• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تالیا نیوز- بر اساس تحقیقاتی جدیدی که از سوی MarketStar صورت گرفته است ، مشتریان و استفاده کنندگان از تلفن های همراه هنوز متقاعد نشده اند که باید گوشيهای خود را به یک تلفن همراه هوشمند ارتقا دهند.
از طرف دیگر كاربران تلفن های همراه بر این باورند که متخصصان تلفن همراه هنوز دستگاه کاملی را به آنان معرفی نکرده اند.
موسسه مذکور اخیرا بیش از 300 مشترك تلفن همراه هوشمند را مورد نظر سنجی قرار داده و به این نکته پی برده است که 4 درصد از استفاده کنندگان بیشتر مایل هستند که گوشی های تلفن همراه خود را از فروشگاه های وابسته به اپراتورها و شرکت های سرویس دهنده خود خریداری کنند و این درحالی است که فقط 3 درصد از مصرف کنندگان مایل هستند که متخصصان و مشاوران مربوطه با آنان در خصوص دستگاه های پیشرفته و هوشمند مشاوره کنند.
بر اساس این گزارش ، 15 درصد از استفاده کنندگان تلفن همراه با دستگاه های پیشرفته و سیستم های عامل و یا پلتفورم های مرتبط آشنایی داشتند.
به گفته مدیر موسسه مذکور، استفاده کنندگان از تلفن همراه باید به خدمات ارزش افزوده که از طریق گوشی های پیشرفته ارائه می شود و حتی نسبت به خود گوشی های مذکور اطلاعات کافی و دقیقی داشته باشند.
بر اساس این گزارش ، نقش مشاورین فروش بطور اخص بسیار مهم تلقی می شود به خصوص زمانیکه بدانیم 72 درصد از استفاده کنندگان دستگاه های پیشرفته قبل از خرید دستگاه خود هیچ مطالعه وتحقیقی را به عمل نیاورده اند.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
بر اساس تحقیقات جدیدی که از سوی انجمن ناشران آنلاين آمريكا انجام شده با افزايش فزاينده تعداد كاربران تلفن همراه و پيشرفته شدن هر چه بيشتر گوشي ها، استفاده از آنها براي دسترسي به وب و نمايش تبليغات گوناگون روز به روز بيشتر مي شود.
تحقیقات بین المللی که در خصوص استفاده از وب و تبلیغات در شبکه هاي تلفن همراه انجام شده است در حقیقت اولین بررسی است که دامنه آن از مرزهای آمریکا رفته و بیش از 6هزار مصاحبه را در آمریکا، انگلیس ، فرانسه ، ایتالیا ، اسپانیا و آلمان در برمی گیرد.
مطالعات مذکور با همکاری TNS Media و Entertainment انجام شده است.
به گزارش تاليانيوز، یافته های کلیدی و مهم اين پژوهش به شرح زیر است :
- دسترسی به تلفن همراه بسیار گسترده شده و روند استفاده از آن در سال 2007 همچنان سیر صعودی خواهد داشت.
- استفاده از تبلیغات همراه هم از جنبه قابل دسترس بودن و هم از جنبه موثر بودن ، تدبیری است که از کارایی مثبتی برخوردار بوده است.
- برند های تجاری نقش بسیار مهمی در اداره فعالیت های شبکه همراه به عهده دارند.
- مردم برای دسترسی به برنامه های مهم به شبکه تلفن همراه وابستگی دارند و با علاقه زیادی برای استفاده از برنامه های مذکور ، هزینه صرف کرده و مشترك آن مي شوند.
بر همين اساس ، 76 درصد از كاربران آمریکایی و اروپای غربی از طریق تلفن های همراه خود به وب دسترسی دارند و حدود 32 درصد آنها از این قابلیت استفاده می کنند.
در میان کسانیکه به تلفن همراه دسترسی دارند، انگلیسی ها بیشترین سهم را از نظر استفاده از تلفن همراه (54 درصد ) به خود اختصاص می دهند و پس از آنها نیز آمریکایی ها و ایتالیایی ها با 41 درصد میزان استفاده از تلفن همراه ، قرار گرفته اند.
انتظار می رود حدود 18 درصد اين افراد در سال 2007 زمان بیشتری را برای کار با شبکه اینترنت از طریق تلفن همراه صرف کنند که از این میان آمریکا با 25 درصد پیشگام است و کشورهای ایتالیا و انگلیس نیز هریک به ترتیب با 22 و 20 درصد در مکان های بعدی قرار می گیرند.
به علاوه ، انتظار می رود 41 درصد از کسانی که دسترسی به تلفن همراه ندارند از طریق گوشی هایي که در آینده تهیه می کنند به شبکه دسترسی یابند.
از طرف دیگر یک سوم (34%) كاربران موبايل در جهان اعلام کرده اند در ازای دریافت رایگان خدمات ارزش افزوده تلفن همراه حاضر به مشاهده تبلیغات همراه هستند.
بر اساس این خبر، میزان توجه مردم به تبلیغات در اروپا در بالاترین سطح به سر می برد بطوریکه 37 درصد از مردم به مشاهده تبلیغات علاقه مند هستند.
تقریبا از هر 10 كاربر موبايل یک تن خرید خود را بر اساس تبلیغات صورت گرفته در وب انجام می دهد. از دیگر کارهایی که كاربران از طریق mobile Webانجام می دهند می توان به موارد فوق اشاره کرد: بررسی وب سایت ها (23%); ، درخواست کسب اطلاعات بیشتر در خصوص یک کالا ویا یک سرویس خاص (13%) ، و سرکشی به سايت هاي تجارت الكترونيك برای بررسی یک محصول خاص (11%) .
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
FotoNation اعلام کرد براي اولین بار در جهان تکنولوژی چهره شناسی و ردیابی با استفاده از تصوير را برای تلفن های همراه دوربین دار عرضه کرده است .
بر اساس این خبر،ساخت نرم افزار FotoNation Face Tracker موفقیتی بزرگ در عرصه تصویربرداری دیجیتال محسوب می شود.
تکنولوژی مذکور وجوه و موقعیت صورت سوژه را در قالب 30 فريم در ثانیه و در جریان تصویربرداری شناسایی می کند و همچنین از قابلیت ظهور، فوکوس و تنظیم رنگ نیز برخوردار است.
در جریان اجلاس Mobile Imaging که اخیرا برگزار شد، FotoNation قابلیت نشان دادن همزمان 8 صورت در یک دوربین تلفن همراه را نمایش داد.
FotoNation Face Tracker که پیشتر در دوربین های تصویربرداری دیجیتال موجود بود ، نرم افزاری است که با کمک پردازشگری که در دستگاه مورد نظر مورد استفاده قرار گرفته است به اجرا در می آید.
ردیاب نرم افزار مذکور به پلتفورم خاصي احتیاج ندارد و با دو سيستم عامل Symbian Series 60 هم و Windows Mobile 5.0. سازگار است.
نرم افزار مذکور علاوه بر اینکه فوکوس دقیق و مناسب و همچنین ظهور و تنظیم رنگ خوب را میسر می سازد، از قابلیت های دیگری نیز برخوردار است که از آن جمله می توان به جهت دادن اتوماتیک به تصویر، روتوش و پردازش صورت اشاره کرد .
نرم افزار مذکور همچنین از این قابلیت برخوردار است که تصاویر مورد نظر شخص را به اندازه ای کوچک سازد که وی بتواند آنها را در بخش آدرس تلفن همراه خود ثبت کند.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تالیا نیوز- سامسونگ روز دوشنبه اعلام کرد حافظه 8 گیگابایتی moviNAND را برای استفاده در تلفن هاي همراه تولید کرده است .
بر اساس این خبر کمپانی مذکور حافظه moviNAND را صرفا به خاطر ظرفيت بالای آن و همچنین قابليت داده پردازی سریع آن تولید کرده است.
به گزارش تاليانيوز، سامسونگ اعلام کرده moviNAND باعث شده تا دیگر به جايگاه کارت حافظه خارجی بر روی دستگاه تلفن همراه نیازی نباشد. به این ترتیب اميد مي رود اندازه دستگاه های تلفن همراه نیز تا حدودی کوچکتر شود.
در حال حاضر ، پر ظرفیت ترين حافظه گوشي moviNAND نام داشته و ظرفيت آن 4 گیگابایت است.
سامسونگ قصد دارد تولید تجاری حافظه جدید را در فصل دوم سال جاری آغاز کند تا به این ترتیب بتواند پاسخگوی تقاضای رو به افزایش بازار گوشی تلفن همراه و دیگر تجهیزات مشابه باشد.
سامسونگ پیش بینی کرده که بازار جهانی " moviNAND" در مدت 4 سال به ارزشی معادل 4 میلیارد دلار دست یابد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
اپراتور هنگ كنگي SmarTone-Vodafone یکصد تاکسی را به پلتفورمی مجهز کرده است که از طریق یک رابط یو اس بی استاندارد ، به شبکه HSDPA متصل می شود.
به گزارش تاليانيوز، سرویس مذکور به طور رایگان در اختیار رانندگان تاکسی قرار گرفته است.
"داگلاس لی" مدیر اجرایی SmarTone-Vodafone در همین خصوص می گوید: "ما خوشحال هستیم که سرويس SmarTone-Vodafone Mobile Broadband را از طريق ناوگانی متشکل از یکصد تاکسی معرفی می کنیم و به كاربران امکان می دهیم تا هنگامیکه در راه و یا در سفر هستند بتوانند به صورت رایگان از سرویس مذکور استفاده کنند."
وی در ادامه می افزاید: " ارائه سرویس پهن باند همراه در داخل تاکسی ها نشانگر این امر است که صنعت تلفن همراه از طریق فاکتورهایی نظیر نوآوری ، کیفیت و خلاقیت همچنان هم در خصوص ارائه بهترین سرویس ها به مشتریان پیشگام است."
بر اساس این خبر ، مسافران به راحتی می توانند هنگامی که در تاکسی های مذکور نشسته اند لپ تاپ های خود را به مودم یو اس بی وصل کرده و به این ترتیب به شبکه SmarTone-Vodafone Mobile Broadband متصل شوند.
SmarTone-Vodafone علاوه بر اجرای طرح آزمایشی Mobile Broadband در تاکسی ها ، ایستگاه هایی را نیز برای استفاده کنندگان راه اندازی کرده است تا مشتریان بتوانند در موقعیت های مختلف از سرویس مذکور استفاده کنند.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: تولید گوشی تلفن همراه در کشور با هدف تامین نیاز داخل و کسب سهمی از بازارهای جهانی صورت می‌گیرد.
مهدی مفیدی در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد: مذاکرات با شرکت‌های بزرگ سازنده گوشی تلفن همراه برای راه اندازی خط تولید در کشورهمچنان ادامه دارد و تاکنون به نتایج خوبی رسیده است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای بازارهای جهانی فروش گوشی تلفن همراه، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم کشور باید سهمی از این بازار را طی یک زمانبندی مشخص به دست آورد.
مفیدی با بیان این که شرکت‌های سازنده گوشی تلفن همراه به‌راحتی از سهم خود در بازارهای جهانی نمی گذرند، تصریح کرد: این شرکت‌ها امتیاز صاردات را به کشورهایی که ازتکنولوژی آنها استفاده می کنند، به سختی انتقال می دهند.
وی افزود: ما معتقدیم که یک شرکت سازنده خوب باید بتواند از ابتدا برای محصولات مونتاژ شده خود در سایر کشورها بازاریابی کند. از این رو، مذاکرات با این شرکتها کمی طولانی شده است.
چندی پیش در اولین گام خط تولید گوشی تلفن همراه ال جی در کارخانجات مادیران درپی تفاهم این کارخانه و ال جی الکترونیکس کره جنوبی راه اندازی شد.
در مرحله اول تولید این گوشی ها به صورت اس کی دی و در طول کمتر از چهار ماه آینده و با نصب ماشین آلات پیشرفته و تخصصی امکان تولید به صورت سی کی دی فراهم می شود
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
۲۲ اسفند ۸۵

