• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
۲۰ اسفند ۸۵
سيم كارتهاي چند ظرفيتي با قابليت جا دادن اطلاعات دو سيم كارت متفاوت از سال آينده توسط شركت مخابرات ايران به بازار عرضه خواهد شد. طبق گفته مسوولان شركت مخابرات ايران در حال حاضر تست اين سيم كارتها انجام شده است و از سال آينده مي‌توان شاهد حضور اين سيم كارتها در بازار سيم كارت تلفن همراه كشور باشيم.
وفا غفاريان به فارس گفت: پيش بيني شده كه بهاي تعويض سيم كارتهاي فعلي با اين سيم كارتها رقمي بين 100 تا 150 هزار ريال باشد.
اين طرح براي سهولت دارندگان چندين نوع سيم كارت از اپراتور‌هاي مختلف تلفن همراه در دستور كار شركت ارتباطات سيار است.
همانند برخي از گوشي‌ها كه مي‌توانند چندين نوع سيم كارت را در خود جاي دهند، اين سيم‌ كارت‌ها نيز مي‌توانند دو يا سه شماره از اپراتور اول، دوم (ايرانسل) و تاليا را در خود ذخيره كند.
در اين روش مشتركان تلفن همراه اپراتور اول مي‌توانند بر اساس نياز خود از سيم‌كارتي استفاده كنند كه قابليت جاي دادن چند شماره سيم‌كارت را در كنار هم داشته باشد. در حال حاضر اين طرح براي شماره‌‏هاي اپراتور اول امكان پذير خواهد بود.
داود زارعيان مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات ايران نيز در اين باره به فارس گفت: براي اين سيم كارتها قابليتهاي زيادي تعريف شده است.مي‌توان اين سيم كارتها را به عنوان كارت بانك و يا منبع ذخيره اطلاعات پزشكي قرار داد.
وي اظهارداشت: البته اجراي اين عمليات به تعامل ميان بخشهاي مختلف چون بانكها دارد.
زارعيان تاكيد كرد: فعلا براي اين نوع سيم كارتها تنها در بخش تلفن همراه كشور تعريف شده است.
اين گزارش حاكي است: با اين نوع سيم كارتها فرد مي‌تواند به عنوان مثال علاوه بر داشتن اطلاعات سيم كارت اپراتور اول خود، اقدام به ذخيره و استفاده از اطلاعات سيم كارت ديگر چون تاليا و ايرانسل كند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
۲۰ اسفند ۸۵
تاليانيوز- برخی از دلالان بازار گوشی می گویند: سيستم جدیدی از سوی شرکت مخابرات در حال فعال شدن است که گوشی های رجیستر نشده را شناسایی كرده و اجازه فعال شدن آنها را در شبکه نمی دهد.
به گفته آنان ، 80درصد گوشی های سونی اریکسون ، نیمی از گوشی های نوکیا و اغلب گوشی های موتورولا به صورت قاچاقی وارد کشور شده و با دستكاري هاي نرم افزاري و سخت افزاری وارد شبکه شده و به فروش می روند.
در حال حاضر اکثر فروشگاه های گوشی محل عرضه این سه مدل است.
دلالان می افزایند: با فعال شدن این دستگاه ، هیچ گوشی در شبکه مخابراتی فعال نخواهد شد و گوشی های سونی اریکسون و نوکیای گارانتی اصلی قیمت طلا را پیدا خواهند کرد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
۲۰ اسفند ۸۵
تاليانيوز- چهار مدل 110، 220، 230، 800 KG شرکت ال.جی کره که توسط شرکت مادیران در ایران مونتاژ می شود در بازار خرید و فروش گوشی تهران عرضه شد.
مدل kg 800 یا همان شکلات معروفترین و پرفروش ترین گوشی ال.جی است که در بدو ورود به ایران با قیمتی در حدود 220هزار تومان به فروش می رسید اما به دلیل استقبال ایرانیان و در نتیجه کاهش آن در بازار بهای آن به 350هزار تومان هم رسید.
به گزارش تاليانيوز،‌ این گوشی هم اکنون در بازار به بهای 280 هزار تومان با خدمات مادیران به فروش می رسد.
پس از شکلات ، Kg 110 معروف ترین گوشی ال.جی در این چند ماه بوده چرا که خیلی ارزان تر از گوشی های هم رده خود در برندهای دیگر است.
بهای این گوشی در حال حاضر با خدمات پس از فروش مادیران 60هزار تومان است .
گفتنی است محصولات ال. جی با خدمات پس از فروش شرکت مادیران و واردکننده قدیمی محصولات این شرکت کره ای (پرشین تلکام) در بازار به فروش می رسد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به كشور به منظور عملي شدن توليد داخلي اين محصول ازجمله اقداماتي است كه طي سال جاري انتقادات مثبت و منفي بسياري را ازسوي كارشناسان، بازرگانان وحتي خريداران درپي داشت. اين تغيير درحالي صورت گرفت كه هنوز هيچ كارخانه داخلي موفق به توليد گوشي تلفن همراه نشده بود و به اين ترتيب سياستي متفاوت با آنچه در مورد تعرفه پارچه چادرمشكي اتفاق افتاد، ازسوي دولتمردان اتخاذ و دليل آن نيز لوكس بودن اين تكنولوژي عنوان شد.

بنا به گفته عليرضا طهماسبي ـ وزير صنايع و معادن ـ افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه با هدف كاهش واردات به منظور حمايت از توليد داخلي اين محصول و مقابله با باند مافياي وارد كننده گوشي تلفن همراه صورت گرفت كه البته همين امر افزايش چشمگير قيمت گوشي را طي حدود يك ماه در بازارهاي داخل به همراه داشت كه البته ادامه يافت.

علاوه بر اين در حالي كه بسياري معتقدند كه زمان يك‌ونيم‌سال سياست‌هاي جديد براي ايجاد تحول كافي نبوده است، مسوولان وزارت صنايع معتقدند افزايش تعرفه واردات، باعث رونق صنعت داخل و اشتغالزايي در كشور خواهد شد؛ اما پس از گذشت چندين ماه از اين موضوع هنوز توليد قابل قبولي را در اين بخش شاهد نبوده‌ايم و هم‌اكنون پس ازگذشت 9 ماه از افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه و امضاي قرارداد توليد شش ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه بين سه شركت داخلي و وزارت صنايع و معادن كه قرار بود تا پايان امسال محقق شود و ما را به توليد ملي برساند، اخيرا تنها شاهد راه‌اندازي يك كارخانه توليدكننده گوشي تلفن همراه آن‌هم فقط با ظرفيت توليد 1.5 ميليون دستگاه گوشي در كشور بوديم كه البته اين كارخانه نيز جزو سه كارخانه اصلي طرف قرارداد وزارت صنايع نبوده است.

