• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
تبريك به مناسبت برد شيرين تيم واليبال بر لهستان(3 بر 2) به نفع ايران
افرين بر ولاسكو

فوتباليها ياد بگيرند

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
1BRABrazil1043121 1 1142.7503482941.184
2POLPoland1043112 1 1152.2003803401.118
3RUSRussia943121 1942.2503052811.085
4ARGArgentina8431111 1 1061.6673543221.099
5IRIIran7431 12 1981.1253523680.957
6USAUSA64222 11761.1672862841.007
7CUBCuba64222 11761.1672892891.000
8ITAItaly53211 1 1 751.4002752611.054
9EGYEgypt34131 3390.3332422830.855
10JPNJapan13 3 111390.3332482640.939
11SRBSerbia13 3 111390.3332402800.857
12CHNChina 3 3 3 9 1722250.764

Rk Code Team Points Matches Results Details Sets Points
Played Won Lost 3-0 3-1 3-2 2-3 1-3 0-3 Won Lost Ratio Won Lost Ratio

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفم كه فوتبال خودش رو ميكشه سهميه جام جهاني بگيره
ولي واليبال ابرو داري ميكنه تو جام جهاني
اميدوارم برگشتند ايران پاداش خوبي بهشون بدن
اين روزنامه هاي ورزشي هم بجاي اينكه بگن فلان فوتباليست
ناهار چي خورده
يك كم سر تيتر راجع به واليبال بزننند

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
getimageca6297tl.jpg

[h=3][/h] [h=1]سومین شگفتی در جام جهانی والیبال/دیوار لهستان هم فرو ریخت
1.gif
[/h] [h=2]والیبال - شگفتی سوم در جام جهانی رقم خورد.ایران توانست والیبال لهستان را شکست دهد.[/h]
[h=4]پس از شکست در گیم سوم آن هم با نتیجه 25 بر 8 مقابل لهستان امید ها نا امید شده بود و خیلی ها ایران را بازنده می دانستند.جو کاملا علیه بچه های ما بود و استرس ناشی از این شکست بد جور روی اعصاب بازیکنان تلنگر می زد.اما یک بار دیگر صحبت های مورینیوی والیبال جهان و تلاش و غیرت ایرانی در گیم های چهارم و پنجم کاری کرد تا دیوار بزرگ لهستان هم فرو ریخت و ایران یک پیروزی ارزشمند را مقابل این تیم قدرتمند جهان کسب کرد.
لهستان در رده بندی لیگ جهانی در رده سوم قرار دارد.
نتیجه 5 گیم این بازی حساس به شرح زیر است:
گیم نخست:ایران 23_لهستان 25
گیم دوم:ایران 28_لهستان 26
گیم سوم:ایران 8_لهستان 25
گیم چهارم:ایران 26_لهستان24
گیم پنجم:ایران 15_ لهستان 11
لهستانی‌ها پیش از این ۳ بر صفر کوبا را شکست داده بودند و در بازی دوم خود ۳ بر یک آرژانتین و در بازی سوم خود ۳ بر یک صربستان را مغلوب کرده بود و ایران هم موفق شده بود تیم‌های ژاپن و صربستان را به ترتیب با حساب ۳ بر یک و ۳ بر ۲ شکست دهد و برابر کوبا با حساب ۳ بر صفر مغلوب شده بود.
بازی بعدی ایران فردا از ساعت 5:30 صبح برابر آرژانتین برگزار خواهد شد.
[/h]

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یزدانی‌خرم: وزیر امور خارجه را روی هوا عوض کردند، رئیس فدراسیون کشتی را عوض نکنند؟

رئیس معزول فدراسیون کشتی می‌گوید وزارت ورزش هیچ نقشی در برکناری‌اش نداشته.به گزارش خبرآنلاین؛ محمدرضا یزدانی‌خرم رئیس معزول فدراسیون کشتی مهمان کافه‌خبر بود. او در بخشی از صحبت‌هایش به این موضوع اشاره کرد که وزارت ورزش نقشی در برکناری او نداشته و دستور کنار گذاشتن او از جایی دیگر به وزارت ورزش دیکته شده است. یزدانی‌خرم که پیش از این گفته بود جریان انحرافی می‌خواهد آدم‌های خودش را وارد ورزش کند، حکم برکناری‌اش از ریاست فدراسیون کشتی را کار جریان انحرافی می‌داند. او می‌گوید: «این‌ها وزیر امور خارجه را روی هوا عوض کردند، می‌خواهید رئیس فدراسیون کشتی را عوض نکنند؟»