اپراتور دوم تلفن همراه براي افزايش سهم ارزش مالي تجهيزات اصلي شبكه خود به ميزان 51 درصد، با همكاري نوكيا قصد دارد كارخانه تجهيزات تلفن همراه در كشور را راه‌اندازي و اقدام به انتقال تكنولوژي كند.

مديرعامل ايرانسل در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به اين سوال كه چرا سهم توليد داخل در اپراتور دوم هنوز به 51 درصد نرسيده است و اين شركت چه زماني اقدام به افزايش سهم توليدكنندگان داخلي در تجهيزات شبكه اپراتور دوم به 51 درصد خواهد كرد؟ گفت: در حال حاضر شركت چيني هواوي با همكاري شركت صنايع مخابراتي ايران ( يكي از پيمانكاران ايرانسل) اقدام به راه‌اندازي يك كارخانه توليد تجهيزات شبكه تلفن همراه كرده است.

عليرضا قلمبردزفولي ادامه داد: طرح مشتركي از سوي نوكيا و ايرانسل در اين رابطه در حال اجراست كه كليات اين طرح نيز مورد موافقت نسبي وزارت صنايع قرار گرفته است.

وي اضافه كرد: طبق اين طرح نوكيا براي اولين بار با همكاري يك اپراتور ايراني اقدام به راه اندازي كارخانه توليد تجهيزات شبكه موبايل همراه با انتقال تكنولوژي به كشور خواهد كرد.

دزفولي در مورد جلسه اين شركت و مدير بخش شبكه نوكيا با وزير صنايع نيز تأكيد كرد: در اين جلسه وزير صنايع تنها خواستار تسريع در خصوص افزايش سهم توليد داخل در شبكه تلفن همراه ايرانسل شد و بحث اولتيماتوم مطرح نشد.

وي تصريح كرد: تأخير در اجراي اين امر مربوط به مباحث داخلي شركت نوكيا و ادغام بخش شبكه اين شركت با زيمنس آلمان بود.

دزفولي گفت: پيش بيني مي‌كنيم با راه‌اندازي كارخانه توليد تجهيزات تلفن همراه توسط ايرانسل و نوكيا سهم توليد داخل در شبكه اپراتور دوم ظرف سال آينده به 51 درصد برسد. ضمن اينكه اكنون اين ميزان به 32 درصد رسيده است.

مديرعامل ايرانسل تأكيد كرد: اين شركت تمامي پيمانكاران خود را متعهد به استفاده از تمام تجهيزات توليد داخل كرده است.

وي در مورد تغيير محاسبه مكالمه مشتركان از دقيقه به ثانيه گفت: تغييرات نرم‌افزاري موردنظر اين امر انجام شده و پيشنهاد تغيير محاسبه به سازمان تنظيم مقررات داده شده كه تا پايان سال جاري اين تغيير اجرايي مي شود.

دزفولي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين اپراتور به وعده خود مبني بر پوشش 70 شهر عمل مي‌كند يا خير؟ گفت: در حال حاضر 25 شهر تحت پوشش اين شبكه قرار گرفته است و 20 شهر نيز به زودي وارد شبكه خواهند شد. شبكه 41 شهر ديگر نيز آماده و تنها نيازمند ارائه زيرساخت است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
شركت همراه نرم‌افزار نوين در سه سال گذشته موفق به فارسي‌كردن رابط كاربري 9 مدل تلفن‌همراه شده است.

رابط كاربري گوشي‌هاي 6600, 6610, 6260, 3230, 6670, 6630, N70, N72 و 3650 در سه سال گذشته توسط شركت همراه نرم‌افزار نوين فارسي شده است.

باتوجه به گسترش روزافزون ارتباطات سيار و تنوع زياد استفاده‌كنندگان از تلفن‌همراه، از لحاظ سطح علمي و فرهنگي، مبحث بومي‌سازي در اين مورد از اهميت خاصي برخوردار است و يكي از بهترين روش‌هاي بومي‌سازي، در نظر گرفتن نيازهاي مربوط به خط و زبان در هنگام توليد و توسط توليدكننده تلفن‌همراه است.

در مدل‌هاي قديمي‌تر و فاقد سيستم عامل، روش مرسوم، تهيه Firmware هر يك از مدل‌ها و تغيير كلمات داخلي از انگليسي به فارسي توسط نرم‌افزارهاي كامپيوتري بوده است كه در اين روش محدوديت‌هاي خاصي مانند عدم تطابق كلمات انگليسي و فارسي از لحاظ تعداد حروف و همچنين اختلال در عملكرد اصلي گوشي وجود دارد.

اما نوع ديگر تلفن‌هاي‌‌همراه داراي سيستم‌عامل هستند كه خود به چند دسته تقسيم مي‌شوند. پرمصرف‌ترين اين نوع، تلفن‌هاي همراه نوكيا با رابط كاربري سري 60 هستند كه از حدود 25 مدل گوناگون تشكيل شده‌اند.

علي‌رغم روش قبلي فارسي‌سازي كه نياز به تخصص خاصي نداشت، براي فارسي‌كردن گوشي‌هاي داراي سيستم عامل نياز به توليد نرم‌افزارهاي پيچيده با استفاده از الگوريتم‌هايي نظير دسترسي سريع به بانك‌هاي اطلاعاتي، پردازش تصاوير، تشخيص حروف از روي تصوير، كدگذاري و ارسال و دريافت اطلاعات از طريق پيام‌كوتاه به‌طور اتوماتيك است.

براساس اين گزارش، صرف‌نظر از سيستم‌عامل و سخت‌افزار مورد استفاده، هر برنامه‌اي در زمان اجرا بخشي از منابع محيط اجرايي را به خود اختصاص مي‌دهد. به طور كلي اين منابع شامل: باتري، پردازنده و فضاي ذخيره‌سازي اطلاعات است در طراحي و توليد هر سيستم مي‌بايست دقت لازم براي استفاده از اين منابع صورت گيرد به نحوي كه اجراي برنامه در عملكرد اصلي سيستم اختلالي ايجاد نكند.

در طراحي نرم‌افزارهاي فارسي‌ساز شركت همراه نرم‌افزار، تمامي اين موارد تا حد ممكن در نظر گرفته شده است. به شكلي كه براي كم‌شدن مصرف باتري، برنامه فقط در زمان استفاده از گوشي در حال اجرا است در غير اين صورت به حالت غيرفعال است. در هنگام نياز به پردازش اطلاعات توسط برنامه‌هاي ديگر نصب شده و يا مواقع دسترسي به فايل‌هاي ذخيره شده بر روي تلفن‌همراه كه سرعت اجراي اين فعاليت‌ها داراي اهميت مي‌باشد، اجراي برنامه فارسي‌ساز به طور خودكار متوقف مي‌شود. به همين دليل در هنگام استفاده از فارسي‌ساز سرعت انجام فعاليت‌هاي اصلي كاهش نخواهد يافت
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
سامسونگ جديد‌ترين گوشي‌هاي سري ultra را معرفي كرد.

اين شركت مدل‌هاي U600 با ضخامت 9/10 ميلي‌متر، U700 1/12 ميلي‌متر، U300 6/9 ميلي‌متر و U100 به عنوان باريك‌ترين گوشي جهان با ضخامت 9/5 ميلي‌متر را به نمايش گذاشت.

شركت سامسونگ مدت كوتاهي است كه بيش‌تر هم و غم خود را صرف ساخت گوشي‌هاي باريك كرده و موفقيت‌هاي زيادي هم در اين زمينه به دست آورده است،‌ تا جايي كه لقب سازنده باريك‌ترين گوشي جهان را براي چندين بار متوالي از آن خود كرده است.

