• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
*توليد گوشي با قابليت ارسال پيامک تلفن ثابت*
مدير عامل شركت مخابرات خبر داد:
امكان‌پذير شدن ارسال پيامك تلفن ثابت به نسبت نصب تجهيزات در شهرهاي مختلف

سيستم ارسال پيامك از طريق تلفن ثابت سيستم متمركزي نيست و امكان ارسال پيامك سيستم مورد نظر بايد در تك تك مراكز تلفني ايجاد شود كه به گفته مدير عامل شركت مخابرات ايران به نسبت نصب تجهيزات در شهرهاي مختلف اين امكان براي آن‌ها ايجاد خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيستم ارتباطي ارسال پيامك از طريق تلفن ثابت از عموميت بيش‌تري برخوردار است، بنابراين افراد بيش‌تري از جمله در روستاها از آن منتفع مي‌شوند، هم‌چنين امكان ارسال پيامك از طريق كيوسك‌هاي تلفن سطح شهر وجود ندارد زيرا براي ارسال پيامك به دستگاه‌هاي تلفن خاصي نياز است؛ بنابراين از لحاظ ارسال پيامك‌هاي ناشناس از طريق كيوسك‌هاي تلفن نگراني وجود ندارد.

صابر فيضي ـ مدير عامل شركت مخابرات ايران ـ در اين باره در گفت‌و‌گو با ايسنا گفت: در حال حاضر حدود 3 هزار مرکز تلفن در کشور وجود دارد که تجهيزات مربوط به پيامک تلفن ثابت بايد در آن‌ها نصب شود، بنابراين مخابرات هر استان بايد اين آمادگي را ايجاد و با نصب تجهيزات اين امکان را براي مشترکانش فراهم کند.

فيضي در ادامه گفت: در حال حاضر برخي گوشي‌ها قابليت ارسال پيامک تلفن ثابت را دارد اما نکته مهم اين است که بايد تعداد اين نوع گوشي‌ها افزايش پيدا کند. البته در حال حاضر تعداد قابل توجهي از اين نوع گوشي در داخل کشور توليد شده است.

وي تصريح كرد: گوشي‌هاي تلفن ثابت بايد علاوه بر ارقام، قابليت ارسال حروف را نيز داشته باشد كه گوشي‌هاي معمولي نوعا اين گونه نيست و يكي از مشكلات اين پروژه همين است.

گفتني است؛ سرويس پيام کوتاه در تلفن ثابت از تمامي ويژگي‌هاي اين سرويس در تلفن همراه برخوردار است و اعلام موفق و يا ناموفق بودن ارسال، هم چنين تکرار عمليات ارسال تا فرستادن پيام از جمله ويژگي‌هاي آن محسوب مي‌شود.

به گزارش ايسنا معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پيش از اين گفته بود: تعرفه‌ي پيامك از شبكه‌ي ثابت به ثابت در ارتباط شهري، يك پالس و در ارتباط بين شهري معادل ‌2 پالس محاسبه خواهد شد؛ تعرفه‌ي پيامك از شبكه‌ي همراه به ثابت و از تلفن ثابت به همراه در شهري و بين شهري معادل ‌2 پالس در نظر گرفته شده است.

به گفته لطف‌الله سبوحي تعرفه‌ي پيامك از تلفن ثابت و همراه به خارج از كشور ‌5 پالس تعيين شده است؛ لازم به ذكر است كه تعرفه‌ي يك پالس به ميزان ‌7/44 ريال است.

اما مدير عامل شركت مخابرات ايران اعلام كرد كه بر اساس مذاكرات انجام شده با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ميزان هر پيامك از طريق تلفن ثابت، 160 كاراكتر به تصويب رسيده است و اعلام شد كه پس از انجام بررسي‌هاي دقيق در کميته‌هاي تخصصي در نهايت شرکت پيک‌آسا به عنوان برنده مناقصه مربوطه اعلام شد.

فيضي پيش از راه‌اندازي نهايي سامانه پيامك تلفن ثابت در تهران با تاكيد بر اين كه اين سرويس جديد بوده و براي مخابرات چندان سودآور نيست گفته بود: در شش استان تهران، فارس،‌ اصفهان،‌ مازندران،‌ آذربايجان شرقي و خراسان رضوي اين سيستم راه‌اندازي و تست شده و در حال آزمايش براي مشتركان محدودي است و زمان ارايه‌ي اين سرويس براي تمام مشتركان در سراسر كشور به مخابرات خود استان‌ها بستگي دارد و زمان مشخصي براي آن تعيين نشده است.

نكته مهم در اين جريان لزوم استفاده از گوشي‌هايي است كه اين قابليت را دارا باشند، در حال حاضر برخي گوشي‌ها قابليت ارسال پيامك تلفن ثابت را دارند اما به گفته مسوولان بايد تعداد اين نوع گوشي‌ها افزايش يابد كه البته امكان توليد آن در كشور نيز وجود دارد و يا مي‌توان آن را از خارج از كشور نيز وارد كرد.

اما محمد روح‌اللهي - مديرعامل شركت مخابرات استان تهران - درباره توان ارسال پيامك از تلفن همراه به تلفن ثابت گفته بود: از نظر فني امكان ارسال پيامك از تلفن همراه به تلفن ثابت امكان‌پذير است اما از آن جايي كه در مورد تعرفه آن با شركت ارتباطات سيار به توافق نرسيده‌ايم فعلا اين امر صورت نمي‌گيرد تا مساله مالي آن به طور كامل حل شود؛ بعد از ارسال پيامك از طريق تلفن ثابت گيرنده پيام، شماره خط ثابتي كه از آن ارسال پيام صورت گرفته است را خواهد ديد.

با استفاده از اين سيستم چنانچه پيامكي ارسال شود و به هر دليلي خط تلفن مقصد اشغال باشد، پيامك در مركز پيامك نگهداري و چندين بار به سمت مقصد ارسال مي‌شود تا به محض آزاد شدن خط به مقصد برسد؛ همچنين فرستنده پيامك مي‌تواند با پيامي كه در صفحه نمايشگر تلفنش ظاهر مي‌شود از رسيدن پيام به مقصد اطمينان حاصل كند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
*جزييات واردات رسمي گوشي تلفن همراه*
94 درصد واردات از كشور چابهار!