.

elyasin061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این پیام فقط جهت اعلام وجود بنده(عضوجدید سایت) می باشد و هیچ ارزش حقیق حقوقی وقانونی ندارد .
خوش باشین

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یزدانی‌خرم در گفت‌وگو با خبرآنلاین: فیلا بفهمد، کشتی ایران را تعلیق می‌کند/یک سال صبر می‌کنم وزیر ورزش می‌شوم

مدیریت ورزش - محمدرضا یزدانی‌خرم که از ریاست فدراسیون کشتی برکنار شده، می‌خواهد در دولت بعدی وزیر ورزش شود. محمدرضا یزدانی‌خرم رئیس فدراسیون کشتی صبح امروز از ریاست این فدراسیون برکنار شد تا حجت‌الله خطیب مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس جای او را بگیرد. یزدانی‌خرم که صبح امروز ماجرای برکناری‌اش را از زبان حمید سجادی معاون وزیر ورزش شنیده، در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرآنلاین، از دلایل برکناری‌اش صحبت می‌کند.
*شنیده‌اید شما را از ریاست فدراسیون کشتی برکنار کرده‌اند؟
بله. شنیده‌ام.
*نظر خاصی ندارید؟!
به هر حال این تصمیم را گرفته‌اند.
*شاید دلیل این اتفاق، خبری باشد که دیروز منتشر شد، مبنی بر این‌که شما تا انتخابات فدراسیون کشتی دیگر به این فدراسیون نمی‌روید.
نه. این‌ها بهانه است. من دیروز خانه کشتی بودم و دیشب هم در تلویزیون تاکید کردم که اگر به فدراسیون نروم کار فدراسیون می‌خوابد. این‌ها می‌خواستند این کار را انجام بدهند و این حرف‌هایی که مطرح می‌شود بهانه هستند.
*می‌دانید آقای خطیب سرپرست موقت فدراسیون شده؟
بله. البته آقای خطیب بازنشته است و نمی‌تواند رئیس فدراسیون باشد. به هر حال نظر آن‌ها این است که خطیب رئیس فدراسیون شود.
*وزیر ورزش از نظر اساس‌نامه‌ای حق دارد رئیس فدراسیون را برکنار کند؟
اصولا از نظر اساس‌نامه‌ای حق ندارد این کار را بکند. باید انتخابات برگزار شود و یک نفر را انتخاب کنند. فدراسیون جهانی اگر بفهمد من با دخالت‌های دولت رفته‌ام کشتی ما را تعلیق می‌کند. اخیرا همین کار را با فدراسیون کشتی فرانسه کرده‌اند.
*شاید هم دلیل برکناری شما این بوده که اخیرا در چند مصاحبه گفته‌اید جریان انحرافی می‌خواهد آدم‌های خودش را وارد ورزش کند.
دلیلش این مصاحبه‌ها نیست. این مسائل ریشه سیاسی دارد. گروهی از بیرون می‌خواهند آدم‌های خودشان را بگذارند داخل فدراسیون‌ها. همین‌ها قبل از این‌که پرونده من و صفارزاده را ببینند، گفتند شما نمی‌توانید در انتخابات شرکت کنید. تازه من سابقه جبهه هم دارم. 11 ماه در جبهه بوده‌ام و چون ایثارگر هستم، قانون دوشغله‌ها شامل حال من نمی‌شود. این حرف‌هایی که زده می‌شود رد گم کنی هستند. من یک ماه قبل هم با خود شما مصاحبه کردم که این‌ها برنامه دارند این اتفاق بیفتد.
*در یک ماه اخیر خیلی از ورزشی‌ها و غیر ورزشی‌ها روی شما فشار آوردند که باید بروید.
این اتفاقی که افتاده برای هیچ کدام از اهالی ورزش خوشایند نبوده. اهالی کشتی خودشان همه می‌گفتند که الان وقت تغییرات در فدراسیون کشتی نیست. حیف است. ما می‌توانیم در المپیک مدال‌های زیادی بگیریم.
*شما غیر از خودتان چه کسی را واجد صلاحیت برای ریاست فدراسیون کشتی می‌دانید؟
نمی‌دانم. کار سختی است. کار خیلی سنگینی است. مشکلاتی وجود دارد که هر کسی از عهده‌اش برنمی‌آید.
*برکناری شما کار چه کسی بوده؟ جریان انحرافی در این ماجرا نقش داشته؟
به هر حال این‌ها کار خودشان را می‌کنند. الان سجادی می‌گوید من برکنارت نکردم، وزیر ورزش هم می‌گوید کار من نبوده.
*شما با آقای سجادی صحبت کردید؟
من با ایشان صحبت کردم. گفت کار من نبوده. گفتم مبارک آقای خطیب باشد.
*حالا می‌خواهید چه کار کنید؟ چه برنامه‌ای دارید؟
فعلا هیچی. می‌روم کارشناس می‌شوم.
*با وضعیتی که وجود دارد شایعات حضور شما در فدراسیون‌های دیگر هم منتفی می‌شود؟
من می‌روم وزیر می‌شوم.
*وزیر ورزش؟ الان شما را به عنوان رئیس فدراسیون قبول نداشتند و حکم برکناری‌تان را زدند. چطوری می‌خواهید وزیر ورزش شوید؟
یک سال صبر می‌کنم، بعد وزیر ورزش می‌شوم !