ضخامت باريك‌ترين گوشي پيشين سامسونگ موسوم به X820، 9/8 ميلي‌متر بود در حالي كه ضخامت گوشي جديد سامسونگ 9/5 ميلي‌متر است كه ساختن گوشي باريك‌تر از آن و شكستن اين ركورد بسيار دشوار به نظر مي‌رسد. نكته جالب توجه در اين گوشي‌ها، دارا بودن قابليت‌هاي مناسب در يك گوشي با اين حجم و ضخامت كم است. U300 داراي صفحه نمايش TFT با وضوح تصوير 320×240 پيكسل، ابعاد 2×2 اينچ و حافظه داخلي 70 مگابايت است.

اين در حالي است كه U600 با تزيينات مختلف از جمله سنگ ياقوت كبود، سنگ قرمز، فلز پلاتينم، طلا و مس مشتريان را به سوي خود جذب مي‌كند.

از ديگر ويژگي‌هاي U600 مي‌توان به دوربين 1/3 مگاپيكسل، صفحه نمايش TFT با وضوح تصوير 320×240 پيكسل (QVGA)، فناوري ارتباطي بلوتوث، حافظه داخلي 60 مگابايت و اسلات كارت microSD اشاره كرد. U700 با ضخامت 1/12ميلي‌متر به علت وجود فناوري HSPDA و در نتيجه سرعت انتقال داده 6/3 مگابيت در ثانيه مورد توجه مخاطبان قرار مي‌گيرد. مكالمات تصويري و دوربين با زوم خودكار، موارد ديگري است كه يك دستگاه با ضخامت 1/12ميلي‌متر از آنها برخوردار است.

و اما باريك‌ترين گوشي اين سري و حتي باريك‌ترين گوشي جهان، U100 است كه بنا به گفته مسوولان سامسونگ، آن قدر نازك است كه از بغل چيز زيادي از آن نمي‌توان ديد. U100 داراي دوربين 3 مگاپيكسل، صفحه نمايش TFT 93/1 اينچ، پخش‌كننده موسيقي و مدت زمان 11 ساعته براي پخش موسيقي است.
جي‌سونگ چوي (Geesung Choi)، مدير ارشد شبكه‌هاي تجاري مخابراتي سامسونگ مي‌گويد: ما معتقديم كه سري Ultra Edition II سامسونگ به طور كامل نيازهاي مشتريان امروزي را برآورده مي‌كند و هر آنچه را كه يك كاربر در يك موبايل به آن نياز دارد در يك طراحي زيبا و كارآيي بالا در اختيارش قرار مي‌دهد. وي ادامه مي‌دهد: ظاهر جذاب، طراحي خاص و باريكي اين گوشي‌ها، وقتي با كارآيي غيرقابل تصور و قابليت‌هاي مفيد تركيب مي‌شود نتيجه‌اش محصولاتي تحت عنوان سري Ultra Edition II است كه جذب كننده كاربران تجاري،‌ افراد نوجو و علاقه‌مندان به مالتي مديا است. گوشي‌هاي جديد سري Ultra II قرار است تا پايان همين ماه (مارس) در اروپا عرضه شود.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
-mate از جديد‌ترين گوشي سري JAQ با نام JAQ4 به طور رسمي رونمايي كرد.
JAQ4 از نظر ظاهري شبيه JAQ3 است با اين تفاوت كه پهن‌تر اما كوتاه‌تر است و به همين دليل صفحه نمايش آن به 8/2 اينچ مي‌رسد.

از ديگر مشخصات صفحه نمايش JAQ4،‌ استفاده از فناوري لمسي و QVGA TFT با قابليت پشتيباني از 65 هزار رنگ است.

اين گوشي همچنين قابليت پشتيباني از شبكه 4 بانده GSM و فناوري‌هاي ارتباطي GPRS، EDGE، Wi-Fi و بلوتوث را دارد.

حافظه داخلي JAQ4 64 مگابايت و حافظه تصادفي (ROM) آن 128 مگابايت است.

از ديگر امكانات اين گوشي مي‌توان به فناوري ارتباطي Infrared، email، Java، GPS، دوربين 2 مگاپيكسلي و اسلات كارت حافظه miniSD اشاره كرد.

ابعاد JAQ4 ، 5/16×71×125 ميلي‌متر و وزن آن 84 گرم است، ضمن آنكه اولين گوشي i-mate محسوب مي‌شود كه از جديد‌ترين نسخه سيستم عامل مايكروسافت، يعني ويندوز موبايل 0/6 برخوردار است.

مدت زمان مكالمه با اين گوشي 5 ساعت و مدت زمان آماده باش (Stand by) آن 8 ساعت است.

JAQ4 تا آخر همين ماه ميلادي به بازار عرضه مي‌ش
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
سيم كارت را كه مي‌گيري راه مي‌افتي به دنبال گوشي. البته اگر زرنگ‌تر باشي و سخت پسند مي‌داني كه بايد وقت بيشتري براي گوشي دوست‌داشتني‌ات بگذاري، همين مي‌شود كه از روزها قبل فكر خريد اين ابزار كوچك ارتباطي كه اين روزها وجهه كاربردي و سرگرمي‌اش پررنگ‌تر هم شده، تمام فكر و ذهنت را به خودش مشغول مي‌كند.

فرقي ندارد بودجه‌ات براي خريد گوشي چقدر است، زياد يا كم به هر حال دانستن گران‌ترين و ارزان‌ترين گوشي موبايل بازار براي همه جالب توجه است. اين موضوع البته مي‌تواند جواب بسياري از سوال‌هاي ذهن‌تان درباره پرطرفدارترين مدل‌هاي گوشي يا برند بازار و وضعيت قيمت گوشي‌هاي ديگر را بدهد. به اين ترتيب بايد خودتان را براي يك گشت و گذار چند ساعته در خيابان جمهوري و مغازه‌هايش آماده كنيدكه البته صرف چند دقيقه‌اي براي خواندن اين چند خط به هر دليل مقرون به صرفه‌تر است. راه رفتني را بايد رفت. اين بار اما مقصد، خيابان جمهوري و پل حافظ است. همه مي‌دانند كه بورس گوشي‌هاي موبايل اينجا است و به اين دليل هم با شروع هر واگذاري جديد سيم كارت‌هاي ثبت‌نامي، نه تنها خيابان جمهوري كه تمام خيابان‌ها و مسيرهاي منتهي به آن از اتوبوس و تاكسي و خريداران مختلف انباشته مي‌شود. اين روزها اما با وجود شروع واگذاري‌هاي جديد، فروشگاه‌ها و پاساژهاي فروش گوشي موبايل هنوز در انتظار خريداران هستند.

فروشگاه‌هاي سوت و كور موبايل
اين روند ركود به اعتقاد فعالان بازار موبايل از پايان ماه رمضان شروع شده و گويا قرار است تا پايان امسال هم ادامه پيدا كند. دلايل اما متفاوت و مختلفند و البته هر كدام در جاي خود منطقي و قابل بررسي. عده‌اي از فروشندگان گوشي معتقدند شدت يافتن سخت‌گيري‌هاي دولت براي واردات گوشي يكي از مهمترين دلايل ركود بازار است. در مقابل اما بعضي ديگر ورود سيم كارت‌هاي ثابت و اعتباري ايرانسل شبكه مخابراتي كشور را علت اين وضعيت مي‌‌دانند.
صالحي يكي از فعالان بازار گوشي موبايل در اين مورد مي‌گويد: با ورود ايرانسل به خصوص سيم‌كارت‌هاي اعتباري‌اش به بازار يك جنگ رقابتي ميان شركت تاليا و ايرانسل شكل گرفت كه نتيجه‌اش هجوم متقاضيان به سيم‌كارت‌هاي اعتباري و حتي ورود سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي به بازار شد. اين جريان تاثير زيادي روي قيمت انواع گوشي موبايل گذاشت و در نهايت به رونق بازار گوشي‌هاي ارزان‌قيمت منجر شد.

هر طور هم حساب كنيم منطقي به نظر مي‌رسد چون به صورت طبيعي هيچ كدام از ما تمايلي به خريد يك گوشي 500هزار توماني براي يك سيم‌كارت 29هزار توماني نخواهيم داشت.
با اين وجود حتي تقاضاي بيشتر براي گوشي‌هاي ارزان قيمت هم نتوانسته تغيير چنداني در روند ركود قيمت‌هاي بازار به وجود بياورد.

همين مي‌شود كه در سكوت و خلوتي فروشگاه‌هاي موبايل خيلي از فروشندگان به جاي انتظار براي ورود خريداران براي تغيير وضعيت كسب‌وكارشان دست به دعا برمي‌دارند! به اين ترتيب شواهد ادامه ركود بازار گوشي موبايل تا پايان سال را فرياد مي‌زنند.

بيم و اميد
با تمام اين كاهش قيمت‌ها و ركود بازار اما خبرهاي جديدي از تصميمات شركت مخابرات به گوش مي‌رسد كه نويد روزهايي پر از بيم و اميد را براي فعالان اين بازار به همراه دارد.
به گفته بعضي از فعالان بازار موبايل، قرار است به زودي سيستم جديدي از طرف شركت مخابرات فعال شود كه با شناسايي گوشي‌هاي ثبت نشده و قاچاق اجازه فعال شدن آنها در شبكه را نمي‌دهد.

به اين ترتيب با توجه به اين كه در‌حال‌حاضر حدود 80درصد گوشي‌هاي سوني اريسكون، نيمي از گوشي‌هاي نوكيا و اغلب گوشي‌هاي موتورولا به صورت قاچاقي وارد بازار شده و با دستكاري‌هاي نرم‌افزاري و سخت‌افزاري وارد شبكه مي‌شوند با فعال شدن اين سيستم جديد گوشي‌هاي با گارانتي اصلي در بازار حكم طلا را پيدا مي‌كنند.