در سه ماهه نخست امسال بيش از 85 تن گوشي تلفن همراه به ارزش 9 ميليون و 322 هزار دلار از سه كشور چين، امارات و تايوان و همچنين منطقه آزاد چابهار وارد كشور شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، طي اين مدت بيشترين واردات (بدون در نظر گرفتن منطقه آزاد چابهار) از كشور امارات متحده عربي بود كه از اين كشور به ميزان چهار هزار و 102 كيلوگرم از اين كالا به ارزش يك ميليون و 94 هزار و 286 دلار وارد كشورمان شده است.

از كشور تايوان نيز به ميزان 675 كيلوگرم از اين كالا به ارزش 186 هزار و 682 دلار و از كشور چين نيز سه كيلوگرم به ارزش 995 دلار وارد كشور شد.

علاوه بر اين از منطقه آزاد چابهار كه در آمارهاي گمرك كشور به عنوان يك كشور محسوب مي‌شود، ميزان واردات گوشي تلفن همراه از مجموع واردات سه كشور نام‌برده هم بيشتر و به ميزان 80 هزار و 274 كيلوگرم به ارزش هشت ميليون و 40 هزار و 740 دلار بوده است.

اين آمار نشان مي‌دهد 94 درصد از وزن كل واردات گوشي تلفن همراه و 86 درصد از ارزش كل واردات اين كالا از طريق منطقه آزاد چابهار بوده است.

انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آيا تاكنون در خودروي خود در يك تفريحگاه يا جاي ديگري به دنبال اين بوده‌ايد تا دريابيد در كدام مسير در راهبندان گير مي‌كنيد يا بخواهيد بدانيد همسر يا دوستتان كجاست و يا چگونه مي‌توانيد نزديك‌ترين رستوران را در منطقه‌اي كه حضور داريد پيدا كنيد؟

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرويس‌هاي مبتني بر مكان با بهره‌گيري از فن‌آوري‌هاي رديابي مختلف اين امكان را محقق كرده‌ و موجب شده‌اند كاربران با استفاده از آن‌ها در دنيايي كه به‌طور فزاينده بي‌سيم شده در زمان خود صرفه‌جويي كنند.

سرويس‌هاي مبتني بر مكان يا به‌صورت مخفف (LBS) خدمات شخصي‌سازي شده را به كاربر بنا بر تقاضا و برمبناي موقعيت فعلي‌اش فراهم مي‌كنند. اين خدمات ممكن است شامل اطلاعات درباره رستوران‌هاي نزديك، هتل‌ها يا محتواي مختص به مكان مانند نقشه‌ها باشند.

هر فن‌آوري كه در اين خدمات غالب باشد، LBS مورد پذيرش بالاتري از سوي اپراتورها و كاربران قرار گرفته است. نخستين برنامه‌هاي نقشه ابتدايي بودند اما با ساخت گوشي‌هاي نسل دو و نيم و 3GSM، اپراتورها قادر شدند تصاوير نقشه با كيفيت بالاتري را تهيه كنند.

*Cell-ID

بسياري از برنامه‌هاي LBS مكان كاربر را به سادگي و تنها با شناسايي آنتن تلفن همراهي كه كاربر به آن متصل است، تعيين مي‌كنند كه اين تكنيك به‌عنوان Cell-ID شناخته شده است. اين شكل ابتدايي از رديابي مكان در تمامي گوشي‌هاي GSM پشتيباني شده و در محدوده‌اي به فاصله 200 متر تا يك كيلومتر دقت عمل دارد.

*GPS

فن‌آوري مكان‌يابي پيشرفته‌تر و دقيق‌تر GPS يا سيستم موقعيت‌ياب جهاني است كه از ماهواره براي تعيين موقعيت يك دستگاه سيار مجهز براي دريافت امواج استفاده مي‌كند. با روش مثلث‌يابي ماهواره‌يي يك دستگاه داراي تراشه لازم مي‌تواند در فاصله چند متري شناسايي شود.

نياز براي وجود تراشه در تلفن به هزينه، وزن و نيروي مورد نياز افزوده و GPS را گزينه نه چندان جالبي مي‌سازد اما فن‌آوري بهتر اكنون آن را جذاب‌تر ساخته است با اين همه GPS با تاخيرهايي بيش از يك دقيقه براي تعيين محل يك دستگاه سيار مواجه مي‌شود.

*Assisted GPS

سيستم‌هاي Assisted GPS يا A-GPS تاخيرهاي طولاني را كه در تعيين مكان يك دستگاه روي مي‌دهد، برطرف مي‌كنند. اطلاعات درباره دستگاه سيار از طريق يك شبكه منتقل شده و روند مشخص كردن مكان آن را به چند ثانيه مي‌رساند.

اين تكنيك جديد در گوشي‌هاي GSM جديد معرفي شده است و تكنيك موثري است كه در سطح جهاني براي رديابي صحيح دارايي‌هاي ارزشمند مانند كانتينرهاي ارسال شده و بارهاي با ارزش بالا مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

انتهاي پيام
wh120-30.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
N97 mini نوکیا آخرین قربانی اپل
3104_15.jpg

موبنا- استیو جابز برای اثبات سخنان خود مبنی بر مشکل آنتن دهی آی‌فون4 گوشی N97 mini را مورد آزمایش قرار داد.

به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از جی اس ام آرنا، اپل از زمان عرضه گوشی آی‌فون4 با مشکلاتی در زمینه آنتن دهی این دستگاه مواجه شد.
از آن پس اقدام به آزمایش گوشی های مختلف و برگزاری کنفرانس کرد که با بازخورد بدی از سوی دیگر تولید کنندگان مواجه شد، اما باز هم آرام ننشت و اقدام به ارایه راه حل های مختلف از جمله قاب رایگان، برچسب و ... کرد و همچنان آزمایش های خود را در این زمینه ادامه داد.
این بار به سراغ گوشی N97 mini نوکیا رفت و ثابت کرد این گوشی هم در موارد مشابه دچار مشکل می شود.
بر اساس تصاویر ویدیویی که در رابطه با این گوشی هوشمند مبتنی بر S60 ارایه شده، هنگامی که دست بر روی بخشی از دستگاه قرار می گیرد میزان سیگنال های آنتن از هفت خط به دو خط کاهش می یابد.
بنابراین شاید بتوان گفت این مشکل تنها گوشی آی‌فون اپل نیست بلکه بقیه گوشی ها هم می توانند با چنین مشکلی روبه رو شوند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تحقيقات نشان داده است كه استفاده مكرر از تلفن همراه باعث ايجاد صداي وزوز در گوش‌ها مي‌شود.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، پژوهشگران دريافته‌اند كه استفاده مداوم از تلفن همراه براي مدت بيش از چهار سال احتمال ابتلا به عارضه وزوز گوش را تا دو برابر افزايش مي‌دهد.

