• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و مسائل مربوط به سینمای ایران

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201391518267.jpg

مجمع عمومی خانه سینما با حضور نمایندگان 30 صنف سینمایی در 15 دی ماه در ساختمان این نهاد صنفی واقع در خیابان سمنان برگزار خواهد شد.

پیش از این مجمع عمومی خانه سینما به منظور تایید اساسنامه این نهاد صنفی در 15 مهر ماه در ساختمان اصلی این نهاد برگزار شده بود.

در این نشست نمایندگان صنوف سینمایی علاوه بر تایید اساسنامه، به عضویت دو صنوف جلوه های ویژه بصری، سازنده مواد تبلیغی سینما رای دادند.


هر صنف سینمایی برای حضور در این مجمع سه نفر را معرفی کرده بود.


پس از برگزاری این مجمع، صنوف سینمایی هر یک با برگزاری مجمع عمومی، شورای مرکزی خود را انتخاب کردند.


خانه سینما پس از دو سال تعطیلی، 21 شهریور سال 1392 همزمان با روز سینمای ایران، به دستور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی بازگشایی شد.

ایرنا
 

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
دختر علی پروین جلوی دوربین رفت

لادن پروین (فرزند علی پروین) به گروه بازیگران فیلم «دربست آزادی» اضافه شد.

6aiwyxpxnob5mr9ce9p.jpg


فیلمبرداری فیلم «دربست آزادی» به کارگردانی مهرشاد کارخانی از نیمه گذشته و در روزهای اخیر سروش صحت، رضا ناجی، شهره قمر و نیز لادن پروین جلوی دوربین رفتند.

لادن پروین که به تازگی به این گروه اضافه شده است، اولین حضور جدی خود را در سینما تجربه می‌کند و پیش از این نقش کوتاهی را در فیلم «متروپل» مسعود کیمیایی داشته است.

فیلمبرداری «دربست آزادی» در خیابان‌های حوالی جمهوری انجام می‌شود و بخش‌هایی از سکانس‌های اصلی آن در سینمای تعطیل شده «اروپا» در چهارراه مخبرالدوله فیلمبرداری شده است.

تدوین همزمان این فیلم توسط فرامرز هوتهم انجام می‌شود و قرار است ستار اورکی موسیقی آن را بسازد تا فیلم برای حضور در جشنواره فجر آماده شود.

به گزارش ایسنا، در این فیلم سحر قریشی، امید علومی، حسام شجاعی،‌ کرامت رودساز، ذبیح افشارو مانی حیدری هم حضور دارند.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از: کارگردان : مهرشادکارخانی، تهیه کننده : سید محمد قاضی، مجری طرح : رضا سلامی، نویسنده: مهرشادکارخانی با همکاری مجید رحیمیان، مدیر فیلمبرداری: داریوش عیاری، صدا بردار: اسحاق خانزادی، موسیقی: ستار اورکی، تدوین: فرامرزهوتهم، دستیار اول کارگردان: علی صفی خانی، برنامه‌ریز: روناک رنجی، طراح صحنه و لباس: علی ابراهیمی، چهره‌پردازی: نیلوفر گوهردوست و پیام عبدی، دستیاراول فیلمبردار: اکبر دهقان، گروه فیلمبرداری: مهیار پناهی وعلیرضا عرب، دستیار صدا: مهران بهروزی‌نیا، دستیار صحنه و لباس: شیما حاتمی، عکاس: مریم جوادی، منشی صحنه: فروغ غیاثوند، جانشین تولید: دانیال امینی و دستیارتولید: رضا عسکری.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131126213040.jpeg

یکی از این فیلم ها، ساخته ای از محمود بهراز نیا، فیلمساز ایرانی مقیم المان است و دیگری فیلمی از مهران تمدن به نام «ایرانی»، که محصول مشترک ایران و فرانسه است.

اما در مورد سومین فیلم که قرار است به جشنواره برلین معرفی شود ساخته یک از کارگردانان ایرانی است که به تازگی در فرانسه فیلمش را به پایان رسانده است. اما خبر دیگر این است که یکی از اعضای هیات انتخاب فیلم جشنواره برلین هم اکنون در تهران در حال دیدن آخرین فیلمهای ساخته شده در کشورمان است و بزودی فهرست اولیه فیلم های منتخب خود را منتشر خواهد کرد.

بر اساس خبرهای رسیده در میان فیلمهایی که نماینده برلین در تهران دیده، گویا فیلم هایی جالب توجهی ازکارگردانان تازه نفس وجود دارند که همگی علاقمند حضور دربخش مسابقه جشنواره هستند.


امسال شصت و چهارمین دوره جشنواره برلین با نمایش فیلم افتتاحیه در محل «هتل بزرگ بوداپست» ازروز ششم تا شانزدهم فوریه 2014 برگزار می شود.

گفتنی است که جورج کلونی نیز با آخرین ساخته اش در برلین امسال شرکت دارد.

بانی فیلم
 

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
هنرمند پيشکسوت سرطان‌ گرفت

بازیگر زن محبوب سینما و تلویزیون سرطان گرفت؛ برای او دعا کنید.

به گزارش بانی فیلم کتایون امیر ابراهیمی بازیگر زن پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون که مدتی است با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کند این روزها در خانه و مشغول استراحت است. او در این باره گفت: در حال حاضر علاوه بر بیماری​ام دچار سرما خوردگی هم شده‏​ام و در حال استراحتم. وی ادامه داد: دوست ندارم دیگر بازی کنم چرا که تهیه کنندگان آثار فکر می​کنند به دلیل اینکه امثال من سن بیشتری به نسبت دیگر بازیگرها داریم می​توانند پول ما را بخورند! او خطاب به مسئولین گفت: متاسفانه برای هنرپیشه های قدیمی و سابقه​دار ارزشی قائل نیستند و کمترین پول را به آنها می​دهند. آنها اصلا به این فکر نمی​کنند که ما هم مانند دیگر افراد باید هزینه زندگی، دارو و دکتر خودمان را بدهیم و جالب است که فکر می​کنند همه این مسائل برای خودشان است.