ترين‌هاي بازار موبايل
به هر حال نوبتي هم باشد نوبت به ترين‌هاي بازار موبايل البته براساس بالا و پايين رفتن صفر قيمت‌هايشان مي‌رسد.
به اين ترتيب مسلما حق تقدم با پرطرفدارترين برند يا مارك‌هاي بازار است.
پس بهتر است انتخاب اول گوشي‌هاي NOKIA باشند. در ميان اين گوشي‌هاي متنوع كه هر كدام به خاطر داشتن يك قابليت بيشتر ممكن است چندين هزار تومان گران‌تر باشند در‌حال‌حاضر N93 پيشگام است.
N93 اين روزها با گارانتي شركت اتصالات به قيمت 680هزار تومان به فروش مي‌رسد.
البته N93 تا قبل از ورود دو گوشي N75 و N95 به بازار كشور مي‌تواند گران‌ترين باشد. اين در حالي است كه بعضي‌ها معتقدند تعداد بسياري كمي از گوشي N95 به صورت قاچاق به بازار آمده كه با قيمتي بيش از يك‌ميليون تومان به فروش مي‌رسند. در مقابل اما 1110 و 1100 هنوز ارزان‌ترين‌هاي Nokia هستند.

اين گوشي‌ها به ترتيب با قيمت 60هزار تومان و 59هزار تومان و با گارانتي شركت نيا در بازار فروخته مي‌شوند. سوني‌اريكسون هم هنوز J100 را با قيمت 67هزار توماني و گارانتي سيتادل، ارزان‌ترين خود مي‌دانند.

اما P990 جديد با قيمت 620هزار تومان كه توسط شركت سيتادل عرضه مي‌شود گران‌ترين گوشي اين برند است.

طبيعي است، هميشه جديدترين‌ها گران‌ترين‌ها هم هستند. سامسونگ هم كه بازار خوبي در كشورهاي آسيايي دارد، سعي دارد با عرضه گوشي‌هاي ارزان‌قيمت جايگاهش را در بازار كشورمان حفظ كند.

به همين دليل هم هست كه گران‌ترين گوشي آن كه مدل P310 است از بسياري از گوشي‌ برندهاي ديگر ارزان‌تر است.
P310 اين روزها با قيمت 480هزار تومان از طرف شركت پارس‌قائم به بازار عرضه مي‌شود.
در مقابل ارزان‌ترين گوشي شركت سامسونگ هم C130 است كه شركت پارس‌قائم آن را با قيمت 95هزار تومان در بازار به فروش مي‌رساند.

شركت LG هم كه اخيرا قرار است گوشي‌هايش در داخل كشور مونتاژ شوند هنوز با مدل شكلات در بازار شناخته مي‌شود. شكلات كه گران‌ترين گوشي LG است با قيمت 285هزار تومان و با گارانتي‌هاي متفرقه در بازار فروخته مي‌شود. اگر توانايي خريد شكلات را نداريد بهتر است به آب‌نبات هم قانع باشيد. آب‌نبات كه همان 110 kg شركت LG و مونتاژ داخل است با قيمت 58هزار تومان توسط شركت‌هاي متفرقه عرضه مي‌شود.
حاير هم اگرچه برند چندان شناخته شده‌اي در بازار موبايل ندارد اما مدل V8800 آن پرطرفدارتر از بقيه است. به همين دليل اين گوشي با گارانتي متفرقه با قيمت 175هزار تومان به فروش مي‌رسد. در برابر مدل Z980 با قيمت 135هزار تومان و گارانتي متفرقه ارزان‌ترين گوشي شركت حاير ‌است.

