• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و مسائل مربوط به سینمای ایران

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
اعتراض نیکی کریمی در صفحه شخصی اش

IMAGE635154532038009785.jpg


بازیگری که فیلمش برنده اسکار است و اینقدر شانس کار در اروپا و هالیوود را دارد و تازه شاید رقابت گسترده‌ای پیش رو دارد با این سیمای ساده در فیلم‌ها حاضر می‌شود اما بازیگران ما برای زیبا دیده شدن (به زعم خودشان) در تنها گستره پیش رو یعنی سینمای ایران دست به هر کاری می‌زنند که تازه نتیجه‌اش قیافه‌ای مصنوعی و غیرعادی و غیر قابل باور است.

اعتراض نیکی کریمی در صفحه شخصی اش

به گزارش شبکه ایران نیکی کریمی، بازیگر معروف سینمای ایران، در صفحه شخصی‌اش اعتراض خود را نسبت به برخی از بازیگران ایرانی و علاقه آن‌ها به عمل‌های زیبایی ابراز کرد. به گزارش «پارس توریسم» او در این رابطه نوشته است:

«ماه گذشته زیاد سینما رفتم و فیلم دیدم و چیزی که خیلی توجهم را جلب کرد متاسفانه بازار داغ لب‌ها و چانه‌ها و گونه‌های تزریق شده و کاشته شده و خلاصه انواع و اقسام عمل‌ها و تزریق‌ها برای رسیدن به زیبایی و کمال مطلوب بود. بعد از دیدن فیلم «گذشته» و دیدن سیمای ساده «برنیس بژو» با خودم فکر کردم واقعا چه بر سر این جامعه آمده؟

بازیگری که فیلمش برنده اسکار است و اینقدر شانس کار در اروپا و هالیوود را دارد و تازه شاید رقابت گسترده‌ای پیش رو دارد با این سیمای ساده در فیلم‌ها حاضر می‌شود اما بازیگران ما برای زیبا دیده شدن (به زعم خودشان) در تنها گستره پیش رو یعنی سینمای ایران دست به هر کاری می‌زنند که تازه نتیجه‌اش قیافه‌ای مصنوعی و غیرعادی و غیر قابل باور است.

واقعا آیا زیبایی‌شناسی جامعه ما تغییر کرده و مردم ما از قیافه‌های مصنوعی خوش‌شان می‌آید یا من نمی‌دانم این همه تلاش برای چیست؟»
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131017133613.jpg

حجت الله ايوبي روز جمعه در گفت وگو باايرنا درباره پروژه سينمايي «لاله» و بودجه شش ميليارد و ۵۰۰ ميليون توماني آن افزود: كارشناسان در حال بررسي وضعيت مالكيت اين پروژه سينمايي هستند و به عنوان نماينده ملت، تمام تلاش خود را براي احقاق حق ايرانيان بكار خواهم گرفت.

وي گفت: يك حقوقدان را مسوول بررسي پرونده پروژه سينمايي «لاله» و تخلفات رخ داده در آن كرده ايم و كميته اي نيز براي جلوگيري از تضييع حق مردم در اين خصوص تشكيل شده است.
مديرعامل مركز گسترش سينماي مستند چندي پيش از برگزاري جلسه مشترك با «اسماعيل (اسي) نيك نژاد» كارگردان پروژه ميلياردي «لاله» خبر داده بود.

وي همچنين اعلام كرد نيك نژاد مدعي شده كه حق مالكيت اين اثر متعلق به يك شركت درايور كانادايي است و هزينه شش ميليارد و ۵۰۰ ميليارد توماني صرف شده براي اين اثر از سوي مركز گسترش سينماي مستند دليل بر مالكيت ايران بر اين اثر سينمايي نمي شود.

اين در حاليست كه بودجه اين فيلم ۹ ميليارد و ۵۰۰ ميليون تومان است.

ايوبي همچنين در پاسخ به اين سووال كه طي چهار سال گذشته قرارداد پروژه هاي فراواني با هزينه هاي ميلياردي بسته شده و درباره مبلغ پرداختي براي ساخت آنها ابهاماتي وجود دارد و آيا شما فهرست اين پروژه ها و داشته هاي سينمايي را كه تحويل گرفته ايد اعلام مي كنيد يا نه، گفت: بدنبال متهم كردن هيچ فردي نيستيم، بلكه بدنبال شفاف سازي و گرفتن حق ملت ايران هستيم و اين كار را وظيفه خود مي دانيم.


رييس سازمان سينمايي ادامه داد: بر صندلي ايي نشسته ايم كه بايد از حقوق ملت ايران دفاع كنيم، اما نمي خواهيم گذشته را زير سووال ببريم و فردي را متهم كنيم، اما در جاييكه حق مردم ضايع شده است، وظيفه خود مي دانيم كه از حقوق ملت ايران دفاع كنيم. اين كار مي تواند درباره پروژه «لاله» باشد يا پروژه هاي مشابه كه متاسفانه در سال هاي گذشته تعداد آنها زياد شده است.


معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پاسخ به اين سووال كه شنيده شده دبير كنوني جشنواره فيلم فجر موقتي است و قرار است براي فردي ديگر حكمي سه ساله صادر شود نيز گفت: پس از برگزاري جشنواره امسال فجر تصميم مي گيريم كه در آينده براي بهتر برگزاري اين رويداد چه اقداماتي انجام دهيم.


وي ادامه داد: هدف ما ايجاد ثبات در برگزاري جشنواره هاي كشوري است و افراد بايد سال ها، مسوول برگزاري جشنواره ها باشند تا ثبات مورد نظر دولت در برگزاري جشنواره هايي مانند فجر ايجاد شود.


وي در پاسخ به اينكه آيا هاليووديسم قرار است از بخش جانبي جشنواره فيلم فجر حذف شود، گفت: «عليرضا رضاداد» دبير جشنواره فيلم فجر در اين مورد هنوز تصميمي را اعلام نكرده و قرار است وي گزارش و برنامه هاي خود را براي برگزاري جشنواره فجر به من ارايه دهد تا پس از بحث، درباره موضوعات جشنواره فيلم فجر تصميم گيري كنيم.

بانی فیلم
 

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
پوریا پورسرخ تکذیب کرد

به گزارش شبکه ایران، به دنبال انتشار نقل قولی از پوریا پورسرخ درباره یک منتقد به نقل از فیسبوک سعید نعمت الله (از نویسندگان سریال های مناسبتی تلویزیون، همچون مادرانه و جراحت)، این بازیگر در تماس با «کافه سینما» توضیحاتی درباره این نقل قول ارائه داد. پورسرخ در این مورد گفت: احترام من نسبت به اهالی قلم به خصوص منتقدان بر هیچ کس پوشیده نبوده و مصداق بارزش صحبت هایم در برنامه وزین هفت است که همانجا اعلام کردم بسیاری از این بزرگان به صورت مستقیم و بسیاری دیگر به صورت غیر مستقیم حق استادی و معلمی به گردن اینجانب دارند. در نتیجه از همین طریق نقل قول یاد شده را قاطعانه تکذیب می کنم و آن را حاصل یک سو تفاهم می دانم. با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه نویسندگان سینما.

لازم به ذکر است سعید نعمت الله در صفحه فیسبوکش ادعایی را از قول پوریا پورسرخ مبنی بر درخواست رشوه توسط یکی از منتقدین مطرح کرده بود. نعمت الله در این مورد نوشته: "پوریا پور سرخ سه شنبه ای تعریف می کرد یه منتقد سینمایی که سایتی رو اداره می کنه و توی روزنامه ها و مجلات معتبر! سینمایی قلم می زنه براش پیغام فرستاده که سه تا سکه بهار آزادی امامی! براش بفرسته تا اون تو نقداش ازش تعریف کنه .. !این وضعبت نقده توی این مملکت ."