315033_181.jpg


ناز سلطانی دختر امیرابراهیمی درباره بیماری مادرش گفت: مدتی است که مادرم دچار بیماری سرطان است و تحت نظر پزشک قرار دارد. مغز استخوانشان خون کافی تولید نمی​کند و باید تحت نظر دکتر خون تزریق کنند اما متاسفانه در حال حاضر به دلیل اینکه مردم زیاد خون نمی​دهند، بالطبع ایشان هم با این مشکل مواجهند.

آخرین بازی امیرابراهیمی را در فیلم «ارتباط خانوادگی» به کارگردانی نادر مقدس دیدیم که چندی پیش در سینما اکران شد. او هم چنین در فیلم های ورود آقایان ممنوع،بازنده،تهران در جست و جوی زیبایی و سریال های بدون شرح و من یک مستاجرم ایفای نقش کرده است.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
Cinemanegar%20Photo-%20Anche%20Mardan%20Darbareye%20Zanan%20Bayad%20Bedanand%2001.jpg

فرزاد حسنی به جمع بازیگران فیلم سینمایی «آنچه مردان درباره‌ی زنان نمی‌دانند» پیوست.


فرزاد حسنی برای بازی در «آنچه مردان درباره‌ی زنان نمی‌دانند» انتخاب شد و روز گذشته جلوی دوربین این فیلم رفت.

این فیلم سینمایی به نویسندگی و کارگردانی قربان محمدپور، با موضوع ازدواج موقت هفته گذشته در تهران کلید خورد و تاکنون علاوه بر محمدرضا شریفی نیا و فرزاد حسنی، سحر قریشی نیز مقابل دوربین حسن پویا رفته است.

فرزاد حسنی که در سالهای اخیر با فیلمهای «در امتداد شهر»، «عملیات مهدکودک» و «آمین خواهیم گفت» درجشنواره فیلم فجر حضور داشته است، امسال با «آنچه مردان درباره‌ی زنان نمی‌دانند» به استقبال سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر می رود.

حسن دادخواه تهیه کنندگی این فیلم را بر عهده دارد که پیش از این سرمایه گذاری آثاری چون «بغض»، «من مادر هستم»، «پل چوبی» و تهیه کنندگی مشترک «جیب بر خیابان جنوبی» را بر عهده داشته است.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1

حجت‌الله ایوبی رییس سازمان سینمایی در سخنانی گفت: این جلسات بهانه‌ای برای این است تا از مشعل‌داران راه‌های پر فراز و نشیب تشکر و به مدیران جدید خوش‌آمدگویی کنیم.

وی که 10 آذر ماه در سالن سینمایی وزارت ارشاد سخن می‌گفت ادامه داد: این جلسه می‌تواند جلسه‌ای بسیار مهمی برای سینمای کشور باشد چرا که هم انجمن سینمای جوان به عنوان مدرسه سینمای ایران بسیار پر اهمیت است و هم جایگاه موسسه رسانه‌های تصویری بسیار پراهمیت محسوب می‌شود .

رئیس سازمان سینمایی با تاکید بر جایگاه ویژه انجمن سینمای جوان در بین موسسات زیر مجموعه سازمان سینمایی اظهار کرد: معتقدم انجمن سینمای جوان خانه سینمای ایران است، در باره این انجمن نکته‌ی جالب توجه این است که حتی فیلمسازانی که سنی از آنها گذشته هنوز تعصب زیادی روی آن دارند.

در این مراسم حبیب‌ ایل‌بیگی به عنوان مدیرعامل انجمن سینمای جوان و حسین مسافرآستانه به عنوان مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری معارفه شدند.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
fajr_logo.jpg

تاکنون 41 فیلم جهت شرکت در جشنواره معرفی شدند البته این لیست هنوز نهایی نشده و احتمال دارد دستخوش تغییرات شود .
مسعود کیمیایی : "مترو پل"
داریوش مهرجویی : "اشباح"
رضا عطاران : "ردکارپت"
بهرام توکلی : "یک داستان خانوادگی"
امیر ثقفی : "همه چیز برای فروش "
سعید سهیلی : "کلاشینکف "
سعید سلطانی : "ازدواج سعید و لیلا "
علی رفیعی: "سالتو"
کمال تبریزی : "طبقه حساس "
کیومرث پوراحمد : "پنجاه قدم آخر"
رامبد جوان : "خندنده "
علیرضا امینی : "بلوک 9 خروجی 2 "
رخشان بنی اعتماد : "قصه‌ ها "
شهاب حسینی : "ساکن طبقه وسط"
فریدون جیرانی : "خواب زده ها "
ابراهیم حاتمی کیا : "چ"
بهروز افخمی : "آذر، شهدخت، پرویز و دیگران"
پوران درخشنده : "خانم، مال معرفی کنید"
سید روح الله حجازی : "زندگی مشترک آقای محمودی و بانو"
سامان سالور : "تمشک"
سیروس الوند : "عاشق شدی، بیا"
رضا درمیشیان : "عصبانی نیستم"
مرضیه برومند : "شهر موش ها2 "
بهرام بهرامیان : "آینه شمعدون"
محسن امیریوسفی : "آشغال های دوست داشتنی"
نادر طالب زاده : "ایرباس"
عباس رافعی : "فصل فراموشی فریبا"
ابوالقاسم طالبی : "یتیم خانه ایران"
احمدرضا درویش : "رستاخیز"
جهانگیر الماسی : "رنج و سرمستی"
محمدعلی طالبی : "خداحافظ پلیکان خاکستری"
علیرضا رئیسیان : "دوران عاشقی"
نرگس آبیار :" شیار143"
سیاوش اسعدی : "سال تحویل "
ابراهیم ابراهیمیان :" ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه"
نیما جاویدی : "ملبورن "
مسعود ده نمکی : "معراجی ها"
کاظم راست گفتار : "سفر کیمیا "
مهشید افشار زاده : "پنج ستاره "
رضا اعظمیان : "دلتنگی‌های عاشقانه"
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131126181037.jpeg

به گزارش روابط عمومی موسسه رسانه های تصویری، هفته فیلم ایران با هدف معرفی سینمای ایران، از تاریخ 12آذر ماه (3 دسامبر) لغایت 5 دی ماه (26 دسامبر) با همکاری بخش فرهنگی سفارت ایران در دانمارک و دنیش فیلم انستیتو (danish film institute) و موسسه رسانه های تصویری در شهر کپنهاگ برگزار می شود.