اگر جزو علاقه‌مندان و طرفداران گوشي‌هايي با قابليت‌هاي يك كامپيوتر در اندازه جيبي‌اش هستيد هم بهتر است سراغ گوشي‌هاي i-mate برويد. به اين ترتيب متوجه مي‌شويد در حال حاضر مدل KJAM با قيمت 495 و گارانتي متفرقه ارزان‌ترين گوشي اين برند است اما اگر تصميم داريد پول بيشتري براي گوشي دلخواهتان خرج كنيد سراغ مدل JASJAR را بگيريد كه اين روزها با قيمت 810هزار تومان و گارانتي متفرقه در بازار به فروش مي‌رسد. فقط كافي است همت كنيد و تا خيابان جمهوري برويد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
صداي زنگ،لبخندي برلب يا چيني بر پيشاني،فشردن چند كليد به سرعت و... همه نشانه‌هاي نوع رفتاري است كه اين روزها به آساني در تمامي كشورمي‌توان به وفور مشاهده كرد، رفتاري كه از پس ورود تكنولوژي به نام SMS به كشورمان شيوع پيدا كرده است و رفته رفته مي‌رود تا جزو ضروريات زندگي هر فرد به حساب آيد. گفته مي‌شود اولين بار تكنولوژي SMS در سال 1991 در اروپا و با شبكه GSM تولد يافت به همين علت اين وسيله ارتباطي در اين قاره با رشد چشمگيري روبه‌رو بوده و به مرور زمان استفاده از آن در ديگر كشورها نيز رواج يافته است. اين رواج و علاقمندي در ديگر قاره‌ها همچون آسيا به شدتي افزون بوده كه طبق آمارها گفته مي‌شود در حال حاضر فيليپين در صدر فهرست كشورهاي جهان از نظر تعداد پيام‌هاي ارسالي به ازاي هر مشترك تلفن همراه است.
اما داستان ورود SMS به كشورمان مانند ديگر وسيله‌هاي ارتباطي با تاخير چندساله همراه بود تا آنجا كه در اواخر سال 81 درست زماني كه در اكثر نقاط جهان SMS به عنوان يك سرويس كامل و جانبي تلفن همراه شناخته شده بود اين وسيله قدم به كشور ما گذاشت و به نوعي به بهره‌برداري رسيد ولي جالب آن است كه اين تاخير چند ساله نتوانست مانعي بر سرراه محبوبيت اين وسيله ارتباطي در كشورمان باشد چرا كه علاقمندي به استفاده از سرويس پيام كوتاه در كشور به حدي است كه طبق اعلام شركت مخابرات تنها در سال جاري 8 ميليارد پيام كوتاه در ايران مبادله شده است كه در نتيجه آن 112 ميليارد تومان براي اين شركت درآمد به همراه داشته است.
پيام كوتاه و ركورد جهاني
گفته مي‌شود روزانه 20 ميليون پيام كوتاه توسط يازده ميليون مشترك تلفن همراه ارسال مي‌شود و در مناسبت‌هاي مختلف اين آمار سيرصعودي پيدا مي‌كند تا آنجا كه به گفته وحيد صدوقي مديرعامل شركت ارتباطات سيار مشتركان تنها در عيد غديرخم بالغ بر 72 ميليون پيام كوتاه ارسال كرده‌اند كه اين تعداد ارسال SMS در طي يك روز در دنيا يك ركورد به حساب مي‌آيد. اما اين اعتياد به استفاده از پيام كوتاه خاص كشور ما نيست و در بعضي از كشورها به شدتي افزايش يافته كه سبب شده است مشتركين به نوعي از يك عارضه مشترك رنج ببرند. در همين رابطه شركت Virgin Mobileطي گزارشي اعلام كرده است كه رشد استفاده از SMS در انگليسي‌ها باعث افزايش آسيب‌ديدگي انگشتان مردم در اين كشور شده است. مردم انگليس روزانه 5/93 ميليون SMS براي يكديگر ارسال مي‌كنند كه اين امر سبب افزايش آمار آسيب‌هاي دست، مچ و انگشت‌هاي اشخاص شده است. 38 درصد استفاده‌كنندگان از خدمات SMS در پنج سال گذشته، در حال حاضر از درد نوك انگشتان و مچ خود رنج مي‌بردند و سالانه حدود 8/3 ميليون نفر به دليل احساس درد در انگشتان خود به پزشك مراجعه مي‌كنند‌. در اين گزارش اعلام شده است كه حدود 12 درصد روزانه 20 پيام متني و حدود 10 درصد بيش از 100 SMS در روز به دوستان و آشنايان خود ارسال مي‌كنند.
در عين حال گفته مي‌شود آسيا يكي از مراكز مهم توسعه خطوط تلفن همراه در جهان است و بر طبق تحقيقات موسسه پورتيو گفته مي‌شود در اين قاره هر پنج دقيقه به طور متوسط 2267 نفر بر تعداد مشتركان تلفن همراه افزوده مي‌شود.بر اساس اين گزارش اگر چه شركت‌هاي مخابراتي به طور مرتب هزينه ارسال پيام كوتاه را كاهش داده‌اند اما همچنان اين بخش يكي از قسمت‌هاي پرسود فعاليت شركت‌هاي مذكور است.پيش‌بيني مي‌شود تا سال 2012 حجم مبادله پيام كوتاه در جهان به 7/3 تريليون عدد در سال برسد و درآمد حاصل از ارسال پيام‌هاي كوتاه براي شركت‌هاي مخابراتي تا اين سال نيز به 67 ميليارد دلار در سال خواهد رسيد. در عين حال پيش‌بيني‌ها حاكي از آن است كه تعداد پيام‌هاي كوتاه طي 5 سال آينده به بيش از 3/2 تريليون برسد كه اين رقم دو برابر تعداد پيام‌هاي كنوني است.
همچنين تحقيقاتي ديگر حاكي از آن است كه در ميان كاربران تلفن همراه كشورهاي آلمان، انگستان و ايالات متحده‌ آمريكا، ارسال پيام كوتاه و عكس، ازجمله محبوب‌ترين فعاليت‌هاي جانبي تلفن‌هاي همراه محسوب مي‌شود. تا آنجا كه 83 درصد از مشتركان انگليسي، 35 درصد از كاربران آمريكايي و 79 درصد از كاربران آلماني از سرويس پيام كوتاه استفاده مي‌كنند و سهم رد و بدل كردن عكس در ميان تلفن‌هاي همراه در بين كل كاربران انگلستان، آمريكا و آلمان، به ترتيب 27 درصد، 10 درصد و 19 درصد اعلام شده است و با توجه به اين اعداد و ارقام بايد گفت ارسال پيام كوتاه در ميان كاربران جهاني از محبوبيت فوق‌العاده‌اي برخوردار است و پرطرفدارترين فعاليت جانبي گوشي‌داران محسوب مي‌شود.
به هرحال محبوبيت پيام كوتاه نزد مشتركان تا آنجا پيش رفته است كه براي آن ركورد جهاني نيز ثبت شده است و در همين رابطه گفته مي‌شود كارگري در انگلستان با تايپ يك متن 160 كاراكتري در 48 ثانيه عنوان سريع‌ترين ارسال كننده SMS در جهان را به خود اختصاص داده است.
پيام كوتاه و تبليغات رنگارنگ
گرچه در روزهاي نخست فراگيري SMS عمده استفاده آن صرف تبادل اخبار و احوالپرسي معمولي روزانه مي‌شد و به طور كلي اين سيستم پيام گير متني جزو حريم خصوصي افراد به حساب مي‌آمد تا آنجا كه هر زنگ اعلام پيام كوتاه ،براي مخاطب ياد‌اور يك شماره و فرد آشنا بود اما رفته رفته شماره‌هاي ناآشنا با پيام‌هاي خاص بازرگاني افراد را به خريد يك كالا و سپرده گذاري در يك بانك دعوت مي‌كرد به سوي گوش‌هاي مشتركين تلفن همراه سرازير شد. گفته مي‌شود اولين بار اين پيام‌هاي تبليغاتي يكسان از شماره تلفن 985005 براي مشتركين ارسال شده بود. شماره‌ تلفني كه براي اكثر مشتركين همراه چندان ناآشنا نبود. چرا كه در حقيقت اين شماره متعلق به مركز SMS مخابرات كشور بود شماره‌اي كه پيشتر مركز مخابرات از طريق آن به مناسبت‌‌هاي مختلف براي مشتركين خود پيام‌هايي با موضاعات مذهبي، تبريك و تسليت ارسال مي‌كرد. در همان زمان ارسال پيام‌هاي تبليغاتي به تلفن همراه در جريان عيد نوروز بسيار اوج گرفت به طوري که بعد از تعطيلات، مسئول مرکز SMS مخابرات را بر آن داشت كه طي مصاحبه اي رسما اين موضوع را تاييد و اعلام كند که شركت مخابرات در ازاي دريافت مبلغي اقدام به ارسال SMS در سطح وسيع كرده است‌. به عقيده او ارسال SMS تبليغاتي به تلفن‌هاي همراه مشترکان منع قانوني ندارد چرا که تلفن همراه مطلقا جزو مالکيت مشترکان محسوب نمي شود و به همين علت مخابرات حق دارد پيام هاي تبليغاتي براي مشترکان ارسال کند و از اين راه به درآمدزايي بپردازد. اما اين اظهارنظر موجي از اعتراضات را در پي داشت چرا كه اكثريت اعتقاد داشتند اگر ارسال SMS حق مخابرات باشد بايد بتوان شکل مشابهي از تبليغات را نيز درباره تلفن‌هاي ثابت به کار گرفت و به اين ترتيب مي توان در حين مکالمه با تلفن ثابت و يا در زمان‌هايي ديگر مکالمه را قطع و به ارايه پيام تبليغاتي پرداخت.
در آن زمان دامنه اعتراضات به هرگستردگي بود نتوانست جلوي اين گونه پيام‌هاي تبليغاتي ارسال شده به گوشي‌هاي همراه را بگيرد چرا كه اين گونه تبليغات خاص كشور ما نبود و در تمامي دنيا به كار گرفته مي‌شود به اين صورت كه در کشورهاي اروپايي عمده SMS هاي تبليغاتي توسط برخي شرکت‌هاي خاص تبليغاتي ارسال مي شود. اين شرکت‌ها با استخراج شماره تلفن‌هاي افراد و ارزيابي شغل آنان تبليغات مربوط به شغل و يا زندگي آنان را به دستگاه تلفن همراهشان ارسال مي کنند. كار تحقيقاتي و علمي كه متاسفانه در كشور ما چندان روي آن تمركزي صورت نمي‌گيرد.
به هرحال شركت مخابرات از همان ابتداي‌ راه‌اندازي سرويس پيام كوتاه به اين وسيله ارتباطي به عنوان يك منبع پرسود نگاه كرده است تا آنجاي كه براي استفاده بهينه از اين سرويس پيام كوتاه و به نوعي درآمدزايي بيشتر اين سرويس ارزش‌افزوده را به مناقصه گذاشت و طي آن سه شركت رهياب،مگفا و آتيه‌پرداز برنده نهايي مناقصه اعلام شدند و به اين ترتيب اين سه شركت با امكان اتصال به مركز پيام كوتاه شركت ارتباطات سيار توانستند ارسال تمامي پيام‌هاي تبليغاتي را به عهده بگيرند و در حال حاضر اين سه شركت هر ما 9 تا 20 ميليون پيام‌بازرگاني را به مقصد گوشي‌هاي همراه كاربران ايراني ارسال مي‌كنند و به اين طريق سودسرشاري را نصيب مخابرات مي‌كنند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
پيام كوتاه و ارقام نجومي
غير از سود‌آوري مخابرات از ارسال پيام‌‌‌هاي بازرگاني به مشتركان روي‌آوري بيش از حد مشتركين به ارسال پيام كوتاه نيز توانسته هرروز به درآمد اين وزارتخانه اضافه كند . به عقيده بسياري از مردم محبوبيت استفاده از پيام كوتاه به دليل ارزان بودن آن است در حاليكه طبق ارايه گزارشي از سوي تحريريه فناوران اين گفته صحت ندارد.
در اين گزارش آمده است كه يك SMS ظرف 3 تا 5 ثانيه ارسال مي‌شود كه به طور ميانگين بايد گفت ارسال يك پيام كوتاه 4 ثانيه از پهناي باند شبكه را اشغال مي‌كند. حال اگر اين رقم براساس تعرفه يك دقيقه مكالمه 447 ريال محاسبه شود. حداكثر هزينه ارسال هر SMS، 29/8 ريال خواهد شد. البته اين تنها هزينه شركت سرويس‌دهنده نيست و هزينه‌هاي ديگري هم وجود دارد كه بايد در تعرفه لحاظ شوند. كارشناسان رقم اين هزينه‌ها را بيش از 30 ريال نمي‌داند و با اين وجود مي‌توان گفت حداكثر هزينه‌اي كه ارتباطات سيار ايران بابت ارسال هر SMS پرداخت مي‌كند به رقم 60 ريال نيز نمي‌رسد.نتايج اين بررسي نشان مي‌دهد كانال ارتباطي كه اپراتور اول براي ارايه خدمات پيام‌كوتاه به مشتركان از آن استفاده مي‌كند. همان بستر ارسال سيگنال‌‌هاي شبكه براي برقراري تماس صوتي است. بر اين اساس مخابرات ايران بايد مبلغي را كه بابت سرويس SMS از مشتركان خود دريافت مي‌كند بر مبناي ميزان اشغالي خطوط ارتباطي محاسبه كند. اما تعرفه 140 ريالي اين اپراتور بابت سرويس SMS تناسبي با آنچه گفته شد، ندارد بنابران مي‌توان به اين نتيجه رسيد كه روي‌آوري مردم به استفاده از سرويس پيام كوتاه را نبايد به پاي ارزان بودن اين سرويس گذاشت.
با تمامي اين قضايا در حال حاضر شواهد نشان دهنده اين واقعيت است كه روز به روز روآوري نه تنها مردم بلكه سازمان‌ها نيز به سوي استفاده ازاين سرويس ارتباطي افزايش يافته است. اين روزها در اكثر برنامه صدا وسيما شاهد هستيم كه يك شماره ويژه به ارسال پيام كوتاه براي شركت در مسابقه يا برنامه‌اي خاص تدارك ديده شده است يا سازمان‌‌هاي مختلفي كه به نوعي با ارباب رجوع بسياري سروكار دارند از اين وسيله ارتباطي جهت تسريع در كارهاي خود استفاده كرده‌اند. به عنوان نمونه عبدالنبي غيبي معاون قضايي دادگستري فارس اعلام كرده است كه به لحاظ حجم سنگین اوراق قضائی (اخطار، احضار، دادنامه)، کمبود نیروی انسانی و پراکندگی حوزه‌ها‌ی قضائی ابلاغ‌ها‌ی خود را از طریق پیام کوتاه و ایمیل به مخاطبان انتقال خواهند داد و افراد می‌توانند پس از دریافت پیام کوتاه با مراجعه به سایت اینترنتی دادگستری فارس و وارد کردن گذر واژه که از قبل در اختیار آنان قرار داده شده علاوه بر مشاهده ابلاغ‌ها‌ از محتویات پرونده خود نیز مطلع شوند. علاوه بر اين گونه استفاده‌ها گفته مي‌شود برخي سازمان‌ها نيز از اين رسانه براي ارسال اخبار تحت پوشش خود استفاده مي‌كنند در همين رابطه اداره كل حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان اصفهان از سرويس پيام كوتاه جهت ارسال وصاياي شهدا استفاده كرده است به اين صورت كه اين سازمان با طراحي نرم‌افزاري كه براساس سن مخاطب طراحي شده است اقدام به ارسال وصيت‌نامه شهدا به مخاطبين كرده است و به گفته مسئولين در روزهاي اول راه‌اندازي اين سرويس بيش از 5 هزار پيام كوتاه براي مخاطبين ارسال شده است.
زارعيان مدير كل روابط عمومي مخابرات ايران نيز در اظهارنظري عنوان كرده است كه طنز،فكاهي،موضوعات اجتماعي،سياسي،عشقي،مذهبي،ادبي و ورزشي به ترتيب بيشترين موضوعاتي است كه در ميان SMS هاي مشتركين ديده مي‌شود و ايراني‌ها يكي از فعال‌ترين كاربران پيام كوتاه در جهان هستند.
پيام كوتاه و غربت زبان مادري
خط و زبان فارسي داراي پيشينه بيش از 1400 ساله است، زبان و خطي كه مايه افتخار هر ايراني به حساب مي‌آيد اما به اعتقاد كارشناسان در حال حاضر ربان و خط مادري ما با شيوع پديده‌اي به نام SMS و منحرف شدن به سمت نوشتار لاتين به نوعي مظلوم واقع شده است. مظلوميتي كه به مرور زمان فاجعه‌اي را به بار خواهد آورد. اگر به دنبال برررسي گفتار كارشناسان هستيم، كافيست نگاهي گذرا به پيام‌هاي دريافتي يا ارسالي در گوشي تلفن همراه خود داشته باشيم تا با واقعيت تلخي روبه‌رو شويم. واقعيتي كه نشان مي‌دهد حدود 90 درصد از اين پيام‌ها به صورت فينگيليش (پيام كوتاه با خط لاتين و محتواي فارسي) نوشته شده است. شايد اين اتفاق را نتوان غرب‌زدگي ناميد اما مي‌توان به نوعي بي‌اعتبار كردن خط و زبان مادري دانست. اما به درستي چه كساني در بي‌اعتبار كردن اين زبان نقش دارند. وقتي از كاربران عادي سئوال مي‌شود كه چرا براي ارسال پيام كوتاه از فونت فارسي استفاده نمي‌كنند اين‌گونه پاسخ مي‌شنوي كه، وقتي خود مخابراتي‌ها براي ارسال پيام‌هاي تبليغاتي از زبان بيگانه استفاده مي‌كنند جاي گلايه از مردم عادي باقي نمي‌ماند.
البته عده‌اي ديگر از استفاده‌كنندگان پيام كوتاه علت‌ رو‌آوري خود را براي استفاده از زبان لاتين به نبود فونت فارسي در تمامي گوشي‌هاي تلفن همراه در سطح كشور نسبت مي‌دهند. اما شايد به درستي علت در جاي ديگر باشد در آن جا كه گفته مي‌شود تعرفه ارسال پيام كوتاه به زبان فارسي 2 برابر تعرفه ارسال پيام به زبان لاتين حساب مي‌شود. در همين رابطه يكي از كارشناسان مخابرات مي‌گويد،براساس استانداردهاي موجود در تلفن همراه، طول پيام كوتاه مبادله شده بين دو دستگاه تلفن همراه با خط لاتين حداكثر 160 كاراكتر است كه اين تعداد كاراكتر 140 بايت حافظه ذخيره مي كند، اما نوشتن پيام در سرويس پيام كوتاه براي خط فارسي 70 كاراكتر است و همان 140 بايت حافظه را ذخيره مي كند.حال ما اگر بخواهيم 160 كاراكتربه اندازه خط لاتين در يك پيام كوتاه استفاده كنيم بايد به ميزان بيش از 2 برابر تعرفه به شركت مخابرات بپردازيم. بنابراين با چنين آمار و ارقامي بهتر مي‌توان علت رويكرد 90 درصدي پيام‌هاي كوتاه به زبان لاتين را كشف كرد و به عبارتي بايد گفت 2 برابر بودن هزينه ارسال پيام كوتاه به زبان فارسي، خود عامل تشويقي براي استفاده مردم از زبان انگليسي است.
به هرحال شايد اين سئوال براي اكثريت مطرح شود كه در چنين اوضاع و احوالي آيا كسي به نجات زبان مادري خواهد شتافت كه در پاسخ بايد گفت،در نيمه آذر امسال كارگروه خط و زبان فارسي شوراي عالي اطلاع رساني براي حل خط زبان فارسي در ارسال پيام كوتاه فراخواني را اعلام كرده بود اما نتيجه اين فراخوان چه زماني به كمك زبان مادري خواهد آمد هنوز مشخص نيست.
به طور كلي استفاده نكردن از زبان فارسي در نوشتن پيام كوتاه را يا بايد به 2 برابر بودن تعرفه‌ها نسبت داد يا به نسل قديمي گوشي‌هاي تلفن همراه كه در آنها فونت فارسي به گونه‌اي تعبيه نشده است. هر چند مسئولين مخابراتي در اظهارنظرهاي خود چندان 2 برابر بودن تعرفه‌ها را مطرح نمي‌كنند و بيشتر روي اين مسئله مانور مي‌دهند كه سيستم‌هاي مخابراتي ارسال پيام كوتاه از نظر فني امكان ارسال و دريافت اطلاعات به زبان فارسي را دارند و اگر مشكلي هست مربوط به نسل قديمي‌تر گوشي‌هاي تلفن همراه است. با چنين اظهارنظرهاي بايد اميد داشت كه گره بداقبالي زبان فارسي در سيستم پيام كوتاه به دست گوشي‌هاي با فونت فارسي گشوده خواهد شد. اتفاقي كه شايد با توليد گوشي با نشانه ملي روي خواهد داد.
***
قبل از ورود اپراتور ايرانسل به كشورمان كه در تبليغات خود براي جلب بيشتر مشتري از واگذاري خدماتي چون امكان ارسال فايل و موسيقي يا اتصال به اينترنت خبر مي‌دهد (همان امكاناتي كه سالها در كشورهاي ديگر كاملا گسترش پيدا كرده و به راحتي مشتركان از اين سرويس‌هاي پيشرفته استفاده مي‌كنند) شركت ارتباطات سيار طي اين سالها تنها سرويس پيام كوتاه را به مشتركين ارايه كرده بود، همان سرويسي كه در بيشتر اوقات مشترك براي ارسال چند خط تكست با چندين پيام خطا روبه رو مي‌شد و جالب آن است كه اين اختلال‌ها را در اكثر مواقع شركت ارتباطات سيار به پاي ارتقا سيستم مي‌گذاشت اما مشخص نبود در ماه چند بار سيستم ارسال پيام كوتاه ارتقا پيدا مي‌كند و عاقبت اين ارتقا چه زماني به پايان خواهد رسيد. به هرحال گرچه طي اين سالها تكنولوژي SMS در كشورمان رشد حلزوني داشته اما مشتركان از همين امكان اوليه و ساده نيز كمال استقبال را كرده‌اند تا آنجا كه براي اين وزارتخانه درآمد ميلياردي را به ارمغان آورده‌اند و به نوعي بايد گفت بعد از وزارت نفت سرويس پول‌ساز SMS توانسته اين وزارتخانه را به دومين وزارتخانه پول‌ساز و مهم كشور تبديل كند.
نويسنده: مينو‌مومنی
منبع: شهروند امروز
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
گردانندگان فرهنگ‌نامه بريتانيكا (Britanica) و سايت AskMeNow در يك همكاري مشترك اقدام به طراحي عرضه فرهنگ‌نامه براي موبايل كردند.

