• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار unnatural links را جدی بگیرید * فوق مهم

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
به نطر من در حال حاظر استفاده از قالب سایتهای بزرگ باعث میشه تا کدنویسی سایتها شبیه به هم بشه و گوگل مطالب سایتها رو به صورت کپی شناسایی کنه و اخطار محتوی ضعیف بده.
به فکر یه قالب اختصاصی باشید و از اون مهم تر محتوی مطالب رو تغییر بدید .
عنوان و 3 خط اول توضیحات از مهم ترین قسمتهای یک نوشته هستن که اگر طلب تون کپی پیست هست 100 درصد باید تغییر کنن

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
این بحش را بخونید دوست عزیز :
سایت من خیلی خوب دارد پیش میرود هیچ اخطاری دریافت نکرده ام من هم نگران باشم؟

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
سلام
سایت ما سایت خدمات هاستینگ و سرور مجازی هست! خودمون رنک 3 داریم و یه سری بک لینک قبل خریدیم.به هیچ سایتی هم لینک ندادیم! جر 4-5 مورد که سایت هایی هستند که تحت حمایت ما هستند,اون هم در یک صفحه!
ولی این اخطار رو دریافت کردیم.
چیکار باید کرد؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
بک لینک هارو تمدید نکنید
قبلی ها که تمدید کرده بودید تموم شده؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
احتمالا از همون حدس زده

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
من عاشق این یه بندم :دی

خظاب به شرکت های سئو:
با مشتریان خود روراست باشید با روندی که گوگل پیش گرفته دانسته ها و تجربیات خیلی از ما دیگر مفید نیست و باید قدم به قدم با اصول گوگل پیش برویم سعی نکنید با روش های غیر اصولی و قدیمی با بیان این که تجربیات من چیز دیگری ثابت کرده خود و مشتری خود را گول بزنید زیرا در هر تجربه ای خطایی هست و تجربه تنها در صورتی درست است که شما قوانین را تعیین کنید و در حال حاضر ما فقط دنبال کننده قوانین هستیم و گوگل تعیین کننده قوانین.

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
ممنون از توضیحات جامعت . یه سوال دارم :

با این شرایط که گفتید آیا میتونیم تبادل لینک بصورت نوفالو (جهت تبادل ترافیک مفید) انجام بدیم ؟

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
دوست عزیز هیچ کدوم از سایت های بزرگ در ضمینه سئو به این مطالب شما اشاره نکردن چرا ؟ آیا منبع معتبری برای حرفاتون دارید ؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
فقط من یه سوال برام پیش اومده!!؟
من سایت طراحی و ترجمه قالب دارم که تو قالب ها لینک خودم هست و الان از همین راه بالای 3000 هزار تا بکلینک گرفتم طبق الکسا
حالا سوال من این هست من چیکار کنم البته من تو گوگل وبمستر این سایت رو به دلایل خاص ثبت نکردم و نمیدونم که اصلا از نظر گوگل مشکل داره یا نه با این همه میخوام بدونم اگه الان این طوری که شما میگید این لینک ها مشکل دارن پس من چیکار کنم؟؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
دوست عزیز هیچ کدوم از سایت های بزرگ در ضمینه سئو به این مطالب شما اشاره نکردن چرا ؟ آیا منبع معتبری برای حرفاتون دارید ؟
دوست عزیز من که منبع دادم:
از لینک زیر میتوانید اطلاعات کافی را به دست آورید:
Google
اگر اطلاعات جامع تر میخواید میتونید با سرچ همون Unnatural links به جواب برسید