سالن سینما تک دنیش فیلم انستیتو، محل نمایش فیلم ها خواهد بود. این مجموعه دارای 2 سالن اصلی است که در آن هر ماه نزدیک به 80 عنوان از فیلم های مهم سینمای دنیا اکران می شود.

این سالن میزبان فیلم های ایرانی خیلی دور خیلی نزدیک، یک سطر واقعیت، من همسرش هستم، زندگی خصوصی آقا و خانم میم، اینجا بدون من و در میان ابرها خواهد بود. که در این مدت 3 نمایش برای هر یک از فیلم ها در نظر گرفته شده است.


لازم به ذکر است اقدامات لازم جهت حضور روح الله حجازی با دو فیلم، زندگی خصوصی آقا و خانم میم و در میان ابرها، در این رویداد فرهنگی در حال پیگیری است.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013109125427.jpg

علیرضا رضاداد درباره‌ی وضعیت جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته گفت: با توجه به تعداد آثاری که از روی نام فیلمسازان می‌توان ارزیابی کرد، می‌شود گفت که جشنواره امسال از این بابت خاص‌تر و شاید هم حساس‌تر است؛ چون تعداد فیلمسازان نامدار در جشنواره امسال قابل توجه است و البته این نشان‌دهنده یک سال پربار برای سینمای ایران است.

او با اشاره به اینکه به همین دلیل تصور می‌کنم با یک جشنواره نسبتا متفاوتی روبه‌رو هستیم، گفت: این اتفاق و حساسیت‌هایی که در چنین شرایطی ایجاد می‌شود، اجتناب‌ناپذیر است و می‌تواند مثل یک تیغ دولبه باشد؛ البته در یکی دو دوره دیگری که من مسؤولیت داشتم،‌ شرایط همین‌طور بود اما حسی که نسبت به شرایط دارم اعتماد نسبت به مدیریت فعلی سینماست که این سرمایه ارزشمند باید به خوبی پاسداری شود.

رضاداد که شب گذشته، 13 آذر ماه در برنامه رادیویی «فانوس» به صورت تلفنی سخن می‌گفت، درباره‌ نقش و تأثیر جشنواره فجر در ارتقاء و استمرار سینمای ایران هم اظهار کرد:‌ قطعا اگر جشنواره فجر نباشد همه به دنبال این هستیم که این کمبود را به شکلی برطرف کنیم. کاروان سال نمایشی سینمای ایران از جشنواره فجر آغاز می‌شود و علاوه بر اینکه جامعه سینمایی، منتقدان و مدیران در ایام جشنواره از تولیدات سال آتی سینما مطلع می‌شوند، به دلیل اینکه در حوزه پخش ضعیف هستیم و ابزار تبلیغاتی درست در اختیار فیلمسازان نیست، جشنواره فجر این وظیفه را هم بر عهده دارد.


وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چه شد دبیری سی‌ودومین دوره جشنواره فجر را پذیرفت؟ گفت:‌ من انگیزه‌ی زیادی برای پذیرش این پیشنهاد نداشتم و حتی دوستان زیادی را به رییس سازمان سینمای پیشنهاد دادم اما در نهایت ایشان پس از بررسی‌هایی که انجام دادند به این جمع‌بندی رسیدند که وجود من شاید اطمینان‌بخش‌تر باشد. با این حال اگر این مساله در اختیار من بود ترجیح می‌دادم دوستان دیگری عهده‌دار این مسؤولیت باشند و من فقط به عنوان مشاور کمک می‌کردم.


رضاداد درباره‌ انتقاداتی هم که به انتخاب همکاران او در جشنواره وارد شده است، بیان کرد: دوستانی که انتقاد می‌کنند اگر حب و بغض نداشته باشند، باید برای این انتخاب‌ها ما را تحسین کنند.


وی همچنین درباره بودجه جشنواره فجر و وضعیت آن نسبت به سال گذشته توضیح داد: منتظریم در یکی دو هفته آینده ببینیم چقدر منابع مالی بیرون از سازمان قابل جذب است و بعد می‌توان در آن اثر و نیز بر اساس مذاکراتی که با برخی حوزه‌های دولتی در حال انجام هستیم درباره‌ی بودجه دقیق‌تر صحبت کنیم اما فعلا بودجه‌ای را در حد برگزاری ستاد در اختیار داریم و از آنجا که امسال منابع سازمان سینمایی و نیز ادارات ارشاد استان‌ها با محدودیت روبه‌روست، پذیرفته‌ایم که با قناعت و صرفه‌جویی کار کنیم.


همچنین ابراهیم داروغه‌زاده - قائم مقام دبیر جشنواره فجر - که به دلیل کسالت رضاداد به جای او در استودیوی این برنامه رادیویی حاضر شده بود، درباره‌ جشنواره بین‌الملل فجر و نحوه برگزاری آن به خصوص در بخش پذیرایی گسترده در مقایسه با جشنواره‌های معتبر جهانی از جمله کن و برلین توضیح داد: جشنواره فجر بسیار منحصر به فرد است و از این لحاظ که بهترین فیلم‌ها به لحاظ محتوایی و هنری جوایزی را دریافت می‌کنند، یک جشنواره حرفه‌ای است اما به لحاظ دیگر جشنواره فجر یک جشن انقلابی است و این مدت تنها زمانی است که مردم به شکل گسترده در یک جشن شادمانی شرکت می‌کنند؛ بنابراین جشنواره فجر هم به نوعی یک ضیافت است و هم یک ویترین که اهالی سینما، مدیران و منتقدان نسبت به تولیدات یک سال سینما آگاه می‌شوند.


او ادامه داد: به همین دلیل از آنجا که جشنواره فجر یک جشن ملی است، بعضی بخش‌های آن را می‌توان متوقف نکرد. در واقع به لحاظ نوع حرفه‌ای برگزار کردن جشنواره، خوب است که جشنواره فجر را با جشنواره‌های دیگر مقایسه کنیم اما لزومی ندارد در مواردی از جمله برگزاری همزمان جشنواره در شهرهای دیگر چنین مقایسه‌ای صورت گیرد.