وعده‌هايي كه عملي نشدند

قراردادهاي توليد گوشي تلفن همراه اوايل سال جاري با حضور وزير صنايع و معادن بين اين وزارتخانه و شركت كارخانه‌هاي مخابراتي ايران، شركت نيمه هادي عماد و كنسرسيومي متشكل از موسسه سروش رسانه و شركت شهرك‌هاي هوشمند به امضا رسيد و بر اين اساس قرار شد تا پايان امسال شش ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه در داخل توليد و عرضه شود.

در آن زمان قرار شد توليد با استفاده از واردات قطعات به صورت SKD و مونتاژ آنها آغاز و طي مدت دو ماه، برنامه اجرايي و عملياتي ساخت داخل آن آغاز شود و گوشي‌هاي توليدي از حداقل سرويس‌هايي كه گوشي‌هاي وارداتي دارا هستند، برخوردار باشند وبه اين ترتيب ايران تا پايان برنامه چهارم توسعه به صادركننده گوشي تلفن همراه تبديل شود.

پس از انعقاد قراردادها، رايزني شركتهاي طرف قرارداد براي جذب صاحبان برندهاي خارجي به عنوان شريك آغاز شد وهر چند روز يك‌بار نام يكي از شركت‌هاي خارجي توليدكننده گوشي از NOKIA وLG گرفته تا ASUS به عنوان طرف‌هاي مورد مذاكره مطرح شد.

حميدرضا منجي ـ مديرعامل شركت نيمه‌هادي عماد ـ كه يكي از طرف‌هاي قرارداد امضاشده با وزارت صنايع بود، پس از گذشت مدتي از انعقاد قرارداد با وزارت صنايع اعلام كرد: با برندهاي نوكيا و LG تقريبا به توافق رسيده‌ايم و درآينده‌اي نزديك جلساتي را با مقامات ارشد اين شركت‌ها خواهيم داشت.

وي گفته بود: با توجه به زمان‌بر بودن مذاكرات با شركت‌هاي خارجي صاحب نام توليدكننده گوشي تلفن همراه، امسال فرصتي براي توليد اين محصول نخواهيم داشت و اين كار از سال آينده آغاز خواهد شد.

او، زمان لازم براي انجام طراحي‌هاي نهايي جهت توليد گوشي تلفن همراه را حدود پنج ماه پس از امضاي قرارداد ارزيابي كرده و گفته بود: به اين ترتيب طي سال جاري به توليد گوشي تلفن همراه دست نخواهيم يافت و اين توليد از ابتداي سال آينده آغاز خواهد شد.

وي با تاكيد بر اين كه زمان آغاز توليد به نوع برند انتخاب شده بستگي دارد، گفته بود: اگر مي‌خواستيم به توليد گوشي تلفن همراه با برندي در سطح پايين و بدون نام و نشان بپردازيم، در مدت زمان كمي‌ موفق به انجام اين كار مي‌شديم؛ در حالي كه مذاكره با شركت‌هاي معروف توليدكننده گوشي نيازمند صرف مدت زمان بيشتري است.

همچنين به گفته منجي، براساس تفاهم صورت گرفته با وزارت صنايع، سه شركت داخلي‌ طرف قرارداد بايد شركت‌هاي صاحب برندي كه با آنها براي توليد به توافق رسيده‌اند را تا پايان مهرماه به وزارت صنايع معرفي مي‌كردند كه اين كار تابه حال عملي نشده ‌است.

البته مديرعامل شركت نيمه‌هادي عماد پس ازگذشت چندساعت از انتشار اين خبر صحبت‌هاي خود را اصلاح كرد و گفت: با برندهايي مانند ASUS و LG تقريبا به توافقات اوليه رسيده‌ايم و در آينده‌اي نزديك جلساتي را به صورت كنسرسيومي با مقامات ارشد شركت‌ NOKIA خواهيم داشت كه البته تابه حال خبري از عملي شدن توافقات اوليه صورت گرفته منتشر نشده است!

تعرفه 25 درصدي SKD واعتراض شركت‌هاي طرف قرارداد

دراين ميان تاخير در تعيين تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به‌صورت SKD بهانه‌اي براي توليدكنندگان شد تا نهايي نشدن مذاكراتشان با طرف‌هاي خارجي را به آن نسبت دهند كه به منظور حل اين مشكل جدولي چهار ساله براي تعيين تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به صورت CKD و SKD و CBU ازسوي وزارت صنايع و معادن تهيه وبه كميسيون ماده يك ارائه شد كه براساس آن، تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به صورت SKD طي چهار سال از 10 درصد به 30 درصد افزايش مي‌يافت، تعرفه واردات گوشي به صورت CBU نيز در اين مدت به 40 تا 45 درصد كاهش و تعرفه واردات به صورت CKD تقريبا همان 10 درصد باقي ماند.

درنهايت كميسيون ماده يك، جدول ارائه شده را نپذيرفت وپس از كش وقوس‌هاي فراوان بالاخره حقوق ورودي براي گوشي‌هاي وارداتي به صورت كامل‌ (CBU) از شهريورماه ‌1385 تا پايان سال ‌1388 را ‌60 درصد، واردات به صورت نيمه ساخته (SKD) در سال ‌1386 را ‌30 درصد، در سال1387 را ‌40 درصد و در سال ‌1388 را ‌45 درصد تعيين كرد.

پس از گذشت پنج روز از ابلاغ مصوبه مربوط به تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به كشور، تعرفه واردات SKD اين محصول براي سال جاري نيز 25 درصد اعلام شد.

اين موضوع اعتراضاتي را ازسوي شركت‌هاي طرف قرارداد براي توليد گوشي به همراه داشت.

برخي توليدكنندگان معتقدند به دليل نامناسب بودن تعرفه‌هاي وضع شده براي واردات SKD گوشي تلفن همراه، توليد اين محصول به راحتي و با صرفه اقتصادي مناسب عملي نخواهد شد.

محمد مرزبان - عضو هيات مديره كنسرسيوم تشكيل شده براي توليد گوشي تلفن همراه - در واكنش به اين تعرفه به ايسنا گفت: توليد گوشي در كشور با تعرفه‌هاي ابلاغ شده براي واردات به صورت SKD همخواني ندارد و ما در حال بررسي اين موضوع هستيم تا مشخص شود كه آيا با تعرفه‌هاي ابلاغ شده، اجراي طرح‌هاي توليد گوشي تلفن همراه در داخل امكان‌پذير است يا خير؟

وي با اشاره به اختلاف 10 تا 15 درصدي موجود بين هزينه توليد گوشي در داخل با محصولات مشابه خارجي گفته بود: بر اين اساس قيمت تمام‌شده توليد گوشي تلفن همراه به صورت SKD با قيمت واردات آن به صورت CBU برابر خواهد بود؛ در حالي كه قيمت محصول توليدي از طريق واردات SKD بايد كمتر از CBU باشد تا قابليت فروش را در داخل داشته باشد.