علی علایی رئییس انجمن منتقدان خانه سینما نیز در گفت وگویی با کافه سینما از پیگیری این ماجرا در روزهای آینده خبر داده و اعلام کرد انجمن منتقدان با پیگیری این ماجرا از فردی که اتهام زده و فردی که مورد اتهام واقع شده، واکنش مناسب را نشان خواهد داد
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
photobank_1038.jpg

ساخت موسیقی فیلم «بلوک 9 خروجی 2» علیرضا امینی به پایان رسید و این فیلم تا چند هفته آینده آماده نمایش می‌شود.


محمدرضا شریفی‌نیا از چندی قبل تهیه‌کنندگی آخرین فیلم سینمایی علیرضا امینی را برعهده گرفته و این فیلم اکنون در حال آماده‌سازی برای حضور در سی‌ و دومین جشنواره فیلم فجر است.

در روز‌های گذشته امیر توسلی کار ساخت موسیقی «بلوک 9 خروجی 2» را به پایان رسانده و قرار است ایرج شهرزادی این هفته میکس نهایی آن را آغاز کند تا پس از پایان مراحل فنی، «بلوک 9 خروجی 2» آماده نمایش شود.

امیر جعفری‌، پانته‌آ بهرام‌، حمیدرضا آذرنگ‌، الهام کردا‌، شبنم مقدمی‌، پروین ملکی‌، حسام حمیدی‌، هانی خرم، ستایش محمودی‌، ملیکا پارسا‌ و سیاوش جعفری از بازیگران «بلوک 9 خروجی 2» هستند.

عوامل فیلم «بلوک 9 خروجی 2» عبارتند از: نویسنده و کارگردان: علیرضا امینی‌، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: علی مردانی‌، مدیر تولید: مجتبی متولی، دستیار برنامه‌ریز: امین خنکال‌، دستیاران کارگردان:‌ علی‌اکبر مهرآسا و مجید رضاخان، مدیر فیلمبرداری: اسماعیل آقاجانی، طراح گریم: محمد قومی، تدوین: حمید سلیمیان، فیلمبردار پشت‌صحنه: مهدی مطلق، منشی‌صحنه: سحر جزایری، صدابردار: محمود خرسند،‌ صداگذار: ایرج شهزادی، دستیاران صدابردار: سهیل متولی و بهنام زوار، عکاس: امیر عابدی، طراح صحنه: محمدیوسف قوچانی، دستیار اول طراح صحنه: مهدی قوچانی‌، دستیار لباس‌: ثمینه افتخاری،‌ دستیار صحنه: مهسا زرین‌جویی و علیرضا پایلوند، مدیر تدارکات: توماج گودرزی،‌ دستیاران تدارکات: تایماز گودرزی و عباس خدیری، خدمات: رضا میرعلی‌اکبری، دستیار اول فیلمبردار: محمد حیدری، دستیار دوم فیلمبردار: رضا گل‌کرمی، دستیاران فیلمبردار: مهران کاووسی، آیدین فیوضات، مهران کلنگ‌دار، میلاد دادخدایی، مجری گریم بانوان: مهسان خداکرمی‌، مجری گریم آقایان: هادی لطفی، دستیار فیلمنامه: احمد کیا، مشاور رسانه‌ای: سیدمحمدصادق لواسانی، تهیه‌کننده: محمدرضا شریفی‌نیا.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013101482650.jpg

جواد نوروزبيگي تهيه‌کننده فيلم سينمايي «طبقه حساس» به سوره سينما گفت: فيلمبرداري اين فيلم به تازگي تمام شده و منتظريم مصطفي خرقه‌پوش تدوين فيلم «متروپل» مسعود کيميايي را تمام کند و بعد تدوين «طبقه حساس» را شروع کند. احتمالا پايان اين ماه تدوين «متروپل» تمام مي‌شود. «طبقه حساس» قطعا به جشنواره فيلم فجر خواهد رسيد. هنوز براي صداگذاري و موسيقي با فرد خاصي به نتيجه نرسيده‌ايم.

وي درباره پروژه ديگرش «ملبورن» افزود: صداگاري اين فيلم به نيمه رسيده و براي حضور در جشنواره فيلم فجر امسال آماده نمايش خواهد شد. امسال به عنوان تهيه‌کننده با دو فيلم در جشنواره فجر حضور خواهم داشت. «ملبورن» اولين فيلم سينمايي نيما جاويدي است که در آن نگار جواهريان، پيمان معادي، ماني حقيقي و ... بازي مي‌کنند.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013910205145.jpg

عليرضا رضاداد، دبير سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر، در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران با توجه به مدت زمان اندك تا برگزاري جشنواره در خصوص برنامه‌هاي خود گفت: فرصت زيادي براي بررسي دقيق و هم جانبه همچنين ايجاد طرح جديد براي جشنواره نداشتيم و به دليل برگزاري در دوره‌هاي پيشين نيازي هم از اين بابت نبود چرا كه جشنواره از ثبات نسبي برخوردار است.

وي با اشاره به قديمي‌تر بودن 2 بخش محتوا و مضمون ادامه داد: بخش سيمرغ بلورين بهترين فيلم اول در بخش نگاه نو و سيمرغ بلورين متن و پژوهش در آثار مستند كه در برخي از دوره‌ها حضور و در برخي از دوره‌ها حذف شده بود را اضافه كرديم. همچنين دستاورد فني و هنري در اين بخش را كه پيش از اين سيمرغ بلورين دريافت مي‌كرد به جايزه ويژه هيات داوران تغيير داديم.رضاداد افزود: در بخش بين الملل جايزه بازيگران زن و مرد در بخش سينماي جهان اسلام را نيز با توجه به فيلم‌هاي برتر كشورهاي اين حوزه امكان حضور دارند را كم كرديم و در مجموع يك جايزه از جوايز ما حذف شد و برخي از سیمرغ‌ها را به جايزه ويژه تغيير داديم.

وي در خصوص مهيا بودن بودجه اين دوره عنوان كرد: تلاش ما بر اين است كه مسائل مالي را حل كنيم و بحران مالي موضوعي است كه باعث شده دولت دچار محدوديت شود و به همين جهت ما متعادل و با حداكثر صرفه جويي جشنواره را برگزار مي‌كنيم و رويكرد ما اين گونه است كه به شكل منطقي به سمت برپايي جشنواره پيش رويم.
رضاداد با تاكيد بر پذيرش همياري از سوي فارابي اظهار داشت: همه سازمان‌ها بايد در جهت كمك به برپايي بهتر جشنواره كمك كنند چرا كه سازمان‌هاي تابع معاونت سياسي به عنوان بازوهاي اجرايي سينما هستند.

وي در خصوص حضور فيلم‌هاي سال گذشته از جمله زندگي مشترك آقاي محمودي و بانو و همه چيز براي فروش در جشنواره امسال بيان كرد: براساس مقررات هر فيلمي كه اجازه حضور داشته باشد شانس راه يابي به جشنواره امسال را دارد و در غير اين صورت حضور پيدا نمي‌كند. مقررات جشنواره روشن است و براساس آن هيات انتخاب با بررسي فيلم‌ها و كيفيت‌شان دست به انتخاب مي‌زنند و با توجه به مقررات موجود هيچگونه تغييري را در سياست‌ها و قوانين جشنواره ايجاد نكرديم.