عارضه وزوز گوش نوعي احساس صدا در گوش است كه به دنبال بروز عفونت گوشي و يا مصرف برخي از مواد مخدر عارض مي‌شود.

اين تحقيقات حاكيست؛ افرادي كه از تلفن همراه خود به طور متوسط 10 دقيقه در روز استفاده مي‌كنند،70 درصد بيشتر در معرض ابتلا به وزوز گوش قرار دارند.

به گزارش روزنامه تلگراف چاپ انگليس، اين گزارش هم چنين حاكي از آن است كه افرادي كه تلفن‌هاي خود را هنگام مكالمه در كنار هر دو گوش خود نگه مي‌دارند و كساني كه مدت چهار سال يا بيشتر از اين وسيله استفاده كرده‌اند دو برابر بيشتر از سايرين در معرض ابتلا به اين عارضه شنوايي قرار مي‌گيرند.

آمارها نشان مي‌دهد كه ميليونها نفر در جهان به اين عارضه دچار مي‌شوند. متخصصان مي‌گويند؛ شايعترين عامل اين عارضه، آسيب به شنوايي از طريق تروما يا تماس با صداي بلند است اما برخي از تغييرات رواني و جسمي مثل افسردگي و بيماري نيز مي‌توانند عامل بروز آن باشند.

اين پژوهش در مجله طب مشاغل و محيط زيست منتشر شده است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
كاهش 40 درصدي درآمدهاي نوكيا در فصل دوم 2010

خبرگزاري فارس: شركت نوكيا با فروش خطي محصولات خود در فصل دوم سال جاري ميلادي با كاهش 40 درصدي درآمدهاي سالانه خود براي اين دوره زماني مواجه شد و اعلام كرد كه كاربران هنوز تمايلي به خريد گوشي‌هاي هوشمند نوكيا ندارند.

به گزارش فارس به نقل از پي‌سي‌ورلد، شركت فنلاندي نوكيا در سه ماهه دوم از سال جاري ميلادي كه در تاريخ 30 ژوئن به پايان رسيد در مجموع 10 ميليارد يورو(21/12 ميليارد دلار) از محصولات خود را به فروش رساند كه اين رقم از فروش نوكيا در مدت مشابه سال قبل يك درصد كمتر بود. كارشناسان مركز اقتصادي تامسون پيش از اين احتمال داده بودند كه نوكيا در دوره زماني ياد شده 87/12 ميليارد دلار از محصولات خود را به فروش مي‌رساند.
اين كارشناسان پيش‌بيني‌هاي خود براي سود شركت نوكيا در فصل دوم سال جاري ميلادي را با 30 درصد كاهش به 15/0 دلار به‌ازاي هر سهم در تالار بورس رساندند. اما نوكيا هم‌اكنون اعلام كرده است كه در فصل دوم امسال به‌ازاي هر سهم خود 06/0 يورو(073/0 دلار) سود كسب كرده و مجموع سود خالص آن به 227 ميليون دلار رسيده كه اين رقم از سود 380 ميليون دلاري نوكيا در مدت مشابه سال قبل كمتر است.
شركت نوكيا اعلام كرد كه امديواري‌هاي كمي براي بهبود وضعيت مالي و افزايش سود خود در سال جاري دارد. اين شركت پيش‌بيني كرده است كه امسال فروش گوشي‌هاي آن 10 درصد رشد مي‌كند.
انتهاي پيام/ص
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
A0762257.jpg

منتظر گوشي "ديرويد 2 " با اندرويد 2.2 باشيد

خبرگزاري فارس: منابع آگاه گزارش دادند كه آخرين نسخه از سيستم‌عامل متن‌باز موبايلي گوگل موسوم به اندرويد 2.2 نخستين بار در گوشي هوشمند جديد Droid 2 موتورولا از اواخر تابستان وارد بازار مي‌شود.

به گزارش فارس به نقل از پي‌سي‌ورلد، اين گوشي در حالي وارد بازار مي‌شود كه مدل قبلي آن به نام Droid محبوبيت فراواني داشت و هم‌اكنون از بهترين گوشي‌هاي هوشمند مبتني بر سيستم‌عامل اندرويد در دنيا است.
آخرين نسخه از سيستم‌عامل موبايلي گوگل كه با نام Froyo نيز شناخته مي‌شود، در ماه آگوست از طريق گوشي Droid 2 به دست كاربران مي‌رسد و همزمان با آن صاحبان گوشي Droid نيز مي‌توانند سيستم‌عامل گوشي هوشمند خود را به اندرويد 2.2 ارتقاء دهند.
سيستم‌عامل اندرويد 2.2 نسبت به نسخه قبلي خود موسوم به 2.1 در زمينه‌هاي مختلف ارتقاء يافته است كه از آن جمله مي‌توان به افزايش چشمگير سرعت اجراي برنامه‌ها، قابليت پشتيباني از نرم‌افزار فلش 10.1 شركت Adobe و امكان نصب نرم‌افزارها و ابزارها روي كارت حافظه SD اشاره كرد.
بر اساس تصاويري كه هم‌اكنون از گوشي هوشمند Droid 2 منتشر شده است، اين محصول شامل صفحه‌كليد سخت‌افزاري كامل مي‌شود و از ديگر امكانات آن مي‌توان به پردازنده يك گيگاهرتزي، رم 512 مگابايتي، كارت حافظه 8 گيگابايتي و دوربين ديجيتالي 5 مگاپيكسلي اشاره كرد. ر
وي اين گوشي رابط كاربري MotoBlur نصب شده و قيمت آن همراه با قرارداد مخابراتي دو ساله شركت وريزون 200 دلار اعلام شده است.
 

irlogo

Registered User
تاریخ عضویت
25 مارس 2008
نوشته‌ها
262
لایک‌ها
1
سن
37
محل سکونت
qods mini city
ایتنا – ماه‌ها پیش از عرضه آیفون 4، یکی از مهندسین ارشد اپل با علم به وجود مشکل در ساختار آنتن آن، این موضوع را به اطلاع استیو جابز مدیر عامل این شرکت رسانده بود.












یکی از مهندسین اپل، ماه‌ها پیش و در زمانی که آیفون 4 مراحل اولیه طراحی را پشت سر می‌گذاشت، از وجود مشکل آنتن‌دهی در این گوشی‌ها خبر داشته است و این موضوع را به اطلاع جابز رسانده بود.