اين درحالي است كه به گفته مسئولان وزارت صنايع قرار است قيمت گوشي توليدي درداخل كمتراز قيمت گوشي‌هاي وارداتي باشد كه البته بايد ديد با توجه به تعرفه‌هاي تعيين شده،عملي شدن چنين وعده‌اي امكان پذير خواهد بود يا خير؟

كنسرسيومي بدون تفاهم!

پس از گذشت مدتي، شركت‌هاي طرف قرارداد وزارت صنايع به تشكيل كنسرسيومي براي توليد گوشي تلفن همراه اقدام كردند و بالاخره تفاهم‌نامه‌اي بين كنسرسيوم متشكل از شركت‌هاي هوشمند، نيمه هادي عماد و موسسه سروش رسانه ازيك طرف و شركت نوكيا از طرف ديگر در سازمان صداوسيما امضا شد كه البته تابه حال از اجرايي شدن اين تفاهم‌نامه خبري نشده است.

براساس تعهدي كه كنسرسيوم توليد گوشي تلفن همراه به وزارت صنايع و معادن داده‌است، سالانه بايد 4ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه در داخل توليد شود.

البته در آن زمان مرزبان با بيان اين‌كه رقم چهار ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه مي‌تواند به عنوان يك رقم كف براي توليد ما لحاظ شود و ممكن است ميزان توليد از اين حد نيز فراتر رود، گفته بود: در صورت نهايي شدن مذاكرات با شركت نوكيا، امكان توليد كمتر از دو ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه تا پايان سال فراهم خواهد شد.

اين در حالي است كه نخستين خط توليد گوشي تلفن همراه LG در كارخانه‌هاي ماديران، اواخر بهمن ماه در هشتگرد افتتاح شد.

گرچه بنابر گفته مسوولان، گوشي تلفن همراه كالايي اساسي محسوب نمي‌شود، ولي باتوجه به رونق يك‌باره بازار موبايل و گرايش اكثر مردم به خريد گوشي تلفن همراه، تلاش درجهت عملي شدن توليد داخلي اين محصول ضمن حفظ قيمت آن درحدي مناسب وجلوگيري از افزايش قيمت ضروري به نظر مي‌رسد كه البته كيفيت و قيمت تمام شده گوشي توليد داخل دراين ميان از نقش مهمي برخوردار است.

با اين اوصاف، توليد ملي مورد تاييد و تاكيد كه قرار بود ظرف حدود هشت ماه حاصل شود، نه‌تنها محقق نشد، بلكه به نزديكي‌هاي آن‌هم نرسيديم. اين در حالي است كه بار اين مساله تنها بر دوش مردم فرود آمد كه مجبورند ارزان‌ترين گوشي تلفن همراهي را كه سال گذشته به‌قيمت 44 هزار تومان تهيه مي‌كردند و با آمدن مدل‌هاي جديد طبق روال معمول بايد ارزان‌تر مي‌شد، امسال با قيمت 76 هزار تومان بخرند.

گزارش از خبرنگار صنعت ايسنا: نرگس نيك ضمير
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فاوانيوز: شرکت HTC پیشتاز در ساخت دستگاه‌های هوشمند، براساس ویندوز موبایل مایکروسافت در جهان و یاهو مشارکت استراتژیکی جهانی برای توزیع صنعت موبایل یاهو بر روی میلیون‌ها دستگاه HTC را آغاز کرد.

به گزارش فاوانيوز،‌ سرویس‌های یاهو شامل Yahoo! Go For Mobile 2.0 و میل یاهو بر روی بسیاری از دستگاه‌های هوشمند HTC نصب خواهد شد
سرویس به تازگی راه‌اندازی شده oneSearch یاهو که برای تجربه یک جستجوی کاملا جدید طراحی شده است نیز بر روی دستگاه‌ها قرار خواهد گرفت.
رئیس هیات مدیره HTC عنوان کرد: HTCهمیشه در جستجوی یافتن راه‌حل‌های جدید برای در ارتباط نگه داشتن افراد با دوستان خود و شخصی کردن محتویات در موبایل‌ها بوده است.
وی افزود: با وجود صفحه نمایش‌هایي با درشت نمایی و شفافیت بالا و پیشرفت نفوذ طراحی‌ها، محصولات HTC پایگاه ایده‌آلی برای Yahoo Go 2.0 خواهد بود و ما بسیار خرسند و راضی هستیم که به کاربران تجربه آخرین نمونه Yahoo Go 2.0 را بر روی دستگاه‌های ابتکاری خود ارائه می‌دهیم.
در پی این مشارکت، نایب رئیس ارشد یاهو نیز عنوان کرد: در کمتر از دو ماه پیش که Yahoo Go 2.0 راه‌اندازی شد، تقاضاهای زیادی از سوی گروه ویندوز موبایل برای قرار دادن این سرویس ابتکاری بر روی دستگاه‌های موبایل خود مطرح شده بود.
از طریق این مشارکت جدید، هر دو شرکت بر روی گسترش ***** خود در صنعت موبایل متمرکز خواهند شد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فاوانيوز: شرکت پالم نخستين کامپیوتر قابل حمل خود که قابلیت نصب سیستم‌ عامل ویندوز را دارد و به همت دو شرکت مایکروسافت و وودافون ساخته شده، به بازارهای اروپایی معرفی کرد.