او در پاسخ به اينكه تا چه حد جشنواره امسال دور از حاشيه برگزار خواهد شد، اظهار داشت: تاكنون مشاهده‌اي مبني بر دخالت در تصميم گيري بيرون از حوزه نداشتم اما حواشي براي هر فعاليتي طبيعي است و ما در جامعه‌اي آزاد زندگي مي‌كنيم كه همه حق اظهارنظر در مورد يكديگر را دارند و مسئله خاص و ويژه‌اي نيست.

رضاداد در خصوص احتمال حذف هاليووديسم از بخش جنبي جشنواره گفت: اين بخش به صورت مستمر همه ساله نبوده و به تناسب شرايط برگزاري جشنواره سمينار و فعاليت فرهنگي برگزار مي‌شد. در دوره‌اي موضوع جنگ نرم و يا موضوعات مختلف متناسب با شرايط فرهنگي در بخش جنبي جشنواره شكل مي‌گرفت امسال نيز با بررسي سينماي كشور و متناسب با اقتضاي آن موضوعي را پيش بيني خواهيم كرد.

وي در خصوص خبري مبني بر موقتي بودن سمت دبيري خود اظهار داشت: حجت الله ایوبی اعلام کرد که در پایان جشنواره فیلم فجر برای سکانداری دوره‌های بعد تصمیم‌گیری خواهد شد و خود من نیز ترجیح می‌دادم شخص ديگري اين مسئوليت را قبول كند و من به عنوان مشاور با او همكاري داشته باشم.
مشاور ارشد رئيس سازمان سينمايي در پايان صحبت‌هايش در خصوص شعار جشنواره و متفاوت بودن اين دوره خاطرنشان كرد: شعار امسال همچون سال‌هاي گذشته به محض آغاز فعاليت‌هاي تبليغي جشنواره و همچنين شرايط فرهنگي اجتماعي و سياسي انتخاب خواهد شد و اميدوارم با توجه به نظرات مثبت ديگران دوره متفاوتي را داشته باشيم.


 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131022133031.jpg

به گزارش فارس،طبق اعلام سایت رسمی جشنواره فیلم های ایرانی لندن فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی زنند» به کارگردانی پوران درخشنده در لندن دو نمایش خواهد داشت. اکران اول و قبل از جشنواره فیلم در تاریخ 28 نوامبر در سینما فونیکس خواهد بود و در تاریخ سوم نوامبر در سالن نمایش گرین وود به روی پرده می رود. بعد از نمایش فیلم جلسه پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد.

پوران درخشنده هم اکنون جهت حضور در میان ایرانیان مقیم تورنتو که به تماشای فیلم «هیس! ...» در سینما یورک می نشینند عازم این کشور شده است . فیلم هیس! در آمریکا هم بعد از کانادا برنامه نمایش خواهد داشت.

جشنواره فیلم های ایرانی لندن تنها جشنواره سالانه ای است که سینمای ایران را در بریتانیا معرفی و ارائه می کند. هدف این فستیوال عرضه بهترین فیلم های ایرانی با هر ژانر و سبک مختلفی و جذب حداکثر مخاطبان برای دیدن فیلم های ایرانی در این کشور است.
چهارمین جشنواره فیلم های ایرانی لندن از تاریخ اول تا نهم نوامبر در لندن برگزار می شود.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20139912336.jpg

علیرضا رضاداد در گفت وگو با ایرنا درباره برگزاری سمینار هالیوودیسم در بخش جنبی جشنواره فیلم فجر افزود: آنچه تا این لحظه از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام شده مقررات بخش رقابتی فیلم ها بوده است.


دبیر سی و دومین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: همه ساله در بخش جنبی جشنواره همایش هایی با موضوعات سینمای پایداری، سینمای ضد سلطه و... برگزار می شده که در همین راستا در دوره گذشته شاهد برگزاری همایش هالیوودیسم بودیم.


رضاداد گفت: دبیرخانه جشنواره بین المللی فیلم فجر سرگرم بررسی دستاوردهای دوره پیشین این همایش است تا در پی آن ببیند که امسال چه سمیناری را با چه رویکردی در بخش جنبی جشنواره برگزار کند.

وی ادامه داد: ما در دوره های قبل هم همیشه در کنار برگزاری جشنواره یک بخش های اختصاصی تر فرهنگی پژوهشی، گاه با نمایش فیلم و گاه بدون نمایش فیلم و تخصصی داشتیم و این نشست ها هر سال بر اساس اقتضای شرایط سینما و شرایط اجتماعی و سیاسی و جغرافیایی ما متفاوت بوده است.

دبیر جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: به عنوان نمونه در دوره بیست و پنجم جشنواره نشست سینمای پایداری را برگزار کردیم که بسیار موثر بود زیرا در آن زمان مباحث حمله امریکا به افغانستان و عراق و تجاوز **** صهیونیستی در منطقه جدی بود.

رضاداد افزود: مهم این است که در این راستا کار سطحی انجام نداده و از یک پشتوانه خوبی برخوردار باشیم.
مشاور ارشاد رییس سازمان سینمایی توضیح داد: در تلاش برای برگزاری نشست های مناسب و متناسب با اقتضائات روز با رویکرد فرهنگی موثر هستیم تا با وجود محدودیت های مالی از منابع موجود بهترین بهره برداری را انجام دهیم.

رضاداد ادامه داد: مشکل اصلی عدم انعکاس این برنامه ها در شلوغی جشنواره فیلم فجر است و چنین نشست هایی تحت الشعاع این رویداد سینمایی قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: اولویت رسانه ها در ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر پوشش خبری سینمای ایران است و هزینه های صرف شده برای برپایی نشست های اینچنینی گاه نتیجه بخش نیست و چه بسا با هزینه های بسیار کمتری بتوان با محوریت همان مباحث و بامشارکت تلویزیون، برنامه های تلویزیونی مفید و موثرتری ساخت.

رضاداد با اشاره به کم توجهی رسانه ها به برخی بخش ها در ایام جشنواره فیلم فجر گفت: رسانه ها غالبا در این ایام سر گرم فیلم های ایرانی هستند وتوانمندی و قابلیت های ما هم محدود است از اینرو از این ظرفیت ها به درست استفاده نمی شود.

وی گفت: به هرحال ما نحوه برگزاری نشست های جنبی و دیگر برنامه های خارج از مقررات و فراخوان را نیز در هفته های آتی پس ازجمع بندی و برنامه ریزی به مروراعلام می کنیم.

فرصت های زیادی در چهار سال اخیر از دست رفت

دبیر سی ودومین جشنواره فیلم فجر گفت که تمرکز جشنواره فیلم فجر بر سینمای ملی است و در چهار سال اخیر در برپایی این رویداد فرصت های زیادی از دست رفته است.

رضاداد درباره وضعیت بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر افزود: یک واقعیت را از خود پنهان نکنیم، تمرکز اصلی جشنواره فیلم فجر در بخش سینمای ایران است، از این رو بخش بین الملل هنوز با استانداردهای جشنواره های بین المللی فاصله دارد.

دبیر سی ودومین جشنواره فیلم فجر با یادآوری اینکه نباید جشنواره فیلم فجر با جشنواره های بین المللی مقایسه شود، توضیح داد: بر اساس تجربیاتی که تاکنون کسب کرده ام معتقدم نخستین گام برای داشتن جشنواره ای بین المللی با استانداردهای جهانی، یافتن فعالان نمایش و بینندگان آن است که این مهم همزمان با جشنواره فیلم فجر و شور و هیجان مسابقه سینمای ایران و تسلط این بخش به مجموعه نیاز به برنامه ریزی ویژه ای است و این نکته هدف و رویکرد ما را در مقایسه با بین الملل سایر جشنواره ها متفاوت می کند.