وی اضافه کرد: اما این نکته هم درست است که جشنواره فجری که در برج میلاد برگزار می‌شود، باید همه چیزش حرفه‌ای باشد و در آنجا باید کمترین اشتباه را داشته باشیم. همچنین درباره سرو غذای گرم باید بگویم که این نوع رفتارها باید حرفه‌ای باشد و ویراستاری لازم در آن‌ها صورت گیرد.

داروغه‌زاده تأکید کرد: امسال که اولین سال دوره مدیریتی جدید در برگزاری جشنواره فجر است تغییرات فقط در حد ویراستاری است و از سال آینده تغییرات جدی و تأثیرگذاری در صورت لزوم برای باکیفیت‌تر بودن جشنواره انجام می‌شود.


قائم مقام دبیر جشنواره فجر همچنین درباره‌ی اینکه آیا مشخص شده چه کسانی در سال‌های گذشته صندلی اهالی رسانه را در کاخ جشنواره اشغال می‌کردند، گفت: از آنجا که سینما جذابیت‌های خاص خود را دارد به هر حال فشارهایی به دبیر و دبیرخانه جشنواره وارد می‌شده که در برخی مواقع قابل کنترل نبوده اما قرار است امسال اگر افراد یا گروهی تمایلی ویژه‌ای برای حضور در جشنواره دارند، سالن‌های دیگری را برای آن‌ها در نظر بگیریم.


او خاطرنشان کرد:‌ یکی از تغییرات جشنواره امسال که تلاش می‌کنیم افراد غیررسانه‌ای کمتر در کاخ جشنواره حضور داشته باشند به سایت جشنواره مربوط می‌شود. پیش از این سایت‌هایی که به شکل آماده بودند برای فجر طراحی می‌شدند اما امسال سایت ویژه جشنواره طراحی شده که روز شنبه، 16 آذرماه رونمایی می‌شود و قرار است تمام 30 دوره جشنواره هم در آن لحاظ شود.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
فرهاد توحیدی در گفت‌و‌گویی با ایسنا، درباره مباحثی که برای خارج شدن صنف تهیه‌کنندگان از خانه سینما مطرح شده است، با اشاره به اینکه در این باره نامه‌ای برای رئیس سازمان سینمایی در حال تنظیم است و نظر خانه سینما را رسما اعلام خواهیم کرد، بیان کرد: اینکه صنف تهیه‌کنندگان از خانه سینما جدا شود یک ایده قدیمی است و به نظرم پیگیری آن در این لحظه تاریخی به نفع سینمای ایران، خانه سینما و حتی صنف تهیه‌کنندگان نیست.

وی با تأکید بر اینکه جدا شدن این صنف از خانه سینما در شرایط فعلی باعث می‌شود که سینمای ایران و خانه سینما از چنین اتفاقی متأثر شوند، گفت: خانه سینما مخالف این اتفاق است و ترجیح می‌دهد صنف تهیه‌کنندگان به عنوان عضوی که در چهار سال گذشته برای حفظ خانه سینما فداکاری کرده است، در چارچوب خانه سینما باقی بماند.


توحیدی خاطر نشان کرد: ما قدردان حمایت‌های دوستان تهیه‌کننده هستیم چرا که تصور می‌کنم اگر فعالیت و حضور آن‌ها نبود، در اتفاقاتی که دو سال گذشته رخ داد، حفظ خانه سینما مشکل به نظر می‌رسید. به همین دلیل مخصوصا در شرایط کنونی، صنف تهیه‌کنندگان باید در کنار خانه سینما باشد.


او اضافه کرد: ما در خانه سینما متنی را به عنوان «پیمان دسته‌جمعی کار» تهیه‌ کرده‌ایم که در مقطعی توسط چند صنف امضا شده است. این پیمان میثاقی است که تهیه‌کنندگان بر مبنای مفاد آن متعهد می‌شوند که از اعضای صنوف سینمایی در پروژه‌ها استفاده کنند و اگر در پروژه‌های سینمایی از نیروهای خارج از صنوف استفاده کردند، باید مبالغی را به نفع صندوق بیمه بیکاری خانه سینما واریز کنند تا صرف حمایت از کسانی شود که در همان رده شغلی فرصت کاری خود را از دست داده‌اند.


رئیس هیأت مدیره خانه سینما تأکید کرد: این پیمان برای خانه سینما اهمیت زیادی دارد و امیدوارم با عادی شدن اوضاع و تعیین هیأت مدیره جدید خانه سینما بتوانیم این مساله را پیگیری کنیم، به همین دلیل در چنین شرایطی تمام صنوف باید در زیر چتر واحد خانه سینما حضور داشته باشند.

فرهاد توحیدی همچنین درباره‌ی دیدار اخیر جمعی از اعضای خانه سینما با وزیر کار و رفاه امور اجتماعی و مباحث مطرح شده، توضیح داد: در ماجراهای دو سال گذشته خانه سینما با یک خلأ قانونی روبرو بودیم که از همان جهت از سوی مدیریت قبلی سازمان سینمایی، فشار وارد شد که باید اصناف قانونی شوند.

او گفت: استدلال ما این بود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بنا به وظایف ذاتی خود نمی‌تواند اصناف را ثبت کند و در واقع تنها موسسات فرهنگی، هنری یا انجمن‌های فرهنگی را می‌تواند ثبت کند و در وظایف کاری‌اش ثبت صنوف لحاظ نشده است.

وی با اشاره به اینکه این خلأ قانونی از همان زمان تأسیس خانه سینما وجود داشت، خاطر نشان کرد: برای حل این مشکل دو وزارت‌خانه فرهنگ وارشاد اسلامی و کار و رفاه امور اجتماعی باید در یک اقدام مشترک همکاری لازم را انجام دهند تا اصناف سینمایی در یک ثبت دوگانه از وزارت ارشاد و کار، مجوز فعالیت داشته باشند.