به گزارش ایتنا آقای روبن کابالرو (Ruben Caballero) یکی از مهندسین ارشد اپل، به استیو جابز مدیر عامل این شرکت هشدار داده بود که وضعیت و ساختار آنتن iPhone 4 به صورتی است که ممکن است آنتن‌دهی و برقراری تماس با گوشی، به گونه‌ای مخدوش و ضعیف انجام شود.

به گفته بوستون، این موضوع توسط فرد مطلعی که مایل نبود نامی از وی به میان آورده شود، فاش گشته است.

بر اساس این گزارش آقای کابالرو زمانی این موضوع را مطرح کرده بود که هنوز آیفون 4 به بازار عرضه نشده بود.








یادآور می شود آیفون ۴ نسل چهارم گوشی هوشمند آیفون است که در تاریخ ۷ ژوئن ۲۰۱۰ توسط مدیر عامل شرکت اپل در جریان کنفرانس WWDC 2010 رونمایی شد.

آیفون 4 از همان ابتدای ارائه، با مشکل آنتن‌دهی روبرو شد و طبق اخبار منتشر شده اگر کاربران، گوشی را در دست چپ خود بگیرند، وضعیت آنتن‌دهی آن ضعیف شده و حتی ممکن است به وضعیت صفر برسد.

به نظر می‌رسد این روزها بخت با اپل یار نیست.

باید منتظر شد و دید شرکت اپل و خصوصاً مدیر عامل آن، چه واکنشی به این موضوع نشان خواهند داد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عرضه وسیع گوشی‌های "گوگل" در ایران آغاز می‌شود
موبنا- همزمان با ورودگوشی‌های تلفن همراه گوگل به بازار خاورمیانه، عرضه وسیع این محصول در ایران آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، نماینده انحصاری گوشی‌های تلفن همراه شرکت Google در خاورمیانه اعلام کرد که با توجه به ورود صنعت اطلاعات و ارتباطات به تمامی جنبه‌های کسب و کار و زندگی مردم در سراسر جهان و گسترش روزافزون استفاده و وابستگی مردم به تلفن همراه، شرکت Google برای همه‌گیر شدن و قابل دسترس بودن سرویس‌های خود، اقدام به سرمایه‌گذاری برای تولید گوشی‌های تلفن همراه کرده است.
هم‌اکنون شبکه توزیع و خدمات پس از فروش این محصول در کشورهای مختلف منطقه در حال شکل‌گیری است و قرار است بزودی این نوع گوشی ها نیز وارد بازار کشور شوند.
این محصول برای اولین بار در سپتامبر 2010 (شهریورماه) در خاورمیانه و در کشور امارات عربی متحده با حضور مدیران شرکت Google، بزرگ‌ترین شرکت اینترنتی جهان، رونمایی خواهد شد.
طبق اعلام شرکت سازنده، این گوشی ابتدا در فروشگاه‌های خاورمیانه و اوایل پاییز در ایران عرضه خواهد شد.
در همین حال نماینده انحصاری گوشی‌های تلفن همراه شرکت Google در خاورمیانه اعلام کرده است بزودی فهرست نمایندگی‌های رسمی عرضه گوشی‌های تلفن همراه شرکت Google در تهران و شهرستان‌های سراسر کشور عرضه خواهد شد.
گفتنی است یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این گوشی‌ها قرارداشتن کاربردها و سرویس‌های مختلف روی آن مانند Gmail، Google Maps، Google Search و... است.
129/
700_225.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نخستين استاندارد براي شارژ بي‌سيم دستگاه‌هاي قابل حمل از سوي گروه تجاري "وايرلس پاور كنسرسيوم" نهايي شده و شارژ بي‌سيم عمومي اين دستگاه‌ها را يك گام به واقعيت پيوستن نزديك كرد.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين گروه تجاري اعلام كرد كه در مورد ويژگي‌هاي فني براي سه بخش كليدي استاندارد كم قدرت Qi كه برمبناي فن‌آوري القاي مغناطيسي است، توافق كرده است.

اين سه بخش شامل تعريف رابط كاربري كه الزامات براي انتقال نيرو بين فرستنده و گيرنده را مشخص مي‌كند، كارآمدي الزامات و روند آزمايش براي مطابقت با استاندارد هستند.

اعلام اين خبر به اين معني است كه سازندگان عضو اين گروه اكنون مي‌توانند برروي دستگاه‌هاي مبتني بر Qi كار كنند با اين همه هر قطعه سخت‌افزاري كه ساخته شود، هم‌چنان نياز به تاييد شدن دارد.

سيستم Qi شبيه شارژر تاچ استون پالم بوده و تا پنج وات نيرو را از طريق القاي مغناطيسي فراهم مي‌كند. هنگامي كه يك دستگاه سازگار با اين سيستم مانند تلفن همراه برروي شارژر مبنا قرار داده مي‌شود، يك بخش داخلي جريان الكتريسيته را به امواج نيروي بي‌سيم تبديل مي‌كند و يك بخش مربوط كه در داخل تلفن وجود دارد اين امواج را به شارژ مورد نياز دستگاه برمي‌گرداند.

پايه‌هاي شارژ براي صرفه‌جويي در مصرف برق هنگامي كه دستگاه‌هاي قرار گرفته برروي آن‌ها به‌طور كامل شارژ شدند يا دستگاهي وجود نداشته باشد، در حالت آماده براي استفاده يا استندباي قرار مي‌گيرند.

سازندگان تلفن همراه مانند HTC، نوكيا، ال جي، Research In Motion و سامسونگ به همراه شركت‌هايي مانند دوراسل، اولمپيوس، فيليپس و تگزاس اينسترومنت جزء اعضاي گروه "وايرلس پاور كنسرسيوم" هستند.
Multimedia%5Cpics%5C1388%5C5%5CIt%5C48.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
880304.jpg
شورای حل اختلاف تلفن همراه تشکیل می شود
موبنا- موافقت اصولی تشکیل حوزه حل اختلاف ویژه امور مشترکان تلفن ثابت، همراه،پست و پست بانک در نشست مشترک مسئولان شورای حل اختلاف استان تهران و استانداری تهران اعلام شد.

