آزاد ايران پس از پيروزي بر بلغارستان اظهار نظر کردند.

به گزارش ايسنا، مهدي تقوي دارنده دو مدال طلاي جهان پس از پيروزي خفيفش مقابل کشتي گير بلغارستان گفت: چون بعد از ظهر مسابقه حساسي با آمريکا داريم، در کشتي صبح زياد فشار نياوردم و انرژي ام را براي مسابقه بعد از ظهر نگه داشتم. هنوز کشتي حريف آمريکايي ام را نديده ام اما اميدوارم بعد از ظهر مقابل آمريکا و گرجستان پيروز شوم.

همچنين کميل قاسمي کشتي گير وزن 120 کيلوگرم پس از شکست دادن حريف بلغاري اش گفت: در کشتي اول بدنم کمي سنگين بود اما جدي ترين رقيبم حريف آمريکايي است که براي آن مسابقه آماده خواهم شد.

بالا