به گزارش فاوانيوز، این محصول جدید که جزو تلفن‌های همراه نسل سوم محسوب می‌شود، 750v نام گرفته و روی آن آخرین نسخه از سیستم ‌عامل ویندوز شرکت مایکروسافت برای تلفن‌های همراه نصب شده است.
مدیر اجرایی شرکت پالم در مورد این محصول جدید توضیح داد: "ما این دستگاه زیبا و کارآمد را طوری طراحی کردیم که با تمام محصولاتی که قابلیت نصب سیستم‌ عامل ویندوز را دارند، متفاوت باشد."
این تلفن‌ همراه جدید از صفحه‌کلید QWERTY استفاده می‌کند و شامل یک دوربین دیجیتالی 3/1 مگاپیکسلی، نسخه 10 برنامه Windows Media Player برای پخش برنامه‌های صوتی و تصویری، بلوتوث، کارت حافظه Mini-SD و صفحه‌ نمایشی با کیفیت 240 در 240 پیکسل قابل لمس می‌شود.
اینطور که گفته شده، از پایان ماه جاری میلادی 750v به مدت سه ماه در تمام شعبات وودافون فروخته خواهد شد
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
به گزارش گروه خبری GSM، بیشتر مردم نسبت به گوشی های هوشمند یا وسایل ترکیبی بی علاقه اند و نیازی به استفاده از آنها نمی بینند. از طرف دیگر فروشندگان تلفن های همراه نیز به مشتریان گوشی های هوشمند را پیشنهاد نمی دهند.
طبق یک بررسی که بین 300 کاربر انجام گرفته است، فقط یک سوم آنها اظهار داشته اند که در هنگام خرید، فروشنده، گوشی های هوشمند را به آنها معرفی کرده اند و از بین این افراد بیشترشان اعلام کرده اند که فروشنده تفاوت بین سیستم عامل های مختلف و کارایی های مختلف گوشی های هوشمند را توضیح نداده و یا نمی دانسته اند. فقط 15 درصد از افرادی که مورد بررسی قرار گرفتند، نسبت به سیستم عامل های مختلف یا نرم افزارهای خاص گوشی ها اطلاعات داشتند.
بنابراین آموزش دادن به کاربران نسبت به کاربردهای اضافه شده به گوشی ها و مهمتر از آن آگاهی دادن به فروشندگان که نقش مهمی در هدایت مردم در زمینه خرید گوشی ها دارند، امری ضروری است.
نکته جالب دیگر این است که 42 درصد از کاربران موبایل اصلاً به دنبال گوشی های هوشمند و چند کاره نیستند و " فقط یک تلفن " می خواهند.
به نظر می رسد ترغیب کاربران به استفاده از گوشی های هوشمند و چند کاره نیاز به هماهنگی و همکاری بین تولید کنندگان و فروشندگان دارد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تالیا نیوز- نوکیا اخیرا اعلام کرده که برنامه کاربردي Nokia Software Updater (نرم افزار ارتقا دهنده ) در حال حاضر در آدرس زیر http://www.nokia.com/softwareupdate موجود است.
نوکیا سال گذشته پس از آنکه طرح آزمایشی خود را در همین خصوص با موفقیت پشت سرگذاشت ، برنامه خود را گسترش داد تا به این ترتیب كاربران بتوانند نرم افزار دستگاه های تلفن همراه خود را بدون مراجعه به یکی از مراکز خدماتی نوکیا ،ارتقا دهند.
بر اساس این خبر ، تا کنون بسياري از كاربران محصولات اين شركت دستگاه های تلفن همراه نوکیای خود را به همين شيوه ارتقا داده اند.
"جارکو ساکی" مدیر بخش خدمات پس از فروش نوکیا در همین خصوص می گوید: " از آنجایی که تلفن های همراه بیش از بیش ازپیشرفته تر و هوشمند تر می شوند؛ نرم افزار ارتقا دهنده این امکان را به ما می دهد تا با ارائه خدمات جديد و تسهيل دسترسي به آنها تجربه خوبی را برای مشتریان به ارمغان آوریم."
نرم افزار ارتقا دهنده نوکیا یک برنامه کاربردي رایگان است که به مشتریان امکان می دهد نرم افزار دستگاه های خود را در برخی از دستگاه های نوکیا که شامل برخی از پرفروش ترین مدل های 3G نظیر نوکیا N70 ، N73 و E61 می شوند را به روز كنند.
نرم افزار ارتقا دهنده نوکیا که در مرحله نخست فقط به زبان انگلیسی موجود بود در حال حاضر در قالب تقریبا 40 زبان مختلف جهان موجود می باشد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
Symantec اعلام کرده Mobile AntiVirus 4.0 این شرکت برای دستگاه های کامپيوتر جیبی و تلفن های همراه هوشمندی که با پلتفورم Windows Mobile 5.0 کار می کنند ، آماده استفاده و بهره برداری است.
آنتی ویروس همراه 4.0 سیمانتک بطور اتوماتیک دستگاه های تلفن همراه را در مقابل تمامی خطراتی که از جانب ای میل ها و سرویس پیام رسان مولتی مدیا (MMS) ، کارت های حافظه ، ارتباط های بلوتوث و Infrared آنها را تهدید می کند، مورد حمایت قرار می دهد.
بر اساس یک نظر سنجی جهانی که توسط Symantec صورت گرفته ، شمار قابل ملاحظه ای از شرکت ها بطور کامل تحت حفاظت تدابیر ایمنی مخصوص تلفن های هوشمند قرار نگرفته اند.
در حالیکه اکثر شرکت ها به کارکنان خود امکان می دهند تا تلفن های هوشمند خریداری کنند ولی تنها 10 درصد از آنها تدابیر ویژه ای را نیز در خصوص سیستم های امنیتی مخصوص تلفن های هوشمند بکار می گیرند.
از طرف دیگر بر اساس تحقیقات مذکور مشخص شده که ، 80 درصد از شرکت ها که امکان تبادل اطلاعات از طریق دستگاه های تلفن همراه را فراهم می آورند ، اطلاعات مذکور را مورد حفاظت قرار نمی دهند.
آنتی ویروس همراه 4.0 سیمانتک برای دستگاه های همراه منطبق با سیستم Windows Mobile فقط از طریق نمایندگی های مستقیم فروش Symantec ، enterprise VAR channel ، ارتقا دهندگان سیستم و شرکای OEM به بازار عرضه خواهند شد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
"پل هیدان" مدیر عامل موسسه Unity Capital اعلام کرده است که سال 2007 میلادی در خصوص سرمایه گذاری در زمینه بازيهای همراه و همچنین در خصوص درآمد حاصل از صنعت مذکور بی نظیر و رکورد شکن خواهد بود.
در جریان "کنفرانس تولید کنندگان بازي های همراه " (GDC) و در جلسه ای موسوم به “Mobile Games که نگاهی اجمالی به وضعیت استراتژیک بخش مربوطه داشت ، هیدان خاطر نشان کرد که همکاری های صورت گرفته در اين بخش و تجارت مشترکی که در همین زمینه و بر اساس بیش از 30 قرارداد مرتبط راه اندازی شده است از ارزشی تقریبی حدود 210 میلیون دلار برخوردار است که این امر در جای خود بی نظیر تلقی مي شود.
بر اساس این گزارش تا کنون در سال جاری 6 قرارداد مهم در اين زمينه منعقد شده است.
هیدان همچنین یادآور شد که قرار است 30 مورد خرید و ادغام شرکت ها در بازار مذکور رخ دهد که از این میان تا کنون در سال 2007 میلادی 5 مورد اتفاق افتاده است.
به گفته وی Venture capital بسیار علاقه مند است تا در اين بخش فعال شود.
هیدان همچنین خرید Jamdat از جانب Electronic Arts (EA) را به عنوان یکی از تحولات مهم بازار توصیف کرد و در عین حال خرید Goodliving, توسط Real Networks و خرید Jamba توسط News Corp و همچنین خرید Living Mobile توسط Disney را بیانگر این حقیقت دانست که شرکت های بزرگ رسانه ای به شدت علاقه مند به فعالیت در بخش تلفن همراه هستند و مترصد هستند تا در این زمینه از فرصت های مقتضی نهایت استفاده را ببرند.
سابقه اولین قراردادهای مربوط به سرمایه گذاری مشترک در اين زمینه به سال 1999 میلادی بازمی گردد.
در حالیکه سرمایه گذاری و شراکت در زمینه صنعت بازي همراه در 4 سال اول بسیار کند صورت می گرفت اما در طول 3 سال گذشته شاهد رشد سریعی در این بخش هستيم.
Digital Chocolate بزرگترین برنده سال گذشته محسوب می شود که 22.5 میلیون دلار بودجه را در زمینه سرمایه گذاری دریافت کرد.
بر اساس این گزارش ، از جمله سرمایه گذارانی که در طول هفت سال گذشته علاقه قابل ملاحظه ای را از خود نشان دادند می توان به Qualcomm و Softbank Funds اشاره کرد که هریک از سال 1999 میلادی تا کنون 6 قرارداد منعقد کرده اند.
به گفته هیدان در حال حاضر 4 شرکت عمومی فعال در زمینه بازي های همراه وجود دارند که عبارتند از Gameloft, G-Mode, Superscape و G5 .
هیدان همچنین برآورد کرده است که ارزش تقریبی بازار شرکت های مذکور به 600 میلیون دلار رسد
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
سرپرست مركز تحقيقات مخابرات گفت: مطالعات موضوعي و اوليه درباره‌ي IDC ملي از حدود يك ماه پيش آغاز شده و به مرور به بهره‌برداري خواهد رسيد كه ابتدا در چارچوب مركز و سپس به صورت فراگير، مطابق برنامه، تا اواخر ارديبهشت‌ماه و اواسط خردادماه به صورت مجموعه‌ي كامل به ارايه‌ي انواع سرويس‌ها خواهد پرداخت.