جدایی بخش بین الملل از جشنواره فجر

رضاداد افزود: از دوره های قبل که عهده دار مسوولیت بودم پیشنهاد من این بود که بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر را جدا و این بخش را بصورت مجزا برگزار کنیم؛ در این شرایط ممکن است یک یا دو اثر برگزیده فجر هم از سینمای ایران در این رویداد حضور داشته باشند.


وی گفت: در این شرایط جشنوارهای بین المللی با نگاهی تخصصی تر می توانیم داشته باشیم اما شاید با وسعتی کمتر از فجر و مثل بسیاری دیگر از جشنواره های دنیا که در مکانی مثل میلاد یا ملت و آزادی قابل برگزاری است و مخاطبان این رویداد تخصصی تر خواهند بود.


دبیر سی ودومین جشنواره فیلم فجر ادامه داد: رسیدن به این مهم نیازمند ساز و کارهای مناسب است و در عین حال برای این امر نیازمند گروه اجرایی مستقلی هستیم اما در سی ودومین جشنواره فیلم فجر فعلا باید قدری توجهات را به این بخش بیشتر معطوف کنیم تا برای سالهای بعد بتوانیم تصمیمی مبتنی بر واقعیت ها بگیریم، چون اجرای این طرح به مقدمات زیادی برمی گردد.

حضور آثاری در سطح فیلم های ایرانی در بخش بین الملل

رضاداد تاکید کرد: ایده ای را از دوره های قبلی تعقیب می کردیم که اولویت را بجای فیلم های خیلی مشهور و سازندگان مشهور، به فیلمهای مطلوب اما قابل رقابت با سینمای خودمان بدهیم که به ارتقاء سینمای ملی کمک کند.

وی افزود: تاکید من در دو سه هفته اخیر به دوستان فعال در بخش بین الملل فیلم فجر این بوده که فیلم های منتخب برای حضور در بخش بین الملل جشنواره، در ایران به طور معمول قابل دسترسی نباشد.

دبیر سی ودومین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: اکنون با امکان دانلودی که پیدا شده این انتخاب ها خیلی حساس است از سوی دیگر در شرایطی نیستیم که بتوانیم انتظار نمایش اول فیلم ها را داشته باشیم.

به گفته رضاداد، کار هیات انتخاب در این زمینه خیلی مشکل است آن هم در شرایطی که تمرکز ما بر انتخاب فیلم های خارجی قابل رقابت با سینمای ایران است زیرا همانطور که گفتم انتخاب آثاری شناخته شده با بازیگران مشهور و به اصطلاح «بیگ پروداکشن» برای بخش بین الملل برای ما کشف وجذابیتی نخواهد داشت.

وی اضافه کرد: البته فیلم های برجسته دنیا در بخش غیر رقابتی برای علاقه مندان می تواند به نمایش درآید.

رضاداد ابراز امیدواری کرد که این مسیر به درستی آغاز شود و با توجه به فرصت اندک پیش رو و وجود منابع موجود، جشنواره ای درخور توجه برگزار شود.

کاهش سیمرغ به معنای استانداردسازی نیست

دبیر سی ودومین جشنواره فیلم فجر درباره کاهش سیمرغ های جشنواره امسال یادآور شد: بدنبال استانداردسازی جشنواره فیلم فجر هستیم اما این مهم فقط از طریق کاهش سیمرغ های جشنواره امکانپذیر نیست.


رضاداد توضیح داد: در جشنواره فیلم فجر پیش رو فقط چند سیمرغ و جایزه ویژه را با توجه به میزان اهمیت آنها جابجا کردیم و دو سیمرغ بلورین بازیگری زن و مرد را از بخش سینمای جهان اسلام حذف کردیم زیرا این آثار اگر در این بخش ها قابل رقابت باشند، محدودیتی برای حضور در بخش بین الملل و رقابت در بخش بازیگری در آنجا را ندارند.


دبیر جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: دو سیمرغ بلورینی که اختصاصا اضافه شده، متن و پژوهش در سینمای مستند و فیلمنامه فیلم اولی هاست.

وی اضافه کرد: بررسی کامل و همه جانبه **** جشنواره فیلم فجر و طراحی طرحی متفاوت حتی به فرض نیاز و رفتن به سمت استانداردها، فرصت ویزه ای می خواهد که امیدوارم با استفاده از تجربیات گذشته برای دوره های آتی بتوان به وضعیت استاندارد مورد نظر رسید.

دبیر جشنواره فیلم فجر افزود: متاسفانه در این چهار سال یک فرصت خوبی از دست رفت. جشنواره فجر از فارابی کنده شد اما سازمان برگزاری آن شکل نگرفت و هر سال به یک شکل و با یک روش متفاوت انجام شد.


رضاداد تاکید کرد: موسسه رسانه ها نیز که سال آخر برگزار کننده بوده، از چند ماه قبل از تغییر دولت توسط سرپرست و یک نفره اداره می شود و برخی همکاران قبلی هم آنجا را ترک کردند و خلاصه در شرایط سختی هستیم که در حین برگزاری باید بخشی از وقت خود را هم به ساختار برگزاری معطوف کنیم.

آخرین اقدامات انجام شده در راه کوچک سازی سازمان سینمایی

مشاور ارشد رییس سازمان سینمایی درباره کوچک سازی این سازمان نیز تاکید کرد: کارشناسی های مستمر و جلسات مستمر داریم، در اولین جمع بندی دو معاونت آثار و فعالیت های سینمایی ادغام شدند و تقلیل ادارات این دو معاونت از شش بخش به سه اداره انجام شد.


رضاداد توضیح داد: در بخش های دیگر نیز کار کارشناسی در حال انجام است و از همه مدیرانی که در سازمان سینمایی همکاری داشتند درخواست کردیم تجربیات و پیشنهادات خود را ارائه کنند و کمیته ای نیز در این زمینه تشکیل شده که در حال بررسی و کار کارشناسی هستیم. پیشنهادهای دوستان را نیز دریافت می کنیم تا بزودی به جمع بندی برسیم.


وی گفت: درباره شرح وظایف و ماموریت موسسات تابعه نیز بحث های اولیه شده است که آنها هم به مرور اعلام و اجرایی می شود.

رضاداد افزود: در کوچک سازی سازمان سینمایی نگاه شتاب زده نداریم و تلاش می کنیم ساختار را به شکل بهینه آن تبدیل کنیم.

 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201397165239.jpg

کیانوش عیاری کارگردان و نویسنده فیلم سینمایی «خانه پدری» در گفت‌وگو با تسنیم، درباره سرنوشت نمایش این فیلم گفت: تاکنون از سوی مسئولین هیچ تماسی در این مورد با من گرفته نشده است اما امیدوارم بزودی در خصوص اکران این فیلم اقداماتی صورت بگیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: من منتظر هستم که مسئولین جدید وزارت ارشاد کاری در خصوص اکران «خانه پدری» انجام دهند. من به هیچ وجه دست از پا خطا نمی‌کنم تا ببینم مسئولین کاری می کنند یا نه.

کارگردان فیلم «خانه پدری» افزود: فیلم نامه‌های زیادی در دست دارم ولی فعلا شرایط مناسب برای شروع یک فیلم بلند سینمایی را ندارم.
«خانه پدری» یازدهمین اثر بلند سینمایی کیانوش عیاری، به تهیه‌کنندگی «ناجی هنر» است که داستان آن مربوط به سالهای 1310 تا امروز است. مهدی هاشمی، شهاب حسینی، مهران رجبی، ناصر هاشمی، مینا ساداتی، نازنین فراهانی، حسین فلاح از جمله بازیگران این فیلم هستند.