زهیر طیب رییس کمیته حقوقی کانون کشوری دفاتر پیشخوان دولت در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: این حوزه تخصصی موضوعات فعالیت دفاتر پیشخوان دولت که خدمات مشترکان تلفن همراه یکی ازآنهاست، رسیدگی خواهد کرد.
به گفته وی تمامی شکایت های مشترکان تلفن همراه که درصلاحیت شورای حل اختلاف باشد دراین حوزه مورد بررسی قرار می گیرد.
چندی پیش عضو اصلی شورای حل اختلاف ویژه جرائم اینترنتی با بیان اینکه در حدود 10درصد پرونده های این دادگاه ها را جرایم موبایلی تشکیل می دهند، گفت: که جرائمی که در حوزه تلفن همراه صورت می گیرند بیشتر از این آمار است، ولی کاربران نمی دانند برای احقاق حقوق خود در این زمینه به چه نهادی باید مراجعه کنند.
باقر افخمی محتوای MMSو SMS و پیام های ناخواسته را از جمله مواردی می داند که در این دادگاه قابل رسیدگی است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مکان‌یاب جدید بلک‌بری، بی‌نیاز از GPS
708430909_orig.jpg

کمپانی RIM به تازگی قابلیتی جدید را برای سرویس Locate Service خود معرفی کرده است.
به گزارش شبکه ایران به نقل از جی اس ام، گوشی‌های بلک‌بری از این پس برای تبادل داده‌های مکان‌یابی می‌توانند، به جای ماهواره‌های GPS، از طریق قابلیت هرم‌های اپراتوری برج‌های مخابراتی اسفاده کنند. هرم‌های اپراتوری برج‌های مخابراتی بنا به ماهیت خود از دقت پایینی برخوردارند با این حال داده‌های مکان‌یابی دقت آنها در انتقال و هدایت داده به مکان‌ها و فواصل نزدیک به اندازه کافی بالا است.
با این قابلیت جدید، کاربران گوشی‌های بلک‌بری حتی زمانی که ارتباط با یک ماهواره GPS امکانپذیر نیست هم می‌توانند به داده‌های سرویس مکان‌یابی دسترسی داشته باشند.
به گفته RIM، این سرویس مکان‌یاب جغرافیایی ‌به برنامه‌نویسان این امکان را می‌دهد سرویس‌ها و نرم‌افزاری موقعیت‌یابی را طراحی کنند که درغیاب GPS هم می‌توانند کار کنند.
مکان‌یاب مورد بحث روی نسخه‌های 5.0 و بالاتر سیستم‌عامل بلک‌بری عمل می‌کند. دسترسی به قابلیت فوق به زودی در سرویس نقشه‌های بلک‌بری نیز امکانپذیر خواهد بو
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تحقيقات نشان داد كه موبايل‌ها 18 برابر بيشتر از دستگيره توالت‌ها و سيفون‌ها كثيف‌تر بوده و منبع انواع باكتري‌هاي زنده و بيماري‌زا هستند.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، نمونه‌ها و تحليل‌هايي كه از 30 گوشي تلفن همراه برداشت شد، اين موضوع را مشخص كرد كه هفت يا حتي تعداد بيشتري باكتري زنده در اين گوشي‌ها زندگي مي‌كنند كه عامل اصلي بروز بيماري‌ها به شمار مي‌روند.

يكي از مخرب‌ترين و بيماري‌زاترين باكتري‌ها كه بر روي اين گوشي‌ها يافت شد، «فيكال كولي فورم»‌ها هستند كه در صورت ورود اين باكتري به بدن، فرد به ناراحتي‌هاي حاد و مزمن گوارشي مبتلا مي‌شود. اين در حاليست كه اكثر اين باكتري‌هاي بيماري‌زا در گوشي‌هاي مردان يافت شده است.

به گزارش ايسنا، اين بررسي تحقيقاتي كه توسط گروه ?which انجام شده است، بر اين موضوع اشاره دارد كه ميليون‌ها تلفن همراه در انگلستان، سطوحي از باكتري‌هاي بيماري‌زا را در خود دارند.

باكتري‌هاي موجود بر روي گوشي‌هاي تلفن همراه، بالقوه خطرزا و بيماريزا هستند و براساس سطح بيماري‌زايشان باعث بيمار شدن افراد مي‌شوند؛ به طوري كه شاخص‌هايي همچون عدم رعايت بهداشت مي‌تواند اين باكتري‌ها را پرورش داده و به عامل بيماري‌زايي يا خطرزايي تبديل كند.

«جيم فرانسيس» محقق و كارشناس بهداشت در مصاحبه‌اي با گروه ?which گفت: سطح باكتري‌هاي بيماري‌زا و خطرآفرين بودن اين عامل بيماري‌زايي بر روي موبايل‌ها قابل اندازه‌گيري نيست. البته بهتر آن است كه تلفن همراه استريل شود.

آزمايشات و تحقيقات نشان داد كه چگونه باكتري به راحتي مي‌تواند بر روي سطح گوشي تلفن همراه زنده بماند و از شخصي به شخص ديگر منتقل شود. البته اگر تلفن دست به دست شود.

به گزارش ايسنا، گروه ?which بهترين روش براي پاكيزه كردن و از بين بردن باكتري‌ها را پاك كردن گوشي تلفن همراه به وسيله يك دستمال آغشته به الكل اعلام كرد.

انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وقتي چاه SMS مي‌زند ...
محققان ايراني، سيستم كنترل تلفني چاه‌هاي كشاورزي ساختند

محققان يكي از واحدهاي فن‌آوري مستقر در مركز رشد نيشابور وابسته به پارك علم و فن‌آوري خراسان، با ساخت دستگاهي ويژه، امكان مديريت از راه دور سيستم‌هاي صنعتي به ويژه چاه‌هاي كشاورزي را فراهم كردند.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، مهندس ناصر ناصرزاده مجري اين طرح در خصوص نحوه كار اين دستگاه اظهار داشت: دستگاه مذكور با استفاده از يك سيم كارت تلفن همراه مي تواند همانند يك تكنسين ورزيده و متعهد، كارفرما را از تمام جزئيات تابلو چاه كشاورزي خود يا هر سيستم صنعتي ديگر مطلع كند.

وي ادامه داد: كارفرما مي تواند توسط تلفن همراه يا خط تلفن ثابت با دستگاه تماس گرفته و ضمن گزارش گيري كامل فرمان خاموش يا روشن صادر كند. دستگاه نيز هر زمان كه با خطا مواجه شود يا در وضعيت اضطراري قرار بگيرد با تماس تلفني مديران را از وضعيت به وجود آمده از طريق پيام صوتي از پيش ضبط شده و يا با SMS آگاه مي‌كند.