به گزارش خبرنگار سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر كمال محامد پور در نشست خبري كه صبح امروز در مركز تحقيقات مخابرات ايران برگزار شد، در تشريح برنامه‌هاي اين مركز براي سال آينده اظهار كرد: مركز تحقيقات مخابرات بازوي مباحث پژوهشي و تحقيقاتي ICT است و انتظار اين است كه به مباحث مهم تحقيقاتي در اين رابطه بپردازد.

او افزود: يكي از سياست‌هايي كه در فضاي موجود كشور به طور جدي پيگيري مي‌شود، بحث خصوصي سازي است، به اين معنا كه از ظرفيت‌هاي مناسبي در بخش خصوصي با توجه به امكانات كشور استفاده شود؛ توانمندي بخش خصوصي منابع مالي و نيروي انساني، فني و تكنولوژيكي است كه بايد با توجه به سياست كشور در راستاي خصوصي سازي مديريت منابع مختلف را در اين بخش به عهده بگيريم.

وي ادامه داد: با توجه به شرايط جديد مركز از منابع مالي دولتي سابق برخوردار نيست در فرآيند خصوصي سازي بايد بخشي از منابع را به صورت درآمد هزينه كسب كرد، به گونه‌اي كه به توانمندي لازم را براي سفارش كار از بيرون مركز رسيد، همچنين مركز بايد به مديريت تحقيقات بپردازد و از منابع سفارش كار گيرد به بخش خصوصي توزيع كند و نتايج تحقيقات را دريافت كند.

محامدپور از وظايف مهم مركز را جمع‌آوري نتايج تحقيقات در يك ماژول كلي مورد استفاده و بهره‌برداري دانست و افزود: در فرآيند خصوصي سازي مركز بايد به يك مركز سطح بالا و استراتژيك ICT تبديل شود؛ بخشي از تكنولوژي ICT است كه جنبه‌ي حاكميتي دارد و بايد بيشتر فعال شود تا بخش خصوصي را هدايت كند و در راستاي نياز كشور به جايگاه نهايي خود دست يابد و از ساز و كار مناسب در ساختار و جذب نيروهاي متخصص برخوردار شود، فرآيندهاي لازم را بهبود بخشد و بر اساس آن انجام وظيفه كند.

وي خاطر نشان كرد: با تدوين فرآيند جديد كاري در مركز به مرحله‌اي خواهيم رسيد كه در مباحث كلان و راهبردي مجري باشيم و بخش كاربردي و توسعه‌اي را مديريت كنيم، بايد در يك برنامه‌ي زمان بندي نه چندان طولاني به اهداف مجموعه وزارت ICT و بخش خصوصي دست يافت و مركز به عنوان مرجع ICT در بخش تحقيقات شناخته شود و سياست‌گذاري تصميم‌گيري‌هاي فني را انجام دهد.

محامدپور با اشاره به حضور اپراتورهاي بيشتر در فرآيند خصوصي‌سازي گفت: نياز به مرجعي در سطح كلان و راهبردي است و مركز بايد به اين جايگاه نايل شود زيرا از ظرفيت كافي نيز برخوردار است و با اين ديدگاه توسعه‌ي كيفي در پيش خواهيم داشت.

به گفته‌ي او براي رسيدن به اين جايگاه بايد از منابع دانشگاهي و بخش خصوصي با موضع حمايتي برخورد كرد و در انجام اهداف و ماموريت‌ها به مشاركت با آن‌ها پرداخت، مركز تحقيقات مخابرات ايران در فضاي بسته قادر نيست به اهداف خود دست يابد و بايد ارتباط سازمان يافته را تعريف كند.

او افزود: اعتبارات تحقيقات در سال‌هاي پيش از 84 با جهشي قابل توجه افزايش داشته است، به گونه‌اي كه از اعتبار چهار ميليارد تومان به 40 ميليارد تومان در سال 84 دست يافتيم و در سال‌هاي جاري به بيش از 70 ميليارد تومان رسيده است.

او افزود: با ساختار گذشته نمي‌توان همين اعتبارات پژوهشي را جذب كرد؛ از اقدامات كنوني مركز تشكيل كميته‌هاي پژوهش در استان‌ها بود كه 25 درصد مجموعه‌ي اعتبارات را در اختيار خود قرار داد و 26 استان تاكنون از اين كميته‌ها برخوردارند؛ همچنين اختيار بررسي پروژه‌هاي كاربردي استان تا سقف 50 ميليون تومان به اين كميته‌ها داده شده است كه اين قدم مثبتي بود تا پژوهش از چارچوب مركز خارج شود و از نيروي انساني و امكانات بالقوه برخوردار شود.

محامدپور با اشاره به اعتبارات پژوهشي پيشنهادي در سال 86 گفت: اين پيشنهاد از طريق هيات دولت و مجلس شوراي اسلامي ‌در دست بررسي است و اميد است حداقل همان اعتبارات سال 85 را داشته باشيم اما باعث تاسف است كه اعتبارات تا حدوي تقليل پيدا كرده است و منتظر تصميم نهايي مجلس هستيم.