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سوء قصد به جان کاپیتان سابق تیم ملی جودو

IMAGE634608493343291737.jpg

کاپیتان سابق تیم ملی جودو ایران از سوء قصد جان سالم به در برد. محمود میران کاپیتان سابق تیم ملی و دارنده مدال برنز مسابقات جهانی در حال عزیمت به پیست دیزین در جاده چالوس به هنگام توقف برای خرید خوراکی از سوی چند ناشناس مورد سوء قصد قرار گرفت. وی با خودداری از درگیری با حمله کنندگان به کلانتری 53 نساء مراجعه و بر علیه سوء قصد کنندگان شکایت کرد.
محمود میران با تایید این موضوع از این حادثه ابراز نگرانی و اظهار کرد:« هر وقت به این موضوع فکر می‌کنم که ممکن است با قهرمانان این مملکت این گونه برخورد کنند، متاسف می‌شوم.»

با صعود ۲۶ پله ای وبرای نخستین بار در رنکینگ /ایران در رده سوم اسنوکر جهان قرار گرفت

در نامه ای رسمی از سوی فدراسیون جهانی اسنوکر و بیلیارد اعلام شد که ایران در رده سوم رنکینگ اسنوکر جهان قرار گرفته است.به گزارش خبرآنلاین؛طی نامه ای از سوی IBSF فدراسیون جهانی اسنوکر و بیلیارد به فدراسیون بولینگ و بیلیارد ایران اعلام شد که با کسب عنوان نخست جهانی توسط حسین وفایی در مسابقات جهانی اسنوکر هندوستان و همچنین حضور احسان حیدری نژاد در جمع 16 نفر برتر جهان، اسنوکر ایران با صعود 26 پله ای در رده سوم جهان در جدول رنکینگ جهانی قرار گرفته است.
این درحالی ست که پیش از این ایران در جایگاه بیست و نهمی در رنکینگ جهانی اسنوکر قرار داشته است و اینک با 26 پله صعود رده سوم جهانی را به خود اختصاص داده است.
فدراسیون بولینگ و بیلیارد ایران کسب این جایگاه را به جامعه ورزشی بیلیارد ایران تبریک می گوید.

حسین وفایی:روزی ۶ ساعت تمرین کردم که قهرمان جهان شدم/ از قطر و امارات پیشنهاد دارم

IMAGE634585459771646370.jpg

قهرمان ایرانی جهان در رشته اسنوکر از پدرش که به دیار باقی شتافته به عنوان مشوق اصلی اش یاد می کند.به گزارش خبر آنلاین؛صحبت هایش را با یاد پدرش آغاز کرد و گفت:«من 17 سال دارم و توانستم به عنوان قهرمانی جهان برسم اما می خواهم دراینجا یادیاز نخستین مربی ام بکنم.اصغر وفایی که پدر من بود نقش تعیین کننده ای در رسیدن من به این افتخار داشت.هرگز آن روز های خوب را فراموش نمی کنم.»
حسین وفایی که نخستین بازیکن ایرانی و البته آسیایی است که توانسته قهرمانی در اسنوکر جهان را از آن خود کند در پاسخ به این سوال که آیا پس از رسیدن به عنوان قهرمانی پیشنهادهای خارجی داشته است یا نه ؟گفت:«خیلی دوست ندارم درباره این مسایل صحبت کنم اما باید بگویم بله، از امارات و قطر پیشنهاد دارم.»