ناصرزاده افزود: همچنين مديران مي‌توانند به تمام اطلاعات مربوط به پارامترهاي دما، رطوبت، دبي آب، ميزان فشار و ... را با استفاده از اين دستگاه دسترسي داشته باشند.

وي در خصوص كاربردهاي اين سيستم گفت: اين دستگاه مي‌تواند به عنوان كنترل يك سيستم اعم از چاه‌هاي آب يا كشاورزي و سيستم‌هاي پر حجم‌تر همانند حوضچه‌هاي پرورش ماهي، مرغداري، سردخانه، باغ، مزرعه و ساير موارد به كار گرفته شود.

ناصرزاده خاطرنشان كرد: قابليت‌ها شبكه شدن به چندين سيستم كه در محل‌هاي متفاوتي نصب شده اند و امكان كنترل همه آنها از يك محل از ديگر كاربردهاي دستگاه مي باشد.

وي اظهار داشت: استفاده بهينه از زمان براي مديران، انگيزه اصلي ساخت اين دستگاه بود تا افراد بتوانند فارغ از محدوديت مكان به ديگر امور خود بپردازند. به عبارت ديگر با استفاده از اين دستگاه مديريت از راه دور با اطمينان كامل براي سيستم‌هاي صنعتي ميسر خواهد شد.

انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تلفن همراه جديدي كه ويژه سالمندان ساخته شده و داراي نمايشگر بزرگ و امكان دسترسي به اينترنت با يك بار لمس است، از سوي شركت ژاپني فوجيتسو رونمايي شد.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدل جديد تلفن "راكو راكو" به معني "ساده ساده"، براي غول مخابراتي ژاپني ان تي تي طراحي شده است.

اين گوشي به وب سايت ويژه‌اي با اطلاعات سفر و خوراك‌شناسي طراحي شده بر اساس نياز شهروندان سالمند در اين كشور و هم‌چنين خبر، هواشناسي و جزييات جابه‌جايي دسترسي دارد.

اين تلفن ضدآب تاشو هم‌چنين داراي برنامه‌اي است كه گام‌هاي كاربرش را مورد تحليل قرار مي‌دهد. راكو راكو يك دوربين هوشمند 8.1 مگاپيكسلي دارد كه مي‌تواند به‌صورت خودكار پس از شناسايي لبخند سوژه خود، عكس بگيرد و هنگامي كه دست جلوي لنز را بگيرد، هشدار مي‌دهد.

مدل‌هاي قبلي تلفن راكو راكو در ژاپن كه جمعيت سالمند آن به سرعت در حال افزايش است، از سال 2001 بيش از 17.8 ميليون دستگاه فروش داشته‌اند.

بر اساس اين گزارش فوجيتسو برنامه خود براي فروش اين تلفن در خارج از ژاپن را اعلام نكرده است.

انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
به نقل از روزنامه ایران چهارشنبه 6/5/89
خودنمايي موبايل هاي داخلي در بازار
توليد انبوه گوشي هاي داخلي آغاز مي شود