محامدپور تصريح كرد: در بخش پژوهشي تسهيلاتي نيز داريم كه احتمالا در مجموعه‌ي وزارت ارتباطات به صورت وام براي توسعه‌ي ICT در نظر گرفته شده است، اين تسهيلات عموما با كارمزد بسيار كم همراه است و مجموع اعتبارات تا پايان بهمن‌ماه جاري 50 ميليارد تومان بوده است و حدود 45 درصد به مجموعه‌ي استان‌ها و 55 درصد در شهر تهران واگذار شده است.

او ادامه داد: در تحقيقات با توجه به كم شدن اعتبارات رشدي نداشتيم اما در خصوص تسهيلات وام نسبت به رقم 22 ميليارد تومان در سال 85 به 40 ميليارد تومان در سال 86 افزايش خواهيم داد.

وي گفت: بر اساس آخرين اطلاعات در سال 85، چيزي بالاي 25 ميليارد تومان پروژه تعريف و در دست اقدام است كه بخشي در سال 86 نيز ادامه خواهد داشت و برخي از اين پروژه‌ها بر اساس نياز به بحث برون‌سپاري رفته است؛ از نظر تعداد بالاي 50 درصد از پروژه‌ها برون‌سپاري شده و از نظر مبلغ 30 درصد برون‌سپاري شده است، گرچه به طور كامل موفق نبوده است و براي انجام بهينه‌ي فرآيند برون سپاري به زمان بيشتري نياز است و قصد داريم درصدها را از نظر تعداد و مبلغ در سال 86 افزايش دهيم.

محامدپور در خصوص پيشنهاد وزارت ICT در رابطه با اپراتور سوم تلفن همراه به مركز تحقيقات افزود: پيشنهادي از طرف وزارت ICT به مركز براي مطالعه‌ي مقدماتي اپراتور سوم رسيد كه هنوز در مرحله‌ي مطالعه است و نتيجه‌ مشخصي حاصل نشده است.

او ادامه داد: اخيرا با تاكيد وزير ارتباطات مبني بر فراهم آوردن شرايط لازم مناقصه در فاصله‌ي زماني كوتاه، قرار است تيمي تشكيل داده ‌شود بايد سعي كنيم حداكثر ظرف دو تا سه ماه عملياتي شود و اميدواريم تا بهار 86 به مرحله‌اي رسانده شود تا مناقصه ارايه شود.

وي ادامه داد:‌ مركز به عنوان واحدهاي مجموعه‌اي وزارت ICT براي تحقيقات باقي مي‌ماند و خصوصي نمي‌شود و تنها نوع ماموريت‌ها بايد به گونه‌اي ديگر تعريف شود و در فرآيند خصوصي‌سازي بايد بخشي از اعتبارات از منابع حاكميتي تامين شود و بخشي از منابع را به صورت درآمد هزينه تامين كرد؛ مركز بايد توانمندي پيدا كند تا سفارش كار قبول كند.

محامدپور تصريح كرد:‌ مركز تحقيقات مخابرات ايران با توجه به شاخصه‌هاي استراتژيكي ICT در كشور قرار است به جايگاهي دست پيدا كند تا چندين سال جلوتر از وضع موجود قدم بردارد و در زمينه‌ي تكنولوژي‌ها تصميم‌گيري كند؛ اين بخش از وظايف مركز در خصوص تصميم‌گيري بر روي سمت و سوق حركت تكنولوژي‌ها جديد در كشور است
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تالیا نیوز- هرچند که گوگل و چاینا موبایل در ژانویه سال 2007 میلادی شراکت و همکاری خود را در خصوص سرویس mobile search اعلام کرده بودند اما جزئیات بیشتر در خصوص این همکاری اخیرا در مقاله ای در یک مجله تجاری موسوم به CEOCIO منتشر شده است.
بر اساس این مقاله تا کنون نتایج همکاری مذکور چندان واضح و روشن نبوده است.
استفاده کنندگان از تلفن های همراه چاینا موبایل که از تلفن های همراه خود برای دستیابی به اینترنت استفاده می کنند ، اخیرا به یک موضوع جدید پی برده اند.
آنان متوجه وجود یک باکس جستجو شده اند که “Monternet,” نام دارد و در حقیقت یک پورتال است که برای دستگاه های PDA و تلفن های همراه هوشمند دستی طراحی شده است.
بر اساس این گزارش ، استفاده کنندگان می توانند تنها با وارد کردن کلید واژه ها، از طریق باکس مذکور اطلاعات مرتبط را جستجو و دریافت کنند.
بر اساس این گزارش، سرویس مذکور در حال حاضر یک سرویس محدود توصیف شده است که تنها 6 درصد از کل مدل های تلفن همراه موجود در چین را تحت پوشش قرار می دهد.
دسترسی به گوگل پیامدهایی را به دنبال دارد که بر اساس آن شرکت های بومی مجبور می شوند قراردادهای خود را با دیگران کاهش دهند.
به عنوان مثال Cgogo Technology که یکی از سرویس دهندگان بی سیم سرویس جستجو در پکن محسوب می شود اخیرا برای پوشش دادن سرویس "جستجوی محلی " با نوکیا وارد همکاری شده است.
از طرف دیگر ، Baidu نیز یک قرارداد با نوکیا منعقد کرده است که بر اساس آن قرار است موتور جستجوی خود را در اختیار دستگاه های تلفن همراه سری N نوکیا قرار دهد.
از طرف دیگر گوگل نیز برای ارائه سرویس های جستجوی همراه خود با اپراتورهای محلی وارد مذاكره شده است.
SK Telecom, NTT DoCoMo و China Mobile در آسیا ، Telefonica, Vodafone و T-Mobile در اروپا و Leap Wireless در آمریکا از جمله شرکت های طرف مذاكره با گوگل هستند و برخي از آنها قراردادهايي منعقد كرده اند.
این درحالی است که یاهو نیز در این شرایط بیکار نشسته و پیشنهادها و سرویس های خود را به اپراتورها ارائه می دهد.
به هر حال هر دو شرکت به این نکته مهم پی برده اند که تلفن همراه یکی از موقعیت های آتی تبلیغاتی را به خود اختصاص می دهد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات سيار از فعال شدن سرويس GPRS اپراتور اول (دولتي) از اوايل سال آينده براي تمامي مشتركان خبر داد.

علويان در گفت‌وگو بافارس اظهار داشت: اين سرويس براي تمامي مشتركان از جمله اعتباري در نظر گرفته شده است و مشتركان مي‌توانند از اواخر بهار سال 86 از سرويس اينترنت استفاده كنند.

وي ادامه داد: هنوز براي هزينه اين سرويس تصميمي گرفته نشده است.

علويان گفت: با فعال شدن سرويس GPRS براي مشتركان اپراتور اول سرويس MMS (ارسال صوت و تصوير) امكان‌پذير خواهد شد.