نام اين فرهنگ‌نامه مشهور كه قرار است كاربران موبايل به آن دسترسي داشته باشند، Britanica Concise Encyclopedia است. كاربران مي‌توانند با ارسال يك SMS (پيغام فوري) ساده به سايت ASKME از منابع مرجع در فرهنگ‌نامه بريتانيكا استفاده كنند. كاربران موبايل مي‌توانند براي دريافت اطلاعات تحت پوشش Britanica Concise از طريق ارسال يك متن اقدام كنند كه سايت ASKME با جست‌وجو در بيش از 28 هزار مقاله در بريتانيكا نتيجه را براي كاربر ارسال مي‌كند.

كاربران همچنين مي‌توانند براي دريافت مقالات Britanica Mobile dailies در سايت ASKME ثبت‌نام كنند كه در نتيجه مقالات به صورت روزانه، مستقيم و بدون دريافت هزينه‌اي به تلفن همراه آنها ارسال مي‌شود.

دن اسميت (Dan Smith)، مدير ارشد فرهنگ‌نامه بريتانيكا مي‌گويد: امروزه مردم هر جا كه باشند، براي مثال در قطار، رستوران و يا حتي زماني كه در خيابان راه مي‌روند و با دوستانشان صحبت‌ مي‌كنند، به دنبال دريافت اطلاعات هستند. وي مي‌افزايد: سايت ASKME به مردم اجازه مي‌دهد در هر جايي كه هستند، نكات جديدي را بياموزند و با كمك‌ ما اين امكان را براي مردم فراهم مي‌آورد تا به پاسخ تمامي سوالات خود برسند. فرهنگ‌نامه بريتانيكا قرار است اين سرويس را بر روي صفحه اصلي وب‌سايت خود بگذارد؛ سايت ASKME نيز سرويس Mobile Dailies را در صفحه خانگي خود خواهد گذاشت تا مشتريان بتوانند اطلاعات مورد نياز خود را دريافت كنند
داريل كوهن (Darryl Cohen)، مدير عامل ASKMeNow مي‌گويد: سايت ASKME متعهد شده است تا بهترين محتوا را در موبايل در جهان فراهم كند و هم‌اكنون با آماده‌سازي اطلاعات جهاني و دسترسي جهاني كاربران به يكي از مراجع معتبر، در حال انجام تعهدات خود است. مشتريان همچنين امكان دسترسي كامل به سرويس‌هاي سايت ASKME را خواهند داشت كه شامل دريافت اطلاعات هوا، مسير‌ها، اخبار ورزشي، برنامه پرواز‌ها، هتل‌ها، برنامه فيلم، تئاتر و اخبار است. مشتريان مي‌توانند با ثبت‌نام در وب‌سايت‌هاي فرهنگ‌نامه بريتانيكا يا ASKME مقالات و اطلاعات به روز را دريافت كنند
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
طبق پيش‌‏بيني مقامات شركت نوكيا، كشور هند پس از چين تا سال 2010 ميلادي به دومين بازار بزرگ فروش گوشي‌‏هاي تلفن همراه نوكيا در جهان مبدل خواهد شد.
به گزارش ايلنا، در حال حاضر كشور هند پس از چين و ايالات متحده آمريكا در جايگاه سومين دارنده بازار پررونق فروش گوشي‌‏هاي تلفن همراه نوكيا قرار دارد.
گزارشات حاكي است؛ پس از احداث يك دفتر نمايندگي بزرگ در شهر چناي كشور هند طي 11 ماه اخير شركت نوكيا بيش از 20 ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه وارد بازار كشور هند كرده ست.
طبق آمار شركت نوكيا، گوشي‌‏هاي سري E كه عرضه آنها از سال گذشته آغاز شده، به شدت مورد توجه كاربران تجاري كشور هند كه اغلب تمايل به دريافت خدمات ايميل، موبايل و اينترانت هستند، قرار گرفته است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
۲۳ اسفند ۸۵