توحیدی ادامه داد: در زمان تأسیس خانه سینما راه حلی که مطرح شد این بود که چون اصناف زیر چتر خانه سینما هستند و خانه سینما هم ثبت شده است، پس آن‌ها می‌توانند کار صنفی خود را دنبال کنند، اما پس از ماجراهای چند سال گذشته متوجه شدیم باید این روند را به شکل منطقی‌تری دنبال کنیم تا مشکلی پیش نیاید.


او گفت: در این راستا از زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید، بررسی‌هایی انجام و قرار شد این مسئله از طریق وزارت کار پیگیری شود. به این ترتیب روز پنج‌شنبه جلسه‌ای با دکتر ربیعی وزیر کار و رفاه امور جتماعی داشتیم و خوشبختانه در این جلسه خیلی احتیاج به شرح و تفصیل ماجراهای خانه سینما نبود و ایشان اطلاعات کافی را در این باره داشتند و قرار شد تفاهمی در این باره بین وزارت ارشاد و کار برقرار شود.


رییس هیات مدیره‌ی خانه سینما همچنین به ایسنا گفت: در این جلسه درباره مشکلات بیمه‌ای نیز صحبت شد چرا که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای بیمه هنرمندان 20 میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار است که این مساله مشکلاتی را بوجود آورده است و قرار شد این موضوع هم با هماهنگی دو وزیر کار و ارشاد پیگیری شود.


فرهاد توحیدی درباره دیگر مباحث مطرح شده در دیدار با وزیر کار و رفاه امور اجتماعی توضیح داد: از زمان تأسیس خانه سینما درباره تعریف مشاغل سینمایی دچار مشکل هستیم. زمانی که
قرار بود سینماگران بیمه شوند، بحث‌های مختلفی درباره اینکه چه تعریف شغلی باید برای آن‌ها وجود داشته باشد، مطرح شد. در آن موقع به تعریف جامعی نرسیدند و به همین دلیل مشاغل سینمایی را به دلیل مشابهت‌هایی که وجود داشت به مثابه کارگردان فصلی ارزیابی کردند چرا که سینماگران در یک پروژه سینمایی تحت نظر یک کارفرما کاری را شروع و در یک مدت مشخص به پایان می‌رساندند.


او گفت: بنابراین به لحاظ کلی این دو کار با یکدیگر شباهت داشتند اما به لحاظ ماهیت تفاوت‌های زیادی دارند. در این باره باید رایزنی و تعریف دوباره‌ای برای مشاغل سینمایی صورت گیرد که قرار شده کمیسیون مشترکی برای این موضوع تشکیل شود.

او تأکید کرد: درخواست ما از وزیر کار و رفاه و امور اجتماعی این بود که مشاغل سینمایی جزو مشاغل سخت محسوب شوند، چون علاوه بر اینکه دچار لطمات فیزیکی هم می‌شوند،‌از نظر ساعت کاری گاهی سینماگران مجبورند بیش از 12 ساعت در شبانه‌روز کار کنند و حتی چندی قبل در یک پروژه سینمایی پرویز پرستویی طبق گفته خودش، در پروژه‌ای مشغول بود که باید 72 ساعت بلاانقطاع کار می‌کردند بنابراین فعالیت‌های سینمایی می‌تواند جزو مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب شود.

توحیدی در ادامه قانون‌گذاری برای موضوع امنیت شغلی سینماگران و تشکیل صندوق بیمه بیکاری را یکی دیگر از مباحثی دانست که در دیدار با وزیر کار مطرح شده است.

او گفت: از وزیر کار و رفاه امور اجتماعی خواستیم تا هماهنگی‌هایی با وزارت ارشاد انجام شود چرا که دکتر ربیعی رئیس کمیسیون اجتماعی دولت است و به این شکل پیگیری تنظیم لوایحی برای قانون‌گذاری سریع‌تر میسر می‌شود.

توحیدی در بخش پایانی گفت‌وگویش با ایسنا درباره برگزاری مجمع عمومی خانه سینما هم گفت: اکثر صنف‌های سینمایی موجود در خانه سینما مجمع‌های خود را تشکیل داده‌اند و فقط چند صنف باقی مانده که آن‌ها نیز تا هفته اول دی ماه، مجمع‌ خود را برگزار می‌کنند به این ترتیب ما همچنان سر قول و قرار خود هستیم و به امید خدا مجمع عمومی خانه سینما را در نیمه دوم دی‌ماه برگزار می‌کنیم.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013129213022.jpeg

سیامک پورشریف تهیه‌کننده فیلم سینمایی «برلین ۷-» درباره اکران این فیلم به سوره سینما گفت: طبق برنامه‌ریزی تا پایان آذر ماه یعنی سه هفته دیگر فیلم به سرگروهی سینما آزادی و با پخش‌کنندگی هدایت فیلم اکران خواهد شد. مواد تبلیغاتی تقریبا آماده است از دو یا سه روز دیگر آنونس از تلویزیون پخش می‌شود. هنوز آنونس فیلم در سینماها به نمایش درنیامده ولی طی روزهای آینده این اتفاق خواهد افتاد.

این تهیه‌کننده درباره پیش‌بینی خود از فروش فیلم افزود: فیلم «برلین ۷-» فیلم خاصی درباره مهاجرت یک خانواده عراقی است. مهاجرت موضوعی داغ بین مردم ماست ولی با این حال سینمای ایران چندان قابل پیش‌بینی نیست. کسی فکرش را نمی‌کرد فیلمی هنری مثل «گذشته» اینقدر خوب بفروشد.

در «برلین ۷-» به کارگردانی رامتین لوافی‌پور، مصطفی زمانی، مسعود رایگان، کارولین ایشهورن و ... بازی کرده‌اند.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
دوره قبل رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری را شاید بتوان تنها دوره‌ای دانست که «سینما» نمود زیادی در آن داشت. رؤسای جمهور بالقوه هریک از ظن خود یار سینمای ایران شدند و درباره حواشی‌اش سخن گفتند؛ اما سوال آنجا بود که آیا سینمای ایران در عمل نیز مورد توجه رئیس‌جمهور منتخب قرار می‌گیرد؟

اگرچه رویکرد حسن روحانی و وزیر فرهنگ و ارشادش در حوزه سینما با سخن گفتن درباره نظارت‌های سلیقه‌ای در حوزه فیلم، بازگشایی هرچه سریعتر خانه سینما و کاهش حواشی خانه‌ برانداز سینمای ایران روشن است اما گویا وضعیت بودجه خراب‌تر از این است که بتوان این توجه را به صورت افزایش اعتبارات سینما در «بودجه سال 93 کشور» دید؛ گرچه در بودجه انقباضی سال 93، به بخش فرهنگ توجه بیشتری شده است.