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
فقط من یه سوال برام پیش اومده!!؟
من سایت طراحی و ترجمه قالب دارم که تو قالب ها لینک خودم هست و الان از همین راه بالای 3000 هزار تا بکلینک گرفتم طبق الکسا
حالا سوال من این هست من چیکار کنم البته من تو گوگل وبمستر این سایت رو به دلایل خاص ثبت نکردم و نمیدونم که اصلا از نظر گوگل مشکل داره یا نه با این همه میخوام بدونم اگه الان این طوری که شما میگید این لینک ها مشکل دارن پس من چیکار کنم؟؟
اگر مطلب بالا را بخونید من گفتم گوگل با دیدن هر لینک کلمات قبل و بعد اون لینکو میخونه CSS را هم میخونه یعنی براساس دانش کافی لینک را بررسی میکنه
پس اون لینک شما
1. به صورت یک طرفه هست و مشکلی نیست زیاد
2. گوگل وقتی داره میگه من علط های املایی هم متوجه میشم صددرصد کپی رایت هم متوجه میشه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
ممنون از توضیحات جامعت . یه سوال دارم :

با این شرایط که گفتید آیا میتونیم تبادل لینک بصورت نوفالو (جهت تبادل ترافیک مفید) انجام بدیم ؟

راستشو بخواید اطلاعات درستی نیست که بهش اشاره کنم که همچین منبعی تایید یا رد کرده برای همین با این که مخالفمخ با تجربه و حدس و گمان از طرف خودم میگم
که مشکلی نداره لینک های Nofollow اما همچنان دقت داشته باشید روز به روز اهمیت لینک های Nofollow بیشتر میشه
میتونید برای اطمینان بیشتر از همکاران دیگر و یا سایت های خارجی سوال یا سرچ کنید

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
راستشو بخواید اطلاعات درستی نیست که بهش اشاره کنم که همچین منبعی تایید یا رد کرده برای همین با این که مخالفمخ با تجربه و حدس و گمان از طرف خودم میگم
که مشکلی نداره لینک های Nofollow اما همچنان دقت داشته باشید روز به روز اهمیت لینک های Nofollow بیشتر میشه

دوستان اگر اسپم نکنید و لینک اگر میخرید برای یکسال به بالا بخرید احتمال زیاد مشکلی نخواهید داشت . این مشکلات برای دامین های تازه ثبت بیشتر هست که بصورت ناگهانی و غیر ممتد بک لینک میگیرند .

مثال: سایت سئو موز فارسی حدود 200 لینک به دامنه اش به نحوی در اینترنت موجود هست , اما تنها حدود 40 بک لینک معتبر دارد و جدیدا هم یکی از معتبر ترین بک لینک هاش با رنک 5 رو از دست داده . حالا آیا بخاطر این مسئله جریمه میشه ؟ پاسخ خیر هست .

حالا اگر کسی بیاد و برای این سایت 100 لینک از سایت های شناخته شده به عنوان اسپم و ... بسازه آیا این سایت دچار مشکل میشه ؟ جواب احتمالا . چرا ؟ چون دامنه خیلی جدیده و لینک و اعتبار به اندازه کافی نداره . به رنک 3 اش نگاه نکنید .

و ...

دوستان هر چیزی رو از هر جایی مطالعه میکنند راجع به اش فکر کنند , تحقیق کنند و به راحتی نپذیرند . اگر توانش رو داشتید آزمایش کنید .

سئو به دلیل نبود شفافیت توسط گوگل خیلی اطلاعات ضد و نقیض ازش تو نت هست . دقت کنید!

سئو موز فارسی داره کار مفیدی رو انجام میده و باید ازش تشکر کرد . فقط باید در انتقال اطلاعات امانت رو رعایت کند .

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231

ممنون از پاسخ گوییت . حقیقتش اینه که شما این چند ماه اخیر خیلی سعی کردی اطلاع رسانی کنی درباره پاندا , اما ما زیاد بهت توجه نکردیم . الان فهمیدم که سطح دانش شما واقعا بالاست !

گوگل این اخطار هارو میده چون فکر میکنه میخوایم تو بدست آوردن رنک تقلب کنیم اما وقتی nofollow باشه دیگه تاثیر زیادی تو رنک نداره , پس میشه گفت گیر نمیده بهش

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
دوستان اگر اسپم نکنید و لینک اگر میخرید برای یکسال به بالا بخرید احتمال زیاد مشکلی نخواهید داشت . این مشکلات برای دامین های تازه ثبت بیشتر هست که بصورت ناگهانی و غیر ممتد بک لینک میگیرند .