مدير عامل شركت ارتباطات سيار گفت: تعرفه‌هاي مكالمات تلفن همراه افزايش نخواهد داشت و حتي پيگيريم كه اين هزينه‌ها را نيز كاهش دهيم؛ پيشنهاد كاهش تعرفه‌ي مكالمات سيم‌كارت‌هاي اعتباري و فلت شدن تعرفه‌ها آن در سطح استان را نيز به مسوولان امر اعلام كرده‌ايم.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وحيد صدوقي در نشست خبري كه عصر امروز برگزار شد با ارايه‌ي گزارش عملكرد شركت ارتباطات سيار در سال ‌٨٥ اظهار كرد: مهم ترين فعاليت‌هاي شركت ارتباطات سيار واگذاري سيم‌كارت، توسعه‌ي ظرفيت شبكه، پروژه‌ي ارتقاي كيفيت تهران بوده است و امسال با واگذاري در حدود هفت ميليون سيم‌كارت توانستيم بيش از تعهدات خود عمل كنيم و قيمت سيم‌كارت را در بازار بشكنيم.

او افزود: برخي معتقدند تنها ورود بخش خصوصي سبب پايين آمدن قيمت در بازار است در حالي كه

بزرگترين دليل كاهش قيمت سيم‌كارت حجم واگذاري عمده‌ي شركت ارتباطات سيار به ويژه در ماه‌هاي آبان آذر و دي‌ماه بود.

وي با اشاره به اين كه در حال حاضر شركت ارتباطات سيار در حدود ‌١٥ ميليون و ‌١٥٤ هزار مشترك دارد گفت: تقريبا در هر سال توانسته‌ايم دو برابر سيم‌كارت واگذار كنيم.

وي درباره‌ي وضعيت GC‌ها اظهار كرد: GC‌ها تعهد كرده بودند در حدود چهار هزار و ‌٧٠٠ سايت آماده كنند اما نتوانستند اين كار را بر اساس تعهدات خود انجام دهند اما آن چه مشخص است آن‌ها كار عمراني سه هزار و ‌٢٥٧ سايت را به پايان رسانده‌اند؛ براي دو هزار و ‌٨٥٤ سايت BTS نصب كرده‌اند و در نهايت دو هزار و ‌٤١٦ سايت فعال شده و براي ‌١٩٠٦ سايت نيز QA صادر شده كه به تدريج زير بار خواهند رفت.

صدوقي با اشاره به اين كه در ‌٩ استان ضريب نفوذ، رشد ‌١٠٠ درصدي داشته است گفت: كمترين ضريب نفوذ براي تهران بوده كه ‌٣٨ درصد رشد داشته است كه در حال حاضر نزديك به پنج ميليون مشترك يعني يك‌سوم مشتركان، در تهران وجود دارد.

مدير عامل شركت ارتباطات سيار با اعلام اين كه دو ميليون و ‌٧٥٠ هزار مشترك متقاضي سيم‌كارت اعتباري هستند گفت: از اين تعداد دو ميليون و ‌١١٦ هزار سيم‌كارت اعتباري و ‌٦٣٤ هزار سيم‌كارت دائمي ‌بوده است كه در حال حاضر ‌٢٢ هزار و ‌٦٩٧ سيم‌كارت نيز از طريق اينترنت ثبت‌نام شده است كه ‌٢١ هزار و ‌٨٠٠ مورد آن سيم‌كارت اعتباري و ‌٨٥٠ سيم‌كارت آن دايمي ‌بوده است.

او با بيان اين كه كساني كه سيم‌كارت دائمي ‌خود را از طريق اينترنت ثبت‌نام كرده‌اند در كمتر از يك هفته سيم‌كارت خود را تحويل گرفته‌اند، درباره‌ي عدم استقبال از سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌گفت: با توجه به اين كه دنيا به سمت سيم‌كارت‌هاي اعتباري پيش مي‌رود و بيش‌ترين استقبال نيز از اين سيم‌كارت‌ها است و در واقع ظرفيتي براي سيم‌كارت دايمي ‌وجود ندارد.

او افزود: به عنوان نمونه در منطقه در حدود ‌١٢٠ ميليون سيم‌كارت توزيع شده كه ‌٢٠ ميليون آن دايمي ‌بوده كه از اين تعداد نيز ‌٧٥ درصد مشتركان براي شركت ارتباطات سيار است و بر اين اساس پيش‌بيني مي‌شد كه سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌در اين دوره استقبال چنداني نداشته باشد.

او با بيان اين كه واگذاري سيم‌كارت دايمي ‌در هفت استان به اتمام رسيده است گفت: استان‌هاي تهران، زنجان، قزوين، سمنان، ايلام، اردبيل و آذربايجان غربي استان‌هايي است كه واگذاري سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌در آن‌ها پايان يافته است، همچنين فردا - ‌٢٣ اسفندماه - سيم كارت‌هاي دايمي ‌‌٩ استان ديگر به شركت پست تحويل داده مي‌شود.

او افزود: اين ‌٩ استان شامل استان‌هاي همدان، لرستان‌، خراسان شمالي، خراسان جنوبي،‌ يزد، خوزستان، مركزي، فارس، چهار محال و بختياري و اصفهان است كه تحويل سيم‌كارت درب منازل متقاضيان در روزهاي آتي آغاز خواهد شد، البته در استان اصفهان واگذاري در چهار شهر شهررضا، نجف آباد، رضوان شهري، سميرم در اين دور انجام نمي‌شود و از اين رو در مجموع ‌٤٠٠ هزار سيم‌كارت در اين ‌١٦ استان واگذار خواهد شد.

مدير عامل شركت ارتباطات سيار، با تاكيد بر اين كه در تلاشيم تمام سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌و اعتباري ارتباطات سيار را در بهار ‌٨٦ واگذار شود، خاطر نشان كرد: سيم كارت‌هاي اعتباري ثبت نام شده از سال آينده واگذار مي‌شوند اما در بعضي از استان‌ها مانند تهران و هرمزگان به دليل اين كه حجم ثبت نام بالا بود، قرعه كشي انجام خواهيم داد چرا كه در تهران در حدود ‌٤٠٠ هزار سيم كارت‌هاي اعتباري و در هرمزگان ‌٣٠٠ هزار سيم‌كارت اعتباري ثبت نام شده است، همچنين متقاضيان براي دريافت اين سيم كارت‌ها بايد به دفاتر خدمات ارتباطي مراجعه كنند.

صدوقي درباره‌ي راه‌اندازي سرويس‌هاي ارزش افزوده‌ي اپراتور اول مانند GPRS و MMS و edge گفت: اين سرويس‌ها تا نيمه‌ي سال آينده راه‌اندازي خواهند شد و مشتركان مي‌توانند از آن استفاده كنند.

او همچنين درباره‌ي كيفيت آنتن‌دهي شهر تهران گفت:‌ ارتقاي كيفيت در شهر تهران امر مستمري است و ادامه خواهد داشت؛ در حال حاضر ‌٣٢ بزرگراه تهران اصلاح شده و مشكلات آنتن دهي ‌١٠٠ خيابان نيز رفع شده است.

صدوقي در باره‌ي تمهيدات اپراتور اول براي ايام نوروز گفت: توصيه ما اين است كه مشتركان در روزهاي اول سال مكالمات كوتاه داشته باشند، چرا كه نمي‌توان براي يك هفته ظرفيت كامل آن هم براي برخي از استان‌ها كه به يكباره حجم مشتركان در آن افزايش پيدا مي‌كند، ظرفيت كامل ايجاد كنيم.

او درباره‌ي وضعيت SMS ارتباطات سيار گفت:‌ در ديماه روزانه ‌٣٠ ميليون پيام كوتاه تبادل مي‌شد كه اين آمار در حال حاضر در اسفندماه به روز ‌٥٠ ميليون SMS رسيده است كه در واقع ‌٥/١ ميليارد SMS در يك ماه ميان مشتركان تبادل شده است.ننننن

او افزود: در ايام نوروز نيز پيش‌بيني مي‌كنيم در حدود ‌١٠٠ ميليون SMS در روز رد و بدل شود، همچنين به دنبال افزايش ارتقاي ظرفيت مراكز SMS اپراتور اول هستيم كه دو SMSC در مركز دستغيب تهران و بابل به شبكه‌ اضافه خواهيم كرد كه شش ميليون ظرفيت دارد، همچنين ظرفيت مركز SMS شيراز از يك ميليون به سه ميليون خواهد رسيد كه در مجموع از ‌٥/١٣ ميليون ظرفيت مراكز به ‌٢١ ميليون مي‌رسد.

او در پاسخ به پرسشي كه اگر ‌١٦ درصد از تعرفه‌هاي تلفن ثابت افزايش پيدا كند، بر روي نرخ مكالمات تلفن همراه نيز تاثير خواهد داشت گفت: هنوز اين پيشنهاد تصويب نشده و بايد منتظر ماند تكليف چه خواهد شد.

وي درباره‌ي فراهم كردن زمينه‌ي پرداخت الكترونيكي قبوض مشتركان گفت: در حال حاضر كارهايي را در اين زمينه انجام داده‌ايم و حتي در ماه پيش برخي از مشتركان از اين طريق قبوض خود را پرداخت كرده‌اند.