بر اساس اطلاعات منتشر شده، ردیف بودجه «امور سینمایی و تولید فیلم‌های فاخر» در لایحه پیشنهادی دولت، 100 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. اعلام این رقم به عنوان بودجه سال آینده سینمای ایران در حالی است که رقم مشابه (پیشنهادی) سال گذشته حدود 35 میلیارد تومان بیشتر بود.


توضیح اینکه، ردیف بودجه «امور سینمایی و فیلم‌های فاخر» در لایحه بودجه سال 92 کشور، 135 میلیارد تومان بوده است که مجلس در نهایت بودجه 95 میلیارد تومانی را برای این بخش
تصویب کرد که البته قطعا این رقم به دلیل کسری بودجه و مشکلات اقتصادی کشور نمی‌تواند تا پایان سال، تخصیص داده شود. (اگر وضعیت به روال سال‌های قبل باشد، بودجه تخصیصی به سینما نهایتا امسال 50 میلیارد تومان خواهد بود!)


نکته جالب توجه اینجاست که از سال 92 و با استقلال بودجه‌ای «سازمان سینمایی» از وزارت ارشاد، مدیران این سازمان باید هزینه‌های جاری خود را نیز از طریق همین بودجه تامین کنند.

بر اساس اطلاعات رسیده، هزینه‌های جاری سازمان سینمایی در یک‌سال بین 15 تا 20 میلیارد تومان تخمین زده شده است. در واقع 20 میلیارد تومان از هر بودجه‌ای که برای «امور سینمایی» مصوب شود، هزینه حقوق و... در سازمان سینمایی می‌شود.

این در شرایطی است که در سال 91 که هزینه‌های سازمان تازه تاسیس سینمایی را وزارت ارشاد پرداخت می‌کرد، بودجه پیشنهادی دولت بیش از 150 میلیارد تومان بود که حدود 120 میلیارد آن مصوب و حدود 50 میلیارد تومان آن تخصیص داده شد. به این رقم باید هزینه 15 تا 20 میلیارد تومانی که وزارت ارشاد بابت هزینه‌های جاری سازمان پرداخت کرده بود را اضافه کرد و گفت که سازمان سینمایی در سال 91 حدود 75 میلیارد تومان بودجه داشت.


حال باید امیدوار بود که اولا مجلس شورای اسلامی، تمام بودجه پیشنهادی دولت برای «امور سینمایی» را مصوب کند و ثانیا دولت هم بتواند طبق وعده‌ای که سخنگویش داده (نوبخت: لایحه را بدون کسری به مجلس تقدیم کردیم)، تمام بودجه پیش‌بینی کرده را به سازمان سینمایی بدهد.


در این صورت می‌توان امیدوار بود که بودجه سازمان سینمایی نسبت به دو سال گذشته و با افزایش‌ قیمت‌های سرسام‌آور در این مدت، تنها 15 - 20 میلیارد تومان افزایش پیدا کند. در این صورت شاید بتوان امیدوار بود که بودجه سینما نسبت به روند افزایشی قیمت‌ها کمی متوازن باشد.


در کنار این موضوع، باید به این نکته هم اشاره کرد که دولت علی‌رغم تمام انتقادات موجود به عنوان "فیلم‌های فاخر" باز هم عنوان «تولید فیلم‌های فاخر» را در ردیف بودجه پیشنهادی خود مطرح کرده است. این درحالی است که اطلاق صفت «فاخر» به فیلم‌های سینمایی در سال‌های گذشته، نه‌ تنها با انتقاداتی همراه بوده، بلکه به دلیل تولید بعضی آثار ضعیف، «فیلم‌های فاخر» بار معنایی منفی‌ای را نیز در ذهن مخاطب ایجاد کرده است. از دل همین عنوان فاخر بود که پروژه حاشیه‌دار «لاله» هم بیرون آمد.


با تمام این اوصاف، باید صبر کرد و دید که آیا مجلس کل ردیف بودجه پیشنهادی دولت برای «امور سینمایی و تولید فیلم‌های فاخر» را مصوب می‌کند یا اینکه این رقم نیز مشمول قاعده «چکش‌کاری» هرساله نمایندگان شده و کاهش پیدا می‌کند؟

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013129103632.jpg

ریچارد برودی نویسنده سینمایی این نشریه در میان بهترین فیلم های سال فیلم "مثل یک عاشق" عباس کیارستمی را در مکان سوم خود قرار داده است.


این منتقد آمریکایی که 10 فیلم برتر سال را انتخاب کرده است، سال 2013 را از نظر تولید فیلم‌های خوب فوق‌العاده می‌خواند. وی خوب بودن داستان را تنها دلیل این انتخاب نمی‌داند و می‌گوید هنر تصویر و صدا هم در انتخاب او نقش داشته است. او می نویسد بیشتر از همه فیلمی که بازتاب بحران در زندگی فیلمساز و جایگاه ذهن او و حتی روحش باشد، برایش مهم بوده است.


برودی با نام بردن از نسل جدید سینماگرانی که در دهه 90 در تلویزیون شکل گرفتند مثل وس آندرسون، سوفیا کاپولا، جیمز گری، پل توماس آندرسون، دیوید فینچر، دارن آرنوفسکی و کوئنتین تارانتینو می‌گوید اینها فیلمسازانی بودند که واقع‌گرایی دهه هفتاد و نوستالژی دهه هشتاد را با دیدگاه‌های خودشان در هم آمیختند و جهان نمادین شخصی خودشان را خلق کردند.


وی می‌نویسد بهترین فیلم های سال فیلم هایی هستند که موفق به خلق تصاویری می شوند که راه جدیدی را برای تماشاگران برای روبه رو شدن با روایت و اهمیت چگونه بودن آن، فراهم می کنند. او با ستودن تهیه کنندگان مستقل و در سایه تکنولوژی دیجیتال می گوید فیلمسازان مسن تر نیز موفق شدند به یک جوانی دوم در تجربیاتشان برسند.