اين گزارش حاكي است در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 ميليون مشترك در سراسر كشور دارد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تالیا نیوز- بر اساس تحقیقات جدیدی که از جانب موسسه تحقیقاتی BCC Research به عمل آمده است بازار جهانی خدمات ارزش افزوده همراه در سال 2005 میلادی تقریبا 55.6 میلیارد دلار ارزش داشت که این رقم در سال 2006 میلادی به 63.5 میلیارد دلار افزایش یافت.
با در نظر گرفتن نرخ رشد سالیانه معادل 7 درصد ، بازار مذکور تا سال 2011 میلادی به ارزشی معادل 88.9 میلیارد دلار دست خواهد یافت .
بر اساس این گزارش ، تلفن های همراه هوشمند بیشترین سهم را در مقطع پیش بینی شده متوجه خود خواهند کرد و با 15.7 درصد نرخ رشد سالیانه تا سال 2011 میلادی ، 17.8 میلیارد دلار از اين بازار را به خود اختصاص مي دهند.
بر همين اساس ، بیشترین سهم بازار خدمات ارزش افزوده همراه به کامپیوترهای نوت بوک تعلق دارد .
در سال 2006 میلادی ، کامپیوترهای نوت بوک سهمی حدود 84 درصد از بازار جهانی را به خود اختصاص دادند و این رقم تا سال 2011 میلادی به 69.2 میلیارد دلار مي رسد که سهمی بیش از 96 درصد از بازار را به خود اختصاص می دهد.
طراحي برنامه هاي كاربردي مناسب علت اصلي اقبال به اين خدمات عنوان شده است.
تا سال 2011 میلادی ، برنامه هاي کاربردهای مخابراتی و ارتباطی اداری و سرويس هاي موقعیت ياب جهاني تقریبا 67 درصد از تمامی برنامه هاي نصب شده در دستگاه های تلفن همراه را به خود اختصاص خواهند داد.
کامپیوترهای قابل حمل درصد قابل ملاحظه و رو به افزایشی را از کامپیوترهای شخصی که امروزه به سراسر جهان صادر می شوند به خود اختصاص می دهند و بسیاري از کارمندان و کارگران در خانه و در مسیر حركت خود از آنها استفاده می کنند.
PDA ها و تلفن های بی سیم پیشرفته سرويسهای تجاری و سرويسهای سرگرم کننده پیشرفته ای را در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهند که از آن جمله می توان به بازي های الکترونیکی و سیستم های موقعیت یاب جهانی اشاره کرد.
بر اساس این گزارش ارزش استفاده از خدمات ارزش افزوده تلفن همراه با سرعت قابل ملاحظه ای همچنان روبه افزایش است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
LG_KG800.jpg


تاليانيوز- چهار مدل 110، 220، 230، 800 KG شرکت ال.جی کره که توسط شرکت مادیران در ایران مونتاژ می شود در بازار خرید و فروش گوشی تهران عرضه شد.
مدل kg 800 یا همان شکلات معروفترین و پرفروش ترین گوشی ال.جی است که در بدو ورود به ایران با قیمتی در حدود 220هزار تومان به فروش می رسید اما به دلیل استقبال ایرانیان و در نتیجه کاهش آن در بازار بهای آن به 350هزار تومان هم رسید.
به گزارش تاليانيوز،‌ این گوشی هم اکنون در بازار به بهای 280 هزار تومان با خدمات مادیران به فروش می رسد.
پس از شکلات ، Kg 110 معروف ترین گوشی ال.جی در این چند ماه بوده چرا که خیلی ارزان تر از گوشی های هم رده خود در برندهای دیگر است.
بهای این گوشی در حال حاضر با خدمات پس از فروش مادیران 60هزار تومان است .
گفتنی است محصولات ال. جی با خدمات پس از فروش شرکت مادیران و واردکننده قدیمی محصولات این شرکت کره ای (پرشین تلکام) در بازار به فروش می رسد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
برای نخستین بار در کشور ، تعدادی از فروشندگان گوشی به مشتریانی که گوشی های تلفن همراه گران قیمت خریداری می کنند، یک عدد سیم کارت اعتباری هديه می دهند.
به گزارش خبرنگار تاليانيوز از بازار خرید و فروش تلفن همراه خیابان جمهوری ، بازار گوشی تلفن همراه پررونق ترین روزهای خود در سال 85 را سپري مي كند و برخی از فروشندگان گوشی برای جلب مشتری بیشتر و ترغیب آنان به خرید گوشی های گران قیمت (700هزار تومان به بالا) یک عدد سیم کارت اعتباری جایزه می دهند.
صادق یکی از این فروشندگان می گوید: به هر مشتری که گوشی های گرانتر از 700 هزار تومان خریداری کنند، یک سیم کارت اعتباری تالیا یا ایرانسل به عنوان اشانتيوم هديه می دهیم.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
پيشنهادهاي ايرانسل مبني بر ارايه‌ تعرفه‌هاي سرويس‌هاي GPRS همچنين طرح محاسبه‌ مكالمات مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه هنوز از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مورد بررسي قرار نگرفته و اين در حالي است كه مديرعامل ايرانسل اعلام كرد اميدواريم با تاييد اين سازمان از روز يكشنبه بتوانيم محاسبه‌ مكالمات مشتركان را برحسب ثانيه انجام دهيم.

به گزارش ايسنا، بنا بر اظهارات مسوولان سازمان تنظيم مقررات، پيشنهادات ايرانسل مبني بر تعرفه‌ سرويس‌هاي GPRS و همچنين طرح محاسبه‌ تعرفه‌هاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه روز پنج‌شنبه - 17 اسفندماه - به اين سازمان ارايه شده است.

به گفته‌ علي نادي‌پور معاون اعمال مقررات و نظارت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پيشنهادات ايرانسل كه روز پنج‌شنبه به سازمان ارايه شده، هنوز رسيدگي و مورد بررسي قرار نگرفته است، بنابراين نمي‌توان در مورد آن پيشنهاد و نظري ارايه داد.

وي يادآور شد:‌ مواردي كه پيشنهاد شده در صورتي كه در سازمان به نتيجه برسند‌ و در چارچوب اختيارات سازمان باشد، مورد بررسي قرار گرفته و در مورد آن اقدام خواهد شد اما در صورتي كه نياز باشد كه در كميسيون تنظيم مقررات در مورد آن تصميم‌گيري شود، به كميسيون ارجاع داده مي‌شو
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
بدون شك گوشي سوني اريكسون K750i يكي از گوشي‌هايي بود كه مصرف‌كنندگان در سال 2005 در انتظارش به سر مي‌بردند.
اين انتظار علل مختلفي داشت و يكي از مهم‌ترين اين علت‌ها اين بود كه اطلاعات اين گوشي بسيار زودتر از آن به بازار ارائه شد.
اين گوشي شباهت زيادي به T650 و با وزن 99 گرم و طول و عرض به ترتيب 100 و 46 يك گوشي كوچك و سبك به شمار مي‌آيد.
دوربين اين گوشي 2 مگاپيكسل و داراي فوكوس اتوماتيك و حالت ماكرو است. قابليت بزرگنمايي تا 4 برابر و فلاش دوربين اين گوشي را به يكي از بهترين دوربين‌هاي گوشي‌هاي هم رده خود تبديل كرده است. حافظه اين گوشي 38 مگابايت و كارت حافظه آن 64 مگابايت است.از ابزار ارتباطي اين گوشي مي‌توان به پورت USB، بلوتوث، اينفرارد و GPRS اشاره كرد. اين گوشي مجهز به مرورگر اينترنت نيز هست و در نهايت بايد اشاره‌اي به نواقص اين گوشي كرد كه از جمله آن مي‌توان به نداشتن امكان مكالمه تصويري، صداي كم بلندگو اشاره كرد. قيمت اين گوشي در‌حال‌حاضر در بازار ايران 245 هزار تومان است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فاوانيوز: مديرعامل شركت مخابرات استان تهران گفت: بحث خصوصي‌سازي ممكن است وضعيت حقوقي شركت مخابرات استان تهران را در سال آينده تغيير دهد و شركتي به نام شركت دولتي مخابرات استان تهران نداشته باشيم.