داستان این پروژه که فیلمبرداری آن در آذر 89 به پایان رسید درباره پدری است که به همراهی پسرش، دخترش را به جرم اینکه آبروی خانواده را برده است، می‌کشد و در خانه‌اش به خاک می‌سپارد. تاثیر این اتفاق در 6 دهه در «خانه پدری» روایت می‌‌شود.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131026121.jpg

اين فيلم به تهيه‌کنندگي احمد احمدي که 70 درصد فيلمبرداري آن در فرانسه و در حاشيه جشنواره کن انجام شده است، هم اکنون توسط محمد توکلي در مراحل پاياني تدوين قرار دارد. اين دومين همکاري محمد توکلي با رضا عطاران پس از فيلم خوابم مي‌آد است.

در ردکارپت رضا عطاران همچون فيلم اول خود به عنوان نقش اصلي در اين فيلم بازي مي‌کند اما نکته جالب اين فيلم حضور عطاران در جشنواره کن 2013 است که محوريت اصلي فيلم است. وي بخش‌هايي از اين فيلم را در همين جشنواره و در کشور فرانسه ضبط کرد.

در کنار عطاران در اين فيلم بازيگران فرانسوي و ايراني به ايفاي نقش مي‌پردازند که از ميان آنها مي‌توان به رضا عطاران، سوسن پرور، مارک انصاري، سارا لورنت، امير نوري، کريستين بي‌فورت، جمال هاشمي، ماجين موسوي، عبدالله صالحي، راد پورجبار، اندي کروک، عبدليا صالح، امير فلاحت‌نژاد، مليحه خسرواني... و علي سرتيپي اشاره کرد.

30 در صد از فيلمبرداري فيلم جديد عطاران نيز در ايران گرفته شده است.

مهر
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131027133113.jpg

به گزارش رولبط عمومی سازمان سینمایی، با حکم دکتر"حجت الله ایوبی"معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی و به استناد صورت جلسه مورخ 4 آبان هیأت امنای بنیاد سینمایی فارابی،مهندس"محمد رضا جعفری جلوه"به مدیرعاملی این بنیاد منصوب شد.


،در متن حکم جعفری جلوه آمده است:

"سینمای ایران همواره کوشیده است تا به آستانۀ هویت،واقعیت و امید نزدیک شود و دریچه ای متفاوت از رنگین کمان فرهنگی این مرزو بوم به روی جهانیان باز کند ؛و اکنون از دولت امید و اعتدال این انتظار می رود تا در ارائه و انعکاس فرهنگ و هنر ایرانی – اسلامی بیش از پیش بکوشد.


نظر به مراتب شایستگی وتجارب طولانی تان در حوزه مدیریت فرهنگی و به استناد جلسه هیات امنای بنیاد سینمایی فارابی در مورخ 4 آبان 92 ،حضرتعالی را به عنوان مدیرعامل این بنیاد منصوب می کنم.توفیق روز افزون تان را از درگاه خداوند متعال خواهانم."


مهندس "محمد رضا جعفری جلوه"متولد 1338 در تهران و فارغ التحصیل مهندسی شیمی است.در کارنامه حرفه ای وی ، مدیر کل هنرهای نمایشی رادیو ،رئیس شبکه سراسری صدا، ،مدیر شبکه های دو،چهار و یک سیما،معاون سینمایی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی ،مشاور رئیس سازمان صدا و سیماو .... دیده می شود.وی در حال حاضر قائم مقام دکتر "علی لاریجانی"در بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری است.


همچنین فارس در تحلیلی از این تغییرات مدیریتی اعلام کرد: مدتها بحث تغییر مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در محافل مختلف مطرح است و حتی عنوان شده بود صحبت‌هایی مبنی بر ادامه حضور سید احمد میرعلائی در این بنیاد شده بود که سرانجام حجت‌اله ایوبی مدیر بعدی فارابی را انتخاب کرد. دو هفته قبل و در جریان برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان سید احمد میرعلائی عملاً با قرائت نامه‌ای پایان حضور 4 ساله‌اش را در بنیاد سینمایی فارابی اعلام کرد و طبق اخبار موثق محمدرضا جعفری جلوه معاون سینمایی در دولت نهم بعنوان مدیرعامل جدید بنیاد سینمایی فارابی انتخاب شد تا شاهد بازگشت دوباره جلوه به مدیریت سینمایی باشیم.


 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201310271532.jpg

دانيال عبادي، بهاره افشاري و لاله صبوري سه بازيگر جديد اين پروژه هستند که به تازگي جلوي دوربين ده‌نمکي رفته اند. اين کارگردان با تاييد اين خبر به «باني فيلم» گفت: نسخه سينمايي «معراجي ها» کاملا متفاوت از نسخه تلويزيوني آن خواهد بود.

حتي نوع روايت نسخه سينمايي با تلويزيوني فرق مي کند. به هر حال فضاي سينما بازتر از تلويزيون است و همين موضوع باعث شده ديالوگ ها و برخي سکانس هاي ما فقط مخصوص نسخه سينمايي باشد. حتي بعضي از بازيگران اين دو نسخه با يکديگر فرق مي کنند.» تاکنون 30 درصد از فيلمبرداري نسخه سينمايي انجام شده و سيد ميثم هاشم زاده مونتاژ اين نسخه را اغاز کرده است. هاشم زاده پيش از «اخراجي ها 3» و «رسوايي» را براي ده نمکي تدوين کرده بود. هم زمان با مونتاژ، امير توسلي نيز آهنگسازي تيتراژ «معراجي ها» را آغاز کرده. ظاهرا قرار است يک خواننده شناخته شده تيتراژ نسخه سينمايي را بخواند.


تاکنون يک ماه از آغاز تصويربرداري «معراجي ها» گذشته و ده‌نمکي طي اين مدت حدود 450 دقيقه راش براي دو نسخه سينمايي و تلويزيوني گرفته است. زماني که براي يک پروژه رکورد به حساب مي آيد. قرار است طي روزهاي آينده سه بازيگر ديگر نيز به «معراجي ها » اضافه شوند. سه بازيگري که سابقه بازي در سه گانه «اخراجي‌ها» را دارند.


تصويربرداري «معراجي ها» از امروز در سطح شهر و چند لوکيشن داخلي ادامه پيدا مي کند و بزودي گروه براي تصوير برداري سکانس هاي جنگي راهي شهرک دفاع مقدس مي شوند.
احتمالا اولين نمايش نسخه سينمايي «معراجي ها» در جشنواره فيلم فجر خواهد بود. شنيده شده حتي يک موسسه پخش، قرارداد اکران نسخه سينمايي اين پروژه را امضاء کرده است. فيلمي که برخلاف «رسوايي» مضموني طنز دارد.

تاکنون بازي رضا رويگري، حميد لولايي، سيدمهرداد ضيائي، غلامحسين لطفي، علي صادقي، نيما شاهرخ شاهي، امير نوري، کاوه خداشناس، حسين مهري، مجيد شهرياري، اسماعيل سلطانيان، مريم کاوياني، سمانه پاکدل، مهران رجبي، پوراندخت مهيمن، اصغر تقي زاده و حديثه تهراني در اين پروژه آغاز شده است.


در خلاصه داستان «معراجي ها» آمده: قرار است تعدادي از شهداي گمنام تفحص شده در يکي از دانشگاه ها دفن شوند اما گروهي از دانشجويان با تحريک استاد گنجي اقدام به آشوب و جنجال در دانشگاه مي کنند و همين آغاز قصه اي مي شود که گروه دانشجويان مجبور به سفري ناخواسته مي شوند... .