برودی می نویسد به دلیل همه اینها انتخاب امسال بسیار رمزآمیز است و 10 فیلم برتر سال فیلم هایی معمولی نیستند و حتی 10 فیلم دوم هم می توانند 10 فیلم برتر سال باشند. این انتخاب ازمیان فیلم هایی که سال 2013 در آمریکا اکران شده اند، بوده است.


این فهرست چنین تنظیم شده است:
رتبه اول و دوم:
به صورت مشترک "گرگ وال استریت" مارتین اسکورسیزی و "به سوی شگفتی" ترنس مالیک

رتبه سوم:
"مثل یک عاشق" عباس کیارستمی

رتبه چهارم و پنجم به صورت مشترک:
"شطرنج کامپیوتر" ساخته اندرو بوخالسکی و "رنگ جریان اصلی" ساخته شین کروت

رتبه ششم:
"شب در خیابان" ساخته رائول روییز

رتبه هفتم:
"یک ذره گناه" ساخته ژیا ژانکه

رتبه هشتم:
"آبی گرم ترین رنگ است" ساخته عبدالطیف کشیش

رتبه نهم:
"ساده سازی فوق العاده زیبایی او" ساخته ترنس نانس

رتبه دهم تا دوازدهم:
به صورت مشترک "درون لوین دیویس" برادران کوئن، "خورشید نمی درخشد" ساخته ایمی سیمیتس و "جسم آنها مقدس نیست" ساخته دیوید لوری
این منتقد "پیش از نیمه ‌شب" ریچارد لینکلیتر، "زیبایی بزرگ" پائولو سورنتینو و "همه چیز از دست رفته" جی سی شاندور و "جاذبه" آلفونسو کوارون را به عنوان بدترین فیلم‌ های سال انتخاب کرده است.

البته این اولین بار نیست که فیلم کیارستمی در میان بهترین فیلم‌های سال جا می گیرد و دیوید ارلیش منتقد سینمایی سایت "فیلم" نیز این فیلم را یکی از 25 فیلم برتر سال 2013 نامیده بود.
 

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
"گذشته" اصغر فرهادی نامزد گلدن گلوب

نامزدهای دریافت جایزه گلدن گلوب معرفی شدند که در آن فیلم "گذشته" اصغر فرهادی به عنوان نامزد بهترین فیلم خارجی به چشم می‌خورد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه لس‌آنجلس تایمز، فیلم‌های "آبی گرم‌ترین رنگ است"، برنده نخل طلای کن، ساخته عبدالطیف کشیش، "زیبایی بزرگ"، ساخته پائولو سورنتینو، "شکار" و "باد برمی‌خیزد" رقبای "گذشته" فرهادی برای دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی گلدن گلوب 2014 محسوب می‌شوند.

مراسم سالانه اعطای جوایز گلدن گلوب 12 ژانویه 2014 (22 دی) برگزار می‌شود.

اصغر فرهادی پیش از این در سال 2012 با فیلم «جدایی نادر از سیمین» توانسته بود جایزه گلدن گلوب بهترین فیلم خارجی را کسب کند.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131213125536.jpg

به گزارش ایسنا، آثار برگزیده هفتادویکمین جوایز معتبر هنری گلدن گلوب در بخش‌های مختلف تلویزیونی معرفی شدند.

در بخش بهترین سریال تلویزیونی ژانر کمدی، سریال‌های بنامی چون «تئوری بیگ بنگ»، «دختران»، «خانواده مدرن»، «پارک‌ها و تفریحات» و «بروکلین99» نامزد دریافت این جایزه شدند.
«داستان ترسناک آمریکایی»، «پشت چلچراغ»، «رقص روی لبه»، «بالای رودخانه» و «ملکه سفید» نامزدهای بخش بهترین تله‌فیلم یا مینی‌سریال گلدن گلوب 2014 هستند.

«جولیانو مارگولیز» (همسر خوب)‌، «تاتیانا ماسلانی» (بلک یتیم)‌، «تیلر شیلینگ» (نارنجی مشکی جدید است)‌، «کری واشنگتن» (رسوایی) و «رابین راک» (خانه کاغذی) به عنوان نامزدهای بخش بهترین بازیگر نقش اول زن سریال‌های درام تلویزیونی اعلام شدند.


به گزارش هالیوود ریپورتر،‌ در بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد همین سریال‌ها نام «برایان کرنستون» (Breaking Bad)، «لیو شریبر» (ری دونابان)، «مایکل شی» (اساتید جنسیت)، «کوین اسپیسی» (خانه کاغذی) و «جیمز اسپیدر» (لیست سیاه) جزء نامزدهای گلدن گلوب امسال هستند.


«زویی دشانل‌«، «لنا دونهم»،‌ «ادی فالکو»،‌ «جولیا لوییس دریفوس» و «ایوی پولر» به عنوان نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول زن سریال‌های کمدی اعلام شد.

در بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد همین ژانر نیز «جیسون بیتمن‌»، «دن چیدل»،‌ «مایکل جی فاکس‌»، «جیم پارسونز» و «اندی سمبرگ» به عنوان نامزدهای هفتادویکمین دوره گلدن گلوب اعلام شد.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131214195440.jpg

آتش سوزی در سینما ایران بعد از ظهر روز گذشته باعث تخلیه و تعطیلی یک روزه این سینما شد.

ساعت 18 روز گذشته آتش سوزی در پشت بام سینما ایران باعث شد دست اندرکاران این مجموعه، سینما ایران را از تماشاگران تخلیه کنند. آتش‏ سوزی با حضور ماموران آتش نشانی و اورژانس بود و باعث شد رفت و آمد اتومبیل ها در تقاطع خیابان شریعتی و بهار شیراز چند ساعتی مختل شود.

امیر قطبی یکی از مسئولان سینما ایران در همین رابطه به بانی‏ فیلم گفت: «اتصال برق در پشت بام سینما باعث آتش سوزی پشم‌شیشه‌هایی که دور سیستم هواساز بود شده است. البته آتش به ساختمان اصلی سینما سرایت نکرد و خوشبختانه به کسی آسیبی نرسید.»