وفایی درباره این موضوع که چطور می‌شود افراد زیادی را در این رشته ورزشی پرورش داد و به جامعه ورزش معرفی کرد به نقش مهم تاسیس آکادمی‌ها در شهرستان‌های مختلف اشاره کرد.قهرمان اسنوکر جهان همچنین در پایان گفت:« من روزی 6ساعت تمرین می‌کنم. از 7 سالگی در این رشته ورزشی فعالیت داشتم. در 9 سالگی قهرمان استان شدم و پس از دعوت به تیم ملی در سن 12 سالگی موفق شدم در اولین اعزام به خارج از کشور حضور دشته باشم اما در سن 16 سالگی موفق شدم به مقام قهرمانی در مسابقات آسیایی برسم و همچنین در مسابقات 6جانبه قطر هم به مدال طلا دست پیدا کردم. امیدوارم بتوانم همچنان در خدمت ورزش کشورم باشم.»

تیم‌ملی وزنه‌برداری عراق با فلاحتی‌نژاد سوم شد/چهارمی عمان با حسین توکلی

در پایان رقابت‌های وزنه برداری بازیهای کشورهای عرب، تیم ملی وزنه برداری عراق با هدایت محمدعلی فلاحتی نژاد، بعد از مصر و تونس در مکان سوم جدول توزیع مدالها قرار گرفت.
در روز پایانی این رقابتها ریاض التمینی به عنوان آخرین وزنه بردار عراق در دسته 94 کیلوگرم روی تخته رفت و با رکورد مجموع 335 کیلوگرم (150 یکضرب و 185 دوضرب) روی سکوی سوم ایستاد و چهارمین مدال برنز را برای تیم عراق به دست آورد.
به این ترتیب شاگردان محمد علی فلاحتی نژاد با کسب یک مدال طلا و 4 برنز به کار خود در رقابت‌های وزنه برداری بازی‌های کشورهای عرب پایان دادند.
در این پیکارها تیم عمان نیز با هدایت حسین توکلی به یک مدال طلا دست یافت و در جدول توزیع مدال‌ها در مکان چهام ایستاد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اجرای طرح «محارم» در بولینگ و بیلیارد

رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد گفت: معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان قول های مساعدی در خصوص اعزام های برون مرزی "محارم" داده است.

هاشم اسکندری رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد در گفت وگو با پانا در مورد طرح "محارم" گفت: در نظر داریم تا در طرح "محارم " خانم‌ها و آقایانی که با هم محرم هستند را در ترکیب تیم‌های مختلط به مسابقات بین المللی استفاده کنیم. در حال رایزنی با "اکبرآبادی" معاون وزیر ورزش در امور بانوان هستیم. او قول های مساعدی در خصوص اعزام های برون مرزی محارم داده است.

اسکندی افزود: برای اینکه متوجه شویم در "محارم" استعدادهایی موجود است ، باید مسابقاتی برگزار کنیم گرچه از وجود این استعداد ها مطمئن هستیم.

وی تصریح کرد: پاکستان از ملی پوشان کشورمان برای برگزاری مسابقاتی دوستانه دعوت کرده است. خوشبختانه تیم ملی کشورمان طی این مدت خیلی گل کرده است. خیلی از کشورها دوست دارند با ملی پوشان ایرانی رقابت کنند.