چند روزي است كه پيام بازرگاني تلويزيون به معرفي گوشي هاي تلفن همراه داخلي سوق پيدا كرده است. اولين بار كه اسم شركت توليد كننده گوشي هاي ايراني را شنيدم، تصور مي كردم كه اشتباهي رخ داده است چرا كه بعضاً توليد كنندگان داخلي از جنس تلفن همراه براي پرداخت پول هاي هنگفت تبليغات بازرگاني در مضيقه هستند. اما تكرار اين آگهي باعث شد كه متوجه شوم توليد كنندگان تلفن همراه تحرك جدي را آغاز كرده اند؛ تحركي كه بايستي از مدت ها پيش آغاز مي شد.
چندين نوبت آگهي پخش شد و اين امر تاكنون تاثير جالبي را بر مردم گذاشته است.
در ايران گوشي توليد مي شود؟
از يكي از شهروندان پرسيديم كه آيا آگهي جديد تلفن همراه توليد داخل را ديديد؟ او پاسخ داد: «بسيار تعجب آور بود» علت اين جواب را خواستار شديم كه علي محمدي پاسخ داد: تاكنون فكر نمي كردم كه در ايران نيز گوشي تلفن همراه توليد شود.
او افزود: من به قول خيلي ها در زمره گوشي بازان هستم اما در هيچكدام از بازارهاي مطرح تلفن همراه، گوشي ايراني را نديدم، لذا ديدن اين آگهي براي من بسيار تعجب آور بود. اما دوست دارم يكي از گوشي هاي اين مجموعه را از نزديك ببينم.
مريم سلطاني هم ديگر مخاطب ما بود. او هم از اين كه ايران به فناوري ساخت تلفن همراه دست پيدا كرده، خوشحال بود. اما اعتقاد داشت كه گوشي هاي ايراني بطور قطع كيفيت پائيني دارد.
حمايت از توليد داخل
به هر حال اين تبليغات كوتاه و چندثانيه اي كه طي هفته اخير چندين بار پخش شده، ذهن خيلي ها را درگير كرده است بخصوص كساني كه به اسم ايران و كشورشان حساس هستند و دوست دارند از توليد داخلي حمايت كنند.
توليد گسترده گوشي
اين پيشامد سبب شد تا با محمود ليايي مديركل صنايع برق، الكترونيك و فناوري اطلاعات وزارت صنايع و معادن گفت وگو يي انجام دهيم. او گفت: تلفن همراه ايراني به سطحي از توليد رسيده كه مي تواند براي عرضه گسترده محصولاتش وارد عمل شود.
وي ادامه داد: ظرفيت توليد گوشي تلفن همراه در ايران 6 ميليون دستگاه است ولي به دليل قاچاق انبوه گوشي توليد كنندگان حدود 300 هزار دستگاه گوشي مي سازند كه اين اتفاق بايستي با تدابير خاص حل شود.
ليايي متذكر شد: سازندگان ايراني، پتانسيل هاي خوبي در طراحي و توليد گوشي دارند اما حضور قدرتمند گوشي هاي وارداتي بي كيفيت عملاً بازار را از توليد كنندگان داخلي گرفته است. مديركل صنايع برق، الكترونيك و فناوري اطلاعات وزارت صنايع و معادن ارايه تسهيلات جديد درباره بسته هاي حمايتي از توليدكنندگان تلفن همراه داخلي، گفت: ارائه تسهيلات در قالب سرمايه در گردش و وام ارزي در دستور كار قرار گرفته است. در بخش سرمايه در گردش بسته به كار توليدكننده تلفن همراه تسهيلات از سوي سازمان صنايع و معادن هر استان داده خواهد شد.
همچنين وام ارزي از حساب ذخيره ارزي تامين خواهد شد كه از سال گذشته با هدف حمايت از توليد داخل پنج ميليارد دلار در نظر گرفته شده است.
توليد كنندگان تلفن همراه براي تامين مواد اوليه از خارج مي توانند وام ارزي دريافت كنند.
وي به بحث تعرفه واردات تلفن همراه نيز اشاره داشت و افزود: تعرفه واردات (25 درصد) با شرايط فعلي خواهد بود و دولت هيچ برنامه اي براي كاهش آن ندارد لذا اين موضوع گام ديگر حمايت از توليد كنندگان داخلي است. نياز سالانه ايرانيان به تلفن همراه بين 15 تا 18 ميليون دستگاه است كه متاسفانه توليدكنندگان داخلي سهم بسيار ناچيزي از اين عدد را دارند و اين امر به رغم سرمايه گذاري هاي گسترده جاي سوال دارد اين كه چرا تاكنون توليد كنندگان ايراني نتوانستند در بازار كارنامه خوبي برجاي بگذارند.
يكي از شهروندان در اين باره مي گويد: من دارنده يك دستگاه گوشي ايراني هستم اما اين تلفن همراه يك ضعف بزرگ دارد و آن اين است كه صداي تماس گيرنده و پاسخ دهنده بسيار آهسته مي باشد و لذا بايد جملات چندين بار تكرار شود. عدم تنوع در طراحي هاي داخلي ديگر ضعفي مي باشد كه رضا جعفري بيان مي كند. او گفت: بازار گوشي بسيار رنگارنگ است و همين امر رغبت زيادي در تعويض گوشي ايجاد مي كند اما گوشي هاي ايراني ساده هستند. ضعف ديگر گوشي هاي داخلي را او در باتري دانست و گفت: دارندگان تلفن همراه داخلي از تمام شدن باتري گلايه هاي زيادي دارند.
ضعف گوشي هاي وارداتي
اين ضعف ها از گوشي هاي وارداتي از نوع قاچاق هم به وفور ديده مي شود. گوشي هايي كه پس از سه الي 4 ماه استفاده يادكمه هايش كار نمي كند و يا LCD مي سوزاند. مارك هاي بنام نيز در كم آوردن باتري، خاموش شدن هاي پي درپي و عدم شارژ شدن، اين روزها سرآمد شده اند. با اين اوصاف مي توان توليدات داخل را همه جانبه حمايت كرد تا گوشي هايي به دست مردم برسد كه ضمن داشتن گارانتي مناسب به لحاظ كيفيت قابل رقابت با ساير گوشي ها باشد.
دبير شوراي فناوري اطلاعات وزارت صنايع و معادن ادامه داد: در دولت دهم توجه خوبي از سوي وزارت صنايع و معادن به توليد داخل تجهيزات مخابراتي و ديگر محصولات مربوطه صورت گرفته است. او قاچاق، نبود خدمات پس از فروش، تيراژ پائين توليدات داخلي، تنوع زياد گوشي همراه، زمان زياد تعويض گوشي از سوي مصرف كننده ايراني، فقدان مراكز تحقيقاتي و نبود نظارت بر گوشي تلفن همراه را از بزرگترين مشكلات توليد كنندگان داخلي عنوان كرد. ليايي با بيان اين كه توليدات گوشي همراه صا ايران جزو طرح هاي مورد نظر اين وارتخانه نبود، به يكي از توليد كنندگان گوشي همراه در بندرعباس كه تمام توليدات آن به كشورهاي حاشيه خليج فارس صادر مي شود اشاره كرد و گفت: اين شركت كه در خرمشهر واقع است يكي ديگر از توليد كنندگان موفق در اين زمينه است.
به گفته اين مقام مسئول، براي توليد سالانه تنها 200 هزار دستگاه گوشي تلفن همراه در كشور، توليد كنندگان نياز به 10 ميليارد تومان سرمايه در گردش دارند؛ بنابراين براي توليد گوشي تلفن همراه در كشور در ابعاد ميليوني به هزينه هاي زيادي براي تبليغات و سرمايه در گردش نياز است. وي نياز كشور به گوشي تلفن همراه در سال جاري را حدود 5/16 ميليون دستگاه برآورد كرد.
در گفت وگو با مسئولان دو شركت توليد كننده داخلي مشخص شد كه بسته هاي حمايتي تمام و كمال براي اين گروه فراهم نيست. آنها معتقدند براي آن كه به ظرفيت توليد برسند بايستي دولت به صورت جدي از اين گروه حمايت كند. در غير اين صورت روال گذشته ادامه خواهد داشت و توليد كنندگان داخل در عرصه ساخت گوشي باز هم از غافله توليد كنندگان عقب مي مانند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تلفن‌هاي همراه جديدي كه در سال آينده در اتحاديه اروپا به فروش مي‌روند، همگي داراي يك شارژر مشترك خواهند بود.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به گفته سخنگوي كميسيون اروپا، انتظار مي‌رود مصرف كنندگان از آغاز سال 2011 بتوانند از يك شارژر مشابه براي شارژ تلفن‌هاي همراه استفاده كنند. به اين ترتيب ديگر شارژر به همراه تلفن‌هاي همراه فروخته نمي‌شود كه اين به معني توليد زباله الكترونيكي كم‌تر است.

سازندگان بزرگ تلفن همراه از جمله اپل، ال جي، موتورولا، نوكيا، Research in Motion، سامسونگ و سوني اريكسون سال گذشته برروي اين شارژر استاندارد به توافق رسيدند اما تلفن‌هاي همراهي كه از تبادل اطلاعات مانند عكس، آهنگ و فايل با رايانه از طريق پورت USB پشتيباني نمي‌كنند، شامل اين توافق نمي‌شوند.

با عرضه شارژر استاندارد براي تمامي گوشي‌ها، هزينه تلفن‌هاي همراه جديد بدون شارژر كاهش مي‌يابد اما از سوي ديگر سازندگان درآمدي را كه از تعويض شارژرهاي خراب شده يا گم شده به دست مي‌آورند، از دست خواهند داد.