این عضو انجمن مدیران سینما در ادامه گفت: « هنگام آتش سوزی در یکی از سالن ها فیلم «جیب بر خیابان جنوبی» را نمایش می دادیم که وسط نمایش، سالن را تخلیه کردیم. البته به تماشاگران بلیت های نمایش فیلم را پس دادیم تا روز بعد بتوانند به تماشای «جیب بر ...» بنشینند. سینما امشب (دیشب) تعطیل خواهد بود و نمایشی نخواهیم داشت اما از فردا (امروز) سینما به روال عادی اش در خدمت علاقه مندان خواهدبود.
 

www.sitedesigngroup.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2013
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
25
بیش از ۲۵۰ فیلم سینمایی طی دوره فعالیت چهار ساله دولت دهم در سینماهای كشور به نمایش عمومی درآمده است.


Parmer1.JPG


به گزارش ایرنا، همچنین در مدت یادشده ۳۶۷ اثر سینمایی در قالب گونه های(ژانر) مختلف در كشور تولید شده است.
بر اساس آمار ارایه شده سازمان امور سینمایی،افزوده شدن تعداد ۴۴ سالن سینمایی به مجموعه ظرفیت نمایشی كشور، تولید ۳۳ فیلم فاخر در كشور، ساخت بیش از یكهزار و ۵۸ فیلم مستند و افزوده شدن ۱۷ آموزشگاه آزاد سینمایی ازدستاوردهای این سازمان طی چهار سال اخیر به شمار می رود.
طی دولت دهم همچنین بیمه شدن دو هزار و ۴۵۰ نفر از هنرمندان، حمایت از اكران بین المللی تولیدات سینمای ایران و تاسیس ۱۵ موسسه و ویدیو رسانه در دستور كار قرار گرفته است. همچنین ۲۸۵ فیلم تلویزیونی ایرانی در شبكه نمایش خانگی، بهسازی ظرفیت سالن های سینمایی كشور به تعداد ۴۶ هزار و ۱۸۹ صندلی، تولید ۲۷۹ دقیقه فیلم انیمیشن در شبكه نمایش خانگی و جذب ۵۸ میلیون و ۱۹۳ نفر در اكران فیلم های سینمای كشور، از دیگر دستاوردهای حوزه سینمایی است كه در چهار سال گذشته صورت گرفته است.

ایرنا

باتشکر
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201312152024.jpeg

در حالیکه قرار بود مهران مدیری در یکی از اپیزودهای این فیلم بازی کند حضورش منتفی شده و به تازگی امین حیایی جایگزینش شده است. حیایی در این فیلم نقش کارگری را بازی می کند که دو دستش قطع شده است. تینا پاکروان در تلاش است تا «خانم» را برای نمایش در جشنواره امسال آماده کند.

تا کنون اپیزود دوم و سوم این فیلم فیلمبرداری شده و این روزها پاکروان مشغول فیلمبرداری اپیزود اول با بازی شقایق فراهانی و سیامک انصاری در تهران است. همزمان بهزاد مصلح مونتاژ این فیلم را انجام می دهد. اين فيلم سه اپيزودي داستان زندگي سه زن از سه طبقه اجتماعي متفاوت است. اپيزود اول با بازي شقايق فراهاني و سيامك انصاري داستان زندگي زوجي است كه شوهر به دليل بدهكاري در موقعيت سختي قرار گرفته اند.

اپيزود دوم با بازي انديشه فولادوند و اشكان خطيبي داستان نويسنده اي است كه با شوهر آهنگساز اما معتادش زندگي مي كند.

در اپيزود سوم كه امین حیایی و پانته آ پناهي ها بازي دارند موقعيت كارگري كه دو دستش را از دست داده و سربار همسرش است به تصوير كشيده مي شود.

فيلمبرداري «خانم» را تورج اصلاني بر عهده دارد. امين ميرشكاري (صدابردار)، سعيد ملكان (طراح چهره پردازي) و بهزاد مصلح (تدوين) از ديگر عوامل پشت دوربين اين فيلم هستند. «خانم» اولين فيلم بلند سينمايي تينا پاكروان در مقام كارگردان است كه پيش از اين چند تله فيلم و فيلم كوتاه ساخته و به عنوان مديرتوليد در سينما فعاليت كرده است. سید زاده تهیه کنندگی این فیلم را بر عهده دارد
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1

2-1-20131011161326.jpg
علی جنتی روز سه شنبه در حاشیه مراسم روز پژوهش به خبرنگاران گفت: لایحه مالکیت فکری و معنوی پس از چند سال بررسی به کمیسیون اجتماعی دولت ارائه شده و تا دو هفته دیگر در جلسه هیات دولت بررسی و سپس به مجلس شورای اسلامی ارائه می شود.

وی افزود: این لایحه کمک بسیاری به اصحاب فکر و اندیشه می کند تا تولیدات خود را محفوظ نگهدارند و دیگر کسی حق کپی نداشته باشد، از این رو مجازات های برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره احتمال پیوستن ایران به معاهده بین المللی کپی رایت گفت: در این باره تاکنون تصمیم گیری نشده است و باید سود و زیان آن را بسنجیم.


جنتی تاکید کرد: درست است که هنرمندان و نویسندگان کشور با کپی شدن آثارشان در خارج از کشور ضرر می کنند، اما از سوی دیگر ما آثار فراوانی از خارج به ایران وارد کرده و با قیمت ارزان در اختیار اهل فکر قرار داده ایم، با این شرایط باید دید که پیوستن به معاهده کپی رایت به نفع ماست یا نه؟


وی ادامه داد: کشوری مانند چین به خاطر اینکه سود خود را در پیوستن به این قانون نمی بیند، با وجود فشارهای زیاد همچنان به آن نپیوسته و ما نیز باید منافع ملی را در نظر بگیریم و اگر سود ما ایجاد می کند به آن بپیوندیم.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تصمیم گیری درباره این موضوع، محدود به وزارت ارشاد نیست و نهادهای بالاتر نیز باید در این موضوع ورود کنند.

ایرنا
 
بالا