سيد محمود رضوي تهيه کنندگي «معراجي ها» را بر عهده دارد.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201392505212.jpg

آخرين هفته اکران فيلم «هيس! دختر‌ها فرياد نمي‌زنند» با حضور بانوي ميلياردي سينماي ايران، پوران درخشنده تا 31 اکتبر برابر با پنجشنبه 9 آبان‌ماه هر شب ساعت 8 ادامه خواهد داشت و علاوه بر کانادا ، فيلم «هيس! ...» در آمريکا نيز اکران خواهد شد.

فيلم «هيس! دختر‌ها فرياد نمي‌زنند» در چهارمين جشنواره فيلمهاي ايراني لندن در تاريخ سوم نوامبر برابر با 12 آبانماه در سالن نمايش گرين وود لندن به روي پرده مي‌رود و بعد از نمايش فيلم جلسه پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد.

چهارمين جشنواره فيلم هاي ايراني لندن از تاريخ اول تا نهم نوامبر برابر با 10 تا 18 آبان در لندن برگزار مي‌شود.

 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013102921536.jpg

گفته مي‌شود محمد مهدي عسگر پور بزودي حكم مدير عاملي انجمن سينماي جوان را دريافت خواهد كرد. با حضور عسگرپور در انجمن سينماي جوان، سياست هاي اين انجمن نيز دچار تحول خواهد شد. يكي از اين تغييرات احتمالي حمايت سينماي جوان از فيلم اولي هاست. وظيفه اي كه قبلاً مركز گسترش آن را بر عهده داشت ولي با سياست هاي مديران ريل گذار سينما، اين مركز به جاي حمايت از فيلم اولي ها سراغ پروژه هاي ميلياردي رفت كه نه مستند بودند و نه تجربي!

در مورد بنياد سينماي فارابي نيز گفته مي‌شود با حضور جعفري جلوه برخي از مأموريت‌هاي اين بنياد نيز دچار تحول مي‌شود. اداره نظارت و ارزشيابي نيز كه هنوز مدير كل اش تعيين نشده دچار تغييراتي از چارت سازماني اش خواهد شد و پس از اين اتفاق مدير كل‌اش منصوب مي‌شود.

مجموعه اين تعيير و تحولات در حالي رخ مي دهد كه دولت يازدهم به شدت دچار كمبود بودجه است. مشكلي كه سازمان سينمايي و مراكز زير مجموعه اش شامل فارابي، سينمايي جوان، مركز گسترش و... نيز با آن مواجه شده اند.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
آمل ،بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، چالوس، چمستان، رامسر، ساري، فريدون کنار، قائمشهر، گلوگاه، محمودآباد، نکا، نوشهر، جويبار و خرم‌آباد تنکابن شهرهايي بودند که پس از ورود سينما به مازندران صاحب سينما شدند و تا سال 1357، صندلي‌هاي سينما در اين شهرها پذيراي بسياري از علاقه‌مندان اين هنر بود.

پس از انقلاب اسلامي، با توجه به انقلاب فرهنگي صورت گرفته در کشور، بسياري از سينماهاي استان مازندران تعطيل شدند و تنها شهرهاي بابل، آمل، ساري، بهشهر، بابلسر، چالوس، تنکابن و رامسر داراي سينما و مابقي شهرهاي استان از داشتن اين مکان فرهنگي محروم شدند. در اين بين سينماهايي همچون؛ سينما آزادي، هجرت و مهتاب بهشهر، ايران ساري، فجر قائمشهر، استقلال و ارشاد بابل، پيوند فريدون کنار، استقلال محمودآباد، کوثر و شهرداري آمل، لاله نور، ارشاد چالوس، درياي سلمانشهر، فتح رامسر و يک سينما در جويبار تعطيل شده و حتي برخي از سينماها تغيير کاربري نيز داده‌اند.

مازندران بايد 300 سالن سينما داشته باشد

بر اساس استاندارد جهاني براي هر 10هزار نفر جمعيت، يک سالن سينما تعريف مي‌شود. يعني مازندران بايد 300 سالن سينما داشته باشد.
اما صرف نظر از اين استاندارد جهاني، جمعيت سه ميليوني مازندران که در تعطيلات طول سال گاهي به 5 تا 8 ميليون نفر ثابت در روز هم مي‌رسد، فقط 10 سينما در اختيار دارد که با احتساب جمعيت ثابت و ساکن مازندران براي هر 300 هزار نفر يک سالن در نظر گرفته شده است.

از شرقي‌ترين نقطه استان که رد شويم و به نکا مي‌رسيم، حد فاصل خيابان انقلاب، کوچه سجاديه، روزگاراني، سينمايي وجود داشت که به مردم خوراک فکري و فرهنگي مي‌داد و اينک به يک نانوايي تبديل شده که قوت روزانه مردم را تامين مي‌کند و جمعيت بيش از 114هزار نفري اين شهرستان مجبورند براي ديدن يک فيلم ساده يا به سينماهاي ساري يا ديگر شهرها روند.

وضعيت مرکز استان مازندران نيز تعريف چنداني ندارد و سينما سپهر ساري، ميزبان خيل مشتقاقاني است که براي ديدن فيلم از گوشه و کنار شهرستان و شهرهاي اطراف سفر مي‌کنند تا ساعتي را براي ديدن يک اثر فرهنگي صرف کنند.

از قائمشهري‌هاي که آدرس سينما را بپرسيد، با تعجب نگاه مي‌کنند و مي‌فهمند که بچه اين شهر نيستيد، چرا اگر بوديد لا اقل چنين پرسشي را طرح نمي‌کرديد. قائمشهري‌ها سال‌هاست که لذت ديدن فيلم در سينما را به دل دارند و اما چه کنندکه سينما ندارند. هرچه به شهرهاي غربي مازندران سفر مي‌کنيم، داغ داشتن سينما بر پيشاني اين مناطق بيشتر نقش مي‌بندد و نوشهري‌ها هنوز حسرت به دل از دست دادن، سينماي کوچک قديمي خيابان بندر هستند که سال‌هاست ديگر نگاتيو و لابراتور آن جمع شده و اکنون مکان سينما بهسازي و تبديل شده است. سينما ارشاد چالوس نيز که روزگاري همپاي سينما جهان نمايش ميزبان علاقه‌مندان به هنر سينما بود، چند سالي است که از رده خارج شده و تبديل به مکاني مخروبه شده و گرد و غبار اکران مي‌کند. سهم شهرهاي تنکابن، سلمانشهر، رامسر، کلارآباد و عباس در غرب مازندران نيز تنها دو سالن سينماست که يک سالن آن غيرفعال است.

بررسي‌ها نشان مي‌دهد که اکثر سينماهاي استان از لحاظ ساختمان و دستگاه‌ها مستهلک شده‌اند و نياز به بازسازي دارند و اين در حالي است که در سال‌هاي اخير 16 سينما در شهرهاي مختلف مازندران تخريب و يا تعطيل شده و جاي خود را به برج ها و پاساژها داده‌اند و تنها يک سينما به ظرفيت استان افزوده شده به طوري که11 شهر ساحلي مازندران فاقد سينما است. از مجموع سينماي فعال استان مازندران 6 سينما تحت پوشش حوزه هنري استان واقع شده و برنامه بهسازي اين سينماهاي در دستور کار قرار گرفته است.

هنرآنلاین
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201393004229.jpg

تهميه ميلاني كارگردان سينما در گفتگو با تسنيم ، از ساخت فيلم سينمايي آتش بس 2 خبر داد و گفت : پس از پايان نگارش فيلمنامه منتظر صدور پروانه ساخت هستيم تا توليد آن را آغاز كنيم .