او درباره‌ي اين كه چرا ارسال SMS به مشتركان مبني بر قطع تلفن آن‌ها در صورت عدم پرداخت بدهي خود به تمام مشتركان ارسال شده است، گفت: اين SMS‌ها تنها به مشتركاني ارسال مي‌شود كه هزينه‌ي تلفن خود را پرداخت نكرده‌اند، البته يك بار اين SMS براي اطلاع‌رساني به مشتركان ارسال شده است.

او با اشاره به اين زمان استراداد فيش‌هاي ثبت نامي‌ بهمن سال ‌٨٥ تا پايان اين هفته ادامه دارد گفت:‌ در حدود ‌١٠٠ نفر از متقاضيان اعلام انصراف كرده‌اند كه وجه ثبت‌نام آن‌ها عودت داده شده است. بنابراين متقاضياني كه فرصت نكرده‌اند كار استرداد فيش خود را انجام دهند تا پايان وقت اداري روز پنج شنبه فرصت دارند كه براي استراداد فيش خود به دفاتر مربوطه مراجعه كنند؛ همچنين در ايام نوروز نيز براي مشتركاني كه ممكن است سيم‌كارت آن‌ها مفقود شود و يا بسوزد پيش‌بيني كرده‌ايم كه ‌٢٤ ساعته پاسخگوي آن‌ها باشيم
 

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2006
نوشته‌ها
3,418
لایک‌ها
64
محل سکونت
KERMAN
نوكیا هر روز یك میلیون گوشی به بازار عرضه می كند

معاون نوكیا در قسمت بازاریابی و فروش گوشی تلفن همراه در خاورمیانه و آفریقا، گفت: نوكیا در حال حاضر در ۹ كشور و در ۱۰ مركز در حال تولید گوشی موبایل است و در راستای گسترش خود با مقامات بسیاری از كشورها از جمله ایران مذاكراتی را در جهت ایجاد خط تولید انجام داده كه تاكنون به نتیجه نهایی نرسیده است.
تامی پاتسیلا ، در همایش خبری نوكیا به منظور نمایش محصول جدید این شركت، اظهارداشت: پیش‌‏بینی می‌‏شود تا سال ۲۰۰۷ سه میلیارد كاربر تلفن همراه در جهان وجود داشته باشد و با توجه به میزان ضریب نفوذ ۴۰ درصدی موبایل در جهان، بازار بسیار خوبی را برای نوكیا پیش‌‏بینی می‌‏كنیم.

وی، با بیان این‌‏كه فصل آخر سال ۲۰۰۶ فصلی بی‌‏نظیر در تاریخ فعالیت نوكیا از لحاظ سود و میزان فروش بود، یادآور شد: در این زمان ۱۰۶میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه به بازار عرضه كردیم.

پاتسیلا ، گفت: در سال ۲۰۰۶ نوكیا هر روز یك میلیون دستگاه گوشی به بازارعرضه كرده است.

وی، با بیان این‌‏كه نوكیا رشد ۳۶ درصدی از كل رشد جهان را در میزان فروش خود داشته است، یادآور شد: منطقه خاورمیانه و آفریقا سهم بسیاری را در این بین به خود اختصاص دادند؛ به طوری كه ایران یكی از مهمترین بازارهای نوكیا است.
وی، با اشاره به نگاه به آینده و پیش‌‏بینی مصرف گوشی موبایل در دنیا و میزان درخواست مشتركین، اظهارداشت: درصدد هستیم با سرمایه‌‏گذاری بیشتر نسبت به گذشته در كشوری چون ایران فعالیت چشم‌‏گیری داشته باشیم.

معاون نوكیا در ایران، با بیان این‌‏كه ۶۰ درصد كل فروش خالص نوكیا را موبایل تشكیل می‌‏دهد، اظهارداشت: ما می‌‏خواهیم ***** بی‌‏چون و چرای بازار را در این محصول داشته باشیم.

وی، از نوكیا به عنوان ششمین برند معروف دنیا نام برد و گفت: اگر به تاریخ نوكیا نگاه كنیم بیش از ۵/۱ میلیارد گوشی به بازار عرضه كرده است كه در نوع خود موفقیت نسبی را به همراه داشته است.

پاتسیلا، افزود: سرمایه‌‏گذاری عظیم برای جلب رضایت مصرف كننده و گسترش بازار از جمله مهمترین اهداف نوكیا در آینده خواهد بود.
 

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2006
نوشته‌ها
3,418
لایک‌ها
64
محل سکونت
KERMAN
فروش گوشی های مونتاژ داخل آغاز شد


چهار مدل ۱۱۰، ۲۲۰، ۲۳۰، ۸۰۰ KG شرکت ال.جی کره که توسط شرکت مادیران در ایران مونتاژ می شود در بازار خرید و فروش گوشی تهران عرضه شد.

مدل kg ۸۰۰ یا همان شکلات معروفترین و پرفروش ترین گوشی ال.جی است که در بدو ورود به ایران با قیمتی در حدود ۲۲۰هزار تومان به فروش می رسید اما به دلیل استقبال ایرانیان و در نتیجه کاهش آن در بازار بهای آن به ۳۵۰هزار تومان هم رسید.

این گوشی هم اکنون در بازار به بهای ۲۸۰ هزار تومان با خدمات مادیران به فروش می رسد.

پس از شکلات ، Kg ۱۱۰ معروف ترین گوشی ال.جی در این چند ماه بوده چرا که خیلی ارزان تر از گوشی های هم رده خود در برندهای دیگر است. بهای این گوشی در حال حاضر با خدمات پس از فروش مادیران ۶۰هزار تومان است .

گفتنی است محصولات ال. جی با خدمات پس از فروش شرکت مادیران و واردکننده قدیمی محصولات این شرکت کره ای (پرشین تلکام) در بازار به فروش می رسد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
raku-raku.jpg


تالیا نیوز- NTT DoCoMo برترين اپراتور تلفن همراه در ژاپن اخیرا گوشی را مخصوص سالخوردگان معرفی کرده است که با استفاده از قابلیت کند کردن صدا یا “Slow Voice” ، جریان مکالمه شخص تماس گیرنده را برای شخص سالخورده ، کند می کند.
تلفن مذکور قرار است در ماه آوریل به قیمت 20 هزار ین برای فروش به بازار ارائه شود .
تلفن مذکور همچنین از قابلیت کاهش نویز نیز برخوردار است که صداها و نویزهای حاشیه ای را برای هرچه بهتر شدن و واضح شدن مکالمه حذف و فیلتر می کند و صدای زنگ تلفن را نیز به همین نسبت تنظیم می کند.
بر اساس این خبر با توجه به اینکه تلفن مذکور فاقد دوربین و سیستم پخش MP3 است مدت زمان standby آن 560 ساعت است.
یکی از مهمترین و اساسی ترین مشکلاتی که متوجه دستگاه مذکور است اندازه نوشته ها و حروفی است که بر روی صفحه کلید آن حک شده اند.
اکثر سالخوردگانی که به چنین تلفنی احتیاج دارند احتمالا با حروف کوچک حک شده بر روی صفحه کلید آن با مشکل مواجه خواهند شد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
۲۳ اسفند ۸۵

تالیا نیوز- اخیرا مشخص شده که گوگل قصد دارد قابلیت های جالب توجهی را برای تلفن همراه خود در نظر گیرد.
بر اساس این خبر، تکنولوژی که گوگل قصد دارد در تلفن های همراه ساخت خود بکار گیرد پیشتر در ماه ژوئیه نیز به هنگام عرضه iPhone ، در این گوشي بکار گرفته شده بود.
گوشي مذکور می تواند متوجه شود که كاربران دنبال چه چیزی می گردند و حتي کلماتی که استفاده کنندگان تایپ می کنند ، موقعیت آنان ، موارد جستجویی که پیشتر از جانب آنان صورت گرفته بود، سابقه ارسال پیام و یا حتی روز و زمان مربوط به آن را مشخص کند.
چنین قابلیتی احتمالا برای استفاده کنندگان قدیمی گوگل آشنا به نظر می رسد.
با بازگشت به گذشته در سال 2000 میلادی مشخص می شود که بر اساس یک "شوخی ماه آوریل" موسوم به Google MentalPlex وعده داده شده بود که با استفاده از 1.6 میلیارد متغیر، موارد جستجوی كاربران پیش از آنکه آنان اقدام به انجام جستجو کنند، مشخص شود.
بر اساس این گزارش، یکی دیگر از پروژه های در جریان در آزمایشگاه گوگل این است که Google Toolbar در زمانیکه شخص کلید واژه مورد نظر خود را برای جستجو تایپ می کند، مورد جستجو وي را پیش بینی مي کند.
گوگل همچنین در معرفی تکنولوژی جدید خود، این موضوع را مورد بحث و بررسی قرار داد که چگونه تمامی داده ها ،اطلاعات و پرسش های ذخیره شده در سرورهای گوگل به جاییکه استفاده کننده در حال جستجو و یا تایپ کردن یک پیام است ، ارسال می شوند.
قابلیت مذکور می تواند به عنوان یک امر بسیار موفقیت آمیز و یک پیشرفت کاملا برجسته محسوب شود.
تصویر کنید که قصد دارید شبی را در خارج از شهر لندن سپری کنید.
در ساعت 6 بعداز ظهر گوگل می تواند پیش بینی کند که شما در جستجوی یک رستوران هستید و بر همین اساس هم می تواند یک فهرست کامل از جستجوهای هفتگی صورت گرفته برای یافتن رستوران های چینی را در اختیار شما قرار داده و مجموعه ای از بهترین و مناسب ترین رستوران های مورد نظر شما را در اختیار شما قرار دهد.
ساعت 9 شب هنگامیکه شما مجددا تلفن خود را روشن می کنید ، گوگل متوجه می شود که شما به دنبال یک بار یا کافه در نزدیکی محل رستورانی که شام را در آنجا صرف کردید ، هستید و به همین ترتیب در ساعت 11 شب نیز گوگل می تواند حدس بزند که شما به یک فهرست کامل از تاکسیرانی ها نیاز دارید.
 
بالا