gone girl
Registered User
زیرنظر مربی کار میکنمخوب داری پیشرفت میکنی..
برنامه هات رو خودت مینویسی یا توی نظم و ترتیب حرکات جوو گیر میشی کتف و جلو ران رو بیشتر میزنی ؟
برنامه های تمرینی اغلب 45 روز یکبار تغییر میکنه
زیرنظر مربی کار میکنمخوب داری پیشرفت میکنی..
برنامه هات رو خودت مینویسی یا توی نظم و ترتیب حرکات جوو گیر میشی کتف و جلو ران رو بیشتر میزنی ؟
بنظرم کتف و جلو ران رو با عشق بیشتری تمرین میکنی..زیرنظر مربی کار میکنم
برنامه های تمرینی اغلب 45 روز یکبار تغییر میکنه
بعضی از قسمتای بدن هست که رشدش و شکل عضلش بهتره و ممکنه بیشتر تو چش بیادبنظرم کتف و جلو ران رو با عشق بیشتری تمرین میکنی..
البته این توی همه هست.. هرکس یه حرکتی رو دوست داره و منتظر اون آیتمه تا توش بترکونه.. :دی
اگه بتونی بقیه عضلات رو هم با همین کیفیت رشد بدی واقعا عالی میشه..
الان چند کیلویی و میخوای روی چند کیلو متمرکز شی؟
مرد بزرگ اینقدر خودشو باد کرد که آخر تیوپش ترکیدبه کجا رسیدی مرد بزرگ؟
دشواری فکری تا اخر وجود داره فقط یاد گرفتم که هرچی تو لحظه زندگی کنم بهترهایول ..
فکنم 80 کیلو شده باشی..
یعنی دشواری های فکریت بر طرف شده؟
خوبه..دشواری فکری تا اخر وجود داره فقط یاد گرفتم که هرچی تو لحظه زندگی کنم بهتره
از اخرین باری که پست گذاشتم تا الان بنظر خودم چیزایی که قبلا برام دغدغه بود ،کاش همونا دغدغه میموند!
تنها چیزی که باهاش میتونم کانکت بشم و زندگیمو اونجوری که میخام پیش ببرم ، بدنم و ورزش کردنم اولویت اول زندگیم باید در هر شرایطی باشه
نه روزای بد موندنی هستن نه روزای خوب، هدف ، لذت بردن از مسیره و در هر شرایطی از ادامه دادن جا نزنی
۱- هیچکس دوستت نیس
۲- تنها کسی که بهت اهمیت میده خانوادس ( حتی با اینکه با تصمیماشون و افکارشون حتی موافق نباشی)
۳- به هیچکس نباید اعتماد کرد
۴- (۹۹.۹ درصد آدما برده پولن)
۵- اگه پشتت بد نمیگن یا کسی ازت بدش نمیاد ، داری درجا میزنی و از مسیر پیشرفتت دور شدی
۶- بزرگترین درسی که گرفتم اینه ک هیچوقت نقش آدم قربانی رو بازی نکنم و پای عواقب تصمیمات و حرفام بمونم
الان حدودا ۸۳ کیلوام
شاید اگه شرایطش باشه بهمن مسابقه بدم