انتهاي پيام
Multimedia%5Cpics%5C1388%5C5%5CIt%5C46.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
A0014766.jpg

دنياي موبايل و كامپيوتر؛
فناوري جديد براي خاموش كردن خودكار موبايل هنگام رانندگي

خبرگزاري فارس: محققان دانشگاه اوتا(Utah) كليد ويژه‌ خودرو مبتني فناوري بلوتوث توليد كرده‌اند كه به هنگام رانندگي تلفن‌همراه را خاموش مي‌كند.

به گزارش فارس به نقل از الكترونيستا، اين طرح جديد Key2SafeDriving نام گرفته است و ظرف 6 ماه آينده وارد بازار خواهد شد.
كليد Key2SafeDriving پس از عرضه 50 دلار قيمت خواهد داشت و كاربران به منظور استفاده از آن، بايد هزينه‌اي را به صورت ماهانه پرداخت كنند كه اين هزينه هنوز مشخص نشده است.
"زوسونگ ژو " يكي از محققان مهندسي شهري و محيطي دانشگاه اوتا در اين باره توضيح داد: اين كليد با جلوگيري از حواس‌پرتي راننده امنيت بيشتري را ايجاد مي‌كند.
بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه بيشتر تصادفات جاده‌اي زماني رخ مي‌دهد كه راننده در حال صحبت با تلفن‌همراه يا ارسال پيامك است.
"زوسونگ ژو " در ادامه صحبت‌هاي خود توضيح داد: ما قصد داريم راهي ساده و ارزان را براي افزايش امنيت رانندگان ارائه دهيم.
محققان اعلام كرده‌اند، حدود 6 درصد مسافران جاده‌اي حين رانندگي با تلفن‌همراه خود صحبت مي‌كنند. علاوه بر اين، 10 درصد نوجوانان و جوانان نيز هنگام رانندگي با تلفن‌همراه خود پيامك ارسال كرده و يا با آن صحبت مي‌كنند.
مطالعات همچنين نشان داده است، رانندگاني كه از تلفن‌همراه استفاده مي‌كنند، 4 برابر بيش از ديگر رانندگان در معرض تصادفات جاده‌اي قرار مي‌گيرند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تازه‌هاي دنياي فناوري؛
تلفن‌هاي ثابت و همراه ادغام مي‌شوند

خبرگزاري فارس: شركت Aastra Technologies با افزودن قابليت همگرايي شبكه‌هاي همراه ثابت(FMC) به آخرين نسخه از سيستم تلفني IntelliGate، اين سيستم را براي شركت‌هاي تجاري كوچك و متوسط به‌روز كرد.

به گزارش فارس به نقل از پي‌سي‌پرو، سيستم تلفني IntelliGate 7.7 به منظور پيوستگي و ادغام تلفن‌هاي همراه در شبكه‌هاي متحد به صورت كاربردي و يكپارچه طراحي شده است.
اين به‌روزرساني درحالي اتفاق مي‌افتد كه كارشناسان گروه تحقيقاتي Analysys Mason اوايل ماه جاري ميلادي هشدار دادند كه شرايط اقتصادي باعث خواهد شد تا شركت‌هاي تجاري هزينه كمتري را در قبال استفاده از خدمات خطوط ثابت تلفني پرداخت كنند و به دنبال آن، تمركز بيشتري بر تلفن‌هاي همراه به عنوان ابزار جايگزين ارزان‌تر داشته باشند.
سيستم تلفني IntelliGate 7.7 هم‌اكنون شامل بخش مجزا براي تلفن‌هاي همراه مجهز به سيستم‌عامل سيمبين(كه به صورت گسترده در گوشي‌هاي نوكيا و سامسونگ مورد استفاده قرار مي‌گيرد) مي‌شود و به مشتركان تلفن‌همراه امكان مي‌دهد به‌راحتي به خدمات تلفن‌هاي ثابت و روميزي نظير سرويس كنفرانس تلفني، انتقال تماس و پاسخ‌گويي به تماس دسترسي پيدا كنند.
قرار است بخش مجزاي ديگري براي گوشي‌هاي مجهز به سيستم‌عامل ويندوزموبايل و بلك‌بري در آينده عرضه شود.
اين بخش مجزا براي گوشي‌هاي مبتني بر سيستم‌عامل سيمبين شامل بخش جذابي مي‌شود كه شركت Aastra آن را "سهولت در به‌كارگيري " نام گذاري كرده است.
اين بخش به مشترك تلفن‌همراه امكان مي‌دهد به صورت كامل و يكپارچه، با گوشي تلفن‌همراه از تلفن ثابت و خانگي و بالعكس تماس بگيرد .
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سهم تلفن‌هاي هوشمندي كه با نرم‌افزار آندرويد مورد پشتيباني گوگل كار مي‌كنند، در بازار آمريكا در حال رشد است و اين گوشي‌ها تاكنون در سال 2010 پرفروش‌تر از آيفون بوده‌اند.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس بررسي شركت نيلسن، در حالي كه آيفون در چند سال گذشته در صدر اخبار بازار تلفن هوشمند قرار داشته، گوشي‌هاي دارنده سيستم عامل آندرويد قابل توجه‌ترين رشد به‌كارگيري را در ميان مشتركان داشته‌اند و اين پلت‌فرم در رقابت فروش تاكنون برنده بوده است.

طبق گزارش اين شركت، تلفن‌هاي هوشمند آندرويدي در حال حاضر 13 درصد از بازار را در اختيار دارند؛ به نظر مي‌رسد اين رشد در سايه تنزل نرم‌افزار ويندوز موبايل مايكروسافت صورت گرفته كه سهمش در بازار آمريكا در مدت يك سال گذشته از 27 به 15 درصد رسيده است.

بنا بر گزارش نيلسن، 27 درصد از تلفن‌هاي هوشمند فعال در آمريكا در نيمه اول سال جاري ميلادي، گوشي‌هاي آندرويدي بودند در حالي كه آيفون‌ها 23 درصد سهم داشتند اما تلفن بلك بري Research In Motion نيز با 35 درصد سهم هم‌چنان محبوب‌ترين تلفن هوشمند اين بازار محسوب مي‌شود.

تلفن‌هاي هوشمند كه قادر به ارسال اطلاعاتي مانند اي‌ميل و اتصال به اينترنت هستند، در پايان ماه ژوئن 25 درصد از بازار تلفن همراه آمريكا را تشكيل دادند و پيش‌بيني مي‌شود تا پايان سال 2011 شمار آن‌ها از تلفن‌هاي همراه با قابليت‌هاي معمولي فزوني گيرد.

انتهاي پيام
Multimedia%5Cpics%5C1388%5C5%5CIt%5C5.jpg
 
Last edited:
بالا