مثال: سایت سئو موز فارسی حدود 200 لینک به دامنه اش به نحوی در اینترنت موجود هست , اما تنها حدود 40 بک لینک معتبر دارد و جدیدا هم یکی از معتبر ترین بک لینک هاش با رنک 5 رو از دست داده . حالا آیا بخاطر این مسئله جریمه میشه ؟ پاسخ خیر هست .

حالا اگر کسی بیاد و برای این سایت 100 لینک از سایت های شناخته شده به عنوان اسپم و ... بسازه آیا این سایت دچار مشکل میشه ؟ جواب احتمالا . چرا ؟ چون دامنه خیلی جدیده و لینک و اعتبار به اندازه کافی نداره . به رنک 3 اش نگاه نکنید .

و ...

دوستان هر چیزی رو از هر جایی مطالعه میکنند راجع به اش فکر کنند , تحقیق کنند و به راحتی نپذیرند . اگر توانش رو داشتید آزمایش کنید .

سئو به دلیل نبود شفافیت توسط گوگل خیلی اطلاعات ضد و نقیض ازش تو نت هست . دقت کنید!

سئو موز فارسی داره کار مفیدی رو انجام میده و باید ازش تشکر کرد . فقط باید در انتقال اطلاعات امانت رو رعایت کند .
شما برای حرفی که میزنید منبع دارید یا همون تجربه ی شخصی هست؟
اگر منبعی دارید بدید ما هم بخونیم اگر براساس تجربه هست که اصلا مورد تایید هیچ کس نیست
حرفی که ما میزنیم با منبع هست نه براساس علایق شخصی

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
گوگل این اخطار هارو میده چون فکر میکنه میخوایم تو بدست آوردن رنک تقلب کنیم اما وقتی nofollow باشه دیگه تاثیر زیادی تو رنک نداره , پس میشه گفت گیر نمیده بهش
همین بخش حرف من هست گوگل حتی به لینک های Nofollow هم نگاه میکنه اما Link Juice شما از دست نمیدید اما دلیل نمیشه که از کنارش با بیخیالی بگذره
وقتی گوگل داره میگه شما توی محتواتون به سایت های دیگه لینک بدید مهم نیست که Follow باشه یا Nofollow یعنی اهمیت کمی نداره این لینک ها و حتی اونها رو هم گوگل میخونه اما دنبالش نمیره

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
همین بخش حرف من هست گوگل حتی به لینک های Nofollow هم نگاه میکنه اما Link Juice شما از دست نمیدید اما دلیل نمیشه که از کنارش با بیخیالی بگذره
وقتی گوگل داره میگه شما توی محتواتون به سایت های دیگه لینک بدید مهم نیست که Follow باشه یا Nofollow یعنی اهمیت کمی نداره این لینک ها و حتی اونها رو هم گوگل میخونه اما دنبالش نمیره

بلاخره نفهمیدم چی شد :دی

این سوالو در حد دبستان جواب بده :cool::

با سایت های پر بازدید (زیر 200 ایران ) که رنک دار (3 و 4 و 5) باشن ! تبادل لینک نوفالو انجام بدیم یا خیر ؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا من یک چند باری توی همین فروم این سوالم کردم جوابی نرسیدم
فقط میگید
الان من چند تا سایت و وبلاگ دارم توی مطالب که تو سایت ها و وبلاگ هام یا توی سابدومین همین سایت تفریحی میگذارم لینک دومین اصلیم مثلا همین سایت تفریحی رو میگذارم مثلا توی مطلب کلمه عکس یا سرگرمی یا تفریحی یا بازیگر این چیزها باشه من فقط یکیش رو لینک کنم توی ان مطالب به دومین اصلیم ایا این ضرر داره؟ یا کلا هر عکسی توی هرسایت یا توی خود همین تفریحی میگذارم لینک مستقیم میکنم به دومین اصلی تفریحی

چون همین کار هم باعث میشه مثلا اگر وبلاگ دیگر مطلبم رو برداشت توی داخل متن ادرس سایت من هم هست

بالا