ميلاني در خصوص بازيگران اين فيلم توضيح داد : اميد وارم كه اين فيلم با بازيگران و عوامل سري اول آن ساخته شود ولي در صورت عدم عملي نشدن عوامل ، داستان فيلم صدمه نمي خورد . به گفته اين كارگردان ، در حال حاضر بخشي از لوكيشن ها و انتخاب عوامل پشت صحنه انجام شده است و در حال نهايي شدن عوامل فيلم هستيم .

وي درباره داستان آتش بس 2 گفت : اين فيلم سينمايي در ادامه فيلم آتش بس آن بوده ولي قصه متفاوتي دارد كه قرار است با موضوع خوشبختي توليد شود .

احساس مي كنم جوانان ما درك درستي از مفهوم خوشبختي در زندگي ندارند و چون نياز مشاوره و آسيب شناسي در اين زمينه احساس مي شود به اين موضوع پرداختيم كه اميد واريم يك پله بالاتر از فيلم آتش بس توليد شود آتش بس داستان سايه مهندس آرشيتكت است كه براي طلاق از همسرش يوسف كه مهندس راه و ساختمان است ، نزد وكيل مي رود ام تصادفا گزارش به مطب يك روان شناس مي افتد و
...
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
فرهاد توحيدي در گفت‌وگويي با ايسنا درباره موارد مطرح شده در جلسه‌ سه شنبه 7 آبان ماه هيات مديره خانه سينما توضيح داد: در اين جلسه از آنجا که هيات مديره قصد دارد از خانه سينما حسابرسي به عمل آورد، پيشنهادات شرکت‌هاي مختلف را دريافت کرده و مورد بررسي قرار داد تا شرکت مورد نظر انتخاب و در فرايند عقد قرارداد قرار گيرد.

وي ادامه داد: همچنين در اين جلسه، آقاي خادم - بازرس هيات مديره - گزارشي از برگزاري مجامع عمومي کانون‌هاي منتقدان و نويسندگان، کارگردانان و صنف دستياران و برنامه‌ريزان ارائه کردند. پس از ارائه اين گزارش، هيات مديره از برگزاري بسيار باشکوه و آبرومند هر سه مجمع در نوبت اول و با شرکت تعداد کثيري از اعضا که در نهايت به انتخاب هيات رييسه‌هاي جديد منجر شد، تشکر کرد.

رييس هيات‌مديره خانه سينما همچنين از ارسال اساسنامه اين تشکيل صنفي به وزارت ارشاد خبر داد و گفت: در اين جلسه، درباره ارسال اساسنامه تصويب شده به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بحث شد. ما اکنون منتظر هستيم، دفتر هيات رسيدگي به امور فرهنگي وزارت ارشاد پاسخ‌هاي لازم را بدهد تا اساسنامه تصويب شده خانه سينما به ثبت شرکت‌ها ارسال شود.
اين مسئول صنفي افزود: در هر صورت يکي از وظايف تعيين شده در مجمع عمومي فوق العاده 15 مهرماه براي هيات مديره خانه سينما‌، پيگيري مراحل ثبت اساسنامه خانه سينما بود که مجمع عمومي بعدي بايد براساس آن برگزار شود.

توحيدي درباره فعاليت‌هاي آتي خانه سينما در سه ماه آينده اظهار کرد: در فرصت باقي‌مانده علاوه بر ماموريت‌هاي محول شده، تلاش مي‌کنيم اقدامات مربوط به مساله امنيت شغلي از جمله تهيه و تنظيم آئين‌نامه‌هاي عضويت در اصناف سينمايي را سامان دهيم.

وي همچنين از آغاز به کار مجدد شوراي داوري خانه سينما پس از دو سال خبر داد و گفت: قرار است دوشنبه هفته آينده (13 آبان‌ماه) جلسه‌اي براي انتخاب اعضاي شوراي عالي داوري خانه سينما برگزار شده و اين شورا فعاليت خود را پس از دو سال مجددا از سر گيرد تا ان‌شاء‌ا... خلا ايجاد شده در اين مدت پر شود.

سخنگوي خانه سينما همچنين در پاسخ به پرسشي درباره زمان قطعي برگزاري مجمع عمومي بعدي اين تشکل صنفي اظهار کرد: براساس تصويب مجمع عمومي فوق‌العاده 15 مهرماه، سه ماه به دوره ماموريت هيات مديره فعلي اضافه شده است. معناي اين مصوبه اين است که ما موظف هستيم مجمع عمومي آتي خانه سينما را در دي‌ماه برگزار کنيم.

توحيدي در پاسخ به اين پرسش که آيا با توجه به اين مهلت سه‌ماهه، قرار است مجمع عمومي بعدي 15 دي‌ماه برگزار شود‌، عنوان کرد: قاعدتا بايد اين‌طور باشد اما به احتمال قوي تاريخي براي بعد از 15 دي‌ماه را اعلام مي‌کنيم تا بتوان تا پايان مهلت ماموريت اقدامات محول شده را به پايان رساند.

وي درباره اين اقدامات محول شده خاطرنشان کرد: اميدواريم تا آن زمان کارهاي اداري مربوط به ثبت اساسنامه تصويب شده خانه سينما در ثبت شرکت‌ها انجام و آگهي روزنامه رسمي آن نيز چاپ شده باشد تا بتوانيم براي برگزاري مجمع عمومي براساس اساسنامه جديد اقدام کنيم. در هر صورت برگزاري مجمع عمومي براساس اين اساسنامه، يکي از ماموريت‌هاي محول شده به هيات مديره در اين دوره سه ماهه است.

سخنگوي خانه سينما در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره علت تحريم مجمع عمومي کانون کارگردانان توسط تشکل کانون کارگردانان خانه سينماي ايرانيان اظهار کرد: تا آنجا که مطلع هستم بخش جدا شده از کانون کارگردانان تاکنون ثبت نشده است. به همين دليل مذاکره‌اي رسمي بين دو طيف براي حضور در مجمع صورت نگرفت.

وي در عين حال خاطرنشان کرد: البته مذاکرات غير رسمي از طريق ميانجي‌ها براي حضور اعضاي جدا شده از کانون کارگردانان در مجمع عمومي اين صنف انجام شد اما در هر صورت دوستاني که تصميم گرفته بودند تشکلي خارج از خانه سينما داشته باشند، حضور در اين جلسه را به مصلحت ندانسته و به اين مجمع نيامدند.

توحيدي در ادامه سخنانش با يادآور شدند برگزاري هر چه باشکوه‌تر مجمع عمومي کانون کارگردانان سينماي ايران بيان کرد: مجمع عمومي اخير کانون کارگردانان يکي از کم‌نظير ترين مجامع اين صنف بود. اين مجمع از نظر تعدادي اعضايي که شرکت کرده بودند و انتخاب هيات رييسه در نوبت اول شاخص بود. تنها تعداد اندکي از کارگردانان دراين مجمع شرکت نداشتند که اميدواريم در آينده هم‌گرايي‌ها ايجاد شده و همه کارگردانان محترم زير يک چتر صنفي فعاليت کنند.

اين عضو هيات رييسه کانون فيلمنامه‌نويسان در ادامه در پاسخ به اينکه آيا براي حضور دو طيف فيلمنامه‌نويسان در مجمع عمومي اين صنف تلاشي شده است،‌ تصريح کرد: مذاکرات ما در اين زمينه ادامه دارد و تلاش مي‌شود هر دو طرف در مجمع عمومي 12 آبان ماه کانون فيلمنامه‌نويسان شرکت کنند.