:blink:

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
مهرام داره قهرمان جام باشگاه های غرب آسیا میشه .... شبکه 3 پخش می کنه بازی رو ....کوارتر چهارم مهرام 12 تا جلوست

HisEgo8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدال شاگردان کی‌روش با قعرنشین گروه/بیروت؛ سکوی پرتاب
*تیم همیشه بازنده؛ حریف فردای ایران
ایران و لبنان فردا در حالی با هم دیدار می‌کنند که در تاریخچه دیدارهای دو تیم از سال 2000 به بعد تیم ملی کشورمان در 6 دیداری که مقابل لبنان برگزار کرده، همواره به برتری رسیده است. نکته قابل توجه این است که در این 6 دیدار برگزار شده تیم ملی لبنان حتی یک گل هم وارد دروازه کشورمان نکرده و نکته دیگر این که دو تیم پس از 8 سال یک بار دیگر در یک رقابت رسمی مقابل هم صف‌آرایی خواهند کرد.
*تقابل اندیشه‌های پرتغالی – آلمانی در بیروت
کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران از یک سو در چند وقت اخیر در تمرینات «به گلزنی ملی‌پوشان به هر ترتیب ممکن» تاکید زیادی کرده و از سوی دیگر تئو بوکر آلمانی قرار دارد که گفته «فوتبال لبنان حق ندارد خود را در حد ایران بداند».
به گزارش فارس در دیگر دیدار این گروه از ساعت 17:30 فذدا ازبکستان با کره‌جنوبی دیدار می‌کند. قطر این هفته استراحت دارد.
از گروه دوم رقابت‌ها ژاپن با عراق و اردن با استرالیا دیدار خواهند کرد. در این گروه نیز ژاپن استراحت می‌‌کند.

amir_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرمربی تیم فوتبال روبین کازان روسیه به علیرضا حقیقی سنگربان اسبق پرسپولیس برای دیدار با اینتر میلان ایتالیا آماده باش داد.

علیرضا حقیقی پس از جدایی از پرسپولیس دو قهرمانی را با تیم فوتبال روبین کازان روسیه تجربه کرده است و از شانس بالایی برای بازی کردن مقابل تیم اینتر میلان ایتالیا برخوردار است.
تیم فوتبال روبین کازان روسیه فردا برای دیدار با تیم اینتر میلان ایتالیا در چارچوب رقابت های جام یوفا عازم میلان می شود و پنجشنبه شب مقابل این تیم نامدار ایتالیایی صف آرایی خواهد کرد. علیرضا حقیقی با توجه به مصدومیت دروازه بان اصلی تیم روبین کازان از شانس بالایی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی این تیم برخوردار است.
دوردیف سرمربی تیم روبین کازان بعد از مصدومیت دروازه بان اصلی تیم به علیرضا حقیقی آماده باش داده و این احتمال وجود دارد که گلر سابق پرسپولیس پنجشنبه شب مسئولیت حفاظت از دروازه تیمش را در برابر اینتر میلان بر عهده داشته باشد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبریک میگم :)

ایران از سد چین گذشت/نوجوانان برای ششمین بار قهرمان آسیا شدند
6

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم والیبال نوجوانان ایران در دیدار ‌نهایی مسابقات قهرمانی آسیا عصر امروز به مصاف چین رفت و با نتیجه 3 بر 2 از سد حریف خود گذشت.

شاگردان ایرج مظفری، ست‌های دوم، چهارم و پنجم این دیدار را به ترتیب با نتایج 25 بر 21، 28 بر 26 و 15بر 8 به سود خود پایان دادند و تنها ست‌های اول و سوم را با نتایج 25 بر 21 و 25 بر 23 به حریف خود واگذار کردند تا در مجموع 3 بر 2 فاتح این دیدار شوند و به عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها دست یابند.

تیم ایران، تاکنون 7 دوره متوالی در فینال رقابت‌های والیبال نوجوانان آسیا حضور پیدا کرده و طی آن توانسته است به 6 عنوان قهرمانی و یک عنوان نایب قهرمانی دست یابد.

نوجوانان ایران پیش از این و با حضور در جمع 4 تیم برتر این دوره از رقابت‌ها، جواز صعود به مسابقات جهانی 2013 مکزیک را کسب کرده بودند.

پیش از این دیدار نیز 2 تیم ژاپن و کره‌جنوبی در دیدار رده‌بندی به مصاف هم رفتند که در پایان ژاپن موفق شد با نتیجه 3 بر 2 از سد حریف خود بگذرد و به عنوان سوم دست یابد.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با ایجاد این ترد به دوستان رزمی کار کمک میکنه که جدیدترین اخبار مربوط به روند اخباری هنرهای رزمی در اختیار داشته باشن

با کمک هم فعال میکنیم

ممنون از حسن توجه شما

بالا