به گزارش خبرنگار فاوانيوز، "محمد روح‌اللهي" صبح امروز در جمع خبرنگاران افزود: ارزش سهام شركت مخابرات استان تهران در قالب شركت مخابرات ايران به صورت سهام در بورس واگذار مي‌شود و قيمت سهام را هيات خصوصي‌سازي تعيين خواهد كرد.
به گفته وي، ‌20 سهام اين شركت در در اختيار وزارت ارتباطات و 5 درصد در اختيار كاركنان خواهد بود و هر مشتركي كه علاقمند باشد نيز وديعه‌اش به سهام تبديل خواهد شد.
روح‌اللهي با ارايه عملكردي از اين شركت در سال 85 اظهار داشت: زيرساخت‌هاي ديتا و انتقال در كرج راه‌اندازي شده و 190 هزار شماره از ابتداي سال استرداد وديعه و يا تخليه شده است.
وي با اشاره به اينكه تلفن ارزش اقتصادي خود را از دست داده، به واگذاري به روز در 98 درصد مراكز مخابراتي استان تهران اشاره كرد و گفت: ضريب نفوذ تلفن ثابت در سال 85 از 53 درصد به 45 درصد افزايش يافته است.
وي اضافه كرد: مدت زمان انتظار براي دريافت تلفن ثابت طبق برنامه مي‌بايست به دو ماه كاهش مي‌يافت اما اكنون به يك ماه رسيده است.
روح‌اللهي همچنين به اتصال 168 دانشگاه به شبكه فيبرنوري اشاره كرد و تصريح كرد: ارايه سرويس‌هاي ديتا يكي از اولويت‌هاي اين شركت در سال آينده خواهد بود.
وي همچنين درخصوص پرداخت الكترونيكي قبوض تلفن ثابت گفت: هنوز بانك‌ها براي پرداخت الكترونيكي آماده نيستند اما در سال آينده بخشي از پرداخت‌هاي مردم با بانك‌هايي كه قرارداد داريم به صورت الكترونيكي صورت خواهد گرفت.
مديرعامل شركت مخابرات استان تهران عملكرد اپراتورهاي خصوصي تلفن ثابت را رضايت بخش ندانست و خاطرنشان كرد: دو شركت كه در زمينه فعاليت مي‌كنند، مجموعا كمتر از هزار شماره فعال كرده‌اند.
وي درخصوص افزايش تعرفه‌هاي تلفن ثابت نيز تصريح كرد: اگر دولت تصويب كند كه تعرفه‌ها افزايش نيابد، تا زماني كه اين شركت دولتي است،تعرفه‌ها افزايش نخواهد يافت و زماني كه خصوصي نيز شود سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بر ميزان افزايش تعرفه‌ها نظارت خواهد كرد.
روح‌اللهي درباره راه‌اندازي سرويس پيام كوتاه تلفن ثابت نيز گفت: چند شركت پيشنهاد راه‌اندازي اين سرويس را به شركت مخابرات استان تهران داده‌اند.
وي با اشاره به اينكه اين سرويس در دنيا سرويس فعالي نيست، افزود: چون اين شركت‌ها اصرار به راه‌اندازي آن داشتند، احتمالا سال آينده فراخواني داده خواهد شد تا اين شركت‌ها كه براي راه‌اندازي اين سرويس به شكه مخابرات استان تهران نياز دارند، آن را به صورت مشاركتي با مخابرات استان تهران راه‌اندازي كنند.
روح‌اللهي همچنين به شبكه هوشمند مخابرات به عنوان سرويسي دقيق و كارآمد اشاره كرد كه طبق برنامه سرويس‌هاي مبتني بر اي اين شبكه افزايش خواهد يافت.
وي، به حق 30 درصدي مخابرات استان تهران از سرويس IN اشاره كرد كه 5/4 ماه نيز طول مي‌كشد تا پرداخت‌هاي شركت‌هاي ISP انجام شود و براي سال آينده تقويم پرداخت تعيين خواهد شد.
مديرعامل شركت مخابرات استان تهران درخصوص ارائه اينترنت پرسرعت از سوي شركت‌هاي PAP گفت: تاكنون پيشرفت كار اين شركت‌ها براي ارايه اينترنت پرسرعت خوب بوده و 22 هزار كاربر فعال در تهران وجود دارد.
وي ادامه داد: اگر رگولاتوري محدوديت شركت‌هاي مخابرات استاني را براي اينترنت پرسرعت بردارد، اين شركت‌ها براي ارايه اينترنت پرسرعت اقدام خواهند كرد اما اگر اين كار در سال آينده انجام نشود بايد تا زمان خصوصي‌سازي صبر كنيم.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
-------------------------------------------------------------------------------

به گزارش گروه خبری GSM، دولت فرانسه بر اساس یک قانون جدید افرادی را که بدون اجازه از صحنه های جرم و جنایت فیلمبرداری می کنند، جریمه می کند. افزایش روز به روز گوشی های تلفن همراه که مجهز به دوربین فیلمبرداری هستند، باعث افزایش ثبت صحنه های جرم توسط مردم عادی شده و این فیلم ها سپس در بین دیگران و حتی در رسانه ها پخش می شوند. بر اساس این قانون جدید خبرنگارانی که مجوز فیلمبرداری را داشته باشند، می توانند در مکان های عمومی فیلم بگیرند.
به هر حال این قانون جدید طیف وسیعی از رفتارها را زیر سوال برده و جرم تلقی می کند. مثلاً اگر یک فرد عادی در خیابان با یک صحنه جرم مواجه شود و موبایل خود را از جیبش در بیاورد، متهم به جرم خواهد شد.
البته دولت فرانسه به تعدادی از شبکه های موبایل اجازه درخواست مجوز رسمی را تحت محدودیت های خاص، داده است.
 
بالا