وي افزود: همچنين بايد همين‌جا بيان کنم که تلاش‌ها براي برگزاري هرچه بهتر و حضور همه طيف‌ها در مجمع عمومي صنف دستياران فيلمبردار نيز ادامه دارد. اميدواريم تمامي اعضا در اين دو صنف (فيلمنامه‌نويسان و دستياران فيلمبردار) زير يک چتر واحد حضور پيدا کنند.

توحيدي در عين‌حال درباره وضعيت تشکل‌ تهيه‌کنندگان و صنف واحد اظهار کرد: موضوع تهيه کنندگان يک بحث قديمي است که به نظرم براي حل و فصل موضوع آن و صنف واحد تهيه کنندگان تدبير و مجال ديگري بايد ايجاد شود.

رييس هيات‌مديره خانه سينما در پايان اين گفت‌وگو درباره عضويت صنوف تازه تاسيس در خانه سينما اظهار کرد: عضويت دو صنف جلوه‌هاي ويژه‌هاي بصري و سازندگان مواد تبليغاتي و روابط عمومي فيلم‌ها در مجمع عمومي فوق‌العاده 15 مهرماه پذيرفته شد. تا آنجايي که در خاطر دارم مجمع عمومي صنف سازندگان مواد تبليغاتي و روابط عمومي فيلم‌ها چهارشنبه (8 آبان ماه) برگزار خواهد شد.

فرهاد توحيدي افزود: صنف تازه تاسيس مديران آموزشگاه‌ها هم تقاضاي عضويت خود را به هيات مديره خانه سينما ارائه کرده‌اند که اميدواريم عضويت اين صنف در مجمع عمومي بعدي خانه با موافقت اعضاء روبرو شود.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20131031172932.jpg
فریبرز عرب نیا، عمار تفتی، حمیدرضا هدایتی ، شهرزاد کمال زاده ، معصومه آقاجانی ، امیر مولوی و محمدرضا شیرخانلو بازیگرانی هستند که تاکنون مقابل دوربین رفته اند.

گفتنی است منزل پدر رویا، ستاد مبارزه با مواد مخدر، حفاظت، اطلاعات نیروی انتظامی و متروی تهران از جمله لوکیشن‌های این کار است.

آرش مجیدی، صالح میرزاآقایی، حمیدرضا هدایتی، رضا نوری، پیام لاریان، طوفان مهردادیان و با حضور شاهرخ فروتنیان عمار تفتی و شهرام عبدلی دیگر بازیگرانی هستند که در «رنگ شک» ایفای نقش می‌کنند.

فیلمنامه این اثر را فریبرز عرب نیا نوشته و داستان یک افسر نیروی انتظامی را روایت می‌کند که ماموریت می‌یابد تا وارد یک باند بسیار مخوف مواد مخدر شود و به دلیل فوق سری بودن عملیات تنها یکی از فرماندهان مافوق او از این ماموریت مطلع است و در این راه با مشکلات متعددی مواجه می‌شود.

فهرست عوامل پشت دوربین «رنگ شک» عبارت است از: مدیر تصویربرداری: حسن اسدی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: اکبرنصیری، دستیار دوم کارگردان: ارسطو خوش رزم، مدیر تولید: مهدی بدرلو،صدابردار: علی گراکویی، طراح گریم: محسن موسوی، اجرای گریم: آفرین صادقی، پژمان بنفشه خواه، مدیر تدارکات: پرویز کاظم لو، عکاس: مسعود پاکدل. رز ارغوان آذر.

«رنگ شک» در 5 قسمت 40 دقیقه‌ای در مرکز سیمافیلم تولید می‌شود.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013102134259.jpg

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به توقیف روزنامه بهار گفت: علی‌الاصول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال توقیف هیچ روزنامه ای نیست.


وی با طرح این سئوال که اگر دانشجویی در دانشگاه تخلف کرد باید دانشگاه را تعطیل کنند؟ گفت: نه نباید اینگونه شود.


جنتی همچنین با بیان اینکه از توقف روزنامه بهار متاسف هستیم، تصریح کرد: به دنبال توقیف هیچ روزنامه ای نیستیم و می شود غیر از توقیف از راه‌های دیگری غیر از توقیف برای اعمال قانون استفاده کرد تا جلوی تخلفات گرفته شود.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پروژه سینمایی "لاله" در چه مرحله ای قرار داد و گفته شده که این پروژه به حالت تعلیق درآمده و متوقف نشده است، گفت: این پروژه فعلا متوقف است. تاکنون در قالب 6 میلیارد تومان هزینه این فیلم شده و 10 میلیارد تومان دیگر نیاز است تا این پروژه تکمیل شود که این از امکانات دولت خارج است. وی تاکید کرد: گذشته از این، از لحاظ محتوا و مسائل حاشیه ای وزارت ارشاد مساله زیادی با این پروژه دارد.وزیر ارشاد در پاسخ به این سئوال که شایع شده است شما در کنسرت تک خوانی یک خواننده زن حضور داشته اید گفت: خیر، چنین چیزی نیست من در چنین کنسرتی نبوده‌ام.


وی همچنین با تاکید بر صحبت‌های قبلی خود در این زمینه مراجع دینی درباره تک‌خوانی خانم‌ها تاکید کرد: مراجع در مورد تک خوانی خانمها اتفاق نظر ندارند.


جنتی در مورد وضعیت موسسه سینمایی مقاومت و انقلاب اسلامی نیز گفت: این موسسه منحل نشده اما اساسنامه اش اشکال دارد. وزارت ارشاد نمی تواند این موسسه را منحل کند چراکه زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

مهر
 

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
بزرگان دوبله در مراسم گرامیداشت خاچیکیان

ساموئل خاچیکیان کارگردان، تدوینگر، نویسنده، تهیه کننده و آهنگساز مشهور ارمنی-ایرانی است. وی یکی از تاثیرگذارترین کارگردان‌ها در صنعت سینمای ایران بود و برخی به وی لقب «هیچکاک ایران» را داده بودند. وی در سال ۱۳۰۲ در تبریز به دنیا آمد. سومین فرزند خانواده‌اش بود و به دلیل وجود یک کتابخانه بزرگ در خانه پدری و علاقه به موسیقی در خانواده، به این زمینه‌ها گرایش پیدا کرد در نه سالگی نخستین شعرش را سرود که این شعر با نام زندان در روزنامه آلیک چاپ شد. در چهارده سالگی در نمایش سویل در تبریز بازی کرد و پس از آن هشت نمایشنامه نوشت که علاوه بر شهرهای مختلف ایران در لس آنجلس, سانفرانسیسکو و یونان نیز اجرا شد. خاچیکیان را میتوان از پیشگامان سینمای ایران دانست. شاید جرو نخستین کارگردانانی بود که با دکوپاژ سر صحنه فیلمبرداری می رفت و به این حرفه امتیاز بخشید. به عنوان فیلمسازی نوآور تولید فیلم‌های جنایی را در ایران باب کرد و نخستین آنونس تاریخ سینمای ایران را برای فیلم دختری از شیراز ساخت و ده‌ها زمینه فنی دیگر را تجربه کرد. بسیاری از بازیگران نامدار سینمای ایران با بازی در آثار خاچیکیان به سینما آمدند و برخی از فیلم هایش هم چون ضربت و عقابها از آثار پرفروش زمان نمایش خود بودند. خاچیکیان کارگردانی ۲۷ فیلم را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است. این کارگردان نامدار سینمای ایران در سال ۱۳۸۰ درگذشت.
منوچهر اسماعیلی، پیشکسوت دوبلاژ
منوچهر اسماعیلی، پیشکسوت دوبلاژ









 
بالا